#projekkempisperut

MOST RECENT

Awak ada MIGRAIN ?
Awak selalu SEMBELIT ?
Awak rasa CEPAT LETIH ?

why not awak try #Minkaffe ni, ramai yang dah amal rasa perubahan positif,
termasuk sis sendiri,
apa kata awak stop amal minuman sachets yang tinggi gula, tinggi kalori, tinggi kafein & bertukar pada MINKAFFE.

awak nak try bleh roger sis ya, sis amal sis sharing sis jual ๐Ÿ˜Š

RM 31 sm/33 ss (20 sachets)

JIMAT RM 41 !!!
BUY 6 BOX FREE 80 tablets garlic

wasap 0164476285

#setPKP
#minkaffe
#garlictablet
#setdietsihat
#setdiet
#setslim
#projekkempisperut
#projectSTG
#ELITkingdom
#bizonlineRM47
#Kunming2019HolidayFree
#agendropshipwanted
#FREE2MEtoothpaste

SEBULAN TURUN 8 KG???!!!!! .
Minum kopi yang sedap je bole turun banyak tu? ๐Ÿ˜ฑ
.
Amazing ! Tahniah sis Nur Athirah. Keep it up!!! Terus consistent guna set Projek Kempis Perut (PKP) ok ! .
Yang lain nak tak dapatkan berat badan ideal gak ??? .
Jom cepat! Kita slim cara sedap, slim cara sihat dengan set PKP .
.
Inbox cepat www.wasap.my/60173997533 sekarang jugak!!! .
#projekKEMPISperut #PKPbySTG #kopikurus #garlic #projekSTG #CATchampions

Pernah try set PKP (Project Kempis Perut) ni?
Kawan saya jenis susah nak turun berat badan, sebab gemok air. Try la set ni untuk seminggu. Uishh hilang terus 3kg!

BFF saya lepas amalkan set ni 2 bulan terus dapat badan seperti anak dara semula. Wehuuuu..!!
.
Bagus tau.. Selain kempis perut, ia juga bagus untuk hilangkan sakit darah tinggi. Mak saya lepas amalkan set ni, da tak ambik ubat doctor. Bacaan dia dah jadi normal. Alhamdulillah.

Grab hari ni.. Ada special price tau! ๐Ÿ˜
.
WhatsApp 011.1149.7876.
.
.
#RizatHashim
#SHOMHotProduct #BIZUMER
#MinKaffe #KopiGaramBuluh #KopiKesihatan #KopiDiet
#GarlicHaiO #ActiveGarlicSupplement #ActiveGarlic
#SayaSendiriDahCuba #MemangBolehKurusWeh
#BestGiler #ProjekKempisPerut #PakejBajet

6 kotak minkaffe dah terbang pegi Sarawak alang-alang register terus ahli sementara dapat free ubat gigi 2 tiub lagi bernilai RM 41.40 jimat jugak tuu register RM 47 dapat free nilai dia RM 41.40.

Untung join bisnes dengan SHOM. Dapat untung runcit, dapat bonus bulanan, wawasan, car fund, penghargaan bila setiap kali naik pangkat. Uihh banyak nye nak terangkan satu-satu.๐Ÿ˜‚ Pastu nak beli online pun boleh. Tetau jek barang dah sampai depannye rumah. Siap free postage lagi tuh. Untung sangat lah.
Sambil order barang sambil jual barang sambil share kebaikan minkaffe dengan orang lain.

#kopi #robusta #minkaffemurah #minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #garambuluh #migrain #gastrik #sembelit #ibumenyusu #ibuberpantang #mengandung #bersalin #mineralcoffeelover #terapiinstagram #awesomazingteam #bazaarpaknil #sayajualmurah #tilambvsm #energybooster #milkbooster #setkurusbajet #kopisihat #kopikurus #projekkempisperut #setkempisperut #cspscs #kopigarambuluh #kopidiet

(SET KEMPIS PERUT - PKP)
MIN KAFFE ๐Ÿ’— GARLIC TABLET
Bilang tu orang kalau mau bercouple kenalยฒ dulu bha giaa . Ahahaha , ndak kenal maka ndak cinta . Kalau sudah kenal nha terus lha ke next step ๐Ÿ˜

Ni masanya membawang dengan Garlic tablet dan kopi TERKURUS Min Kaffe gaiiss , dijamin sudah cuba hariยฒ mau . Macam sy lha ni , tanpa Min Kaffe siapa lha sy ๐Ÿ˜†

Actually , kita minum min Kaffe dan garlic ni bukan seja untuk kurus, badan bak botol coca-cola TAPI ia juga untuk kesihatan dan kecantikan . Orang cakap buat apa cantik kalau ndak sihat bha kan !

