#projekorangmalas

MOST RECENT

"BUAT PUN BELUM, DAH RISAU TAK JADI!"
.
.
.
Goreng pun belum, sudah risau ayam tidak masak,
.
Bancuh pun belum, sudah bimbang air tidak sedap,
.
Mandi pun belum, sudah fikir sabun tiada buih,
.
Tanam pun belum, sudah risau benih tidak bercambah,
.
Tidur pun belum, sudah fikir tentang mimpi,
.
Berniaga pun belum, sudah serabut takut rugi,
.
Buat pun belum, sudah risau benda tak jadi!..
.
.
Apa masalah kita sebenarnya? Kita selalu risaukan perkara yang belum pasti. Buat jelaaaa. Selagi kita tak cuba, kita tak mungkin tahu apa yang mampu dan tak mampu kita capai dalam hidup kita!
.
Pejam mata... Bayangkan impian anda...Buka mata..and go get 'emm all! πŸ’ͺ🏻.
.
Siapa berminat, cepat2 pm saya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
#BETABusinessClub #F2Academy
#ProgramGandakanSimpanan2017
#ProjekOrangMalas #f2aerudite #uia #ukm #upm #uniklubis #cfsiium #uitmshahalam #usim #bangi #labuan #kotakinabalu #sabah #poliku #ums #ilpkk#polikk #ikbn#uitmsabah #sipitang #Beaufort
#BBCPhuketKrabiChallenge
#RoadToPhuketKrabi #monspace
#monspacemalaysia #titaniumnetwork #BETABusinessClub #h4hcommunity

Repost @king__zahed & @dianelyanni .
.
IMPIAN JADI KENYATAAN disebabkan AKU...
.
.
.
start join bisnes nie.Aku pown bukannya terer sngat tapi baru nak bermula, aku pown start dary Zero to Be a Hero.Aku insan biasa tapi bilaa smpai satu tahap aku pkir balik, aku just pndai kat atas kertas ja tapi bodo dgn kehidupan semasa sbb tuee aku x nak jatuh ke lubang yg sma mcm org laen .
.
.
Ary2 aq dgar pngalaman seorg demi seorg untuk ajar diri nie jadi lbh baek dan Alhamdulillah.. Allah atur sgala-galanya dalam bisnes nie. Klau aku x cuba dary dlu lagi, aku sama ja mcm org laen hnyaa mintax duet at mak ayah, ok la kan korg mak ayah kaya raya.. I don't have anything, so aku fight for myself n family.I proud to be myself πŸ˜‡ .Aku syukur sngat2 aku usaha sndiri bukan asyik minta org ja.πŸ˜‡
.
.
Jgan buat keja tuhan tnya mcm mna KALAU GAGAL?? asyik duk anggarkan kitaa nie gagal or berjaya.Jgan maen sebut ja klaw x cuba.Buat btoii2,sungguh² dan follow the step dan tgk results selepas tue. Siapa awak n siapa diorg.Hnya yg berani saja Akn yakin dan terus buat.Moga yg baca saja akn Kaya Dan Berjaya, Insyaallah 😊.
.
.
πŸ‘‡πŸ» Ringan-ringankan jari untuk PM abam πŸ‘‡πŸ»
β€’
β€’
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

JALAN JALAN KE ....
.
.
.
.
.
Jom harini kita jalan2 dulu pergi tengok kereta mana ok ? Tak sabar ni. Semangat kereta baru saya dah tengah hangat dah niπŸ”₯πŸ”₯
.
.
Jalan2 dengan mentor abam @mazidul_akhmal plus plus dengan team biz abam @hafiz.lha @ikhwanz__ .
Audi ke BMW ? πŸ€”πŸ€”
.
πŸ‘‡πŸ» Ringan-ringankan jari untuk PM abam πŸ‘‡πŸ»
β€’
β€’
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

SEMANGAT MANUSIA KEJAP UP KEJAP DOWN...BETUL KAN??
.
.
.
Tak semua orang mampu bertahan dalam apa yang dikatakannya. Awal-awal semangat mengalahkan orang Menteri bagi ucapan.Tapi lama kelamaan makin hilang semangat. Jangan terlalu berfikiran kecil dalam melakukan sesuatu hal, percayalah yang kita boleh buat apa yang kita impikan jika kita percaya pada diri sendiri. Usah hiraukan orang yang sering bercakap buruk dibelakang kita kerana kita rasa mereka fikir kita berimpian terlalu besar, tapi sebenarnya mereka yang berfikir sempit.
.
#senyumitusunnah
#senyumsatusedekah
#Mohonterasa
#mohonsentap #BizValet
#BetaBusinessClub
#CEOASSOFFARICH
#insanbiasa
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

Haiii korggg pagiii...pagii nie korg buat ape??
Pagii nie abg gerak ke PADANG KOTA...Ada sapa2 nak join?? Yg nak join comment AIIII
.
#BizValet
#BetaBusinessClub
#CEOASSOFFARICH
#insanbiasa
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

Selamat pagi gaisπŸ˜‚πŸ˜ƒ
.
Okay hari ni bang nak share macam mana nak atasi masalah orang ramai yang takut until berniaga.. Takut gagal... Takut perlian rakan rakan... Takut rugi... Takut kpd rejection... Takut tak balik modal.. Nah tips:
.
1.cari seseorang yang lebih MENTOL yang boleh guide atau ajar atau tempat utk anda bertanyakan pendapat tentang bisnes yang and a ceburi. .
.
2.mulakan perniagaan dengan kos lebih rendah.. Ramai orang takut bisnes sbb takut gagal & takut tak balik modal . So, mula dgn kos rendah atau takde kos seperti jadi agen dropship ..
.
.
3.cari ilmu tentang perniagaan & permasaran bisnes ..kat mana nak cari modal yg lebih rendah ? Tanya pakcik saya ,iaitu cik GOOGLE ,tanya je ape ape kat situ... Mcm mcm ade.
.
.
4.baca dan tonton kisah motivasi dan kejayaan usahawan berjaya . Macam macam kisah kejayaan ade untuk beri anda inspirasi ..dan ambil semangat mereka sebagai kekuatan anda utk berjaya dlm bisnes anda.
.
.
5.mulakan bisnes dgn berpartner atau JV dgn org lain ..ini senang... Kalau anda nak buat bisnes and nak kaya and untung sorang sorang.. Jgn harap la boleh buat.. Satu kepala lawan tiga kepala.. Mana lagi byk idea?? .
Sekian saja tips diatas.. Okey ke tak okay? Jgn lupa mention rakan rakan korang ye baru nak buat bisnes ...❀
.
πŸ‘‡ringan-ringankan jari utk Pm abang πŸ‘‡
PM SEKARANG!!! Whatsapp 0197396737 @clickbio

Tags:
#BETABusinessClub #F2Academy #ProgramGandakanSimpanan2018 #ProjekOrangMalas #Repost @ni_faridz_lee with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’

VIRAL !!! VIRAL !!! VIRAL !!! Budak ....
.
.
.
.
.
Boleh ke abam beli kereta idaman abam dalam masa terdekat ni ??? .
πŸ‘‡πŸ» Ringan-ringankan jari untuk PM abam πŸ‘‡πŸ»
β€’
β€’
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

IMPIAN AKU BESAR, AKU PASTI DAPAT !! X DE APA YG MUSTAHIL
.
.
.
.
.
Alhamdulillah dalam bisnes abg buat ni ramai sangat testimoni2 berjaya..ni jujur abg ambil gambar dkat kete orggg jerr...tapii waktu nie abg dh mula berimpian abg nak memiliki kereta abg sndiri...dan alhamdulillah nanti abg akan update kete abg sndiri...korg tunggu dan lihat shaja...ini buktii yg abg berjaya capai impian abg dlm bisnes nie...jadii mesti korg pun ad impian mcm abg jugak betul x??? Kete abg biasa2 jer mcm viva,myvi,perdana jerr....πŸ˜ƒ doakan segala impian abg dan kawan2 abg berjaya dlm bisnes nie...aamiin
.
πŸ‘‡πŸ» Ringan-ringankan jari untuk PM abam kπŸ‘‡πŸ»
Nak mudah klik link dkat BIO insta abg k
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

IMPIAN AKU BESAR, AKU PASTI DAPAT !! .
.
.
.
.
Alhamdulillah dalam bisnes abam buat ni ramai sangat testimoni2 berjaya. Selalu abam akan update team2 biz abam dapat duit betul tak ? Harini abam tunjuk sikit Live team biz abam keluarkan kereta sendiri secara fully cash
.
Umur baru belasan tahun tapi dah dapat kereta sport diorang sendiri oke ke oke ? Walaupun student takde yang mustahil dalam dunia bisnes ni. Lagi2 bisnes abam sebab income dekat sini sangat besar
.
πŸ‘‡πŸ» Ringan-ringankan jari untuk PM abam πŸ‘‡πŸ»
β€’
β€’
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

Tahniah Cikgu Julia sekali 3lot member plan...
Tekan klik link di bio untuk keterangan lanjut.πŸ‘‡
β€’
β€’
πŸ“²: 0173214739 (khai azz)
πŸ“²: 0173214739 (khai azz)
πŸ“²: 01732147399 (khai azz)
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia

Tahniahh new partner mengambil grab peluang msd...
Tekan klik link di bio untuk keterangan lanjut.πŸ‘‡
β€’
β€’
πŸ“²: 0173214739 (khai azz)
πŸ“²: 0173214739 (khai azz)
πŸ“²: 01732147399 (khai azz)
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia

Tahniah abg udinπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘..cash out income RM15,000😍😍😍
.
Alhmdulillah semakin rama yg dh jana pendapatan dgn MSDπŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—..yg masih tngok2 dipersilakan tengok...tpi spew yg nk buat income jugak bleh roger2 abam yaaπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ
Tekan klik link di bio untuk keterangan lanjut.πŸ‘‡
β€’
β€’
πŸ“²: 0173214739 (khai azz)
πŸ“²: 0173214739 (khai azz)
πŸ“²: 01732147399 (khai azz)
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia

Aku paling pantangπŸ˜’πŸ˜’ ...
.
.
.
bila aku suruh kau buat bisnes ni tapi kau bagi banyak alasan , then bila kau takde duit kau berani berani minta pulak duit aku , kau siapa ? .
kau tak tahu rezeki Tuhan , kau fight jer lah buat bisnes ni betul betul , bila tak jadi cari lah aku , aku tolong , ni kau diam then bila tak dapat income mula lah salahkan aku bagai , .
abang marah ni abang marah 😑😑
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

Tb : PHUKET KRABI Tajaan penuh BBC.
.
.
KAU NAK BERJAYA ?
.
Come on la kalau dah kena berkorban sikit kau dah mengeluh itu ini πŸ˜ͺ layak ke kau layak wahai diri ? .
.
Kerja apa yang awak buat ? Awk duduk lepak je tapi duit boleh masyuk πŸ˜… mmg dgr tak logik kan ? haa meh sini sapa yang berani berkorban , yakin dengan diri yang diri akan berjaya meh pm sis biar sis LOGIK kan korang πŸ™ŒπŸΌ
.
.
wehh mana ada orang nak bagi kita duit beribu ribu secara free 😹 tapi ada je nak bagi free kalau kita ni ikhlas , ada pengorbanan , ada keyakinan , ada impian dan ada usaha πŸ˜‰
.
.
so sis nak sangat kongsi dengan korang mcm mana kita ada jalan senang untuk berjaya ✨
.
.
kalau rasa semua yang sis cakap tu ada kat diri korang , tunggu apa lagi ? whatsapp terus sisπŸ˜‹
.
.
Tags:
#BETABusinessClub #BBC #BizValet #BV #TitaniumNetwork#ProjekGandakanSimpanan2017#projekorangmalas #IPOinvestment#Realinvestment #UITMJengka #UITMShahAlam#UITMRaub #UITMMachang #UITMArau#UITMJasin #UITMSamarahan #UNISZA#KPTMBangi #KPTMCheras #UPSI #UKM #UPM#OUM #UTP #UUM #UPNM #GMI #UNITEN#POLIMAS #PTSS

