[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pt3

107166 posts

TOP POSTS

It's been a while since I've done a "transformation tuesday" - I don't like to look back at the photos on the right often as sometimes it can be triggering (as it slightly was earlier tonight)
However, I now know how to deal with this. I look back on photos and sure I was much smaller than I am now, and sure I wore a smaller pant size and sure I hadn't see the scale that low since high school. Did any of that bring happiness???? Did annnnny of that make my physical or mental health any better???? No. Absolutely not.

Despite me hitting my goal weight I was NOT happy or physically/mentally healthy. It was very, very confusing. The more the scale went down, the more I HATED what I saw, despite being told my whole life that thinner = happier 🤷

So I no longer have visible obliques, I no longer have delts or bis that pop and yes, I have a lot more fat on me now but I am 263917292719x happier AND healthier than where I was on the right 🙌💃I am never going to allow myself to try and shrink again trying to find happiness and self-love 🙅 because I promise you, it was not worth it.
#ilovemybeautifulbody (haven't used that hashtag in a while 🤷) #antihighlightreel
#selfloveisthebestlove
#yearofselflove
#pt3

Sedar tak sedar, still got 19 hours to take #ResultPT3 😥. #PT3Candidates #PT3 #Terengganu

balik kampung Zzz oh btw Salam 2hari kekawan sekalian #pt3 🍁

Esok tarikh di mana banyak tangisan dijumpai sama ada kejayaan atau kegagalan. Semoga kita semua yang menunggu keputusan esok menangis kerana kejayaan. #pt32017 #pt3

Same2 lah kita berdoa kpd Allah supaya dpt result yg gempak....aminnn..
.
.
.
.
#esokambikresult
#goodluck
#jubilant
#pt3

Moga tenang di sana #2dayleft #pt3
.
.
Kalu result meletop aq potong Rambut smpai botak @nabil.safrie @hnhollanurin @nabillicious010
.
Kalau result noob pula, biar Rambut panjang macam @missfazura

MOST RECENT

Result dh keluar baru nak rasa menyesal dulu tak belajar betul bet🐷
#pt3 #pt32017

-14/12/2107-
Tarikh keramat bg smua Calon PT3 di seluruh Malaysia.. 2017
Jagan takot jgan gentar..nak kta x usaha..
Usaha dah. Jawap pon jawap dah.. tgu nk trima tengok ja.. apa yg dpt.. kn.. ;-) ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
#pt3

Good luck kepada pelajar yang mengambil result PT3 esok... Bagi sesiapa dapat result yang tidak memuaskan jangan mengalah, jadikan ia satu motivasi kepada diri dan usaha lagi kerana masih ada masa lagi untuk kita buktikan di SPM.. #pesanbonda
#pt3
#spm
#motivasi

Ya Allah berikanlah aku result Pt3 yang cemerlang👳🏻‍♂️🤲!,,,Good luck Pt3 candidates@viciousbatch👨🏻‍🎓
#pt3 #pt3candidates #pt3candidates2017 #resultpt32017 #resultpt3justaroundthecorner
#thelostbreed #goodluck #doa #doabaikbaik

Good luck esok
#pt3

Oky . esk ambik result . wish me luck pls . agar smua subjek pass . gluck jgk smua student pt3 taun ni okay 👌. .
.
.
#result#pt3#2k17

Baju sekolah 2018 💘
P/s abaikan bg dan hatihati budak tingkatan tiga
#pt3

Goodluck semuaa untuk esok😊
Walau macam mana sekalipun keputusan.jgan lupa bersyukur..sebab semuanya sudah tertuliss.straight A atau tidak itu tak penting..asalkan kita sudah mencubq sehabis baik untuk kali ni..kalau kecewa dengan result jangan risau kita sama-sama boleh tebus balik silap kita time SPM OK...keep calm &say alhamdulillah... Orang yg berada di depan bila² masa pon boleh kebelakang kalau allah aturkan & org yg berada di belakang pon bila² masa sahaja boleh kedepan..kita sepatutnya jangan selesa dengan kedudukan sekarang,kita kena sentiasa usaha&usaha lagi untuk mencapai yg lebih terbaik..untuk sesiapa yg dapat straight A+ esok..saya ucapkan tahniah...akhir kata,tahniah laah untuk semua walaupon tidak dapat straight A,kita sama² bermula dari kegagalan sebelum mencapai kejayaan,kegemilangan&kesempurnaan dalam sesuatu pekerjaan..keep calm&study smart too..keep it up..don't give up..goodluck again kepada semua student form 3 kat Malaysia ni..Batch 2002..semoga diberkati Allah..kepada sesiapa yg saya lupa nak tag ..saya mintak maaf ..kerana yg baik tu dtg dari allah & yg buruk dtg dri saya sendiri..wallahualam..semoga berjaya dunia&akhirat💪👍😊
#asalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh
#selamatpetang
#goodluck
#batch2002
#fighting
#PT3
#2017
#A+
#insyaAllah
#resultesokkeluar
#huhu
#smile

Wish me luck for tommorow result.

#pt3#pt32017#inshaallahlulus

[♥EUNKOOK♥]
🎤
🎥
🎤
🎥
🎤 ☺How about this edit? Black and white filter♥
🎥
🎤
🎥
🎤
🎥
🎤
🎥
🎤
🎥
🎤I'm so scared and nervous for tomorrow because I'll get my result for PT3 and I'm hella nervous RN because it will change my future+everything next year 😭😭💔💔💔
🎤
🎥
🎤
🎥
🎤
🎥
#eunkook #eunha #jungkook #bts #gfriend #btsgfriend #bangchin #black #white #blackandwhite #lfl #edit #photography #vlive #story #wattpad #kpop #okay #yesgood #comeback #couple #korea #exam #pt3 #malaysia

Gdluck adik2 yg nk amek result pt3 tu.😂 Walau apepon result koma. Bersyukur and trima dgn hati trbuka ok?? 😘💪
#throwback #pt3

Good luck 😂😂😂 #pt3

good luck beautiful 💞😇 #mybaby wish all the best for her..#pt3

Esok tarikh di mana banyak tangisan dijumpai sama ada kejayaan atau kegagalan. Semoga kita semua yang menunggu keputusan esok menangis kerana kejayaan. #pt32017 #pt3

nervous😭
#pt3

Tutor perempuan komited diperlukan dengan kadar segera!

