[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#projekcantiksebelumraya

MOST RECENT

Master Hasifah Ryg,master yang sporting.

walaupun income dah kepuk-kepuk capai 6angka,still tak duduk diam.

Masih coaching anak-anak business.

Tak duduk goyang kaki.masih ajar kami yang newbies ni.

Siap tunjuk demo guna product baru shaklee youth.

Korang ade nak rase kehebatan youth??meh la pm kak pipie.pre order dibuka sekarang.

Atau ade nak joint team kami yang super sporting,super best,super awesome ni.meh5 joint.

Klik link kat bawah ni ok👇👇👇
http://kakpipie.wasap.my/
http://kakpipie.wasap.my/
http://kakpipie.wasap.my/

#projekcantiksebelumraya
#projekkumpulduitraya
#RYGUBFTAG
#AwesomeGroup
#kakpipiejualshaklee
#businesswithkakpipie

MAYLA SKINCARE & MAYLA ADVANCE berasaskan Aqua & Buah Delima yang banyak manfaat untuk kulit 💕 -

AQUA : kulit lebih fresh , sangat sesuai untuk kulit berminyak , jerawat + berminyak -

DELIMA : mencerahkan kulit secara semula jadi -

MAYLA SKINCARE & MAYLA ADVANCE juga mempunyai vitamin E iaitu bagus untuk kesan aadaparut jerawat & tompok2 hitam pada kulit ☺️ Best ke best? Hehehe -

Dapatkan sekarang yaaaa!! 😙 - .
.
💖MAYLA SKINCARE RM75
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml .
.
💙MAYLA ADVANCE RM106
Day cream 10g 
Night cream 10g
Gel soap 60ml . .
#TheJunniReseller #TjCodManjungLumut
#PutihKoreaReseller #PkCodManjungLumut
#ProjekCantikSebelumRaya

ws : 0142439526

Apa beza Junni Mayla & Junni Normal? cekidaut guys 👇🏻 🍓Junni normal set b'asaskan buah strawberi yg mjadikan kulit putih pinkish..Krim tekstur lebih creamy & sgt lembabkan kulit..Sgt ssuai utk jenis muka yg:
☑️ Kering, mgelupas & nipis
☑️ Sensitif ☑️ Jerawat & jeragat
☑️ Breakout! ☑️ ACNE KILLER utk jerawat hormon yg dtg wktu 'bulan terang' 🙊 .
.
.
💧Junni Mayla pula b'asaskan Aqua (waterbased) & Buah Delima..Sgt EFEKTIF utk kulit muka:
☑️ Bminyak + Jerawat
☑️ Kulit kombinasi & kulit normal (yg ada jerawat hormon pn boleh!)
☑️ Bintik ² hitam & putih
☑️ BREAKOUT! ☑️ Jerawat HEAVY + jerawat PASIR ☑️ Mcerahkan kulit 5x ganda ✌🏻
☑️ Sgt ssuai utk 20an ke atas (dewasa) + 15T ke atas (remaja)
❌ Kulit kering / sensitif / nipis .
.

Dua² pn best kan.. Boleh pilih ikut ksesuaian muka ya.. Utk tanya byk ² lgi, jgn malu jgn segan 📲0142439526 ok!☺️ #TheJunniSkincare
.
.
.
#OrganicSkincare
#KKMapproved
#YourSkinYourQueen
#TheScarsWillBeauty 💋
#projekcantiksebelumraya

ANDA TIADA MASA UNTUK MENGUNJUNGI SPA?
KINI dengan Stay Natural Mud Face anda boleh merawat wajah anda sehebat rawatan SPA hanya dari rumah!☺ Stay Natural Mud Face adalah masker lumpur yang di datangkan khas dari Swiss. Mud Face Mask ini mengandungi Kolagen, Apple Stemcell, Gluta, Charcoal dan Scrub yang amat bermanfaat kepada kulit wajah anda.
Kenapa Anda Perlu Menggunankan Stay Natural Mud Face
7 sebab utama anda memerlukan Stay Natural Mud Face sebagai teman kecantikkan anda 🌸Dagu lebih RUNCING 🌸 TIADA lagi Double Chin 🌸 Blackhead/Whitehead hilang serta merta 🌸JERAWAT terus kecil 🌸 PARUT JERAWAT hilang sepantas 24jam 🌸Kulit lebih CERAH JERAWAT 🌸Kulit SELEMBUT BAYI

