[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#produkgstar

304 posts

TOP POSTS

Hari2 bilang hari. Semoga sihat sejahtera nak.. #arissaraihanah
#anaksolehahumi
#produkgstar
#16months

Jom check out bahan di dalam G Star.

LENDIR BALAGHAM? ~ MUSUH utama MINDA genius! haaa?

Yaa! terlalu banyak lendir balagham boleh melemahkan daya otak untuk berfikir dan ingatan tumpul, mudah selsema, resdung dan gangguan pernafasan... Athma.... amat sesuai! anak yang athma permulaan akan kuat muntah.. kerana.. dari muntah tersebut mengeluarkan LENDIR BALAGHAM!

LUBANAH.. terkandung dalam GSTAR KIDS menyahkan LENDIR BALAGHAM yang terkandung dalam otak!

jom dapatkan GSTAR kids untuk anak2 anda sekarang!

Click Link Wasapp Ni👇
Http://www.wasap.my/+6012 4015052

#Produkgstar
#Gstarkids

Assalamualaikum..selamat pagi. #produkgstar di #buletinutamatv3 #buletintv3
JOM TENGOK MALAM NI..KETAHUI KELEBIHAN PRODUK GSTAR

Mommies mommies dah ready dengan keputusan anak akhir tahun ini... ingin melihat perubahan?

Masih sempat utk melihat perubahan anak ke arah yang lebih baik.... yang paling penting Tawakal / Istiqamah / berdoa.... Wssp Ida di 019700482

#produkgstar
#gstarvteen
#gstarkids
#sksrayyan

Gstar Kids...Penjana Minda Cemerlang Anak Anda... Di Formulasi Dengan Lebih 15 Makanan Sunnah Dan Moden Berfungsi Membantu Meningkatkan Tahap IQ Dan EQ Anak2 Anda.. Mengandungi 50 Biji Didalam Satu Botol Terdapat 2 Perisa Yang Sedap Iaitu Perisa Buah-Buahan Dan Coklat.. Rahsia Anak Soleh, Bijak Dan Cemerlang Kini Terbongkar

SUPLIMEN MINDA & HATI UNTUK ANAK TERSAYANG ••Anak Lebih Mudah Faham
••Anak Lebih Mudah Ingat
••Anak Lebih Mudah Hafal
••Anak Lebih Pick Up

5 SEBAB UTAMA KENAPA KESAYANGAN ANDA PERLUKAN G-STAR KIDS SEKARANG ✅ Dapat Membantu Meningkatkan Potensi Diri Anak Anda ✴Lebih pintar IQ & EQ ✴Lebih ceria ✴Lebih aktif ✴Daya tahan tubuh meningkat
✅ Halal & Selamat [No. Ruj. KKM: 101114/10/038] serta tiada kesan sampingan
✅ Berbentuk tablet yang mudah dikunyah dan dibawa ke mana-mana
✅ Terbukti berkesan dengan testimoni-testimoni terkini termasuk dari anak-anak istimewa. ••FREE POSTAGE•• Simpan Dan Wassap Saya Untuk Kunci Kejayaan Anak2 Anda
Wssp di 0197004082 #produkgstar

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sempena Susu Kambing Rayyan muncul dalam paper Sinar Harian ni, HQ kami nak buat kejutan.
_*15 - 16 hb Oct 2016 sahaja*_

550g/kotak. LEBIH 50g berbanding kebanyakan brand lain dlm pasaran.

2 kotak 1.1kg RM85/90
3 kotak 1.65 kg RM125/140
6 kotak 3.3 kg RM222/245
_Blh mix perisa_

550g/Pack.
Beli lebih utk SUPER Jimat !
FREE DELIVERY

Berminat wssp mira 010-5415215

#produkgstar
#susukambingrayyan

Wado wado..... Mocha Hazel bukan sahaja boleh membantu mencantik kan kulit anda malah dalam masa yang sama boleh masalah2 lain😍😍😍 Yang paling penting anda kongsistant mimumnya di tambah keyakinan @ niat yang baik2✌. #produkgstar
#rrayyan
#szempire
#agentwanted

Bismillah, hi Mommy
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 Perghhhh. Tengok buah oren ni. Mengacam betulll🤗. Mommy tahu tak dalam vitamin Biokare kaya dengan vitamin C. Jom kita tengok kelebihan vitamin c dalam kehidupan anak kita.

#Vitamin_C

Vitamin C adalah sejenis antioksidan yang berupaya meningkatkan daya ketahanan dalam badan kita serta boleh mempercepatkan proses penyembuhan. Ia juga berupaya meremajakan kulit dan menjadikan kulit lebih sihat, cantik dan berseri.

Kita perlu mengambil Vitamin C kerana badan manusia tidak boleh menghasilkan Vitamin C dengan sendiri. Kita boleh memperolehi Vitamin C dengan cara meminum atau makan makanan yang kaya dengan Vitamin C.

Antara makanan tinggi vitamin C ialah sayur sayuran hijau, buah kiwi, brokoli, buah-buahan citrus seperti limau, grapefruit.

Dalam hal ini adakah anak2 kita nak makan makanan ini semua dalam satu2 masa?

Jika jawapan nya 'YA' tahniah mommey mmg sgt displin dlm hal makanan. Jika tidak😬 meh dapatkan #Biokare.

Boleh terus wasap hakak di 0197004082

#RBS3Day9_3 IdaJohor
#produkgstar

Hi mommies🙋

Sejak 4 thn hakak xde baby benda yang hakak paling risau adalah sembelit dan berat badan baby turun😂😂. Al maklumlah bila berat badan baby turun yang paling kita xsuka masa gi checkup, misi akan tanya berulang ulang sehingga kita pun kadang naik stresssss💆. Inshaa Allah dengan R Rayyan kedua2 masalah ini akan selesai✌. #produkgstar
#rrayyan
#szempire

MOST RECENT

Promo Y.E.S lebih jimat dan lebih berbaloi utk grab.

