#psk

MOST RECENT

Berminat boleh whatsapp www.wasap.my/60193404590

#essentialoils #psk #bpsk #bsk #minyakpati #malaysia #penang

JOM BACA TESTIMONI SCRUB Q10 RENEWING GEL 🤗🤗 .
.

Assalamualaikum dan salam Jumaat ☺️☺️ Jom kita baca sekejap testimoni pengguna scrub Q10 RENEWING GEL dari PSK SKINCARE AND MAKEUP ni !! Terima kasih sis Wan kerana mempercayai PSK 😘😘 .
.

Anda bila lagi ??? Taknak bersihkan segala kotoran yang ada dalam liang pori tu ke ??? Haaa jom contact kami untuk dapatkan Scrub Q10 Renewing Gel ni sementara stok masih ada 🤗🤗🤗 .
.

Whatsap sekarang tau!! www.wasap.my/60173323410/DS
PSK DS – 0 17-3323410
PSK DS – 0 17-3323410 .
.

#psk #pskekincare #scrub #whiteheads #blackheads #gel #exfoliate #segar #menyegarkan #kulitremaja #mudaremaja #awetmuda #kulitbersih #ctdk #ctdkjunior #alhamdulillah #syukur #rezeki #masihadastok #rugitakbeli #whatsapp #sayajual #taiwanproduct #imported #testimoni #testimonial

JOM BACA TESTIMONI Q10 RENEWING GEL 🤗🤗 .
.

Assalamualaikum dan salam Jumaat🌙 Sekarang kami share lagi satu testimoni dari pengguna SCRUB Q10 RENEWING GEL. Pengguna ini mempunyai jenis kulit kombinasi. Namun, penggunaan Scrub Q10 Renewing Gel ini sesuai untuk hampir kesemua jenis kulit tau. Nampak tak sis ni dah cuba, dia pun suka !! Tekstur yg mudah dicuci dan tak melekit membuatkan scrub ni lagi best dipakai setiap hari !! 😉😉 .
.
.
Jom kita buang semua whiteheads dan kulit mati pada wajah kita !! Barulah kulit licin dan cantik kan 🤗🤗 Untuk pembelian atau pertanyaan boleh terus whatsapp kami okay !! .
.

Whatsap sekarang tau!! www.wasap.my/60173323410/DS
PSK DS – 0 17-3323410
PSK DS – 0 17-3323410 .
.

#psk #pskskincare #psktaiwan #taiwan #malaysian #malaysia #importedproducts #trusted #exfoliate #skincaretips #sayajual #masihadastok #review #testimony #testimoni #travel #deadskin #dryskin #whiteheads #removal #kulitcantik #kulitlicin #namlee #bts #jumaat #alhamdulillah #mulus #rezeki #syukur #photography

Ready!!
Bacco
Vintage tobacco e- liquid
Made in 🇺🇸 1. Original tobacco
2. Vanilla tobacco
3. Nutty tobacco
4. Minty tobacco
15ml 6mg x 4
Only 180k
Available in Lunar Vape Staore Jakarta Pusat,Kemayoran Jl.Utan Panjang timur,13.00-23.00

Vapemurah#vapejakarta#paketngebul#vapepapua#tesla#therion#psk#liquidusa#ejm#liquidlokal#ejuice#rda#rdta#rta#awt#lunarvape#vapekemayoran#coilart#geekvape#joytech#tsunami#vapeporn#vapegirl#terminator#lostvape#thinkvape#asmodus#boxer#dna250#dna75#tokovapekemayoran

Paket Siap Ngebul
.
FUCHADER
.
1 Fuchai 213
1 Rda Ystar Authentic
1 Batre Samsung 25R
Free Liquit 1 (Random)
.
.
IDR only 600K
.
.
@crownvapee
Retail & wholesale
Wa :081703068688
.
.
Crown Vape
Jalan Panjang Arteri no 18
081703068688
.
.
#crown #vape #crownvape #psk #paketsiapngebul #ystarrda #fuchai #samsung25r

Another oily sister onboard on my team... One of the budget way is to enrol with Premium Starter Kit and on Essential Rewards Program. Thank you for trusting my recommendations.
#happytohelp
#nontoxic
#younglivinglifestyle
#thebestofthebest
#ylgiftthatkeepsgiving
#psk
#thebestinvestmentever
#oilprincessdiary

KULIT KUSAM ?? JOM AMALKAN PENGGUNAAAN SCRUB 🤗🤗🤗
.
.
.