5 HARI RM28 RIBU !!! DENGAN...
.
.
.
.
Alhamdulillah buat bisnes santai2 pun boleh buat puluh ribu riban dalam ni.
.
.
Aku tak sangka permulaan aku takda ilmu takda apa2 tapi aku buktikan harini aku pun boleh buat walaupun usia masih dikalangan student2 diluar sana.
.
.
Simpanan puluh ribu dah ada βœ…βœ… Lepasni target nak keluar KETA SPORT pulak . Agak2 Ayzad dapat tak keluarkan KETA SPORT PERTAMA Ayzad ?
.

Nantikan update Ayzad tak lama lagi ni. Tengah plan cantik2 . Kalau boleh nak keluar KETA SPORT sebelum raya ni πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
πŸ‘‡πŸ» Ringan-ringankan jari untuk PM abam πŸ‘‡πŸ»
β€’
β€’
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
πŸ“²: 017.48.24.669 ( Aizat )
β€’
β€’
#BizValet
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

Selamat tgh hari allsss... Dh lunch ke korang? πŸ˜‚πŸ˜ƒ
.
Okay hari ni bang nak share macam mana nak atasi masalah orang ramai yang takut until berniaga.. Takut gagal... Takut perlian rakan rakan... Takut rugi... Takut kpd rejection... Takut tak balik modal.. Nah tips:
.
1.cari seseorang yang lebih MENTOL yang boleh guide atau ajar atau tempat utk anda bertanyakan pendapat tentang bisnes yang and a ceburi. .
.
2.mulakan perniagaan dengan kos lebih rendah.. Ramai orang takut bisnes sbb takut gagal & takut tak balik modal . So, mula dgn kos rendah atau takde kos seperti jadi agen dropship ..
.
.
3.cari ilmu tentang perniagaan & permasaran bisnes ..kat mana nak cari modal yg lebih rendah ? Tanya pakcik saya ,iaitu cik GOOGLE ,tanya je ape ape kat situ... Mcm mcm ade.
.
.
4.baca dan tonton kisah motivasi dan kejayaan usahawan berjaya . Macam macam kisah kejayaan ade untuk beri anda inspirasi ..dan ambil semangat mereka sebagai kekuatan anda utk berjaya dlm bisnes anda.
.
.
5.mulakan bisnes dgn berpartner atau JV dgn org lain ..ini senang... Kalau anda nak buat bisnes and nak kaya and untung sorang sorang.. Jgn harap la boleh buat.. Satu kepala lawan tiga kepala.. Mana lagi byk idea?? .
Sekian saja tips diatas.. Okey ke tak okay? Jgn lupa mention rakan rakan korang ye baru nak buat bisnes ...❀
.
πŸ‘‡ringan-ringankan jari utk Pm abang πŸ‘‡
PM SEKARANG!!! Whatsapp =+60123817294
Whatsapp=+60123817294
Whatsapp=+60123817294

Tags:
#BETABusinessClub #F2Academy #ProgramGandakanSimpanan2018 #ProjekOrangMalas

Nah bukti yg MSD ni byk kegunaan dia.. Malas nk ckp.. Hakak ni pun jual pisang pun terima bayaran MSD tau... Kelas gitew.. Sampai 1 masa nanti.. Org x guna dah duit fiat (duit kertas) ni.. Org byr pakai duit digital je.. Jom simpan MSD .. Sebelum harga seunit MSD naik mendadak.. Baru nyesal 😜

