[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#produkkecantika

831 posts

TOP POSTS

Cream HN (hetty nugrahaty)
Paket besar,

Mauu??
Serius order langsung chat yaa

#creamhn
#creamhnoriginal
#creamwajah
#produkkecantika.
#perawatanwajah

Buat apa tek besaqΒ² tak larat bawakπŸ˜…

uittt, ini bukan untuk bagi besaq mcm gundi padi tu yang besaq tapi kendur kebawah. Ini untuk bg jadi buah epal yang montok membulat walaupun tak pakai bra.

Hampa jangan salah nilai pulak. Puding montok dia anjalkan,tegangkan,montokkan. Bukan la bg besaq meleweh ke kiri ke kanan, hati² bila dijalanan. opss ternyanyi pulakkk😜

Lepas guna dia akan rasa nyutΒ² kpd sesetengah org, itu maksudnya proses tegangkan. Biasa la dh bertahun lembik mcm belon kurang angin, bila nak cantikkan bulat mcm belon penuh angin perlukan la sedikit tekanan baru la bole cantik balik kan. Tapi bukan la sakit sambil gulingΒ² nyunyut mcm sebelum period tu jer.
#ketat #perapat #jamukacipmalam #jamisedapmalam#perapat#lipsticks#kecantikan#produkkecantika
n
#makeupmurahmalaysia#makeupmurah#serumwajah#tatiskincare#morphemurah#lidaslimming#lida#hudabeauty#macgambattistavalli#brushmurah#diet#slim#fitness##wowflawlessfoundation#wowflawlesskincare##kurus#nakkurus#ubatkurus#diet#dermacolmurah
#dermacol#ubatkurus#diet#puddingmontox#pudingmontoxx#pudingmontok

CUSTOMER FEEDBACK FOR KDOLL BEAUTY SKINCARE
Happy nyaaa bila tengok feedback dari customer! Alhamdulillah, wajah sis ni semakin cerah berseri. Parut jerawat pun dah hilang. Yay! Glowing uollssss~ .
.
Anda juga idamkan kulit wajah yang putih, licin dan glowing tanpa sebarang cela? Jom dapatkan KDOLL BEAUTY SKINCARE sekarang! .
.
Ia dapat membantu:
-Membuang sel-sel kulit mati.
-Mencerahkan kulit wajah.
-Menyekatakan tona kulit.
-Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
-Menghilangkan jerawat jerawat pasir.
-Menghilangkan jerawat & jeragat.
-Mengimbangkan minyak pada wajah.
-Menghilangkan whitehead & blackhead.
-Menegang dan menganjalkan kulit wajah.
-Membantu menjadikan wajah anda tampak lebih segar dan berseri!
Tunggu apa lagi?!!!
Jom dapatkan kulit yang cerah sempurna seawal 7hari dengan KDOLL BEAUTY SKINCARE.
.
.
KELEBIHAN KDOLL BEAUTY SKINCARE :-------
-SPF35 melindungi kulit dari sinar UV
-Krim yang tidak melekit dan berbau wangi
-Tanpa pengelupasan
-Tiada kesan sampingan
-100% dihasilkan daripada bahan neutral/semulajadi yang bagus untuk merawat kulit seperti Argan Oil, Pearl Powder, Mineral Oil dan sebagainya.
.
.
1SET KDOLL BEAUTY MENGANDUNGI
-Day Cream 5g
-Night Cream 5g
-Toner 600ml
-Cleanser 50g
.
.
KDOLL BEAUTY SKINCARE selamat digunakan kerana ianya dihasilkan menggunakan 100% bahan semulajadi dan tidak mengandungi bahan yang boleh merosak dan menipiskan kulit wajah anda seperti paraben, merkuri dan etc.
KDOLL BEAUTY SKINCARE juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Jadi anda boleh gunakannya dengan yakin okay!
.
.
AWAS!!!
KDOLL BEAUTY SKINCARE baunya memang sangat wangi dan boleh membuatkan anda rasa lapar! Nyum2. Jangan termakan pulak ye. Hahaha
.
Untuk order:
DM atau
Whatsapp - 010-9196813 .
#kdollbeauty #kdollbeautyskincare
#kdollbeautyhq #roadtoflawless
#produkberkualiti #krimmukaberkesan
#wajahcantikberseri #wajahglowing
#putihberseri #skincareberkesan #spf35
#produkdiyakini #jomcantik #tipscantik
#tipsflawless # sayajual
#skincaremalaysia #produkkecantika
nterbaik

new glucola serum..
siap2 jd favorit kamuuu 😍😍😍
bikin kulit awet muda ..dlowing dan cantik ❀

