#pulutkuning

MOST RECENT

Thank you so much Puan @nadianatasya . 😘 Siapa belum pernah rasa pulut panggang dari @pp.resipibonda . Boleh cuba rasa , InshaAllah tak mengecewakan . Biasa kita tengok inti sikit , kali ini inti banyak . . 😉😋 #feedbackcustomer #pulutpanggangfrozen #pulutkuning #pulutpanggang #pulutudang

Pcubaan ptama kali
Alhamdulillah tdk mengecewakan
#pulutkuning
#rendangdagingkorban
#budakbrblajar

Alhamdulillah , tadi kita delivery ke Batu Pahat . Sekarang kita delivery sampai Ipoh pula . Terima kasih banyak sis @neko_perusia . 😚 #feedbackcustomer #pulutpanggangfrozen #pulutpanggang #pulutudang #pulutikankelapa #pulutkuning

Bingkisan kasih seorang bonda😍

Alhamdulillah..terima kasih pada yg order😘

#pulutkuningberhias
#pulutkuningbirthday
#pulutkuning
#pulutkuninghantaran
#pulutpengantin
#pulutserunding

Assalamualaikum dan selamat petang semua . Petang-petang kalau minum kopi sambil makan pulut panggang dari @pp.resipibonda sedap juga ni . Hehe . Thank you @amiruddinurbaizura . Alhamdulillah , dari Kuala Lumpur ke Batu Pahat kami bawa kan . 😋😋😋 #feedbackcustomer #pulutpanggangfrozen #pulutudang #pulutpanggang #pulutikankelapa #pulutkuning

Pulut Kuning hantaran..
Rm180
Kenapa hrga mahal?
Kerana nilai estatiknya tinggi, seni ukiran sayur2an yg rumit.
Di sertakan dgn rendang daging .. #pulutkuning
#rendangdaging
#pulutkuningwarisan
#pulutkuningmuar
#sayajualpulutkuning
#puluthantaran

#feedbackcustomer Alhamdulillah . Terima kasih kak Aija @raibaked . Siapa belum rasa pulut panggang dari @pp.resipibonda rugi . InshaAllah tak mengecewakan . Hehe . 😉 Haa siapa nak cari Brownies ke , cream puff ke , tahu pengedil ke dan macam-macam lagi boleh la cari akak @raibaked . Marvellous . . 👍🏻👍🏻👍🏻😋#pulutpanggangfrozen #pulutpanggang #pulutudang #pulutkuning #pulutikankelapa

Salam cinta.. Those on the way pasar geylang.. Later can grab our" babies " OK.. #takoyakiterlajaklaris #bakedpotato #sambalbuns #mixedtarts #lempokdurian #pulutkuning
Millage condo next to geylang market.. #02-07
Tako Queen pte Ltd Muslim owned
For delivery watts app us now.. No call.. Watt app only..
12-3pm 4-7 pm 8-10pm daily
Watts app now 👇👇👇👇
97993284

Done .. ready tuk delivery... tq order😉😊 untuk tempahan dan pertanyaan hubungi kami Faddin Katering and services
www.wassap.my/+60127925281/.pulutkuning

#pulutkuningkluang
#pulutkuning

Happy 1st anniversary...22 sept 2018 maka genap lah setahun perkahwinan kita

Tq abang for always be by my side...anytime..even waktu penat pon sanggup la duk dgr n melayan binimu yg banyak bercerita nih

Tq sebab selalu happykan syg....selalu support, memahami dalam apa jua yang syg buat....belajar, bisnes, kerja dan apa jua bidang ...hehe

Indeed, you can't never be replaced...seriusly, its true...please always be my best partner ever and ever till jannah

Abaikan apa yang orang cakap...abaikan perkara2 negatif yang sentiasa dtg difikiran kita..always be positive..rezeki orang berbeza2...rezeki kita juga berbeza2

Semoga hubungan kita kekal hingga ke jannah dan semoga dimurahkan rezeki ke atas kami...aminnn

#1stanniversary❤️
#22sept2017
#pulutkuning
#rendangayam

Bila craving..mood masak masak pun on..kita pun on la..
.
#pulutkuning

Orang Shah Alam yang teringin nak cari popia basah & popia goreng pagi-pagi boleh datang kat gerai nasi lemak sebelah BHP taman alam megah. Ada jual tetiap hari Isnin - Sabtu. Kalau nak order banyak untuk majlis pun boleh je whatsapp kakak na. Karipap power pun ada 😘
.
Untuk tempahan atau pertanyaan :
📲+60173617846 (Whatsapp Cik Wanie)

#wmskitchen #wanieskitchen #shahalam #pulutkuning #kekpulutkuning #pulutkuningberhias #rotijala #karipap #kuihmuih #foodcaterer #rendangayam #rendangdaging #halal #homefood

♡Pulut Kuning Berhias ♡

Cheq Tik & Cheq Yam tengah mmbawang🤣

Hiasan ringkas shj. Tq order sis😘
Smoga smpi ke destinasi tujuan.. ##2sisters_kitchen
#pulutkuningberhias
#pulutkuning
#rendangdaging
#bukitjelutongfooddelivery
#bukitjelutong
#denaialamfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery

Kek pulut kuning untuk dato seri.
Alhamdulillah..cust hepy bila tgk hasilnya.

#dmaniscookingstudio #whatsapp0176680662 #kekpulutkuningberhias #pulutkuning #pulutkuningberhias #putrajayafood

Most Popular Instagram Hashtags