#prpkl

5 posts

TOP POSTS

Yup!it does look scary πŸ˜‚ and can b very 🀒 for some ppl but muke glowing semacam okayhhhhhhh after letak vampire mask ni
❀️
Add on RM50 only for any treatment and if mmg dtg nak buat vampire mask ni with basic facial rm100 (np rm199) only we will microderm ur skin first so that u will get all d benefits from ur blood..offer till raya je kayh
❀️
Come and give vampire mask a try β€οΈπŸ˜πŸ’‰ #prpfacial #prpshahalam #prpkl #vampireshahalam #vampirekl

πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰ @azanira_ 😎 vampire facial

#vampirefacial #prp #prpfacial #prpshahalam #prpkl #vampireshahalam #vampirekl

Ok darlingggsssss!
❀️
Akhirnya iolls release raya promo
❀️
Lama ni tau sampai hujung bulan 6
❀️
Better start cepat so by raya cantik meletops la korang
❀️
N raya nnti clinic cuti seminggu tau so do plan ur time elok2
❀️
C yaaaa 😘😍 #cantikraya2017 #rayapromo2017 #rayafacial #facialmurah #facialshahalam #facialkl #facialmurahkl #prp #prpfacial #prpkl #prpshahalam #whitening #whiteninginjection

#Repost @yuszulkifli
・・・
Buat treatment dekat @klinik.dr.sophia.y today. Co2 laser + mesotherapy prp. Ok muka now dah bengkak sbb kena cucuk jarum #vampirefacial ni plak selepas laser. Bertabahla πŸ˜“

#co2laser #prpfacial #prpkl #prpshahalam #dermapen #vampiremask #vampirefacial #vampireshahalam #vampirekl #dermapen #subcision

Our mesotherapy prp including subcision ya dearies, NO ADDITIONAL charges but only applicable to those with deep acne scars

#prp #prpkl #prpfacial #dermapenprp #dermapen #mesoprp #subcision #vampirekl #vampirefacial #vampireshahalam

Tq darls for coming 😍 Hari ni ramai dtg dgn geng2
❀️
Vampire mask dah jd peberet add on treatment dah for most of my customers and if u try skali mesti nak lagi bcoz of d glowing effects
❀️
Tak rugi pon uolls add on RM50 only 😍

#vampiremask #sapusaputeruscantik #prpkl #prpfacial #vampireshahalam #vampirekl #raya2017 #rayapromo

MOST RECENT

#Repost @klinik.dr.sophia.y with @repostapp
・・・
Ok darlingggsssss!
❀️
Akhirnya iolls release raya promo
❀️
Lama ni tau sampai hujung bulan 6
❀️
Better start cepat so by raya cantik meletops la korang
❀️
N raya nnti clinic cuti seminggu tau so do plan ur time elok2
❀️
C yaaaa 😘😍 #cantikraya2017 #rayapromo2017 #rayafacial #facialmurah #facialshahalam #facialkl #facialmurahkl #prp #prpfacial #prpkl #prpshahalam #whitening #whiteninginjection

#Repost @klinik.dr.sophia.y with @repostapp
・・・
Ok darlingggsssss!
❀️
Akhirnya iolls release raya promo
❀️
Lama ni tau sampai hujung bulan 6
❀️
Better start cepat so by raya cantik meletops la korang
❀️
N raya nnti clinic cuti seminggu tau so do plan ur time elok2
❀️
C yaaaa 😘😍 #cantikraya2017 #rayapromo2017 #rayafacial #facialmurah #facialshahalam #facialkl #facialmurahkl #prp #prpfacial #prpkl #prpshahalam #whitening #whiteninginjection

Tq darls for coming 😍 Hari ni ramai dtg dgn geng2
❀️
Vampire mask dah jd peberet add on treatment dah for most of my customers and if u try skali mesti nak lagi bcoz of d glowing effects
❀️
Tak rugi pon uolls add on RM50 only 😍

#vampiremask #sapusaputeruscantik #prpkl #prpfacial #vampireshahalam #vampirekl #raya2017 #rayapromo

Yup!it does look scary πŸ˜‚ and can b very 🀒 for some ppl but muke glowing semacam okayhhhhhhh after letak vampire mask ni
❀️
Add on RM50 only for any treatment and if mmg dtg nak buat vampire mask ni with basic facial rm100 (np rm199) only we will microderm ur skin first so that u will get all d benefits from ur blood..offer till raya je kayh
❀️
Come and give vampire mask a try β€οΈπŸ˜πŸ’‰ #prpfacial #prpshahalam #prpkl #vampireshahalam #vampirekl

Ok darlingggsssss!
❀️
Akhirnya iolls release raya promo
❀️
Lama ni tau sampai hujung bulan 6
❀️
Better start cepat so by raya cantik meletops la korang
❀️
N raya nnti clinic cuti seminggu tau so do plan ur time elok2
❀️
C yaaaa 😘😍 #cantikraya2017 #rayapromo2017 #rayafacial #facialmurah #facialshahalam #facialkl #facialmurahkl #prp #prpfacial #prpkl #prpshahalam #whitening #whiteninginjection

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags