#produkmeletop

2437 posts

TOP POSTS

Musim demam Ayam Goreng MCD jee skrg . Pergi mana2 mesti habis , actually Ayam goreng Mcd dah lama ada di pasaran , kenapa sekarang meletup ?? Ada siapa perasan ?
Teknik marketing yang hebat , dulu bukak jee TV mesti burger , sekarang bukak jee TV Ayam Goreng . Sebab tu produk tu ranking No1 di setiap cawangan .
#Supper #BaruNakRasa #McDonalds #MarketingTeamYangPower #ProdukMeletop

LEBIH JIMAT ‼️ UNTUNG ‼️ BERBALOII ‼️
FULLSET 5 IN 1 15G TAHAN 2/3 BULAN 😱

Antara kandungan KARISMA SKINCARE adalah seperti berikut: 👉Petrolatum,Octadecanol,Lemon fruit extract,Sugar cane extract,Pearl Powder,Bird's Nest,Aloe Barbadensis,Ginger Root,Sondium Citrate,Frangrance,alpha arbutin,colegen,ginseng,extract pomegranate,salmon colegen,apple stemcell & water

KARISMA SKINCARE mengandungi 5 item dalam satu set lengkap

1.BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN
membersihkan kulit dari kotoran,melembap,menyegar,menegang & melicinkan kulit wajah.

2.NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG
memberi pencerahan utk kulit gelap dan kulit kusam,membantu mengurangkan jerawat,membantutkan pertumbuhan jerawat baru,memudarkan bekas parut jerawat & jeragat serta melicinkan kulit.

3.TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA
membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering,menstabilkan PH kulit,mencerahkan kulit,merawat tompok hitam jeragat,mengecilkan liang roma & memberi kelembapan pada kulit

4.DAYCREAM
untuk mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinar UV & mengandungi SPF30 & Q 10.

5.SUNBLOCK SPF60
sesuai utk kulit kering & sensitif,sunblock pula formular terbaik utk memutihkan kulit wajah & menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit.

Cara menggunakan karisma cosmetic: malam:
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu night cream kunyit
🌸alaskan dengan treatment sarang burung siang
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu day cream mcm foundation
🌸alas dengan sunblock

Pasti...Chantikkk sangattt!!! www.wasap.my60124273441/Karisma

#karismacosmetic
#tanpabahankimia
#luluskkm
#produkmeletop
#produkviraldanhalal

Selamat pagi...
.
Rezeki untuk dikongsi bersama..
.
Pulangan LUMAYAN..
.
TANPA modal..
.
Postage di buat oleh HQ..
.
Berminat join kami????
.
Hubungi kami di 019 2567 268
.
#shizukaofficial
#shizukadropship
#shizukamurah
#chantiqsokmo
#produkmeletop

Assalamu'alaikum.. Selamat pagi dan salam isnin buat semua.. :-) Anda ingin kelihatan flawless, bebas dari mslh jrwat dan jrgat?? Anda ingin tukar skincare yang lebih baik tapi xpasti yg mna satu?? Anda ingin tampil berlainan dan lebih cantik daripada sebelum ni?? Anda nak cantik tapi nak nampak natural, x mau makeup2?

Perkenalkan Karisma Cosmetic..... #lulusKKM
#halal
#produktiadadimana2kedaijamu
#dropshipygberdaftar
#ribuantestimonidanfeedback
#produkmeletop

sila pm/whatsapp cik wani 013-2931505

Siapa yang belum tau tu sister nak habaq sat ni
.
AQUA ni lama dah dalam pasaran, nak masuk 6 tahun!!
.
Dalam paper pun selalu keluar, METRO, KOSMO, SINAR
.
Haaa billboard pun dah start naik kat belah utara sana
.
Siapa yang masih ragu-ragu tu silalah bergumbira dengan perkabaran ini okeyyyy
.
Bestnya produk Malaysia, harga affordable, kualiti tip top, rupa international!!! Terbaik lahhh
.
#aquaporeluminious #produkmeletop #produkberkesan #produk #bestskincare

JUS KHALIFAH - Diperkaya dengan makanan sunnah .
Habatussauda, Madu dan Kurma.
.
Bagi yang ada masalah Darah Tinggi, Kencing Manis, Kolestrol dan Gaout dan Sakit Sendi.
.
INSYA ALLAH - PENAWAR SEAWAL 7 HARI
Nak kami bantu? .
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineage

Mandian harum yang best? Pilihlah jenama nih suma suitable for vegie dan vegan Original Source.Banyak flavour nih pilih cepat2 sebelum soldout.