Jom wasap utk order👇

www.wasap.my/60197004082

#produkgstar
#szempire

Amboi amboi..
Siapa kata ambil collagen ja baru kulit cantik berseri??? Mocha hazel kami juai tak ada collagen naa. Kalau hangpa jenih allergic collagen drink, mocha hazel ni memang terbaik 👍👍 Minum, minum, kulit cantik 😘

Dengan 10 bahan terpilih & harga mampu milik , kini semua org mampu cantik berseri dengan susu kambing R-Rayyan Mocha Hazel ➡Pemanis 60% stevia + 40% Brown sugar
➡ 20 sachet x 25gram Hanya RM46
➡Belian 3 unit R-Rayyan ke atas dgn minimum 1 Mocha Hazel hanya RM130 free postage. Berat R-Rayyan 550g. PERCUMA 1 POUCH BAG.

NIKMATILAH :
💯% KANDUNGAN UTK KULIT GEBU, MULUS & PLOLES 💋
👉Kulit yg cantik berseri
👉Kulit Moist macam Coklat Cake😚
👉Kulit dan Wajah yg lebih Cerah ❤Rasanya yg pekat dan lazat. ❤Tidak pahit
❤Tidak pula plain & Light
❤Sesedap rasa di lidah hingga melekat di ingatan ☕Siapa yg boleh minum R-Rayyan Mocha Hazel with Olive Leaf?
⚘Kaum ibu
⚘Anak dara
⚘Kaum apa
⚘Jejaka bujang
⚘Seisi keluarga 2 tahun ke atas

Dapatkan Mocha Hazel pertama anda hari ini.

Info lanjut wassap segera :- www.wasap.my/60173064329

#produkgstar
#Rrayyan_MochaHazelComcom

Fenomena biasa ibubapa, klu nk exam bru sibuk nk cari supplement. Lpstu klu blm nmpk kesan, cptje slhkn produk tu..😒
Sedih tgok mommy yg berfikiran mcmtu tau.
So,
Tukar persepsi mommy ya!
Supplement adlh utk diamalkn. Bukannya mcm ubat, mkn harini esok nmpk kesan...✌✌
Sbb tahap penerimaan bdn seseorg tu kn berbeza. Jadi mommy kne buat persediaan awal lah utk anak-anak tau😉😉 Meh try #Gstarkids. Campuran lebih 15jenis bhn sunnah dan herba terbaik. Sgt bagus jika diamalkn. Best sgt tau mommy, 2 in 1 utk minda n kesihatan. Jimatt berbaloi😍
📲019-9611244

#produkgstar
#agendropshipwanted

Amboi amboi..
Siapa kata ambil collagen ja baru kulit cantik berseri??? Mocha hazel kami juai tak ada collagen naa. Kalau hangpa jenih allergic collagen drink, mocha hazel ni memang terbaik 👍👍 Minum, minum, kulit cantik 😘

Dengan 10 bahan terpilih & harga mampu milik , kini semua org mampu cantik berseri dengan susu kambing R-Rayyan Mocha Hazel ➡Pemanis 60% stevia + 40% Brown sugar
➡ 20 sachet x 25gram Hanya RM46
➡Belian 3 unit R-Rayyan ke atas dgn minimum 1 Mocha Hazel hanya RM130 free postage. Berat R-Rayyan 550g. PERCUMA 1 POUCH BAG.

NIKMATILAH :
💯% KANDUNGAN UTK KULIT GEBU, MULUS & PLOLES 💋
👉Kulit yg cantik berseri
👉Kulit Moist macam Coklat Cake😚
👉Kulit dan Wajah yg lebih Cerah ❤Rasanya yg pekat dan lazat. ❤Tidak pahit
❤Tidak pula plain & Light
❤Sesedap rasa di lidah hingga melekat di ingatan ☕Siapa yg boleh minum R-Rayyan Mocha Hazel with Olive Leaf?
⚘Kaum ibu
⚘Anak dara
⚘Kaum apa
⚘Jejaka bujang
⚘Seisi keluarga 2 tahun ke atas

Dapatkan Mocha Hazel pertama anda hari ini.

www.wasap.my/601137767690

#produkgstar

Amboi amboi..
Siapa kata ambil collagen ja baru kulit cantik berseri??? Mocha hazel kami juai tak ada collagen naa. Kalau hangpa jenih allergic collagen drink, mocha hazel ni memang terbaik 👍👍 Minum, minum, kulit cantik 😘

Dengan 10 bahan terpilih & harga mampu milik , kini semua org mampu cantik berseri dengan susu kambing R-Rayyan Mocha Hazel ➡Pemanis 60% stevia + 40% Brown sugar
➡ 20 sachet x 25gram Hanya RM46
➡Belian 3 unit R-Rayyan ke atas dgn minimum 1 Mocha Hazel hanya RM130 free postage. Berat R-Rayyan 550g. PERCUMA 1 POUCH BAG.