So fuction MIN KAFFE & GARLIC ๐Ÿ”ฅboleh turunkan berat badan
๐Ÿ”ฅrendahkan paras gula ๐Ÿ”ฅturunkan tekanan darah
๐Ÿ”ฅlancarkan perkumuhan
๐Ÿ”ฅhilangkan gastrik & kembung perut
๐Ÿ”ฅhilangkan migrain

Perlu konsisten tau . Bukan hari ni minum esok terus kurus terus hilang penyakit , kalau tu namanya AJAIB ! Ahahaha
Kena amal secara konsisten , baru hasilnya umpphh ! Ambik sehari 2 kali seja . Ndak perlu belanja banyak untuk KURUS , CANTIK dan SIHAT ๐Ÿ˜˜ paling penting tenaga tu WOW sepanjang hari full charge seja ๐Ÿ˜ฑ

Try dulu baru tau ๐Ÿ˜‰

Wasap Maya Sufi
๐Ÿ“ฒ 011-14142208

Bisness Online Modal Rendah
#Malaysia Rm47
#Indonesia IDR 100.000
#projekstg
Program #2GAJIsebulan
#catchampions
#CZempire
#SeptemberRICH

#cikgubisnesonline #projekbeliimpian #minkaffe #garlictablet #kopikurus #kopigarambuluh #projekkempisperut

Lepas je register kan ahli baru terus punch minkaffe. Kastemer ni dari Sarawak memula dia bagitau nak order kopi ingat sekotak dia rupenye terus nak 6kotak sebab nak bagi hadiah kat kawan dia.

Promo bulan ni sepanjang September register je ahli baru RM 47 dapat free lagi 2tiub ubat gigi. Best kan?

Sejak guna ubat gigi ni takde Florida bahan yang boleh menghakis kale putih kat gigi kita, pastu rasa segar je mulut kita berangin pun ye jugak. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Dah tengahari nih korang lunch ape tu?

#kopi #robusta #minkaffemurah #minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #garambuluh #migrain #gastrik #sembelit #ibumenyusu #ibuberpantang #mengandung #bersalin #mineralcoffeelover #terapiinstagram #awesomazingteam #bazaarpaknil #sayajualmurah #tilambvsm #energybooster #milkbooster #setkurusbajet #kopisihat #kopikurus #projekkempisperut #setkempisperut #cspscs #kopigarambuluh #kopidiet

KEEP SLIM & HEALTH To Be HAPPY !
Kebaikan Garlic: .
~ Boleh bantu kempiskan perut yg dah mula mengembang ~ badan tak sempat nak berangin dalam perut jer terus detoks.. ~ melawaskan pembuangan air besar ~ Pecahkan lemak2 dalam badan dengan cara PALING SELAMAT ! ~ boleh SLIM masa kita tengah tidur! .
Kebaikan Coffee Mineral: ~ Chlorogenic Acid dlm mineral coffee bantu mengawal berat badan
~ asid terus buang..sebab ada Garam buluh ANTIOKSIDA paling tinggi, so perut kita pun takkan simpan โ€˜bahan buanganโ€™ lama2 ~ menstabilkan tekanan darah & membantu melancarkan perjalanan darah. ~ menstabilkan gula dalam darah yang disebabkan oleh chlorogenic acid. ~ Magnesium yang terdapat di dalam Mineral Coffee boleh meningkatkan HB ~ penyerapan kalsium yang baik jdi badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan lena (especially yang ada Imsomnia!) Nak order boleh Whatsapp azrin 01120912810

Whatsapp azrin 01120912810

Bisnes Online | Modal RM47
Biz Online | Modal IDR150000
#minkaffe #pilgarlic #projekkempisperut
#garlic #projekSTG #CATchampions
Program #2GAJIsebulan #SeptemberRICH

BARAT BADAN IDEAL dengan SET PKP ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ MIN KAFFE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 7 SEBAB KENAPA SAYA SUKA MIN KAFFE

1. Bantu tahan lapar lebih lama
2. Beri tenaga, segar badan & kurangkan rasa mengantuk
3. Hilangkan keletihan fizikal & mental
4. Bantu kurangkan gastrik
5. Dapat elakkan migrain
6. Bantu kawal gula dalam darah
7. Lawas membuang

