[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#produkpenjagaankulithalal

219 posts

TOP POSTS

LIDAH BUAYA / ALOE VERA

Lidah buaya atau Aloe Vera kaya dengan air bertindak sebagai pelembap untuk menyegarkan kulit dan membantu memulihkan keadaan kulit kering dan rosak.
Mereka yang banyak terdedah pada sinaran matahari digalakkan menggunakan produk yang mengandungi Aloe Vera untuk melegakan keadaan kulit yang kering atau rosak akibat panahan matahari.
Bagi mereka yang berkulit sensitif, pastikan produk pelembap yang tidak mengandungi pewangi dan alkohol untuk keselesaan kulit. #elhajjproducts #umrah #haji #kulitsensitifkering #produkpenjagaankulithalal

BADAM
Ramai juga yang pernah dengar petua kalau nak elak jadi pelupa kena makan badam mentah yang direndam. Tuuu diaaaa badam mentah rendam ni bukan saja bagus untuk diet sihat dan kecerdasan otak ya malahan untuk kesihatan kulit.. Hebat betul ciptaan Allah swt.

Badam kaya dengan vitamin E dan antioksidan yang dapat mengurangkan tanda2 penuaan dan menyuburkan kulit. Mampu melawan kanser kulit dan kerosakan kulit dari pencemaran cahaya UV yang rendah. Khasiat badam mampu mengekalkan kulit terhidrat dan mampu menyembuhkan luka.
Apalagi semua.. Mari kita ambil faedah badam. Makan dan guna produk yang mengandungi extrak badam. Macam Krim Haji keluaran Elhajj. 😊 #elhajjproducts #haji #umrah #produkpenjagaankulithalal

LIKE & SHARE ye..

As salam semua. Lama tak update IG.. Maaf sesangat. Alhamdulillah sambutan sangat2 hebat selepas musim haji. Pengguna produk Elhajj sambung guna produk Elhajj untuk kegunaan harian di tanahair. Sememangnya produk kami amat sesuai digunakan hari-hari. Bukan hanya untuk mereka yang mengerjakan haji atau umrah. Bertukar lah kepada #elhajjproducts untuk ketenangan mengerjakan ibadah. #produkpenjagaankulithalal #umrah #haji #halal

.
Antara items menarik dibakul hantaran mempelai.
.
Untung zaujah, dapat zauj yang prihatin akan kesihatan kulit wajah zaujahnya. Bukan apa, untuk pandangan zaujnya juga. .
Pahala besar tuh.
.
Alhamdulillah.
.
For more details kindly click linkπŸ‘‡
www.wasap.my/+60176948846
.
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Salam ukhuwah sahabat positif.😊
.
Lama tidak bersiaran kerana masih berada di kampung πŸ˜„
.
Tapi, tak kan lupa untuk uar-uarkan 'new look' our basic skincare product...😍😍😍
.
Set asas penjagaan kulit wajah secara sihat dan semulajadi :-
.
πŸ’Ž 30g Sabin aqua habbatussauda
πŸ’Ž 5ml Luminous DD Cream
πŸ’Ž 5g Glow Booster Cream
.
Dengan harga yang mampu milik dan penggunaannya jimat sehingga 2 bulan untuk dapatkan kesihatan kulit yang baik secara alami 😊😍
.
Jom order dengan Sue πŸ˜‰πŸ‘πŸŒ·
.
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Haii awak..yer awak yang cantik tuu..
.
Hari tu kata gaji lambat masuk PROMO dah abes tak sempat nak grab kan?
.
Ni haa kami LANJUTKAN "APPRECIATION SALE" ni sehingga 30 Mac 2017 khas untuk anda yang dah cantik tapi inginkan kulit yang sihat 😍🌹
.
Kan su dah cakap, hanya yang TERBAIK kami berikan untuk anda, #furaihalovers ..πŸ˜‰
.
Info lanjut 😊
.
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Jerawat penangan hari pertama buka sekolah. 😁
.
Apa lagi, sapu GBC lah siang malam.
.
Segan anak-anak syurga dok tilik muka aunty dia jew..πŸ˜‚
.
Hopefully, esok cik wat beransur pergi πŸ˜†
.
Nak tahu kelebihan Glow Booster Cream *GBC* ?? .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
LIP CARE KIT by FURAIHA is edible.
.
Selamat dimakan dan digunakan oleh anak-anak anda.
.
Biasala bila ada anak ni, apa yang ummi pakai mesti dia nak juga.
.
Haa, sudahnya berkongsi LipCare lah kita yer sayang.
.
Nak cantik kena kongsi yer, nak bahagia kena bahagiakan orang sekeliling kita.
.
Nak LIPCARE KIT? Say "aii" πŸ™‹
.
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

