#produkkosmetik

MOST RECENT

Testimoni Bellove Collanest ❤️
✅Kulit makin putih
✅glowing ✅makin berseri
✅ Jerawat makin hilang
.
Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋
.
Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali jumaat sabtu 😘
.
Whatsapp kak bell now 👇🏻
.
📲 011 25462878
📲 011 25462878
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit

Testimoni Bellove Collanest ❤️
✅Kulit makin putih
✅glowing ✅makin berseri
.
Best sgt kan ? Rugi tau korang tak try.. 15 premium sachet yang diformulasikan dengan extra whitening collagen utk setiap sachet.. Hanya putih dalam masa 15 hari sahaja ! Jimat masa + kesan yang cepat utk korang putih , cantik , lawa dan sihat 💋
.
Jom cepat2 contact atau pm untuk membuat order. Postage berjalan setiap hari kecuali jumaat sabtu 😘
.
Whatsapp kak bell now 👇🏻
.
📲 011 25462123
📲 011 25462123
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit

:: Mengapa Fame Eyeliner menjadi kegilaan ramai? :: .
.
✔Warnanya yang hitam pekat
✔Muncung yang tajam dan tidak lembik
✔Tahan lama selepas solekan
✔Mudah dibersihkan
✔Tidak meninggalkan kesan hitam/lebam bawah mata
✔Waterproof
✔Kualiti hebat
✔Mudah digunakan
✔Sesuai untuk beginner yang baru mula belajar menggunakan eyeliner
✔Harga MAMPU MILIK!
.
.
Dapatkan Fame Eyeliner sekarang !! 😍
.
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #nsismascara #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #lemonex #susumaaez #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #minyakarganemas #yarramoisturizer #sutrabellafoundation #honeybee #okayamalaysia #noradanish

:: KELEBIHAN FAME MASCARA ::
.
.
❤ Formula fiber yang melebatkan bulu mata
❤ Waterproof
❤ Tahan sepanjang hari
❤ Tidak comot
❤ Memanjang & melentikkan bulu mata
❤ Tak perlu lagi memakai BULU MATA PALSU
❤ Mudah dibersihkan
.
.
Dapatkan Fame Mascara sekarang !! Biar lentik bulu mata korang semua tauuuu 😍
.
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #nsismascara #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #lemonex #susumaaez #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #minyakarganemas #yarramoisturizer #sutrabellafoundation #honeybee #okayamalaysia #noradanish

:: HONEY BEE ALMOND GOMMAGE SMOOTHING GEL (100ML) ::
.
.
Honeybee Gommage Soothing Gel (Scrub) adalah pencuci muka yang mengandungi biji-biji halus didalamnya yang mampu merawat masalah kulit dimana kandungan bahannya adalah Almond Honey Propolis Camomille Extract.Ini adalah produk terbaik daripada Korea. . .
.
.
Apa kelebihan Honey Bee Almond Gommage Smoothing Gel (Scrub) ?
.
✅Mencerahkan kulit wajah
✅Menanggalkan sel-sel kulit mati secara halus
✅Membersihkan liang-liang pori
✅Mengurangkan blackheads & whitehead
✅Kulit terasa lebih bersih,lembut,tidak kusam & berseri-seri.
.
.
INGREDIENT dalam scrub ni semua letops-letops high quality. .
.
👉🏻 HONEY
👉🏻 PROPOLIS ALMOND SWEET OIL
👉🏻 SHEA BUTTER
👉🏻 JAPONICA OIL
.
.
Digunakan 3 kali seminggu untuk membuang semua kulit mati dan daki di kulit muka. Barulah kulit berseri, mekap pun lebih naik seri.
.
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #nsismascara #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #lemonex #susumaaez #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #minyakarganemas #yarramoisturizer #sutrabellafoundation #honeybee #okayamalaysia #noradanish

:: Apa yang best sangat Fame Matte Lipstick ni? ::
.
.
✅ Kesemua warna Fame matte lipcream mempunyai KKM individu
✅ Fame merupakan syarikat bumiputera dan lipcream Fame, Made in Malaysia
✅ Produk di hasilkan di kilang bertaraf GMP
✅ Dihasilkan daripada kandungan yg berkualiti dan imported
✅ Tekstur yg ringan rasa mcm tak pakai apa2
✅ Lipcream tahan lama tanpa perlu touch up byk kali
✅ Takkan mengeringkan bibir .
✅ Sgt2 mudah utk di pakai
✅ Tidak melekit
✅ Pilihan warna yg banyak
✅ Mudah utk di bersihkan (MESRA WUDHU)
.
Haaaaa best kan? Rasa tak sabar nak beli kan? Jom dptkan lipstick anda sekarang dgn kami 👇🏻
.
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #nsismascara #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #lemonex #susumaaez #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #minyakarganemas #yarramoisturizer #sutrabellafoundation #honeybee #okayamalaysia #noradanish

" MAKAN BUAH JE BOLEH PUTEH GEBU GEBAS! DAH TAK PERLU SUNTIK BAGAI UTK MILIKI KULIT ORI MCM BEBBY... "
.
.
Yang nak kulit PUTEH melepak, meh wasap Syaa sekarang 🙋🏻‍♀️ Syaa nak share rahsia kulit akak Bella kita nie tanpa perlu sakitkan kulit dengan sunttikan puteh 😉 Syaa nak yg serius nak rawat dari dlm bila kulit dah putehh level conpidem, kita lebih kuat, bersih je nampak kita kan 😍 Kulitt kita sihat, muka kita ceriaa, rahsia awet muda puteeh gebu dengan selamat 👍🏻
.
" DULU SAYA DAYANG SENANDUNG.. SKRG SAYA FATIN SNOW WHITE... GARA2 MAKAN VITAMIN BUAH.. " - Fatin
.
.
" Testimoni untuk 10 hari 😱 Luar biasa, Seriusly. Memang lain dari yang lain. Bella rasa cepat kesan sebab bella tk tinggal air masak. Daily 3L bella minum 😍 Alhamdullilah. Ni hasil selepas 10 hari consume VIT-C WHITE. Flavour yogurt! Yummih. Memang best, 1 sachet memang tak cukup untuk sekali makan 🙈" Katanya.
.
.
❤️ KEBAIKAN SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
😍 Membantu mencerahkan kulit
😍 Membantu melembabkan kulit
😍 Membantu merawat kulit kering .
😍 Membantu merawat kulit bersisik
😍 Kulit lebih sihat dan bermaya
😍 Melindungi kulit dari sinaran UV
😍 Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam
😍 Memudarkan parut-parut lama .
😍 Membantu memulihkan kulit
.
.
❤️ KANDUNGAN BAHAN-BAHAN DALAM SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
✅ Vitamin C
✅ Grape Seed
✅ Ekstrak blueberry
✅ Ekstrak strawberry
✅ Ekstrak backberry
✅ Ekstrak raspberry
.
.
❤️ CARA PENGGUNAAN ❤️
.
- Tuangkan 1 sachet VIT C WHITE kedalam 120 ml air suam atau minuman kegemaran anda, sedia untuk diminum atau boleh dikemam begitu sahaja, kemam2 cantikk gituu 😘
.
.
HARGA : RM60 - 20 sachet (1 kotak)
KOS POS : RM8 SM / RM12 SS
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #putih #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #neelofa #theyusufiskandar #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #syaafiqbeautyshop #laraalana #honeybee #okayamalaysia #noradanish #supplements #vitaminc

" MAKAN BUAH JE BOLEH PUTEH GEBU GEBAS! DAH TAK PERLU SUNTIK BAGAI UTK MILIKI KULIT ORI MCM BEBBY... "
.
.
Yang nak kulit PUTEH melepak, meh wasap Syaa sekarang 🙋🏻‍♀️ Syaa nak share rahsia kulit akak Bella kita nie tanpa perlu sakitkan kulit dengan sunttikan puteh 😉 Syaa nak yg serius nak rawat dari dlm bila kulit dah putehh level conpidem, kita lebih kuat, bersih je nampak kita kan 😍 Kulitt kita sihat, muka kita ceriaa, rahsia awet muda puteeh gebu dengan selamat 👍🏻
.
" DULU SAYA DAYANG SENANDUNG.. SKRG SAYA FATIN SNOW WHITE... GARA2 MAKAN VITAMIN BUAH.. " - Fatin
.
.
" Testimoni untuk 10 hari 😱 Luar biasa, Seriusly. Memang lain dari yang lain. Bella rasa cepat kesan sebab bella tk tinggal air masak. Daily 3L bella minum 😍 Alhamdullilah. Ni hasil selepas 10 hari consume VIT-C WHITE. Flavour yogurt! Yummih. Memang best, 1 sachet memang tak cukup untuk sekali makan 🙈" Katanya.
.
.
❤️ KEBAIKAN SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
😍 Membantu mencerahkan kulit
😍 Membantu melembabkan kulit
😍 Membantu merawat kulit kering .
😍 Membantu merawat kulit bersisik
😍 Kulit lebih sihat dan bermaya
😍 Melindungi kulit dari sinaran UV
😍 Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam
😍 Memudarkan parut-parut lama .
😍 Membantu memulihkan kulit
.
.
❤️ KANDUNGAN BAHAN-BAHAN DALAM SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
✅ Vitamin C
✅ Grape Seed
✅ Ekstrak blueberry
✅ Ekstrak strawberry
✅ Ekstrak backberry
✅ Ekstrak raspberry
.
.
❤️ CARA PENGGUNAAN ❤️
.
- Tuangkan 1 sachet VIT C WHITE kedalam 120 ml air suam atau minuman kegemaran anda, sedia untuk diminum atau boleh dikemam begitu sahaja, kemam2 cantikk gituu 😘
.
.
HARGA : RM60 - 20 sachet (1 kotak)
KOS POS : RM8 SM / RM12 SS
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #putih #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #neelofa #theyusufiskandar #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #syaafiqbeautyshop #laraalana #honeybee #okayamalaysia #noradanish #supplements #vitaminc

" MAKAN BUAH JE BOLEH PUTEH GEBU GEBAS! DAH TAK PERLU SUNTIK BAGAI UTK MILIKI KULIT ORI MCM BEBBY... "
.
.
Yang nak kulit PUTEH melepak, meh wasap Syaa sekarang 🙋🏻‍♀️ Syaa nak share rahsia kulit akak Bella kita nie tanpa perlu sakitkan kulit dengan sunttikan puteh 😉 Syaa nak yg serius nak rawat dari dlm bila kulit dah putehh level conpidem, kita lebih kuat, bersih je nampak kita kan 😍 Kulitt kita sihat, muka kita ceriaa, rahsia awet muda puteeh gebu dengan selamat 👍🏻
.
" DULU SAYA DAYANG SENANDUNG.. SKRG SAYA FATIN SNOW WHITE... GARA2 MAKAN VITAMIN BUAH.. " - Fatin
.
.
" Testimoni untuk 10 hari 😱 Luar biasa, Seriusly. Memang lain dari yang lain. Bella rasa cepat kesan sebab bella tk tinggal air masak. Daily 3L bella minum 😍 Alhamdullilah. Ni hasil selepas 10 hari consume VIT-C WHITE. Flavour yogurt! Yummih. Memang best, 1 sachet memang tak cukup untuk sekali makan 🙈" Katanya.
.
.
❤️ KEBAIKAN SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
😍 Membantu mencerahkan kulit
😍 Membantu melembabkan kulit
😍 Membantu merawat kulit kering .
😍 Membantu merawat kulit bersisik
😍 Kulit lebih sihat dan bermaya
😍 Melindungi kulit dari sinaran UV
😍 Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam
😍 Memudarkan parut-parut lama .
😍 Membantu memulihkan kulit
.
.
❤️ KANDUNGAN BAHAN-BAHAN DALAM SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
✅ Vitamin C
✅ Grape Seed
✅ Ekstrak blueberry
✅ Ekstrak strawberry
✅ Ekstrak backberry
✅ Ekstrak raspberry
.
.
❤️ CARA PENGGUNAAN ❤️
.
- Tuangkan 1 sachet VIT C WHITE kedalam 120 ml air suam atau minuman kegemaran anda, sedia untuk diminum atau boleh dikemam begitu sahaja, kemam2 cantikk gituu 😘
.
.
HARGA : RM60 - 20 sachet (1 kotak)
KOS POS : RM8 SM / RM12 SS
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #putih #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #neelofa #theyusufiskandar #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #syaafiqbeautyshop #laraalana #honeybee #okayamalaysia #noradanish #supplements #vitaminc

