#propskahwin

2571 posts

TOP POSTS

New instagram frame...
Size :
A3 - Rm 20
A2 - Rm 60
A1 - Rm 70
#adlovecraftprops
#propsmurah #props #propskahwin

CLAPPER BOARD .
.

Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Universal gittew ๐Ÿ˜™๐Ÿค  . . . . โ˜‘๏ธsize A4 - RM 20
โ˜‘๏ธsize A3 - RM 30 .
.

Ws ๐ŸŽฌ013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan .
.

#izygiftclapperboard #clapperboard #clapperboardmalaysia #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick

KOTAK CENDERAHATI
1 COLOR PRINTING
PRICE: 50SEN/1000PCS *PRICE NOT INCLUDED FOR POSTAGE

WA: 0176273929
Email: srikandikreatif.info@gmail.com

www.srikandi-kreatif.com

#kotakbahulu #kotakbahulumurah #doorgiftbox
#paperbag #sticker #stickerlabel #stickerkahwin #stickermurah #kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinvip #kotakcenderahati #props #propskahwin #bukutetamu #guestbook #tag #tagterimakasih #banner #bunting

FB : Doorgift Kamek
IG: doorgiftkamek_2014

SIAP DAHHHH!!! ---> Tempahan dari Asajaya, Sarawak 11 pcs PROPS KAHWIN (RM2.50/PCS) untuk majlis bulan September 2017. Design apa2 jak asal kmk dapat molah...heee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Berminat kah? Hehehe ๐Ÿ“ฒSEND MESSAGE page tok ATAU CLICK LINK WHATSAPP saya http://www.wasap.my/60132983436.

#propskahwin
#propsmurah
#propskahwinkuching
#doorgiftkamek ๐Ÿ’๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐ŸŽŠ๐Ÿ’ ASSALAMU'ALAIKUM!! Kedey online DOORGIFT KAMEK dah bukak seperti biasa ๐Ÿ˜‡ Sapa2 yang ncarik: ๐ŸŽŠ Doorgift Yasin/Doa Harian Customade (boleh cetak skali details majlis kitak di kulit yasin)
๐ŸŽŠ Kad Kahwin
๐ŸŽŠ Doorgift Tasbih
๐ŸŽŠ Sticker Produk/Program/Majlis
๐ŸŽŠ Props bubbletalk photobooth apa2 majlis
๐ŸŽŠ Business Card
๐ŸŽŠ Bunting / Banner

Jemput berjarah & like laju page DOORGIFT KAMEK. ๐Ÿ˜‚

Boleh cuci2 mata di bahagian PHOTO nangga produk2 yang dh pernah dipolah dari tahun 2014 sampelah kinek.

Klik button MESSAGE atau tekan jak link Whatsapp tok untuk fast respond
๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60132983436 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Set Photo Booth ๐Ÿ˜๐Ÿ˜RM180๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โžก๏ธ Backdrop 7x6
โžก๏ธ Set Props
โžก๏ธ Guestbook
.
Untuk tempahan dm inbox kami @ whatsapp kami sekarang!
.
http://www.wasap.my/60197369105
http://www.wasap.my/60197369105
http://www.wasap.my/60197369105
.
#photobooth #backdropkahwin #wedding #guestbook #props #propskahwin

For your convenience, they are available in 3 options - frame, sticker and printable.

Inquiry or order :
๐Ÿ“ง โžก hello@diyadeary.com
๐Ÿ“ฑ โžก m.me/diyadeary

Please do not send Direct Message. Thank you!

Customer request props ni untuk letak kt hantaran...
Ok siap..bgtaw je nk cmne kak intan buat..
#propskahwin
Wsap 016-7319464

MOST RECENT

CLAPPER BOARD .
.

Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Universal gittew ๐Ÿ˜™๐Ÿค  . . . . โ˜‘๏ธsize A4 - RM 20
โ˜‘๏ธsize A3 - RM 30 .
.

Ws ๐ŸŽฌ013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan .
.

#izygiftclapperboard #clapperboard #clapperboardmalaysia #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick

CLAPPER BOARD .
.

Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Universal gittew ๐Ÿ˜™๐Ÿค  . . . . โ˜‘๏ธsize A4 - RM 20
โ˜‘๏ธsize A3 - RM 30 .
.

Ws ๐ŸŽฌ013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan .
.

