#produktempatan

17937 posts

TOP POSTS

Hello!!! yang mana mommies yang ada masalah kekurangan susu badan,Baby kena penyakit kuning,Jom try Susu kambing ni,produk yang tengah viral ketika ini dan dalam masa yang sama ianya boleh menguatkan tulang,gigi,cerahkan kulit,hilangkan jerawat jeragat,baik untuk kesihatan tubuh badan jugak

Untuk info lanjut boleh visit 👇👇👇 @candy_susukambing
@candy_susukambing
@candy_susukambing
@candy_susukambing

whtsapp +60148420077

#susukambing5jari
#produktempatan
#supportlocalproduk

Hi ouls.. ..
Dulu saya rentung sebab tak jumpa skincare yang sesuai untuk saya. Kulit saya sangat sensetif, silap pakai produk, akan sopak la muka saya 😰😰😰😰
Dah cuba macam -macam produk tempatan dan international tapi masih tak dapat apa yang terbaik untuk saya.. Akhirnya saya formulasikan sendiri dengan bantuan pakar untuk menghasilkan skincare saya sendiri.. Bila dah cantik dan yakin, saya share rahsia penjagaan wajah saya dengan ouls bermula 2014 sebab saya nak uols pun nampak cantik ..
Satu badan saya pakai uols supaya nak cantik dari hujung rambut hingga hujung kaki, katanya.. Skincare saya lebih kepada merawat masalah kulit sebab saya faham sangat macamana perasaan uols bila kulit wajah dah rosak..Jumpa orang pun tak nak, pastu terus hilang keyakinan diri.. Produk saya produk tempatan. Bukan rebrand atau ambik di luar negara.. Ada kelulusan KKM.. Skincare saya akan buatkan wajah uols putih bersih, gebu dan tegang.. TIADA PENGELUPASAN dan TIADA MERKURI.. Sekarang @dejaymagicwhite dengan wajah baru dan harga mampu milik.. Jadi uols yang nak cantik tu, gunalah skincare saya.. WA 012-9248251
Hebat Bukan?
#skincare #skinroutine #skinrejuvenation #beautyproducts #beautycare #flawlessskincare #flawless #nakputih #nakcantik #nakputihcepat #produktempatan #pengasaskosmetik #hargamampumilik

Hello!!! yang mana mommies yang ada masalah kekurangan susu badan,Baby kena penyakit kuning,Jom try Susu kambing ni,produk yang tengah viral ketika ini dan dalam masa yang sama ianya boleh menguatkan tulang,gigi,cerahkan kulit,hilangkan jerawat jeragat,baik untuk kesihatan tubuh badan jugak

Untuk info lanjut boleh visit 👇👇👇 @candy_susukambing
@candy_susukambing
@candy_suskambing
@candy_susukambing

whtsapp +60148420077

#susukambing5jari
#produktempatan
#supportlocalproduk

Assalammualaikum Semua!!
#giftreview
#support
#produktempatan
Sesiapa Yg Sedang Mencari Choclate Cookiess Yang Uuummppphhhh!!!
Rajin2 Intai IG
@puterisheraelliya
@puterishops
@puterisheraelliya
@puterishops
💣💣Promo 1Balang RM35💣💣
💥💥3Balang RM100💥💥
📣📣Serius Sedaaapppp🔥🔥

Hello!!! yang mana mommies yang ada masalah kekurangan susu badan,Baby kena penyakit kuning,Jom try Susu kambing ni,produk yang tengah viral ketika ini dan dalam masa yang sama ianya boleh menguatkan tulang,gigi,cerahkan kulit,hilangkan jerawat jeragat,baik untuk kesihatan tubuh badan jugak

Untuk info lanjut boleh visit 👇👇👇 @candy_susukambing
@candy_susukambing
@candy_susukambing
@candy_susukambing

whtsapp +60148420077

#susukambing5jari
#produktempatan
#supportlocalproduk

Selamat hari raya maaf zahir batin..kosong2 dari kami KEREPEK BRONIS...
@azilamahmood
#rayakansebulan
#produktempatan
#kerepekbronismalaysia

Agromas merupakan jenama produk yang diperkenalkan Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) pada tahun 1990 bermula dengan produk kaya kelapa di Rengit, Batu Pahat Johor. Ia berikutan isu lambakan buah kelapa ketika itu.

