#protonsaga

MOST RECENT

Assalammualaikum dan salam sejahtera sayang2 semua⚘.
.
Nah! Kak Azie bagi special untuk sayang2 semua.
💥Bulanan yang berbaloi
💥DISCOUNT meletop
💥Free gift meletop.
💥Service meletop.
💥Dan yang paling penting untuk dikejarkan STOCK TERHAD.
.
Sayang2 nak tahu lebih lanjut
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003
.
.
Kak Azie beri perkhidmatan kesemua semenanjung Malaysia ya 💖💯.
.
Urusan dokumentasi MUDAH & kelulusan SEGERA!
📌DOKUMENT HANYA WHATSAPP/EMAIL .
📌YANG BERKELAYAKKAN DIALU-ALUKAN
📌LOAN KERAJAAN/SWASTA SEHINGGA 100%
📌TANPA SATU SEN DUIT BOOKING(MODEL TERPILIH)
📌SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
📌MASIH BELAJAR/BARU KERJA .
📌DUIT MUKA “RM0” JIKA LAYAK
📌TRADE- IN KERETA LAMA ANDA DIURUSKAN
💥CCRIS/BLACKLIST/AKPK TIDAK LAYAK MEMOHON WALAUPUN SEBAGAI PENJAMIN
==================================
#protonsaga #protonpersona #protonpreve #protonwaja #protoninspira #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #subangjaya #subangjayausj #subangjayausj16 #usj #bangsar #1stcar #my1stcar #sripetaling #cheras #putrajaya #sripetaling #ampang #gombak #sepang #cheras #konvokesyen #sekolah #uitmkonvo #konvokesyenuitm #cyberjaya #putrajaya #drivingschool

Wow!! diam tak diam tahun ne 2018 genap 10 TAHUN kak Azie dalam bidang ne.Masyallah.Cepat betul masa berlalu. Alahamdulillah masih diberikan kesihatan untuk menjalankan amanahNya.
.
UCAPAN TAHNIAH DAN TERIMA KASIH. .
.
Alhamdulillah syukur kehadrat Allah SWT kesemua permohonan pelanggan Kak Azie didalam gambar video diatas telah berjaya.
.
Kak Azie ingin mengucapkan terima kasih dan sekalung budi serta tahniah kepada semua kerana sudi memberi sokongan dan kepercayaan kepada Kak Azie.
.
Terima kasih juga yang tidak terhingga daripada Kak Azie kepada pihak2 yang terlibat banker,boss,perodua,account,admin,runner,jpj,kastam,used car,supplier dan tak lupa juga orang kuat Kak Azie,pembantu Kak Azie.Mudah-mudahan Allah melimpahi rezeki yang tak terjangkau oleh akal fikir kita manusia kepada kita semua.Sesungguhnya sokongan anda semua buat Kak Azie terus kuat,cekal dan kekal sehingga ke hari ini.Tanpa kalian belum tentu Kak Azie boleh bertahan sehingga ke hari ini.Alhamdulillah.
.
Terima kasih semua. Budi baik kalian akan jadi kenangan sepanjang zaman. .
Kepada bakal-bakal pembeli KERETA PERODUA yang mahukan khidmat nasihat daripada Kak Azie boleh 👇 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
.
Kak Azie beri perkhidmatan kesemua semenanjung Malaysia ya 💖💯.
.
==================================
#protonsaga #protonpersona #protonpreve #protonwaja #protoninspira #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #subangjaya #subangjayausj #subangjayausj16 #usj #bangsar #1stcar #my1stcar #sripetaling #cheras #putrajaya #sripetaling #ampang #gombak #sepang #cheras #konvokesyen #sekolah #uitmkonvo #konvokesyenuitm #cyberjaya #putrajaya #drivingschool