#izygiftclapperboard #clapperboard #clapperboardmalaysia #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick

Readymade KOD: LD15 & LD18. Tq customer ๐Ÿ˜„

READYMADE( readymade bermaksud design & perkataan yang telah disediakan oleh Lakaran Digital. Tidak boleh ditukar. Jika ada sebarang pertukaran, akan dikenakan 'extra charge')๐Ÿ” ๐ŸšฉHARGA READYMADE utk 1PC : ๐Ÿ‘‡
โ˜‘RM2.50
โ˜‘RM2.50
โ˜‘RM2.50

Masih MURAH bukan?? Mestilah!! Rugi tau kalau tak pilih Lakaran Digital ๐Ÿ˜˜

Nak tempah?
WhatsApp โšก0123360536โšก

#weddingprops #props #bubbletalk #propsmalaysia #malaysia #igshop #sayajual #sayajualmurah #sayajualservis #propsmurah #sayajualpropsmurah #propskahwin #propshop #weddingmalay ##pengantinmalaysia #bakalpengantin #selamatpengantinbaru #lokalah #lokalahmalaysia #photobooth #photoboothwedding #custommade #photoprop #graphicdesignmalaysia #graphicdesignermalaysia #perekagrafik #adobeillustrator

Siap !
#PropsKahwin mawin๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Tq cust for make order with us๐Ÿ˜
.
Ada yg nak selit order lagi utk majlisยฒ bahagia msingยฒ ??
Birthday, tunang, anniversary dan lainยฒ
.
Tekan link utk orderโคต
www.wasap.my/60179024660
.
#Props #PropsMajlis #PropsTunang #PropsHarijadi #PropsAnniversary
#PropsReunion #PropsMurah #PropsTebal #PropsMountingBoard #PropsCantik #PropsBerkualiti #PropsCustomMade #PropsHandmade #PropsKemaman #PropsMalaysia #Photobooth #Photoframe #Photoinsta #DesignandPrinting #PrintingKemaman #PrintingMalaysia #byFMProArt

PROPS HANYA RM 2/PC! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
โœ”๏ธProps boleh custommade untuk mengikut tema majlis anda, TANPA CAJ TAMBAHAN .
.โœ”๏ธStick untuk props diberikan PERCUMA! .
.

Mana nak dapekk harga murah mcm nii. Ws ๐ŸŽƒ 013.237.0593 untuk tempahan .
.
Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygiftprops untuk design props yang lain .
. .

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu #majlistunang #majlisnikah

PROPS HANYA RM 2/PC! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
โœ”๏ธProps boleh custommade untuk mengikut tema majlis anda, TANPA CAJ TAMBAHAN .
.โœ”๏ธStick untuk props diberikan PERCUMA! .
.

Mana nak dapekk harga murah mcm nii. Ws ๐ŸŽƒ 013.237.0593 untuk tempahan .
.
Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygiftprops untuk design props yang lain .
. .

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu #majlistunang #majlisnikah

PROPS HANYA RM 2/PC! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
โœ”๏ธProps boleh custommade untuk mengikut tema majlis anda, TANPA CAJ TAMBAHAN .
.โœ”๏ธStick untuk props diberikan PERCUMA! .
.

Mana nak dapekk harga murah mcm nii. Ws ๐ŸŽƒ 013.237.0593 untuk tempahan .
.
Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygiftprops untuk design props yang lain .
. .

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu #majlistunang #majlisnikah

PROPS HANYA RM 2/PC! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
โœ”๏ธProps boleh custommade untuk mengikut tema majlis anda, TANPA CAJ TAMBAHAN .
.โœ”๏ธStick untuk props diberikan PERCUMA! .
.

Mana nak dapekk harga murah mcm nii. Ws ๐ŸŽƒ 013.237.0593 untuk tempahan .
.
Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygiftprops untuk design props yang lain .
. .

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu #majlistunang #majlisnikah

PROPS HANYA RM 2/PC! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
โœ”๏ธProps boleh custommade untuk mengikut tema majlis anda, TANPA CAJ TAMBAHAN .
.โœ”๏ธStick untuk props diberikan PERCUMA! .
.

Mana nak dapekk harga murah mcm nii. Ws ๐ŸŽƒ 013.237.0593 untuk tempahan .
.
Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygiftprops untuk design props yang lain .
. .

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu #majlistunang #majlisnikah

PROPS HANYA RM 2/PC! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
โœ”๏ธProps boleh custommade untuk mengikut tema majlis anda, TANPA CAJ TAMBAHAN .
.โœ”๏ธStick untuk props diberikan PERCUMA! .
.

Mana nak dapekk harga murah mcm nii. Ws ๐ŸŽƒ 013.237.0593 untuk tempahan .
.
Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygiftprops untuk design props yang lain .
. .

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu #majlistunang #majlisnikah

PROPS HANYA RM 2/PC! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
โœ”๏ธProps boleh custommade untuk mengikut tema majlis anda, TANPA CAJ TAMBAHAN .
.โœ”๏ธStick untuk props diberikan PERCUMA! .
.

Mana nak dapekk harga murah mcm nii. Ws ๐ŸŽƒ 013.237.0593 untuk tempahan .
.
Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygiftprops untuk design props yang lain .
. .

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu #majlistunang #majlisnikah

READYMADE( readymade bermaksud design & perkataan yang telah disediakan oleh Lakaran Digital. Tidak boleh ditukar. Jika ada sebarang pertukaran, akan dikenakan 'extra charge')๐Ÿ” ๐ŸšฉHARGA READYMADE utk 1PC : ๐Ÿ‘‡
โ˜‘RM2.50
โ˜‘RM2.50
โ˜‘RM2.50

Masih MURAH bukan?? Mestilah!! Rugi tau kalau tak pilih Lakaran Digital ๐Ÿ˜˜

Nak tempah?
WhatsApp โšก0123360536โšก

#weddingprops #props #bubbletalk #propsmalaysia #malaysia #igshop #sayajual #sayajualmurah #sayajualservis #propsmurah #sayajualpropsmurah #propskahwin #propshop #weddingmalay ##pengantinmalaysia #bakalpengantin #selamatpengantinbaru #lokalah #lokalahmalaysia #photobooth #photoboothwedding #custommade #photoprop #graphicdesignmalaysia #graphicdesignermalaysia #perekagrafik #adobeillustrator

Customer request props ni untuk letak kt hantaran...
Ok siap..bgtaw je nk cmne kak intan buat..
#propskahwin
Wsap 016-7319464

Berbunga2 hati @izy.gift bila customer happy โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Terima kasih sis order dengan dengan kami. Semoga dipermudahkan urusan majlis insyaAllah .
.

Kegembiraan anda prioriti kami ๐Ÿ’• .
.

Ws โ˜Ž๏ธ 013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan .
.
Find hashtag ; ====================================== .
๐ŸŒธ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygifttestimoni .
๐ŸŒธ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygifttestimoni .
๐ŸŒธ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygifttestimoni .
๐ŸŒธ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygifttestimoni .
๐ŸŒธ๐Ÿ‘‰๐Ÿป#izygifttestimoni .
.
====================================== to view what others have said about us @izy.gift & wedding ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿคต๐Ÿป .
.

Thank you customers for your kind sharing ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ˜๐Ÿค— .
.
#izygifttestimoni #feedback #izygiftclapperboard #izygiftplate #izygiftframes #izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #weddingprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #graduationprops #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #perkahwinanbudget #perkahwinanmelayu

BIRTHDAY PROPS (CARTOON) . .
..
โ˜ƒ๏ธ boleh request gambar (ex: cartoon, etc) mengikut citarasa anda .
โ˜ƒ๏ธ sangat sesuai untuk props birthday dan event yang berkaitan
โ˜ƒ๏ธ comel menarik tertarik dan menceriakan suasana event ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป .
. ..
โœ”๏ธ size besar, RM 3.50/pc, min order 5 pcs
โœ”๏ธ size kecil, RM 2.00/pc, min order 10 pcs
.

Whatsapp (ONLY) ๐Ÿ”† 013.237.0593 untuk pertanyaan dan/atau tempahan .
.

#izygiftprops #izygiftbubbletalks #bubbletalk #birthdayprops #weddingmalaysia #weddings #eventprops #photoprops #photoboothcorner #props #propsmalaysia #photoboothcorner #guestbookcorner #graduationprops #kahwin #pengantinmalaysia #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #propsbirthday #bubbletalkmurah #bubbletalksmurah #bubbletalkmalaysia #perkahwinanmalaysia #propscartoon #birthday #party #propsmalaysia

PLATE. . .
โœ”boleh custom words sendiri
โœ”boleh request design FREE OF CHARGE .
.
Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Siap boleh guna utk letak kat dulang hantaran lagi. Universal gittew ๐Ÿ˜™๐Ÿค  .
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปPlate size L - RM25
๐Ÿ‘‰๐ŸปPlate size S - RM16 .
.

Anda juga boleh dapatkan MINI EASEL STAND pada harga durian runtuh! โ€ผ๏ธHanya RM15/pcโ€ผ๏ธ .
.

Ws ๐ŸŽฌ013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan. Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #izygiftplate untuk design plate yang lain . .
.

#izygiftclapperboard #izygiftplate #theplate #platemalaysia #weddingplate #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #minieasel #minieaselstand #woodeneasel #minieaselmurah #minieaselmalaysia

PLATE. . .
โœ”boleh custom words sendiri
โœ”boleh request design FREE OF CHARGE .
.
Sesuai untuk wedding, majlis pertunangan, akikah, event di ofis dan universiti. Pendek kata boleh guna untuk apa2 majlis lah. Siap boleh guna utk letak kat dulang hantaran lagi. Universal gittew ๐Ÿ˜™๐Ÿค  .
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปPlate size L - RM25
๐Ÿ‘‰๐ŸปPlate size S - RM16 .
.

Anda juga boleh dapatkan MINI EASEL STAND pada harga durian runtuh! โ€ผ๏ธHanya RM15/pcโ€ผ๏ธ .
.

Ws ๐ŸŽฌ013.237.0593 untuk pertanyaan dan tempahan. Click ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #izygiftplate untuk design plate yang lain . .
.

#izygiftclapperboard #izygiftplate #theplate #platemalaysia #weddingplate #weddingmalaysia #weddingprops #props #propskahwin #propsstick #photoprop #photoshoot #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisperkahwinanmelayu #clapperboardmurah #propsmurah #propsig #propsintagram #props #propswedding #propskahwin #propsstick #minieasel #minieaselstand #woodeneasel #minieaselmurah #minieaselmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags