[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#produkkecantikan

MOST RECENT

ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan shaklee. Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum 🤗
❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
Kalau tanya ita sendiri, Ita byk consume ESP since after kawen, masa pregnant, masa berpantang, masa menyusu dan sampailah sekarang. Bg ita, ESP terlalu banyak kelebihan yg ada. Jom cepatt consume ESP drpd sekarang!😁
.
ITa
📲 018-3859644
Your Beauty Consultant
#itashaklee #promosiesp #testimoniesp #sethamil #setberpantang #milkboosters #produkkecantikan

Penutup tirai malam ni, collagen Serum SPF30.
.
Syukur, tapi sedih esok back to normal price.
.
Night everyone!.
.
Xoxo,.
.
Flo
011-14517019

Testimoni from our agent 😍 Ramai yang berpuas hati sebab foundation kami memang setaraf drugstore tau. Quality gred A 👍.
.
Prettycaked foundation sejenis liquid so that bila u olls semua apply kat muka, senang je nak blend. Untuk normal skin, u olls tak perlu pakai bedak pun tak apa. Bestkan ? Hehehe
.
Untuk order boleh whatsapp Sis Faiezah sekarang / klik link di bio.
📲012-4612877

#prettycakedteamfaiezah #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#foundationmurah
#foundationmalaysia
#muamalaysia
#produkkecantikan

JANNALAWWA OVERPINK (2 PCS SEXY TOMATO & SWEET CHERRY) #jannalawwaproductbymlhq
🤔RETAIL RM150SM/160SS
🤗FOR BEST PRICE DIRECT WTSPP
---------------------------------------------------
😍MEMBERSHIP/REPEAT SPECIAL PRICE
.
.
😋😎 Berfungsi MELEMBABKAN bibir,membuang kulit mati,merawat bibir Yang gelap,merawat bibir kering,memunggilkan bibir,MENJADIKAN bibir kemerahan SEMULA jadi.tahan 24jam..boleh dijadikan masker ketika tidur..boleh dipakai diseluruh anggota badan Dan muka.sesuai dijadikan makeup ASAs UTK pip,hidung,Mata,bibir Dan dagu.. 😎😍
.
.
JOM SESAPE NK ODER PROMOSI WTSPP POST SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA.😘😘😘😘😘 PROMOSI PAYDAY SALE
.
.
.
.
.
#produkkecantikan #borongprodukkecantikan #produkmurah #bazarpaknil #borongkosmetikmurahmalaysia #murah #aurawhite #kcolly #heigthup #susukambing #uitmshahalam #uitm #kosmetikmurah #makeupmurah #makeupmalaysia #jannalawwa #ephyra2u #satinskinz #glutacap #amyerabeauty #jamujelitamurah
.
.
BOLEH ODER DI SHOPEE:
https://shopee.com.my/shariha
@sweetdollshopsince1991 | Shopee Malaysia

Our serum with pink vitamin E beads works to block free radicals from body, which play a large part in the aging process. It can fight off radicals to reduce wrinkles and keep the skin youthful looking! And lets not forget about out rose water cleanser which has anti inflammatory properties that can help reduce the redness of irritated skin, and get rid of ACNE. Its great in removing oil and dirt accumulated in clogged pores .

1) Rose water cleanser.

Contains : .
🌹Rose extract .
🌹Apple stem cell .
🌹Vitamin c .
🌹Bidara gel .
🌹Aloe Vera
🌹Marine collagen
🌹Hyaluronic acid .
🌹Habbatus sauda oil .
🌹Passion fruit .
🌹Collagen
.