KURUS TANPA SENGAJA DENGAN
PENGAMBILAN KONSISTEN MINKAFFE + GARLIC

Mahu cuba?? pm/ wsp
0134002463

#ProjekSTG_DWT
#ProjekKempisPerut

Hanya konsisten 2 set, #SetPKP garlic tablet + min kaffe.. ini hasilnya...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Asalnya costumer sis tkah ni nk cuba set pkp sebab kerap sangat gastrik...tapi apa yang dia dapat berat badan turun, gastrik pun dah takde lagi nak menyerang... alhamdulillah .
.
Dia paling happy seluar lama2 dah boleh pakai balik, perut pun kempis..badan pun rasa makin bertenaga sihat...mmg ketara sangat2 perubahan dengan hanya 2 set sahaja...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Ni bukan semata2 nk diet nk kurus..tapi nak sihat tapi eh dpt kurus ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Yang mana nk daptkan #SetPKP...boleh pm saya ya
.
.
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/+60133513796
.
.
#ProjekKempisPerut
#MinKaffe
#GarlicTablet
#ProjekSTG
#BizOnline
#Buat2incomesebulan
#TheMagicOfParttime

Salam Merdeka untuk semua peminat SHOM ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿค—UNTUK HARI INI SAHAJA TAU....BELI 6 KOTAK MIN KAFFE FREE MIN COOKIES ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
FREE POSTAGE SM,TAMBAH RM3 SS๐Ÿšš๐Ÿ›ฉ FREE POSTAGE SM, TAMBAH RM3 SS๐Ÿšš๐Ÿ›ฉ FREE POSTAGE SM,TAMBAH RM3 SS๐Ÿšš๐Ÿ›ฉ .
.
.
Jom cepat2 ws admin๐Ÿ˜ .
.
Berminat dengan min kaffe Wasap ke 01112610437 atau klik link kat bio ye ๐Ÿ˜˜

#setpkp
#projekstg
#nakkurus
#projekkempisperut
#produkshommurah
#minkaffe
#mincha
#maharani
#garlichaio
#bioselezapad
#bioselezapantyliner
#ezicleanlaundry
#ezicleanfloor
#ezicleandishwash
#ezigrow
#cozumalipstick
#cozumaseries
#dchefpaste
#bbplus
#lipgloss
#daftarahlirm47
#projekmeroketrm1000seminggu
#AUDIE_LeadWithLove

APPLE PEAR SURAT KHABAR?

JAM PASIR - perlu banyak melabur. Bila boleh pakai body mcm tu? In shaa Allah bakal sampai.
For time being. Melabur dengan ILMU #badanslimpoketgemuk bersama Coach Google & Utube. Kak Yat memang tak mudah terpengaruh dengan pil kurus. Kak Yat amal #PKP untuk detoks secara alami. Cuba untuk buat senaman ringkas dan pemakanan yang sihat.

Target 2019 : Bentuk badan idaman, lebih ringan & kesihatan optimum.

#minkaffe #garlictablet #setpkp #kopigarambuluh #misibadankuruspoketgemuk #projekkempisperut

Tak perlu ambil risiko dengan ubat kurus yang xde kelulusan...
.
.
.
cuba #setPKP ~ kombo #MinKaffe & GarlicTablet.. seawal 1 hari - 3 hari dah boleh nampak kesan kombo kopi+garlic ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜inshaAllah

MIN KAFFE? Apa khasiatnya โ˜• Mengenyangkan perut โ˜• Menghilangkan mgantuk โ˜• Bertenaga sepanjang hari โ˜• Meredakan stress โ˜• Menurunkan darah tinggi โ˜• Mengawal gula dalam darah (diabetic)

GARLIC TABLET ๐Ÿ’Š Sebagai DETOKS ๐Ÿ’Š Menguatkan Antibodi ๐Ÿ’Š Menurunkan Kolestrol ๐Ÿ’Š Membuangkan angin dalam badan ๐Ÿ’Š Membantu pemecahan lemak degil
Ada juga preggy n breastfeeding mommies consume kopi utk MENAMBAHKAN SUSU BADAN! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Say no to ๐Ÿผ๐Ÿผ ...so tak perlu ragu2 set ni selamat, sihat, berkesan & KKM approved!

