#produkselamat

MOST RECENT

"Raw honey is incredible for your skin thanks to its antibacterial properties and hefty serving of skin-saving antioxidants"
.
-Kim Wallace, natural beauty expert-
.
Wahh tak hairanlah kenapa madu begitu popular dalam dunia kecantikan lebih lebih lagi dalam pembuatan natural skincare product!
.
Kerana madu adalah pelembap semulajadi yang bersifat anti bakteria & tinggi dengan anti oksidan 😍
.
Jom Fari kupas lebih lanjut 4 MANFAAT TERBAIK MADU UNTUK KULIT CANTIK GLOWING!
.
🍯 MELEMBAPKAN KULIT SECARA MENDALAM
.
Enzim enzim yang terdapat dalam madu membantu ia meresap ke dalam kulit dengan mudah dan melembapkan kulit dari dalam. Tiada lagi kulit kering kusam tak bermaya.
.
🍯 MEMBERSIHKAN PORI WAJAH
.
Honey is clarifying because it opens up pores making them easy to unclog! Ini menjadikan madu terbaik untuk menanggalkan bintik hitam yang terperangkap dalam pori wajah.
.
🍯 MELAWAN DAN MERAWAT JERAWAT
.
Sifat anti bakteria dan anti radang yang ada pada madu membantu bukan je mengawal pengeluaran minyak berlebihan tapi juga membersihkan pori wajah yang tersumbat punca tumbuhnya jerawat!
.
🍯 MELAMBATKAN PROSES PENUAAN KULIT
.
Antioksidan semulajadi yang ada dalam madu membantu mengawal kedutan dan garis halus sekaligus mengembalikan keanjalan kulit wajah.
.
Best kann? Jangan terkejut kalau kulit wajah kembali muda remaja dan cantik berseri seri 😍
.
Fari bersyukur sangat adanya Calendula & Honey Skincare formulasi Doctor Maryam Aziz. Memudahkan Fari nak konsisten amalkan madu dalam penjagaan kulit setiap hari yayy
.
Bonus sekali khasiat bunga Calendula yang top top meletop as BEST ANTI-INFLAMMATORY PLANTS FOR SKIN tu πŸ˜‰
.
Cuma guna 3 barang je iaitu Facial Cleanser, Face Oil dan juga Serum. Dah siapp. Very simple mimple.
.
Nak belai manja kulit wajah dengan khasiat madu pada harga mampu milik?
.
Buzz whatsapp Fari untuk dapatkan harga PROMOSI TERLAJAK JIMAT πŸ“²014 833 9562
.
Atau boleh klik link whatsapp di bio profile πŸ€—
.
#MaryJardinPerak #Perak #MaryJardinSungkai #Sungkai #NaturalSkincare #ProdukNatural #NaturalProducts #ProdukTerbaik #ProdukSelamat #ProdukBerkesan #SkincareNatural #SkincareBerkesan #SkincareSelamat #ProdukKecantikan #ProdukKecantikanMurah #Madu

ORDER MASUK LAGI πŸ˜πŸ˜† ALHAMDULILLAH!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ».
Promosi November :
.
BUY 3 FREE 1 LIPSTICK πŸ’„.
TIMEWISE REPAIR πŸ€—.
LIMITED EDITION EYESHADOW 😍.
.
.
WhatsApp ciksiti untuk best promotion okay ! Budget ? Don’t worry , cik siti akn bantu andaaa 😍.
Mary Kay Top 5 Global Skincare & Jimat ! Yeayy πŸ’ƒπŸ». .
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand#produkselamat

Si manja sering merengek tak selesa dek ruam lampin? πŸ‘Ά
.
Baby tak lena tidur kerana gatal dan kemerahan pada bahagian lampin? πŸ‘Ά
.
Ibu-ibu wajib cuba #DiaperCream #MaryJardin formulasi Doctor Maryam Aziz πŸ™‚
.
Dirumuskan khas menggunakan hanya bahan natural dan selamat untuk kegunaan si manja.
.
Lavender Oil dapat mengurangkan radang pada kulit si manja. Helichrysum pula berupaya mencegah dan menghalang pembiakan fungus punca ruam lampin merebak.
.
Jom bantu si manja tidur lena dan selesa sepanjang hari dengan #HoneyOliveBabyBalm.
.
Harga asal 1 baby balm: RM30
Harga PROMOSI SET OF 5: RM99 SAHAJA πŸŽ‰
.
Whatsapp Fari segera sementara stok masih ada πŸ“²014 833 9562
.
Atau boleh klik link whatsapp di bio profile πŸ€—
.
#MaryJardinPerak #Perak #MaryJardinSungkai #Sungkai #ProdukBaby #ProdukBayi #Baby #BabyGirl #BabyBoy #Hadiah #HadiahBaby #HadiahBabyShower #ProdukNatural #ProdukTerbaik #ProdukSelamat #ProdukBerkesan #BabyProducts #BabyStuff #NaturalBabyBalm #ProdukViral #BabyCTDK #MaryJardinPromo #BayiLelaki #HadiahNewbornBaby