Assalammualaikum dan salam sejahtera sayang2 semua⚘.
.
Nah! Kak Azie bagi special untuk sayang2 semua.
💥Bulanan yang berbaloi
💥DISCOUNT meletop
💥Free gift meletop.
💥Service meletop.
💥Dan yang paling penting untuk dikejarkan STOCK TERHAD.
.
Sayang2 nak tahu lebih lanjut
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003
.
.
Kak Azie beri perkhidmatan kesemua semenanjung Malaysia ya 💖💯.
.
Urusan dokumentasi MUDAH & kelulusan SEGERA!
📌DOKUMENT HANYA WHATSAPP/EMAIL .
📌YANG BERKELAYAKKAN DIALU-ALUKAN
📌LOAN KERAJAAN/SWASTA SEHINGGA 100%
📌TANPA SATU SEN DUIT BOOKING(MODEL TERPILIH)
📌SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
📌MASIH BELAJAR/BARU KERJA .
📌DUIT MUKA “RM0” JIKA LAYAK
📌TRADE- IN KERETA LAMA ANDA DIURUSKAN
💥CCRIS/BLACKLIST/AKPK TIDAK LAYAK MEMOHON WALAUPUN SEBAGAI PENJAMIN
==================================
#protonsaga #protonpersona #protonpreve #protonwaja #protoninspira #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #subangjaya #subangjayausj #subangjayausj16 #usj #bangsar #1stcar #my1stcar #sripetaling #cheras #putrajaya #sripetaling #ampang #gombak #sepang #cheras #konvokesyen #sekolah #uitmkonvo #konvokesyenuitm #cyberjaya #putrajaya #drivingschool

Assalammualaikum dan salam sejahtera sayang2 semua⚘.
.
Nah! Kak Azie bagi special untuk sayang2 semua.
💥Bulanan yang berbaloi
💥DISCOUNT meletop
💥Free gift meletop.
💥Service meletop.
💥Dan yang paling penting untuk dikejarkan STOCK TERHAD.
.
Sayang2 nak tahu lebih lanjut
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003
.
.
Kak Azie beri perkhidmatan kesemua semenanjung Malaysia ya 💖💯.
.
Urusan dokumentasi MUDAH & kelulusan SEGERA!
📌DOKUMENT HANYA WHATSAPP/EMAIL .
📌YANG BERKELAYAKKAN DIALU-ALUKAN
📌LOAN KERAJAAN/SWASTA SEHINGGA 100%
📌TANPA SATU SEN DUIT BOOKING(MODEL TERPILIH)
📌SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
📌MASIH BELAJAR/BARU KERJA .
📌DUIT MUKA “RM0” JIKA LAYAK
📌TRADE- IN KERETA LAMA ANDA DIURUSKAN
💥CCRIS/BLACKLIST/AKPK TIDAK LAYAK MEMOHON WALAUPUN SEBAGAI PENJAMIN
==================================
#protonsaga #protonpersona #protonpreve #protonwaja #protoninspira #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #subangjaya #subangjayausj #subangjayausj16 #usj #bangsar #1stcar #my1stcar #sripetaling #cheras #putrajaya #sripetaling #ampang #gombak #sepang #cheras #konvokesyen #sekolah #uitmkonvo #konvokesyenuitm #cyberjaya #putrajaya #drivingschool

Wow!! diam tak diam tahun ne 2018 genap 10 TAHUN kak Azie dalam bidang ne.Masyallah.Cepat betul masa berlalu. Alahamdulillah masih diberikan kesihatan untuk menjalankan amanahNya.
.
UCAPAN TAHNIAH DAN TERIMA KASIH. .
.
Alhamdulillah syukur kehadrat Allah SWT kesemua permohonan pelanggan Kak Azie didalam gambar video diatas telah berjaya.
.
Kak Azie ingin mengucapkan terima kasih dan sekalung budi serta tahniah kepada semua kerana sudi memberi sokongan dan kepercayaan kepada Kak Azie.
.
Terima kasih juga yang tidak terhingga daripada Kak Azie kepada pihak2 yang terlibat banker,boss,perodua,account,admin,runner,jpj,kastam,used car,supplier dan tak lupa juga orang kuat Kak Azie,pembantu Kak Azie.Mudah-mudahan Allah melimpahi rezeki yang tak terjangkau oleh akal fikir kita manusia kepada kita semua.Sesungguhnya sokongan anda semua buat Kak Azie terus kuat,cekal dan kekal sehingga ke hari ini.Tanpa kalian belum tentu Kak Azie boleh bertahan sehingga ke hari ini.Alhamdulillah.
.
Terima kasih semua. Budi baik kalian akan jadi kenangan sepanjang zaman. .
Kepada bakal-bakal pembeli KERETA PERODUA yang mahukan khidmat nasihat daripada Kak Azie boleh 👇 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
.
Kak Azie beri perkhidmatan kesemua semenanjung Malaysia ya 💖💯.
.
==================================
#protonsaga #protonpersona #protonpreve #protonwaja #protoninspira #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #subangjaya #subangjayausj #subangjayausj16 #usj #bangsar #1stcar #my1stcar #sripetaling #cheras #putrajaya #sripetaling #ampang #gombak #sepang #cheras #konvokesyen #sekolah #uitmkonvo #konvokesyenuitm #cyberjaya #putrajaya #drivingschool

