#projekstg

446049 posts

TOP POSTS

Emas & wanita mmg x boleh dipisahkan. Sanggup melihat katalog setiap masa walaupn x beli. Kasi sedap2 mata jak kan. πŸ˜‚. Ada ka mcm gaya ku? Jgn kamu pura2 di sana ar
Lama sdh x pakai ini pandora. Sekali cuci n pakai balik... aku tambah la sikit dia bikin berat sambil visualise.
Masa di kl hari tu... terbeli la pula charm dolphin & kereta & sebiji bola utk pisahkan bila masuk dlm gelungnya. Itu dolphin kan mau visualize ke Gold Coast. Jadi aku beli la. Habis di tomei sj ada design gitu. Kereta pula... disebabkan kami sdh memiliki kereta hasil dprd #projekstg, ini sebagai tanda mata utk kerja lebih kuat lg selepas ni.

Nnti mau tambah satu lg, "Chanel" habis aku mengidam sdh mau sangkut di bahu yg 5angka.
Bah happy closing STGian... esk subuh sy sampai kk, kita kasi jadi 500k bulan ni ar team... #beliimpian #businesswithpleasure #letsucessmakesthenoise

Alhamdulillah....Another dream came true.
Tq #projekSTG
Ala kulli hal....😍😍😍

Hands down , the best skin care yg kak bilah pernah guna . Sangat soft pada kulit . Natural gettu #Infinence
#ProjekSTG

Selamat Petang 🌹
Inilah 2 orang Bidadari Jantung Hati hidup Jiha πŸ’•
Hari ni kak Bella dapat anugerah sebagai Diamond Sales Manager 😍
Merupakan DSM termuda di Hai-O.

Kak Bella merupakan Student .
Beliau juga merupakan Cikgu di group Audie STG.
Tapi ,
Beliau juga adalah BUKTI YANG PALING KUKUH
Bahawa , semua orang boleh BERJAYA dengan STG .
Walaupun dia berbusiness , tapi tak penah tinggal Study .
Dan walaupun dia buzy Study ,
Dia tak pernah tinggal anak muridnya di STG.
Tahniah DSM kak Bella πŸ’•πŸŒΉ Dek sayang kak Bella dan Ibu sangat2 πŸ˜˜πŸŒΉπŸ’• Salam Sayang 🌹

#projekSTG
#Audie_LeadWithLove

PENCARIAN PROTEGE STG πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Anda ada smartphone? Suka berfacebook? Ingin menjana pendapatan sampingan?
Apa kata anda join saya sbg protΓ©gΓ© STG ?

Syarat sangat mudah πŸ‘‡πŸ»
βœ”ada Facebook
βœ”ada Handphone πŸ’―Group support
πŸ’―Bahan disediakan
πŸ’―kelas Tuisyen Biz Online diadakan
πŸ’―Ticer-Ticer yang sangat membantu

Dengan bayaran hanya RM50 yang pasti pulangan bergolek golek 😍

Anda buat anda dapat !
Anda pulun anda UNTUNG !

Berminat??
PM No Whatsapp skrg πŸ‘‡πŸΌ
#FakhriArdillah
#pencarianprotegeSTG
#projekSTG

Work hard for my dream...I will do it slowly but powerfulπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
#thisbeautifullladyismymentor😘#
#projekstg#

Bought 24 boxes of #minkaffe and you will get FREE THERMOS 😍😍
.
Maok ka memang maok? πŸ˜„
.
Jangan malu PM okay πŸ˜‰
.
Thank you mom for your support πŸ’œ

#myBIGwhy
#projekSTG
#ELITkingdom
#freethermosminkaffe

Pensyarah pun buat STG !
adakah kitak seorang ;

doktor?
peguam?
kerani?
surirumah?

Watsap @ pm for detail πŸ™‹

013-5640111
TicerHanim

#TheMagicOfPartTime
#elitberDUIT
#projekSTG
#ELITKingdom

Dulu xminat emas...buat apa kunun beli emas2 ni..πŸ˜‚ rugi jak beli..etchinggg maka makk tak mampu nokss πŸ˜‚ tapii org bilang klu ada rezeki lebih..kau keja penat2..mentor lagi coaching psl bestttnyaa beli emas nii..bukan suka suki tapi pelaburan masa depan..tetiba hati ni tersuka tnpa sengja beli emass..alhamdulilah..aura lain macam beli emas nii..bikin termimpi2 klu ko xdpt...nasibbbbb buat STG..allahu.. ok done belikan loket emas utk protege...tahniah buat 30 org yg dpt..bulan ni kita merokett lebih laju ok ❀️πŸ”₯ uishh tq aa baca smpi habis..will be continue..cod kopi dlu sia..🀣 #projekSTG
#ELITkingdom