Jom sertai #ProjekCantikSebelumRaya
dengan #PromosiSetKombo

FREE GUIDE AND CONSULTATION
Cepat² pm akak tau 🌸
0167335704

#Mudface #StayNaturalMudface #masklumpur #ChocoBarSoap #sabuncoklat #sabun2in1#glutafrozenmalaysia
#glutalachelmalaysia
#glutapanacea
#snowfrozenmask
#greenteamintscrub
#carmelawhiteningsoup
#nakcantik
#nakputih
#wawa.co
#0167335704
#putih
#putihsatubadan
#putihkekal - #regrann

Immaaa happy user and beauty consultant!!! 💋💋💋 rasa happyy bila tahu product yg kita pakai actually selamaf dan diiktiraf dunia global tau 😘😘😘 siap ada beauty consultant sendiri lagi tu yg bagi guidance mcm mana nk jaga kulit smpai sihat dan flawless! Makin lama makin hotssssssss Brand Mary Kay ni! Bukan setakat mencantikkan kulit wanita lain malah dah pun mempertingkat, memperkayakan kehidupan wanita wanita lain di seluruh dunia💋💋💋❤️❤️❤️
.
#projekcantiksebelumraya
#makeuptutorial #makeupclass #makeupclassfree #freemakeupclass #kelaspenjagaanwajahpercuma #kelassolekan #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayproducts #marykayproducts #marykaykedah #marykayklang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykaybangi #marykayhululangat #marykaycheras #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #beautyconsultant #makeup #brushset #eyeshadowcantik #makeupspray #primer #lipstickmatte

TESTIMONI DHEAL DERMAROLLER + Evoe Caviar Vit C Serum💞
.
"Parut hitam dah kurang,pudar"👏🏻
.
D'heal Dermaroller RM45 Inc Postage.
Caviar Vitamin C Serum RM25 ❤️
.
🌸Fungsi Derma Roller
Kegunaannya adalah dengan cara mengosok alat tersebut pada permukaan kulit agar lubang-lubang halus terbentuk demi memudahkan proses penyerapan produk seperti serum serta merangsang sel kulit dari dalam permukaan epidermis untuk menghasilkan kolagen serta baik pulih tekstur kulit yang rosak dan terjejas💁🏻
🌸Siapa Boleh Guna Derma Roller?
Sesiapa sahaja terutamanya buat mereka yang mempunyai masalah parut dan kedutan.

Untuk tingkat penghasilan kolagen, jadikan tekstur kulit lebih cantik malah memulih dan memperbaiki masalah-masalah utama berkenaan kulit dan kecantikan termasuklah:
* Parut jerawat
* Kedutan * Kekenduran kulit
* Tanda regangan (stretch marks)
* Selulit
* Kulit terbakar
* Mungilkan bibir
* Pulih rambut gugur
Selain itu, tusukan jarum-jarum halus juga secara automatik akan melancarkan peredaran darah dan oksigen dalam kulit seterusnya membuatkan kulit jadi anjal, halus tanpa kedutan dan memudarkan parut! Apa yang penting, rawatan ini boleh dilakukan sendiri di rumah.
Whatsapp 0106696913 atau DM terus ok🌸

#dermaroller #dermarollermalaysia #dermarolleroriginal #dermarollermurah #dermarollertreatment #titaniumdermaroller #sayajualmurah #upsi #tanjungmalim #bandarbarusalaktinggi #kualalumpur #johorbahru #codkualalumpur #codnilai #nilaiimpian #nilai #bandarbarunilai #ulutiram #dhealdermaroller #projekcantikraya #projekcantiksebelumraya