#bodybathwangibest#originalsourcemalaysiaonline #bodybathoriginalsource
#gslnavara #bestonlineshoppe #produkluarnegara #bestonlineshoppemurah #barangukmurah #baranguk #akakyangpakaikoyangpanas #akuyangpakaikoyangpanas #produkmeletop

@Regrann from @officialcantikdara - Salam sayang semua..❤ Nurrul ingin menjemput
Tan Sri/Puan Sri/Datuk Sri/Datin Sri /Datuk/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik serta
Makcik..pakcik..abg..akak..adik.. Jom beramai2 ke Booth Cantik Dara di no.
Nurrul akan inform kemudian.. 😍

Venue: Pusat Konvensyen Shah Alam, Selangor. (SACC)
Event: Fiesta Muslimah BH 2017
Date: 2 June, 3 June & 4 June 2017
Time: 10am to 12am.

Soft launch 2 product terbaru Lipmatte Cantik Dara Foxy Pink & Gorgeous Plum.
Kami membawa sekali 3 product yg hot jualan di seluruh Malaysia, Brunei & Singapura Cantik Dara Mascara, Habbatus Sauda Soap & Glitter Eye Gel by Cantik Dara.

Dapatkan EMAS 916 & Earing PEARL dengan setiap pembelian rm200 jadilah pelanggan bertuah kami yg mendapat COP CDM di dalam PAPER BAG EXCLUSIVE CANTIK DARA *Tertakluk kepada terma & syarat. ❤🦋 Selamat membeli belah bersama Cantik Dara Cantik Macam Anak Dara di Fiesta Muslimah BH 2017, Pusat Konvensyen Shah Alam, Selangor. (SACC) ❤️🦋
#cantikdaramascara #RTM #TV1 #moodrepublik #selamatpagimalaysia #cantikdaracantikmacamanakdara #cantikdara #mascarafiber #wudhufriendlymascara #habbatussaudasoap #produkmuslim #produkmeletop #stokis #agen #malaysia #brunei #singapura #produkkeluarTV #trending #video #sabah #fashion #topvideo #toppost #pwtc #booth #sacc #fiestamuslimahbh2017 #BH #fauziahahmaddaud

MOST RECENT

PARUT MUKA HILANG

JERAWAT BERKURANGAN

korang? Nak ternak sampai bila?

Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319

#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

JUS KHALIFAH - Diperkaya dengan makanan sunnah .
Habatussauda, Madu dan Kurma.
.
Bagi yang ada masalah Darah Tinggi, Kencing Manis, Kolestrol dan Gaout dan Sakit Sendi.
.
INSYA ALLAH - PENAWAR SEAWAL 7 HARI
Nak kami bantu? .
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineage

KELEBIHAN Beauty Shot
.
😘 Kulit jadi cerah dan flawless.
😘 Glowingkan kulit
😘 Merawat masalah jerawat
😘 Lembapkan kulit muka
😘 Menambah tenaga
😘 Kurangkan pigmentasi.
.
.
** Boleh diambil oleh lelaki dan perempuan seawal 15 tahun dan keatas.
.
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

Penat touch up muka! padahal keluar rumah pergi kedai depan itu sahaja!
.
Adoii skang mmg best sgt! x payah make up sbb confident gila tau!
.
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

