#produkselamat

MOST RECENT

Hi semua.. kepada anda2 yang tak tahu ape kandungan hello peach please.. ni la dia kandungannya.. peach juice.. vitamin c.. L cysteine.. L argenine.. L ornitine.. tremella.. grape seed.. pine bark.. dan sakura extract.. semua bahan ni mampu menghilangkan jerawat.. menghilangkan jeragat melembabkan kulit dan merawat kulit sensitif.. Kalau nak beli whatsapp 0173763913 atau tinggalkan nombor phone ya.. nnti admin whatsapp korang ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease
#produkkesihatan #produkselamat #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi #produkkecantikan

Hi semua.. kepada anda2 yang tak tahu ape kandungan hello peach please.. ni la dia kandungannya.. peach juice.. vitamin c.. L cysteine.. L argenine.. L ornitine.. tremella.. grape seed.. pine bark.. dan sakura extract.. semua bahan ni mampu menghilangkan jerawat.. menghilangkan jeragat melembabkan kulit dan merawat kulit sensitif.. Kalau nak beli whatsapp 0173763913 atau tinggalkan nombor phone ya.. nnti admin whatsapp korang ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease
#produkkesihatan #produkselamat #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi #produkkecantikan

Hi semua.. kepada anda2 yang tak tahu ape kandungan hello peach please.. ni la dia kandungannya.. peach juice.. vitamin c.. L cysteine.. L argenine.. L ornitine.. tremella.. grape seed.. pine bark.. dan sakura extract.. semua bahan ni mampu menghilangkan jerawat.. menghilangkan jeragat melembabkan kulit dan merawat kulit sensitif.. Kalau nak beli whatsapp 0173763913 atau tinggalkan nombor phone ya.. nnti admin whatsapp korang ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease
#produkkesihatan #produkselamat #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi #produkkecantikan

PRODUK DIPERCAYAI RAMAI !
sangat membantu dalam merawat masalah kulit kusam, gelap dan berjerawat.
.
#dianzvitamin
✔ 5x ganda lebih cepat penyerapan ✔berperisa berry(masam2 manis)
✔sesuai untuk lelaki & perempuan umur 16 tahun keatas
✔sesuai untuk ibu mengandung & menyusu bayi
✔sesuai untuk yang berkulit sensitif
✔boleh diambil ketika period/dalam pantang
✔baik untuk tumit kaki,rambut & kuku
✔selamat & berkesan
✔tiada gelatin & 100% halal
✔ produk muslim & kilang bertaraf Gmp
✔diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah Akta Farmasi

#produkselamat
#jerawatpasir #jerawatnanah
#kulitkusamhilang #kulitcerahberseri

JANGAN ABAIKAN PELEMBAP MUKA .
Kita selalu fikir dan percaya bila kita pakai mekap akan rasa lebih cantik dan yakin tapi sebenarnya kita silap tau. Sebenarnya kecantikan semulajadi itu lebih baik untuk kulit. Jadi kita sepatutnya jangan terlalu obses dengan mekap sampai abaikan panjagaan asas muka. Antara benda paling penting untuk penjagaan kulit muka adalah PELEMBAP .(Moisturizer)
.
Saya nak beritahu sebenarnya pelembap ini membantu mengekalkan keseimbangan kulit agar kulit kelihatan sihat dan anjal seiring dengan usia. Umur baru 20 tahun dah macam 40 tahun. Kita taknak macam tu. Sebab tu peranan pelembap sangat penting. Pada asasnya tugas utama moisturizer adalah mengunci kelembapan dalam sel-sel diwajah.
.
Jadi saya nak share 3 tips berguna
.
1) Jika uolls mempunyai kulit yang kering dan mahu moisturizer berkesan,sapulah moisturizer betul-betul lepas mandi. Ini kerana selepas mandi liang roma akan terbuka dan moisturizer akan lebih mudah menyerap ke dalam kulit. .
2) Jika nak memilih pelembap yang bagus, pilih pelembap yang mempunyai aroma lembut yang menarik minat uolls, kulit akan rasa ringan bila memakainya dan paling penting tak tinggalkan kesan berminyak.
.
3) Pelembap yang berkualiti tidak akan merengsakan (kesan sakit/pedih) dan tidak buat kulit kita rasa panas/terbakar). Bila pakai tu rasa segar dan nyaman. .
Nampak macam susahkan nak pilih pelembap yang sesuai untuk kulit.. Jadi dekat sini saya nak share Vitamin C Moisturising Cream. Moisturizer ni memang sesuai untuk semua jenis kulit. Malah moisturizer ni ada SPF30 boleh melindungi kulit kita dari sinaran uv yang membahayakan dan improved anti-aging formula lagi tau. Bila kita pakai kulit wajah tak "berpeluh" dan kulit kita akan nampak glowing bukan sebab minyak ye tapi ia betul-betul berhidrasi dari air
.
www.wasap.my/60108424243/vcmc