TESTIMONI DHEAL DERMAROLLER + Evoe Caviar Vit C Serum💞
Baru sekali roll 😍 tapi kalau yang jenis severe macam ni WAJIB pakai dengan serum vitamin c tau. Baru result cenggini 👍🏻
D'heal Dermaroller RM45 Inc Postage.
Caviar Vitamin C Serum RM25 ❤️
🌸Fungsi Derma Roller
Kegunaannya adalah dengan cara mengosok alat tersebut pada permukaan kulit agar lubang-lubang halus terbentuk demi memudahkan proses penyerapan produk seperti serum serta merangsang sel kulit dari dalam permukaan epidermis untuk menghasilkan kolagen serta baik pulih tekstur kulit yang rosak dan terjejas💁🏻
🌸Siapa Boleh Guna Derma Roller?
Sesiapa sahaja terutamanya buat mereka yang mempunyai masalah parut dan kedutan.

Untuk tingkat penghasilan kolagen, jadikan tekstur kulit lebih cantik malah memulih dan memperbaiki masalah-masalah utama berkenaan kulit dan kecantikan termasuklah:
* Parut jerawat
* Kedutan * Kekenduran kulit
* Tanda regangan (stretch marks)
* Selulit
* Kulit terbakar
* Mungilkan bibir
* Pulih rambut gugur
Selain itu, tusukan jarum-jarum halus juga secara automatik akan melancarkan peredaran darah dan oksigen dalam kulit seterusnya membuatkan kulit jadi anjal, halus tanpa kedutan dan memudarkan parut! Apa yang penting, rawatan ini boleh dilakukan sendiri di rumah.
Whatsapp 0106696913 atau DM terus ok🌸

#dermaroller #dermarollermalaysia #dermarolleroriginal #dermarollermurah #dermarollertreatment #titaniumdermaroller #sayajualmurah #upsi #tanjungmalim #bandarbarusalaktinggi #kualalumpur #johorbahru #codkualalumpur #codnilai #nilaiimpian #nilai #bandarbarunilai #ulutiram #dhealdermaroller #projekcantikraya #projekcantiksebelumraya

Ladiessss....
.
.
It's finally here
.
.
Special offer on our selected Scarfs. .
.
MP & Door to Door Deliveries are available.
.
.
WA: +673 7251442 today for more info <3

APA NIIIIII?...TAKNAK KAWAN
***********************************
Jerawat lah ni kan? Semua tak suka akan kehadiran jerawat
Sebab semua akan rasa susah hati.
Cuba tengok testimoni ni..
🙆Jerawat dia dah kering
🙆hidung dia dah tak kasar
🙆parut jerawat pun memudar

Hah!! Sape yg tak nak kawan dengan jerawat tu?
Meh pm Dira..
Sebab dira ada 1 solusi hebat

#cubacantikwithdira
#projekcantiksebelumraya
#nurdelailaarganoil
#arganoilnurdelaila
#arganoil

Yippeee Yaiiii Yeayyyyy
.
.
I am freaking out...
.
.
Should we make the announcement? .
.
Or should we wait a little while longer...
.
.
To say or not to say...
.
.
If you're dying to find out what the buzz is about...
.
.
Double TAP now... 50 likes and we will announce soon... <3

Jom cuci mata
.
.
New incoming stocks
.
.
Latest designs dari Ariani dan DuCK Inspired Squares and Shawls
.
.
WA : +6737251442

Stay Tuned Ladies

Jeng...jeng...jeng...
.
.
Latest designs has arrived. .
.
Jangan tunggu lama-lama.
.
.
Nanti lama-lama
.
.
Esehmen~
.
.
Follow our GroupChat for latest scoops and updates. .
.
WhatsApp us today for more info

JERAWAT BATU DAH TAKDE! .
.
Seawal 3 hari dah boleh nampak kesan tau uolsss! .
.
Gabungan #Mudface Dan #ChocoBarSoap memang wow tau kesannyaaa. .
.
Pakai kena konsisten tau jangan skip²..Kalau nak kan hasil yang terbaik. .
.
Sekarang ni ade #PromosiSetKombo ya.
Pastinya jimat berganda² tau
FREE GUIDE AND CONSULTATION .
#ProjekCantikSebelumRaya
#mudfacecustomerfeedback
#chocobarsoapcustomerfeedback #masklumpur #sabuncoklat

