[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#projekstg

569865 posts

TOP POSTS

Yeayy!!! Today is the day!!! Mak bapak CAT dh ready utk Diamond CAT Team Building

So leaders, dah ready nk pose lawa2 dgn t-shirt kita? Bg pose baekkk punya ok!
Lepas pose, bersukan la ko ctu! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Selalu sukan jari je, harini 1 body.xtau la apa ghupa! πŸ˜…yg penting enjoyyyyy!!!! Biz Online | Modal RM 50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#diamondcatteambuilding 2017

Beza gali 10 lubang 10 meter dengan gali 1 lubang 100 meter .
kita akan gali 100 meter ke dalam hingga jumpa permata .
.
.
Macam tu juga bisnes . Kalau buat 10 bisnes , setiap satu kita dapat SIKIT . Dan kita x kan larat nak MASTERKAN semua bisnes
.
.
Tapi bila kita FOKUS 1 bisnes , kita akan faham strategy business tu hingga mampu mengajar yang lain hingga mampu capai income GEMUK .
.
.
#KakBilahMemangPilih #ProjekSTG #BonusJaAda7Jenis #TakTermasukUntungRuncitLagi

Selamat Pagi Semua.... Doa ni untuk korang semua yg.... Belum SM, jd SM bulan ni...
Yg belum SSM, jd SSM bulan ni...
Yg belum DSM, jd DSM bulan ni...
Yg belum DDM, jd DDM bulan ni...
Yg belum CDM, jd CDM bulan ni....
Aminnnnnnn (Korg pilihla korg yg mana then komen nama korg dgn pangkat br korang)

Haaaaa...kene kan untuk semua.
Fight sampai hujung bulan ni...
Fight sungguh2...kerja keras‼️ You FOCUS on WINNING not on WINNERS...bcoz YOU ARE WINNER‼️ #diamondCATTeambuilding #CATCHAMPIONS #projekSTG
Program #2GAJIsebulan

Terima kasih undangan Majlis hari lahirnya ya Cdm Elisa L. Laiman...πŸŽπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‚ cantik temanya sedap2 makanannya ya..
.
πŸ‘­Nama anak kita hampir sama zahirah dan zahrah..nama kita pun hampir sama Lisa dan Elisa tujuan kita pun sama mau berjaya dan terus berjaya..
.
Memg jodoh kita dalam Bisnez STG neh dipertemukan semoga lepas neh lisa dapat capai apa yg cdm sudah raikan sepanjang 3tahun dlm bisnez santai neh.. Izinkan Ya Allah🌹
.
Mentor..ilmu..sistem memg tak rugi join..alhamdulilah...
.
#bisnezonline #modalrm50
#projekstg
#projectstarterpack
#ticerlisa

"When there is no way, Allah will make a way." #projekSTG #ELITkingdom #plotagraph

Pesan Salah Seorang dr Mentor Kak Ngah.. Ilmu ni selain daripada yg diberi oleh mentor ialah kita kena buat dulu dan dalam masa buat itulah kita belajar.. Setujuuu jota2 CDM kak Fauwati sayang!
Terima Kasih KakπŸ˜—

Assalamualaikum sahabat😍
Selamat Pagi😍
Salam Magnet Rezeki😍

#SapeBuatDiaDapat!!
#FastActionFastResult! Projek beli Impian RM50 Via #ProjekSTG

Barisan Diamond CAT. In shaa Allah aku akan join diorang sikit masa lagi. Sapa sangka RM50 dapat mengubah diri kita, dapat ilmu percuma, dapat merasa bonus tiap2 bulan. #ProjekSTG #bermulaRM50 #RoadToFinancialFreedom

Sudi2 lah bace ye walaupon panjang, manalah tau kan bergune untuk andaπŸ˜‰. Hakak xpndai sgt buat ayt.

Selalu sgt hakak terdgr luahan drpd bkl2 usahawan yg cabaran terbesar nk terjun bidang bisness ni adalah famili kan. ALHAMDULILLAH hakak tak, famili dri ma sampai akak2 abg support. Malah kami boleh dikatakan 1 famili join.
Klau abg xjoin isteri abg iaitu kak2 ipar join. Sepatutnye kite famili ni saling suport la kan jgn plk dok rendah2 kan ahli keluarga yg bt bisness. Xlh bg modal xpe kurang2 moral support tu hadoo.
Tu bab famili kan. Sekrg kite masuk part kawan2. Yg ni mmg la ada je klau kite posting ape2 yg bkn berkaitan bisnesss kite die like la jgk kdg2 kan. Tapi bile posting bisness makk oiii xponah die nk like siap like tpi emoji gelak mcm ni πŸ˜ƒ. Apo dio ingt kite dok buat lawok ke apo.

Tapiiii kan uolss chill lah, jgn lah plok poie marah dorg. Biarkn mereka sesungguhnya mereka masih belum diberi hidayahπŸ˜†πŸ˜†. Hakak xpnh amk hati pon. Lantk pi la bkn hanpa dok bg kite mkn kan.

Golongan satu lagi ni golongan kawan juga. Die tau dh kite bt bisness ni tapi die p join nga org lain. Klau ikutkn rse sedih dan kecik hati la kan. Ye la mcm support org lain plok kwn sdri xnk support.
Oiii hangpa meh nk habaq mai. Hang xpyh dok trse hati nk kecik aty la noo..tu xtndenye die xde jdh dgn hang (mcm la hang xpnh kne reject dlm percintaan kan, situasi same laniπŸ˜‚). So moral of storynye hang xpyh dok tggu dok ikut orng la. Hang nk berjaya hang buat.
Hakak bt bisness ni seyes ckp selain famili yg jadi partner kebanykan partner hakak mmg kawan yg hakak xknl pon sblm ni. Yg kite dok hai2 tepi jaln lagutu je. Kito dok syum tnde sesama hamba Allah je. Tapi depa la rupanye partner hakak famili hakak dalam #PROJEKSTG NI.

SEKIAN DARIPADA HAKAK SISPA YG TAK SUKE KAWAD.πŸ˜‰πŸ˜‰

MOST RECENT

Diamond CAT Team Building 2017 !

Join Bisnes Online pun ada Team Building ?
Inilah keseronokan bersama #ProjekSTG.
Khas untuk #CATchampions Diamond Leader !

Bukan sekadar berbisnes, tapi membina semangat berpasukan dan keyakinan diri πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Seronoknya tengok geng2 Diamond #CATchampions, program Team Building!
️Khas untuk Diamond je tau ... 😍
Jadi ... kena cepat-cepat Diamond ye, nanti boleh join pulak !! Jom team #NISuccessLeader πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ I focus on winning not on winners.
- I am 'WINNER'- Biz Online Modal RM50
#ProjekSTG #CATchampions
Program #2GAJIsebulan
#DiamondCATTeamBuilding

ORANG PEREMPUAN BANYAK NAK KENA JAGAβ€Ό

Betul tak?? 😘😘😘 Alhamdulillah, sejak gunakan PANTYLINER BIO SELEZA, 🌻 Period datang 'On Time'
🌻 KEPUTIHAN berkurang
🌻Tak perlu makan ubat
🌻Tiada senggugut lagi
🌻 Selesa & rasa kering je " Sis Kiera sangat puas hati dengan keberkesanan Pantyliner #BioSeleza ni. Dan yang paling best emosi pun tak terganggu setiap kali PERIOD sbb dah tak rasa sakit... Selesa je!!! "

So, saya sangat2 syorkan guna Bio Seleza kepada wanita2 lain terutama kawan2... Lagipun Bio Seleza mmg dicipta utk kesihatan rahim wanita 😍

Kredit to Balqis Ain, Testimoni dari customernya Sis Kiera πŸ‘πŸ» Jom bertukar kepada BIO SELEZA sekarang pasti berpuas hati!!
PM/WA πŸ“²0127180402

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#FALCONempire
#CATgiKOREAmainsalji
#FALCON200KSEBULAN 🌹🌹FEEL FREE TO UNTAG MY DEAR FRIENDS🌹🌹

β™₯β™₯PANTYLINER BIO SELEZAβ™₯β™₯ Testimony customer saya setelah menggunakan pantyliner bio seleza.

Kredit to Balqis

Alhamdulillah asbab PANTYLINER BIO SELEZA PERIOD sis kiera datang 'On Time' KEPUTIHAN pun sangat-sangat berkurang.
Sis kiera sangat puas hati dengan keberkesanan pantyliner bio seleza ni. Dan yang paling best tak perlu makan ubat untuk mengurangkan masalah keputihannya dan period yang x menentu.

Jommm wasap sis linda utk dapatkan produk superb ni 0172155307

Biz Online | Modal RM 50

#RezekiOktober
#2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions
#CATgiKOREAmainsalji

[EXTRA INCOME! EXTRA INCOME]

Kenapa Kak L suka biz santai Kak L ni?

