#produkkesihatandankecantikan

3851 posts

TOP POSTS

Mcm ginila la kot gayanya bila coach kol tanya pasal water intake daily...
Dan2 tula korang nak sedut air laju2 kan...😅😅😅
Hey coach boleh dengar tau....
.
Xper2.. faham sgt kalau korang awal2 program susah minum air kosong byk2...tambah2 plak coach kata kena minum 3-4L air kosong satu hari...semua jaw drop...
.
Kita mulakan skit2...dan buat pembahagian...schedulekn water intake korang....
.
Apa coach?xkan sampai mcm tu skali...yela syg2 ku....kita bukan nak diet gile2 pastu stop....kita nak hidup cara sihat....change our bad habit into good habit... #healthyactivelifestyle gittew...
.
Ok,air kosong esok ye...jangan lupa ..mlm ni sblm tido pun bleh minum lagi segelas....standby lg segelas utk minum lps bgn pg esok...
.
Bleh ye... i know u can do it!
.
#coachberaya
#CoachAyuJ #TeamSuriKurus #HerbalifeCoach #CoachAyuJ #SayaJualHerbalife

#tb sambil teman adik tengok idola dia main netball, kita menyotong🐙(dibaca:settlekan post dan menjawab persoalan new people yang nak tau #TeamSuriKurus tu programnya macam mana) 😆😂.
.
I love #onlineweightlosscoaching sebab kat mana-mana pun I can help people lose weight. Dengan syarat internet ada and don't disturb because I am focusing so hard 😂😅.
.
InsyaAllah you #pastikurus dari rumah dengan #elitecoaching #TeamSuriKurus 😍.
.
‼️OPEN INTAKE KURUS SELEPAS RAYA‼️
.
🌟Reset, Restart, & Lose More Weight🌟
.
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG
.
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Shafa 0192112157
🔵BLOG: noorshafawatimufid.wordpress.com
🌸 #TeamSuriKurus
.
#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Alhamdulillah postage untuk Hari ni,
Ada yg nak join postage esok,
Boleh dm or Whatsapp sis 🎀Merve Cosmetic
🎀Sendayu tinggi 📲📲📲
011-21902656

#produkkesihatandankecantikan
#merveteamwanie
#mervecosmeticnorasmaa
#norasmaast

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Pernah dgr x lagu suku suku separuh upin ipin? Haaa bile makan sile nyanyi lagu tu eyh. Hahaha. 😉😉. Suku protein, suku karbo, separuh sayur. Amalan hidup sihat dan amalan nak lose weight. Ingat tau! Suku suku separuh. .
.
Makanlah anda sekiranya anda nak turun berat dengan sihat. 📲 Coach Jalilah +60102264008

#coachjalilah #teamsurikurus #infokesihatan #infokecantikan #kevinzahri #kulitbermasalah #produkkesihatanmurah #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #visitmyigmalaysia #kekalcergas #kekalsihat #kurustanpadiet #kurusinstant #kurusmudah #kurusberkesan #nakkuruscepat #promosiraya #utusanmalaysia #rozitachewan #produk #dropshipmalaysia#produkkesihatandankecantikan #bazaronline

Syukran... #alhamdullilah.

Kini beliau dah peroleh hasilnya! Mmg bertenaga! Badan tak cepat letih dan perut rs kenyang. Maintain minum, mmg boleh kurus DENGAN CARA SELAMAT! DAH TERBUKTI tawwww... #feedbackcustLuver9
#Luver9Collagen
#kolagenterbaikpasaran
#produkkesihatandankecantikan
#produkbumiputeraislam 📲 012.784.8489 / 016.331.0041
🙋 Nur Hazreen Remali
💺 Platinum Dealer Luver9 Collagen+