Pada tahun 2010 jenama Agromas mengalami transformasi dari segi logo, pembungkusan produk dan penstrukturan semula harga.

Produk yang dijenamakan di bawah Agromas terdiri daripada produk keluaran kilang FAMA sendiri selain dipilih dalam kalangan pengusaha tempatan yang berdaya saing dan maju.

Ketahui kisah selanjutnya dalam akhbar Kosmo! hari ini atau layari www.kosmo.com.my. #Agromas #FAMA #produktempatan #buatanMalaysia #kualititerjamin

The splendour buttergrease!

Satu2 pomade malaysia yang di review oleh james the pomp dan pecah pasaran eropah!
Boleh bukak YouTube dan tgk mmg superb!
Ada dua jenis bau, bau honwydew yg wangi gila dgn bau roti gardenia butterscotch!

Rm45 sahaja guys.

Whatsapp
012-5441585
011-28510990

Postage RM 7(sm) RM14 (SS)

#pomademalaysia #hpcodseremban #pompadour #Pomadekedah #pomadeipoh #pomadecolor #pomadeseremban #berropomade #pomadeJohor #pomadeshahalam #pomadeMelaka #pomadePenang #poisonpomade #jadioc #pomademurah #amranfans #produktempatan #pomadenegerisembilan #hipster #mengrooming #thezoods #akuyangpakaikoyangpanas #menstyle #hipsterpomade #malaysia #uitm #pomadeborong #lokalah #lebatrambut #hpcodipo

RepostBy @mumtazresources: "#testimoniumaima #DenganIzinAllah😘
⚠HIGHLY RECOMMENDED FOR PREGGY MOM !!
.
MANFAAT #UMAIMA Untuk #IbuHamil 👇
.
🍓memberi tenaga dan mengegarkan badan.
🍓sumber kalsium dan mineral.
🍓membantu mengurangkan risiko demam kuning terhadap bayi
🍓membantu memudahkan proses bersalin.
🍓membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin.
🍓membantu mengurangkan sakit sendi dan lutut.
🍓menguatkan tulang dan mencegah tulang daripada rapuh.
🍓mempercepatkan penyembuhan luka.
🍓mempercepatkan proses penyembuhan penyakit
🍓meningkatkan imunisasi badan
🍓membekalkan khasiat dan nutrien yg hebat utk perkembangan tubuh dan otak bayi
🍓mencerdaskan minda ibu dan bayi
🍓mengurangkan rasa loya dan mual
🍓menghaluskan kulit ibu dan bayi
🍓membantu banyakkan Susu Ibu
🍓mengelakkan sembelit
🍓melawas kan perut
🍓mengenyangkan
.
✔Jika diamalkan secara istiqomah dan cara pengambilan yg betul, inshaa Allah akan dpt lebih byk manfaat lg.. segala nya dgn izin Allah jua.. 😙😙
.
❌Tanpa bahan kimia berbahaya
💯 Halalan Thoyyiban
💯 Pengilangan Islam
.
Any info n oder.. pm/wasap #0102626487👌🏻
.
#sayajual
#Susukambing
#MakananSunnah
#collagen
#stemcell
#whitening
#beauty
#healthy
#murahmeriah
#produktempatan
#produkmuslim
#halalanthoyyiban
#terbaik
#supplements
#kedaionline
#visitmyig
#kesihatan
#kecantikan" (via #InstaRepost @AppsKottage)

MOST RECENT

Alhamdulillah biarlah #testimoni berbicara

KRONOLOGI

Customer #Meklin ni baru bukak IUD selepas 3 tahun penggunaan.
Consume #juskunyitalynns period datang awal dan berlarutan lebih daripada lima hari.Customer dah risau.

OK!!!!!!
Tak perlu RISAU kerana JUS KUNYIT PERAPAT ALYNNS sedang mencuci segala kekotoran dan darah lama dalam sistem peranakan dan sistem keintiman wanita ANDA.

BONUS DIA ???
Badan rasa SEGAR BUGAR , BERTENAGA dan TIDAK LETIH.

KENAPA ?
Sebab JUS KUNYIT PERAPAT ALYNNS diperbuat daripada pelbagai campuran ramuan tradisional yang Kebaboom!!! hebat.
INGAT tu kunyit anti aging , penyembuhan luka n anti kanser.

RUGI LAH HAI!!!!!!!!!!!!!!!WANITA!!!!!!!!!!! yang berkira-kira nak minum JUS ni
HARGA murah kesan mantap pun tak nak ke.