" MAKAN BUAH JE BOLEH PUTEH GEBU GEBAS! DAH TAK PERLU SUNTIK BAGAI UTK MILIKI KULIT ORI MCM BEBBY... "
.
.
Yang nak kulit PUTEH melepak, meh wasap Syaa sekarang 🙋🏻‍♀️ Syaa nak share rahsia kulit akak Bella kita nie tanpa perlu sakitkan kulit dengan sunttikan puteh 😉 Syaa nak yg serius nak rawat dari dlm bila kulit dah putehh level conpidem, kita lebih kuat, bersih je nampak kita kan 😍 Kulitt kita sihat, muka kita ceriaa, rahsia awet muda puteeh gebu dengan selamat 👍🏻
.
" DULU SAYA DAYANG SENANDUNG.. SKRG SAYA FATIN SNOW WHITE... GARA2 MAKAN VITAMIN BUAH.. " - Fatin
.
.
" Testimoni untuk 10 hari 😱 Luar biasa, Seriusly. Memang lain dari yang lain. Bella rasa cepat kesan sebab bella tk tinggal air masak. Daily 3L bella minum 😍 Alhamdullilah. Ni hasil selepas 10 hari consume VIT-C WHITE. Flavour yogurt! Yummih. Memang best, 1 sachet memang tak cukup untuk sekali makan 🙈" Katanya.
.
.
❤️ KEBAIKAN SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
😍 Membantu mencerahkan kulit
😍 Membantu melembabkan kulit
😍 Membantu merawat kulit kering .
😍 Membantu merawat kulit bersisik
😍 Kulit lebih sihat dan bermaya
😍 Melindungi kulit dari sinaran UV
😍 Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam
😍 Memudarkan parut-parut lama .
😍 Membantu memulihkan kulit
.
.
❤️ KANDUNGAN BAHAN-BAHAN DALAM SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
✅ Vitamin C
✅ Grape Seed
✅ Ekstrak blueberry
✅ Ekstrak strawberry
✅ Ekstrak backberry
✅ Ekstrak raspberry
.
.
❤️ CARA PENGGUNAAN ❤️
.
- Tuangkan 1 sachet VIT C WHITE kedalam 120 ml air suam atau minuman kegemaran anda, sedia untuk diminum atau boleh dikemam begitu sahaja, kemam2 cantikk gituu 😘
.
.
HARGA : RM60 - 20 sachet (1 kotak)
KOS POS : RM8 SM / RM12 SS
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #putih #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #neelofa #theyusufiskandar #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #syaafiqbeautyshop #laraalana #honeybee #okayamalaysia #noradanish #supplements #vitaminc

" MAKAN BUAH JE BOLEH PUTEH GEBU GEBAS! DAH TAK PERLU SUNTIK BAGAI UTK MILIKI KULIT ORI MCM BEBBY... "
.
.
Yang nak kulit PUTEH melepak, meh wasap Syaa sekarang 🙋🏻‍♀️ Syaa nak share rahsia kulit akak Bella kita nie tanpa perlu sakitkan kulit dengan sunttikan puteh 😉 Syaa nak yg serius nak rawat dari dlm bila kulit dah putehh level conpidem, kita lebih kuat, bersih je nampak kita kan 😍 Kulitt kita sihat, muka kita ceriaa, rahsia awet muda puteeh gebu dengan selamat 👍🏻
.
" DULU SAYA DAYANG SENANDUNG.. SKRG SAYA FATIN SNOW WHITE... GARA2 MAKAN VITAMIN BUAH.. " - Fatin
.
.
" Testimoni untuk 10 hari 😱 Luar biasa, Seriusly. Memang lain dari yang lain. Bella rasa cepat kesan sebab bella tk tinggal air masak. Daily 3L bella minum 😍 Alhamdullilah. Ni hasil selepas 10 hari consume VIT-C WHITE. Flavour yogurt! Yummih. Memang best, 1 sachet memang tak cukup untuk sekali makan 🙈" Katanya.
.
.
❤️ KEBAIKAN SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
😍 Membantu mencerahkan kulit
😍 Membantu melembabkan kulit
😍 Membantu merawat kulit kering .
😍 Membantu merawat kulit bersisik
😍 Kulit lebih sihat dan bermaya
😍 Melindungi kulit dari sinaran UV
😍 Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam
😍 Memudarkan parut-parut lama .
😍 Membantu memulihkan kulit
.
.
❤️ KANDUNGAN BAHAN-BAHAN DALAM SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
✅ Vitamin C
✅ Grape Seed
✅ Ekstrak blueberry
✅ Ekstrak strawberry
✅ Ekstrak backberry
✅ Ekstrak raspberry
.
.
❤️ CARA PENGGUNAAN ❤️
.
- Tuangkan 1 sachet VIT C WHITE kedalam 120 ml air suam atau minuman kegemaran anda, sedia untuk diminum atau boleh dikemam begitu sahaja, kemam2 cantikk gituu 😘
.
.
HARGA : RM60 - 20 sachet (1 kotak)
KOS POS : RM8 SM / RM12 SS
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #putih #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #neelofa #theyusufiskandar #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #syaafiqbeautyshop #laraalana #honeybee #okayamalaysia #noradanish #supplements #vitaminc

