[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#produkselamat

MOST RECENT

.
.
KULIT BERJERAWAT ❓
KULIT SENSITIF ❓
KULIT KERING DAN MENGGELUPAS ❓
KULIT BERMINYAK ❓
.
Siapa dekat sini suka pakai moisturizer? Ada tak yang tak suka pakai? Okay ni Cik Mala nak bagitau, semua orang wajib pakai moisturizer ❗️
.
Tak kira kulit anda jenis berminyak atau pun kering. Moisturizer wajib ada dalam rutin skincare harian kita.
.
Jom try supplement kulit iaitu OIL FREE HYDRATING GEL yang berkhasiat untuk kulit korang ni! 😘😘
.
Oil Free Hydrating Gel (OFHG) boleh bagi manfaat yang terlalu banyak untuk kulit kita tau! ❤
.
💜OIL- FREE HYDRATING GEL
.
✔ Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi.
.
✔ Tekstur gel yang sangat ringan dan cepat meresap.
.
✔ Melembabkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
.
✔️Mengawal pengeluaran minyak.
.
✔ Dijadikan sebagai make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
.
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk.
.
✔ Meredakan radang kulit yang cepat merah dan jerawat yang merah-merah.
.
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.
.
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan).
.
Nak kulit sihat, anjal, licin selembut kulit baby, cuba supplemen kulit hebat ni. .
Whatsapp Cik Mala for free consultation.
.
Much Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#produkselamat #bebasmerkuri #bebaskimia #bebasjerawat #parutpudar #kedaionline #antipenuaan #igshop #jeragat #poribesar #cikgumalaysia #cikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #bruneidarussalam #shaklee #vitaminc #instashopping #onlineshopping #malaysiainstashop #malaywedding #uitmsamarahan #uitmjohor #uitmperak #uitmsabah #uitmmelaka #uitmshahalam #uitmdungun #uitmdihatiku #uitmpuncakalam

Ada yang belum dapatkan PEK JIMAT & LEBIH NILAI ni??
.
Meh bisik², Acik Shida sedia membantu in shaa Allah🤗
.
RM35/250ml.
Tapi kini ada EDISI TERHAD (tak lama yea) dengan EXTRA 50ml!😍
.
Jom cegah/rawat rambut rosak dgn #Shampoo Santan & #Wonder Hair Oil yang menggunakan bahan² semulajadi, selamat serta terbaik untuk kecantikan & kesihatan rambut/kulit kepala💖
.
Klik je link WhatsApp Acik Shida ni okeh!😘
.
http://www.wasap.my/60122608082
.
Silakan stalk testimonial di album Shampoo Santan fb Shahida Abu Hassan atau di album Shampoo Santan fb page Kedai Serbamakneka🤗
.
#TrustedSeller
#MHL2872 @khaisha_collection @shampoosantanhq #produkselamat #shampoosantan #shampooselamat #shampoosihat #naturalbasedproduct #safeproduct #hairshampoo #hairoil #wonderhairoil #myhomelab #slsfree #parabenfree #siliconefree #puncakperdana #bandarsunway #postageseluruhMalaysia #dropshipwanted

Open for Pre Order!!!!! Let's Bengkuk Diamond Gold
@ $55
Limited Free Slimming Lotion

Sizes:
(Ukuran Pinggang)
XS: 19-25 inch
S: 26-32 inch
M: 33-40 inch
L: 41-50 inch *New Let's Bengkung DIAMOND GOLD*
more infrared with *16+ 1 infrared strip belt*
The function of infrared with 16+1 Elastic Bones can improve human body's Micro-Circulation System, can help burning excess fats and the function of slimming and keeping healthy.
Also can support back spine.
Who had any back spine problem also can wear this. Support our body posture. ✔️Ibu lepas bersalin
✔️Tidak perlu bersenam
✔️Tidak berlipat
✔️Tidak melecet/alahan pada kulit bila guna lebih 8 jam
✔️Material sejuk
✔️Senang dicuci
✔️Selepas cuci tidak mengembang /longgar 📲http://www.wasap.my/6590371484

#sellingfast
#produkselamat #nursajat02 #meeraclegemstone #letscantikbengkung #letscantik #bengkungdiamondgold #limited