Hmmmmmm!!!!!!!!!!!!rugi > Pakai baju cantik
> Pakai baju mahal boleh beli
> Untuk dalaman berkira.RUGI!!!!!!!!!!!!!! Cantik luar biar seiring dalam.
Cantik jangan dok fikir untuk suami je
Cantik juga untuk keyakinan sendiri jugak

Glup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eh ter #merepek lak
Ter #bebellak

Customer FROM
#kualalumpur
Buy from my agent Putra Rayyan Danial

#juskunyitviral
#juskunyitsedap
#bazaronline
#bazarpaknil
#kunyit
#homemade
#suamiisteri
#hubungan
#ipohipohajer
#malaysia
#produktempatan
#produktradisional
#kampung 🌹😘🌹😍🌹😍🌹😘🌹😘

Dah cakap...
PRODUK JAMINAN BERKESAN ❗❗
Sampai REPEAT ORDER
Sebab apa? PUAS HATI 💪💪
Jerawat semua settle dah 👏👏
Dada anjal tak lagi kendur 😍😍😍 Ragu2 lagi dengan PINKLADY???
Simpanlah angan2 awak tu sis..
Sampai bila pun macam tu jelah..
Sebab TAK BELI PINKLADY kan..
Siapa beli je akan RASA KESAN LUAR BIASA 👏👏👏 TAHNIAH dear 💋💋 jom wasap sy 0173807523

#followlajulaju #rugitakbeli #produkhot #laris #terlajaklaris #berkesan #herba #original #pinkladybodyperfection #pinkladymurah #pinkladyoffer #murah #jimat #mampumilik #produktempatan #viralmalaysia #breastfeeding #hotmummy #iloveyou #hubbywifey #sayangisteri #sayangketatketat
#kakilike #likepost #banyaklike #best #bestgiler #teruja #yakin #semangat

Apa itu Mixed Botanical Lemon Fruit Juice With Prune Aijuice Dossier?

Aijuice Dossier(AD) membantu mempercepatkan dan melancarkan proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk menyingkirkan bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum dan diperkaya dengan bahan-bahan berkualiti tinggi.

Sebab tu kebanyakan testimoni dapat kesan yang cepat sebab satu sudu AD membantu banyak dalam optimumkan proses detoks.

Mengandungi 11 bahan utama iaitu:
1. Lemon
2. Prune
3. Blackcurrant
4. Garcinia Cambogia
5. Guarana
6. Senna
7. White Kidney Beans
8. Flaxseed
9. Mangosteen
10. Stevia
11. Almond

Antara kebaikan jus detox ni:
.
❤️Mengawal keseimbangan paras gula dalam darah
❤️Membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar
❤️ Membantu mencairkan lemak
❤️ Menyahtoksin dalam badan
❤️ Meningkatkan sistem immune
❤️ Mengatasi masalah sembelit
❤️ Mengurangkan selera makan
❤️ Pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh
❤️ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
❤️ Membantu merawat pedih ulu hati
❤️ Meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme
❤️ Menurunkan paras kolestrol
.
.
Normal Price: RM75(sm), RM80(ss)
Postage: RM8(sm), RM12(ss)

#AijuiceDossier #greentech #detox #detoxlover #sembelit #produkkesihatan #produktempatan
#rahsiawanita #rahsiakesihatan #rahsiakecantikan #teamsyadeera

“ Alhamdulillah.. kepuasan pelanggan yg kami cari nanti nantikan kini terbukti. Thanks dik 😊😊 sembur sekali, segar selalu 😍😘😍😙
:
: #dosezbeautytesti #kiniterbukti #dosezbeauty #segar #segarselalu #produktempatan #produkmalaysia

Hai assalamualaikum, korang mesti terfikir kan produk apa laa budak budak sekarang ni guna bukan main cantik kulit muka diorang 😵 ofkosss diorang guna The junni skincare yang selamat untuk digunakan semua jenis kulit. Ni nak bagitahu, lelaki pon boleh guna okay produk ni 🙊

Normal set : RM64
Mayla basic : RM75
Mayla advance : RM106
Lotion : RM37
Makeup kit : RM52

Add postage : RM8 SM/RM12 SS

To order and more details 📞 0179248266

#thejunniskincarepinkish #thejunni #thejunnimayla #maylaskincare #lotionajaib #lotionwhitening #malaypretty #hijabista #malaysia #tipsbeauty #jomcantik #iphone7 #produkmalaysia #nomercury #produktanpamerkuri #kekalcantik #shawlmurah #produktempatan #bukutarbiah #bukuviral #totebag #lenscantik #murahmurah

Alhamdulillah... Terima kasih
.
Jemput follow IG : @perfume.yuniss.signature
.
Nak tanya/Order : Whatsapp 0179865058

#yunisssignature
#wangianitusunnah

The junni skincare boleh dibeli secara loose tau! Jadi lepasni tak perlu laa risau kalau cream terhabis ke ? Sabun habis dulu ke kan? 😜 Dengan harga yang sangat sangat berpatutan dan mampu milik ni tiada alasan lagi untuk uollsss tak jadi cantik 😘

Normal set : RM64
Mayla basic : RM75
Mayla advance : RM106
Lotion : RM37
Makeup kit 3in1 : RM52

Add postage : RM8 SM/RM12 SS

To order and more details 📞 0179248266

#thejunniskincarepinkish #thejunni #thejunnimayla #maylaskincare #lotionajaib #lotionwhitening #malaypretty #hijabista #malaysia #tipsbeauty #jomcantik #iphone7 #produkmalaysia #nomercury #produktanpamerkuri #kekalcantik #shawlmurah #produktempatan #bukutarbiah #bukuviral #totebag #lenscantik #murahmurah

🎀🎀Oppulent Perfume..🎀🎀
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 💛SEBOTOL EDP RM89.00 💛
💛2 BOTOL EDP RM150.00 💛 💛FREE POSTAGE💛 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 💝OPPULENT PERFUME UTK LELAKI YANG
DIINSPIRASIKAN DARI 💖BVLGARI EXTREME
💖POLO BLUE 💖ACGUA DI GIO
💖DUNHILL DESIRE RED 💝OPPULENT PERFUME UTK WANITA YANG
DIINSPIRASIKAN DARI 💖GUCCI FLORA
💖RALPH LAUREN RALPH
💖BRITNEY SPEARS FANTASY
💖SALVATORE FERRAGAMO INCANTO SHINE ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀Jenama baru dipasaran yang membawakan wangi-wangian harum diinspirasikan dari jenama - jenama terkenal. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀Melalui proses pengekstrakan yang suci dan bersih serta melalui ujian makmal yang mengesahkan minyak wangi kami 🌟tiada kandungan logam berat
🌟tiada mengandungi lemak haiwan
🌟tiada mengandungi mna2 pun bahagian drpd haiwan
🌟tiada kehadiran bakteria
🌟kehadiran vitamin c secara semulajadi
🌟tahan selama 8 jam hingga 12 jam ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🌝manakala alkohol kami diekstrakkan dari bahan semulajadi iaitu pokok nilam (patchouli) ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀OPPULENT PERFUME Juga 🎊mendapat serta mempunyai sijil pengiktirafan HALAL dari JAKIM 🎊insyaAllah boleh dibawa solat ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀Perfume kami berkualiti PREMIUM setanding dgn jenama2 terkenal di dunia ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🎀Penghasilan minyak wangi OPPULENT dibuat serta dikilangkan di Malaysia dan 100% bumiputera 🎀Yakinilah produk kami ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ☑BERMINAT INBOX KAMI /
📲 WHATSAPP KAMI 0194885049 ☑BERMINAT INBOX KAMI /
📲WHATSAPP KAMI 0194885049 ☑BERMINAT INBOX KAMI / 📲WHATSAPP KAMI 0194885049

#produkbumiputera #adasijilhalaljakim #pembuatanikutsyariatislam #produktempatan #sucidanbersih #bolehdibawasolat #gunabahansemulajadi #tiadakehadiranlogamberatmerkuri #adalabtestlg
#kualitipremium