Assalamualaikum dan hi semua !! Siapa dekat sini suka skincare product, mesti tahu kan apa kebaikan scrub untuk wajah kita ?!! Jadi pemilihan scrub juga penting tau !! Untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit berjerawat, anda kurang digalakkan untuk guna scrub kerana tekstur nya yg kasar. 🧐 .
.

TAPI, PSK SKINCARE AND MAKEUP ada penyelesaiannya😉😉 Dengan menggunakan SCRUB Q10 RENEWING GEL, IA SESUAI UNTUK HAMPIR KESEMUA JENIS KULIT, TERMASUKLAH KULIT BERJERAWAT. Tapi kenapa ya ?? .
.

Hal ini kerana, TEKSTUR GEL SCRUB INI SANGAT LEMBUT TAPI MASIH BOLEH MENANGGALKAN KULIT MATI DAN BERSIHKAN LIANG PORI TANPA MENCEDERAKAN KULIT KITA ‼️‼️ Jangan tunggu lama-lama, jom contact kami segera !! .
.

Whatsap sekarang tau!! www.wasap.my/60173323410/DS
PSK DS – 0 17-3323410
PSK DS – 0 17-3323410 .
.

#psk #pskskincare #taiwan #girls #woman #workingwoman #mom #blogger #flawlessskin #scars #exfoliate #tipspenjagaanwajah #malaysian #sayajualkosmetik #sayajualskincare #classy #glowing #wajahbebasjerawat #skincaretips #scrubwajah #laris

Apa yang best sangat pada scrub Q10 Renewing Gel ni ?? Ha mungkin ramai yang tak tahu kan ? Nanti kita akan share kenapa ramai customer nak repeat order untuk scrub ni okay ☺️☺️ .
.

Whatsap sekarang tau!! www.wasap.my/60173323410/DS
PSK DS – 0 17-3323410
PSK DS – 0 17-3323410 .
.

#psk #pskskincare #asia #malaysia #taiwanproduct #importedproduct #ctdk #ctdkjunior #fattzura #awesome #alhamdulillah #sayajual #trusted #asian #malaysian #wow #kulitlicin #scrubwajah #organik #natural #raya2018 #kulitkusam #jomraya

DE MI VIDA NO ME QUEJO 💯🎙🔥
💯🔥CARLOS GARCÍA 🔥🎙
#1DEMAYO
#LAPRIMERA
#PSK
#RAP

JOM SCRUB MUKA SEBELUM RAYA ‼️‼️‼️ .
.

Ada yang masih ingat tentang scrub Q10 Renewing Gel dari PSK SKINCARE AND MAKEUP ni ?? Scrub ni memang sangat best kerana boleh digunakan untuk hampir kesemua jenis kulit. Tekstur yang lembut dan tidak kasar membuatkan sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat juga sesuai menggunakannya !! .
.
.

Jadi apa tunggu lagi ?? Jom whatsapp kami untuk dapatkan nya !!! 😍😍 .
.

Whatsap sekarang tau!! www.wasap.my/60173323410/DS
PSK DS – 0 17-3323410
PSK DS – 0 17-3323410 .
.

#psk #pskskincare #pskmakeup #taiwan #importedproducts #malaysia #asian #indonesia #brunei #scrub #facescrub #exfoliate #skincaretips #beautyblogger #vlog #travel #kulitcantik #assalamualaikum #wajahbersih #alhamdulillah #syukurselalu
#koleksiraya #kulitflawless

TIPS PENJAGAAN WAJAH 😊😊
.
.

