#promosiraya

174294 posts

TOP POSTS

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM πŸ’•πŸ’•
PROMOSI MERDEKA SAMPAI 31/8

JF2 FACTORY
➑RM 370 SAHAJA 😱
➑COMPLETE SET
HARGA PROMOSI SAMPAI HARI RAYA SAHAJA
SAPE CEPAT DAPAT ❗DIRECT WHATSAP 0177332464
#CopyOri #Jf2 #Jf2Factory
#SelamatBerpuasa
#PromosiRaya

30K TESTER UTK DIJUAL
.
.

Ini baru sebahagian tester.. πŸ˜‚πŸ˜‚. 1 invoice smpai 1k order tester.. Lenguh kaki πŸ˜‚
.

Cepat grab harga promosi sementara stok masih adaaaaa 😘
.

#dexandra
#promosiraya
#dexandraluckydraw

Sempena #jualansyawalprimavalet ni sis nak highlight kan koleksi @youmeandhunny malam ini. Design yang simple yet elegance ni memang sesuai untuk sis sis semua datang ke rumah terbuka atau majlis majlis resepsi kawan kawan korang tau.
.
Harga memang sis dah kawtim dah, memang mampu milik. Masih lagi harga promo raya. Memang tak rugi punyalah.
.
Jadi, adik kakak manis sekalian, jom esok kita ramai ramai ke Primavalet 😘😘😘
.
#jualansyawalprimavalet #semuanyaadadiprimavalet
#jualamurah #promosiraya #sale

.
WOW! BELI BUKU JE DAPAT DUIT RAYA RM 1000? 😱
.
.
Biar betul admin? Betul lahhh. Siapa ingat bulan lepas HQ AQADA dah bagi iphone untuk customer dan dropship yang bertuah. Kali ini diorang nak bagi duit raya pula! Masyukkk, masyukkk. Beli buku berapa je dan anda berpeluang untuk join cabutan bertuah dan dapat balik RM 1000! Fuyoo 😍
.
.
Kalau korang nak tahu, kombo syawal nih korang beli je mana mana buku dari koleksi kami AQADA & Inspirasee dan dapat tebus percuma voucher buku raya bernilai RM 75. Weh, diskaun rm75 banyakkk tuh! Sapa nak bagi? πŸ˜‚
.
.
Jarang ni ada orang buat promosi macam ini. Lepas ini takde dah tau nak bagi duit duit raya. Jadi tunggu apa lagi ajak kawan kawan join sekali mana tahu salah seorang dari korang bertuah boleh share duit raya 😍
.
Untuk sebarang pertanyaan whatsapp perunding khimat pelanggan kami "ADMIN NAK KOMBO RAYA" ke
.
013-3024806 | Akhi Riz
013-3024806 | Akhi Riz
013-3024806 | Akhi Riz
.
Atau .
Nak Mudah boleh Terus Klik link biru di Profile instagram @muslimshop_on9 πŸ€—
.
.
Jangan lupa untuk Follow @muslimshop_on9 @muslimshop.katalog & @muslimshop.feedbacks untuk dapatkan kombo Syawal ini! 😊
.
.
Tawaran ini sah dari 17 July sehingga 31 July 2017 sahaja. Nak tahu siapa berpeluang memenangi hadiah hadiah tersebut? .
.
Akan ada live di Instagram nanti untuk tahu nanti siapa pemenangnya yah! Moga Allah Redha 😊
.
.
"ASYIK ASYIK DUIT RAYA, APA KATA BUKU RAYA PENGHIAS IMAN DAN TAQWA!"
.
.
#muslimshop_on9
#muslimshopbooks
#bukubestseller
#bukuterbaru2017
#bukuterlajaklaris
#BukuTerkini2017
#bukuindie
#bukumotivasi
#bukuislamik
#promosiraya
#bukuagama
#trustedseller
#reviewigtt 2/8