Awak jangan pelik kalau aloe vera gel yang saya jual ada serat. Sebab aloe vera saya segar dari ladang & dah dipaternkan 😍.
_
Awak boleh pelik kalau aloe vera yang awak beli takde serat-serat. Cecair je 🙊.
_
Awak pilih la mana yang terbaik untuk kesihatan ye. Saya share je 😉.
_
Pilih yang ada serat, whatsapp
Siti Nadjira (019-4642508)
_

#aloeveragel
#aloeveragelberkhasiat
#produkselamat
#luluskkm
#ikhtiarsihat
#sitinadjiraflp
#iamcancersurvivor

*Ronella Baby Balm Series* ✅ *100% bahan semulajadi*
✅ Balm berasaskan *minyak pati tumbuhan*
✅ BEBAS KIMIA SINTETIK
✅ BEBAS ALKOHOL
✅ SELAMAT untuk BAYI dan KANAK-KANAK termasuk pesakit G6PD
✅ SELAMAT untuk IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU

Ada 6 jenis Baby Balm :
1. *NewBorn* : Untuk melembutkan kulit
2. *Burpy* : Untuk kembung perut
3. *Rashes* : Untuk ruam badan, gatal-gatal
4. *Breathe* : Untuk batuk selsema
5. *Day Out* : Untuk elak gigitan nyamuk
6. *Good Night* : Untuk tidur yang lena *Cara penggunaan* Baby Balm :
➡️ Sapu di bahagian yang bermasalah. 📌 Untuk bayi seawal 2 minggu (lahir normal).
📌Untuk bayi pramatang, hanya boleh guna balm *NewBorn*. Tunggu umur 3 bulan normal, baru boleh guna 5 jenis balm yang lain.
📌 *Selamat* jika anak termakan balm.
📌 Tahan sehingga 2 bulan mengikut tahap penggunaan.

Beli 1 pcs : RM40
Beli 1 set : RM179 (*JIMAT RM61*) **price exclude postage** Postage
1-3 balm rm8(sm)/rm12(ss)

Contact here 0104478864

#essentialoils #produkbabysafe #produkronella2018 #produkronellabest #produkselamat #sumbertumbuhan #essentialoilmurah #balmmalaysia #ronellatrustedagent #ronella #ronellamalaysia #ronellamampumilik #ronellababybalm #ronellanilai #ronellakualalumpur #ronellababyseries #malaysia #sabahsarawak #semenanjungmalaysia #onlineshopping #johor #negerisembilan #melaka #kualalumpur #selangor

MASALAH MUKA MENGELUPAS?😰
.
Memang ramai customer yang mempunyai masalah kulit mengelupas dan pedih ini kerana pencuci muka yang mempunyai sabun yang banyak sbenarnya membuatkan kulit muka kita menjadi semakin kering.
.
Tapi tidak dengan Deep Clenser Elysian kerana pH yang rendah dan kurang buih adalah memberi lebih kelembapan pada muka.
.
Pakai pula bersama Serum Booster Elysian membuatkan kulit muka lagi seimbang. ✌️
.
klik link ni www.wasap.my/60193483965/elysiangourges untuk mendapatkan produk atau maklumat lanjut.
#jerawatsakit #jerawattanah #jerawatpasir #jerawatbatu #bahansrmulajadi #produksemulajadi #produkselamat #elysianuluyam #elysianskincareselangor #skincareselamat #skincarelulusKKM #bestskincare #skincareorganic #skincarenatural #localproduct #jeragat #poriporoterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkutil #kulitberkedut #parutjerawat #parutlubang #lotsoflove #lessofhate #elysiangorgeous

Kenapa set basic?
.
Waktu muka sis tengah masalah kusam jerawat atau breakout kulit sis dalam keadaan sgt sensitif..Jangan guna banyak produk sebab ia boleh buat kulit sis bertambah teruk..
.
So saya sugestkan DEEP CLEANSER untuk neutralkan balik PH wajah sis dan jangan lupa SERUM BOOSTER untuk membantu kecutkan jerawat dan soothing effect utk mberi kelegaan kpada kulit pedih & nipis..
.
Gunakan secara konsisten utk dapatkn kesan lebih baik.. #setbasic #produkselamat #elysianterbaik #kkm