2. Serum with Vitamin E beads

Contains : .
🍊Vitamin E essential oil .
🍊Vitamin E beads
🍊Vitamin C
🍊Passion fruit extract .
🍊Witch hazel extract .
🍊Hyaluronic acid
🍊Rice extract .
How to order?
.
WHATSAPP US👇
.
📲 012-4612877

#prettycakedteamiraika
#prettycakedteamfaiezah
#prettycakedskincare
#skincaremalaysia
#produkkecantikan

💝MINILOVE GEL💝 🔥Ketat Dalam masa 5 minit sahaja
🔥Menaikkan ghairah isteri kemahuan bersama

CIRI-CIRI MINILOVE ORGASMIC GEL ❥Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj
i❥Mengandungi bahan-bahan semulajadi
❥ Tidak mendatangkan kesan sampingan ❥ Mempercepatkan peredaran darah dan menaikkan ghairah serta membuatkan faraj lebih basah
❥ Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
❥ Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris ❥ Tidak berwarna & tidak berbau minilove gel

CARA PENGGUNAAN :
1) Gunakan produk ini 5 minit sebelum hubungan seks
2) Sapukan pada bahagian sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan yang lengkap
3) Beberapa minit selepas itu, Anda akan merasakan Ketat, ghairah, rasa kehangatan dan ianya akan membuat faraj anda basah!!
.
Cara Order :-
📱 WHATSAPP 🔘019 3556 136
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak + RM5
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #sayajualproduk #ubatkurus #ubatkuat #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #jerseymurah #futsal #sayajualmurah

👉🏻MIXING WHITE ENERGIZE👈🏻.
👉🏻RM170 INCLUDE POS 👈🏻.
mengandungi 1500mg glutathione dari Switzerland membuat anda lebih cerah, kulit lebih berseri yang akan kelihatan lebih sihat dan tidak kusam. Ia membantu mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam dan garis halus, meningkatkan sistem imun badan dan merangsang proses semula sistem badan. Ia menghalang melanin yang berlebihan di seluruh badan. Kulit putih lebih sempurna. Ia juga dapat Mengurangkan dan menyamarkan parut yang dalam dan menegangkan kulit, mengurangkan jerawat, mengurangkan bintik-bintik hitam dari jerawat💋..
Kesan die boleh jadikan kulit nampak pinkish2 tauuu uollss .. macam artis gebu gebass + pinkish😍😍😍..
.
.
#mixingwhite#mixingwhitemurah#placentaluchini #placentastemcellmurah #placentalucchinisheep #placentalucchinioriginal #cindella1200mg#feedbackwhitening#feedbackcust #glutax23000 #trustedseller#aquaskinwhitening #vitamax2gsnano #nursajat#janganmengata#produkkecantikan#whiteninginjection #putihmelepak

CARA YANG BETUL MEMAKAI SKINCARE
.
Cara kita memakai produk adalah sama penting seperti kandungan di dalamnya. Cara pemakaian yang betul menjadikan produk lebih berkesan. Sis Heart share sedikit cara professional macam nak menggunakan produk2x skincare dgn betul.
.
TONER/PENYEGAR ➡ Penyegar selalu diabaikan; sebenar penyegar dapat membantu mengimbangi PH kulit dan membantu menghidrat kulit. Seeloknya gunakan dua keping pad kapas dan mulakan dari tengah dahi ke hidung dan seterusnya ke dagu.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictangels #produkkecantikan #codmanjung #codshahalam #codkotakemuning #codbandarrimbayu #codalamimpian #codusj #codsubangjaya #codklang #codpuchong #codaradamansara #codbandarrimbayu #codbandarsaujanaputra #codpj #codlestariputra #codequinepark #alhamdulillah #assalammualaikum #beautytips #makeupaddict #beautyjunkie #visitmyig #bazarpaknil #skincareroutine

Rendah?
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake.
Nak tau harga? jom pm 😊.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #jomkurus1malaysia #celebrityfitnessmalaysia #supplementmalaysia #binabadan #zumbamalaysia #sayajualkosmetik #borongkosmetik #shoppingroll #shoppingkaki #jomshopping #malaysiainstashop #muamalaysia #kosmetikmurahmalaysia #shoppingrollmy #mua #kosmetikmalaysia #morphemurah #bagbrandedmurah #jualmurah #hantaran #muslimahstyle #produkkecantikan #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #bagmurah
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Seperti pepatah lama mengatakan bahwa Anda adalah apa yang Anda makan. Jika Anda sering mendapati masalah kulit seperti keriput, jerawat, kulit kering, dan bahkan bersisik mungkin pepatah ini benar. Tubuh kita memiliki gangguan dan masalah pada kulit karena berbagai faktor seperti racun, ketidakseimbangan mineral, stres, dan peradangan yang terjadi dalam tubuh.
Makanan yang sehari-hari kita konsumsi mengandung nutrisi yang tentunya dapat membasmi masalah kulit. Untuk mendapatkan kulit cantik alami dan mulus, Anda tidak hanya butuh perawatan luar akan tetapi Anda juga membutuhkan nutrisi terbaik dari dalam tubuh.