Assalammualaikum dan salam sejahtera sayang2 semua⚘.
.
Nah! Kak Azie bagi special untuk sayang2 semua.
💥Bulanan yang berbaloi
💥DISCOUNT meletop
💥Free gift meletop.
💥Service meletop.
💥Dan yang paling penting untuk dikejarkan STOCK TERHAD.
.
Sayang2 nak tahu lebih lanjut
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003 .
⚘📲 call/text/whatsapp Kak Azie di no 012-2613003
.
.
Kak Azie beri perkhidmatan kesemua semenanjung Malaysia ya 💖💯.
.
Urusan dokumentasi MUDAH & kelulusan SEGERA!
📌DOKUMENT HANYA WHATSAPP/EMAIL .
📌YANG BERKELAYAKKAN DIALU-ALUKAN
📌LOAN KERAJAAN/SWASTA SEHINGGA 100%
📌TANPA SATU SEN DUIT BOOKING(MODEL TERPILIH)
📌SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
📌MASIH BELAJAR/BARU KERJA .
📌DUIT MUKA “RM0” JIKA LAYAK
📌TRADE- IN KERETA LAMA ANDA DIURUSKAN
💥CCRIS/BLACKLIST/AKPK TIDAK LAYAK MEMOHON WALAUPUN SEBAGAI PENJAMIN
==================================
#protonsaga #protonpersona #protonpreve #protonwaja #protoninspira #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #subangjaya #subangjayausj #subangjayausj16 #usj #bangsar #1stcar #my1stcar #sripetaling #cheras #putrajaya #sripetaling #ampang #gombak #sepang #cheras #konvokesyen #sekolah #uitmkonvo #konvokesyenuitm #cyberjaya #putrajaya #drivingschool

The all new Persona..
Impressively practical, in economy and in comfort..
Smart in convenience, in control and in fuel-efficient driving..
And above all unmatched in safety for all variants.. Ansuran bulanan serendah RM490..
Ada cash rebate lagi bernilai RM1000 😱😱
Kereta dapat cash pun dapat 😍😍😍 Berminat boleh terus whatsapp saya untuk pertanyaan di 0176872124 shima.
www.wasap.my/60176872124
www.wasap.my/60176872124
www.wasap.my/60176872124

#jujurdanamanah #jujurituhebat
#protoncheras #protonmalaysia #protonkl #protonkualalumpur #protonputrajaya #protonselangor #protonsaga #protoniriz #protonperdana #protonexora #protonertiga #protononline #perodua #peroduamalaysia #peroduakualalumpur #peroduaselangor #peroduaputrajaya #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaxia

BAJU SI COMEL (KUNCI KERETA) ❤🚗🔑👗👕
PROTON IRIZ/ PERSONA BARU/ PREVE/ SUPRIMA (flipkey 3button)
===
HARGA :
1pcs - RM15
Postage +Rm7 sm / Rm11 ss

Nak order?
===
📲 Whatsapp 0182980113
📲 Whatsapp 0182980113
📲 Whatsapp 0182980113
.
#siliconekeycover #siliconecarkeycover #bajukuncikereta #coverkuncikereta #sarungkuncikereta #kondomkuncikereta #kuncikereta #duplicatekuncikereta #siliconekeycovermurah #siliconecarkeycovers #siliconecarkeycovermurah #proton #protonmalaysia #protonsaga #protonwaja #protonsavvy #protonsatria #protongen2 #protonpersona #agentdropship #dropshipwanted #dropshipneeded

BAJU SI COMEL (KUNCI KERETA) ❤🚗🔑👗👕
PROTON IRIZ/ PERSONA BARU/ PREVE/ SUPRIMA (flipkey 3button)
===
HARGA :
1pcs - RM15
Postage +Rm7 sm / Rm11 ss

