[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#produkrambut

MOST RECENT

Thank you Puteri Balqis @rockingbalqis for reviewing our hair mist 😍 As she mentioned in the video, our hair mist is specially formulated by Hair Specialist No. 1 in Malaysia, Dr Shaharom Sulaiman.

By using this hair mist, it can helps to prevent hair damage from excessive UV, chemical and also pollution. Plus, it makes your hair smell wonderful ❤ #billionairehairmist

Volume and texture! Both things that u can get using our hybrid! #hairstyleinspiration

Most women would love Vanité. It smells just like bubble gum - Sweet, fruity & fresh! Wearing this will definitely remind you of your childhood ❤ #billionairehairmist

Isn't she lovely? Isn't she wonderful? Putri Balqis @rockingbalqis is using Chèrie by Billionaire Fresh Hair Mist! It smells fresh, sweet & delicious - yummy! ❤ #billionairehairmist

Our hair mist is not just for the ladies, but can also be used by men. So guys, don't forget to grab our Monsieur by Billionaire Fresh Hair Mist! Fresh & Masculine scented hair mist #billionairehairmist

Selamat pagi dunia & Malaysia!!🌏✌😎🇲🇾This is awesome, Minoxidil ke Kota Sarang Semut🐜, bukan semut nak berjambang ya, tempat nya unik diberi nama, hehe. ✨Terletak di Negeri Kedah Darul Aman.💪😘. Admin berpuas hati dapat memberi servis yang terbaik untuk para pelanggan yang di hormati, di sayangi.😍😎Ikuti @thejambangcommunity untuk tahu cara paling berkesan & termurah untuk tumbuhkan rambut & jambang dengan Minoxidil. Follow rapat ⓘⓖ @thejambangcommunity untuk kesan terhebat penumbuhan jambang!!😎💯. Pasti kacak & bergaya!!😎💯.
------------------------------------------------------
📣 COD Free ( Kuala Lumpur & Selangor )
📣 POS Free ( Seluruh Malaysia )
📣 Promosi Minoxidil RM 55 sahaja💲💱
📣 Promosi Biotin RM 70
sahaja💰
📣 Dijamin!✅ Selamat!✅ Diyakini!✅
📣 Call/Whatsapp 011-17584632📞📲
------------------------------------------------------
#thejambangcommunity #minoxidil #biotin #malaysia #kualalumpur #selangor #minyakjambang #ubatjambang #vitamin #ubatrambutgugur #misai #janggut #jambang #rambut #nakjambang #lelaki #jantan #misterbrewok #maskulin #kacak #like4like #follow4follow #gayarambut #igersmalaysia #igshopmalaysia #produkrambut #produkjambang #barangbaik #kotasarangsemut #kedah

Langkah Pengunaan Hair Fiber 'Rambut Ajaib' :

1. Pakai Semasa Rambut Kering Sahaja
2. Hala dan Taburkan Serbuk Hair Fiber Pada Kawasan rambut yg anda nak cover.
3. Ratakan & Sikat mcm biasa
4. Selepas tu, sapu wax/gel/pomade (kalau biasa guna, jika tidak, abaikan step ini)
5. Style kan rambut mcm biasa.
6. Dah Setel Set rambut, spray rambut.
7. Siap!

#botak#rawatanrambutgugur#hairfibermalaysia#rambutgugur#rambutnipis#rambutjarang#serumrambut#kepalabotak#hairloss#masalahrambutgugur#botaktengah#rambutlebat#cabokimalaysia#tonikrambut#produkrambutgugur#yunnamhaircare#pelebatrambut#alopecia#rambutbotak#tanamrambut#hairfiber#pakarrambut#minyakpelebat#rambutbotaktengah#hairbuildingfiber#ubatrambutgugur#hairtransplant#produkrambut#rambutajaib#mensive

“Rasa lembut n nampak mcm lebat jer rambut...best...nak belai ajer rasa”
⠀⠀
“Dah jatuh cinta ni..First time pakai dah nampak kesannya”
⠀⠀
#nkcfeedback 💋

.
—————————————
SPECIAL TENTANG HAIR BOOSTER!
—————————————
.
Pada yang masih tercari-cari produk yang sesuai untuk merawat kulit kepala & rambut, HAIR BOOSTER adalah jawapan nyaa!
.
Jom dapatkan HAIR BOOSTER, produk organik yang mampu memberi kesegaran pada kulit kepala & rambut anda!
.
.
HAIR BOOSTER TONIC SERUM - 30ml
.
🌱Merawat kulit kepala gatal
🌱Menguatkan akar rambut
🌱Menjadikan kulit kepala lebih sihat segar
🌱Membantu pertumbuhan rambut lebih sihat
🌱Melebatkan rambut 5x ganda
🌱Membasmi kelemumur
🌱Merawat masalah rambut kering bercabang
🌱Mengawal lembab pH minyak
🌱Mencegah bau dari kulit kepala & rambut
.
Gunakan HAIR BOOSTER yang paati membuatkan anda berpuas hati dan kulit kepala & rambut kembali sihat!
.
Produk berasaskan bahan-bahan organic serta bebas bahan-bahan kimia terlarang!
.
.
Whatsapp admin sekarang!
📲 +6010 464 7558
.
.
#freshoco #hairbooster #hairboostemalaysia #hairboostertonicserum #haircare #hairserum #hairtonic #rahsiarambutlebat #rambutlebat #rambutgugur #produkrambut #sayajual #kualalumpur #shahalam

