#produkmeletop

MOST RECENT

Orang orang Ampang, Selangor atau yang berdekatan
nak dapatkan produk dari D’RATU WHITE
Inspired Serum & Inspired Cleanser Collagen boleh
Contact Agent telah diiktiraf dari D’Ratu White
@nita_razita 017 683 4580

#dratuwhitestokis #dratuwhitesagentmelaka #negerimelaka #dratuwhite #dratuwhiteinspiredserum #dratuwhiteinspiredcleansercollagen #produkkecantikan #stokis #agent #dropship #produkbuatanmalaysia #produkviral #produkmeletop #agentpenang #agentjelutongpenang

Dengan Dyxy memang tak menyesal la..puas hatiiiiiii sangat..
.
jom pakat beli dgn sis wsp 0122226657
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#produkmeletop
#productviral
#makeupsimplemudah
#makeuplover
#makeupsepantaskilat
#makeupaddict

Masih tercari2 produk kosmetik yg EFEKTIF, SENANG DIPAKAI, MUDAH DI BAWA SERTA MENJIMATKAN MASA & TENAGA?🤔🤔🤔
👉DYXY COSMETICS LAH JAWAPANNYA!
.
.
2 thn produk Dyxy sudah berada dlm pasaran, jualan sethn mencecah sehingga 55 JUTA RINGGIT!!!😱😱😱 ratusan ribu testimoni positif telah diterima drpd pengguna Dyxy. Ini FAKTA bkn AUTA ye...So, tunggu apalagi tu?🤔🤔🤔
.
.
Uolz akan rasakan keberkesanannya dlm masa 3 minit sahaja. Kulit terasa seakan baru dirawat. Efek FLAWLESS & GLOWING serta merta! Cubalah hari ini!
.
.
So, don wori be hepi!😁 Produk Dyxy bkn timbang kati, kalo percaya jugak uolz yg rugi sbb memang dah terbukti yg Dyxy CHEMICAL FREE!✔😄😁
.
.
Order sekarang & dptkan Set Dyxy beserta Extra Freegift🎁 Wowww!!! Cpt2 wsap...
www.wasap.my/60122226657
www.wasap.my/60122226657
www.wasap.my/60122226657
.
.
#dyxycosmetics
#dyxyviral2018
#dyxybccream
#bccreambydyana
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#teamliezzero
#produkmeletop
#productviral
#makeuplover
#makeupsimplemudah
#makeupaddict

"Badan cepat letih, kerja jadi semakin lambat dan bertangguh"

Siapa ada masalah mcm ni ?? Bila kerja banyak semakin stress, tidur pun tak cukup. Jom cuba PL Plus dan rasai perbezaan selepas amalkan PL Plus.

Puan Shuhada baru amalkan satu botol PL Plus tp badan rasa semakin bertenaga dan tak mudah mengantok di tempat kerja.

Nak badan kekal sihat bertenaga dan kerja lebih produktif ? Jom amalkan PL Plus sekarang.

#cyst #pljusplus #khasiat #durianbelanda #testimonipljusplus #produkonline #terlajaklaris #malaysia #kesihatan #lelaki #perempuan #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #ainries #jusplus #aincare #jusanggun #beauty #detox #produkmeletop #goatmilk #susukambing #putih #sihat #jamu #viral #mengandung