#glucolaserum #serum #serumglucola #antiaging #stemcell #stemcellapple
order d melly yaaa 😊😊 #mellyhoki #testimellyhoki #newserum #produkkecantika

TAHU TAK.. RAMAI WANITA TERKEJAR-KEJAR QM NI TAW.. Nak tau tak kenapa?? Sbb QM all in one lah..πŸ‘ πŸŽ€ memperbaiki hormon sesuai untuk wanita yang ada masalah priod tidak teratur πŸŽ€ Merawat segala masalah dalaman wanita&lelaki πŸŽ€ Mengetatkan kembali bahagian kewanitaan bagi wanita πŸŽ€ Memontokkan dan memejalkan kembali otot payudara πŸŽ€ Melancarkan peredaran haid setiap bulan jg mengembalikan darah haid yg terhenti selepas penyingkiran toksin atau darah-darah kotor. πŸŽ€ Agen detox.Membuang/menyahkan toksin dalam badan πŸŽ€ Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari πŸŽ€ Mencantikkan kulit iaitu selepas pengeluaran toksin-toksin yang terdapat di dalam badan πŸŽ€ Mempertingkatkan kembali imun ketahanan badan, dimana badan menjadi sihat, segar dan kuat tiada lagi masalah seperti tidak bermaya atau tidak larat. πŸŽ€ Melawaskan pembuangan air besar πŸŽ€ Dapat menambahkan air susu bagi wanita yang sedang menyusukan bayi πŸŽ€ mencegah bagi golongan wanita yang sudah berumur. πŸŽ€ memperbaiki sistem saraf.

Jom.....😚😚😚
Dapatkan yg Ori
016-3137584
#stokisklang
#zura
#productputih #produkputih #produkkecantikan
#produkkurus #produkskincare #produkdetox
#produkkurus #produkglowing #produkgebu #produkslim #produkkurus #produkslim #produkkecantika#produkhalal #produkskincare #produkdetox #produkkesihatan #produkputih #produkterbaik

ELEVATE for HONGKONG

Bisnis Elevate ini lariiiiissss maniiiissss
Produknya langsung BEST SELLER
Belum input PERDANA cynnn, tapi PRODUK ELEVATE sdh LANDING CANTIK ke HONGKONG

Tunggu apa lagi?????
Buruan merapat yukkkk
Rapatkan barisan jadi TEAM yg SOLID
Mari kita SUKSES berjamaah Elevate

#BisnisElevate #produkkesehatan #produkkecantika #pelangsing #pelangsingcepat #pemutihtubuh #pemutih #bisniskeknian #bisnis #elevate #elevateindonesia #founderelevate #leaderelevate #greencoffee #greentea #sennaleaf #bodyshape #beyouth #morileaf #masculine #elevatebodyshape #elevatebeyouth #elevatemorileaf #elevatemasculine

RAHSIA KECANTIKAN PN. ROZITA IBRAHIM (PENGASAS SENDAYU TINGGI DAN JRM) DENGAN ROYAL V
.
Siapa tidak kenal Pn. Rozita Ibrahim pengasas Sendayu Tinggi yang sudah 20 tahun berpengalaman dalam mengeluarkan produk Kesihatan dan Kecantikan berasaskan herba-herba tradisional.
.
MEMPERKENALKAN PRODUK
ROYAL V
KHUSUS UNTUK WANITA SAHAJA * Mempercepatkan proses kurus- mengurankan perut buncit * Tegangkan bentuk payudara/punggung- Mengemaskan bentuk badan * Menyuburkan Rahim wanita untuk hamil – tinggikan hormon * Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi * Mengurangkan tekanan darah dan kolestrol. * Ketat & kemaskan miss V – Merapatkan pintu Rahim
.
Produk hangat Royal V, berkesan seawal 3 hari pengambilan.. Nak cantik luar dalam, Sihat dalaman bergetah diluar..?? JOM amalkan Royal v Produk Keluaran Jamu Ratu Malaya diasaskan oleh Pn. Rozita Ibrahim.
.
Untuk Pembelian dan Pertanyaan
.
Whatsapp ke 012-3458942
.