Gambar-gambar dulu ketika mengalami masalah kulit muka yg teruk. Jerawat memang teruk dan tak dapat dielakkan sebabtu mana mana gambar tak pernah tak ada miss J 😱😭 Sis dah berpengalaman pakai macam2 product dan at the end semua bg kesan yg tak elok . Sebab masa dlu kesedaran tentang semua ni tak ada .tengok feedback macam best sikit dah terpedaya . Mmg kesemua product yg sis pernah pakai semuanya ada kimia dan semuanya repack dari thailand/ belian kilo . Oleh itu, sis memang dah boikot product2 macamni .( tak semua, kalau nak yg betul2 elok amalkan product organik/gmp) sejak dari pengalaman ngeri ni, sis taknak pakai lagi apa apa product dan cuba untuk create my own formulation . Cari punya cari, belajar punya belajar, sis amalkan coffee scrub yg dari formulasi sendiri . Alhamdulillah mmg berkesan dan jerawat slow2 hilang . Syukur . Bagi keyboard warrior ada je yang kata edit lah lighting lah . Nak tahu tak sebab apa ? Sebab mereka tak pernah cuba lagi coffee scrub magik ni. Sekali cuba ha baru tahu kesan dia . Kalau tak best tak seronok takda lah feedback yg positive dari customerπŸ€—πŸ€— bagi yang mengenali sis secara in person mmg dah tahu kan perubahan kulit sis dulu dan sekarang😍😍 Ha guys , zaman dah semakin maju , kita nak tahu apa apa semua di hujung jari . Cuba google manfaat kopi dalam kehidupan seharian dan kenapa kopi terlalu bagus dalam merawat masalah kulit muka ? Ha cepat google .
Tak perlulah sis membebel panjang2 , pilihan di tangan anda, beralihlah kepada product organik . Pasti akan mendapatkan hasil yg terbaik . Ingat organik, ingat coffee scrub by ainisbeautycare πŸ€—
Sekarang ada promosi tau, segera whatsapp sis +6011 2126 2491 😍#coffeescrubbyainisbeautycare #coffeescrubhalal #coffeescrubbest #coffeescrubmask #coffeescrub #promosiraya

Salam Jumaat yang Barakah!! Sempena Hari Raya
BERMULA SEKARANG SEHINGGA 23 JUN 2017 SAHAJA!! HARGA PROMOSI HELMET KYT di @bikerzscene

KYT VENOM LEOPARD
KYT VENOM ESPAGARO 41
KYT VENOM SIMEON

HARGA RAYA - RM315 SAHAJA!!!
HARGA RAYA - RM315 SAHAJA!!! HARGA RAYA - RM315 SAHAJA!!! _________________________________

KYT HELLCAT SAN MARINO
KYT HELLCAT SUPERFLUO RED
KYT HELLCAT ARROW
KYT HELLCAT STAR

HARGA RAYA - RM235 SAHAJA
HARGA RAYA - RM235 SAHAJA
HARGA RAYA - RM235 SAHAJA

_________________________________

KYT HELLCAT ANTHARCITE BLACK

HARGA RAYA - RM210 SAHAJA
HARGA RAYA - RM210 SAHAJA
HARGA RAYA - RM210 SAHAJA
_________________________________

KYT CONVAIR MATT BLACK (FULLFACE FLIP UP)

HARGA RAYA - RM400 SAHAJA
HARGA RAYA - RM400 SAHAJA
HARGA RAYA - RM400 SAHAJA

_________________________________

HARGA DIATAS ADALAH TERMASUK GST. CASH AND CARRY

KAMI JUGA MENERIMA PEMBAYARAN MELALUI VISA / MASTERCARD*** KUNJUNGI KEDAI
BIKERZSCENE
80-1 JALAN PUJ 3/2
TAMAN PUNCAK JALIL
43300 SERI KEMBANGAN
SELANGOR
(CALL SEBELUM DATANG)

COD AREA BANGI / KL / GOMBAK BOLEH ADJUST πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ BERMINAT BOLEH TERUS CALL / WHATSAPP
01121096900

#kyt
#kytmalaysia
#helmetmurah
#promosiraya

Ha inilah dia orang yang membantu Syafeek sejak Syafeek mula menyanyi lebih kurang 5 tahun lepas sampailah sekarang. Setiap kali ada persembahan luar, dialah yang bersusah payah ke depan ke belakang, deal dengan abg soundman, kawtim dengan floor manager, rekod video sana sini, ambil gambar tak henti-henti. Kalau sesiapa yang pernah jemput Syafeek perform, mesti pernah deal dengan dia samada through phone call atau berjumpa in person. Alhamdulillah, dengan bantuan dia, persembahan Syafeek selalunya lancar dan tak ada masalah.
.
Pi ramai-ramai follow IG dia ok. Oh dengar kata dia pandai masak gak 😬😜
@nizar_zulkefli
@nizar_zulkefli
@nizar_zulkefli .
.
#promotemanager #promosiraya