🌕🌲VITAMIN C 1000MG PHARMACY 100 BIJI🌲🌕
.
🌸Vitamin C 1000 mg keluaran Pahang Pharmacy Sdn. Bhd. adalah 100% asid ascorbic1000mg tanpa perisa atau pewarna tmbahan dan tidak melekit.
- The Most Powerful Vitamin C -
1. Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)
2. Selamat dimakan (ada no sijil KKM)
3. Bersifat larut air (terlebih dos pun tiada masalah kerana ia akan keluar dengan semulajadinya melalui urin dan peluh.
Alhamdulillah, belum ada lagi stakat ni yang bagi feedback negatif.
4. Vitamin C ni mmg tak ada kesan sampingan yang negatif.
PERINGATAN:
- jaga pemakanan
- elakkan stress
- dapatkan rehat yang cukup
- minum air kosong dengan kuantiti yang banyak (2.5 - 3 liter sehari) utk detox atau buang toksin dalam tubuh
4. Elakkan minum bersama teh/kopi kerana khasiat vitamin tidak akan diserap oleh tubuh
🌸CARA PEMAKANAN:
1 biji sehari dengan air masak (pagi @ malam)
JANGAN KUNYAH KERANA TIADA PERISA TAMBAHAN
.
whatsapp 0193851102
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincascorbic1000mg #vitamincascorbicmurah #vitamincascorbicmalaysiamurah #vitamincascorbicmalaysia #vitamincascorbicoriginal #sayajual #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #vitamincpharmapahang #vitamincpahangpharma #vitamincpharmapahangmurah #vitamincpharmapahang1000mg

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُهُ.
.
.
Salam jumaat semua
semoga sentiasa berada dalam rahmat dan kasih sayang .
.
.
.
.

#salamjumaat #selamatpagi #vitamincdanedianz #dianzvitamilk #perfumesdianz #nanoremovalcream #terlajaklaris #vitamincdane #vitamincdanedianz #terlajakmurah #ajimaura #terlajakcantik #melaka #nanocreamdianz #gsldianz #produkkesihatandankecantikan #love #likeforlike #likeforfollow #terapiinstagram

MOST RECENT

Mcm ginila la kot gayanya bila coach kol tanya pasal water intake daily...
Dan2 tula korang nak sedut air laju2 kan...😅😅😅
Hey coach boleh dengar tau....
.
Xper2.. faham sgt kalau korang awal2 program susah minum air kosong byk2...tambah2 plak coach kata kena minum 3-4L air kosong satu hari...semua jaw drop...
.
Kita mulakan skit2...dan buat pembahagian...schedulekn water intake korang....
.
Apa coach?xkan sampai mcm tu skali...yela syg2 ku....kita bukan nak diet gile2 pastu stop....kita nak hidup cara sihat....change our bad habit into good habit... #healthyactivelifestyle gittew...
.
Ok,air kosong esok ye...jangan lupa ..mlm ni sblm tido pun bleh minum lagi segelas....standby lg segelas utk minum lps bgn pg esok...
.
Bleh ye... i know u can do it!
.
#coachberaya
#CoachAyuJ #TeamSuriKurus #HerbalifeCoach #CoachAyuJ #SayaJualHerbalife

RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

oh yes...this is also our top favourite flavour, #DutchChocolate ....
Yum Yum ....
.
Dulu start bg Youssef dgn #Strawberry ...konon2 nak bg kulit dia lebih cantik...tp dia reject flavour tu....bg Dutch Chocolate laju plak dia minum.....ok la habibi,flavour apa pun boleh...janji u get the nutrition!
.
#HerbalifeNutritionforEveryone #MommyJourney #IamHerbalife #SayaJualHerbalife #HerbalifeCoach #CoachAyuJ

Assalammualaikum and good morning uolls...
Pagi ni special skit....so kita specialkn Shake kita...tp xde #Vanilla flavours....Kita mixkan fiber,CnC dan F3 Whey protein....epal dan tabur cinnamon...
.
A special treat shake for me!
.
Apa breakfast korang?
.
#IamHerbalife #CoachAyuJ #TeamSuriKurus #HerbalifeCoach #SayaJualHerbalife

Bz2 pun bleh turun 2.5kg tau...😘😘😘
Bila kesibukan melanda,jgn biarkan diri xmakan ataupun makan makanan yg tgkp muat je ..
Plan ur meal,yg seswai ngn kesibukan diri...standby mknn yg bg berkhasiat dan mudah...
.
》》》PROGRAM KURUS MERDEKA《《《
#BangkitBersama ✔️ Turun Berat
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Ada Coaching Group
✔️ Coach Check Food Diary
✔️ All Online ⭐️ELITE COACHING SURI KURUS merupakan Program Kurus Online Paling Mudah dan Berkesan!