#jrm #jamu #jamuratumalaya #produkbumiputera #produkkecantika #regrann

ELEVATE for HONGKONG

Bisnis Elevate ini lariiiiissss maniiiissss
Produknya langsung BEST SELLER
Belum input PERDANA cynnn, tapi PRODUK ELEVATE sdh LANDING CANTIK ke HONGKONG

Tunggu apa lagi?????
Buruan merapat yukkkk
Rapatkan barisan jadi TEAM yg SOLID
Mari kita SUKSES berjamaah Elevate

#BisnisElevate #produkkesehatan #produkkecantika #pelangsing #pelangsingcepat #pemutihtubuh #pemutih #bisniskeknian #bisnis #elevate #elevateindonesia #founderelevate #leaderelevate #greencoffee #greentea #sennaleaf #bodyshape #beyouth #morileaf #masculine #elevatebodyshape #elevatebeyouth #elevatemorileaf #elevatemasculine

MOST RECENT

ELEVATE for HONGKONG

Bisnis Elevate ini lariiiiissss maniiiissss
Produknya langsung BEST SELLER
Belum input PERDANA cynnn, tapi PRODUK ELEVATE sdh LANDING CANTIK ke HONGKONG

Tunggu apa lagi?????
Buruan merapat yukkkk
Rapatkan barisan jadi TEAM yg SOLID
Mari kita SUKSES berjamaah Elevate

#BisnisElevate #produkkesehatan #produkkecantika #pelangsing #pelangsingcepat #pemutihtubuh #pemutih #bisniskeknian #bisnis #elevate #elevateindonesia #founderelevate #leaderelevate #greencoffee #greentea #sennaleaf #bodyshape #beyouth #morileaf #masculine #elevatebodyshape #elevatebeyouth #elevatemorileaf #elevatemasculine

Ready readyyy ayooo order πŸ˜—πŸ’ž #produkkesehatan #produkkecantika #halalMUI #skincare

ELEVATE for HONGKONG

Bisnis Elevate ini lariiiiissss maniiiissss
Produknya langsung BEST SELLER
Belum input PERDANA cynnn, tapi PRODUK ELEVATE sdh LANDING CANTIK ke HONGKONG

Tunggu apa lagi?????
Buruan merapat yukkkk
Rapatkan barisan jadi TEAM yg SOLID
Mari kita SUKSES berjamaah Elevate

#BisnisElevate #produkkesehatan #produkkecantika #pelangsing #pelangsingcepat #pemutihtubuh #pemutih #bisniskeknian #bisnis #elevate #elevateindonesia #founderelevate #leaderelevate #greencoffee #greentea #sennaleaf #bodyshape #beyouth #morileaf #masculine #elevatebodyshape #elevatebeyouth #elevatemorileaf #elevatemasculine

Ingin kelihatan *MUDA : JELITA : HEBAT* dengan *ANDINI PLUS* !! Rebut harga promosi terhad kepada *500 botol* sahaja!!!! whatsapp ke 0196106707
whatsapp ke 0196106707
#andiniempirehq #produkorganik #sihatdancantik #produkkecantikanmalaysia #produkhalal #produkwanita #produkviral #produkkesihatan #produkcantik #penjagaandalamanwanita #produkkecantika #pengikatsuamiisteri