Antioksidan dapat melindungi kulit cantik alami Anda dari kerusakan yang diakibatkan radikal bebas. Radikal bebas ini banyak ditemukan pada asap kendaraan bermotor, rokok, dan sinar UV. Sering terpapar radikal bebas dapat merusak kulit cantik alami Anda, mempercepat penuaan kulit, dan merusak kolagen.
Anda bisa menemukan makanan sumber antioksidan pada sayur dan buah-buahan seperti blueberry, strawberry, brokoli, wortel, bayam merah, dan sebagainya.
*Note: Jangan lupa cukupi kebutuhan cairan Anda setiap hari dengan minum air mineral kurang lebih 6-8 gelas sehari. 📲 Info Lebih Lanjut :
Whatsapp: 081214730585
.
🛅 Open Reseller
🛃 Open Dropshiper
.
🚚 Merima Pengiriman ke seluruh Indonesia
.
#trulummurah #trulumstock #trulumreadystock #trulumjakarta #trulumoriginal #trulumasia#trulumasli #trulumori #distributorresmi #distributortrulum #synergyasia #synergryjakarta#produkkecantikan #trulumbandung #trulummakassar #trulumsamarinda #trulumlampung#skincarejerawat #skincareantiaging #antiagingjakarta #jakartaskincare #obatjerawat#serumjerawat #serumantiflek #serumantikerutan #jualtrulumpontianak #jualtrulummurah#antijerawat #antiflekhitam #trulum5ml

OLSHOP MASKER SPIRULINA TERPERCAYA..!!! MASKER SPIRULINA.
wajah cerah dan bebas jerawat hanya dalam 10 hari perawatan !!! yuk dikonsultasikan sama ahlinya
Contact us now:
Whatssapp: +6285276335117
Pin BBM: 7EBB258F
Line ID: @njf6500g (pakai @) 😊

manfaat masker spirulina untuk kulit, mengatasi masalah :
* jerawat
* flek hitam
* minyak berlebih
* muka kering
* muka kusam

Kelebihan masker spirulina dari kami
* Aman
* Halal
* Setifikasi BPOM
* Buatan farmasi no. 1 di cina

#maskerspirulina #obatjerawat #maskerorganik #tiens #tianshi #pemutihwajah #pemutihwajahalami #produkkecantikan #masker #maskerwajah #pemutih #penghilangjerawat

HONEY GLOW SOAP
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM35 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN:
💥Membantu membuang daki degil.
💥Membantu menghilangkan sunburn.
💥Membantu mencerahkan kulit.
💥Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark.
💥Menghalus kulit.
💥Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
💥Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#honeyglow #honeyglowmurah #honeygloworiginal #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah #honeyhlowsoaporiginal
#sabunhoneyglow #sabunhoneyglowmurah
#sabunhoneygloworiginal #sabunbuangdaki
#honeyglowbuangdaki #sabunhoneyglowbuangdaki #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SET JIHAN)
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM118 (Postage💌RM10 SM/RM15 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Merangsang kolagen kulit.
💥Menghalang sinar UV matahari.
💥Mengaktifkan penghasilan kolagen.
💥Melambatkan penuaan.
💥Meningkatkan stem sel kulit.
💥Pemutihan kulit lebih pantas.
💥Kulit lebih anjal dan muda.
💥Menghilangkan kedutan.
💥Menghilangkan kulit sun burn.
💥Menghilangkan jerawat.
💥Menghilangkan parut hitam.
💥Mengurangkan jeragat.
💥Mengatasi kulit bersisik.
💥Kulit kering menjadi lembap.
💥Kulit kasar menjadi halus.
💥Mengatasi penyakit kulit.
💥Mengatasi masalah kulit rosak.
💥Mengatasi masalah tumit kaki pecah.
💥Mengatasi masalah kulit merekah.
💥Kulit celah-celah badan yang gelap menjadi cerah (ketiak dan celah peha)
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
1 JAR SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN (SET HIJAU) 
1 JAR SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (SET PUTIH)
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
FREE GIFT BERDASARKAN HQ
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
➡️Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)
➡️Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#secretskinwhite #kawaiicollagen
#secretskinkawaiicollagen #secretskinwhitekawaiicollagen #kawaidrherlina
#secretskinkawaiimurah #kawaiicollagenmurah
#kawaiijihan #kawaiijihanmurah
#kawaiicollagensetjihan #kawaiicollagensetjihanmurah #kawaimurah
#kawaimurah #Kawaijihan #Kawaijihanoriginal
#kawaicollagenjihan #secretskinkawaiicollage
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