MOST RECENT

Lepas stop produk xxxx skincare.. Kulit muka makin berjeragat dan berjerawat 😬
Eja ikhtiar dgn sabun ME. Alhamdulillah.. jerawat hilang. Jeragat pudarπŸ‘πŸ‘ Korang ada masalah yg sama? Jom cuba skrg
Eja bole BG special price.. Tekan link ni Kalau nak order..πŸ˜‰
www.wasap.my/60123079686

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions

KO MAKAN APA?! KULIT LAIN SEKARANG.

Bangga kan! Ye la kalau dulu muka kusam ugly duckling, pori terbuka,berminyak atau terlalu kering. Sekarang kemain GLOWING dan semakin cerah.
Tak makan apa-apa pun cuma amalkan minum BB Plus Kolagen ja. Bukan takat muka, tumit dan lain-lain part body pun makin bergetah!! Cuba 1 kotak dulu nahh tengok hasilnya nanti. Lain-lain testimoni di ruangan komen.

#Ticershafa_0139338213
#ProjekSTG
#TMTDareToDream
#MisiRM10001Minggu
#TheMagicOfPartTime
#ProjekWinterSonataTMT
#ShiningJuly

PARUT MELECUR TIADA❗❗❗ Malang tak berbau,kesian Dania..baru setahun lbih tangan kene periuk nasi panas (periuk kenduri,besar).. Cepat2 Eika bagi adik ipar Sabun Marine Essence dan sapukan pada tempat lecur tu,kini Eika tengok..Alhamdulillah,tangan Dania tak berparut,seteruk dia kena ari tu.. SeroNok sgt dapat berkongsi kebaikan #sabunmarineessence dengan orang sekeliling..Guna dulu,pasti TERUJA❗

Nak ikhtiar boleh PM tau..Nak JD Agent pun boleh !! πŸ‘‡ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60128871807

Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#GEMPAKjulai
#CATgiKOREAmainsalji
#TheMagicOfPartTime
#LetSuccessMakesTheNoise

Akan miskin kah kita
bila keluarkan RM 50.00..
Untuk sesuatu yang akan menjana pendapatan kita..
.
Akan rugi kah kita kalau RM 50.00
boleh digandakan kepada jumlah yang lebih besar..
.
Akan kurang ke RM 50.00..
Kalau tiap bulan blh dpt bonus lebih dari RM 50.00 tu...
Jadi jom bertindak sekarang..
.
Dengan RM 50.00 dan bersama #ProjekSTG serta keinginan utk merubah landskap kehidupan..
Akan merubah segalanya..
Dan boleh membeli impian.. STG -Ilmu, mentor, sistem
Saya sudah..
Anda bila lagi....
.
Pm saya untuk bersama keluarga besar STG
Ticer Wima

www.wasap.my/60168977158
.
Bisnes Online | Modal RM50
#projekSTG
#2gajisebulan
#CATchampions

Asbab amalkan #SabunME 🌿 masalah kulit muka berjaya dirawat... Alhamdulillah 😍😍 🌿 Sabun Marine Essence AJAIB!!🌿 Merupakan sabun yang mampu mengatasi sebarang masalah kulit samada di kulit badan dan wajahπŸ‘

Sabun Marine Essence mampu merawat penyakit... 😱KENAPA SABUN MARINE AJAIB ?? 😱

Hanya sental2 sahaja dapat menyelesaikan pelbagai masalah seperti:- βœ” Hilang kan parut lama & baru
βœ” Hilang kan selulit βœ” Hilang kan jerawat muka dan badan βœ” Masalah eczema teruk βœ” Masalah tumit berkerak & pecah2
βœ” Sunburn & kulit x sekata
βœ” Masalah kulit berminyak
βœ” Mencerahkan pelipat ketiak , peha ,kelengkang & leher βœ” Mencerahkan siku ,lutut & buku lali

Apa yg hebat pasal sabun marine essence satu family boleh pkai dr baby smpai yg tua πŸ˜˜πŸ‘²πŸ‘·πŸ‘±πŸ‘ΆπŸ‘΅πŸ‘΄πŸ‘© Berminat utk order / nak order jom pm 0133739837

Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#TheMagicofPartTime
#CATchampions
#SabunME

Nama Seindah rupa. Bukan indah iklan semata-mata. Wajib ada dirumah anda.
Rugi anda tidak milikinya. πŸ˜€

Nak je saya cadang tukar jadi MULTI PURPOSE SUPER MAGIC CLEANERπŸ˜‚

Mana taknya, πŸ‘Nak cuci kolar baju berdaki boleh!
πŸ‘Nak cuci lampu kete kasik kilat macam baru boleh!
πŸ‘Nak cuci dapur yang berkeladak macam baru boleh! πŸ‘Nak buat basuh baju yang kena kotor cat/Pen/ lipstick pun boleh!