#obrolan manis

Kadang aku heran sendiri dengan orang yang ngejudge produk JAFRA πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ She : Jafra itu mahal, tapi kok bikin efek samping jerawatan. Tadinya mau ilangin bekas jerawat ekh malah jadi ada jerawat. Mending pake krim x, gak ada efek samping wajah langsung putih kinclong πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Me : Waahh... kok bisa gitu yaa mbak. Kalo aku pake JAFRA gak ada jerawat tuh. Yang ada wajah semakin sehat, cerah dan kinclong πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Jadi yang salah sebenarnya siapa yaa ? JAFRA nya ato orangnya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sekelas JAFRA yg udah eksis selama 60 tahun, gak mungkin donk bertahan selama itu jika produknya gak berkualitas πŸ˜ƒ

She : Nah lhooo... tapi kok aku malah jadi jerawatan, ohh mungkin gak cocok kali yaa mbak 😯

Dan obrolan berlanjut lebih detail dan mendalam... Dan diperoleh kesimpulan... Ternyata si dia punya banyak riwayat kosmetik mulai dari krim x, krim y dan krim z. Dan si dia emang terobsesi putih. Karena dia udah terbiasa instan, sekalinya dipake JAFRA langsung deh keluar itu si jerawat dan si kulit kusam beserta pasukannya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Yaa jelass doonk, si racun dari krim dia terdahulu dikeluarkan sama JAFRA. Tuh kan, JAFRA mah baik yaaa bikin kulit kita sehat dulu. Dan untuk yang bilang GAK COCOK itu apa sih indikatornya ? Apa karena prosesnya lama ?

Sekedar sharing yaa, proses satu skincare dikategorikan aman saat progress yg terlihat minimal 3 bulan yaaa. Sumber : Dokter OZ beberapa bulan lalu. Dan jika kita menemukan skincare bisa memutihkan dalam hitungan hari, itu patut di pertanyakan. Karena apa ? Dia memiliki BLETCHING (pemutih) dalam jumlah yang banyak. Dan biasanya pemutih itu zat kimia yg keras dan bisa merusak atau menipiskan kulit 😯

Okeee... sekian sharing cantik dipagi ini. Semoga bermanfaat πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Model : Aku yang gak merasakan jerawat banyak saat pake JAFRA, adapun jerawat hanya 1 atau 2 jika mau haid. Dan alhamdulillah selama hidup belum pernah pake krim racikan, pemutih atau sejenisnya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ More info Jafra
Wa 082372499393

#jafra #jafraskincare #oku #okus #produkkecantika #cantik #obrolanmalam #kelilingindonesia

warna -warna jafra
dari blus on creme
banyak dicari dan disukai MUA indonesia loh karena memang asliny ini blus onn cucoooo ....
.
.
.
.
.
.
.
serius order
wa 082321163999

#blushonmurah#blushmurahbanget#MUAindonesia#ayyunazzuyin#shoppasopi#onlineshop#produkjafra#produksehat#produkkecantika#bikinalis#biincontur#bikinimurah#jafrabandung#jafratasik

Lady boss bagi pnggil Kak Belle. sangat humble. dari dulu follow mmg adore dgn Kak @bellealyahya .. .
tq kak belle selalu bantu sesama kita.GoodNight uollss. .
uolss pon support la KekLa jugak yaa. .
dm atau klik link di bio .

http://www.wasap.my/601139820054

#seribellanilai #seribellausim #seribelladengkil #seribellasalaktinggi #seribellausim #seribellasepang
#seribellaputrajaya
#usim #uniklmiat #ktt
#seribella #seribellahq #seribellabeauty #supplements #petuasihatcantikbelle #seribellaohsemm #bellealyahya #bellaammara#bellaammaralover#serihariniseriselamanya #produkhalal #produkkecantika

KekLa nk restock #seribella lagi. SeriBidadari yg baca ni tolong habiskan stock skrg okay. sikit je lagi. nanti KekLa bg Free Gift taw.muahh.
.
uolss pon support la KekLa jugak yaa. .
dm atau klik link di bio .

