#prpkl

553 posts

TOP POSTS

Yup!it does look scary 😂 and can b very 🤢 for some ppl but muke glowing semacam okayhhhhhhh after letak vampire mask ni
❤️
Add on RM50 only for any treatment and if mmg dtg nak buat vampire mask ni with basic facial rm100 (np rm199) only we will microderm ur skin first so that u will get all d benefits from ur blood..offer till raya je kayh
❤️
Come and give vampire mask a try ❤️😍💉 #prpfacial #prpshahalam #prpkl #vampireshahalam #vampirekl

Tq darls for coming 😍 Hari ni ramai dtg dgn geng2
❤️
Vampire mask dah jd peberet add on treatment dah for most of my customers and if u try skali mesti nak lagi bcoz of d glowing effects
❤️
Tak rugi pon uolls add on RM50 only 😍

#vampiremask #sapusaputeruscantik #prpkl #prpfacial #vampireshahalam #vampirekl #raya2017 #rayapromo

Ok darlingggsssss!
❤️
Akhirnya iolls release raya promo
❤️
Lama ni tau sampai hujung bulan 6
❤️
Better start cepat so by raya cantik meletops la korang
❤️
N raya nnti clinic cuti seminggu tau so do plan ur time elok2
❤️
C yaaaa 😘😍 #cantikraya2017 #rayapromo2017 #rayafacial #facialmurah #facialshahalam #facialkl #facialmurahkl #prp #prpfacial #prpkl #prpshahalam #whitening #whiteninginjection

#Repost @yuszulkifli
・・・
Buat treatment dekat @klinik.dr.sophia.y today. Co2 laser + mesotherapy prp. Ok muka now dah bengkak sbb kena cucuk jarum #vampirefacial ni plak selepas laser. Bertabahla 😓

#co2laser #prpfacial #prpkl #prpshahalam #dermapen #vampiremask #vampirefacial #vampireshahalam #vampirekl #dermapen #subcision

Our mesotherapy prp including subcision ya dearies, NO ADDITIONAL charges but only applicable to those with deep acne scars

#prp #prpkl #prpfacial #dermapenprp #dermapen #mesoprp #subcision #vampirekl #vampirefacial #vampireshahalam

MOST RECENT

Treatment paling sought after. Even i do this treatment. Seriously, it NEVER disappoints
.
Why choose PRP?
🌿 No allergy risk sbb kita guna darah sendiri
🌿 Downtime not as horrendous & leceh as chemical peel & laser
🌿 Quick result without harming your skin
.
Benefits of PRP
✨ Reduces icepick, boxcar scars
✨ Reduces pigmentation
✨ Repairs skin structure
✨ Kulit lebih muda & segar
✨ Repair kulit kusam & tona tak sekata
✨ Wajah nampak lebih muda
✨ Reduce dark spots
✨ Reduce pore size
.
Selain muka boleh rawat apa lg PRP ni?
🌈 Hair loss
🌈 Stretch mark
🌈 Sunken eyes
🌈 Pink kan dark lips (smokers especially)
🌈 Breast firming
.
#prpampang #prpkl #vampiretreatmentampang #vampiretreatmentkl #spaampang #spakl #prpwangsamaju #prpkajang #prpcheras

Most Popular Instagram Hashtags