Sebab Kak L berpeluang jumpa dengan ramai orang 😍

Paling penting dapat beri alternatif untuk kenalan kenalan Kak L mengenai EXTRA INCOME!

Nak online coaching atau offline coaching? Mana-mana pun boleh 😍

Kak L mencari 3 orang lagi PROTEGE untuk Kak L guide atau sama-sama bantu untuk dapat BONUS GEMOK!! July 2017 ini SHOM dah bukak peluang untuk #FREEVVIPTRIP ke Korea!! Kelebihan-kelebihan #projekstg :
πŸ‘‰πŸ» untung runcit
πŸ‘‰πŸ» BONUS Bulanan πŸ‘‰πŸ» FREE TRIP
πŸ‘‰πŸ» Sistem, ilmu dan mentor disediakan!

Anda hanya perlu RM 50 untuk mendaftar!

Jom ubah tingkat pendapatan anda hari ini bersama Kak L!! http://www.wasap.my/60128927966

#elitjoroshatikental
#themagicofpartime
#elitkingdom
#tekniktulangikanpart1
#KakLbiz
#bizonline

SENGGUGUT BERTAHUN TAHUN HILANG ASBAB BIO SELEZA !!!
.
Ini perkongsian daripada sahabat Cyda Rasymelda .
Sebelum ni sahabat sy mmg ada mslh senggugut yg sgt kritikal, bila senggugut dtg dia pny sakit seluruh badan dia rebah die ambil injet/mkn ubat utk reda kn senggugut.. tapi tu duluuu
.
Baru2 ni sy rekemen dkt dia panty liner BIO SELEZA ikhtiar utk senggugut dan ALHAMDULILLAH bahagia dia bila senggugut yg menghantui dia tiada lagi😍😍
.
kpd kwn2 yg ada senggugut yg sama mcm sahabat sy ni sy syor kn cuba la bio seleza in shaa Allah ia dpt membantu 😊 .
.
Nak order? klik sini ya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ :
http://wasapp.me/+601126885018

Biz Online | Modal RM50

#projekSTG
#2GAJIsebulan
#CATChampions
#ohsemOCT
#CATgiKOREAmainsalji
#TheMagicOfPartTime
#LetSuccessMakesTheNoise

πŸ˜™TIDAK PENING & TIDAK PITAM LAGI ASBAB BIO SELEZA πŸ˜™
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 Saya mula menggunakan Pad Bio Seleza ni pada tahun lepas Bulan Ogos 2016. Saya amat tertarik dengan testimoni-testimoni pengguna Bio Seleza ni.

Mula-mula tu rasa macam kurang yakin sebab kalau kita tengok di pasaran ada banyak jenis Pad wanita kan dan semua pun bagus. TAPI Pad BIO SELEZA ni AMATLAH berbeza dan terbukti Berkesan menyelesaikan Masalah wanita. Tidak ada Pad wanita di dunia ni yang mampu memberikan "Energy Booster" seperti BIO SELEZA.

Oleh sebab saya bermasalah Sakit belakang dan pinggang semasa haid.kadang-kadang rasa lemas saja bila period datang. Sangat menganggu kehidupan harian saya. Mana lagi sakit kepala, rasa mau pitam macam tiada tenaga langsung.

Miracle nya sejak saya guna Bio Seleza ni masalah saya tu perlahan-lahan hilang. Thanks god sekarang ni bila saya haid saya rasa bertenaga saja, lebih ceria, sehat, malah boleh beraktiviti sukan lagi.saya suka Jogging setiap hari.

Saya guna Pantyliner for daily dan daysafe pad bila saya Haid.
Saya juga menggunakan pencuci Intim Wanita "Femi 9" . Sangat rasa fresh all the day. Femi 9 pencuci khas intim wanita yang boleh menghilangkan Bau, keputihan, gatal-gatal & paling best bikin rapat miss v kembali.

Bio seleza dan Femi 9 sesuai untuk Gadis remaja, wanita dan juga Ibu yang baru bersalin. Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan juga menegangkan miss kembali. Biar suami turut merasa bahagia.