Hi semua.. kepada anda2 yang tak tahu ape kandungan hello peach please.. ni la dia kandungannya.. peach juice.. vitamin c.. L cysteine.. L argenine.. L ornitine.. tremella.. grape seed.. pine bark.. dan sakura extract.. semua bahan ni mampu menghilangkan jerawat.. menghilangkan jeragat melembabkan kulit dan merawat kulit sensitif.. Kalau nak beli whatsapp 0173763913 atau tinggalkan nombor phone ya.. nnti admin whatsapp korang ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease
#produkkesihatan #produkselamat #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi #produkkecantikan

Hi semua.. kepada anda2 yang tak tahu ape kandungan hello peach please.. ni la dia kandungannya.. peach juice.. vitamin c.. L cysteine.. L argenine.. L ornitine.. tremella.. grape seed.. pine bark.. dan sakura extract.. semua bahan ni mampu menghilangkan jerawat.. menghilangkan jeragat melembabkan kulit dan merawat kulit sensitif.. Kalau nak beli whatsapp 0173763913 atau tinggalkan nombor phone ya.. nnti admin whatsapp korang ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease
#produkkesihatan #produkselamat #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi #produkkecantikan

Hi semua.. kepada anda2 yang tak tahu ape kandungan hello peach please.. ni la dia kandungannya.. peach juice.. vitamin c.. L cysteine.. L argenine.. L ornitine.. tremella.. grape seed.. pine bark.. dan sakura extract.. semua bahan ni mampu menghilangkan jerawat.. menghilangkan jeragat melembabkan kulit dan merawat kulit sensitif.. Kalau nak beli whatsapp 0173763913 atau tinggalkan nombor phone ya.. nnti admin whatsapp korang ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease
#produkkesihatan #produkselamat #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi #produkkecantikan

💥SMART GILOS💥 "nak beli tapi rasa macam mahal je sehelai RM90, nak beli 3 macam x mampu walaupun harga dah murah 😭" meh sini kita share idea😊 , apa kata awak share beli ngn kawan2 baru sehelai RM74 jee 🔥KAN DA JIMAT SESANGAT! JIMAT SEHINGGA RM80 GUYS 🔥
jom grab dengan harga superduper murah ✌🏼 berminat boleh click link whatsapp kat bio di atas
#pengkidbinder #sayajualmurah #sayajualonline #pengkidmalaysia #pengkidsado #produkkecilkanpayudara #kecilkanpayudara#bindermurah #bindermalaysia #efika#efikamurah #kkm #produkselamat #berminat #pm #tomboyfashion #tomboymalaysia #tomboystyle #lessbreastmalaysia #kecilkantetek #bindermalaysia #bindermurah #bindertomboymurah #kkm #tomboyhandsome #tomboysado #pengkidmalaysia #binder

TERKINI:

DNA GLOBAL TRADING sedang mencari...
STOKIS, AGENT DAN DROSHIP.. SELURUH MALAYSIA.

RANGKAIAN PRODUK YANG BERASAKAN SARANG BURUNG WALET DAN GABUNGAN HERBA-HERBA TERPILIH DARI ALAM SEMULAJADI.

KILANG YANG BERSTATUS GMP & HACCP SERTA MENDAPAT KELULUSAN SIJIL HALAL & MESTI (KKM).
TAK PERLU KHUATIR DAN BIMBANG KEASLIANNYA KERANA FORMULASI PRODUK-PRODUK YANG DIKELUARKAN KHAS DARI
KILANG SENDIRI (DNA MANUFACTURING) "BUKAN PRODUK RE-BRAND" & PEMILIKNYA 100% ISLAM.

KELEBIHAN PRODUK KAMI ADALAH UNTUK: # MEMBANTU ANDA UNTUK CANTIK,KURUS DAN WANGI😘😘 # PADA HARGA MAMPU MILIK - INSHAALLAH... BERKESAN.

PRODUK YANG MUDAH UNTUK DIJUAL DAN KEUNTUNGAN YANG MEMANG LUMAYAN. WOW...!!! SIAPA YANG LAYAK NAK CARI SIDE INCOME...?????
i) STUDENT - YANG NAK CARI DUIT POKET.
ii) SURI RUMAH - YANG NAK BANTU EKONOMI KELUARGA.
iii) PEKERJA / STAFF - YANG GAJI TAK CUKUP SETIAP BULAN.
iv) ORANG BUJANG - YANG NAK KAHWIN TAHUN DEPAN.