NIKMATILAH :
💯% KANDUNGAN UTK KULIT GEBU, MULUS & PLOLES 💋
👉Kulit yg cantik berseri
👉Kulit Moist macam Coklat Cake😚
👉Kulit dan Wajah yg lebih Cerah ❤Rasanya yg pekat dan lazat. ❤Tidak pahit
❤Tidak pula plain & Light
❤Sesedap rasa di lidah hingga melekat di ingatan ☕Siapa yg boleh minum R-Rayyan Mocha Hazel with Olive Leaf?
⚘Kaum ibu
⚘Anak dara
⚘Kaum apa
⚘Jejaka bujang
⚘Seisi keluarga 2 tahun ke atas

Dapatkan Mocha Hazel pertama anda hari ini

www.wasap.my/60197004082/MH

#produkgstar
#rrayyan

Promo Y.E.S dah on ye mommies cayang.

Berminat nak grab. Jom wsasp hakak di
www.wasap.my/60197004082

#produkgstar
#szempire

Jejalan jom sambil cari barang anak2 sek

Cuti2 ni jgn lupa kasi anak2 vitamin G Star ye✌

#produkgstar
#szempire

Promo kembali lagi.

Jom dapatkan dari hakak

#produkgstar
#szempire

SERONOK SUNGGUH! . .
.

Kawan-kawan tegur kenapa kulit muka lincin sangat. 😱
Parut di muka pun hilang.

Tak sampai sebotol pun kunyah #Vteen kulit dah licin.
Alhamduliah..semuanya dengan izin Allah. Vteen bukan hanya untuk IQ sahaja, tapi untuk kulit jugak tau. Bebas / cegah jera.wat, gebu dan gebas like baby 😊😊 Nak ke nak ?? Klik link 👉 http://www.wasap.my/60197365811/Vteen

NOTE: pembelian 3 unit ke atas dapat FREE Gift

🇲 🇴 🇨 🇭 🇦 🇭 🇦 🇿 🇪 🇱

Ramai org nak kulit cantik, moist mcm cocholate cake, cerah , gojes gebus mulus ploles giteww...Tapi kan.... Produk utk kulit biasanya
✔RM50 - 150 ✔Nak kena goncang & shake dulu

Kini, kami memberi Alternatif kepada anda. R-RAYYAN MOCHA BUKAN SAHAJA DIJADIKAN SEBAGAI ALTERNATIF MINUMAN YG LAZAT, tetapi juga berfungsi utk menjadikan kulit anda :
🌻Moist
🌻Melambatkan penuaan
🌻Mencerahkan 🌻Menyegarkan
Kami bawakan dlm sachet so mudah sape2 nak bawak g opis or travel.. Berapa harga susu kambing minuman FOKUS utk kulit?
RM80?
RM100?

Harga yg kite tawarkan <RM50 😱

Tp sgt2 bermanfaat 👍👍👍👍 walaupun murah 🤗Apakah bahan2 yg membantu merawat kulit anda? 🌼Kurma
🌼Hazelnut
🌼Olive leaf
🌼Vit C
🌼Rice bran
🌼Applephenon
🌼Chaste berry
🌼Soya isoflavone ❤Siapa yg boleh minum R-Rayyan Mocha Hazel with Olive Leaf?
⚘Kaum ibu
⚘Anak dara
⚘Seisi keluarga 2 tahun ke atas

Berapa kali nak minum?
1 sachet pagi
1 sachet malam
Lebih pun tak apa..utk kesan kulit cantik & bdn yg bertenaga 💪 hihihi 😉

Utk order/info or harga yg lebih jimat & murah klik ⬇️ http://wasap.my/60192787857

#mochahazel #susukambing #cantiksihat #produkgstar #produkhebat #kulitgebu #kulitcantik #senangcantik #mochasedap #deliciousmocha

Jom kenal² dgn produk Gstar 😍😍😍 Dalam Gstar kita ada beberapa produk : ✅ *Susu kambing r rayyan* (ada 4 perisa dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa termasuk ibu menyusu, ibu mengandung dan warga emas.
Sesuai seisi keluarga. ✅makanan bayi iaitu *cereal comcom* ( cereal buat masa ni kita ada 4 perisa) dan sesuai utk baby seawal 6 bln keatas. ✅ vitamin utk IQ iaitu *gstarkids dan gstar vteen* ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu *gstar biokare* ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk. ✅terbaru minuman coffee *rayyan mocha hazel* (khas utk kulit cantik gebu gebas ploles, sesuai utk semua wanita & lelaki juga) ☺😄 Best ke best?😁😁😘🤗
Berminat dgn produk2 #G-star?
Jom wassap Kak Zem +60193519797

#zemgstar
#zemfamily
#produkgstar
#superteamzie

Bismillah, hi Mommy
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 Perghhhh. Tengok buah oren ni. Mengacam betulll🤗. Mommy tahu tak dalam vitamin Biokare kaya dengan vitamin C. Jom kita tengok kelebihan vitamin c dalam kehidupan anak kita.

#Vitamin_C

Vitamin C adalah sejenis antioksidan yang berupaya meningkatkan daya ketahanan dalam badan kita serta boleh mempercepatkan proses penyembuhan. Ia juga berupaya meremajakan kulit dan menjadikan kulit lebih sihat, cantik dan berseri.

Kita perlu mengambil Vitamin C kerana badan manusia tidak boleh menghasilkan Vitamin C dengan sendiri. Kita boleh memperolehi Vitamin C dengan cara meminum atau makan makanan yang kaya dengan Vitamin C.

Antara makanan tinggi vitamin C ialah sayur sayuran hijau, buah kiwi, brokoli, buah-buahan citrus seperti limau, grapefruit.

Dalam hal ini adakah anak2 kita nak makan makanan ini semua dalam satu2 masa?

Jika jawapan nya 'YA' tahniah mommey mmg sgt displin dlm hal makanan. Jika tidak😬 meh dapatkan #Biokare.