.
👵🏻👴🏻PERFECT FOR ELDERLY TO STAY YOUNG AND HEALTHY!😊
.
🌹membantu memperbaiki dan melindungi DNA sel tubuh.
🌹menguatkan sel tubuh.
🌹Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
🌹Membantu mengelakan kanser.
🌹Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🌹Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🌹Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🌹Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
🌹Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
🌹Meningkatkan kesihatan imum badan
🌹Menggalakan kesihatan keseluruhan.
.
🌹Acts as the best antioxidant.
🌹Protects the body from bacterial and fungal infections.
🌹anti-aging.
🌹helps your digestive system absorb the nutrient from the food.
🌹Helps to prevent cancer
🌹Keeps all your organs work well and stay healthy
🌹Helps to treat diabetes.
🌹Helps protect and repair cellular DNA.
🌹Supports heart health and cardiovascular function.
🌹Boosts the immune system.
🌹Supports the brain health.
🌹Helps to reduce inflammation.
🌹Maintains the normal blood cholesterol level.
🌹Helps to remove the waste products out of the body.
🌹Increases the energy.
.
.
💯natural.
💯safe.
💯HALAL approved by Jakim.
50 TAHUN lebih Shaklee Produk masih berkesan dan bertahan lama.
.
#bebasdaribahankimiamerbahaya
#environmentallyfriendly
.
DM | WhatsApps +601110203731
www.shaklee.com.my
.
.
#order #halal #natural #safe #shaklee #kl #healthyelderly #tuasihat #healthyliving #kulitcantik #lukacepatsembuh #healthy #kulitsihat #antiaging #antioxidant #smoker #anticancer #diabetes #produkselamat #produksihat #kencingmanis #imuniti #awetmuda #strong #healthybody #healthylife

"Saya ada masalah JERAWAT, KULIT KUSAM & PORI TERBUKA. Set yang mana sesuai dengan saya yer....🤔"
.
.
.
👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿
Kot kot awak awak ada masalah macammmmm soalan kat atas tu, set yang TERBAIK untuk anda adalah :
.
🌸🌸 SET BASIC ‼️🌸🌸
.
Kalau nak test test dulu,
Boleh bermula dengan TRIAL SET dibawah ni dulu ☺️☺️.
.
Kalau sesuai & nak set yang lebih BERBALOI, baaruuu lah proceed SET BESAR😍 .
.
Macam tu laaaaa.
Yang paling penting, CUBA DULU 😉
Yanko kan ada trial set .
.
Inbox utk sebarang pertanyaan 😘😘
.
#yanko
#yankoskincaremurah
#yankoskincareoriginalmurah
#yankoskincaremalaysia
#toneryanko
#yankoborong
#yankobanting
#yankoklang
#yankoshahalam
#yankouitmshahalam
#produkcerahkankulit
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#yankoskincare
#secrettoner
#produktiadabahanterlarang
#produktiadahydroquinone
#produktiadamerkuri
#produkselamat
#yankotrial
#yankosetbesar
#yankosetbasic
#yankoplatinium
#yankodaycream
#yankonightcream
#yankocleanser
#cantikalami
#yankotoner
#yankoskincaremurahmalaysia
#yankoterbaik

YANKO TRIAL : KECIK TAPI POWER ❗
--------------------------------
Jangan pandang rendah trial set ni tau 😌.
.
Sebab trial comel ni lah yang buat ramaiii JATUH CINTA dgn Yanko. Tak akan menoleh lagi. Hihi. 😍😍
.
Btw, trial Yanko yg dalam gambar ni lengkap dgn :
.
🌸🌸 TRIAL CLEANSER
🌸🌸 TRIAL DAY CREAM
🌸🌸 TRIAL NIGHT CREAM
.
Kalau nak PUAS HATI cuba kali pertama,
Akak suggest awak ambil set ini la
.
.
Tapi, kalau taknak invest lebih pun, boleh ambil
.
🌸🌸 DAY CREAM TRIAL
🌸🌸 NIGHT CREAM TRIAL
Je dulu. Punnnn dah boleh berikan kesan.
.
Cumanya, kalau nak BEST, ambil la trial set yg lengkap cleanser. Rugi x cuba cleanser sebab cleanser dia best & smooth tauu 😍😍.
.
Nak SYOKK lagi, ambil dengan SECRET TONER sekali 💃.hihi.
.
Apa apa pun, akak nasihatkan awak cuba dulu. Belum cuba belum tau. 😎😎 📲 www.wasap.my/601126463460
.
.
.
#yanko
#yankoskincaremurah
#yankoskincareoriginalmurah
#yankoskincaremalaysia
#toneryanko
#yankoborong
#yankobanting
#yankoklang
#yankoshahalam
#yankouitmshahalam
#produkcerahkankulit
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#yankoskincare
#secrettoner
#produktiadabahanterlarang
#produktiadahydroquinone
#produktiadamerkuri
#produkselamat
#yankotrial
#yankosetbesar
#yankosetbasic
#yankoplatinium
#yankodaycream
#yankonightcream
#yankocleanser
#cantikalami
#yankotoner
#yankoskincaremurahmalaysia
#yankoterbaik