Okay Ingin mendapatkan pad Bio seleza dan Femi 9. Boleh hubungi saya anytime. πŸ“ž pm πŸ“² www.wasap.my/0128704786 Dyg Razimah

Bisnes Online RM50

#projekstg
#catchampions
#gempakOktiber
#sayagunasayajual

(Testimoni)
En. Norzafarin Zainal Ampasoh
Sejak mencuba set PKP ni dari bulan bulan jun 2016.berat badan telah turun dari 98kg ke 72kg sekarang ni.
Bacaan darah tinggi dan kencing manis pun dah semakin baik.
Luka di kakinya akibat kencing manis pun dah baik selepas dua minggu mencuba set PkP ni..
Jom dapatkan sekarang pm/whatsap fatin 0134872537

#Projekstg

웃웃웃 BIO SELEZA ~ PERIOD LANCAR, SENGGUGUT DAH KURANG...KEPUTIHAN TIADA LAGI!! 웃웃웃

Sukanya dengar feedback terbaru dari pengguna BIO SELEZA!!!
Sharing feedback customers yg awesome!! Kitaran haid yang teratur & lancar adalah penanda kepada tahap kesuburan yg baik bagi seorang wanita.... Bagi seorang wanita yg telah berkahwin, kitaran haid yg teratur menjadi petunjuk utama untuk merancang untuk hamil mahupun menentukan sama ada kehamilan telah terjadi ataupun belum.... Jangan ambil mudah utk masalah dalaman wanita ye...
Jom terus ikhtiar....
In shaa Allah...moga ramai yg dapat manfaat dgn ikhtiar BIO SELEZA... Berminat meh pm@wsap cik sue πŸ“²www.wasap.my/60127741985