Boleh terus wasap hakak di 0197004082

#RBS3Day9_3 IdaJohor
#produkgstar

Bersempena promosi #GMART bermula hari ini sehingga 20 Nov 2017.

Jom kita kenal² dgn produk Gstar 😍😍😍
👇 *Secara ringkas info produk G-Star* *Suppliment*
#GStarKids
✅Sesuai bawah 11thn
✅Fungsi bantu utk minda + imunisasi
✅Lebih 15 bahan2 terbaik dunia & sunnah
✅2 flavor - fruities & coklat
✅60 biji / botol 🍊🍓🍒🍫🍊🍓🍒🍫 #GStarVteen*
✅Remaja. Seawal 11thn dan ke atas.
✅Fungsi bantu minda + kesihatan + kulit berjerawat
✅Lebih 20 bahan2 terbaik dunia n sunnah
✅60 biji / botol 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 #GStarBiokare*
✅Seawal baby pandai kunyah dan ke atas
✅Fungsi utama tingkatkan imunisasi cegah & rawat beberapa jenis penyakit utama + ekzima
✅Lebih 10 bahan2 terbaik dunia n sunnah
✅60 biji / botol. Double layer vanila & oren 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 InsyaAllah..
Sama2 kita cuba dan ikhtiar dan mohon terbaik dariNya.. Best ke best? Jangan lepaskan promosi berbaloi2 nie.... cepat2 wasap kak zem ya... 😁😁😘🤗 Jom wassap +60193519797

#zemgstar
#zemfamily
#produkgstar
#promo_gmart
#superteamzie

Hi mommies🙋

Sejak 4 thn hakak xde baby benda yang hakak paling risau adalah sembelit dan berat badan baby turun😂😂. Al maklumlah bila berat badan baby turun yang paling kita xsuka masa gi checkup, misi akan tanya berulang ulang sehingga kita pun kadang naik stresssss💆. Inshaa Allah dengan R Rayyan kedua2 masalah ini akan selesai✌. #produkgstar
#rrayyan
#szempire

Wado wado..... Mocha Hazel bukan sahaja boleh membantu mencantik kan kulit anda malah dalam masa yang sama boleh masalah2 lain😍😍😍 Yang paling penting anda kongsistant mimumnya di tambah keyakinan @ niat yang baik2✌. #produkgstar
#rrayyan
#szempire
#agentwanted

Jom kenal² dgn produk Gstar 😍😍😍 Dalam Gstar kita ada beberapa produk : ✅ *Susu kambing r rayyan* (ada 4 perisa dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa termasuk ibu menyusu, ibu mengandung dan warga emas.
Sesuai seisi keluarga. ✅makanan bayi iaitu *cereal comcom* ( cereal buat masa ni kita ada 3 perisa) dan sesuai utk baby seawal 6 bln keatas. ✅ vitamin utk IQ iaitu *gstarkids dan gstar vteen* ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu *gstar biokare* ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk. ✅terbaru minuman coffee *rayyan mocha hazel* (khas utk kulit cantik gebu gebas ploles, sesuai utk semua wanita & lelaki juga) ☺😄 Best ke best?😁😁😘🤗 Jom wassap www.wasap.my/+60193519797

#zemgstar
#zemfamily
#produkgstar
#superteamzie

Jom pecut dari sekarang!
Beri anak² anda vteen sebagai persediaan menghadapi peperiksaan tak lama lagi

Anak akan ✅ Lebih Bijak
✅ Lebih Fokus
✅ Lebih Tenang / tidak stress
✅ Lebih Cepat Pick Up
✅ Lebih Bertenaga

WOW!
BEST sungguh.
Jom mommies support anak² dengan makanan tambahan minda dan imuniti yang hebat ni.
Klik sini tau
👇👇👇
http://www.wasap.my/60197365811/Vteen

#vteen #ProdukGstar #IqBooster #SuplimenMinda #ImunitiBooster #CegahJerawat #KurangStress #KulitGebu #Genius #ProdukMuslim #kkmApproved #upsr #pt3 #spm #stpm #ipta #ipts #eczema - #regrann

Terbaik di Vendor Butik Awatif

G-Star Arrayyan

Jom kenal² dgn produk Gstar 😍😍😍 Dalam Gstar kita ada beberapa produk : ✅ Susu kambing r rayyan (ada 4 perisa dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa termasuk ibu menyusu, ibu mengandung dan warga emas.
Sesuai seisi keluarga. ✅makanan bayi iaitu cereal comcom ( cereal buat masa ni kita ada 3 perisa) dan sesuai utk baby seawal 6 bln keatas. ✅ vitamin utk IQ iaitu gstarkids dan gstar vteen ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu gstar biokare ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk. ✅terbaru minuman coffee rayyan mocha hazel (khas utk kulit cantik gebu gebas ploles, sesuai utk semua wanita & lelaki juga) ☺😄 Best ke best?😁😁😘🤗 Dapatkan secara esklusif di Vendod Butik Awatif Kuantan

Lokasi depan kuantan plaza, 200m dari mydin kuantanm

Pos ke seluruh Malaysia

0148410787

#produkgstar #rrayyan #susukambing #vitamin #mochahazel #sedap
#berkhasiat #viral #trending #popular #terbaik
#vendorwanted #supportmemberniaga

