[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#produkmeletop

2633 posts

TOP POSTS

Tengok ni ape kata pengguna princess gold karisma cosmetic👍🏽,jom kita baca kelebihan princess gold!
.
.
BERAPA RAMAI NAK BUANG DAKI DEGIL PADA KETIAK TANPA BAHAN CHEMICAL ?
.
.
"TAKDA LAGI KETIAK HITAM. !!! "
sy syorkan kepada wanita yang ada masalah ketiak hitam untuk cuba princess gold,insyaAllah berpuas hati dengan krim ni.
.
.
🌷PRINCESS GOLD CREAM🌷
ketiak makin hitam ni??? sebabnya kerap sgt bercukur..nk biarkan ke???tak malu ke??meh sini try "PRODUK KARISMA COSMETIC PRINCESS GOLD CREAM"Comfirm ketiak korang cerah lepas sapu ni!

Beleh jugak digunakan utk mencerahkan bahagian:
💁ketiak
💁mis V
💁belakang leher
💁siku
💁celah perlipatan
💁Lutut
💁buku lali
💁boleh buat hujung gunong yg dah lebam colournya tu bertukar jadi pink gitu😊

Disapu selepas mandi pada waktu malam sebelum tido,kesan selepas 3 hari penggunaan👍🏽 dan yg paling penting cepat menyerap & tak melekit.

TERDAPAT DALAM KANDUNGAN 15g

#DropshipteamkcSidah
#tidakadadikedaikosmetik
#produkmeletop

Pasti...Chantikkk Sangattt!!!

Double tap untuk ❤️tutorial dari @aqirazlah, masih cantik dan berseri walaupun dah bersihkan make up! .
Hubungi Hotline @aquaaisofeya : +60133182141 (Puan Fathin) untuk dapatkan free consultation 🤗
.
#makeupremovermalaysia #muamalaysia #instagood #instafamous #instareveiw #waterbasedmoisturizer #porecleanser #produkmeletop #produkberkesan

Dah calit2 tu ..jgn lupa ye minum air masak juga yeeee utk kesan yg memberangsangkan 😍😍😍 . . " CALIT - CALIT ..CANTIK " .

Berfungsi :
.
✔ menaikkan ser wajah dan mencerahkan kulit .
✔ menegang dan memantapkan tisu kendur .
✔ membantu mencerahkan kulit kusam .
✔ mengurangkan kesan parut .
✔ membantu mengatasi masalah jerawat .
✔ mengurangkan blackhead dan kulit berminyak.
✔ dapat mengatasi masalah eyebag .

#womendesireeessentialcream #calit2cantik
#produkmeletop

YANG DAH LAWA MAKIN LAWA, MAKIN GLOWING WOIIII LEPAS GUNA KARISMA NI "Sis sy tak da masalah jerawat atau jeragat pun cuma kulit sedikit kusam dan tak berseri. Karisma ni boleh menyerikan kulit wajah ke? boleh buat kulit jadi glowing2 ke?" Haaaaaa ini la jawapan utk soalan tu. Ye dik karisma mampu buat kulit awk yang dah chantik tu bertambah chantik dan glowing

Pasti....Chantikkk Sangattt!!!
Ada yg nk cantikk mcm sis ni...meh wtspp kak iezan...
Klik
http://www.wasap.my/60107972190
#IEZANSTOKISSEREMBAN2
📮✈ seluruh Malaysia
🏃🏃🚗🚗 sekitar Seremban,mambau,ampangan,sikamat,senawang dll...
#karismacosmetic #fullset #produkmeletop #glowing

botol pump 60ml
kita nk masuk production untuk feminin wash
terliur tak nk ada jenama sendiri..nak buat bisnes?
jangan susah hati modal x banyak..meh ktie tolong..mehlaaaa..nak tanya saje pon tak marah..tak payah bayar..
ni no ni...0179025482
#jenamasendiri
#femininwash
#directkilang
#produkmeletop
#tolongbuatduit

Dah malam rumah Nurrul dihujani coklat dri adik Yayang.. Tq dear.. Apapun malam2 before darlings2 sleep cuci muka dgn Habbatus Sauda Soap utk kulit mulus mcm Nurrul walaupun tanpa make up.. muaxxx 💋👄
#cantikdaramascara #RTM #TV1 #selamatpagimalaysia #cantikdaracantikmacamanakdara #cantikdara #mascarafiber #wudhufriendlymascara #magicsoapcantikdara #5kalikuasamelentik #produkhebat #produkmuslim #produkmeletop #produklakukeras #stokis #agen #malaysia #brunei #produkkeluarTV #trending #video #backstage 💜💛💚

HANYAA DALAM 7 HARI JE ASET RASA TEGANG PADATTT GITUUU !!😱 AWAS!! JANGAN SAPU LEBIH DARI 2X SEHARI NANTI TERLEBIH MONTOK !! SUSAH BUAT KERJA , SI HUSBEN MELEKAT TAKMAU LEPAS.. HIHIHI ✔ MONTOK PADAT GEBU PAYUDARA
✔ MENCANTIKKAN BENTUK PUNGGUNG
✔ MENCERAH KAN PUTING YG GELAP

PRODUK LULUS KKM !!! SAPU2 TERUS MONTOK ❤

01127600410

#produkviral
#produkmeletop
#fiirabreastserum
#cantikluardandalam
#memontokpayudara
#melentikanpungggung
#mencerahkankulit

@Regrann from @officialcantikdara - Salam sayang semua..❤ Nurrul ingin menjemput
Tan Sri/Puan Sri/Datuk Sri/Datin Sri /Datuk/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik serta
Makcik..pakcik..abg..akak..adik.. Jom beramai2 ke Booth Cantik Dara di no.
Nurrul akan inform kemudian.. 😍

Venue: Pusat Konvensyen Shah Alam, Selangor. (SACC)
Event: Fiesta Muslimah BH 2017
Date: 2 June, 3 June & 4 June 2017
Time: 10am to 12am.

Soft launch 2 product terbaru Lipmatte Cantik Dara Foxy Pink & Gorgeous Plum.
Kami membawa sekali 3 product yg hot jualan di seluruh Malaysia, Brunei & Singapura Cantik Dara Mascara, Habbatus Sauda Soap & Glitter Eye Gel by Cantik Dara.

Dapatkan EMAS 916 & Earing PEARL dengan setiap pembelian rm200 jadilah pelanggan bertuah kami yg mendapat COP CDM di dalam PAPER BAG EXCLUSIVE CANTIK DARA *Tertakluk kepada terma & syarat. ❤🦋 Selamat membeli belah bersama Cantik Dara Cantik Macam Anak Dara di Fiesta Muslimah BH 2017, Pusat Konvensyen Shah Alam, Selangor. (SACC) ❤️🦋
#cantikdaramascara #RTM #TV1 #moodrepublik #selamatpagimalaysia #cantikdaracantikmacamanakdara #cantikdara #mascarafiber #wudhufriendlymascara #habbatussaudasoap #produkmuslim #produkmeletop #stokis #agen #malaysia #brunei #singapura #produkkeluarTV #trending #video #sabah #fashion #topvideo #toppost #pwtc #booth #sacc #fiestamuslimahbh2017 #BH #fauziahahmaddaud

sabun khas utk kaum lelaki
Nak tahu kehebatan sabun ABANGABANG ni?? . 👉🏻kulit jadi lembut 👉🏼melembabkan kulit 💧 👉🏻rasa segar 🌞 🌜 👉🏼wangi ❤️ berbeza kalau guna sabun biasa akan buat kulit jadi kering dan kegatalan
.
Harga tak mahal.. RM24.90 Sahaja!! Tahan sebulan.. Whatsapp
012-3113353
017-3177319
.
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