Alhamdulillah feedback dari customer D'heal dermaroller
.
Fungsi Derma Roller
Kegunaannya adalah dengan cara mengosok alat tersebut pada permukaan kulit agar lubang-lubang halus terbentuk demi memudahkan proses penyerapan produk seperti serum serta merangsang sel kulit dari dalam permukaan epidermis untuk menghasilkan kolagen serta baik pulih tekstur kulit yang rosak dan terjejas
Siapa Boleh Guna Derma Roller?
Sesiapa sahaja terutamanya buat mereka yang mempunyai masalah parut dan kedutan.

Untuk tingkat penghasilan kolagen, jadikan tekstur kulit lebih cantik malah memulih dan memperbaiki masalah-masalah utama berkenaan kulit dan kecantikan termasuklah:
Parut jerawat
Kedutan Kekenduran kulit
Tanda regangan (stretch marks)
Selulit
Kulit terbakar
Mungilkan bibir
Pulih rambut gugur
Selain itu, tusukan jarum-jarum halus juga secara automatik akan MELANCARKAN PEREDARAN DARAH dan oksigen dalam kulit seterusnya MEMBUAT KULIT jadi ANJAL, HALUS tanpa KEDUTAN dan MEMUDARKAN PARUT ! Apa yang penting, rawatan ini boleh dilakukan sendiri di rumah. 
Whatsapp 0192432536 atau DM terus ok

#dermaroller #dermarollermalaysia #dermarolleroriginal #dermarollermurah #dermarollertreatment #titaniumdermaroller #sayajualmurah #upsi #tanjungmalim #bandarbarusalaktinggi #kualalumpur #johorbahru #codkualalumpur #codnilai #nilaiimpian #nilai #bandarbarunilai #ulutiram #dhealdermaroller #projekcantikraya #projekcantiksebelumraya

Alhamdulillah feedback dari customer D'heal dermaroller💕
.
🌸Fungsi Derma Roller
Kegunaannya adalah dengan cara mengosok alat tersebut pada permukaan kulit agar lubang-lubang halus terbentuk demi memudahkan proses penyerapan produk seperti serum serta merangsang sel kulit dari dalam permukaan epidermis untuk menghasilkan kolagen serta baik pulih tekstur kulit yang rosak dan terjejas💁🏻
🌸Siapa Boleh Guna Derma Roller?
Sesiapa sahaja terutamanya buat mereka yang mempunyai masalah parut dan kedutan.

Untuk tingkat penghasilan kolagen, jadikan tekstur kulit lebih cantik malah memulih dan memperbaiki masalah-masalah utama berkenaan kulit dan kecantikan termasuklah:
🍁Parut jerawat
🍁Kedutan 🍁Kekenduran kulit
🍁Tanda regangan (stretch marks)
🍁Selulit
🍁Kulit terbakar
🍁Mungilkan bibir
🍁Pulih rambut gugur
Selain itu, tusukan jarum-jarum halus juga secara automatik akan MELANCARKAN PEREDARAN DARAH dan oksigen dalam kulit seterusnya MEMBUAT KULIT jadi ANJAL, HALUS tanpa KEDUTAN dan MEMUDARKAN PARUT ! Apa yang penting, rawatan ini boleh dilakukan sendiri di rumah. 🏡
Whatsapp 017 5405909 atau DM terus ok🌸

#dermaroller #dermarollermalaysia #dermarolleroriginal #dermarollermurah #dermarollertreatment #titaniumdermaroller #sayajualmurah #upsi #tanjungmalim #bandarbarusalaktinggi #kualalumpur #johorbahru #codkualalumpur #codnilai #nilaiimpian #nilai #bandarbarunilai #ulutiram #dhealdermaroller #projekcantikraya #projekcantiksebelumraya

Alhamdulillah feedback dari customer D'heal dermaroller💕
.
🌸Fungsi Derma Roller
Kegunaannya adalah dengan cara mengosok alat tersebut pada permukaan kulit agar lubang-lubang halus terbentuk demi memudahkan proses penyerapan produk seperti serum serta merangsang sel kulit dari dalam permukaan epidermis untuk menghasilkan kolagen serta baik pulih tekstur kulit yang rosak dan terjejas💁🏻
🌸Siapa Boleh Guna Derma Roller?
Sesiapa sahaja terutamanya buat mereka yang mempunyai masalah parut dan kedutan.

Untuk tingkat penghasilan kolagen, jadikan tekstur kulit lebih cantik malah memulih dan memperbaiki masalah-masalah utama berkenaan kulit dan kecantikan termasuklah:
🍁Parut jerawat
🍁Kedutan 🍁Kekenduran kulit
🍁Tanda regangan (stretch marks)
🍁Selulit
🍁Kulit terbakar
🍁Mungilkan bibir
🍁Pulih rambut gugur
Selain itu, tusukan jarum-jarum halus juga secara automatik akan MELANCARKAN PEREDARAN DARAH dan oksigen dalam kulit seterusnya MEMBUAT KULIT jadi ANJAL, HALUS tanpa KEDUTAN dan MEMUDARKAN PARUT ! Apa yang penting, rawatan ini boleh dilakukan sendiri di rumah. 🏡
Whatsapp 0106696913 atau DM terus ok🌸

#dermaroller #dermarollermalaysia #dermarolleroriginal #dermarollermurah #dermarollertreatment #titaniumdermaroller #sayajualmurah #upsi #tanjungmalim #bandarbarusalaktinggi #kualalumpur #johorbahru #codkualalumpur #codnilai #nilaiimpian #nilai #bandarbarunilai #ulutiram #dhealdermaroller #projekcantikraya #projekcantiksebelumraya

[NAK DIPUJI SEMAKIN CANTIK DIHARI RAYA??JENUH NAK MENJAWAB MAK CIK TANYA..APA RAHSIA??] NI dia nak bagi tawaran istimewa bagi siapa-siapa yang nak nak cantik di hari raya..Dah lama duk perati Minyak Argan ni.. 💙💙PROMOSI FREE POSTAGE
SEMPENA AIDILFITRI..💚💚 🔊🔊🔊BELI 2 ARGAN MINI FREE POSTAGE TAW AWAKKK...BOLEH LA BISIK-BISIK DENGAN KAWAN SEBELAH..JOM KITA SHARE NAK?? MINI ARGAN ni..Nama je mini..tapi tahan dekat sebulan uolls... 😊CALIT-CALIT DAH CANTIK😊

BOLEH DAPATKAN DENGAN DIRA
http://www.wasap.my/60176208062/DiraNakMiniArganOil

Komen "nak" kalau suka😘😘
Tag rakan anda yang nak join #cubacantikwithdira
#projekcantiksebelumraya

LELAKI PUN GUNA STAY NATURAL MUDFACE TAU .
Zaman sekarang ni orang lelaki pun pandai dah jaga kulit muka depa tau. .
Tengok jerawat naik sebutir atas muka pun dah risau kemainnnn .
Percaya ke tak kalau akak cakap 60% customer akak lelaki tau! .
Ade jugak isteri yang belikan utk husb diaaa. Sweetkan? .
Belum lambat lagi ni utk hensem dan cantik sebelum raya!
Kesan seawal 3 hari based on jenis kulit uolss .
Tak perlu risau sbb 100% bahan semula jadi anda no side effect! .
Utk lebih jimat boleh dapatkan #PromosiSetKombo
#ProjekCantikSebelumRaya .
FREE GUIDE AND CONSULTATION
#StayNaturalMudface #Mudface #Masklumpur
#sabunpencerahbadan #sabuncoklat #ChocoBarSoap #promosi #tipskecantikan #cantiksemulajadi #chocobarsoapcustomerfeedback #mudfacecustomerfeedback

Most Popular Instagram Hashtags