Terbaik di Vendor Butik Awatif

G-Star Arrayyan

Jom kenal² dgn produk Gstar 😍😍😍 Dalam Gstar kita ada beberapa produk : ✅ Susu kambing r rayyan (ada 4 perisa dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa termasuk ibu menyusu, ibu mengandung dan warga emas.
Sesuai seisi keluarga. ✅makanan bayi iaitu cereal comcom ( cereal buat masa ni kita ada 3 perisa) dan sesuai utk baby seawal 6 bln keatas. ✅ vitamin utk IQ iaitu gstarkids dan gstar vteen ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu gstar biokare ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk. ✅terbaru minuman coffee rayyan mocha hazel (khas utk kulit cantik gebu gebas ploles, sesuai utk semua wanita & lelaki juga) ☺😄 Best ke best?😁😁😘🤗 Dapatkan secara esklusif di Vendod Butik Awatif Kuantan

Lokasi depan kuantan plaza, 200m dari mydin kuantanm

Pos ke seluruh Malaysia

0148410787

#produkgstar #rrayyan #susukambing #vitamin #mochahazel #sedap
#berkhasiat #viral #trending #popular #terbaik
#vendorwanted #supportmemberniaga

Terbaik di Vendor Butik Awatif

G-Star Arrayyan

Jom kenal² dgn produk Gstar 😍😍😍 Dalam Gstar kita ada beberapa produk : ✅ Susu kambing r rayyan (ada 4 perisa dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa termasuk ibu menyusu, ibu mengandung dan warga emas.
Sesuai seisi keluarga. ✅makanan bayi iaitu cereal comcom ( cereal buat masa ni kita ada 3 perisa) dan sesuai utk baby seawal 6 bln keatas. ✅ vitamin utk IQ iaitu gstarkids dan gstar vteen ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu gstar biokare ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk. ✅terbaru minuman coffee rayyan mocha hazel (khas utk kulit cantik gebu gebas ploles, sesuai utk semua wanita & lelaki juga) ☺😄 Best ke best?😁😁😘🤗 Dapatkan secara esklusif di Vendod Butik Awatif Kuantan

Lokasi depan kuantan plaza, 200m dari mydin kuantanm

Pos ke seluruh Malaysia

0148410787

#produkgstar #rrayyan #susukambing #vitamin #mochahazel #sedap
#berkhasiat #viral #trending #popular #terbaik
#vendorwanted #supportmemberniaga

Terbaik di Vendor Butik Awatif

G-Star Arrayyan

Jom kenal² dgn produk Gstar 😍😍😍 Dalam Gstar kita ada beberapa produk : ✅ Susu kambing r rayyan (ada 4 perisa dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa termasuk ibu menyusu, ibu mengandung dan warga emas.
Sesuai seisi keluarga. ✅makanan bayi iaitu cereal comcom ( cereal buat masa ni kita ada 3 perisa) dan sesuai utk baby seawal 6 bln keatas. ✅ vitamin utk IQ iaitu gstarkids dan gstar vteen ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu gstar biokare ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk. ✅terbaru minuman coffee rayyan mocha hazel (khas utk kulit cantik gebu gebas ploles, sesuai utk semua wanita & lelaki juga) ☺😄 Best ke best?😁😁😘🤗 Dapatkan secara esklusif di Vendod Butik Awatif Kuantan

Lokasi depan kuantan plaza, 200m dari mydin kuantanm

Pos ke seluruh Malaysia

0148410787

#produkgstar #rrayyan #susukambing #vitamin #mochahazel #sedap
#berkhasiat #viral #trending #popular #terbaik
#vendorwanted #supportmemberniaga

INVESTMENT YANG BERBALOI-BALOI YANG WAJIB DICUBA OLEH SEMUA WANITA!
.
.
Dengan 2 fokus utama R-Rayyan Mocha Hazel
.
1. Fokus utk kulit
2. Milk Booster .
Susu kambing itu sendiri boleh menambahkan susu badan
.
Apatah lagi dengan tambahan bahan seperti Kurma + Halba lagilah menguatkan lagi fungsi Milk Booster
.

Dah ada testimoni customer kami sampai basah baju penangan susu yg melimpah.
Alhamdulillah.
.
.
Berminat?
Boleh direct wassap ke 0149451832 😊

Jom kenal² dgn produk Gstar 😍😍😍 Dalam Gstar kita ada beberapa produk : ✅ *Susu kambing r rayyan* (ada 4 perisa *Asli , Coklat, Vanilla, Kurma Delima* dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa termasuk ibu menyusu, ibu mengandung, untuk ikhtiar hamil dan warga emas.
Sesuai seisi keluarga. ✅makanan bayi iaitu *Cereal Comcom* ( cereal buat masa ni kita ada 3 perisa *Asli, Kurma Jagung, Vege*) dan sesuai utk baby seawal 6 bln keatas. ✅ vitamin utk IQ iaitu *GstarKids ( Perisa Coklat & Fruity dan Gstar Vteen* ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu *Gstar Biokare - Double Layer Oren+Vanilla* ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk. ✅terbaru minuman coffee *Rayyan Mocha Hazel* (khas utk kulit cantik gebu gebas ploles, sesuai utk semua wanita & lelaki juga) ☺😄 Best ke best?😁😁😘🤗 Jom wassap www.wasap.my/+60193519797