MOST RECENT

HANYAA DALAM 7 HARI JE ASET RASA TEGANG PADATTT GITUUU !!😱 AWAS!! JANGAN SAPU LEBIH DARI 2X SEHARI NANTI TERLEBIH MONTOK !! SUSAH BUAT KERJA , SI HUSBEN MELEKAT TAKMAU LEPAS.. HIHIHI ✔ MONTOK PADAT GEBU PAYUDARA
✔ MENCANTIKKAN BENTUK PUNGGUNG
✔ MENCERAH KAN PUTING YG GELAP

PRODUK LULUS KKM !!! SAPU2 TERUS MONTOK ❤

01127600410

#produkviral
#produkmeletop
#fiirabreastserum
#cantikluardandalam
#memontokpayudara
#melentikanpungggung
#mencerahkankulit

Jom join D’RATU Family as Dropshipper (tanpa modal) @ Agent (modal serendah RM300) @ Stockist
.
.
Tiada yuran dikenakan tau! And siapa capai target siap dapat 'reward' lagi atas kesungguhan masing-masing. Untung-untung dapat tajaan trip ke oversea lagi..nak ke nak?
.
Yang betul-betul serius nak tambah duit sampingan whatsapp me at 0177647885 nanti kita story mori lagi okey.. Deal?

#dratuwhitehq #dratuwhite #wanted #jawatankosong #stockistdratuwhite #agentdratuwhite #dropshipdratuwhite #produkviral #produkterkini #produkmeletop #syurgakedua
.

Kulit rasa smooth selepas pakai Inspired Cleanser
Inspired Serum wangi jimat perfume 😘 - Pengguna RW
.
Alhamdulillah memang feedback semua sangatlah positif n sangattt ok...
.
Uols ada masalah kulit muka cepat2 dapatkan produk D'Ratu White. Tak kan nak diam je..
Cepat2 WhatsApp
0177647885
WhatsApp 0177647885
WhatsApp 0177647885 👑 Stokis & Agent diperlukan 👑

#dratuwhite #dratuwhitefeedback #dratufeedback #inspiredcleansercollagendratuwhite #inspiredserumdratuwhite #produkkecantikan #buatanmalaysia #produkviral #produkterkini #produkmeletop

🌺🌺SKINCARE 5 In 1🌺🌺SKINCARE 5 in 1🌺🌺
↔KARISMA COSMETIC↔
✔✔LULUS KKM✔✔ Antara kandungan KARISMA SKINCARE adalah seperti berikut:
👉Petrolatum,Octadecanol,Lemon fruit extract,Sugar cane extract,Pearl Powder,Bird's Nest,Aloe Barbadensis,Ginger Root,Sondium Citrate,Frangrance,alpha arbutin,colegen,ginseng,extract pomegranate,salmon colegen,apple stemcell & water ↔KARISMA SKINCARE mengandungi 5 item dalam satu set lengkap

1.BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN
membersihkan kulit dari kotoran,melembap,menyegar,menegang & melicinkan kulit wajah.

2.NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG
memberi pencerahan utk kulit gelap dan kulit kusam,membantu mengurangkan jerawat,membantutkan pertumbuhan jerawat baru,memudarkan bekas parut jerawat & jeragat serta melicinkan kulit.

3.TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA
membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering,menstabilkan PH kulit,mencerahkan kulit,merawat tompok hitam jeragat,mengecilkan liang roma & memberi kelembapan pada kulit

4.DAYCREAM
untuk mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinar UV & mengandungi SPF30 & Q 10.

5.SUNBLOCK SPF60
sesuai utk kulit kering & sensitif,sunblock pula formular terbaik utk memutihkan kulit wajah & menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit. ↔Cara menggunakan karisma cosmetic: malam:
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu night cream kunyit
🌸alaskan dengan treatment sarang burung siang
🌸cuci dengan sabun beauty soap
🌸sapu day cream mcm foundation
🌸alas dengan sunblock

Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! Wsp 📲📲0194762973☎☎ #syjualonline #stokiskarisma #karismakosmetik #stokisbayanlepas #karismacosmeticpulaupinang
#luluskkm #halusmulus #gebugebas #seawl7hr #hnyadgnstokisbrdaftarshj
#tdkterdapatdimna2kedaikosmetik #stokiskelantan #putihgebu #produkmeletop

Happy deepavali 🎉🎉🎉 sis nak bagi harga promosi ni kalau beli dua krim jeragat. Ajak kawan beli sekali ye #krimjeragatmoleek #mukalawa #gebu #putih #krimmoleekkl #krimmoleeksgbesar #opendropship #happydeepavali #freepostage #produkmeletop

Good morning semua!
selamat bercuti dan selamat menyambut deepavali kepada yang menyambutnya 👑
.
order sentiasa open ya sayang-sayang semua👑
.
whatsapp 📱 017 764 7885
whatsapp 📱 017 764 7885
whatsapp 📱 017 764 7885
.
#dratuwhitehq #dratuwhite #inspiredserumdratuwhite #inspiredcleansercollagendratuwhite #dratuwhiteinspiredcleansercollagen #dratuwhiteinspiredserum #buatanmalaysia #produk #produkmuka #produkviral #produkmeletop

👑 D’RATU WHITE INSPIRED SERUM 👑

Sebelum tidur malam ni, pakai INSPIRED SERUM pada wajah menjadikan jerawat, kulit berminyak dan semua masalah kulit dapat diselesaikan 😍
.
Stokis & Agent dialu-alukan .
Esok postage macam biasa‼️
.
Whatsapp 📱 017 764 7885
Whatsapp 📱 017 764 7885
Whatsapp 📱 017 764 7885
.
#dratuwhite #dratuwhitehq #dratuwhiteinspiredserum #inspiredserumdratuwhite #produkkecantikan #buatanmalaysia #produkmeletop #produkviral #viral #terlaris

👑 D’RATU WHITE INSPIRED CLEANSER COLLAGEN 👑 .
Kenapa penting untuk cuci muka? Okay, pentingnya untuk cuci muka dua kali sehari adalah untuk membuang segala kekotoran yang ada dimuka. Walaupun anda tidak memakai makeup sekali pun, penting untuk anda mencuci muka kerana zaman sekarang terdapat banyak pencemaran.
Jadi jangan lupa cuci muka dengan INSPIRED CLEANSER COLLAGEN malam ini ya!” 👑 Stokis & Agent dialu-alukan
WhatsApp 📱 017 764 7885
WhatsApp 📱 017 764 7885
WhatsApp 📱 017 764 7885

#dratuwhitehq #dratuwhite #inspiredcleansercollagendratuwhite #dratuwhiteinspiredcleansercollagen #goodnight #selamatmalam #produkkecantikkan #buatanmalaysia #produkviral #viral #produkterlaris #produkmeletop

Abang Abang Soap ini menghasilkan wangian yang sangat memuaskan yang mana bau wanginya dapat membuat isteri anda rasa nak dekat memanjang je.
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
Whatsapp 012- 3113353 / 017-3177319
.

#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop

👑 D’RATU WHITE 👑

5 faktor jerawat yang mungkin anda tidak tahu❗️
.
👑 Tidak minum air secukupnya (3 liter sehari)
👑 Tidak tidur dengan cukup (8jam sehari)
👑 Perubahan hormon( hormon yang tidak menentu)
👑 Alergik ( alahan pada sesuatu)
👑 Gaya pemakanan yang tidak sihat
RW

#dratuwhitehq #dratuwhite #inspiredserumdratuwhite #Inspiredcleansercollagendratuwhite
#produkkecantikkan
#produkviral
#produkmeletop
#buatanmalaysia

Antara benda wajib untuk pemakaian harian, D’Ratu White Inspired Cleanser Collagen ! Pencuci ini sangat berkesan untuk anda mencuci makeup di muka dan dapat membuang segala kekotoran serta mengekalkan kelembapan kulit. Sudahkan anda mempunyai INSPIRED CLEANSER COLLAGEN ? 📱0177647885
📱0177647885
📱0177647885 👑Stokis dan agent diperlukan
#dratuwhite #dratuwhitehq #inspiredcleansercollagendratuwhite #dratuwhiteinspiredcleansercollagen #kebaikaninspiredcleansercollagendratuwhite #produkkecantikkan #produkhalal #produkorganik #produkterlaris #produkviral #produkmeletop