http://www.wasap.my/601139820054

#seribellanilai #seribellausim #seribelladengkil #seribellasalaktinggi #seribellausim #seribellasepang
#seribellaputrajaya
#usim #uniklmiat #ktt
#seribella #seribellahq #seribellabeauty #supplements #petuasihatcantikbelle #seribellaohsemm #bellealyahya #bellaammara#bellaammaralover#serihariniseriselamanya #produkhalal #produkkecantika

Sama Tak struktur kulit Kak Belle dgn kulit tomato. licinn jee. .
Bahan utama #seribella buah tomato taw. ada bnyk info khasiat buah tomato KekLa nk share. so rajin2 la scroll atau #infotomato
.
uolss pon support la KekLa jugak yaa.
.
dm atau klik link di bio .

http://www.wasap.my/601139820054

#seribellanilai #seribellausim #seribelladengkil #seribellasalaktinggi #seribellausim #seribellasepang
#seribellaputrajaya
#usim #uniklmiat #ktt
#seribella #seribellahq #seribellabeauty #supplements #petuasihatcantikbelle #seribellaohsemm #bellealyahya #bellaammara#bellaammaralover#serihariniseriselamanya #produkhalal #produkkecantika

Masker putih telur peel off mask

Fungsi:
- Mengawajahngkat sel kulit mati, dan komedo pada wajah
- Mencerahkan warna kulit
- memperhalus teksture kulit wajah
- memudarkan garis2 halus di wajah
- mengecilkan pori2 muka
- mengempeskan jerawat
- mengurangi kesan terbakar sinar matahari pada wajah
- menyejukan dan menenangkan kulit yang stress
- mengurangi masalah pada kulit berminyak
- DAPAT DI GUNAKAN UNTUK SEMUA JENIS KULIT, PRIA MAUPUN WANITA)

Cara Pakai:
- cuci bersih muka, keringkan
- oleskan masker pada wajah secara merata
- diamkan 15-20menit
- cara mengangkat dengan mengelupas dari bagian bawah ke atas
- gunakan 2-3 kali seminggu

HASIL NYATA ^^ Harga @30rb

Yuk order :-) sms/wa 089652345658
#maskertelur #eggmask #maskerwajah #maskertelurinstan #peeloffmask #perawatanwajah #maskeran #masker #openorder #openreseller #produkkecantika #produkkesehatan #aybela

Ion Massager Rp50.000

Berat Produk 100gr

NO GARANSI NO RETUR

Cukup 3menit
Cukup 3x dalam sehari

manfaat:
1 Dengan fungsi ion positif, dapat membersihkan kulit kita dengan produk perawatan kita lbh sempurna
2 Dengan ion negatif, menyerap secara maximal nutrisi produk perawatan kulit ke dalam sel secara terus-menerus untuk menjaga fleksibilitas dan kekuatan sel.
3 Melalui pijat getaran, membuat rileks kulit kita, mempercepat sirkulasi darah, dan meningkatkan metabolisme.
4 Menghapus kulit keriput, pemulihan elastisitas kulit dan membuat kulit wajah lbh bersih berkilau
Frekuensi getaran: 8500RPM
Power: DC3V CR-2032

#perwatanmuka #antiaging #awetmuda #antiacne #tokogrosirmurah #mampirsis #instashop #tokoonline #olshopindonesia #obatjerawat #penghilangkeriput #facecare #kecantikan #produkkecantika #ionmassager #ionmassagermurah #setrikawajah #setrikawajahmurah #penghilangkeriput

Untuk kamu yg putus asa memutihkan kulit atau udah coba semua perawatan but not result, patut dan sangat di rekomendasikan gunakan produk ini.

Cara pakainya:
Metode I:
-tuangkan 1-2 tetes di tangan, lalu campur dengan lotion apa saja lalu ratakan di kulit.
Metode II:
-1botol vampire serum dicampur dengan 250ml lotion(apa saja) nanti tercampur sendiri atau dikocok, lalu pakailah lotion seperti biasanya.

Yuk order :-) sms/wa 089652345658
#perawatanwajah #maskeran #masker #openorder #openreseller #produkkecantika #produkkesehatan #aybela

Most Popular Instagram Hashtags