PUTIH COLLAGEN DARA ANGGUN
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM38 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Kesan seawal 7 hari.
💥Pencerahan kulit lebih pantas
💥Kulit lebih anjal dan gebu
💥Mengaktifkan penghasilan kolagen
💥Anti Penuaan
💥Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
➡️Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,
pigmentasi & melasma.
💥Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
💥60% kulit lebih lembap
💥Membantu masalah kulit
💥Mengatasi masalah keguguran rambut
💥Mengurangkan parut & tompok hitam
💥Mengurangkan cellulite
💥Mengurangkan rekahan pada tumit
💥Mengurangkan stretchmark
💥Melembapkan bibir yang kering
💥Detoxifikasi toksin dalam badan
💥Atasi masalah sakit sendi
💥Menguatkan tulang
💥Menurunkan kadar kolestrol
💥Memberi tenaga & meningkatkan stamina
💥Sesuai untuk lelaki dan wanita .
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
➡️1 sachet pagi sebelum sarapan…1sachet malam sebelum tidur.. PANTANG:
⛔Tidak digalakan mengambil minuman berkafin dan berkarbonat.
⛔Wanita mengandung juga tidak digalakkan.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#daraanggun #putihcollagen #putihcollagenmurah #putehcollagen
#putihcollagenborongmurah #putihcollagenborong #daraanggunputihcollagenmurah
#daraanggunputihcollagen #daraanggunglowglowing #daraanggunputihcollagenoriginal
#ellsyabeauty #daraanggunoriginal
#putihcollagenoriginal
#daraanggunmurah #daraanggunori #syjualdaraanggunputihcollagen
#putihcollagenborong
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

HEIGHT UP
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM109 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥High Quality Dietary Supplement) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
💥Scientifically Researched & Proven Height Formula.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
📌Umur 10-15 tahun :
➡️1biji sehari
📌Umur 15-20 tahun : ➡️2 atau 4 biji sehari
📌Umur 21-35 tahun : ➡️2 atau 6 biji sehari
🚩Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
🚩Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
🚩Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
🚩Makan sekaligus setiap pengambilan .
⛔WANITA HAMIL DAN MENYUSUI BAYI TIDAK BOLEH MENGAMBIL PRODUK INI. ** BAGI YANG MEMPUNYAI PENYAKIT KRONIK SILA MINTA NASIHAT DOKTOR TERLEBIH DAHULU SEBELUM MENGAMBIL PRODUK INI . .
⛔Consume HEIGHT UP dengan KONSISTEN dan amalkan SENAMAN KHAS untuk MENINGGIKAN BADAN.
📌Bergantung pada metabolisma.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
SENAMAN MUDAH DENGAN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.
➡️DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
➡️ANGKAT TANGAN tegak ke atas.
➡️Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#heightupmurah #heightup #heightuporiginal
#heightuporiginalmurah #sayajualheightup
#heightupborong #hargaborong #hargamurah
#heightupborong #heightupborongmurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