INFO LEBIH LANJUT TERUS WHATAPPS KAMI📲
WHTSAPP: FARAH-0167214543
WHTSAPP : BELLA-0145357695

#bazaarpaknil
#moodrepublic
#cantikkuruswangi
#cantikmulus
#produkhalal
#produkselamat
#CTDK
#cariduitlebih
#income

🌸SECRET TONER
3in1🌸

Secret Toner 3in1
- make up remover
- treatment toner
- facemist Dirumus khas daripada 100% bahan semulajadi yang telah diujikaji bebas daripada bahan kimia berbahaya dan selamat digunakan.100% Organic Produk dan sesuai digunakan semua jenis kulit

Bahan utama terkandung dalam Secret Toner ialah Tea Tree & Vitamin E. ✔ Tea Tree - sebagai agen anti septik untuk mengecutkan jerawat, meredakan kemerahan jerawat dan menghaluskan pori2 ✔ Vitamin E - sebagai vitamin kulit untuk melembapkan muka, mengurangkan kedut2 wajah, memudarkan parut2 jerawat dan menghilangkan Jeragat sambil mencerahkan kulit

Secret Toner mempunyai agen penenang kulit yang mampu merawat muka yang 'breakout' akibat tersalah pakai produk atau iritasi/kemerahan.
AWAK MACAM NI KE :
--------------------------------------
🌹 Jerawat bernanah
🌹 Jerawat pasir
🌹 Kulit iritasi/kemerahan tersalah pakai produk
🌹 Kulit rosak akibat produk yang menipiskan kulit
🌹Kulit kering
🌹Kulit kusam
🌹Jeragat
🌹Tompok tompok hitam
🌹 Pori pori terbuka

Nak selesaikan masalah anda?? Pakai SECRET TONER😊

Nak lagi mengancam combine dengan YANKO👍👍👍 ✔100% Halal
✔ 100% Organic Product
✔100% Bebas Alkohol *Boleh juga spray direct pada muka selepas pakai foundation untuk effect GLOWING SKIN sambil MERAWAT KULIT ANDA😍😍
.
.
.
Jom whatsapp hakak
0 1 3 2 7 0 9 9 0 6
(boleh klik link pd bio tak perlu save no) .
.
.

#yanko
#yankoskincaremurah
#yankoskincareoriginalmurah
#yankoskincaremalaysia
#magictoneryanko
#yankoborong
#yankobanting
#yankoklang
#yankoshahalam
#yankouitmshahalam
#produkcerahkankulit
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#yankoskincare
#secrettoner
#produktiadabahanterlarang
#produktiadahydroquinone
#produktiadamerkuri
#produkselamat
#yankotrial
#yankosetbesar
#yankosetbasic

Hi semua.. tgk customer kami sorang ni.. baru makan 4 sachet.. kulit dah putih.. tona kulit sekata.. area dkt tgn dia dh putih.. dan rasa glowing je.. alhamdulillah.. tq kerana percayakan produk kami ya

Kalau nak beli whatsapp 0173763913 atau tinggalkan nombor phone ya.. nnti admin whatsapp korang ❤❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease
#produkkesihatan #produkselamat #sayajualmurah #sayajual #nakcantik #barangmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi #produkkecantikan

🔥BUY 3 FREE 1+FREE GIFT 🔥 💥PROMOTION BINDER BY SLS💥

1PCS RM80 FREE POS
🔥3PCS RM200+FREE 1PCS & FREE GIFT (jimat rm120)🔥 ❣️avail : WHITE L & DARK GREY XL ❣️ jom grab dengan harga superduper murah ✌🏼 berminat boleh click link whatsapp kat bio di atas
#pengkidbinder #sayajualmurah #sayajualonline #pengkidmalaysia #pengkidsado #produkkecilkanpayudara #kecilkanpayudara#bindermurah #bindermalaysia #efika#efikamurah #kkm #produkselamat #berminat #pm #tomboyfashion #tomboymalaysia #tomboystyle #lessbreastmalaysia #kecilkantetek #bindermalaysia #bindermurah #bindertomboymurah #kkm #tomboyhandsome #tomboysado #pengkidmalaysia #binder

💥PROMOTION BINDER BY SLS💥
👌CLEAR STOCK👌
1PCS RM50 FREE POS
🔥3PCS RM130+FREE GIFT(jimat rm20)🔥 ❣️avail : S size ❣️ jom grab dengan harga superduper murah ✌🏼 berminat boleh click link whatsapp kat bio di atas
#pengkidbinder #sayajualmurah #sayajualonline #pengkidmalaysia #pengkidsado #produkkecilkanpayudara #kecilkanpayudara#bindermurah #bindermalaysia #efika#efikamurah #kkm #produkselamat #berminat #pm #tomboyfashion #tomboymalaysia #tomboystyle #lessbreastmalaysia #kecilkantetek #bindermalaysia #bindermurah #bindertomboymurah #kkm #tomboyhandsome #tomboysado #pengkidmalaysia #binder

Most Popular Instagram Hashtags