#projekstg

393850 posts

TOP POSTS

Malam nii lepak2 ngn CDM @sparx.meyia n DSM @azreenazahr πŸ˜„ Crita2 pasal STG,best nya dpttt mentor mcm nii..bonus 4 5angka sbulan..yeahhhπŸ’ͺ😚 So siapa mau join #projekstg nii..Jommm!!!

Tahniah sayang2..
.
Kalau kita x buat ramai2 , x de group sale dlm SEBULAN boleh jadi banyak gini .
.
Tahniah sedar anda buat sebab anda sendiri. Bukan sebab bella .
.
STG ni mmg mudah , TAPI DIA BUKAN MAGIC .
.
X de letak RM 50 sehari pastu esok tiba2 ada 3k dlm akaun . .
.
Kena ada usaha . Bezanya usaha ONLINE je lah . X de kena gy kerja haha
.
#ProjekSTG
#Audie_LeadWithLove

Masing2 kepenatan lepas kenduri di Batu Pahat semalam. Singgah ke Melaka dulu.
Morning melakawπŸ˜‡
#projekSTG

gerak bp dulu ambik stok #produkhot 😊
ni kereta org bukn kereta sye ya...pinjm selfie je😁😁
tpi munkin dpt beli sebijik mcm ni klau brjaya dlm projek STG...,πŸ’ͺ😊 #projekSTG ada MENTOR yg ajar
#projekSTG ada SISTEM yg sgt adil
#projekSTG ada ILMU yg di berikan FREE
#projekSTG ada PRODUK yg superb
#ProjekSTG
We teach life skills
We train biz skills
Family No.1,Career No.1,Biz No.1

Alhamdulillah....Another dream came true.
Tq #projekSTG
Ala kulli hal....😍😍😍

Yeahhh....
Saya makan semuanyaa
tapi aku xkisah sebabnya ada penyelamat‼️
Saya sda MIN KAFFE😍
Bukan saja untuk slimm malah
-migrain
-sakit dada
-jerawat banyak dbadan dan dmuka yang disebabkan toksik berkumpul di dalam badan
-banyak lagi lahh
Berminat boleh pm saya❀️ 0128667747
#projekstg
#1000seminggu
#iheartstg

Bln bln posa ni #IzzaraDelisha minta ibu buat kek..nak la la tu plak tuh..mmg xla..bahan pon tarakkk..nk buat guanoo..haha

Nnt ibu buat na sayang..makan hok beli dlu..senang..haha..ibu nak masak buka posa pon kalot2 gn hampa.nk buat kek lg la dok dangg..πŸ˜‚πŸ˜‚ Nasib biz #ProjekSTG ibu ni online ja..sambil susu kan si #IzzaimDanish pon biznes jalannn.biz patner xpaham pon sis bole terang kan..kan di hujung jari ja☺️☺️ Dua hari lagi nk closing day..cpt ckop kan mana yg xckop utk dapatkan bonus bln dpn ank2 buah ku..haa bln dpn raya..so leh la shopim raya..yer dok??

Pergh ! Nikmat dapat berbuka puasa teguk Min Kaffe ice🍹

#ProjekStg

MOST RECENT

Yes...restock again..😍😍
.
.

Sempat berlari ke lubuk rezeki restock semua produk hot ni..
Hebat sangat sale team #isteriibumagmetrezeki ni
Betul-betul #miracleMAY
Empat angka lagi untuk hari ini..alhamdulillah...
.
.
Lekaih dapatkan produk yang anda suka dari saya sekarang..ready stock..lambat melepas la jawabnyaπŸ˜€πŸ˜€
.
.
PM/WA 0197704502 🌸SELAMAT BERBUKA PUASA🌸

#TheMagicOFPartTime
#projekSTG
#biznesmodalRM50
#rezekiallah
#ramadhankareem
#bulatnyapenjualituπŸ˜…

Harini #dapurcikgudayah off!!!
Selamat berbuka semua,jangan lupa doa sebelum berbuka..doa sebelum berbuka ni mustajab.

Ya Allah izinkan sales #GLAMDIORteam RM300K bulan ni.. #projekSTG #cikguOHSEM #projekVOUGEraya #projekMINISTOKIS

Alhamdulillah. Hot testimoni againnnn
😍😍😍😍😍😍 Dah waktu puasa ni susah sikit nak b'fikir. Xda tenagaaaa. So?😚 Tambahkan la tenaga ualls dngn min kaffe ni k????? InshALLAH waktu puasa ni tetap juga bertenaga. Tetap juga senang b'fikir kan??? 😊😊😊😊😊 Don't worry. Ready stokkkk

Interested? Pm je sis k?
0167435993

#projekstg

Salam Maghrib geng πŸ˜‰. Selamat berbuka puasa .. Eh sebelum tu, Ada yang nak jadi Ejen Sah #setPKP ? set projek kempis perut. #MinKaffe #Garlic .. 😍
.
.
Moh lerr roger2 CK orait . DM @ whatsapp sejaa k . 017.9948528🌸🌸🌸
.
#projekSTG
#MagicalMay
#BusinessWithPleasure
#EjenSahSHOM

Berbuka apa je hari ni? Cik Wann masak sup ayam kampung dara je. Buat sambal kicap sket! Perghhh.. Jom banyakkan berzikir sebelum berbuka puasa ye. Moga banyak hajat dan impian kita akan termakbul. Aaaminn.. #CoachWann
#ProjekSTG

》 Tak yah Dah Tarik Nafas Masa Nak Button Seluar πŸ˜‚

Korang pun sama kan, Badan Kurusss Perut Maju ke depan πŸ™Š oppss.