#tuition #hometuition #ssahometuition #tutor #matematik #pt3 #smartsigma #kerjayadissa

Tutor perempuan komited diperlukan dengan kadar segera!

#tuition #hometuition #ssahometuition #tutor #sains #pt3 #smartsigma #kerjayadissa

Gud luck mak cik nk ambik result pt3.. kalo result ko elok ko kene belanje diyah..
#sister
#pt3
#smaplabu

Gudluck esokk
#pt3
#gallantry

Doakan result kami cemerlang dalam #pt32017 . Tiada senjata yang palung kuat melainkan doa orang2 yang beriman
#pt32017
#pt3 #pt3candidates #pt3candidates2017 #pt3justoverboiii

Same2 lah kita berdoa kpd Allah supaya dpt result yg gempak....aminnn..
.
.
.
.
#esokambikresult
#goodluck
#jubilant
#pt3

Woww. Woww.

Ramai yg buat promo kan. Sebab suka dengan tarikh 12.12 hehe takpelah bagus sangattt tu. Kami nakkkk jugakk.

Tapi kami nak buat benda lain.
Bermula pada 12.12.2017 - 31 Mac 2018
Min 3x pembelian beserta receipt min 10 botol, dgn No Siri di botol dan di tampal di atas penutup botol.
Poskan kepada HQ
Anda layak mendapat 1 botol PERCUMA berharga RM65 SAMA ADA:
G-STAR KIDS
G-STAR VTEEN
G-STAR BIOKARE

Boleh pilih yer.
Postage: cust tanggung

so lepas ni, simpan receipt dan penutup botol ye.
Haa senang kan nak free 1 botol.

Ini adalah sebahagian usaha kami menghargai cust2 yg setia dengan G-Star semenjak 2014.

Now program YES berlangsung😊

2 botol hanya RM100
4 botol hanya RM175
Jgn lupa simpan receipt tau. Cukup 10 botol terus tukar😘😘😘 Best ke best

Nak tahu lebih lanjut wasap je kak musliha
http://www.wasap.my/+60193097141

#gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #remaja #kolej #university #tadika #susukambingrrayyan #produkminda #upsr #pt3 #spm #stpm #student #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan
#agendiperlukan #cikgu #guru #gurukelas #cikgusekolah #cikgusekolahrendah #cikgucikgi #cikgucikgu

Wierd #pt3

; Goodluck friends, bestfriends, ARMYs, BLINKs, WANNABLEs and all Kpopers batch 02 😂 hope u guys will get straight A's or pass ur PT3 result ❤ wishing that we will go home with happiness not sadness 😭💪🙏 #Goodluck #Batch02 #PT3 #Tae #V #Taehyung #BTS

Gudluck esk f.3...smoga dpt kptusan baik²blke..smua dh cuba sbaik mungkin dh 🤗💪
#results
#pt3

semalam punye citer..tq @aersyadsyad sbb bawa sy pergi jalan²..abang @aersyadsyad handsome pergi jalan-jalan🎶
#peminatsetia👉 @akhtarshamin997 @rahmanfitness_ @mansurtropin @fauzanmuscles
@gym_universal_krai
#15yearsold
#pt3

Are you ready for PT3 result tomorrow? Yaaa...not yet🤕 #pt3 #pt3result #nervous #smksyp1 #smksyp17pare #smksyp17cilegon #thisisourmoments

学习不可等‼️ ‼️绝对实用、实惠、实效‼️ 拥有: 🌟离线在线应用程序
随时随地,学习复习无局限 🌟 动画有趣学习笔记
详尽可靠,涵盖所有考试科目的重点笔记 🌟 创意思维导图
创意学习,可自创学习思维导图,并在朋友圈里分享 🌟 超过200,000评估题
单元测试、功课、校本评估、听说评估、UPSR/PT3/SPM 模拟评审 🌟 学习表现
快捷精确,系统自动记录、分析,并提供各种数据报告 🌟 双语词典
实用快捷,方便查阅 🌟 生动有趣游戏
激励学生自动自发学习 💌立刻WhatsApp我😉
https://api.whatsapp.com/send?phone=60143486373&我要了解

支持课程

#SK #KSSR - Year 4, 5, 6
#SJKC #华小 #KSSR - Year 4, 5, 6
#PT3 #KBSM - Form 1, 2, 3
#SPM #KBSM - Form 4 & 5

#iLearnACE
#KBAT
#iThink

thanks for all the sweet and bitter memories ❤
#chill #hot #move #december #pink #pt3 #2k17 #cool #behappy #smile #ily #hahaha #mwh #feelings #fuh #my #huh

Esk amik result
#pt3
#pt3students

Menunggu untuk hari esok 🌸
#results #pt3 #2017

goodluck for tomorrow guys ❤ may Allah ease everything 👼

jangan down kalau result tak gempak macam orang lain , yang penting kita dah cuba sehabis baik untuk mendapatkan yang terbaik 👌💕

#pt3 #pt32017 #resultdahnakkeluar #1412
#esokresultkeluar #goodluck #10a #11a #aamiin #smkbt2students #smkbandartenggara2 #haveagoodresult #sayangsemua

Most Popular Instagram Hashtags