BizOnline | modal rm50
#PROJEKSTG
program#2GAJIsebulan
#CATgKOREAmainsalji
#CatChampions
#padBIOSALEZA
#Sayagunasayajual
#OnlinePreneurCIKSUE

~~~ AGENT DIPERLUKAN ~~~ 🌷🌷🌷 BIO SELEZA 🌷🌷🌷
>> KENAPA PERLU PAKAI BIO SELEZA??? Ada juga yg tanya kenapa ye, akak asyik kempen kami pakai bio seleza?
Kami dh guna pad jenama xxxxx lama dahh... meh sini akak nk citer.. pad n pantyliner BS ni lain dr yg lain tau.. Disamping mengguna, dia turut merawat miss v dan membantu mencegah penyakit brkaitan wanita spt kentut vagina, keputihan miss v longgar dll lg.. Selain dr tu dgn BS ni miss v sentiasa rasa kering dan tak bocor plak tu..
======================
Ni akak nak kongsikan sikit pasal β˜†Pad BIO SELEZAβ˜†

4 Fungsi Utama :
1πŸ‘‰ Fungsi Pembasmian Kuman
2πŸ‘‰Fungsi Penyahbauan
3πŸ‘‰ Menyelaraskan fungsi fisiologi tubuh badan
4πŸ‘‰ Melegakan masalah sakit puan: βœ”Tiada lagi keputihan/gatal2 βœ”Tiada lagi period pain βœ”Tiada lagi medical leave setiap bln

KENAPA?
Sbb antara ciri-ciri Bio Seleza adalah:
- Lembut
- Kering
- Selesa
- Pengudaraan yang baik
- Berkesan mencegah kebocoran
- Kuasa Penyerapan yang kuat

Jangan fikir panjang lagi,
Whatssap JIHAH πŸ“² 0129500768

Biz Online | Modal RM 50
#BizCoachNazihah
#GEMPAKOktober
#2GAJIsebulan
#projekSTG
#CATchampions
#MadaniFighters
#CATgiKOREAmainsalji
#TheMagicOfPartTime
#BioSeleza

❀BIO SELEZA ❀
(Feminine Pad) πŸ‘‰πŸ‘‰Untuk Perlindungan Kesihatan Feminin Yang Optima πŸ‘πŸ‘Bio Seleza Pad Feminin dirumus khas dengan bahan2 yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid.

Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik, Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang optima sepanjang hari.

1. Jalur Teras Anti-Bakteria
2. Penyerapan Secara Hiper
3. Rekaan Kawalan Kebocoran Yang Unggul
4. Permukaan Kapas Yang Lembut
5. Lapisan Berongga Untuk Pengaliran Udara
6. Ultra Nipis
7. Tidak Bertoksik & Mesra Kulit
8. Perlindungan Kebersihan Yang optimum

Anda berminat PM/WASSAPP Baie 0186634384

Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG
Program #2GAJISebulan
#CatChampions #SMTeam

CIRI-CIRI UTAMA BIO SELEZA FEMININE PAD * Tiada bau yang tak menyenenagkan kerana ada funsi penyahbau.
* Lembut dengan lapisan bebas habuk yang selesa dengan ciri serapan hebat.
* mengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara berkesan bagi mengelakkan kebocoran dari semua sudut.

Dengan BIO SELEZA tiada lagi masalah:
* KEPUTIHAN
* HAID TAK STABIL
* VAGINA GATAL dan BERBAU
* MASALAH HORMON YANG MENYEBABKAN SUKAR UNTUK HAMIL
* PENING DAN KURANG TENAGA KETIKA HAID
* PAD BOCOR

Mari Cuba ➑ www.wasup.my/601133364056

Biz Online | Modal Rm50
#projekSTG
#CATchampions
#TheMagicOfPartTime

Nak buat bisnes tiada pengalaman?
Nak buat bisnes tiada ilmu?
STG tempatnya.
STG Sediakan semua.
Siap sedia Mentor
Siap sedia Ilmu
Siap sedia Sistem

Nak brapa kosong dalam nilai angka income anda?
Anda yang tentukan!!! Plus dapat melancong percuma taw. Untung sangat ni. Semuanya bermula dengan RM50Je.
Siapa buat dia dapat
Tak buat.. tengok jer kami dapat 😍😍😍 Jom eyma mencari 3 orang bizpartner yang terawal bersama-sama team eyma. Rugi tak join skrg dapat free body wash taw.😍😍😍cepat-cepat wasap eyma sekarang

#Eyma0177062377
#ProjekSTG
#TMT_RNTfighters_HWT
#TMTDareToDream
#MisiRM10001Minggu
#ProjekWinterSonataTMT
#OktoberKasiJadik

BIOSELEZA Awesome!
dengan izinNya
AWET MUDA RAHIM ANDA!
Hanya dgn BIO SELEZA
β˜†Tiada keputihan lagi.
β˜†Tiada lagi bau2an yg tidak menyenangkan
β˜†Tiada lagi isu sakit bila dtg bulan
β˜†Bye2 senggugut
β˜†Tiada lagi isu rahim.jatuh!
β˜†Tiada lagi isu rahim bengkak!
β˜†Tiada lagi isu kembung!
β˜†Tiada lagi isu infeksi!
β˜†Tiada lagi isu gatal!
β˜†Tiada lagi isu kudis diluar dan didalam
β˜†Tiada lagi isu my- V utk yg hamil!
β˜†Tiada lagi isu Hubby monyokkk!!
β˜†Tiada lagi isu murung!
β˜†Tiada lagi isu hormon tak keruan!
β˜†InsyaaAllah subur!
β˜†InsyaaAllah kudis cancer baik!
β˜†InsyaaAllah darah kotor semua luruh elok!
β˜†InsyaaAllah period sharp on time dan habis secepat 6 hingga 7 hari!
β˜†InsyaaAllah tiada ekor period buat c hubby murung!

Cepat2 PM saya atau whatsapp 01128746501

Yg nak wat duit lebih pun boleh..
Semuanya dihujung jari.. Modal RM50/ Biz Online
#ProjekSTG
#CATChampions
#2GajiSebulan
#GempakOktober

Klu tak cuba, tak tahukan...😍😍😍 Kredit utk Sis Norliana

Al - kisahnya blk dri sekolah tghari semlm, kakak Auni demam...melepet je dekat sit belakang ( wktu tu dlm kete )...bgi makan ubat, mcm tak nmpk suhu panas dia makin kurang...😰😰😰 Bila time malam, makin panas plak suhu badan dia...time tu jugalah ibu bru teringat yg #pantyliner Bioseleza ada...terus je tepek kat dahi si kakak... Alhamdulillah..lega rase hati ibu bila selepas setengah jam 😱😱..suhu panas kakak dah kurang!!!....mmg sejuk dh la....dah cuba baru tau hasilnya.. Bila bangun pagi tdi...minta nk selfie dgn produksuperbrand ibuuu...layannnn..πŸ˜„πŸ˜„ Selalu tengok kawanΒ² tepek kat kepala ank dia org...macam tak percaya pantyliner nie bleh kurangkan suhu panas badan...tpi bila dah cuba sendiri...bru thu...πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Alhamdulillah memangg berkesann!! Berminat utk bertukar kepada pad #BioSeleza...
Nak cuba?

http://www.wasap.my/60123763281(Marnee)

Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#CATchampions
#ProjekTBOMeletop
#TheMagicOfPartTime
#MMDNetwork
#CATgiKOREAmainsalji

Most Popular Instagram Hashtags