[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#promotionraya

6876 posts

TOP POSTS

Mekap raya inspired. Sempat lagi ni nak shopping sebelum raya. Promo Online akan bermula 15-21 Jun di www.sendayutinggi.com bg semua Ahli ST. Yg belum daftar blh ke Outlet atau di website ya 😉
.
#sendayutinggi #promotionraya

Assalammualaikum My CygBucuk
Alhamdulillah..dh hampir waktu brbuka 🤗
Siannn darwish senyap xlarat..biasanya mulut dia klau brckp mcm brtih jagung nonstop nk ckp suara dia je dgr huhu
Selamat Brbuka Puasa..
Jgn lupa #JubO2 pun ada #PromotionRaya ok😍💐

📌Promotion raya: Untuk 100pcs white mini/square/standard(boleh campur jenis)polaroid dengan harga RM50 tidak termasuk postage/ 50sen sekeping untuk pembelian 100pcs ke atas.🎉
.
.
💘Hai awak awak, raya raya ni mesti banyak selfie banyak gambar kan. .
.
❣️Jomlah printt dengan kami, promotion baikk punyaaa. 🤤🤤
.
.
✂️Gambar sikit? Ajak kawan kawan print sekali. Haaa lagi banyak lagi murahh. .
.
🚚Postage bayar sekali je wak boleh share share. Kann? Jom jom whatapps sis ramai ramai 🎉🎉🎉
.
.
📩whatapps: 0172573670
.
.
cucigambar #printgambar #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopphotocard #photocard #polaroidmalaysia #cucigambarmalaysia #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopmalaysia #photocardmurah #kpoppolaroid #kpoppolaroidshop #exopolaroid #btspolaroid #polaroidmurah #polaroidprint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipmalaysianeeded #promoraya #promotionraya

🌿Kurung Cassandra🌿
RM 179 sm / RM 189 ss
.
====================
OFFER . OFFER . OFFER
RM 150 sm / RM 160 ss
.
.
🌿 Material 🌿
.
Como crepe
Breathable material
Minimal ironing
Peplum chiffon layer
Modern Kurung
Loose Cutting
.
«Offer sampai raya»
.
.
Whatsapp 012 - 765 0593
.
#phagent
#collectionraya2017
#melaramraya2017
#offer
#promotionraya
#melaramraya2017

#Repost @mydinmalaysia with @repostapp
・・・
The clock is ticking and Syawal is drawing closer!

Girang Syawal Tiba promotion is now ON! Shop at MYDIN this raya and compound your savings now! Valid from 23 June- 10 July 2016.
For more great deals, refer to our FB page:
www.facebook.com/MydinMalaysia/ 'Why pay more? Buy at wholesale prices!' #promotionraya #GirangSyawalTiba #MYDIN #MydinMalaysia

@ameermydin @saba_168 @azwan786

SALES RAYA !!! PROMOTION !!! FREE BAG !!! #salesraya #shawlmurah #promotionraya

Pemakai contact lens .. come and pick ur lucky... #promotionraya
#focuspoint
#focuspointegate

PROMOTION RAYA 🎉
Balmsai.
promo rm 20
normal rm 30 ❤
#promotionraya #raya #makeupmurah

BASIC SHAWL ANNTRIES ✨
-
Material : Heavy Chiffon (The color might be slightly different due to the lighting.)
Colour : Blue Coral
Price : Satu for RM20, Buy 3 - RM55 Buy 5 - RM90 ONLY!
Postage fee : RM8 SM // RM12 SS

Order at 014-8402105 -
#anntriesbasicshawlback #anntriesavailable #basicshawlmurah #promotionRaya

MOST RECENT

📌Promotion raya: Untuk 100pcs white mini/square/standard(boleh campur jenis)polaroid dengan harga RM50 tidak termasuk postage/ 50sen sekeping untuk pembelian 100pcs ke atas.🎉
.
.
💘Hai awak awak, raya raya ni mesti banyak selfie banyak gambar kan. .
.
❣️Jomlah printt dengan kami, promotion baikk punyaaa. 🤤🤤
.
.
✂️Gambar sikit? Ajak kawan kawan print sekali. Haaa lagi banyak lagi murahh. .
.
🚚Postage bayar sekali je wak boleh share share. Kann? Jom jom whatapps sis ramai ramai 🎉🎉🎉
.
.
📩whatapps: 0172573670
.
.
cucigambar #printgambar #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopphotocard #photocard #polaroidmalaysia #cucigambarmalaysia #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopmalaysia #photocardmurah #kpoppolaroid #kpoppolaroidshop #exopolaroid #btspolaroid #polaroidmurah #polaroidprint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipmalaysianeeded #promoraya #promotionraya

