[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#psmz

154 posts

TOP POSTS

Mais uma vez gratidΓ£o! 🌷❣️ ⠀
____________________________
#letycialandim #lelandim #singerslife #alexandrepires #micorazonlatino #bolivia #fexpocruz #tour #psmz @alexandrepires_ Foto πŸ“Έ @leolimaphotographer

Haaa cuba teka siapa dia dekat depan ni nak tahu dia ni insan yang cukup-cukup hebat dalam #businessacademy360 beliau ialah leader Faisal. banyak ilmu yang di kongsikan antara yang dapat saya kongsikan ialah dia bagitahu "Jadi diri sendiri jangan ikut orang dalam melakukan sesuatu perkara mesti ada pegangan diri sendiri kalau kita ikut seseorang macam mana kita nak jadi lebih berjaya daripada orang lain" dalam dunia perniagaan kesabaran diutamakan.
.
.
EARN WHILE YOU LEARN
Untuk mengatahui dengan lebih lanjut Whatsapp atau Dm:
πŸ“žMohamad Syamil Afif (013 5131875)
πŸ“žMohamad Syamil Afif (013 5131875)

#RoyalBusinessschool #Businessacademy360 #polisas #polipd #psmz #pis #puo #ukm #utm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmdungun #uiagombak #iiumkuantan #kelantan #perak #terengganu #perlis #selangor #johor #kuantan #ecm #kedah

KESAN PARUT HILANG 😍😍
.
.
Haa bila korang pakai wowskin serum ni jgk, segala parut jerawat korang akan hilang .
.
.
So lepas ni tak perlu la nk apply foundation tebal sgt kt muka kan..πŸ’•
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin @wowskinmalaysia #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum

ALLAH..BERGETAR TULANG RUSUK KAMI NAMPAK SKIRT TULIP LAWA GILERR NII!!! 😍😍😍
.
.
WOWW!! .
Serius best giler skirt ni!! Ape yang akak suka tentang DOUBLE TULIP PLAIN SKIRT dari BUNGAJAMAL:
.
(+) MATERIAL SKIRT dari fabric matte polyester import yang lembut beralun & mudah gosok ((kadang-kadang tak perlu gosok pun))
.
(+) MATERIAL LINING dari fabric Ice Cotton Jersey. Inilah top secret kami yang membuatkan skirt terasa dingin sepanjang hari
.
(+) BAHAGIAN DEPAN pinggang yang rata dapat memperkemaskan kedudukan perut anda
.
(+) BAHAGIAN BELAKANG pinggang yang elastic dapat memenuhi permintaan wanita bersaiz S-XL
.
(+) POTONGAN fabric berbentuk kelopak bunga tulip memberi ilusi alunan yang indah semasa berjalan
.
(+) 2 LAPISAN KAIN dijahit membuatkan skirt lebih tampak mewah melengkapi hari anda
.
(+) Datang dalam 6 warna yang comelz!
.
.
Ukuran pinggang: 24-34 inch (sesuai untuk wanita S-XL)
Ukuran labuh: 40 inch (sesuai untuk tinggi 155-173cm)
Colour: Maroon/ Blue/ Cocoa/ Blush/ Mint/ Jade
.
.
BONUS! Khas untuk followers kami sahaja, kami nak bagi harga special utk korang & baaanyak hadiah percumaaaa!! .
Harga asal DOUBLE TULIP SKIRT ialah RM70…tapi khas untuk followers lincah, kami nak bagi RM55 sahaja! RM55 je oiiii
🎁 PERCUMA poslaju seluruh Malaysia
🎁 PERCUMA diskaun voucher dalam setiap bungkusan
🎁 PERCUMA hadiah tajaan LAVA Ecofrindly untuk pembelian mana-mana 2 helai dan keatas! Hadiah bukan calang-calang oiii, sponsored gift ni :D
.
.
Jom tempah skirt korang sebelum habis! Siapa pakai confirm kena puji dengan suami/ bae/ officemate!
WHATSAPP β€œTULIP <WARNA>” ke +60139721994
WHATSAPP β€œTULIP <WARNA>” ke +60139721994
WHATSAPP β€œTULIP <WARNA>” ke +60139731994
#skirtkembang #skirttulip #sayajualskirt #bazarpaknil #pasolambak #mehbelidengansaya #sayajualmurah #ootd #um #uitm #polipd #psmz #ukm #skirtmurah

STUDENT PUN BOLEH PAKAI WOWSKIN 😍
.
.
Tengok gaiss flawless nya kulit dia..cerah n bebas jerawat selepas guna serum ni tau .
.
.
Kalau dh cantik macam ni, kita pun akan rasa yakin utk berdepan dengan orang ramai kan 🌸
.
.
Dengan penggunaan wowskin serum ni, kulit muka korang akan dapat meresap semua vitamin yg diperlukan oleh kulit kita kerana dalam day n night serum ni terdapat banyak vitamins yg mempunyai fungsi tersendiri...orang cakap ALL in ONE lah ! 😍
.
.
To oder, DM or wassap me..click link on bio okay πŸ’•
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #meletop #lofattah

Al Kisah..."Kepada semua siswa siswi Politeknik Seluruh Malaysia, selamat menghadapi minggu peperiksaan bermula esok 22 Oktober 2016(Sabtu) sehingga 5 November 2016(Sabtu).Kepada sahabat The DUPERS 3A/3B Politeknik Merlimau Melaka, insyaAllah kita buat yang terbaik dan sehabis mungkin."
.
#FinalExam2016 #TheDUPERS
#PMM #PIS #PUO #PTSS #PMJ #PNS #PSAS #PSIS #PMK #PTSB #PPD #PSP #PHT #PSA #POLIMAS #PKS #PKB #PSMZ #PBS #POLISAS #PMS
#SayangKorang #BuatYangTerbaik
#Law #Marketing #TravelAgency
#AlkisahAZackRYouLAZackIZackYouL #KisahHariIniPengajaranUntukKisahHadapan

Kita tak nampak usaha orang yang berjaya kita nampak hasil apa yang diperoleh oleh orang yang berjaya usaha untuk dapatkan sesuatu kita perlu letakkan kepercayaan pada diri. Thanks leader-leader kerana sempat berkongsi ilmu yang cukup-cukup hebat walaupun income masing-masing dah padu tapi still jugak nak kongsi ilmu
.
.
Untuk mengatahui dengan lebih lanjut Whatsapp atau Dm:
Mohamad Syamil Afif (013 5131875)
Mohamad Syamil Afif (013 5131875)

#Businessacademy360 #polisas #polipd #psmz #pis #puo #ukm #utm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmdungun #uiagombak #iiumkuantan #kelantan #perak #terengganu #perlis #selangor #johor #smksultanmansor #kuantan #ecm #megamall #kedah #

ALLAH..BERGETAR TULANG RUSUK KAMI NAMPAK SKIRT TULIP LAWA GILERR NII!!! 😍😍😍
.
.
WOWW!! .
Serius best giler skirt ni!! Ape yang akak suka tentang DOUBLE TULIP PLAIN SKIRT dari BUNGAJAMAL:
.
(+) MATERIAL SKIRT dari fabric matte polyester import yang lembut beralun & mudah gosok ((kadang-kadang tak perlu gosok pun))
.
(+) MATERIAL LINING dari fabric Ice Cotton Jersey. Inilah top secret kami yang membuatkan skirt terasa dingin sepanjang hari
.
(+) BAHAGIAN DEPAN pinggang yang rata dapat memperkemaskan kedudukan perut anda
.
(+) BAHAGIAN BELAKANG pinggang yang elastic dapat memenuhi permintaan wanita bersaiz S-XL
.
(+) POTONGAN fabric berbentuk kelopak bunga tulip memberi ilusi alunan yang indah semasa berjalan
.
(+) 2 LAPISAN KAIN dijahit membuatkan skirt lebih tampak mewah melengkapi hari anda
.
(+) Datang dalam 6 warna yang comelz!
.
.
Ukuran pinggang: 24-34 inch (sesuai untuk wanita S-XL)
Ukuran labuh: 40 inch (sesuai untuk tinggi 155-173cm)
Colour: Maroon/ Blue/ Cocoa/ Blush/ Mint/ Jade
.
.
BONUS! Khas untuk followers kami sahaja, kami nak bagi harga special utk korang & baaanyak hadiah percumaaaa!! .
Harga asal DOUBLE TULIP SKIRT ialah RM70…tapi khas untuk followers lincah, kami nak bagi RM55 sahaja! RM55 je oiiii
🎁 PERCUMA poslaju seluruh Malaysia
🎁 PERCUMA diskaun voucher dalam setiap bungkusan
🎁 PERCUMA hadiah tajaan LAVA Ecofrindly untuk pembelian mana-mana 2 helai dan keatas! Hadiah bukan calang-calang oiii, sponsored gift ni :D
.
.
Jom tempah skirt korang sebelum habis! Siapa pakai confirm kena puji dengan suami/ bae/ officemate!
WHATSAPP β€œTULIP <WARNA>” ke +60139721994
WHATSAPP β€œTULIP <WARNA>” ke +60139721994
WHATSAPP β€œTULIP <WARNA>” ke +60139731994
#skirtkembang #skirttulip #sayajualskirt #bazarpaknil #pasolambak #mehbelidengansaya #sayajualmurah #ootd #um #uitm #polipd #psmz #ukm #skirtmurah