Nak raya esok, baju tak muat masuk terutama bahagian perut. Lagi puasa lagi nafsu makan lain macem.
Tips kempis perut saya, mineral Coffee @ Min kaffe + Garlic je. Mcm testi bawah ni.
Set paling Jimat, Hasil Owsem! Angin kus kus pun keluar.

Whatsapp 01117613557

#MinKaffeI
#Garlic
#ProjekSTG
#AUDIE_Leadwithlove
#JomjointProjekDuitRayaSTG

sementara menunggu masa untuk berbuka..
# Jom ramai2 submit doa..semoga segala yang kita harapkan dipermudahkn.. terdetik pula hati ini ke website FASHIONVALET

PERGGGGGHH !
Merecikkk baju - baju RAYA
Lawa - lawa BELAKA !
Syukur Alhamdulillah buat STG
Adalah buat belanja Raya Tahun nie😍
TQ sangat #projekSTG

Tak rugi buat SUNGGUH-SUNGGUH
BISNES SEHEBAT STG nie !
Syukur Sangat TERJEBAK..Alhamdulilah
#syukurAlhamdullillah
#beU_Xtraordinary
#projekrm1000seminggu

SET HOT UTK BLN PUASA!! BULAN RAMADHAN dh masuk hr yg ke-3,... jom dapatkn min kaffe & garlic di bulan puasa nih..inshaAllah cantik dpt..sihat pn dpt!πŸ˜„ Mmg sgt berbeza bl bersahur dan berbuka dgn min kaffe...Syukur azwan msh kekal cergas n rasa bertenaga je sepanjang hari.. Kelebihan min kaffe &garlic...... ===
βœ… memberi kesegaran & tenaga sepanjang hari
βœ… mengenyangkan & membantu diet seharian
βœ… mencegah gastrik
βœ… kaya dengan mineral yg diperlukan dlm badan
βœ… membantu penghadaman
βœ… menurunkan lemak badan
βœ… bonus utk kurus juge dibulan puasa niii!!!!! Jom dapatkan nye sekarang,, buat stok dibulan puasa.. ☺☺ Dapatkan #minkaffe #Garlic
Berminat??? Wasap azwan 0178426956

#SETPKP
#projekSTG
#themagicofparttime
#selamatberbuka
#alhamdulillah

Total 29/5/17 πŸ‘‰ R M 1 4 5 9

Dalam yong duk busy hari ni, bizpartner #teamsFarah update sales gile-gile. Ada saja sales masuk.

Sangat berdikari Leader-leader yong. Tahniah korang SM Yusnizawaty Yusoff & SM Amina Ahmad.

#beU_XtraOdinary
#ProjekRM1000seMinggu > bizOnline ModalRM50 cara #ProjekSTG #beU

Selamat berbuka..
Menu air untuk berbuka puasa..Alfalfa sejuk hari ini!!
Moga si hijau dapat membekalkan tenaga untuk Kak Ekin sekeluarga 😊😊..
Tq Allah..Aamiin.. #ProjekSTG

Kenapa sutun ada seekor berenang2 kat tengah ??? Yg lain kena potong... πŸ€”πŸ€”πŸ€”
Dah masak nanti....suam2 kuku baru tabur garam buluh..kalau kita masak garam tu
...dah jadi tak elok utk badan.

Sis Guna
Sis jual

#ProjekSTG
#CoachNC_0163717242

Doa petang sebelum berbuka adalah doa paling mustajab.
Try la.

Alhamdulillah ada yang nak ambil barang petang petang ni. Hehehe

#JanganKataAbangTakPayong
#ProjekSTG
#OnlinepreneurAhmadAyob
#MillionaireAhmad

Jom minum kaffe plus garlic sepnjang ramadhan #projekstg

Doa petang sebelum berbuka adalah doa paling mustajab.
Try la.

Alhamdulillah ada yang nak ambil barang petang petang ni. Hehehe

#JanganKataAbangTakPayong
#ProjekSTG
#OnlinepreneurAhmadAyob
#MillionaireAhmad

Moga bermanfaat buat anda semua.
Alhamdulillah!!
Pm Kak Diba www.adibah.wasap.my/60172341721
#ProjekSTG
#ProjekDUitRaya
#MeroketRM1000seminggu
#ThePowerOfPartTime

Done pre-closing for today!!
Hampir RM50K sales untuk hari ini sahaja..
Alhamdulillah Terima Kasih Allah
Gandakan buat kami lagi Ya Allah.. Debaran semakin terasa.. nak melahirkan baby CDM sebelah ID ni.. semoga segala urusan beliau dipermudahkan.. #projekSTG
#preclosing #MagicalMay

Ada yang mau pindah bandar @ negeri ka posa nii? HAHA πŸ˜‚πŸ˜‚
Selamat berbuka semua umat islamπŸ˜πŸ˜ƒ
#KotaPerang
#projekSTG
#Makeuplover

Moga bermanfaat buat anda semua.
Alhamdulillah!!
Pm Kak Dib www.adibah.wasap.my/60172341721
#ProjekSTG
#ProjekDUitRaya
#MeroketRM1000seminggu
#ThePowerOfPartTime

Most Popular Instagram Hashtags