#produkpenjagaankulithalal

MOST RECENT

Mary Kay Men .
🀡🏾 Facial cleanser membersihkan muka dengan lebih sempurna 🀡🏾 Eye cream membantu merawat masalah gelap pada bahagian mata, malah menyegarkan mata 🀡🏾 Mk Men facial Hydrator melembapkan kukit dan mengekalkan keseimbangan pada wajah agar tidak terllau berminyak dan tidak juga terlalu kering malah kulit tampak lebih segar dan sihat. Malah ia juga melindungi wajah dari sinaran uv. 🀡🏾 Body Spray memberikan kesegaran yang berpanjangan pada badan si pemakai
.
.
Ciri-ciri kulit lelaki 😎 Mempunyai epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis merupakan kulit bahagian luar yang melindungi wajah kita dari segala ancaman kimia dan fizikal seperti agen kosmetik 😎 Lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar-kelenjar minyak di wajah. Lebih tinggi kesan testosterone, lebih berminyak wajah mereka. 😎 Lelaki mempunyai bulu-bulu kasar di wajah mereka. Oleh itu bulu tersebut menyebabkan wajah mereka menjadi lebih gelap berbanding wanita. Malah, pekerjaan yang menyebabkan mereka terdedah kepada cahaya matahari juga menyebabkan wajah mereka lebih gelap.
😎 Kulit lelaki lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan virus disebabkan oleh hormon di dalam sistem imun mereka.

Produk Mary Kay boleh tahan 6-8bulan. Oleh itu, takperlu beli setiap bulan πŸ’ͺ🏻
.

Ws Rara 0149086056

#produkpenjagaanmuka #produkpenjagaankulit #produkpenjagaankulitwajah #produkpenjagaankulithalal #produkpenjagaankulitterbaik #produkmukalelaki #produklelakimurah #marykaymen

Cleanser berbeza untuk kulit muka berbeza itulah yg ada di Mary kay.
.
Kulit muka jenis normal/dry/sensitif perlu guna cleanser jenis creme
.
Kulit muka combination/oily cleanser perlu guna cleanser jenis gel
.
Tiada istilah 1 cleanser sesuai untuk semua jenis kulit
Yang paling penting keduanya tak berbuih, tidak mengandungi SLS yg boleh menyebabkan kulit muka kering, tegang, menggelupas selepas dicuci
.
Ada orang tak pakai apa2 skincare, sbbnye lepas cuci muka kulit rasa makin kering, menggelupas, sudahnya ambil tindakan tidak menggunakan apa2 skincare. Hanya cuci muka guna air.
.
Ada org kulit sangat sensitif langsung tidak tahan dengan cleanser yg berbuih, akn menyebabkan kulit merengsa dan naik jerawat.
.
Oleh itu sangatlah penting utk dapatkan dulu konsultasi dr perunding kecantikan anda, jangan main hentam je beli tau. Belum ada beauty consultant? Boleh pm/whatsapp ati
Jom sama sama menjaga kulit kita
Say no to chemicals product ❌❌❌❌ .
#marykayselangor #marykayputrajaya #marykaybangisentral #marykaybangi #marykayinstallment #marykay #skincareroutine #skincareterbaik #produkpenjagaankulithalal #produkpenjagaanwajah #produkpenjagaankulitwajah #marykayforall #marykaymurah #marykayoriginal #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultant

Mary kay = Mahal?
Tak mampu nak bayar sekaligus
Takpa paham sebab ati sendiri pon beli sikit sikit
Jadi jom dapatkan mary kay secara installment
Habis bayar baru dapat barang Dan sangat rugi kalau tak try dan tak sayang kulit dr awl
Jom sama sama jaga kecantikan dan kesihatan kulit dari awal
Setiap produk tahan lama minimum 3 bulan
Whatsapp 0132649588 sekarang
.
Ati : mk beauty consultant
Now everyone can use mary kay
#marykayselangor #marykayputrajaya #marykaybangisentral #marykaybangi #marykayinstallment #marykay #skincareroutine #skincareterbaik #produkpenjagaankulithalal #produkpenjagaanwajah #produkpenjagaankulitwajah #marykayforall #marykaymurah #marykayoriginal #beautyconsultantmk #marykaybeautyconsultant