Yang penting,kami guna wangian bukan sintetik taw.
.
Punya nak kekalkan "ke-natural-an" shampooo & hair oil kami,wangian yg kami guna pon 100% Sweet Orange Essentials Oil.🍊🍊
.
Eh,bukan setakat bau taw,tapi ada health benefits untuk rambut & kulit kepala. Minyak pati oren elok untuk rawat gatal-gatal kulit kepala😱
.
Tak caye??Try la dulu,baru boleh fefeling g spa mcm akak kita ni😚
#shampoosantan #shampoosantankotabharu #rambutgugur #rambutbotak #kelemumur #gatalgatalkulitkepala #rambutcantik #rambutsihat #tipsrambutsihatai #minyakrambut #serumrambutmurah #serumhana #neelofa #fattahamin #tudungmurah #haircare #produkrambut #shampoo #shampooorganik #rambutrontok #hairproduct #haircare#shampoosantanrawatrambut#shampoorambutcantik#shampookanakkanak#shampookering#shampookelemumur#codkotabharukelantan#codtumpat#shampoouban
01119732840

“Love only grows by sharing.“
⠀⠀
Jeune-share it with your ❤️ one.

Jom kita tengok Jep Sepahtu buat magic.😎Hebat juga Jep ni. Hehe. 🎉Jangan lupa follow @thejambangcommunity untuk tahu cara paling berkesan & termurah untuk tumbuhkan rambut & jambang dengan Minoxidil. Follow rapat ⓘⓖ @thejambangcommunity untuk kesan terhebat penumbuhan jambang!!😎💯. Pasti kacak & bergaya!!😎💯.
------------------------------------------------------
📣 COD Free ( Kuala Lumpur & Selangor )
📣 POS Free ( Seluruh Malaysia )
📣 Promosi Minoxidil RM 55 sahaja💲💱
📣 Promosi Biotin RM 70
sahaja💰
📣 Dijamin!✅ Selamat!✅ Diyakini!✅
📣 Call/Whatsapp 011-17584632📞📲
------------------------------------------------------

@Syampoo.buahkeras ini adalah shampoo berubat. Harga yg sangat mampu milik & berbeza dgn shampoo2 di pasaran skrg. Shampoo ini memberikan aroma yg harum pada rambut hingga 12 jam & boleh juga mengatasi mslh rambut gugur, kelemumur dan kegatalan di kulit kepala. Selain itu, ualls biasa tgk x kulit kepala yg berkuping2 terutama org2 lelaki, haaa jln penyelesaian cepat lg pantas, gunakan shampoo buah keras nie, dijamin 'CLEAR'. Actually shampoo ni memang bnyk kebaikan dia, so grab it. 😉👍
.
📲Berminat ws segera di talian 0194183200
.
#testimonisyampoobuahkeras #testimonikosmetikhanim #syampoobuahkeras #syampoobuahkeraspertamadimalaysia #kosmetikhanim #minyakrambutbuahkeras #setkesuburanrambut #syampooherba #syampoo #merawatmasalahrambut #melebatkanrambut #menghitamkanuban #mencegahkeguguranrambut #menghilangkankelemumur #produkrambut #produkmuslim #bumiputera #halal #kedaimurahsakan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #Truestedseller

@Syampoo.buahkeras ini adalah shampoo berubat. Harga yg sangat mampu milik & berbeza dgn shampoo2 di pasaran skrg. Shampoo ini memberikan aroma yg harum pada rambut hingga 12 jam & boleh juga mengatasi mslh rambut gugur, kelemumur dan kegatalan di kulit kepala. Selain itu, ualls biasa tgk x kulit kepala yg berkuping2 terutama org2 lelaki, haaa jln penyelesaian cepat lg pantas, gunakan shampoo buah keras nie, dijamin 'CLEAR'. Actually shampoo ni memang bnyk kebaikan dia, so grab it. 😉👍
.
📲Berminat ws segera di talian 0194183200
.
#testimonisyampoobuahkeras #testimonikosmetikhanim #syampoobuahkeras #syampoobuahkeraspertamadimalaysia #kosmetikhanim #minyakrambutbuahkeras #setkesuburanrambut #syampooherba #syampoo #merawatmasalahrambut #melebatkanrambut #menghitamkanuban #mencegahkeguguranrambut #menghilangkankelemumur #produkrambut #produkmuslim #bumiputera #halal #kedaimurahsakan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #Truestedseller

“Let’s make ❤️ feel new again with Billionaire Fresh Hair Mist.

Puteri Balqis @rockingbalqis has tried our hair mist! She loves it ❤ make your hair smell great all the time #billionairehairmist

Most Popular Instagram Hashtags