#zemgstar
#zemfamily
#produkgstar
#superteamzie

WOW wow Wow... SEDAPNYA GSTAR KIDS
.
Nak tahu sebab apa kanak-kanak suka? Sebab rasa manis buah-buahan dan yang bestnya kunyah-kunyah jadi bijak..
.
try bagi anak.. haaa tengok dalam masa seminggu dua dah dapat lihat perubahan anak tau
.
Apa lagi kelebihan GSTAR KIDS yang ramai kanak-kanak tergila-gilakan ni? 😱
.
😊Rasa gula-gula yang awesome... sangat sedap terdapat 2 pilihan FRUITIES dan CHOKLAT
.
😊Membantu Anak-anak yang lemah dari segi IQ seperti Slow Leaner, Lambat Pick Up, Kurang Keyakinan Diri, Pelupa dan Lemah Daya Ingatan
.
😊G-Star Kids FRUITIES ada Omega 3,6,9 dan Premix Vitamin yang boleh membantu anak-anak .
👉LEBIH CEPAT FAHAM .
👉LEBIH CEPAT PICKUP .
👉LEBIH SIHAT CERGAS .
👉LEBIH PINTAR. .
.
😊G-star Kids COKLAT pula mengandungi prebiotik sangat bagus bg meredakan .
👉Asma .
👉Batuk & Muntah-muntah. .
👉Selsema Berpanjangan. .
👉Demam Berpanjangan .
👉Masalah Usus/Sembelit
.
*banyak lagi khasiat dan kebaikan yang terdapat dalam produk GSTAR KIDS*😊
.
Jangan malu jangan segan, berusahalah bantu anak-anak anda.
.
Mahu info lebih lanjut tentang GSTAR KIDS?
.
Whatapp Izani 019_4352249 sekarang!!
.
#produkgstar #anakbijak
#iqbooster #gstarkids #kidsupplement #visitmyig #immunesystem #gstarsungaipetani
#iqbooster #vteen #gstarsungaipetani
#kidsupplement
#immunesystem #remaja #suplemenremaja #kidsupplement #bazaarpaknil
#visitmyig #vitaminuntukotak
#vitaminkanakkanak
#vitaminuntukminda
#vitaminuntukanak
#terapiinstagram
#anaksihatdanbijak
#anaksihat #anakpintar
#anakcerdas

Utk ibu ayah yg belum mengenali #ProdukGstar
Jom kita berkenalan dulu ya mommy..
Tak kenal maka tak cinta..😙😙😙 JOM KENALI PRODUK #GSTAR .
Bagi yg masih blm kenal produk kami.😉😉😉 #GSTARKIDS
===========
🌻 Penggalak minda & meningkatkan imuniti.
🌻 Sesuai untuk kanak² seawal 6 bulan ke atas hingga dewasa
🌻 60 biji tablet kunyah berperisa buah²an dan coklat (Boleh Pilih)

#GSTARVTEEN
============
🌻 Penggalak minda dan Kesihatan
🌻 Merawat / mencegah jerawat
🌻 Mengurangkan stress
🌻 Diformulasikan khas untuk remaja seawal 11 tahun ke atas hingga dewasa
🌻 60 biji tablet kunyah berperisa strawberi

#GSTARBIOKARE
==============
🌻 Untuk Kesihatan. Pengganti ubat anak anda.
🌻 Mengatasi Masalah Resdung, Ekzema,Asma, Selsema, Batuk dan lain-lain
🌻 Untuk kanak² seawal 6 bulan ke atas dan dewasa 🌻60 biji tablet kunyah berperisa double layer oren & vanilla

TERuja nak dapatkannya untuk anak².. Pakej menarik tersedia untuk ibu² ayah².

Pm/whatsapp 0136751901 CikNi utk dapatkan harga istimewa..

Dalam gstar kita ada beberapa produk : ✅ *Susu kambing r rayyan* (ada 4 perisa dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa tmsk ibu menyusu, ibu mengandung dan warga emas ✅makanan bayi iaitu *cereal comcom* ( cereal buat masa ni kita ada 3 perisa) dan sesuai utk baby seawal 6 bln ✅ vitamin utk iq iaitu *gstarkids dan gstar vteen* ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu *gstar biokare* ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk ✅terbaru kita keluarkan minuman coffee *rayyan mocha hazel*

Mana satu pilihan hati?🤗🤗🤗
Jom wasap2 www.wasap.my/+60193519797

#zemgstar
#zemfamily
#produkgstar
#superteamzie

*GSTAR VTEEN POWER!!* Alhamdulillah Terasa Sangat Perubahan Sejak Mengamalkan VTEEN.. Anak Remaja Teruja Kongsi Peningkatan Selepas Ambil VTEEN.. Alhamdulillah Sejak Makan VTEEN Perubahan Sangat Ketara 👉Kulit semakin cantik
👉Panau dh hilang
👉Emosi semakin stabil

Alhamdulillah Asbab GSTAR VTEEN Semua Berubah Dengan IzinNYA.. Anak Ibu Bagaimana??
Inginkan Anak Seperti Anak Remaja Ini?

1 botol RM65 nak lebih penjimatan meh wsap terus di

www.wasap.my/60197365811/vteen

#produkgstar
#kct_penang

💡Kenapa Gstar Kids menjadi kegemaran anak²..! ⏩Rasanya yang sedap perisa buah²an & Chocolate 🍊🍇🍓🍫
⏩Warna sangat menarik 🍭🍭
⏩Rasa gula² kegemaran anak² 🍬🍬
⏩Lebih 15 makanan sunnah🍯🥛
⏩Memastikan kecerdasan minda🏆🎖
⏩Kekal cergas sepanjang hari🚴🏼‍♀🏋🏽‍♀
⏩Fokus semasa belajar 📚📖
⏩Cepat mengingat & faham📕📗📘📙
⏩Harga yang sangat murah💰💸
⏩Mudah sahaja kunyah² 😋😋 Whatsapp / telegram 👉 010-897 2087

#sayajualbaranganmurah #sayajualgstar #produkminda #produkgstar #produkseisikeluarga #produkmakanansunnah #gstarkesihatan #gstarmocha #gstarkids #gstarbiokare #gstarsusukambingrrayyan #gstarvteen #gstarcomcom #vitaminminda #supplimenuntukminda #supplimenkesihatan #supplimenpelajar #jomsihatdancerdas #supplimeniqbooster #jombeligstar #produkbumiputera

GStar Produk
👉 Gstar Kids
👉 Gstar Green
👉 Gstar Biokare
👉 Susu R-Rayyan
👉 Comcom
👉 R-Rayyan Mocha

Khasiat Gstar :
✅ untuk MINDA - IQ Booster
✅ untuk Kesihatan
✅ Bahan-bahan Sunnah
✅ 100% HALAL
✅ Tiada kesan sampingan
✅ Hasil Bumiputera

Dari usia bayi seawal 6 bulan, kanak-kanak, remaja, dewasa hingga warga tua, tidak kira perempuan dan lelaki boleh dan perlu amalkan Gstar ni 👍. InsyaAllah dengan izin-Nya, Kita kekal Cerdas dan Sihat.