RM 70 aje satu set,
[MinKaffe 20 sachet, Garlic 80 tablet]

Always ada Ready Stock! Contact ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60178480930/naksetpkp

#ProjekKempisPerut
#Buat2IncomeSebulan
#TheGloriousLegacy
#MeroketRM1000Seminggu
#AmazingAugust2018

Tak perlu ambil risiko dengan ubat kurus yang xde kelulusan...
.
.
.
cuba #setPKP ~ kombo #MinKaffe & GarlicTablet.. seawal 1 hari - 3 hari dah boleh nampak kesan kombo kopi+garlic ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜inshaAllah

MIN KAFFE? Apa khasiatnya โ˜• Mengenyangkan perut โ˜• Menghilangkan mgantuk โ˜• Bertenaga sepanjang hari โ˜• Meredakan stress โ˜• Menurunkan darah tinggi โ˜• Mengawal gula dalam darah (diabetic)

GARLIC TABLET ๐Ÿ’Š Sebagai DETOKS ๐Ÿ’Š Menguatkan Antibodi ๐Ÿ’Š Menurunkan Kolestrol ๐Ÿ’Š Membuangkan angin dalam badan ๐Ÿ’Š Membantu pemecahan lemak degil
Ada juga preggy n breastfeeding mommies consume kopi utk MENAMBAHKAN SUSU BADAN! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Say no to ๐Ÿผ๐Ÿผ ...so tak perlu ragu2 set ni selamat, sihat, berkesan & KKM approved!

RM 70 aje satu set,
[MinKaffe 20 sachet, Garlic 80 tablet]

Always ada Ready Stock! Contact ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/6011-11916471
#ProjekKempisPerut
#Buat2IncomeSebulan
#TheGloriousLegacy
#MeroketRM1000Seminggu
#AmazingAugust2018

Testimoni Sendiri.๐Ÿ˜Š
Ramai yang tanya apa rahsia Ct dapat turun kan berat badan dengan cepat,
Jawapan nya hanya set PKP sahaja.
Ada yang tanya kena diet nasi ke kalau ambik set PKP ni,
Eh!! Kita orang melayu, mana boleh berpisah dengan nasi kan. Boleh je nak makan nasi.
Ada lagi yang tanya, kalau preggy boleh ke minum kopi ni.. Sedangkan waktu mengandung kan ibu ibu pregnant di larang ambil kaffien.
Jawapnya Boleh.. Tak ada masalah.. Sebab adanya garam buluh. Tak ada affect pada baby InsyaAllah.. Malah membantu pengeluaran susu badan menjadi lebih banyak. Bukti nya baby athiyyah dari lahir berat 2.35kg sekarang berat dah hampir cecah 5kg (baru 3bulan)
'Si ibu turun berat badan, si anak naik berat.' Ada lagi yang bertanya, kena bersenam ke?
Terus terang, ct dah lama tak bersenam. Just buat kerja kerja rumah itulah senaman ringan ct setiap hari.

Ada yang tanya lagi, mahal ke set PKP ni.
Allahuakbar! Banyak banyak produk yg ct pernah try dulu set PKP la paling murah.
Kalau sebelum gst dah murah, sekarang tak ada Gst lagilah bertambah murah.
Lagi lagi syiok dah la murah dapat pulak bonus setiap bulan. Best ke sangat best!
.
.
Untuk yang Pm bagi dapatkan set PKP hari ini, harga istimewa untuk anda, yang mana -set PKP
2 minkaffe +
1 lagi min kaffe( akan di beri harga keahlian)
1 garlic
Free postage

Terbuka hanya untuk 5 orang yang terawal sahaja. Jangan lepaskan peluang ini. *consultant cara pengambilan akan diberi secara PERCUMA.

Terus klik www.wasap.my/60176998727/naksetpkp

#kurusdansihat
#setPKP
#projekkempisperut
#projekSTG #jadiegent #kurus #putrajaya #cod #joinahli

HOMAIGADDD !!!! NI AKU KER??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Hampir tidak percaya betapa kebesaran nya satu masa dahulu..๐Ÿ˜ญ
Malunya nak tengok diri sendiri!!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
Sapa yang taknak badan yang menarik, slim dan nampak cantik kan...
.
Tapi tak nak sekat makan . Acaner...๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
.
Kalau dulu gigih taknak makan nasi. Tapi now belasah je . .
Tapi sejak Sis Siti Athlia ni join ber STG, dah fall in luv dan jadi pengguna tegar Min Kaffe and Garlic. Tak sangka pulak rajin minum MK rupa nya boleh KURUS...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Satu, sebab Min Kaffe ni takde caffeine. Ada sikit je.. Kalau nak diet biasa Caffeine mmg kena elak. Tapi dengan Min Kaffe... boleh je diet mengopi-ngopi. Takde hal.
.
Dua, Garlic ni memang boleh membantu pecah kan lemak, meningkatkan immune sistem.. sebab tu memang make sure akan makan Garlic ni setiap hari tak tinggal.
.
Best nye dapat badan yang lebih slim, sihat dan cergas. Ada yang nak mengopi dengan Min Kaffe?? Meh masuk meminang SET PKP dengan akhaakkk hokkey..
.
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ž www.wasap.my/+60126718522/SetPKP
.
#PKP #kopigarambuluh #kopiviral #SETPKP #projekkempisperut #sayagunasayajual #agentdiperlukan #projekSTG #ProjekSlipGajiKe2