" MAKAN BUAH JE BOLEH PUTEH GEBU GEBAS! DAH TAK PERLU SUNTIK BAGAI UTK MILIKI KULIT ORI MCM BEBBY... "
.
.
Yang nak kulit PUTEH melepak, meh wasap Syaa sekarang 🙋🏻‍♀️ Syaa nak share rahsia kulit akak Bella kita nie tanpa perlu sakitkan kulit dengan sunttikan puteh 😉 Syaa nak yg serius nak rawat dari dlm bila kulit dah putehh level conpidem, kita lebih kuat, bersih je nampak kita kan 😍 Kulitt kita sihat, muka kita ceriaa, rahsia awet muda puteeh gebu dengan selamat 👍🏻
.
" DULU SAYA DAYANG SENANDUNG.. SKRG SAYA FATIN SNOW WHITE... GARA2 MAKAN VITAMIN BUAH.. " - Fatin
.
.
" Testimoni untuk 10 hari 😱 Luar biasa, Seriusly. Memang lain dari yang lain. Bella rasa cepat kesan sebab bella tk tinggal air masak. Daily 3L bella minum 😍 Alhamdullilah. Ni hasil selepas 10 hari consume VIT-C WHITE. Flavour yogurt! Yummih. Memang best, 1 sachet memang tak cukup untuk sekali makan 🙈" Katanya.
.
.
❤️ KEBAIKAN SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
😍 Membantu mencerahkan kulit
😍 Membantu melembabkan kulit
😍 Membantu merawat kulit kering .
😍 Membantu merawat kulit bersisik
😍 Kulit lebih sihat dan bermaya
😍 Melindungi kulit dari sinaran UV
😍 Membantu melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam
😍 Memudarkan parut-parut lama .
😍 Membantu memulihkan kulit
.
.
❤️ KANDUNGAN BAHAN-BAHAN DALAM SUPPLEMENT VIT-C WHITE ❤️
.
✅ Vitamin C
✅ Grape Seed
✅ Ekstrak blueberry
✅ Ekstrak strawberry
✅ Ekstrak backberry
✅ Ekstrak raspberry
.
.
❤️ CARA PENGGUNAAN ❤️
.
- Tuangkan 1 sachet VIT C WHITE kedalam 120 ml air suam atau minuman kegemaran anda, sedia untuk diminum atau boleh dikemam begitu sahaja, kemam2 cantikk gituu 😘
.
.
HARGA : RM60 - 20 sachet (1 kotak)
KOS POS : RM8 SM / RM12 SS
.
DM/WHATSAPP SYAA SEKARANG :
.
014-502.3057
.
017-248.7607
.
.
#kosmetikmurah #bella #muabellaz #putih #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #cantik #kurus #produkkesihatan #produkkecantikan #dianzvitamin #makeup #produkmurah #original #produkkosmetik #neelofa #theyusufiskandar #emmamembong #fattzura #fattahamin #manjasireh #concealer #iflawlesstestimoni #syaafiqbeautyshop #laraalana #honeybee #okayamalaysia #noradanish #supplements #vitaminc