.
Anda nak grab semua warna?
.
Yelah, dah tergoda kan. 😍😍😍
.
Bukan sahaja warna yang cantik menawan malah bibir kita juga dilindungi dan dirawat dengan baik. In shaa ALLAH jika konsisten dan yakin.
.
Jom dapatkan semua 6 warna dengan harga dropship sekaligus melayakkan anda menjadi wakil dropship kami πŸ˜‰
.
Dapat grab semua warna, dapat kesihatan bibir, dapat kumpul DUIT RAYA lagi.
.
Cuba dulu, jadi dropship boleh SEBARKAN KEBAIKAN produk FURAIHA dengan masyarakat di luar sana πŸ˜‰
.
Nak ke nak?
.
017.694.8846
017.694.8846
017.694.8846
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Nak beli 1 tapi minat warna lain juga?
.
Wow !! Anda boleh dapatkan 3 pcs sekaligus dengan pilihan kod warna kegemaran anda dengan HARGA yang lebih jimat πŸ˜‰
.
Tunggu apa lagi cikpuan sayang, mana nak dapat harga LIP CREAM yang organik macam ni.
.
Meh dm/pm/wa sue sekarang πŸ˜„πŸ˜
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Bibir cantik, menawan persis neelofa selepas apply TREATMENT LIP CREAM.
.
Jom cuba, anda akan rasai sendiri Lip cream kami tidak seperti lip matte yang kering dan melekat macam gam di bibir.
.
Jom order sekarang sebab kamai ada PROMOSI HARGA PENGENALAN.
.
Siapa lambat menyesal πŸ˜‰
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Menggoda tak awak?
.
Promosi HARGA PENGENALAN Lip Cream by FURAIHA.
.
Bukan sekadar bibir yang menggoda malah sihat, lembap dan merawat bibir gelap πŸ˜‰
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
Meh dm/wa/telegram sue untuk dapatkan PROMOSI harga pengenalan dan special offer lain πŸ˜‰
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Pengantin memang dah cantik kan.
.
Pernah tak jumpa pengantin tak cantik?
.
Tambah-tambah ler cantiknya kalau guna FURAIHA products.
.
Sebab kulit cantik dan sihat dalam jangka masa yang panjang. .
Nak kulit cantik dalam masa yang singkat tapi tak sihat dalam jangka masa yang panjang ke...
.
Nak kulit cantik dan sihat dalam jangka masa yang panjang?
.
Love your skin, be wise choose only organic skincare πŸ˜‰
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
Special offer for you, zaujah to be πŸ˜‰
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Lately, cuaca agak panas kan.
.
Kalau keluar tu mesti nak cepat-cepat masuk tempat ada aircond kan.
.
Haa, habis la kulit kering.
.
Macam mana nak bagi kulit fresh dan lembap?
.
Meh cuba cuci muka dengan After Glow Aqua Cleanser ni.
.
Ada effect menthol, lepas cuci sure segar berangin jew.
.
Jangan risau, ia diperkaya dengan marula oil yang baik untuk merawat kulit kering, berjerawat dan kusam.
In shaa ALLAH, kulit kekal segar dan lembap. 😍😍😍
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
Special offer for you sweety πŸ˜‰
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
LIP CARE KIT by FURAIHA is edible.
.
Selamat dimakan dan digunakan oleh anak-anak anda.
.
Biasala bila ada anak ni, apa yang ummi pakai mesti dia nak juga.
.
Haa, sudahnya berkongsi LipCare lah kita yer sayang.
.
Nak cantik kena kongsi yer, nak bahagia kena bahagiakan orang sekeliling kita.
.
Nak LIPCARE KIT? Say "aii" πŸ™‹
.
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

.
Nak cantik di Hari Raya kena lah start daripada sekarang kan.
.
Nak cantik yang sihat kena lah guna produk terbaik kan.
.
Nak tahu produk apa yang terbaik tu lagi menyihatkan tu?
.
Jom cantik dan sihat dengan FURAIHA products.
.
Nantikan PROMOSI set combo pada 11-18 Mei 2017 ini daripada kami.
.
Psst psst, ada special gift taw for special person like you πŸ˜‰πŸŒΉ
.
Any inquiries kindly contact sue : .
πŸ“²017 694 88 46πŸ“²
.
.
.
#NDAEmpire
#dropshipFURAIHA
#teamSyifaa
#organicfoodforskin
#birthofabeauty
#organicskincare
#sabunaquahabbatussauda
#habbatussauda
#produkbebasbahankimia
#produkluluskkm
#produkpenjagaankulitwajah
#produkpenjagaankulitterbaik
#produkpenjagaankulithalal
#produkmuslim
#produkorganik100percent
#produkatasimasalahkulit
#produkatasijerawat
#produkrawateczema
#produklembabkankulit
#produkhilankanjeragat
#marulaoil
#oliveoil
#arganoil
#grapeseedoil
#pomegranateextract

Most Popular Instagram Hashtags