Macam-macam lagi lah! Memang magic dan serba boleh lah!

Beli sebotol, 1 rumah boleh pakai!
Berbaloi wei!

Yg nak jadi AGENT SELURUH MALAYSIA pun bole sangat². Reg rm50 hinggit je! Roger-roger tau😘

#GaeDzswarriow
#ProjekSTG
#Changepeoplelifestyle
#Buat2incomesebulan πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Tb td time rehat..sempat lg Kita COD product superb SHOM bioseleza & femi9...tq to my BFF aka reqular customer ..sya jual ya..smga dpt membantu waktu berpantang nnt😊& semoga dpermudahkn Sgla nya nnt..Aamiin..😊 #projekstg
#elitKingdom
#Rpzashk✌🏻😘

CHICKEN POX CEPAT KERING ☘️ (Testimoni Sis Dyana)

Pada awalnya Umar kena chicken pox, naik biji2 yang berair tu..cecepat Dyana mandikan dia dengan Marine Essence Beauty Bar.. Setiap kali mandi, Dyana jugak shampookan Umar dengan Shampoo Marine EssenceπŸ˜„ sbb di kepala pon ada biji2 tu.. Kurang dah gatal kepala dan badan Umar..dia pon tak de la nak menggaru bila berpeluh.. Yang lagi best, bila dah mengering kesan parut dah mula pudar..Alhamdulillah, Umar dah boleh kembali ke sekolah macam biasa.. Jom ikhtiar dengan #mebar πŸ‘ŒπŸ» PM/WA
Zaitun
0146283025

Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#julyFLYhigh
#CATgiKOREAmainsalji

Salam Jumaat.. ANDA ADA MASALAH INI?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ€ Masalah rambut gugur, berminyak, kelemumur & kutu ?
πŸ€ Masalah stretchmarks selepas bersalin, kulit hitam di leher, ketiak & seluruh badan ?
πŸ€ Masalah eczema ?
πŸ€ Mulut berbau & gusi berdarah ?

Set mandian Marine Essence yang terdiri daripada SABUN, BODYWASH, SHAMPOO & UBAT mampu membantu menyelesaikan masalah anda.
SET ME istimewa kerana..
πŸ€ Gabungan unik ramuan semulajadi & botani πŸ€ Anti bakteria & anti oksidan yang hebat
πŸ€ Haruman aromaterapi yang menyegarkan

Jum kita sama cuba #SetMarineEssence..
Berminat? Jum pm/waπŸ“±01129987088
Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG #2GAJIsebulan
#CATchampions #julyFLYhigh
#CATgiKOREAmainsalji

Mudah dengan Eziclean Series! 🌸L A U N D R Y🌸 🌸D I S H W A S H🌸 🌸T O I L E T & F L O O R🌸 πŸ‘πŸΌ Pelbagai Kegunaan
πŸ‘πŸΌ Mesra Alam
πŸ‘πŸΌ Ekonomi
πŸ‘πŸΌ Mesra dengan Kulit
πŸ‘πŸΌ Berkesan
πŸ‘πŸΌ Berpatutan πŸ€‘πŸ€‘ Ready stock!

PM/WhatsApp:
πŸ“²014-9963680

#ProjekSTG
#ELITkingdom
#DiamondFighters
#TheMagicOfPartTime
#KoreaKamiDatang

DULU CHE TAM..SEKARANG CHE TA.. Amboi kemain dulu kawan2 CDM Nurhazirah masa beliau di UPSI, panggil beliau Che Tam! Sebab beliau HITAM! Sekrang tidak lagi! Berkat amalkan kolagen BB plus, memang semakin cantik kulit. Boleh la kawan2 pm CW kalau nak gebu gebas macam beliau! Nanti CW bagi harga kasih sayang okayyy? 😘

#projekSTG terpaksa kaya, cantik dan berjaya
#CoachWann
#ShilingJuly2017

Most Popular Instagram Hashtags