#produkviral

MOST RECENT

RM25 SEBOTOL... 3 BOTOL RM60 FREE POSTAGE😁 !!!
.
Promosi sempena raya 2018 😏😍. Harga asal saya jual RM40 sebotol taw.. Saper2 yg nak glowing sblum raya blh dah start pkai @multiglowserum_hq skrng . Murah dan berkualiti.😀
.
wasap : 0168745808 @ blh je klik link wasap kat profile ig saya untuk wasap terus 😊
.
🌺KEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM 🌺 .
🌸 Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
🌸Menghilangkan kedutan dan garis halus
🌸Membaiki struktur kulit
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Kulit lebih glowing dan lebih anjal
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengatasi masalah kulit berminyak
🌸Merawat kulit terbakar (sunburn)
🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering 🌸 Anti- aging mengurangkan pigmentasi
🌸Mengecil dan menutup pori2 dimuka 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead
🌸Mengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputeh #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherbs #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum

Terlajak makan ? Makan dan makan tapi tak buang - buang ?

Jangan risau..dgn Delgado yeng2 anda tak kan sembelit lagi. Makanan tak kan menjadi lemak yg menggemukkan. Badan semakin langsing dan perut tak buncit. Gula gula delgado membantu anda kurus dan sihat tanpa cirit birit dan sakit perut.
Sedap dan tak menimbulkan rasa pening dan debaran di dada.
Jom jaga badan.. kurus dan sihat. Whatsapp ke +60125354766.
#codkamunting #codtaiping
#codtaipingkamunting #codtaipingsentral #codbaganserai #codsemanggol. #codsimpangampat #codchangkatjering #codkualakangsar #kurusdenganyakin #kurussihat #kurustanpaciritbirit #perutkempis #reshapebody #delgado #yeng2memanguummpphhhh #yeng2stockistkl #produkviral #igsallermalaysia #promoraya #rayasale #rayasakan

Ramai customer tanya DARY TEA NI KENA MINUM DUA-DUA KE ?
.
OKEY SAYAM2😍😍 ni Kak Qin nak jawab soklan uolls
.
Kak Qin memang sarankan ambil kedua nya kerana setiap teh berbeza fungsi. Teh ni memerlukan satu sama lain. Untuk proses membuang dan proses kurangkan selera makan
.
Kalau ambil slimmy je memang membuang tapi makan tak kawal macam mana berat nak turun, betul tak ?
.
Kalau ambil skinny je memang kawal makan, tapi lemak-lemakss sedia ada dalam badan macam mana nak buang ?
.
Jadi uolls kena ambil dua-dua untuk proses kurus yang berkesan😊
.
Nak kurus meh whtsp Kak Qin 0133502838

Ga pede jalan sama cewek karena rambut kamu berantakan. Gentle Fever Hair Spray solusinya bro
--------------------------------------------------------------------------
Anti angin yang buat rambut kamu tetap tertata rapi
--------------------------------------------------------------------------
Info Pemesanan :
WA : 087834452022
Line : @omr0202p (pakai @) atau klik link di bio
Instagram : @akucuan_
--------------------------------------------------------------------------
Reseller & Dropshipper hubungi WA

#gentlefever #gentlefeveroriginal #gentlefeverindonesia #haristyle #perawatanrambut #wax #pasticuan #produkviral

🔥KURUNG MAHSURI🔥
.
🌸Design Kurung MODEN yg simple n warna2 hot & Glamour
🌸Design yg bole di serikan Dgn diamond/ patch/ beads/ bunga tampal Di baju n lengan 😍
🌸Material Platinum Pearls Skin Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan Dgn 14 pilihan warna
🌸 Sesuai Utk berpakaian sedondon😘/bridesmaids theme
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain Lipat BATIK
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

CIRI2 KAIN
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️
.
⚠️FULL PAYMENT
.
⚠️NO BOOKING
.
HARGA:
RM100 SM / RM105 SS
ADD DIAMOND GOLD RM10
ADD DOKOH MANIK RM15

FREE POSTAGE 🚚

Whatsapp 019-5966373

#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#bajukurungplain
#ryanazcollection
#serum
#handbagmurah
#sayajual
#ajimaura
#sgnurraysa
#perfume
#bajuopenhouse
#cerahputihgebu
#assalamualaikum
#jeragat

Terima kasih kerana membeli DYXY COSMETICS dari @dyxy.johor.my 😘 😘 😘
.
.
Whatsapp sekarang 📲 017 777 5936 📲 017 777 5936 📲 017 777 5936
.
.
🔔 Calling for AGENT and DROPSHIP!!! 🔔
.
.
COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#myrajerfamily
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxyjohor
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct

[ATTENTION] SIAPA YANG MOOD RAYA DIA BELUM HABIS LAGI ? .
.

Nak share benefit salah satu bahan utama UNICORN CUSHION FOUNDATION. .
.

Jangan lupa tau letak dalam bag memasing masa pi beraya tu . senang nk dap dap dap . 😘

#unicornskin
#teamunicornskin
#cantiksambilmerawat
#foundationviral
#produkviral
#kaubelikaucantik
#takbelitakcantik
#jomjanaduit
#jomcariduitraya
#taksukatakpe🤪

[ATTENTION] SIAPA YANG MOOD RAYA DIA BELUM HABIS LAGI ? .
.

Kak letop nak share benefit salah satu bahan utama UNICORN CUSHION FOUNDATION. .
.

Jangan lupa tau letak dalam bag memasing masa pi beraya tu . senang nk dap dap dap . 😘

#unicornskin
#teamunicornskin
#cantiksambilmerawat
#foundationviral
#produkviral
#kaubelikaucantik
#takbelitakcantik
#jomjanaduit
#jomcariduitraya
#taksukatakpe🤪

Cak!! Alhamdulillah 15.6.2018, selesai COD Dyxy Cosmetics kat Salak Sungai Siput Perak. Terima kasih Shima shopping dyxy dengan Eyan. Semoga bertambah rezeki dan makin cantik di pagi HARI RAYA ya.....
.
.
Nak free postage dan free gift dan ada lagi nak selit COD dan POS?? Boleh roger dan ws Eyan cecepat
.
www.wasap.my/0126956649
.
#dyxycosmetics
#dyxybcccream
#bccreamdyana
#bcreammurahdyxy
#dyxyfacemistgreentea
#sayajualonline
#sayapakaisayajual
#produkviral
#mascaradyxy
#brushgemok
#putihgebu
#Eyanyan
#teamERNIARIFFIN
#agentdyxy
#freecod
#freepos
#codpandanjaya
#codpandanindah
#codmaluri
#codpnmb
#codbatucaves
#gombak
#selayang
#kepong
#perak
#melaka
#terengganu
#sarawak
#putrajaya

💧MAKE-UP MINERALS💧
.
.
Tak semua bedak asas mengandungi MINERALS. Apakah fungsi minerals dalam bedak asas?
.
.
❄ Tidak bersifat ALERGIK
Bedak asas berminerals sangat sesuai digunakan oleh setiap jenis kulit kerana struktur lebih halus dan hanya menggunakan bahan semulajadi
.
.
❄ Menyihatkan Kulit
Kulit memerlukan ruang bernafas melalui liang pori. Bedak asas bermineral tidak menutup pori-pori sepenuhnya. Ini akan mengelakkan masalah kulit akibat peluh atau minyak terkumpul.
.
.
❄ Lebih ringan, tidak tebal & tahan lama
Si pemakai akan lebih selesa kerana bedak asas bermineral tidak membuatkan muka berasa ketat atau tergumpal. Apabila bedak asas bermineral tidak menutup liang pori, ia akan tahan lebih lama.
.
.
❄ Anti-penuaan
Kulit yang sentiasa bernafas melambatkan penuaan. Kerap memakai bedak asas tidak bermineral akan membuatkan kulit cepat kelihatan tua.
.
.
❄ Memberi kesan lebih bersinar
Mineral dalam bedak asas mampu menyegarkan kulit dan buat kelihatan bersinar kerana strukturnya
.
.
DYXY BC Cream Foundation mengandungi bahan Mineral,Waterbased, Ekstrak Arbutin & Vitamin E 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Sangat SELAMAT & SELESA digunakan 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
🙋🏻 ORDER NOW👇🏻
.
.
📲 017 777 5936
📲 017 777 5936 📲 017 777 5936
.
.
🔔 Calling for AGENT and DROPSHIP!!! 🔔
.
.
COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#myrajerfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxykotabharu
#dyxyjohor
#dyxykelantan
#dyxyjb
#dyxykb
#agentdyxyjohor
#agentdyxykelantan
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct

Bismillahirrahmannirahim 💕 .
.
♥️ JUNE SALE ❤ JUNE SALE .
.
🙋🏻 POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 😱😱😱 🤣
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGA dan special free gift super bestt 🎁 .
.
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
. ❤ PERFECT LADY SET
BCC x 1
FM x 1
BRUSH x 1
LIPSTICK x 1
💕 Discount OFF RM 40
💕 FREE POSTAGE SM
💕 FREE PAPER BAG 💕 4 FREEGIFTS 💕 Postage SS add RM5
.
.
Whatsapp sekarang sementara stok masih ada 😘
@dyxy.johor.my
+6017-7775936
.
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
.
COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#myrajerfamily
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxyjohor
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct

JOM CUTI2 RAYA...
HARGA VOUCHER RM550.00 .tp sempena cuti raya...kita nak bg diskaun raya..khas utk anda semua..Confirm booking on 30th June 2018.. Anda nak holiday bersama family?
JOM WASAP @ 017 2346729
JOM WASAP @ 017 2346729

PAKEJ TERMASUK
✅Penginapan 2 hari 1 malam.
✅Apartment 3 bilik (735sqf).
✅Breakfast x 6 orang.
✅Waterpark x 6 orang.
✅Flying Fox x 6
✅High Rope x 6
✅Sea Kayak x 6
✅Adventure park x 6
✅Sumo Wrestling x 6
✅Sand Castle x 6
✅Museum x 6
✅Rental Water Tube 6x2hours
✅Sisters 9 cafe Meal & Drink x 6
✅Foot Massage Discount RM20X6
✅BodyMassage Discount RM20X6
🔔Free Wifi
🔔Free Parking 🚩 +RM100 surcharge during school holiday / Saturday / public holiday / eve of public

#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#voucherpercutian
#shoppingonline
#vouchermurah
#goldcoastmorib
#vouchergcmorib
#cuticutimalaysia
#produkviral
#aurainsta
#instafamous
#nikmatbersyukur
#aidilfitri2018
#raya2018
#agenvoucher
#gcmorib168
#gcmelaka168
#dataranmorib
#morib
#cutiraya
#ajimaura
#terapiinstagram
#cutisekolah

🔥TESTIMONI! TESTIMONI! TESTIMONI! 🔥

Raya2 ni kita belanja feedback sikit 😉
Sis ni lost 4kg dlm masa 3 hari saja consume set combo.
Haa padu ke tidak results detox tea kita ni?
Mesti la padu kan 👍
1 hari lost 1kg kalau sebulan blh lost 10-15kg.
Wow ! Sekelip mata lemak berdesup hilang sekelip mata je awk jd kurus.
Nk kurus jgk?
Meh cpt grab promo raya RM40 + FREEGIFT 🎁
Blh lost 5kg keatas dgn kesan seawal 7 hari.
Cpt2 order sementara stock masih ada !


✔ 1 SET COMBO RM40
✔ 2 SET COMBO RM80
✔ 1 SET SUPER COMBO RM75

Utk order whatsapp 0193104860 😘

🔥TESTIMONI! TESTIMONI! TESTIMONI! 🔥

Raya2 ni kita belanja feedback sikit 😉
Penangan 1 set combo sis ni lost 6kg.
Siap stop sekejap sbb berat dh byk sgt turun.
Alahai bestnya results customer kita ni kan.
Raya2 ni xpyh takut berat naik okay syg2 semua detox tea ada masalah lelemak berlebihan awk tu sekelip mata je kita settle kn.
Cpt grab promo raya RM40 + FREEGIFT 🎁
Blh lost 5kg keatas dgn kesan seawal 7 hari.
Cpt2 order sementara stock masih ada !


✔ 1 SET COMBO RM40
✔ 2 SET COMBO RM80
✔ 1 SET SUPER COMBO RM75

Utk order whatsapp 0193104860 😘

🔥TESTIMONI! TESTIMONI! TESTIMONI! 🔥

Raya2 ni kita belanja feedback sikit 😉
Lost 7kg slps consume set combo.
Drpd 73kg skrg 66kg.
Minum x teratur pun kesan ttp padu bygkan kalau awk2 semua consistent dgn detox tea confirm badan letoppss uolls !
Haa dh ready nk kurus lps raya? Dh ready nk buang lelemak uolls tu?
Kalau dh ready jom cpt grab promo raya RM40 + FREEGIFT 🎁
Blh lost 5kg keatas dgn kesan seawal 7 hari.
Cpt2 order sementara stock masih ada !


✔ 1 SET COMBO RM40
✔ 2 SET COMBO RM80
✔ 1 SET SUPER COMBO RM75

Utk order whatsapp 0193104860 😘

Most Popular Instagram Hashtags