MOST RECENT

KESAN PARUT HILANG 😍😍
.
.
Haa bila korang pakai wowskin serum ni jgk, segala parut jerawat korang akan hilang .
.
.
So lepas ni tak perlu la nk apply foundation tebal sgt kt muka kan..πŸ’•
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum

STUDENT PUN BOLEH PAKAI WOWSKIN 😍
.
.
Tengok gaiss flawless nya kulit dia..cerah n bebas jerawat selepas guna serum ni tau .
.
.
Kalau dh cantik macam ni, kita pun akan rasa yakin utk berdepan dengan orang ramai kan 🌸
.
.
Dengan penggunaan wowskin serum ni, kulit muka korang akan dapat meresap semua vitamin yg diperlukan oleh kulit kita kerana dalam day n night serum ni terdapat banyak vitamins yg mempunyai fungsi tersendiri...orang cakap ALL in ONE lah ! 😍
.
.
To oder, DM or wassap me..click link on bio okay πŸ’•
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #meletop #lofattah

POSTAGE ESOK 🌸25 SEPTEMBER 🌸
.
.
So as usual ya, sape sape yg nk join postage esk, boleh wassap myra n payment before 9 malam , malam ni ye...
.
.
Malas save nombor, tekan je link di bio, untuk wassap myra 😊
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum

KULIT TEGANG 😍😍
.
.
Dengan pengguna wowskin serum ni secara konsisten, korang akan dapat memiliki kulit muka yg tegang flawless dan juga cerah 🌸
.
.

LINGKARAN GELAP BAWAH MATA 🐼
.
.
Untuk masalah lingkaran gelap di bawah mata, saya yakin VITAMIN E dapat bantu sis hilangkan masalah ni.
.
InsyaAllah. Sebab Vitamin ni memang ramai gunakan untuk tujuan tu.
.
Tapi VITAMIN C dalam WOWSKIN ni juga boleh bantu boost up kan collagen dalam kulit sis, insyaAllah itu juga dapat membantu. 😊
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum

MEMBER NAK JOIN SEKALI 🌸🌸
.
.
Alhamdulillah makin ramai yg nak mencuba wowskin serum ni untuk jadi cantik n flawless..😍
.
.
Nak cantik mestilah kena melabur sikit utk diri sendiri kan 😊..
.
Cust ni nak beli 3 box sebab membe pun nak pakai sekali n nak jimat utk postage 😍😍 so korang yg nk cuba dan nak dapatkan harga murah boleh beli 2 box n kongsi dengan kawan korang πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.
If korang yg nak join next postage, boleh wassap myra okay .
.
Tekan je link dekat bio if korang malas nak save number 😊
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinpahang #wowskinkedah #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #serumajaib #serumviral #politeknik #psis #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #uitm #uitmstudent #meletop #bisikpadalangit

MUA SUGGEST WOWSKIN πŸ’•
.
.
Jom cuba gaiss , wowskin serum ni dah viral ..ramai make up artis guna serum ni sebelum pakai segala foundation dan semua produk mekap untuk menjaga kulit mereka 😊
.
.
Serum ni waterbased n senang meresap ke dalam kulit dan tidak melekit .. 🌸
.
Wasap sis utk join next postage .
.
.
1 BOX- RM70
2 BOX - RM130 (jimat RM10)
πŸ‘‰free postage to sm/ add rm5 to ss
πŸ‘‰free gst
🎁free GIFT

#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum

INSTAFAMOUS PUN PAKAI ❗❗
.
.
Haa so korang tunggu apa lagi gaiss, tak rasa jeles ke tgk org lain cantik n flawless .
.
For future result utk dptkn kulit wajah yg flawless, u gaiss must consume it NOW ! .
Dengan harga rm70 korang dpt 2 botol serum..jimat berbaloii baloii . πŸ’•
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinpahang #wowskinkedah #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #psis #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #uitm #uitmstudent #meletop