#feedbackelysian
.
KULIT KUSAM & BERPARUT TIADA LAGI‼️
.
Nak tau tak apa rahsia kulit sis ni makin cantik?
.
Haa sis ni pakai set basic je uolss. Alhamdulillah sekarang kulit dah makin okay dari sebelum ni. Dulu stress sangat sebab kulit gelap, kusam, kering, berparut memang tak bermaya sangat kulit tu. Sekarang sis ni happy sangat sbb dah jumpa produk yg betul2 sesuai dgn kulit dia... Ni baru perubahan sikit, kena konsisten lagi pakai tengok la hasilnya nanti ;)
.
Yg ada masalah kulit jom Whatsapp sis skrg, sis bantu uolss utk dapatkan kulit yg cantik & sihat!!
.
πŸ“²01137574850
.
Dropship Wanted😊
#elysianbeauty #elysianskincare #skincare #setbasic #cleanser #serum #jerawat #parutjerawat #naturalproduct #produkselamat #kkm #dropshipwanted

MEDIL SKINCARE- Your Trusted Skincare

Dilakukan R&D oleh phamacist yg bertauliah dan b'pengalaman. Diuji ke atas diri sdr slama 5 bln oleh Founder sblm dikeluarkan. LULUS KKM. Utk semua jns kulit. Tahan hgga 2 bln (depends on penggunaan)

Medil Set mengandungi : HYDRO BASED CLEANSER (50ml), PERFECT SLEEPING SERUM (25gm) dan WHIPPED FOUNDATION (15ml)

Nak tau lebih lanjut mengenai kelebihan medil? Whatsapp Kak K ye 😊

#mamadil
#mamadillovers
#medilskincare
#pilihanibumudajelita
#untuksemuawanita
#produkselamat
#kkmcertified
#produkhalal
#kulitcantik
#produkberkualiti
#mamadilampang
#mamadilulukelang
#mamadilgombak
#mamadilaetiawangsa
#mamadilwangsamaju
#mamadilampang
#mamadilsetiawangsa
#mamadilkl
#penghantaranseluruhmalaysia
#freecod
#freepostage
#freegifts

Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ? 😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat 😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat !
βœ”Kulit Berminyak
βœ”Kulit Kombinasi
βœ”Kulit berjerawat yang bermusim 😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian :
βœ”Belakang badan
βœ”Kawasan Leher
βœ”Bawah Dagu

Best kan Mary Kay... Ade semua jenis skincare untuk setiap masalah kulit muka.... πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž Harga?? Set ni under RM500....
Mesti PERCAYA... ada yang berminat....? Meh pm sis.... πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
www.wassup.my/0192937930/setjerawat

#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKayTampin
#MaryKayMelaka
#MaryKayMalaysia
#Tampin
#Melaka
#certifiedbeautyconsultant
#ProdukSelamat
#KulitSihat
#Skincare
#Makeup
#Lipstick
#SayaJual
#beautiful
#freecodmelaka
#freecodtampin
#freepostage
#marykaymurah

.
Assalamualaikum & Happy Wednesday!
.
Alhamdullilah, tengah lunch ada dua customer WhatsApp.
.
πŸ’•Set Ruby Skincare Series & Serum Foundation (Code Light)
πŸ’•Set Basic & Brightening Night Cream
.
Set Ruby Skincare dah sold out dkt @elysian_beauty_hq. Insha Allah, esok stock sampai dkt HQ.
.
Always in ready stock and ready to be own by you. Nak order? Just click the link in bio, okayπŸ’•
.
#elysianbeautyhq #elysianbeauty #elysianbeautyproduct #elysianskincare #produkkecantikan #produkselamat #codipoh #codipohperak #ipohcod #agentdropshipneeded #agentneeded #dropshipneeded

Stay tuned untuk tips-tips kecantikkan, produk-produk yang selamat untuk kulit, dan promosi.
For faster respond, boleh direct whatsapp http://wasap.my/60178506571.
#vcsannona #produkselamat