Jadi tunggu apa lagi...jom grab

Pm me telegram/whatsapp 010-897 2087

#sayajualbaranganmurah #sayajualgstar #produkgstar #produkminda #gstar #gstarkids #gstarvteen #gstarbiokare #gstarsusukambingrrayyan #gstarmocha
#susukambingrrayyan #gstaruntukminda #gstarsesuaiseisikeluarga #gstarkesihatan #supplimenuntukminda #supplimenkesihatan #supplimenkanakkanak #supplimenpelajar #vitaminminda #gstarcomcom

Jom pecut dari sekarang!
Beri anak² anda vteen sebagai persediaan menghadapi peperiksaan tak lama lagi

Anak akan ✅ Lebih Bijak
✅ Lebih Fokus
✅ Lebih Tenang / tidak stress
✅ Lebih Cepat Pick Up
✅ Lebih Bertenaga

WOW!
BEST sungguh.
Jom mommies support anak² dengan makanan tambahan minda dan imuniti yang hebat ni.
Klik sini tau
👇👇👇
http://www.wasap.my/601137366566/Vteen

#vteen #ProdukGstar #IqBooster #SuplimenMinda #ImunitiBooster #CegahJerawat #KurangStress #KulitGebu #Genius #ProdukMuslim #kkmApproved #upsr #pt3 #spm #stpm #ipta #ipts #eczema

Jom check out bahan di dalam G Star.

LENDIR BALAGHAM? ~ MUSUH utama MINDA genius! haaa?

Yaa! terlalu banyak lendir balagham boleh melemahkan daya otak untuk berfikir dan ingatan tumpul, mudah selsema, resdung dan gangguan pernafasan... Athma.... amat sesuai! anak yang athma permulaan akan kuat muntah.. kerana.. dari muntah tersebut mengeluarkan LENDIR BALAGHAM!

LUBANAH.. terkandung dalam GSTAR KIDS menyahkan LENDIR BALAGHAM yang terkandung dalam otak!

jom dapatkan GSTAR kids untuk anak2 anda sekarang!

Click Link Wasapp Ni👇
Http://www.wasap.my/+6012 4015052

#Produkgstar
#Gstarkids

SERONOK SUNGGUH! . .
.

Kawan-kawan tegur kenapa kulit muka lincin sangat. 😱
Parut di muka pun hilang.

Tak sampai sebotol pun kunyah #Vteen kulit dah licin.
Alhamduliah..semuanya dengan izin Allah. Vteen bukan hanya untuk IQ sahaja, tapi untuk kulit jugak tau. Bebas / cegah jera.wat, gebu dan gebas like baby 😊😊 Nak ke nak ?? Klik link 👉 http://www.wasap.my/601137366566/Vteen

NOTE: pembelian 3 unit ke atas dapat FREE GIFT dan FREE POS 😘😘 #ProdukGstar #Vteen #IqBooster #SuplimenMinda #ImunitiBooster #Remaja #Genius #Upsr #Pt3 #Spm #Stpm #Ipta #Ipts #Sayajual #CegahJerawat #KulitGebu

Promo Merdeka still on ye😘😘😘 Jom grab sebelum nangis bucu katil😂😂 #produkgstar
#SZEmpire
#BIZPartners

Pada yang baru nak kenal-kenal Gstar Kids
Inilah rupanya.Ada 2 perisa tau.Coklat , Orange Vanilla dan Campuran Buah-Buahan.

Hanya kunyah-kunyah ajer.Confirm anak-anak tak tolak malah kena sorok nanti habis kenduri satu botol sebab sedap sangat😂

MENGAPA RAMAI IBUBAPA TERUJA MENDAPATKAN GSTAR KIDS?

Ini kerana daripada feedback pelanggan kami terbukti produk Gstar IQ booster👇👇 ✅Anak Menjadi rajin untuk belajar
✅ Suka dengan buku
✅ Mudah menghafal
✅ Minat dan cekap membuat matematik
✅ Meningkatkan daya fokus belajar terutama di sekolah
✅ Mudah mendengar kata
✅ Petah bercakap
✅ Mendapat keputusan yang baik dalam peperiksaan
✅ Meningkatkan keyakinan diri
✅ Menjadi lebih berdikari
✅ Meningkatkan selera makan anak(bagi yang kurang selera makan sahaja)

Nak tahu hasilnya terhadap anak ibu pula?
Meh wassap kami..kami di talian 👇 📲011-17985609
📲011-17985609
📲011-17985609

atau boleh berkunjung ke Premis kami di Kg Binjai Rendah sederet dengan Pasaraya Sakan , Kedai RM2 dan 7Eleven.

#ganupharma
#teamfbr
#farmasibinjairendah
#farmasiterengganu
#produkgstar
#gstarkids
#suplemenminda

Salam merdeka semua dah tahun ke 4 merdeka kita bersama, mengharungi sukaduka😍

MERDEKA JIWA MERDEKALAH NEGARA!