Assalamu'alaikum.. Selamat pagi dan salam isnin buat semua.. :-) Anda ingin kelihatan flawless, bebas dari mslh jrwat dan jrgat?? Anda ingin tukar skincare yang lebih baik tapi xpasti yg mna satu?? Anda ingin tampil berlainan dan lebih cantik daripada sebelum ni?? Anda nak cantik tapi nak nampak natural, x mau makeup2?

SEDIH😢STRESS😖RISAU😨..jgn panik KARISMA kosmetik kn ada 😍😍dgn rangkaian produk Karisma Cosmetic mampu menyelesaikan mslh adik kakak abg dr hjung rambut ke hjung kaki😉😉 Pastiii cantikkk sgtt!!! #lulusKKM
#halal
#produktiadadimana2kedaijamu
#ribuantestimonidanfeedback
#produkmeletop

sila pm/whatsapp 01121992301

sabun khas utk kaum lelaki
Nak tahu kehebatan sabun ABANGABANG ni?? . 👉🏻kulit jadi lembut 👉🏼melembabkan kulit 💧 👉🏻rasa segar 🌞 🌜 👉🏼wangi ❤️ berbeza kalau guna sabun biasa akan buat kulit jadi kering dan kegatalan
.
Harga tak mahal.. RM24.90 Sahaja!! Tahan sebulan.. Whatsapp
012-3113353
017-3177319
.
.
#ricoempire #ricobeauty #baazarpaknil
#produkonline #malaysia #sayajual #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkuat #produkmeletop #putih
#jeragat #darahtinggi #malampertama #kolagen #lelaki #perempuan #malaysia
#zaffshaff #azhafisjai #foundermeletop #dropship #agent #onlineagent #stokis

Wanita wanita ingin merasakan menjadi RATU 👑
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gunalah D’Ratu White Inspired Serum
Sangat berkesan rugi kalau tak cuba😘

Kebaikan D’Ratu White Inspired Serum :-
👑 Merawat kulit berjerawat dan menghilangkan parut jerawat.
👑 Mengawal pengeluaran sebum untuk kulit berminyak.
👑 Mengurangkan jeragat pada kulit wajah.
👑 Melembapkan semula kulit wajah yang terlalu kering.
👑 Merawat dan melambatkan proses kedutan kulit wajah. Mengecilkan liang pori.
👑 Menjadikan tona kulit wajah lebih sekata. .
.
📱017-764 7885
📱 017-764 7885
📱 017-764 7885 👑 stokis dan agent diperlukan

#inspiredserumdratuwhite #dratuwhitehq #dratuwhite #produkkecantikkan #produkbuatanmalaysia #produkviral #produkmeletop #viral

Wanita wanita ingin merasakan menjadi RATU 👑
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gunalah D’Ratu White Inspired Serum
Sangat berkesan rugi kalau tak cuba😘

Kebaikan D’Ratu White Inspired Serum :-
👑 Merawat kulit berjerawat dan menghilangkan parut jerawat.
👑 Mengawal pengeluaran sebum untuk kulit berminyak.
👑 Mengurangkan jeragat pada kulit wajah.
👑 Melembapkan semula kulit wajah yang terlalu kering.
👑 Merawat dan melambatkan proses kedutan kulit wajah. Mengecilkan liang pori.
👑 Menjadikan tona kulit wajah lebih sekata. .
.
📱017-764 7885
📱 017-764 7885
📱 017-764 7885 👑 stokis dan agent diperlukan

#inspiredserumdratuwhite #dratuwhitehq #dratuwhite #produkkecantikkan #produkbuatanmalaysia #produkviral #produkmeletop #viral

Most Popular Instagram Hashtags