[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#projekstg

416698 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah....Another dream came true.
Tq #projekSTG
Ala kulli hal....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Tahun ni beraya dgn kaninet baru yg siap petang tadi. Baju raya x ada tidak mengapa, yg peting masak nnti dengan senyuman. Selamat hari raya!! All sponsor | #projekstg

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh... *Mengambil Keberkatan Hari Terakhir Ramadhan 1438 H ini, Kepada Semua Teman, Rakan & Sahabat...* Saya Menyusun Sepuluh Jari Memohon Kemaafan Jika Ada Terlanjur Kata, Terkasar Bahasa, Terlajak Perbuatan atau Tersinggung Hati... Mudah2an Menjelang Syawal yg Mulia Ini, Menjadikan Kita Insan yg Memaafkan... Semoga Ikatan Ukhwah Kekal Erat Terjalin... *Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin dari kak Sally sekeluarga... Salam kasih sayang
Cikgu Sally

#projekSTG
#StokisNoraEssential
#MamadilNegeriKedah
#CikguSally0124414762

Alhamdulillah siap kemas rumah. Nak packing baju balik kampung pula.
Jemput beraya di rumah CW ye. Tapi next week la ye sbb CW balik kampung.
Salam sayang

#CoachWann
#ProjekSTG
#membeliimpian

Bank habis duit..korekla mesin ATM kn..mujur xbole keluar duit RM5 ..rezeki anak2 buahku laini tahun...semua dapat duit merah ...doa2 tahun depan smua warna kuning plak la..insha Allah...
.
.
Oya...Tahun ni xda open hse na...insha Allah next year la planning hehe
.
.
Asbab #projekSTG dapat #kongsirezeki
#cdmEKA #raya2017

Saya Sayang Bisnes Saya ... Ada yang berminat nak jadi my biz partner ? meh wassep 017.9948528 ..Jom sama2 kita cipta kejayaan . InsyaAllah ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
#projekSTG
#TheMagicOfPartTime

gerak bp dulu ambik stok #produkhot ๐Ÿ˜Š
ni kereta org bukn kereta sye ya...pinjm selfie je๐Ÿ˜๐Ÿ˜
tpi munkin dpt beli sebijik mcm ni klau brjaya dlm projek STG...,๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š #projekSTG ada MENTOR yg ajar
#projekSTG ada SISTEM yg sgt adil
#projekSTG ada ILMU yg di berikan FREE
#projekSTG ada PRODUK yg superb
#ProjekSTG
We teach life skills
We train biz skills
Family No.1,Career No.1,Biz No.1

Selamat Petang ๐ŸŒน
Inilah 2 orang Bidadari Jantung Hati hidup Jiha ๐Ÿ’•
Hari ni kak Bella dapat anugerah sebagai Diamond Sales Manager ๐Ÿ˜
Merupakan DSM termuda di Hai-O.

Kak Bella merupakan Student .
Beliau juga merupakan Cikgu di group Audie STG.
Tapi ,
Beliau juga adalah BUKTI YANG PALING KUKUH
Bahawa , semua orang boleh BERJAYA dengan STG .
Walaupun dia berbusiness , tapi tak penah tinggal Study .
Dan walaupun dia buzy Study ,
Dia tak pernah tinggal anak muridnya di STG.
Tahniah DSM kak Bella ๐Ÿ’•๐ŸŒน Dek sayang kak Bella dan Ibu sangat2 ๐Ÿ˜˜๐ŸŒน๐Ÿ’• Salam Sayang ๐ŸŒน

#projekSTG
#Audie_LeadWithLove

MOST RECENT

>>HITAM TUKAR JADI CERAH<< Tengok bibir ni dah makin cerah , sebelum ni gelap tau . Dan bibir saya jenis sensitif , mesti sebelum calit gincu oles pelembab
Cuba gincu COZUMA LOLLY PINK , dah selesa sangat . Semua dalam cozuma dah lengkap ,
๐Ÿ’„ada colagen
๐Ÿ’„pelembap bibir
๐Ÿ’„tiada plumbum
๐Ÿ’„tidak melekit
๐Ÿ’„friendly wuduk
๐Ÿ’„harga mampu milik setanding lipstick brand yg mahal tau!! Produk baik jangan tunggu lama-lama, oles je jadi MUNGIL๐Ÿ’‹ .
Berminat?? Pm/watsap di 01125201532

Biz online/modal rm50
#projekSTG
#BombastikJUN
#GAJI2kalisebulan
#themagicofparttime
#letsuccessmakesthenoise
#WhereSMARTpeoplemakeMONEY

Assalamualaikum selamat pagi
Salam lebaran.. salam kemaafan.. Minal Aidil Wal Faizin diucapkan kepada semua sahabat2 Fbians saya.. dikesempatan bulan yg berkat ini saya Ticer Mie memohon kemaafan daripada anda semua diatas segala kesalahan dan kesilapan yang telah timbulkan samada secara sengaja atau pun sebaliknya, maafkan diatas segala keterlanjuran dalam berbahasa.. terkasar dalam perbuatan dan juga kata2.. Semoga perayaan tahun ini lebih baik dari sebelumnya.. Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir dan Batin
Hati2 memandu.. #Salam1Syawal
#TicerMie via #ProjekSTG