"Saya ada masalah JERAWAT, KULIT KUSAM & PORI TERBUKA. Set yang mana sesuai dengan saya yer....🤔"
.
.
.
👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿
Kot kot awak awak ada masalah macammmmm soalan kat atas tu, set yang TERBAIK untuk anda adalah :
.
🌸🌸 SET BASIC ‼️🌸🌸
.
Kalau nak test test dulu,
Boleh bermula dengan TRIAL SET dibawah ni dulu ☺️☺️.
.
Kalau sesuai & nak set yang lebih BERBALOI, baaruuu lah proceed SET BESAR😍 .
.
Macam tu laaaaa.
Yang paling penting, CUBA DULU 😉
Yanko kan ada trial set .
.
Inbox utk sebarang pertanyaan 😘😘
.
#yanko
#yankoskincaremurah
#yankoskincareoriginalmurah
#yankoskincaremalaysia
#toneryanko
#yankoborong
#yankobanting
#yankoklang
#yankoshahalam
#yankouitmshahalam
#produkcerahkankulit
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#yankoskincare
#secrettoner
#produktiadabahanterlarang
#produktiadahydroquinone
#produktiadamerkuri
#produkselamat
#yankotrial
#yankosetbesar
#yankosetbasic
#yankoplatinium
#yankodaycream
#yankonightcream
#yankocleanser
#cantikalami
#yankotoner
#yankoskincaremurahmalaysia
#yankoterbaik

Sqya nak tunjuk video MERCURY TESTED YANKO SKINCARE ☺️😊
.
Sekarang, rasa konfident ke tak? Was was? Haip, mesti konfident nak pakai dengan selamat! .
Yanko Skincare terbukti tiada MERKURI & SELAMAT digunakan! ❤
.
Nota kaki 👉🏻 kalau ada bahan terlarang krim tu on the spot jadi hitam legam bila dibakar. Dapat ke dapat? .
.
yanko
#yankoskincaremurah
#yankoskincareoriginalmurah
#yankoskincaremalaysia
#toneryanko
#yankoborong
#yankobanting
#yankoklang
#yankoshahalam
#yankouitmshahalam
#produkcerahkankulit
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#yankoskincare
#secrettoner
#produktiadabahanterlarang
#produktiadahydroquinone
#produktiadamerkuri
#produkselamat
#yankotrial
#yankosetbesar
#yankosetbasic
#yankoplatinium
#yankodaycream
#yankonightcream
#yankocleanser
#cantikalami
#yankotoner
#yankoskincaremurahmalaysia
#yankoterbaik

Kenapa WAJIB cuba Elysian Booster Serum?
Pertama sebab booster serum ni mengandungi 2 formulasi antarabangsa iaitu Formulasi cellactive® white dan liftonin® xpert.
Sangat bagus untuk mencerahkan dan bersihkan wajah kita dari segala jerawat, jeragat dan parut. Selain itu dia buatkan wajah kita awet muda sentiasa bestt kan?
Kedua, sebab Elysian Booster serum mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari Switzeland. Tak hairan lah rata2 feedback yang kita terima sangat2 bagus dan best!
Jerawat terpaksa kecut. Parut terpaksa hilang. Muka terpaksa cerahh dengan natural. Malah bijik kolestrol pon boleh bertanggal.

Hebat kan penangan Elysian ni?

Cerita semalam 😊😍
Skincare class ...happy closing👍👍 Jom sapa2 yg nak try produk Mary Kay secara percuma boleh contct kak gee.
Mana nk carik try semua produk secara percuma...takde kan????
Hanya di Mary Kay...free ok 😍😘 WA 👉0198285726
#ProdukSelamat
#freescc #freegift
#freeconsultation
#freemerkuri #lovemarykay

Most Popular Instagram Hashtags