📌Promotion raya: Untuk 100pcs white mini/square/standard(boleh campur jenis)polaroid dengan harga RM50 tidak termasuk postage/ 50sen sekeping untuk pembelian 100pcs ke atas.🎉
.
.
💘Hai awak awak, raya raya ni mesti banyak selfie banyak gambar kan. .
.
❣️Jomlah printt dengan kami, promotion baikk punyaaa. 🤤🤤
.
.
✂️Gambar sikit? Ajak kawan kawan print sekali. Haaa lagi banyak lagi murahh. .
.
🚚Postage bayar sekali je wak boleh share share. Kann? Jom jom whatapps sis ramai ramai 🎉🎉🎉
.
.
📩whatapps: 0172573670
.
.
cucigambar #printgambar #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopphotocard #photocard #polaroidmalaysia #cucigambarmalaysia #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopmalaysia #photocardmurah #kpoppolaroid #kpoppolaroidshop #exopolaroid #btspolaroid #polaroidmurah #polaroidprint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipmalaysianeeded #promoraya #promotionraya

📌Promotion raya: Untuk 100pcs white mini/square/standard(boleh campur jenis)polaroid dengan harga RM50 tidak termasuk postage/ 50sen sekeping untuk pembelian 100pcs ke atas.🎉
.
.
💘Hai awak awak, raya raya ni mesti banyak selfie banyak gambar kan. .
.
❣️Jomlah printt dengan kami, promotion baikk punyaaa. 🤤🤤
.
.
✂️Gambar sikit? Ajak kawan kawan print sekali. Haaa lagi banyak lagi murahh. .
.
🚚Postage bayar sekali je wak boleh share share. Kann? Jom jom whatapps sis ramai ramai 🎉🎉🎉
.
.
📩whatapps: 0172573670
.
.
cucigambar #printgambar #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopphotocard #photocard #polaroidmalaysia #cucigambarmalaysia #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopmalaysia #photocardmurah #kpoppolaroid #kpoppolaroidshop #exopolaroid #btspolaroid #polaroidmurah #polaroidprint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipmalaysianeeded #promoraya #promotionraya

📣📣📣Assalamualaikum semua, selamat hari raya sis ucapkan. OPEN ORDER HARINI DAN SAMPAI DIBERITAHU. KEMBALI DENGAN PROMOTION RAYA GAISS 😋
.
.
📍Pattern untuk raya pun ada, jom gaiss print with us. Quality di jamin superbb mabelouss. Print banyak-banyak lebih murah hargaa 💕💕
.
.
📌Last day promotion: 12July2017[birthday sis]
.
.
🎊Promotion ni terbuka kepada semuaaaa even yang tak sambut Raya Aidilfitri 🎉🎉🎉
.
.
📩Whatapps: 0172573670 .
.
#cucigambar #printgambar #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopphotocard #photocard #polaroidmalaysia #cucigambarmalaysia #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopmalaysia #photocardmurah #kpoppolaroid #kpoppolaroidshop #exopolaroid #btspolaroid #polaroidmurah #polaroidprint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipmalaysianeeded #promoraya #promotionraya

📣📣📣Assalamualaikum semua, selamat hari raya sis ucapkan. OPEN ORDER HARINI DAN SAMPAI DIBERITAHU. KEMBALI DENGAN PROMOTION RAYA GAISS 😋
.
.
📍Pattern untuk raya pun ada, jom gaiss print with us. Quality di jamin superbb mabelouss. Print banyak-banyak lebih murah hargaa 💕💕
.
.
📌Last day promotion: 12July2017[birthday sis]
.
.
🎊Promotion ni terbuka kepada semuaaaa even yang tak sambut Raya Aidilfitri 🎉🎉🎉
.
.
📩Whatapps: 0172573670 .
.
#cucigambar #printgambar #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopphotocard #photocard #polaroidmalaysia #cucigambarmalaysia #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopmalaysia #photocardmurah #kpoppolaroid #kpoppolaroidshop #exopolaroid #btspolaroid #polaroidmurah #polaroidprint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipmalaysianeeded #promoraya #promotionraya

Promotion
Polaroid raya pattern
RM 0.90 untuk sekeping
Minimum order:9 pcs

Whatssap to order👆
#hairaashop
#polaroid #raya #promotionraya #murah #malaysiabased

📣📣📣Assalamualaikum semua, selamat hari raya sis ucapkan. OPEN ORDER HARINI DAN SAMPAI DIBERITAHU. KEMBALI DENGAN PROMOTION RAYA GAISS 😋
.
.
📍Pattern untuk raya pun ada, jom gaiss print with us. Quality di jamin superbb mabelouss. Print banyak-banyak lebih murah hargaa 💕💕
.
.
📌Last day promotion: 12July2017[birthday sis]
.
.
🎊Promotion ni terbuka kepada semuaaaa even yang tak sambut Raya Aidilfitri 🎉🎉🎉
.
.
📩Whatapps: 0172573670 .
.
#cucigambar #printgambar #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopphotocard #photocard #polaroidmalaysia #cucigambarmalaysia #polaroidprinting #polaroidprintingmalaysia #polaroidprintingmalaysiamurah #polaroidprintingmurah #printgambarmurah #printgambarmurahmalaysia #kpopmalaysia #photocardmurah #kpoppolaroid #kpoppolaroidshop #exopolaroid #btspolaroid #polaroidmurah #polaroidprint #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipmalaysianeeded #promoraya #promotionraya

3 HARI LAGI!🎉
PROMOTION WILL END ON 30th JUNE!
.
LOMOCARD PROMOTION BUY 1 FREE 1!🎉
Beli banyak FREE BANYAK!
Cth: Beli 10, FREE 10!!😱😱
.
Free box tu boleh pilih sndri! Tp tak boleh sama
.
Kalau terlepas promotion kali ni, entah bila baru ada promotion lagi tau!
.
Click #kshopoceanlomocard for lomocard
.
P.S FOR READY STOCK ONLY! Items will be post after Raya
.
Postage: Rm8 SM / Rm 12 SS
.
#kpop #kpopshop #kpopshopmurah #kpopshopmalaysia #kpopmalaysia #kedaikpop #kedaikpopmalaysia #kpopstuff #kpopstuffmalaysia #sayajual #sayajualkpop #lomocard #kpoplomocard #promotionraya #rayapromotion #promosiraya #kpoppromosi #promosimurah #buy1free1

Promo will end on 30hb of JUNE!! Grab yours now while promotion still on!
To order, whatsapp us!
🎀01136241403
🎀0143519334
SELAMAT HARI RAYA EVERYONE! 🎊🎊
#foreveryourbae #discovernewbeautyinbae #beautyproduct #promotionraya #baecollagen
#obsess #forhimforher #baebbcushion

Promo will end on 30hb of JUNE!! Grab yours now while promotion still on!
To order, whatsapp us!
🎀01136241403
🎀0143519334
SELAMAT HARI RAYA EVERYONE! 🎊🎊
#foreveryourbae #discovernewbeautyinbae #beautyproduct #promotionraya #baecollagen
#obsess #forhimforher #baebbcushion

Promo will end on 30hb of JUNE!! Grab yours now while promotion still on!
To order, whatsapp us!
🎀01136241403
🎀0143519334
SELAMAT HARI RAYA EVERYONE! 🎊🎊
#foreveryourbae #discovernewbeautyinbae #beautyproduct #promotionraya #baecollagen
#obsess #forhimforher #baebbcushion

🎊RAYA PROMOTION🎊
Giving a special price to you all for raya celebration!
haa buat adik2 tu kalau dah dpt duit raya boleh la asingkan sikit utk beli bae!
Happy shopping yalls!🎀
#baebbcushion #baecollagen #promotionraya #beautyproduct #discovernewbeautyinbae #foreveryourbae

🎊RAYA PROMOTION🎊
Giving a special price to you all for raya celebration!
haa buat adik2 tu kalau dah dpt duit raya boleh la asingkan sikit utk beli bae!
Happy shopping yalls!🎀
#baebbcushion #baecollagen #promotionraya #beautyproduct #discovernewbeautyinbae #foreveryourbae

🎊RAYA PROMOTION🎊
Giving a special price to you all for raya celebration!
haa buat adik2 tu kalau dah dpt duit raya boleh la asingkan sikit utk beli bae!
Happy shopping yalls!🎀
#baebbcushion #baecollagen #promotionraya #beautyproduct #discovernewbeautyinbae #foreveryourbae

‼️RAYA PROMOTION⁉️⁉️
There will be DISCOUNT for each album that you purchase 😱
The price???
Well, I will personally give the price to each buyer in which album you would like.
If interested, contact me
Contact:
📱Line/KakaoTalk: izkpopshop
📱Watsapp:+601115698085 - Khai
This promotion will end till 29/06😉
Jom la kumpul2 duit raya and beli album from izbangtanshop 😍😍😍
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
#izbangtanshop #izalbum #malaysiakpopstore #kpopstore #kpopshopmalaysia #kpop #kpopmalaysia #malaysiakpopshop #kpopshop #preorderalbum #kpopalbum #promotionraya #albumraya #discountraya #discountalbumkpop #bigbang #twice #bts #astro #nct #highlight #iu #mamamoo #gfriend #seventeen #monstax #cnblue #exo

Most Popular Instagram Hashtags