#CoachAyuJ #HerbalifeCoachMalaysia
#KurusSebelumRaya
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus #SayaJualHerbalife

Mencuba ayam stim resepi @ain_dilla ....
walaupun xde minyak bijan...tp okla...sedap jugak rasanya....
Dah xde sapa nak puji...puji sendiri la...
Nasi beras perang,ayam stim bersama sayur2an...Gu kan plak ngn #Teamix #Peach suam....
Alhamdulillah.. Burrrppp
.
.
#EatClean #IamHerbalife #CoachAyuJ #TeamSuriKurus #HerbalifeCoach #masaksendiripujisendiri #SayaJualHerbalife

#tb sambil teman adik tengok idola dia main netball, kita menyotong🐙(dibaca:settlekan post dan menjawab persoalan new people yang nak tau #TeamSuriKurus tu programnya macam mana) 😆😂.
.
I love #onlineweightlosscoaching sebab kat mana-mana pun I can help people lose weight. Dengan syarat internet ada and don't disturb because I am focusing so hard 😂😅.
.
InsyaAllah you #pastikurus dari rumah dengan #elitecoaching #TeamSuriKurus 😍.
.
‼️OPEN INTAKE KURUS SELEPAS RAYA‼️
.
🌟Reset, Restart, & Lose More Weight🌟
.
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG
.
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Shafa 0192112157
🔵BLOG: noorshafawatimufid.wordpress.com
🌸 #TeamSuriKurus
.
#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

Pernah dgr x lagu suku suku separuh upin ipin? Haaa bile makan sile nyanyi lagu tu eyh. Hahaha. 😉😉. Suku protein, suku karbo, separuh sayur. Amalan hidup sihat dan amalan nak lose weight. Ingat tau! Suku suku separuh. .
.
Makanlah anda sekiranya anda nak turun berat dengan sihat. 📲 Coach Jalilah +60102264008

#coachjalilah #teamsurikurus #infokesihatan #infokecantikan #kevinzahri #kulitbermasalah #produkkesihatanmurah #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #visitmyigmalaysia #kekalcergas #kekalsihat #kurustanpadiet #kurusinstant #kurusmudah #kurusberkesan #nakkuruscepat #promosiraya #utusanmalaysia #rozitachewan #produk #dropshipmalaysia#produkkesihatandankecantikan #bazaronline

SUPPLEMENT TERBAIK UTK HARIAN WANITA
=========================== .
✔ hanya mengamalkan Jamu Moden Nabz 2 biji pagi & 2 biji malam utk sehari sudah mencukupi utk mengekalkan kesihatan & kecergasan anda ke tahap OPTIMUM!!!
.
✔ Sgt sesuai utk ANAK DARA, wanita yg sudah berkahwin yg :
. 👉Sentiasa sibuk 24 jam
👉Mudah penat, Sering letih & lesu
👉Selalu sakit lutut, tumit kaki, sakit
pinggang, belakang.
👉sering lenguh2, sengal2 badan.
👉Tak tahan sejuk, aircond
👉Badan banyak angin
👉Sering sembelit, tak lawas membuang
👉Badan byk toksin, selalu migrain, sakit kepala
👉Muka pucat tidak berseri
👉Sakit2 sendi & urat, urat sejuk & kembang dll.
.
.
MANFAAT "JAMU MODEN NABZ" :
=========================== .
• Menstabilkan hormon terutamanya slps bersalin, hampir & slps menopos.
• Melancarkan haid tanpa senggugut
• Merawat keputihan
• Membantu merawat mslh rahim spt cyst, fibroid, rahim jatuh, tombong
• Mengecutkan rahim
• Melancarkan peredaran darah.
• Melawaskan pembuangan.
• Meningkatkan rasa ghairah.
• Melancarkan nifas
• Melancarkan pengaliran susu •Memperbanyakan susu badan
.
.
#BYNABZBEAUTY#SAYAJUAL#JAMU#JAMUHERBA#JAMUMODERN#PRODUKKESIHATANDANKECANTIKAN#SIHATDALAMANCANTIKLUARAN#RAHSIAWANITA#MASALAHWANITA#KURANGBERTENAGA#KEPUTIHAN#LONGGAR#PAYUDARAKENDUR#KULITKUSAM#PENYELAMATWANITA#4IN1#GEBU#KETAT#NABZFEEDBACK#KETATMANTAP#ABANGSAYANG#KESANSEAWAL3HARI#RAHSIARUMAHTANGGABAHAGIA#MENCEGAHDARIMERAWAT#PUSHUP#BREASTUP

