#propskahwin

2451 posts

TOP POSTS

New instagram frame...
Size :
A3 - Rm 20
A2 - Rm 60
A1 - Rm 70
#adlovecraftprops
#propsmurah #props #propskahwin

PROPS STICK YANG SANGAT COMEL UNTUK MAJLIS WEDDING

tak payah nak susah2 bukak pc nak design props stick sendiri ..pastu leceh nak g print2 bagai..
.
.
AMBIL SAHAJA JALAN MUDAH!
.
.
1-hanya type ORDER PROPS STICK ke nombor 0122592204

2-screen shot gamba set props yang mana uolls nak.

3- hantar gamba tu kat nombor 0122592204

SENANGKAN?
APA NAK SUSAH2
.
.

material daei kertas yang berkualiti..warna pun sharp..
serious uolls mesti suka punya.
.
.

KAMI TAWARKAN HARGA BERBALOI JIMAT

hanya rm30 SAHAJA untuk 13pcs stick.. YER BETUL RM30 SAHAJA
DENGAN KUALITI YANG SANGAT CANTIK.. #pelaminbycinta #props #propskahwin

Assalamualaikum.
.
.
Taraaa! Suwitt tak payung tu?! β˜‚β˜‚
.
.
Payung tu WR buat sewa atau yang nak order beli pun boleh. .
.
Sesuai sangatlah untuk pasangan pengantin nak bergambar & dijadikan props kan! .
.
Yang berminat boleh whatsapp WR naa?
.
no DM no PM! πŸ™…πŸ»πŸ™…πŸ»
.
.
Msg/whatsapp 0133858199
.
.
#WRbridalproject #propskahwin #payungunik

Cust settle bt payment utk order #BuntingKahwin dan #PropsKahwin , Ψ§Ω„Ψ­Ω…Ψ― Ψ§Ω„Ω„Ω‡
.
Utk sesiapa dan manaΒ² cust yg nk bt order item printing, ugn seganΒ² utk bt order anda di FM Pro Art ye ,,
Bole trus dptkan FREE GIFT anda disini utk setiap tempahan yg dibuat ,,
.
Order #Flyers dpt FREE GIFT Handy Stamp ,,
Order #BukuBil dpt FREE GIFT Handy Stamp jgk ,,
.
Minimum order utk flyers 500pcs ,,
Minimum order utk buku bil 1 set (10pcs) ,,
.
Utk detail harga whatsapp skrg !
017-9024660
017-9024660
017-9024660
.
DPTKAN FREE GIFT MASINGΒ² SKRG SEMENTARA STOK MASIH ADA !
.
#ByFMProArt

Props. Props. Props

0193986724 aini

#propstunang #propskahwin #props #kendurikawen #majliskahwin

MOST RECENT

PLATE . . .
βœ”boleh custom words sendiri
βœ”boleh request design FREE OF CHARGE .
.
Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Siap boleh guna utk letak kat dulang hantaran lagi. Universal gittew πŸ˜™πŸ€  .
.
πŸ‘‰πŸ»Plate size L - RM25
πŸ‘‰πŸ»Plate size S - RM16 .
.

Ws 🎬013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan .
.

#izygiftclapperboard #izygiftplate #theplate #platemalaysia #weddingplate #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick

CLAPPER BOARD .
.

Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Universal gittew πŸ˜™πŸ€  . . . . β˜‘οΈsize A4 - RM 20
β˜‘οΈsize A3 - RM 30 .
.

Ws 🎬013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan .
.

#izygiftclapperboard #clapperboard #clapperboardmalaysia #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick

CLAPPER BOARD .
.

Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Universal gittew πŸ˜™πŸ€  . . . . β˜‘οΈsize A4 - RM 20
β˜‘οΈsize A3 - RM 30 .
.

Ws 🎬013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan .
.

#izygiftclapperboard #clapperboard #clapperboardmalaysia #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick

We are having a family event this weekend, hence there'll be delay in replying your emails and messages. We are sorry for the inconvenience and thank you for your understanding... Have a great week ahead.

Inquiry or order :
πŸ“§ ➑ hello@diyadeary.com
πŸ“± ➑ m.me/diyadeary

Please do not send Direct Message. Thank you!

PLATE . . .
βœ”boleh custom words sendiri
βœ”boleh request design FREE OF CHARGE .
.
Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Siap boleh guna utk letak kat dulang hantaran lagi. Universal gittew πŸ˜™πŸ€  .
.
πŸ‘‰πŸ»Plate size L - RM25
πŸ‘‰πŸ»Plate size S - RM16 .
.

Ws 🎬013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan .
.

#izygiftclapperboard #izygiftplate #theplate #platemalaysia #weddingplate #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick

KOTAK CENDERAHATI
1 COLOR PRINTING
PRICE: 50SEN/1000PCS *PRICE NOT INCLUDED FOR POSTAGE *Photo credit to customer.

WA: 0176273929
Email: srikandikreatif.info@gmail.com

#kotakbahulu #kotakbahulumurah #doorgiftbox
#paperbag #sticker #stickerlabel #stickerkahwin #stickermurah #kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinvip #kotakcenderahati #props #propskahwin #bukutetamu #guestbook #tag #tagterimakasih #banner #bunting

PROPS HANYA RM 2/PC! 😱😱
βœ”οΈProps boleh custommade untuk mengikut tema majlis anda, TANPA CAJ TAMBAHAN .
.βœ”οΈStick untuk props diberikan PERCUMA! .
.

Mana nak dapekk harga murah mcm nii. Ws πŸŽƒ 013.237.0593 untuk tempahan. .
. .

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu #majlistunang #majlisnikah

Propstick for biznes awaaak :) Akak ni order utk Jualan di booth

Comel kan?Minat?jom order :) #propstick #propskawen #kerjakawen #kerjakahwin #propskahwin #weddingpropstick #bubbletalk #raikancinta #kukirimcinta

Thanks sudi order #propstick utk majlis kahwin.

Nak kahwin jugak? Jom orderrr

Wasap 017-5632486

Propstick kami available for all events. Request ja k.Insya-Allah we'll do our best yaa :) #propskawen #propskahwin #kerjakahwin #kerjakawen #bubbletalk #

Most Popular Instagram Hashtags