Done COD #toothpasteME #minkaffe #garlic utk sis @areensafiyya aka Cigu Zumba๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..tq jugk dpt bekalan minum petg dr sis...#keriameletops #sandwichsihathalalsedap๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜..
.
Uoulls klo nk rs leh pm je dgn sis @areensafiyya ni..mkn bkn sekadar mkn je..mkn nyambil jg kesihatan tau๐Ÿ˜˜..#promotesandwichsedap..
#parttimejob
#projekkempisperut
#projekstg
#produkShom
#ilovemyjobโค๏ธ

Alhamdulillah.. Berkorban utk kesihatan juga di tuntut #projekkempisperut di teruskan... I need more run.

Produk pandai jual diri...
Memang wajar pon setiap orang yang ambil set PKP ni untuk Supplement kesihatan korang jugak tau.

#setPKP
#projekkempisperut
#nakrayakenaadeni
#sayamakansayajual

Assallammualaikum dan salam magnet rezeki... โ—PROJEK KEMPIS PERUT? #SetPKPbyStgโ— ๐Ÿ“ŒNAK HILANGKAN PERUT BUNCIT ??
๐Ÿ“ŒNAK TURUNKAN BERAT BADAN ?? ๐Ÿ“ŒSEMBELIT ??
๐Ÿ“ŒKENCING MANIS DAN DARAH TINGGI??
๐Ÿ“ŒBADAN CEPAT LETIH??
๐Ÿ“ŒPERUT SELALU BERANGIN??
๐Ÿ“ŒGASTRIK?? INI JAWAPAN NYA.
Gabungan Mineral Coffee Garam Buluh dan Garlic tablet dapat membantu anda untuk menyelesaikan masalah diatas

Gabungan yg sangat hebat..anda nak kurus dan slim serta nak cergas sepanjang hari tanpa rasa lapar

Jom dapatkan Set PKP sekarang dgn HARGA ISTIMEWA !! ๐Ÿ˜

Anda berminat boleh terus whatsapp ke ๐Ÿ‘‡
011-36593494

#ProjekKempisPerut
#BisnesOnlineModalRM47
#beU_StriveForSuccess
#CikguBisnesOnline

JOM IKHTIAR SIHAT DAN SLIM CARA #setPKP
.
.
.
.
.
X perlu ambil risiko dengan ubat kurus yang xde kelulusan...
.
.
.
Hanya perlu cuba #setPKP iaitu kombo #MinKaffe & GarlicTablet.. seawal 1 hari - 3 hari dah boleh nampak kesan kombo kopi+garlic ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ MIN KAFFE โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข โ˜• Mengenyangkan perut โ˜• Menghilangkan mgantuk โ˜• Bertenaga sepanjang hari โ˜• Meredakan stress โ˜• Menurunkan darah tinggi โ˜• Mengawal gula dalam darah (Kencing manis)

GARLIC TABLET โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข ๐Ÿ’Š Sebagai DETOKS ๐Ÿ’Š Menguatkan Antibodi ๐Ÿ’Š Menurunkan Kolestrol ๐Ÿ’Š Membuangkan angin dalam badan ๐Ÿ’Š Membantu pemecahan lemak degil
Extra nota ;
***Ibu mengandung dan breastfeed pun boleh minum MIN KAFFE, DAPAT MENAMBAHKAN SUSU BADAN*** best kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ...so tak perlu ragu2 set ni selamat, sihat, berkesan & KKM approved!

RM 70 aje satu set,
[MinKaffe 20 sachet, Garlic 80 tablet]

Always ada Ready Stock!
Wassap ๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60126975845

Nak beli berasingan pun boleh๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #setPKP
#ProjekKempisPerut
#Buat2IncomeSebulan
#TheGloriousLegacy
#GAEWarriors
#MeroketRM1000Seminggu

Most Popular Instagram Hashtags