MOST RECENT

Cleanser berbeza untuk kulit muka berbeza itulah yg ada di Mary kay.
.
Kulit muka jenis normal/dry/sensitif perlu guna cleanser jenis creme
.
Kulit muka combination/oily cleanser perlu guna cleanser jenis gel
.
Tiada istilah 1 cleanser sesuai untuk semua jenis kulit
Yang paling penting keduanya tak berbuih, tidak mengandungi SLS yg boleh menyebabkan kulit muka kering, tegang, menggelupas selepas dicuci
.
Ada orang tak pakai apa2 skincare, sbbnye lepas cuci muka kulit rasa makin kering, menggelupas, sudahnya ambil tindakan tidak menggunakan apa2 skincare. Hanya cuci muka guna air.
.
Ada org kulit sangat sensitif langsung tidak tahan dengan cleanser yg berbuih, akn menyebabkan kulit merengsa dan naik jerawat.
.
Oleh itu sangatlah penting utk dapatkan dulu konsultasi dr perunding kecantikan anda, jangan main hentam je beli tau. Belum ada beauty consultant? Boleh pm/whatsapp ati
Jom sama sama menjaga kulit kita
Say no to chemicals product ❌❌❌❌ .
#marykayselangor #marykayputrajaya #marykaybangisentral #marykaybangi #marykayinstallment #marykay #skincareroutine #skincareterbaik #produkpenjagaankulithalal #produkpenjagaanwajah #produkpenjagaankulitwajah #marykayforall #marykaymurah #marykayoriginal #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultant

Mary kay = Mahal?
Tak mampu nak bayar sekaligus
Takpa paham sebab ati sendiri pon beli sikit sikit
Jadi jom dapatkan mary kay secara installment
Habis bayar baru dapat barang Dan sangat rugi kalau tak try dan tak sayang kulit dr awl
Jom sama sama jaga kecantikan dan kesihatan kulit dari awal
Setiap produk tahan lama minimum 3 bulan
Whatsapp 0132649588 sekarang
.
Ati : mk beauty consultant
Now everyone can use mary kay
#marykayselangor #marykayputrajaya #marykaybangisentral #marykaybangi #marykayinstallment #marykay #skincareroutine #skincareterbaik #produkpenjagaankulithalal #produkpenjagaanwajah #produkpenjagaankulitwajah #marykayforall #marykaymurah #marykayoriginal #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultant

UV rays equal to Premature aging of the skin, sunburn, skin damage 😱 Girls, dont forget to wear something with SPF protection every day! .
-
Good news to you 😘 Our Luminious DD cream have SPF 35 jadi tak perlu risau lagi kalau terpaksa keluar waktu cuaca tengah terik macam ni sebab it’ll help us protect our skin from the harmful rays 🌞 Tak perlu pakai sunblock lagi, cukup dap dap Luminious DD Cream and you’re ready to go! .
-
Berminat nak dapatkan Luminious DD Cream ni ? Whatsapp 0136819184 πŸ“²
.
.
#organicfoodforskin #birthofabeauty #organicskincare #sabunaquahabbatussauda #habbatussauda #produkbebasbahankimia #produkluluskkm #produkpenjagaankulitwajah #produkpenjagaankulithalal #produkmuslim #produkatasimasalahkulit #produkatasijerawat #produkrawateczema #produklembabkankulit #produkhilankanjeragat #Furaiha #furaihanaturalskincare #furaihacrew #furaiha #furaihalovers #furaihaskincare #naturalproducts #naturalskincare #organicskincare #skincareroutine #skincare

