#produkkesihatandankecantikan

MOST RECENT

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

ESP SHAKLEE

Minuman Energy soy protein tanpa kolestrol ni untuk tenaga berpanjangan sepanjang hari. 🌹 0 kolestrol
🌹 Sugar (gula) tu dari buahan. Bukannya gula putih tu.
🌹0 trans fat
🌹 Ada iron dan calcium
🌹 1 hidangan 14gram protin.
🌹 1 tong ni dihasilkan dari 30kg kacang soya. Sehari kita minum dalam jumlah 500gram soya. Tapi hanya 3 sudu dengan mudah.

SOYA SHAKLEE SELAMAT. NON GMO dan tak menggunakan pemanasan tinggi. Wujud di pasaran dari tahun 1962.

Manfaat ESP Shaklee
.................................... 🌸Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam. 🌸Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. 🌸Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 🌸Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. 🌸Memberi ton warna kulit yang sekata. 🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. 🌸Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua. 🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 🌸Memudarkan parut. 🌸Kecantikan kulit dan rambut.

Berminat?

Jom dapatkannya sekarang 🏃‍♀🏃🏻😍😍 Klik link ini untuk direct whatsapp👇👇👇 www.wasap.my/60145068306 🍁We Guide You Choose

#ProdukKesihatanDanKecantikan
#shaklee

#Repost @sephia.my
• • •
❤️ #Repost @nurainiibrahim_ with @get_repost
・・・
Alamak #ArganOil @sephia.my by @jannanick dah nak habis la!!! Korang tahu tak betapa bagus nya argan oil ni.. SAYA TAKKAN REVIEW KALAU PRODUCT TAK BAGUS YER! tak kisah la produk artis ke insta fames ke kalau TAK BAGUS buat apa nak sebarkan ! Betul tak?! Korang mesti ada yang selalu makeup kan? ada yang makeup tebal , nipis ada juga yg tak berminat nak makeup (mcm saya) ! Bila siang hari mesti terkena pancaran cahaya matahari , habuk , udara semua tulah! Bila malam after korang cuci muka korg apply lah ARGAN OIL ni sebelum tidur... esok kan kesan nya kulit korang rasa soft je macam kulit baby 😍 ! Sapu sekali kat bibir tau 😉

Anak anak saya kalau nak pergi sekolah mesti saya apply ARGAN OIL ni kat rambut dorang..Budak biasanya balik sekolah bau pendekar 😂 tapi pakai argan oil ni bau wangi sampai ke petang tau... no worries kulit kepala pun terjaga ❤

100ml ni boleh tahan berbulan tau lama nya.. nampak je mcm kecik tapi kuasa dia hebat gegila 👍👍👍 Sesuai untuk semua peringkat umur... Harga memang sesuai dengan ekonomi skrg nih 😂 MAMPU MILIK !
Produk mcm ni la kita nak bukan indah khabar dari rupa jer... Tahniah sephia! Anda berjaya buat saya jatuh cinta dengan produk ni ❤

#sephiamy #sephiabyjannanick #arganoilsephia #shampoosephia #treatmentargan #arganoil #sephiareview #sayapakaisayajual #sephiakl #sephiabatupahat #sephiakualakangsar #bazaar #trustedseller #sayangketatsendatpadat
#bazaaronline #bazaarpaknil #produk
#produkmalaysia #produklocalterbaik #feedbacks #shop #produkkesihatandankecantikan
#shoppingaddict #online #shopping

Whatsapp 0176684650

Jom siap-siap barang untuk cod esok..TQ custmer-custmer JAMU RATU MALAYA(JRM) semua..😍😍
Untuk info lanjut boleh wasap no 👇👇
📲📲📲
0134597308

#jrm
#cod
#power
#jomtry
#jamuratumalaya
#produkkesihatandankecantikan

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

KEKAL AKTIF WALAU SUDAH BERUSIA

Semakin kita meningkat usia..kolagen dalam badan juga akan semakin berkurang... ramai beranggapan kolagen tu tak penting...ingat untuk cantik je..rupanya tak.. BBPLUS KOLAGEN menghilangkan sakit lutut,sakit sendi....yang lagi best dia energy booster
membantu dalam mengekalkan kekuatan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah.

KULIT akan jadi cantik berseri..pinkish lagi...masalah jerawat,jeragat..semua lari pergi
RAMBUT lebih berseri..elak uban sebelum waktunya... senang cerita ia akan melambatkan proses penuaan... Bulan ini ada promosi.... beli 5 percuma 1 beli 10 percuma 3

Sekotak RM216 (20 sachet)
Nak hasil yg memuaskan kene lah konsisten.. nak jimat rebut pakej promosi...mmg uolls akan jimat byk...stok sedia ada

Jom laju2 wsap 0197897680 Ticer Azah *Terbuka juga utk agen dropship / mini stokis

#GAEonlinewarrior
#GalaxyFighters100k
#Themagicofparttime
#Buat2IncomeSebulan
#sayaminumsayajual
#sayajualonline
#trustedonlineshop
#produkkesihatandankecantikan
#bazaaronline
#bazaarmalaysia
#TicerAzah
#Johorbahru
#projekstg

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Untuk kekal kurus dan turun berat badan, pastikan air cukup 3 ke 4L sehari🤗.
.
Time musim panas ni memang mudah sangat nak habiskan air 4L, tak caya boleh cuba dari sekarang kalau nak turun berat.💪
.
PROGRAM KURUS 30 HARI
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔ Turun 4-7KG
✔ Mealplan mudah untuk kurus
✔Ada Coaching Group
✔ Coach Check Food Diary
✔ All Online ‼DAFTAR SEKARANG 🔴Coach Aida 0145470510. 🔴fb Aida Ismail / ig coach aida ismail
🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how.

#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
#KurusSebelumRaya
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus

Harga utk Sephia All in One Argan Oil dan Sephia Treatment Argan Shampoo. Memandangkan Sephia ni best so mmg cepat je habis. Cepat-cepat order sebelum habis nanti menyesal.. #sephiamy #sephiabyjannanick #arganoilsephia #shampoosephia #treatmentargan #arganoil #sephiareview #sayapakaisayajual #sephiakl #sephiabatupahat #sephiakualakangsar #bazaar #trustedseller
#bazaaronline #bazaarpaknil #produk
#produkmalaysia #produklocalterbaik #feedbacks #shop #produkkesihatandankecantikan
#shoppingaddict #online #shopping

Whatsapp 0176684650

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Macam senang je turun berat ni?
.
Bukan macam lagi, memang senang je dengan Program Kurus 30 Hari TeamSuriKurus. Coachee pun happy je sebab meal plan mudah nak ikut 😉
.
Lagi sebulan nak puasa, lagi 2 bulan nak raya. Bayangkan kalau anda macam coachee ni, 2 bulan turun 10kg, raya nanti boleh bergaya yahooo! 😍😍😍
.
.
PROJEK KURUS SEBELUM RAYA! 🌺
🌺Turun 5-10kg
🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
🌺 Kelas Kurus Online KHAS PUASA RAYA!
.
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang supportive
- Kelas Kurus Online
- Food Diary Checking, HomeWork
- Reward
-100% ONLINE & EFFECTIVE
‼DAFTAR SEKARANG
.
🌸 Herbalife Coach: PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱 Coach Ain 0123456982
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#KurusLepasBersalin
#HerbalifeCoachMalaysia

Most Popular Instagram Hashtags