RM60
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305

AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE
.
Auramen Double Treasure formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .
.
Tak perlu bancuh tak perlu sapu krim tapi hanya makan kapsul sehari 2x sahaja kerana kesan sungguh luar biasa dari muka muka penuh jerawat akan kecut jerawat , wajah muka akan nampak lebih seri kerana kulit tak akan nampak kusam lagi dan kesan parut jerawat akan beransur hilang jika mengamalkan kapsul Auramen Double Tresure formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .
Badan rasa lesu dan selalu penat jangan risau Double Treasure dapat membantu anda menangani masalah anda .
.
Auramen DOUBLE TREASURE CAPSULE
.
KULIT SIHAT, HENSEM, BERGAYA
.
Formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .
Produk terbaru DOUBLE TREASURE CAPSULE yang dapat memberi kesan yang hebat hanya makan 2x sehari pagi dan malam anda akan dapat rasa perbezaan kulit selepas 14 hari .
Manfaat Auramen DOUBLE TREASURE CAPSULE
.
● Mencerahkan kulit,
.
● Mengatasi masalah jerawat,
.
● Mengurangkan masalah parut jerawat,
.
● Membantu sel kulit baru
.
● Mengurangkan kulit kemerah-merahan
.
Hanya makan kapsul sehari 2x sahaja kerana kesan sungguh luar biasa dari muka muka penuh jerawat akan kecut jerawat , wajah muka akan nampak lebih seri kerana kulit tak akan nampak kusam lagi dan kesan parut jerawat akan beransur hilang jika mengamalkan kapsul Double Tresure by Auramen .
.
#auramen #auramenmurah #auramenoriginal #auramenmalaysia #auramendoubletreasure #auramendoubletreasuremurah #auramendoubletreasureoriginal #auramendoubletreasurecapsule #doubletreasurecapsule #produklelaki #skincarelelaki #sayajualmurah
#aurorasx #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #abangsado #produkselamat #auramencapsulemurah #auramenborong #aurawhite #jualmurah #auramencapsule #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

RM105
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
AURAMEN TURBO COLLAGEN DRINK
Antara Kelebihan Aura Men Super Advance TURBO : "Collagen With Fat Burner and Whey Protein"

Membantu mencerahkan, membersih mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kusam kering.

Mengekalkan tenaga stamina kpd sang lelaki dengan kesan yang luar biasa.

Membantu memejalkan otot secara semula jadi.

Membuang angin, toksin lemak dari dalam badan.

Membantu masalah sakit sendi lenguh badan.

Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.

Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.

Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.

Membantu melancarkan peredaran darah.

Mengatasi masalah prostat saluran kencing.

Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semula jadi.

Membantu menurunkan berat badan mengempiskan perut yang buncit. .

#auramen #auramenturbocollagenmurah #auramenturbo #auramencombo #auramencombomurah #auramenmurah #auramenturbocollogenmurah #auramenturbomurah #auramenturbocollagen #auramenoriginal #auramenturbooriginal #azanisscarserum #izeara6inchbodyserum #cmd #aurorasx #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #abangsado #bellaformulasinuscure #produkselamat #produkberkesan #auramenborong #aurawhite #jualmurah #barangmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
AURAMEN SKINCARE 4IN1 - Lelaki maskulin masakini pentingkan penampilan khususnya penjagaan wajah!
- Tampilkan kulit terpelihara bersih, bebas minyak dan jerawat!
- Dengan Auramen Skincare, pastinya pilihan terbaik untuk lelaki Malaysia..
.
KEISTIMEWAAN AURAMEN SKINCARE 4 IN 1 :
- Diformulasi khusus untuk keperluan wajah lelaki Asia
- Kesan seawal 7 hari!
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Mengatasi masalah kulit kusam, kasar, kering atau berminyak
- Membantu menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat
- Menjadikan kulit kembali normal
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan liang-liang pori
.
4 ITEM DALAM SET AURAMEN SKINCARE IAITU:
1. Auramen Face Soap
- Fungsi 2in1, iaitu Pencuci dan skrub yang membantu membersihkan wajah secara mendalam.
2. Day Cream
- Sapu secara nipis ke seluruh wajah. Membantu menyegar, melembap serta mencerahkan kulit.
Mengandungi SPF35 sebagai pelindung UV.
3. Night Cream
- Sapu secara nipis ke seluruh wajah sebelum tidur. Merawat masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan bintik hitam selain memperbaiki tekstur kulit.
4. Acnoskin Cream
- Mengecutkan jerawat dalam hanya 24jam. Sapu pada bahagian berjerawat atau bintik hitam .
#auramen #auramenskincare #auramenskincare4in1 #auramenskincareoriginal
#auramenskincaremurah #bazaarpaknil #onlineshop #auramenturbocollagenmurah #auramenturbo #auramencombo #auramencombomurah #auramenmurah #auramenturbocollogenmurah #auramenturbomurah #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #abangsado #produkselamat #produkberkesan #auramenborong #aurawhite #jualmurah #barangmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

❀️Pelebat rambut Mama Don't Worry❀️
.
.
Serum rambut yg sgt wangi,x melekit dan easy to use...Yang penting....jd penyelamat utk mslh rambut gugur,kelemumur,beruban dan mcm2 lg..boley jgk guna dkt baby yg rambut malu2 nk tumbuh tuuuπŸ‘ΆπŸ˜˜
.
.
Nak harga promosi?
Nak free postage?
Nak free gift?
Nak booking dlu dan byr nnti gaji?
.
.
Meh pm sis cepat!!πŸ€—πŸ€—
www.wasap.my/60136396739

#mamadontworryhairgrowthoil #mamadontworry #mamadontworryhq #pelebatrambutbayi #pelebatrambutorganik #produkuntukbayi #produkselamat #produkorganik #terapirambutbayi #rawatanrambut #rambutlembut #rambutsihat #bayi #ibuibuhebat #ibuibumalaysia #ibumengandung

Most Popular Instagram Hashtags