SUSUK MODEN???!!! isskkk...bukan susuk yg tu..ni xpayah nak jampi mentera pakai jarum bagai๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ hihihi.. Makan jamu jerrr..(bukan sebarang jamu tau..ni jamu MAHARANI yg punya)
Pernah dengar kenapa stokis naik SERAM!! bila stok sampai??? nak sangat produk atau nak sangat jadi biz partner produk BerHANTU ni NOW kita buka pendaftaran terhad!!! Jom Pm/Wa 012-8965139

#ProjekSTG
#TheMagicOffPartTime

Suasana Kampung...
Memalam Pun Bole Lepak Kt Luar..
.
Meriahnye Rayer... .
Biz Akk Online Jer...
PM Tepi Yek Ade Ape2...
.
#ProjekSTG
#ProjekRayaSakan

#MINImoni. Alhamdulillah.
Another dream comes true.
#beliimpian dengan #projekSTG
#MiniCooper #MiniCooperCountryman

#MINImoni. Alhamdulillah.
Another dream comes true.
#beliimpian dengan #projekSTG
#MiniCooper #MiniCooperCountryman

My 1st Designer Hijab For Raya ๐Ÿ˜

Tak sabarnya nak pakai #InfinenceXRR ni esok.. ๐Ÿ˜„
Kalau x kerana #2GAJIsebulan via #ProjekSTG mana mungkin dpt merasa pakai hijab rekaan Rizman Ruzaini ni.. Ratusan ringgit utk sehelai hijab fikir byk2 kali kot nak berbelanja utk hijab je sebelum ni.. Tapi bila ada extra ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Alhamdulillah dpt self-reward special sikit kan.. ๐Ÿ˜

Terima kasih ya Allah..
Terima kasih STG

Tambah pendapatan adalah lebih mudah drpd potong perbelanjaan.
Dan dhiya jumpa cara yg paling senang dhiya nak follow di STG. ๐Ÿ˜

#joyfulJUNE
#businesswithpleasure
#projekSTG
#CATchampions
#2GAJIsebulan

#MINImoni. Alhamdulillah.
Another dream comes true.
#beliimpian dengan #projekSTG
#MiniCooper #MiniCooperCountryman

Otw balik kampung... Semoga Allah permudahkan segala urusan kami.. Amin!!! #TeamRayaPahang
#ProjekSTG

Jom tengok iklan ni dari SHOM memang terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜… Biz Online|Modal RM50
#projekSTG
#TeamNR #FALCONempire #FALCON150KSEBULAN #CATchampions #2GAJIsebulan
#sharingforgood

Alhamdulillah.. <3
Takbir raya rumah MIL by qariah masjid done!
Ada seorg qariah berbual dgn suami & MIL. Tiba2: "ni isteri aliff ye, anna tunteja". Muka suami terkejut, "ye cik Najib, tau ye nm kat fb tu" "tau, sy biasa tgk, selalu juga ada tag aliff, tu yg tau"
Moral: ;-) itu pentingnya p.o.s.t.i.n.g ;-) nak org tau kita "wujud" ;-) klu org x sedar kewujudan kita, agak2 org tau ke kite ni berniaga?
Dapat sesuatu?

Tq leader & mentor #projekSTG sbb selalu motivate kami utk keep on posting.

P/s: Tq Encik Najib sbb kenal sy :-) #riangraya2017
#kosongkosong

Taqabbal Allahu minna waminkum.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Dikesempatan ini saya & sekeluarga mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, Mohon Maaf Zahir & Batin sekiranya terdapat apa-apa salah dan silap selama kita mengenali.

Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang Sentiasa Memberi Sokongan kepada saya selama ini.

Daripada : Rozimah @fb/Rozi Ema #projekSTG #ThePowerOfPartime #MMDNetwork

๐Ÿ’œ, Halal & Meyakinkan๐Ÿ’œ ๐Ÿ’COZUMA CC CREAM๐Ÿ’ -------------------
๐ŸŒทCANTIK & GLOW
SEPANJANG HARI๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒธTak pandai guna alat solek?
๐ŸŒธTak ada masa nak bersolek?
๐ŸŒธAnda memang perlukan CC Cream๐Ÿ‘
Macam saya ๐Ÿ’ตHARGA..????.. Murahhh ,sangat2.... BERBALOI-BALOI... #BERMINAT ? Cuba dulu??? #Jom Pm
๐Ÿ“ฑ0195834691 Ms. Vienna

#projekSTG
#audie_leadwithlove

SALAM AIDILFITRI 1438H

Dengan rasa rendah hati, saya dan family menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf terutamanya abah yg tercinta, adik beradik yg kusayangi dan rindui, keluarga mertua dan ipar duai, sahabat2 syurga saya, anak2 didik ku, kenalan2 yg jauh dan dekat dan sesiapa shj yg mengenali diri ini... Ku susun 10 jari maafkanlah sgla kekuarangan n kesalahan diri ini selama ini.. terima kasih kerana kalian stsa mendoakan dan buat diri ini terasa disayangi... Salam lebaran, semoga kalian semua gembira n bahagia di lebaran ini... Buat insan yg paling dicintai, alfatihah buatmu... semoga mak tenang dan damai di sana... aminnn

#alfatihahbuatbondatercinta
Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions

Most Popular Instagram Hashtags