#bizvalet
#Msdollarmy
#bisnessgempak
#projekorangmalas
#kerjadarirumah

SANGGUP KU GADAI EMAS DEMI......
.
.
.
.
ini adalah perbezaan yg dibuat untuk EMAS dan jugak CRYPTOCURRENCY
.
.
πŸ‘‰EMAS
.
1.harga january around Rm 150/gram
.
2.harga NOVEMBER Rm180/gram
.
3.kenaikan harga 16%
.
4.tidak tahu bila lagi akan naik lagi tinggi
.
.
.
❀❀❀CRYPTO bitcoin
.
1.harga january 1100 USD (Rm4578)
.
2.harga NOVEMBER rm33 087
.
3.kenaikan harga 87%
.
4.dijangka hujung tahun ni kenaikan harga sehingga 100% iaitu rm40 000/ 1 unit crypto bitcoin
.
.
perbezaan yg sangat2 simple untuk orang minda normal dan sentiasa ingin ke hadapan untuk faham. mudah bukan? 😊 alangkah indah jika jadi org terawal yg simpan cryptocurrency ni kan? bukan susah pon beli simpan sahaja. ibarat beli rumah lepas tu simpan je lah harga pon makin naik tak pernah turun
.
.
untuk keterangan lanjut boleh whatsapp segera sebelum harga lagi tinggi
.
πŸ“²011-36050227(arai_cik) πŸ“²011-36050227(arai_cik)
atau klik link kt bio .
#BetaBusinessClub #blackdiamondnetwork
#cryptocurrency #msdollar #TitaniumNetwork #projekorangmalas #onlinebusiness #bukitjalil #terengganu #instagram #bandarbarubangi
#ProgramGandakanSimpanan2017 #kajang #bizvalet #blackdiamondnetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #MSU #UPSI #Uniten #UniKLMFI #UiTMShahAlam #UiTMDiHatiku #KPTMBangi #KPTMCheras #msdbanyakbolehlasembang

DUIT TAK JAMIN KEBAHAGIAAN SEBAB ...
.
.
.
.
.
Duit memang tak boleh bawa kebahagiaan kepada sesiapa. Tapi tanpa duit kita rasa setengah mati. So, apapun kita buat memerlukan duit .
.
.
Sapa2 area #sungaibesar, #sabakbernam, #sekinchan nak belajar denganΒ sis cara2 nak gandakan simpanan RM5,000 sebulan boleh PM sis yaa . Memerlukan student sebagai biz partner sis untuk projek sis.
.
πŸ‘‡πŸ» Ringan-ringankan jari untuk PM sis πŸ‘‡πŸ»
β€’
β€’
πŸ“²: 017-672.4868 πŸ“²: 017-672.4868
πŸ“²: 017-672.4868
β€’
β€’
#BizValet
#BizValetTestimony
#BetaBusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

#AkakNakTegur ni , kalau harini korang nak start buat business, korang perlu ada modal.
.
.
Modal bukan bermaksud dari segi duit sahaja, tapi dari segi tenaga dan usaha. Dan jangan lupa tanpa ada mentor pun boleh jadi satu faktor untuk korang jatuh.. yess jatuh jenis yang tak bangun2 tu.
.
Lepas tu salahkan business, salahkan orang yang buat business, cakap tipu orang , cakap scam dan sebagainya
.
Akhir sekali, korang kena invest jugak dari segi ilmu, ilmu ialah primary ataupun yang paling utama untuk start apapun. Tak kira la nak kerja ke dan berbisnes ke or nak belajar di Universiti. So korang yang dah dapat ilmu ni yang dah belajar something ni. Bukan perap, bukan tunggu. Kerja korang sekarang hanya perlu APPLY sahaja yang diajar oleh mentor korang.
.
.
So akak rasa takat situ jelaa malam ni. Kang bebel banyak penat pulak dengar πŸ˜‚πŸ˜‚ Selamat Malam
.
#BizValet
#BizValetLifeStyle
#BETABusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore
#FastActionFastResult

Most Popular Instagram Hashtags