Rise and shine everyone!
Start ur day with a yummy and healthy breakfast...
.
Pulun kemas umah,jap g nak g HQ and settlekn order.....
Selalunyer order online and HQ uruskan order,terus htr ke coachee tp hr ni rasa mcm nak jejak kaki ke HQ...😊😊😊
.
Ada yg dh start nak restok utk Bulan September dan Aidiladha.. yela this end of month kan byk publice holiday...so xnak chaos,order awal na....muah ciked!
.
😘😘😘😘
.
#morning #FueledbyHerbalifeNutrition #CoachAyuJ #SayaJualHerbalife #HerbalifeCoach #TeamSuriKurus

MEMANG BEST! GILA OSHEM.. NK GAK!
.

5 HARI JE MINUM VIT C JERAWAT TERUS HILANG, MUKA MAKIN BERSIH!

Alhamdulillah seronok saya tengok customer ni baru guna 5 hari dah nampak kesan.
Awak yang ada masalah jerawat penuh satu muka dah cuba macam macam produk saya sarankan cuba vitamin c allure beauty insyallah berkesan atasi masalah jerawat😊

Untuk order vitamin c ni boleh DM saya okay😘 ✔Lebih berkesan daripada injection
✔Jerawat cepat kecut
✔Parut jerawat cepat pudar
✔Kesan pemutihan seluruh badan
✔Menjadikan kulit lebih bersih dan halus
✔Menyehatkan gusi dan kuku
✔Mampu merawat jerawat punca dripd resdung
✔Melembapkan kulit
✔Meratakan tona kulit
✔Mengurangkan pigmentasi
✔Merawat alergi
.
.
Harga yang berpatutan. Berbaloi untuk kesihatan dan kecantikan anda. ✅RM50.00 Sahaja!
.
.
Ingin dapatkan Harga istimewa sempena Hari Kemerdekaan😍.
.
JOM LEKAS2 DM saya oky😘

#ALLUREBEAUTY2017 #vitaminc #vitamincshaklee #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatandankecantikkan #vitamincviral #vitamincno1malaysia #youhappyImhappy #kosmetik #produk #produkkurus #putihmacamkorea #takmenyesalbeli #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #uitmpermatangpauh #mahucantik #testimoni #testimoniberjaya

Apa perbezaan turun berat sendiri dengan memasuki program ini?
.
Diet sendiri:
❌Tiada bimbingan coach
❌Tidak tahu pilih MAKANAN yang sesuai
❌Tidak tahu senaman apa yang sesuai
❌Mudah hilang motivasi
❌Kebarangkalian naik berat semula tinggi
❌Kalau turun banyak pun takde orang nak bagi reward
----------------------------
Apa yang akan anda dapat?
----------------------------
✅30 hari JADUAL MAKANAN supaya anda tak pening nak makan apa
✅Tips dan ilmu tentang makanan akan diberi
✅COACH PERIBADI (boleh tanya personal sekiranya ada persoalan
✅Pemantauan selama 30 hari oleh coach supaya anda berdisiplin
✅ Motivasi berterusan
✅ Support Group 📲 Coach Shafa 0192112157 untuk info lanjut.
#TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoach #LoseWeightNowAskMeHow

Coachee kata harini makan bekal orang malas masak. No oil, no sugar. Bagus kalau malas jenis macam ni. Heheh. .
. ‼️OPEN INTAKE KURUS SELEPAS RAYA‼️ 🌟Reset, Restart, & Lose More Weight🌟

PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

Derhaka skit...tp turun gak...
😅😅😅
Tetap ada progress...
Masing2 dh tau,kalau ada derhaka skit2 tu mesti ada efek the journey,pandai2 counter dan happy je la,dh mkn dh pun kan..
Just do better next time!
.
#IamHerbalife #CoachAyuJ #TeamSuriKurus #HerbalifeCoach #CoachAyuJ #SayaJualHerbalife

Most Popular Instagram Hashtags