Perubahan setelah sebulan konsisten menggunakan Aqua Habbatussauda. #furaihalovers muka breakout sebab salah pakai product, kulit jadi gelap, jerawat halus naik serta jerawat yang bernanah naik. .
.
Alhamdulillah, sekarang jerawat dah kering dan kecut 😍
.
.
Berminat nak dapatkan produk Furaiha? Whatsapp 013 681 9184 segera ❀️
.
.
More testimoni click #testimonifuraihabyeyza ❀
.
.
#organicfoodforskin #birthofabeauty #organicskincare #sabunaquahabbatussauda #habbatussauda #produkbebasbahankimia #produkluluskkm #produkpenjagaankulitwajah #produkpenjagaankulithalal #produkmuslim #produkatasimasalahkulit #produkatasijerawat #produkrawateczema #produklembabkankulit #produkhilankanjeragat #Furaiha #furaihanaturalskincare #furaihacrew #furaiha #furaihalovers #furaihaskincare #naturalproducts #naturalskincare #organicskincare #skincareroutine #skincare #acne #pigmentation

.
Menggoda tak awak?
.
Promosi HARGA PENGENALAN Lip Cream by FURAIHA.
.
Bukan sekadar bibir yang menggoda malah sihat, lembap dan merawat bibir gelap πŸ˜‰
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
Meh dm/wa/telegram sue untuk dapatkan PROMOSI harga pengenalan dan special offer lain πŸ˜‰
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Pengantin memang dah cantik kan.
.
Pernah tak jumpa pengantin tak cantik?
.
Tambah-tambah ler cantiknya kalau guna FURAIHA products.
.
Sebab kulit cantik dan sihat dalam jangka masa yang panjang. .
Nak kulit cantik dalam masa yang singkat tapi tak sihat dalam jangka masa yang panjang ke...
.
Nak kulit cantik dan sihat dalam jangka masa yang panjang?
.
Love your skin, be wise choose only organic skincare πŸ˜‰
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
Special offer for you, zaujah to be πŸ˜‰
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Lately, cuaca agak panas kan.
.
Kalau keluar tu mesti nak cepat-cepat masuk tempat ada aircond kan.
.
Haa, habis la kulit kering.
.
Macam mana nak bagi kulit fresh dan lembap?
.
Meh cuba cuci muka dengan After Glow Aqua Cleanser ni.
.
Ada effect menthol, lepas cuci sure segar berangin jew.
.
Jangan risau, ia diperkaya dengan marula oil yang baik untuk merawat kulit kering, berjerawat dan kusam.
In shaa ALLAH, kulit kekal segar dan lembap. 😍😍😍
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
Special offer for you sweety πŸ˜‰
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
LIP CARE KIT by FURAIHA is edible.
.
Selamat dimakan dan digunakan oleh anak-anak anda.
.
Biasala bila ada anak ni, apa yang ummi pakai mesti dia nak juga.
.
Haa, sudahnya berkongsi LipCare lah kita yer sayang.
.
Nak cantik kena kongsi yer, nak bahagia kena bahagiakan orang sekeliling kita.
.
Nak LIPCARE KIT? Say "aii" πŸ™‹
.
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Nak cantik di Hari Raya kena lah start daripada sekarang kan.
.
Nak cantik yang sihat kena lah guna produk terbaik kan.
.
Nak tahu produk apa yang terbaik tu lagi menyihatkan tu?
.
Jom cantik dan sihat dengan FURAIHA products.
.
Nantikan PROMOSI set combo pada 11-18 Mei 2017 ini daripada kami.
.
Psst psst, ada special gift taw for special person like you πŸ˜‰πŸŒΉ
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Kempen JOM CANTIK #FURAIHAlebaran akan berlangsung bermula 11 Mei hingga 18 Mei.
.
Ada 3 set combo dengan harga menarik tertarik super AWESOME menanti anda.
.
Combo set merangkumi product skincare dan cosmetic FURAIHA.
.
Rugi tak grab taw πŸ˜‰πŸ˜‰
.
For more details kindly contact sue
.
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

Most Popular Instagram Hashtags