#produkgstar
#SEZempire
#BIZEmpire

Syokknya
Yana Shamsudin dah amalkan R Rayyan.

Inilah Duta kami yana samsudin.Beliau sedang mempromosikan susu kambing R-Rayyan perisa coklat tu.

Perisa coklat ni best tau.
semua produk rayyan takde gula ye.

Tengok yana minum ni, rasa nak terus cari rayyan coklat kan. Haa ni baru perisa coklat.Ada lagi perasa lain yang tak kurang hebatnya mendapat sambutan ramai.
Jom mommies yang manis cuba R Rayyan.

Klik je ⤵⤵
www.wasap.my/60193256743
.
#shiekin_gstar
#susukambingrrayyan
#coklat#susu
#produkgstar
#agensahgstar
#terapiinstagram
#halaljakim
#produkmuslim
#ajimaura
#pos1malaysia
#putrajaya
#selangor
#perak
#bangkitbersama

WOW wow Wow... SEDAPNYA GSTAR KIDS
.
Nak tahu sebab apa kanak-kanak suka? Sebab rasa manis buah-buahan dan yang bestnya kunyah-kunyah jadi bijak..
.
try bagi anak.. haaa tengok dalam masa seminggu dua dah dapat lihat perubahan anak tau
.
Apa lagi kelebihan GSTAR KIDS yang ramai kanak-kanak tergila-gilakan ni? 😱
.
😊Rasa gula-gula yang awesome... sangat sedap terdapat 2 pilihan FRUITIES dan CHOKLAT
.
😊Membantu Anak-anak yang lemah dari segi IQ seperti Slow Leaner, Lambat Pick Up, Kurang Keyakinan Diri, Pelupa dan Lemah Daya Ingatan
.
😊G-Star Kids FRUITIES ada Omega 3,6,9 dan Premix Vitamin yang boleh membantu anak-anak .
👉LEBIH CEPAT FAHAM .
👉LEBIH CEPAT PICKUP .
👉LEBIH SIHAT CERGAS .
👉LEBIH PINTAR. .
.
😊G-star Kids COKLAT pula mengandungi prebiotik sangat bagus bg meredakan .
👉Asma .
👉Batuk & Muntah-muntah. .
👉Selsema Berpanjangan. .
👉Demam Berpanjangan .
👉Masalah Usus/Sembelit
.
*banyak lagi khasiat dan kebaikan yang terdapat dalam produk GSTAR KIDS*😊
.
Jangan malu jangan segan, berusahalah bantu anak-anak anda.
.
Mahu info lebih lanjut tentang GSTAR KIDS?
.
Whatapp Izani 019_4352249 sekarang!!
.
#produkgstar #anakbijak
#iqbooster #gstarkids #kidsupplement #visitmyig #immunesystem #gstarsungaipetani
#iqbooster #vteen #gstarsungaipetani
#kidsupplement
#immunesystem #remaja #suplemenremaja #kidsupplement #bazaarpaknil
#visitmyig #vitaminuntukotak
#vitaminkanakkanak
#vitaminuntukminda
#vitaminuntukanak
#terapiinstagram
#anaksihatdanbijak
#anaksihat #anakpintar
#anakcerdas

Anak pun suka sangat.
ADAKAH ANDA IBU BEKERJAYA YG TERCARI CARI CEREAL BERASASKAN ORGANIC BROWN RICE?? Terbaru dari kami. Cereal G-Star ComCom. Khas utk bayi berumur 7 bulan ke atas.

Kenapa Cereal ComCom kami berbeza dengan cereal di pasaran? *Kini semua ibu mampu memasak bubur si manja bagai air tangan anda sendiri !* Jom kita lihat ingredients ComCom complete All in 1 bottle:
✔Organik Brown Rice
✔White Rice
✔Organik Quinoa
✔Dha+Ara khas utk IQ
✔Brokoli
✔Dates
✔Aprikot
✔Sun flower Oil
✔Honey
✔Probiotic utk imuniti anak anda yg mampu mencegah selsema batuk dan demam.

Cukup nutrient.. ✔Bebas Gluten
✔Produk Cereal pertama 100% Bumiputera Muslim
✔Halal dan sil guna tanpa was was
⛔Tanpa pemanis ⛔Tiada garam tambahan
⛔Tanpa perisa tiruan
⛔Tanpa bahan pengawet
⛔Tanpa produk tenusu/soya
⛔Bkn GMO
⛔Tanpa fillers . 100% Brown Rice + White Rice + Quinoa *Cara Penyediaan*
1. Campur air suam 100ml + 15g/2 sudu ComCom
@
2. Qty yg sama spt di atas blh di masak 3 minit di atas dapur.
Note: texture agak kembang dan dijangka *tahan +- 2 minggu
.
Wassap 0174035952
.
#comcom
#ajimaura
#makananbaby
#buburberas
#terapiinstagram
#inijugakamanah
#halal
#produkbumiputeraislam
#produkgstar
#produkcarielpertama
#babyborn
#ibuyangterbaik
#anakcerdik
#seleramakan
#selamat
#alhamdulillah
#jombelionline
#instashop
#tanpafillers
#tanpabahanpengawet
#ibubekerja
#sibukkerja
#alhamdulillah
#sayajualmakananbaby
#kulim
#jomsegakbutikdankosmetik
#bubursegera
#tiadapemanis
#tiadaperisatiruan

Vege pun Mateen suka taw... mamanya pun suka🤣🤣🤣 #produkgstar
#cccereal

Most Popular Instagram Hashtags