Nak order?
===
📲 Whatsapp 0182980113
📲 Whatsapp 0182980113
📲 Whatsapp 0182980113
.
#siliconekeycover #siliconecarkeycover #bajukuncikereta #coverkuncikereta #sarungkuncikereta #kondomkuncikereta #kuncikereta #duplicatekuncikereta #siliconekeycovermurah #siliconecarkeycovers #siliconecarkeycovermurah #proton #protonmalaysia #protonsaga #protonwaja #protonsavvy #protonsatria #protongen2 #protonpersona #agentdropship #dropshipwanted #dropshipneeded

BAJU SI COMEL (KUNCI KERETA) ❤🚗🔑👗👕
PROTON IRIZ/ PERSONA BARU/ PREVE/ SUPRIMA (flipkey 3button)
===
HARGA :
1pcs - RM15
Postage +Rm7 sm / Rm11 ss

Nak order?
===
📲 Whatsapp 0182980113
📲 Whatsapp 0182980113
📲 Whatsapp 0182980113
.
#siliconekeycover #siliconecarkeycover #bajukuncikereta #coverkuncikereta #sarungkuncikereta #kondomkuncikereta #kuncikereta #duplicatekuncikereta #siliconekeycovermurah #siliconecarkeycovers #siliconecarkeycovermurah #proton #protonmalaysia #protonsaga #protonwaja #protonsavvy #protonsatria #protongen2 #protonpersona #agentdropship #dropshipwanted #dropshipneeded

Kerja kerja..hari ni duduk kat showroom sampai petang..mari ler sape yang nak beli kete baru singgah showroom.. 😁😁😁 #proton #protonrawang #promosi #promosiproton #protonsaga #protonpersona #protonpreve #protoniriz #protonertiga #protonexora #protonperdana #promosihariraya #promosiaidilfitri

Assalamualaikum semua,
AINA Proton DELIVER kereta lagi 🎉🎉🎉 ' 🎁Alhamdulillah dan Tahniah kepada En Syafiq dari Tronoh yg sudi dan beri kepercayaan pada Aina utk menguruskan pembelian kereta PROTON SAGA 1.3 CVT (FIRE RED) keluaran 2018' 🎁Pilih je jenis dan warna kereta yg diidamkan, semua READY STOCK 😄DAHSYATTTT 🎊 🎁Sign pukul 1pm, pukul 6pm ambik kereta 😉

Last but not least, En Syafiq LAYAK terima sebanyak REBATE RM1,000 stock 2018 dan paling best urusan mudah dan cepat!' 🎁10 myterious FREE GIFT WOW WOW WOW

So.. Korang BILA lagi?
Jarak bukan penghalang, penghantaran dokumen melalui whatsapp mcm En Syafiq kita ni, boleh deliver di seluruh Malaysia ☝

Call Aina skrg utk booking. Promosi SANGAT KEBABOM 😲

Terus hubungi talian di bawah utk maklum balas dgn cepat : 📞 017-5833 629 📞
💌 http://www.wasap.my/60175833629 💌

#AinaProtonRaya2018
#KarnivalJualanMega #BulatanAmanjaya #ProtonIriz #ProtonSaga #ProtonPersona #ProtonPerdana #ProtonExora #ProtonPreve #ProtonSuprima #ProtonErtiga #Raya2018 #KeretaRaya #DiskaunRaya

Hi There! Alhamdulillah,selesai deliver kereta Proton Saga VVT Auto 1.3 kepada pelanggan kami, En Alif Seth pada minggu lepas.Untuk pengetahuan semua, ini adalah kenderaan pertama En Alif Seth miliki setelah tamat pengajian di salah sebuat institusi di Kuala Lumpur dan kini, berkerja tetap di Selangor. .
Terima kasih En Alif Seth kerana yakin dengan perkhidmatan kami sebagai penasihat jualan anda di Wisma Rahman Brothers.
.
Yang paling penting, sekejap sahaja customer "receive" kereta idaman beliau. ditambah,mendapat rebate yang "wow" dan Free gift yang menarik! Untung En Alif Seth ☺😎.
.
Gembira En Alif Seth kerana mendapat kereta pada waktu yang telah dijanjikan. Tahniah daripada kami, Team Rahman Brothers.
.
Akhir sekali, Kami sentiasa memberikan yang terbaik,asalkan customer kami gembira dan puas hati. .
Anda mahu miliki kereta model Proton Saga VVT Auto 1.3? Diskaun yang menarik untuk model-model Proton yang lain? Hubungi penasihat jualan kami sekarang di talian/whatsapp:- 📱: 0133577370 (En Faizal). 📲 http://www.wasap.my/+60133577370

p/s: Tag ahli keluarga dan rakan-rakan anda sekarang yang berminat untuk urusan pembelian kereta proton dengan proses yang cepat dan pantas. #RahmanBrothers #delivercar #proton #shahalam #saga #foreverproton #protonsaga #happywife #party #newcar #promotion #service #husband #queen #sayajual #instacar #vehicle
#like4likeback #likeforfollowback #followers #instafamous