LAGI BANYAK LAGI JIMAT 😍😍
.
.
1 box - RM 70
2 box - RM130
*free postage sm/ add rm5 ss
*free gst
*free gift
.
Normal price RM120
.
.
Disebabkan bnyak sambutan wowskin serum ni, myra nk bagi harga murah dekat korang , If beli 2 box , korang boleh simpan stok utk 2 bulan 😍 tak perlu risau dh 😊 ataupun korang boleh beli utk kawan sekali ..jimatkan
.
.
Korang blh beli sekarang sebelum harga kembali kepada asal yaπŸ’•
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #uitm #uitmstudent #upsi

MUA HEBAT GUNA WOWSKINβ—πŸ˜±
.
.
Haaa korang tak perlu nk ragu ragu lagi dah utk guna serum wowskin ni tau !
.
.
MUA hebat n famous shazreenyanashukri sendiri pun dah guna wowskin serum ni utk jadikan make up base dorang .
.
.
Result nye mmg nmpk look kebaboom la kan 😜
.
.
So lekaih lekaih wassap sis utk dapatkan serum ni gaisss .
Click link on bio πŸ’•
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum

KESAN PARUT HILANG 😍😍
.
.
Haa bila korang pakai wowskin serum ni jgk, segala parut jerawat korang akan hilang .
.
.
So lepas ni tak perlu la nk apply foundation tebal sgt kt muka kan..πŸ’•
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum

EYEBAG MAKIN HILANG 😍
.
.
Dengan penggunaan wowskin serum ni, kulit muka korang akan dapat meresap semua vitamin yg diperlukan oleh kulit kita kerana dalam day n night serum ni terdapat banyak vitamins yg mempunyai fungsi tersendiri...orang cakap ALL in ONE lah ! 😍
.
.
To oder, click link on bio okay πŸ’•
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #meletop #lofattah

POSTAGE 🌸 21 SEPTEMBER🌸
.
.
Sesiapa yg nak join postage utk 21 september wassap myra okay..jangan malu jangan segan 😜
.
.
Harga tgh promo skrg ni gaiss, better grab sekarang before promo tamat okay.. πŸ˜‰
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #uitm #uitmstudent #upsi #wowskinserumofficial

POSTAGE 🌸 20 SEPTEMBER🌸
.
.
Sesiapa yg nak join postage utk 20 september wassap myra okay..jangan malu jangan segan 😜
.
.
Harga tgh promo skrg ni gaiss, better grab sekarang before promo tamat okay.. πŸ˜‰
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #uitm #uitmstudent #upsi

POSTAGE 🌸 20 SEPTEMBER🌸
.
.
Sesiapa yg nak join postage utk 20 september wassap myra okay..jangan malu jangan segan 😜
.
.
Harga tgh promo skrg ni gaiss, better grab sekarang before promo tamat okay.. πŸ˜‰
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #uitm #uitmstudent #upsi #wowskinserumofficial

STUDENT PUN BOLEH PAKAI WOWSKIN 😍
.
.
Tengok gaiss flawless nya kulit dia..cerah n bebas jerawat selepas guna serum ni tau .
.
.
Kalau dh cantik macam ni, kita pun akan rasa yakin utk berdepan dengan orang ramai kan 🌸
.
.
Dengan penggunaan wowskin serum ni, kulit muka korang akan dapat meresap semua vitamin yg diperlukan oleh kulit kita kerana dalam day n night serum ni terdapat banyak vitamins yg mempunyai fungsi tersendiri...orang cakap ALL in ONE lah ! 😍
.
.
To oder, DM or wassap me..click link on bio okay πŸ’•
.
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum #meletop #lofattahteam

PINK PACKAGING 😍

Alahaiii cutenyaa anak kucing putih baring atas wowskin serum tu..
.
Warna packaging wowskin serum pun boleh menarik minat kucing tau πŸ˜€
.
Kepada korang yg berminat dgn serum ni, jom lekaih lekaihh wassap sis untuk join next postage ya πŸ’•
.
.
Nak order? Tekan link di bio ya 🌸
.
.
Harga Promosi RM70 - 2 serum (day & night serum)
.
.N/p RM 120 .
.
#wowskin #wowskinserum #wowskinvitaminserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #fattzura #serumajaib #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmz #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #serumvitamin #vitaminserum

Most Popular Instagram Hashtags