AREUM
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM35 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Membantu menjadikan kulit lebih putih berona merah jambu .
💥Membantu melembabkan & menegangkan kulit .
💥Menjadikan kulit lebih muda , anjal & sihat .
💥Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat , kulit kusam dan eczema .
💥Membantu menghilangkan kesan parut - menjadikan kulit semakin berseri ·
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️makan 1 biji sehari
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#areum #areummurah #areumoriginal #areumborong #areummurahborong
#olicandy #olicandymurah #olicandyoriginal #olicandyborong #olicandymurahmalaysia
#olicandymalaysia #beaumama #beaumamamurah #beaumamaborong
#vsireh #vsirehmurah #vsirehborong
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

FOREVER ARCTIC SEA
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM88 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN:
💥Melancarkan saluran darah.
💥Mencegah kolestrol jahat (LDL) pada saluran darah.
💥Mencairkan lemak tepu bawah kulit
💥Menurunkan berat badan.
💥Masalah sakit jantung.
💥Mengalami strok.
💥Tekanan darah tinggi.
💥Meningkatkan tahap kecerdasan otak.
💥Mencantik&melembutkan kulit .
💥Mencerahkan penglihatan.
💥Mencairkan darah beku
💥Anti keradangan pada buah pinggang
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#arcticseamurah #foreveraloeveragelmurah #forevermurah #foreverarcticsea #foreverarcticseamurah #gayahidupsihat #jomsihat #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #nakputih #nakgebu #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #igshop #bazarpaknil
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

LA BOURSE SHAMPOO
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Mengurangkan rambut gugur
💥Melebatkan rambut
💥Memanjangkan rambut
💥Menghilangkan kelemumur
💥Menguatkan akar rambut .
💥Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Sapukan syampu pada rambut basah sama rata dan
➡️urut selama 5 minit
➡️Biarkan syampu bertindak pada kulit kepala
➡️Bilas syampu sepenuhnya .
➡️Ulang cara di atas dalam tempoh masa sekurang-kurangnya 2 bulan .
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#labourseshampoo #labourseshampoomurah
#labourseshampoooriginal #labourseshampooborong #ellsyabeauty
#labourseshampooborongmurah
#laboursetonic #laboursetonicshampoo
#tonikrambut #tonikrambutmurah #syampulaboursemurah #syampulabourseborong #syampumurah
#syampuborongmurah #bazarpaknik
#syampurambutgugur #ubatrambutgugur
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

KAWAI COLLAGEN SET JIHAN
.
KELEBIHAN
.
>Merangsang kolagen kulit.
>Menghalang sinar UV matahari.
>Mengaktifkan penghasilan kolagen.
>Melambatkan penuaan.
>Meningkatkan stem sel kulit.
>Pemutihan kulit lebih pantas.
>Kulit lebih anjal dan muda.
>Menghilangkan kedutan.
>Menghilangkan kulit sun burn.
>Menghilangkan jerawat.
>Menghilangkan parut hitam.
>Mengurangkan jeragat.
>Mengatasi kulit bersisik.
>Kulit kering menjadi lembap.
>Kulit kasar menjadi halus.
>Mengatasi penyakit kulit.
>Mengatasi masalah kulit rosak.
>Mengatasi masalah tumit kaki pecah.
>Mengatasi masalah kulit merekah.
>Kulit celah-celah badan yang gelap menjadi cerah (ketiak dan celah peha).
.
1 JAR SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN (SET HIJAU)
1 JAR SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (SET PUTIH)
.
FREE GIFT BERDASARKAN HQ.
.
CARA PENGAMBILAN
.
1.️Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula
1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama).
2.️Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE
KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya).
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#secretskinwhite #kawaiicollagen#secretskinkawaiicollagen #secretskinwhitekawaiicollagen #kawaidrherlina
#secretskinkawaiimurah #kawaiicollagenmurah #kawaiijihan #kawaiijihanmurah#kawaiicollagensetjihan #kawaiicollagensetjihanmurah #kawaimurah
#kawaimurah #Kawaijihan #Kawaijihanoriginal#kawaicollagenjihan #secretskinkawaiicollagen#sayajual
#sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah
#produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia#ranieesabeauty

Most Popular Instagram Hashtags