Hub⤵️
WA 081231313183

Pernahkah Anda mendapatkan perawatan wajah 5 produk jadi 1 produk lebih praktis dan hasil menakjubkan tanpa efek samping??? 😍

Hanya ada di Trulum Skincare Synergy Worldwide USA. Apa itu Trulum Skincare?
ALL - IN - ONE - PRODUCT !
Produk yg praktis karena Anda tidak perlu lagi kerepotan dalam merawat kulit wajah. Ampule trulum merupakan SATU rangkaian yang berisi 5 produk
1. Toner
2. Day Cream
3. Bright Cream
4. Eye Cream
5. Night Cream
Solusi All-In-one Ampule memberikan manfaat memurnikan menjaga dan melindungi kulit Anda.
MANFAAT
* Anti keriput
* Memutihkan kulit & membuat kulit cerah alami
* Melembabkan & membuat kulit lebih kenyal
* Membantu menyamarkan flek secara bertahap
* Kesehatan kulit wajah untuk semua usia

Cocok untuk semua jenis kulit wanita dan pria 100% alami, aman untuk penderita alergi, ibu hamil dan menyusui.

Hasil nyata mulai dari awal perawatan, langsung perbaikan DNA kulit wajah Anda.

Praktis, Lembut, Aman, Efektif & Teruji, Intrinsic Youth Technology, Dermatologist Tested, No Parabens, No Pthalates, No Sulfates.

Halal & BPOM NE51172000489
Berikan pada orang yg Anda Cintai termasuk DIRI SENDIRI!!!😁
Hub.⤵️
WA 081231313183

#trulum#perawatanwajahglowing#produkkosmetik#aman#halal#bpom#noparabens#kulitcerah#kulitsehat#awetmuda#antikeriput#kerutan#wajahbopeng#cantik#beautyclass#beauty#beautiful#like4likes#follow4follow#skincare#skincarealami#skincareaman#jerawat#obatjerawat#kulitkusam#beautyblogger#beautyvlogger#nosulfates#nopthalates#virtualtrulum


Bersiaplah untuk promo FANTASTIS besok!
-
Anda bisa mendapatkan GRATIS 1 (satu) “New Crystal Handbag” atau “Spirit Tote Bag” atau “Crystal Sling Bag” atau “Passion Beauty Case” atau “Passion Wallet on a Chain” dengan belanja minimum Rp 999.000 (harga katalog)!
-
Promo berlaku hanya 1 HARI mulai besok tanggal 23 April 2018, pukul 09.00 - 23.59 WIB.
-
Info dan order :
Susanna
LINE / WA 081803245900
-
#Oriflame
#OriflameID
#OriflameChangesLives
#OriflameIndonesia
#ParfumMurah
#ParfumOriflame
#ParfumWanita
#MakeUp
#Skincare
#Lipstick
#Lipbalm
#Bedak
#Mascara
#Foundation
#RollOn
#NailPolish
#BodyLotion
#Deodorant
#JualKosmetik
#EyeShadow
#EyeLiner
#Pelembut
#HandBody
#PerawatanWajah
#ProdukKecantikan
#ProdukKosmetik
#PembersihWajah
#Shampo
#UploadKompakan
#Nutrishake

.
Weekend kali ini gagal hangout atau Gabooet karena gagal gajadi pergi? Mending weekendnya dipake santai aja sambil luluran ngerawat tubuh kamu pake Moreskin Body Butter Whitening Gold Nasa ini 😘😘
.
.
Moreskin Body Butter Whitening ini cocok sekali untuk teman teman yang mempunyai kulit kering ,kusam dan yang ingin kulitnya putih bak bidadari hihihi 😁😁
.
Tanya" nasa ?
Dm
Wa. 087822457957
Fb : Kartini Nasa .
.
#Grupmoreskin #Moreskinbodybutterwhiteninggold #Melembutkankulittubuh #Melembabkan #Memutihkan #Merawattubuh #Tubuhsehatterawat #Produkaslinasa #Distributorresminasa #Lulurpemutihtubuh #Luluralami #Luluralanasa #Naturalnusantara #Produkkosmetik #Produkkesehatan #Produkperawatantubuh #Produkpertanian #Produkagrokomplek #Produkbenih #Paketprogramhamil #nasaherbalnusantara

Most Popular Instagram Hashtags