Pipi pink doll stick blusher,mudah dipakai senang dibawa πŸ€—πŸ€—..
.
kadang2 time beraya ni nk makeup cepat2 kan sebab kejar masa nak ke rumah sedara rumah kawan atau ke rumah terbuka kan😊😊..
cuma dap dap sikit je dah nampak neutral pipi tu ☺️☺️..
.
#pipipink #pipinkstickblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinkhargapromosi #promosiraya
.
whatsapp 01119824857

My sister's wearing lycan gray dari Naa Lens, ada 4 colour semuanya, dapatkan NL sementara promosi masih ada 😊 .
.
#NaaLens #SoftLens #Takrasamcmpakailens #Promosiraya

MOST RECENT

ELSA CARDIGAN
.
PRICE : RM 45 SM . SS + RM 7
.
.
MATERIAL THICK SPANDEX
FREE SIZE S TO M
.
MEASUREMENT
BAHU 14.5'
LABUH 17.5'
PANJANG TANGAN 22'
.
COLOR :
ROYAL BLUE
DARK BLUE
MAROON
MUSTARD
.
.
.
CUMA SCREENSHOT GAMBAR DAN WHATSAPP/ TELEGRAM KE 0125580353.
.
#zzagent #sayajual #promo #promosiraya #promosi #cardiganmurah #elsacardigan #bajuraya2016 #bajucantik #jumpsuit #jumpsuitmurah #dress #palazzo #palazo #palazomurah #palazzomurah #jaket #jaketmurah #cardigan #cardiganmurah #skirt #skirtmurah #cardiganglitter #cardiganglittermurah #elsacaediganmurahmalaysia #elsacardigan #cardiganpendek #cardiganpendekmurah #cardiganpendekmurahmalaysia

Assalamualaikum, hai guys. @vufa.co nak up jam tuk korang.. terbaik nya.
Fossil original auto
Rm490 pos rm7/rm10.
.
Fossil ME3082 Men's Modern Machine Automatic Skeleton Dial Leather Watch Silver.
.
Automatic Movement
Case Size 50mm case Thickness 14mm
50meter water resistence
Genuine leather strap
Hardlex crystal glass
See through dial.
.
Interesting? Whatsapp sy segera. Tekan je link di bio kalo xrajin nk save 😚..
#kasutmurah #kasutraya
#sayajualkasutmurah #sneakerpromosti#sneakerraya
#kasutmurahmalaysia #malaysia#malaysiamurah
#kasutreadystockmurah #kasutrayaonline#kasutonlineshopping #murah#sneakertrend #usm #ums #upm #upsi#sneakerlawa #sneakermurah #kl #um #uia#uitm#ums #malaysia #sneakermalaysia#Raya #Promosiraya #Rayamurah

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ» SYAWAL BELUM TAMAT !!! Adik2 banyak tak dapat duit raya tahun ni ?? Jomm dapatkan THE JUNNI sekarang !! Kekalkan keremajaan tanpa ada sebiji pun jerawat ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @serlah.cantik.hq
.
#sayajualmurah #cantik #kedaionline #sayajual #igshop #jerawat #jeragat #flawless #kulitcantik #kulitputih #produkkecantikan #kulitmulus #rambut #raya #promosiraya #missv

.
.
πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘— SYAWAL BELUM TAMAT !!! Jomm terus bergaya di bulan kemenangan ini dengan MOMOIROSCARVES,, whatsapp kami untuk detail ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘— SYAWAL BELUM TAMAT !!! Jomm terus bergaya di bulan kemenangan ini dengan MOMOIROSCARVES,, whatsapp kami untuk detail ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
πŸ‘—πŸ‘—πŸ‘— SYAWAL BELUM TAMAT !!! Jomm terus bergaya di bulan kemenangan ini dengan MOMOIROSCARVES,, whatsapp kami untuk detail ok ..^^ DAPATKAN HARI INI !!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“²Whatsapp Kami πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

Most Popular Instagram Hashtags