Steam Wajah
.
.

Melakukan steam wajah ini tidak semestinya dilakukan di salon kecantikan sahaja. Anda masih boleh melakukannya sendiri, caranya juga sangat mudah. Tips penjagaan muka menggunakan teknik steam ini sebenarnya sudah dilakukan oleh ramai wanita pada zaman dahulu. Caranya, didihkan air dan masukkkan hirisan lemon, tomato ataupun mentimun. Kemudian dekatkan wajah anda ke air panas tersebut. Lakukannya selama 10-20 minit secara teratur pada setiap minggu.
Steam wajah berupaya membantu untuk menghindari pori-pori tersumbat dan membersihkan kulit anda daripada sebarang kekotoran seperti debu. Steam juga membantu anda menghindari masalah kulit kusam serta berjerawat yang disebabkan oleh sisa-sisa mekap dan sebagainya. .
.

Khasiat Kunyit Hidup .
.
Tahukah anda bahawa kunyit mempunyai banyak khasiat utuk memutihkan kulit, samada kulit tubuh mahupun kulit wajah. Bagi anda yang ingin memutihkan kulit wajah dengan bahan semulajadi, bolehlah gunakan kunyit.
Kulit wajah anda bukan setakat cerah dan putih, bahkan juga bersinar-sinar.  Campurkan satu sudu makan kunyit hidup yang sudah dikisar halus dengan ssetengah sudu makan madu. Baurkan adunan tersebut hingga sebati sehinga membentuk adunan seperti pasta. Kemudian aplikasikan pada wajah secara merata, biarkan selama 10 minit dan bilaslah sehingga bersih. .
.
#psk #pskskincare #pskmakeup #skincaretips #tipspenjagaanwajah #breakouts #jerawat #missj #kulitbersih #kulitlicin #mulus #lembut #awetmuda #tips #berkesan #haul #mua #muamalaysia #woman #girlspower #workingmom #blessful #jumaat #jumaah #friday #alhamdulillah #assalamualaikum #syukur

TAZKIRAH RINGKAS HARI JUMAAT 🌿 .
.

Memanfaatkan Masa Di Dunia
.
.
Manusia akan memungut dan menuai hasil di akhirat daripada tanaman yang diusahakan di dunia. Manusia ditanyakan di akhirat kelak terhadap segala amalan yang dilakukan sepanjang tempoh umurnya di dunia.

Nabi Muhammad bersabda yang bermaksud: “Tidak akan melangkah seseorang hamba itu pada Hari Kiamat hingga ditanyakan mengenai apa yang dihabiskan dalam umurnya, apa yang dilakukan menurut ilmunya, ke arah mana hartanya di usahakannya dan dibelanjakan serta apa yang dibuat oleh tubuh badannya terhadap segala ujian dan tanggungjawab.”(Hadis riwayat at-Tirmizi). .
.
#psk #pskskincare #taiwan #importedproducts #trustedseller
#assalamualaikum #fridayblessed #blessings #murahrezeki #syukur #alhamdulillah #skincare #trusted #importedproduct #safe #clinicallyproven #haribaik #hello #sedekah #solatjumaat #tazkirah #raya

TAZKIRAH RINGKAS HARI JUMAAT 🌿 .
.

Jangan Suka Bertangguh-tangguh .
.
Budaya "Esok Masih Ada" hendaklah dibuang daripada diri seorang insan yang bergelar dalam mengejar kecemerlangan diri serta kecemerlangan negara. Bertangguh dalam melaksanakan sebarang tugas adalah tidak digalakkan dan akan merugikan masa seseorang.

Berhubung dengan masa juga pepatah Arab ada menyebut, maksudnya: “Masa itu seperti pedang, jika kamu tidak memotongnya nescaya ia akan memotong kamu.”
Seorang penyair Arab al-Syarif al-Murtadha berkata: “Kita mengagumi setiap hari yang berlalu, sedang hari yang berlalu itu sebenarnya makin menyusutkan umur kita.” .
.
#psk #pskskincare #pskmakeup #routine #salamjumaat #assalamualaikum #fridayblessed #blessings #murahrezeki #syukur #alhamdulillah #skincare #trusted #importedproduct #safe #clinicallyproven #haribaik #hello #sedekah #solatjumaat #tazkirah

Ordered these on Sunday and already got them today! I couldn't resist 🌸 How gorgeous are these Field Guides from Flora and Spring for Young Living Essential Oils? 😍 #youngliving #floraandspring #younglivingeo #yleo #ylessentialoils #ylfieldguide #essentialoils #moderncalligraphy #sopretty #ylraven #ylcitrusfresh #psk #ylpsk #cleanliving #healthy #healthylifestyle #healthyliving #thieves #ningxia #handbook #seedtoseal #sharethelove #oilylife #theresanoilforthat

ปั่นสิก้อนนน​ #punbnk48 #punsikorn #psk #momentbnk48 #bnk48 ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Mula-mula I skeptik betul dengan rose ointment ni. Sebab apa I tengok dari review my friends, they used this for their eczema. It works the wonder for them. But issue I nak tackle is kaki merekah, bukan eczema.
Tangguh tangguh beli, one day my mother punya ibu jari berdarah sebab merekah ni. Sakit kan. Orang jenis kulit merekah ni, cara nak prevent minum air banyak-banyak. Tumit I paling lawa masa denggi je sebab badan hydrate masuk air.

Orang kaki merekah pergi pedicure pun takkan tahan lama. 2minggu confirm merekah balik. So I gave my mom rose ointment untuk try. Since jari dia dah berdarah. 3 hari je dia sapu. Kulit dia elok. Tak payah nak asah dah.
Siapa yang dekat luar sana ada problem kaki merekah pecah macam ni, mai whatsapp I. Benda ni pre order Young Living USA.
Dah ada akaun YL? PM tepi kita ajar macam mana nak order pun boleh. Nak tanya pasal PREMIUM STARTER KIT pun boleh. Nak tanya EO lain pun boleh:
https://www.wasap.my/60123975345
https://www.wasap.my/60123975345
https://www.wasap.my/60123975345

Love ❤️, Dartiey Za’im
Young Living Independent Distributor

#EObersamadart
#yleo
#younglivingessentialoil
#younglivingindipendentdistributor
#vOILa™️
#shahalam
#cheras
#klang
#rawang
#kitasemuanakyangterbaikuntukanak
#semuauntukanak
#kearahhidupyanglebihbaik
#younglivingmalaysia
#essentialoilmalaysia
#EssentialOil #minyakpati
#masyarakatperlutahu
#starterkit
#premiumstarterkit #PSK
#EOmurah #diffuser

Real Talk Thursday. Learning about what was actually in the cleaning products I was using in some instances, daily, was really what spurred me to make the switch to a more toxin free life. I was amazed at how toxic cleaning products really are. 🤢😷 So here is the recipe for a natural dusting spray that I made almost as soon as my PSK hit my front door.
1 Cup Distilled Water
1/4 Cup Vinegar
2 Teaspoons Olive Oil
10-15 drops Lemon Essential Oil
Combine all ingredients in a 16 ounce glass bottle. Shake bottle well before each use.
.
.
.
.
#younglivingeo #essentialoil #yleo #naturalremedy #plantbasedliving #holistichealing #cleanliving #younglivingbusiness #networkmarketing #wellness #chemicalfree #naturalbeauty #holisticliving #healthandwellbeing #joinmytribe #doyourselfafavor #gonatural #dmmeformoreinfo #happyishealthy #simple #holistic #greenlife #plantmagic #plantlifebalance #plantlife #realtalk #psk #honeylavenderandlace #naturalcleaning #toxinfree

Most Popular Instagram Hashtags