LEBIH JIMAT ‼️ UNTUNG ‼️ BERBALOII ‼️
FULLSET 5 IN 1 15G TAHAN 2/3 BULAN 😱

Antara kandungan KARISMA SKINCARE adalah seperti berikut: 👉Petrolatum,Octadecanol,Lemon fruit extract,Sugar cane extract,Pearl Powder,Bird's Nest,Aloe Barbadensis,Ginger Root,Sondium Citrate,Frangrance,alpha arbutin,colegen,ginseng,extract pomegranate,salmon colegen,apple stemcell & water

KARISMA SKINCARE mengandungi 5 item dalam satu set lengkap

1.BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN
membersihkan kulit dari kotoran,melembap,menyegar,menegang & melicinkan kulit wajah.

2.NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG
memberi pencerahan utk kulit gelap dan kulit kusam,membantu mengurangkan jerawat,membantutkan pertumbuhan jerawat baru,memudarkan bekas parut jerawat & jeragat serta melicinkan kulit.

3.TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA
membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering,menstabilkan PH kulit,mencerahkan kulit,merawat tompok hitam jeragat,mengecilkan liang roma & memberi kelembapan pada kulit

4.DAYCREAM
untuk mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinar UV & mengandungi SPF30 & Q 10.

5.SUNBLOCK SPF60
sesuai utk kulit kering & sensitif,sunblock pula formular terbaik utk memutihkan kulit wajah & menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit.

Cara menggunakan karisma cosmetic: malam:
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu night cream kunyit
🌸alaskan dengan treatment sarang burung siang
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu day cream mcm foundation
🌸alas dengan sunblock

Pasti...Chantikkk sangattt!!! www.wasap.my60124273441/Karisma

#karismacosmetic
#tanpabahankimia
#luluskkm
#produkmeletop
#produkviraldanhalal

Sabun Lelaki khusus untuk abang-abang!
.
Nak mantap dan bersih! .
TRY DULU BARU TAHU!
.
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

SABUN ABANG ABANG
Masalah gatal/ekzema/kering?
Nak Kulit sentiasa segar dan lembap?
.
Sabun abang abang adalah sabun khas untuk lelaki dan pertama dirantau asia. Membersih, melembap dan memutihkan kawasan alat sulit anda. Masalah kulit kering, kegatalan dan tidak selesa tiada lagi selepas menggunakan sabun abang abang.. .
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

Penat touch up muka! padahal keluar rumah pergi kedai depan itu sahaja!
.
Adoii skang mmg best sgt! x payah make up sbb confident gila tau!
.
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

SABUN APA TUE?
.
Sabun Abang Abang!
.
Amboi cik kiah gelak2 kan! Yang dia setiap bulan beli sabun missV tu?
.
Abis Abang Abang kat luar nak bagi cemoiihhh je ?
.
Cik kiah siap cari yg bleh ketat mcm anak dara! Abis Abang nk kendur je?
.
Dah3 tak payah bergaduh! Sabun Lelaki dengan Extrak Tongkat Ali! .
Dah cuba tau performance sendiri! 😝
.
Tak rugi, Satu - RM 24.90
Dua sabun - RM 23.00 (satu sabun)
Tiga sabun - RM 22.00 (satu sabun)
.
Postage Caj ikut tempat ya 😘😙.
.
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319

#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

SABUN ABANG ABANG

Sabun abang abang adalah sabun khas untuk lelaki dan pertama dirantau asia. Membersih, melembap dan memutihkan kawasan alat sulit anda. Masalah kulit kering, kegatalan dan tidak selesa tiada lagi selepas menggunakan sabun abang abang
.
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

NAK TERNAK JERAGAT DAN JERAWAT?
SUKA MUKA BERLOPAK?

MUDAH SAJA! Jangan consume BEAUTY SHOT ENERGY
Tengok sahaja kulit orang lain meletop top top cantik!

Consultan bg ilmu ikut je x susah pun!

Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319

#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

Penat touch up muka! padahal keluar rumah pergi kedai depan itu sahaja!
.
Adoii skang mmg best sgt! x payah make up sbb confident gila tau!
.
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

Most Popular Instagram Hashtags