Saje je ptg ni akak buat kajian cket😁
.
.
Rupanya dekat luar negara, dah jadi trend sekarang orang guna kosmetik bermineral. .
.
Harga pun makaihh mahainya RM100 lbh tu beb padahal satu item je pun! Mana maunya!!!😅😅
.
.
p/s: Mehhh cni akak nak bgtaw... Dyxy Cosmetics ni dah la jenama tempatan, tp branding kosmetik bermineral ni standard sama je dgn level antarabangsa uolz😅 formulasi dari Korea, memang utk mencantikkan kulit persis gadis2 Korea yg flawless tu...haaa makcik2 pun suke taw!!!😆😍😘 Harga siap ada discount lg utk set. Memang berbaloi la kalo uolz beli😊
.
.
Cpt2 order ye!😄 ==================================
5 SEBAB KENAPA JENAMA ANTARABANGSA HASILKAN 'MINERALS COSMETICS' .
✅Menyihatkan kulit
Alat make up bermineral lebih baik kerana tidak mengandungi bahan kimia, minyak atau sebarang kandungan tambahan sehingga merosakkan kulit.
.
✅Versatile Kosmetik mengandungi mineral lebih mesra menjadi asas solekan. Sifat 'versatile' bermaksud boleh digunakan di setiap bahagian muka termasuk bibir tanpa merosakkan pigmen kulit. .
✅Tahan lama (struktur fizikal)
Make up mineral lebih tahan lama bukan sahaja ketika pakai. Malahan, struktur fizikalnya tidak cepat rosak dan sukar untuk bakteria membiak. Sentiasa selesa untuk dipakai.
.
✅Kualiti
Perasan atau tidak, kosmetik bermineral mempunyai beberapa kandungan sahaja? Untuk jaga kualiti produk, bahan tidak dicampur dengan bahan biasa yang normal digunakan (conventional cosmetics)
.
✅Tahan lama (Penggunaan lebih jimat)
Kosmetik bermineral terkenal dengan ayat 'guna sikit tetap tahan lama'. Pemakai hanya perlu sapu nipis sahaja pada wajah dan sedikit tebal pada tempat yang perlu diserlahkan. Kulit mampu bertahan lebih lama dengan bahan solekan bermineral.
.
.
Haaaa best ke best???😃 Jommm kita undi DYXY COSMETICS hari ni!!!
.
.
0122226657
0122226657
0122226657
.
.
#dyxycosmetics
#dyxyviral2018
#dyxyfantastic
#undilahdyxy
#teamliezzero
#produkmeletop
#makeupsimplemudah
#makeuplover
#makeupaddict

Seedaaapnyee!!
Nak 1 balang la.... Ni la komen pelanggan kami..
.
.
Korang try la, rugi tak beli, Sbb bukan senang nak dapatkan produk Homemade kami.
.
.
Now ada di Pandan Uptown Jb. .
.
#fyzzcrustula #fyzzcookies #cookieshous #almond #hariraya #peluangbisnes #kuihraya #produkmeletop #pasarborongpandanjb #pandanuptownjn

New packaging BC Cream!!!😍😍😍
.
.
❤Elegant
❤Exclusive
❤Enhanced Quality
.
.
Wowww!!! Dah try BC Cream packaging baru ni uolz?😊
.
.
FOUNDATION PALING VIRAL NO 1 MALAYSIA🎉🎉🎉🎉
.
. 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
KOD WARNA
💐 BEIGE utk kulit cerah
💐 NATURAL utk kulit sederhana cerah
.
.
Agent sah & berdaftar DYXY COSMETICS
0122226657
.
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxyfantastic
#teamliezzero
#produkmeletop
#productviral
#makeupsimplemudah
#makeupaddict
#makeuplover

Wowww awesome laaa !!!!
.
Tergugat keimanan iolsss..Dyxy BC Cream dah tukar packaging baru la..sooo in love..
.
nak order wsp sis yer 0122226657
.
#dyxycosmetics
#teamliezzero
#productviral
#produkmeletop
#makeupsimplemudah
#makeuplover
#makeupaddict

Selamat petang uolss 😘
.
.
Nahhhhhh...sape ckp kaum cina x pakai Dyxy Cosmetics?😁
.
.
Nindiaaaaa!!! Dorang pun support produk Bumiputera taw...yg penting NO racist!😄we must support each other😍😘
.
.
Ingat senang ke depa ni nak pakai mekap..biasenya natural look beauty je, sempoi je kalo kemana2 pun unless ada event apa2...tp akak salute kpd anty berdua ni sbb berani mencuba!😉
.
.
Ternyata memang jauh berbeza kan? With & without Dyxy...biar gambar berbicara, lg nampak berseri & awet muda tu!!!phewittttt😅
.
.
Ok yg nak order Dyxy tu mehhh DM akak xpun wsap je...xyah malu xyah segan, yg nak cantekkk uolz kan...nak nampak flawless n glowing pun uolz kan, xyah peduli apa kata org...
.
.
Kita jgn ambik peduli apa kata org...yg penting kita taw apa yg kita buat & kita nak cari Redha Allah bkn perhatian manusia semata2...dpt ke dpt???🤗
.
.
Haaaa kan dah keluar motivasi akak pg2 ni😆
.
.
Mehhh wsap akak cpt2 & dptkan freegift ohsem dgn setiap set Dyxy yg uolz beli😊www.wasap.my/60122226657
www.wasap.my/60122226657
www.wasap.my/60122226657
.
.
#dyxycosmetics #dyxyviral #dyxyfantastic #latesttestimony
#dyxybccream #dyxyfacemist
#dyxybrush #dyxylipstick #dyxyfibremascara #bccreambydyana #teamliezzero
#makeupsimplemudah
#produkmeletop
#productviral

Most Popular Instagram Hashtags