Hi There! Alhamdulillah,selesai deliver kereta Proton Saga CVT Auto 1.3 kepada pelanggan kami, En Alif Seth pada minggu lepas.Untuk pengetahuan semua, ini adalah kenderaan pertama En Alif Seth miliki setelah tamat pengajian di salah sebuat institusi di Kuala Lumpur dan kini, berkerja tetap di Selangor. .
Terima kasih En Alif Seth kerana yakin dengan perkhidmatan kami sebagai penasihat jualan anda di Wisma Rahman Brothers.
.
Yang paling penting, sekejap sahaja customer "receive" kereta idaman beliau. ditambah,mendapat rebate yang "wow" dan Free gift yang menarik! Untung En Alif Seth ☺😎.
.
Gembira En Alif Seth kerana mendapat kereta pada waktu yang telah dijanjikan. Tahniah daripada kami, Team Rahman Brothers.
.
Akhir sekali, Kami sentiasa memberikan yang terbaik,asalkan customer kami gembira dan puas hati.Anda mahu miliki kereta model Proton Saga CVT Auto 1.3? Diskaun yang menarik untuk model-model Proton yang lain? Hubungi penasihat jualan kami sekarang di talian/whatsapp:- 📱: 0133577370 (En Faizal). 📲 http://www.wasap.my/+60133577370

p/s: Tag ahli keluarga dan rakan-rakan anda sekarang yang berminat untuk urusan pembelian kereta proton dengan proses yang cepat dan pantas. #RahmanBrothers #delivercar #proton #shahalam #saga #foreverproton #protonsaga #happywife #party #newcar #promotion #service #husband #queen #sayajual #instacar #vehicle
#like4likeback #likeforfollowback #followers #instafamous

🎉TAWARAN HEBAT UNTUK MODEL PROTON 🎉🎉
.
✔️ FULL LOAN ✔️ FULL LOAN ✔️FULL LOAN ✔️FULL LOAN
.
💸 CASH REBIT dan 🎁 FREE GIFT yang LUMAYAN. *Mengikut terma dan syarat*
.
Rugi kalau anda terlepas peluang untuk dapatkan tawaran hebat Proton kali ini‼
.
Lokasi: Wisma Rahman Brothers, seksyen 22, Shah Alam.
.
Anda boleh terus menghubungi/whatsapp Team RBA untuk membantu anda:- http://www.wasap.my/+60182454921 (En Firdaus)
.
Anda juga boleh komen di ruangan bawah untuk sebarang pertanyaan atau tinggalkan no telefon untuk Team Rahman Brothers menghubungi anda dengan kadar segera. .
Teringin Nak Tempah Kereta Proton, Tapi .......... 1⃣ Tiada Masa ke Showroom ?
2⃣ Lesen L
3⃣ Baru Kerja Kurang 6 Bulan ?
4️⃣ Duit Muka Untuk Beli Kereta Baru ?
.
Apakah salinan dokumen yang anda perlu sediakan?
1⃣ *IC
2⃣ *Lesen
3⃣ *Penyata Gaji 3 Bulan Terkini
4️⃣ *Penyata Kwsp / Penyata Bank.
.
💴 Kelayakan Gaji Minima Dari RM1800.00
.
🚗 Dapatkan kereta baru anda dari top-top Salesman kami di Rahman Brothers. Ready Stock Semua Model Proton Saga,Persona,Iriz,Preve,Exora,Suprima,Perdana dan Ertiga. .
Tag Ahli keluarga & rakan-rakan yang sedang mencari kereta baru sempena tahun baru ini. Tempah bersama Rahman Brothers hari ini! 🎉🚙 #RahmanBrothers #proton #protoncarshowroom #viral #ShahAlam #murah #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protoniriz #protonexora #protonpreve #protonsuprima #protonperdana #percuma #merdeka #instagram #facebook #freegift #followtofollow #followtofollowback #always #newyear #sale #promotion #murah #cars #carsforsale #branding

Most Popular Instagram Hashtags