#testimoniumaima #DenganIzinAllah😘
⚠HIGHLY RECOMMENDED FOR PREGGY MOM !!
.
MANFAAT #UMAIMA Untuk #IbuHamil 👇
.
🍓memberi tenaga dan mengegarkan badan.
🍓sumber kalsium dan mineral.
🍓membantu mengurangkan risiko demam kuning terhadap bayi
🍓membantu memudahkan proses bersalin.
🍓membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin.
🍓membantu mengurangkan sakit sendi dan lutut.
🍓menguatkan tulang dan mencegah tulang daripada rapuh.
🍓mempercepatkan penyembuhan luka.
🍓mempercepatkan proses penyembuhan penyakit
🍓meningkatkan imunisasi badan
🍓membekalkan khasiat dan nutrien yg hebat utk perkembangan tubuh dan otak bayi
🍓mencerdaskan minda ibu dan bayi
🍓mengurangkan rasa loya dan mual
🍓menghaluskan kulit ibu dan bayi
🍓membantu banyakkan Susu Ibu
🍓mengelakkan sembelit
🍓melawas kan perut
🍓mengenyangkan
.
✔Jika diamalkan secara istiqomah dan cara pengambilan yg betul, inshaa Allah akan dpt lebih byk manfaat lg.. segala nya dgn izin Allah jua.. 😙😙
.
❌Tanpa bahan kimia berbahaya
💯 Halalan Thoyyiban
💯 Pengilangan Islam
.
Any info n oder.. pm/wasap #0102626487👌🏻
.
#sayajual
#Susukambing
#MakananSunnah
#collagen
#stemcell
#whitening
#beauty
#healthy
#murahmeriah
#produktempatan
#produkmuslim
#halalanthoyyiban
#terbaik
#supplements
#kedaionline
#visitmyig
#kesihatan
#kecantikan

Assalamualaikum...selamat pagi,hari ini kami berada di Seksyen 6 Kelana Jaya dari jam 7pagi smpai 12 tengah hari. Mari datang beramai-ramai ke sini untuk dapatkan Product Kopi Sado dengan harga promosi. #followkopisado #kopisado #penggemarkopi #bamboosaltcoffe #kopiarabica #kopihabatusauda #kopisihat #kopikuat #kopisedap #kopiviral #viral #agendiperlukan #stokisdiperlukan #usahawanmuda #lokallah #produktempatan #muslimproduct #seluruhmalaysia

READY STOCK!!! READY STOCK!!! READY STOCK!!!!
Sebotol kecil Hanavera gel mampu hilangkan banyak masalah???? Wowww😍😍😍 beli Hanavera gel boleh jimat n siap ada FREE GIFT lagi tuuu
.

Promotion set Hanavera gel:
1) set combo 2 hanavera gel➡ Rm65
2) 3 Hanavera gel Rm100 FREE POSTAGE.
FREE GIFT untuk semuaaa!!!! Ws: 019 5569189
#hanaveragelnmagicsoap #hanaveragel #produkaloevera #produkterbaik #produktempatan #produkserbaguna #hanaveramagicsoap #antijerawat #antijeragat #antikulitberminyak #antikulitkusam #antieczema #antisunburn #antirambutgugur #jomjadicantik #flawlessbydila

Hanavera gel spu2 je da cantik hilangkan pelbagai masalah dlm setiap sapuan😘😘 100% produk aloevera asli 💕 selamat digunakan😍 boleh dibawa kemana2 🙈 tekstur yg tidak melekit 😱 ada banyak sangat manfaat tauuuu 😍😍😍 I love hanavera

Ws : 019 5569189 gel#flawlessbydilaquotes😘😘😘 #hanaveramagicsoap #Hanaveragel #uitmarauperlis #cberrysaiyiddah #skinluminous #myleaserum #flawless #flawlessbydila #antijerawat #antilukanparut #antijeragat #antisunburn #antiruam #antirambutgugur #antibibirkering #antieczema #antikulitberminyak #lembabkankulit #antikulitkusam #produkallinone #produkperisaepalhijau #produkterbaik #produktempatan #sayajualmurah #sayajual

Coconut Charcol - 1 jar hanya RM64, dapat free postage‼️
.
.
+ berus gigi Australia (@pearlbar_) Combo 'Pearly Pair' > RM90 promo‼️
.
.
DM untuk order ☎️
.
#coconutcharcol #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigimalaysia #produktempatan #sayajual

Coconut Charcol - 1 jar hanya RM64, dapat free postage‼️
.
.
+ berus gigi Australia (@pearlbar_) Combo 'Pearly Pair' > RM90 promo‼️
.
.
#coconutcharcol #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigimalaysia #produktempatan #sayajual

Coconut Charcol - 1 jar hanya RM64, dapat free postage‼️
.
.
+ berus gigi Australia (@pearlbar_) > RM90 promo‼️
.
.
#coconutcharcol #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigimalaysia #produktempatan #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags