#produkgstar

MOST RECENT

NAK FREE SAMPLE SUSU ?
http://www.wasap.my/60193256743/nakfreesample

InsyaaAllah by Rabu depan kami start post semua sampel2.
Sape nak sampel 60gram PERCUMA, sila komen "saya nak sampel FREE"

SIAPA YG LAYAK DAPAT?
SEMUA LAYAK DAN TIADA PILIH KASIH.

Jom komen sekarang.

HQ nak beri sample susu 60g percuma khas untuk ⚠️bayi sembelit ⚠️masalah berat badan.

Perisa pilihan yg mengandungi fibre di dalamnya.
⏩Masalah sembelit 1 tahun kebawah adalah perisa Asli.
⏭Masalah sembelit 1 tahun ke atas adalah perisa vanila ⏩Masalah kurang berat adalah perisa Kurma Delima

Semua susu R-Rayyan memenuhi SPESIFIKASI RNI 2017.

#shiekin_gstar#produkgstar
#SusuKambingRrayyan#vanila
#susukambingkurmamadu
#samplefree#kurmadelima
#rawatsembelit#ibuhamil
#ibudananak#beratbadan
#tambahberatbadan
#terapiinstagram#anak
#ajimaura#instaonline
#pama#susucoklat
#sakarantai7#cspscs
#codputrajaya#coddengkil
#bandarbarusalaktinggisepang
#codbanting#codkotawarisan
#bandarseriehsan#codklia

SERONOK SUNGGUH! . .
.

Kawan-kawan tegur kenapa kulit muka lincin sangat. 😱
Parut di muka pun hilang.

Tak sampai sebotol pun kunyah #Vteen kulit dah licin.
Alhamduliah..semuanya dengan izin Allah. Vteen bukan hanya untuk IQ sahaja, tapi untuk kulit jugak tau. Bebas / cegah jera.wat, gebu dan gebas like baby 😊😊 Nak ke nak ??
.
Klik link 👉 http://www.wasap.my/60139030106/offerramadhan

NOTE: pembelian 3 unit ke atas dapat FREE SEBOTOL LAGI VTEEN, FREE GIFT dan FREE POS 😘😘 #ProdukGstar #Vteen #IqBooster #SuplimenMinda #ImunitiBooster #Remaja #Genius #Upsr #Pt3 #Spm #Stpm #Ipta #Ipts #Sayajual #CegahJerawat #KulitGebu

Ada yang menanti promo dari kami🙋🙋. Siapa sangka promo kali ni sangat luar biasa. Harga runtuh buat mommy semua.

Jangan terlepas ye promo ini.

Lai wasap hakak di 0197004082

#produkgstar
#idaleaderjohor
#rrayyan

Salah satu bahan yg terkandung dalam Gstar Kids dan Vteen ialah KURMA.

Buah kurma mengandungi zat besi,kalsium,fosforus,sodium, potasium,kalsium,vitamin B1,vitamin B2,beta karotena serta niasin.

Selain dijadikan hidangan berbuka puasa kerana kaya dgn tenaga, serat,vitamin dan mineral kurma juga nempunyai khasiat yg lain.

Antara khasiat lain yg terdapat dalam kurma ialah...
🔶 Baik untuk diet pemakanan,kandungan zatnya dapat membantu dalam perubatan (mempunyai tenaga pembersihan) dan estringen pada masalah usus yg dapat mengatasi masalah sembelit dan gangguan usus kronik. 🔶 Digunakan dalam masalah sakit kerongkong, selesema dan demam, juga dikatakan penawar mujarab dalam perubatan tradisional untuk mengatasi masalah insomnia. 🔶 Membantu melancarkan perjalanan darah, menghindari barah, merawat buah pinggang, mencuci hati dan membantu mengurangkan pengaliran darah ketika kelahiran. 🔶Berperanan dalam pertumbuhan kanak-kanak, pembentukan darah dan sum-sum tulang. 🔶 Kajian membuktikan kurma antara makanan paling pantas diproses sebagai bekalan tenaga, selain berkhasiat membantu memanaskan badan, mencergaskan otak dan tubuh badan, mencergaskan minda kanak-kanak. Justeru, ia sangat sesuai untuk perut kosong, memberikan tenaga dan menyegarkan kisaran penghadaman. 🔶 100 gram kurma segar mengandungi sumber vitamin C yang diperlukan badan dan membekalkan 230 kalori untuk tenaga (960 kJ). Oleh kerana kurma mengandungi sedikit air, ia masih pekat walaupun sudah kering.

#produkgstar

www.wasap.my/+60173285434

Salah satu bahan yg terkandung dalam Gstar Kids ialah KURMA.

Buah kurma mengandungi zat besi,kalsium,fosforus,sodium, potasium,kalsium,vitamin B1,vitamin B2,beta karotena serta niasin.

Selain dijadikan hidangan berbuka puasa kerana kaya dgn tenaga, serat,vitamin dan mineral kurma juga nempunyai khasiat yg lain.

Antara khasiat lain yg terdapat dalam kurma ialah...
🔶 Baik untuk diet pemakanan,kandungan zatnya dapat membantu dalam perubatan (mempunyai tenaga pembersihan) dan estringen pada masalah usus yg dapat mengatasi masalah sembelit dan gangguan usus kronik. 🔶 Digunakan dalam masalah sakit kerongkong, selesema dan demam, juga dikatakan penawar mujarab dalam perubatan tradisional untuk mengatasi masalah insomnia. 🔶 Membantu melancarkan perjalanan darah, menghindari barah, merawat buah pinggang, mencuci hati dan membantu mengurangkan pengaliran darah ketika kelahiran. 🔶Berperanan dalam pertumbuhan kanak-kanak, pembentukan darah dan sum-sum tulang. 🔶 Kajian membuktikan kurma antara makanan paling pantas diproses sebagai bekalan tenaga, selain berkhasiat membantu memanaskan badan, mencergaskan otak dan tubuh badan, mencergaskan minda kanak-kanak. Justeru, ia sangat sesuai untuk perut kosong, memberikan tenaga dan menyegarkan kisaran penghadaman. 🔶 100 gram kurma segar mengandungi sumber vitamin C yang diperlukan badan dan membekalkan 230 kalori untuk tenaga (960 kJ). Oleh kerana kurma mengandungi sedikit air, ia masih pekat walaupun sudah kering.

meh wasap akak untuk info lanjut
www.wasap.my/+60173285434

#produkgstar

Alhamdulillah..
Yang ditunggu telah tiba. LIMITED EDITION KHAS UNTUK RAMADHAN SAHAJA !
PERISA DOUBLE LAYER LYCHEE & MANGO.

PROMOSI HARGA SAMA SAHAJA UTK FIRST PRODUCTION MIX & MATCH UTK SEMUA PRODUK G-STAR TABLET !!! Jangan lepas peluang.

Kali ni Lebih Bahan2, Lebih Extra Formula, Lebih Kuat Daya Ingatan , Lebih Bertenaga dan Lebih Bahan untuk kulit Remaja

Siapa yg sesuai?
11 tahun Keatas khas anak2 BAKAL CALON UPSR PT3 SPM DAN UNIVERSITI.
KINI LEBIH IQ BOOSTER UTK REMAJA!

ok jom tengok salah 1 bahan baru

#Episode_1
Salah 1 bahan baru yang ada dalam VE ( Vteen Enhance ) adalah Kolustrum.

Apakah manfaat Kolostrum untuk anak2 kita? - Antibodi yang terkandung di dalam kolostrum sangat penting untuk melindungi anak2 kita dari infeksi dan alergi. - Sel darah putih pada kolostrum baik untuk melindungi anak remaja terjangkit infeksi. - Kandungan vitamin A pada kolostrum akan bantu mencegah berbagai infeksi dan risiko penyakit mata.

Pendek kata, ia menguatkan Pertahan Badan dari Serangan Penyakit.
#BADAN_SIHAT_OTAK_CERDAS_VTEEN_ENHANCE

#produkgstar
#agenwanted
#idaleaderjohor

Perghh!!!😱😱 Kami pun nak cari calon2 sesuai utk menjadi sebahagian dari keluarga G Star. Ibu ibu bapak bapak yang berminat meh masuk order🤗. Jangan kata kami tak payung ye😉. www.wasap.my/0196843161

#produkgstar

Kalau ditanya apa istimewanya #ProdukGstar nie? Dan kenapa sy memilihnya? 😍😍 Saya akan jawab, ✔ia nya supplement makanan tambahan, bukan ubat. Jadi tiada kesan smpingan jangka pendek dan pnjang jika ambil berlebihan. Cuma minum lebih air masak untuk serapan maksimum.
✔ ia dirumus daripada 15 bahan sunnah dan herba terbaik dan terpilih.
✔ fungsinya 2 in 1, untuk IQ dan IMUN.
✔ poduk bumiputera dan dijamin 100% halalan toyyiban. Dan dapat kelulusan KKM dan JAKIM.
✔ mudah dibawa kemana-mana sebab ia berbentuk tablet. Mudah cara menyimpan, tak tumpah. Letak dalam handbeg pun bole.😉 Senang cerita, try dlu la mommy!
Then rasai sendiri keberkesanannya.

Tapi suka saya ingatkn disini, pengambilan makanan sunnah ni berkait rapat dgn hati, niat dan doa.
So, bagi anak2 makan, doa yg baik-baik IN SHAA ALLAH, mommy akn jumpa kesan yang awesome!

www.wassap.my/60199611244

#Trustedseller
#Kakhani_StokisGstar

Agak2lah color mana yanga anak2 mommy suka😊

#produkgstar
#rrayyan

ANAK ANDA ECZEMA? BACA NI MOMMIES👇👇👇 Allah huakbar..
Tiada kata2 yg dpt digambarkan oleh ibu ini . Bertukar susu dr yg murah hingga beratus. Termasuk menggunakan ibu susuan.. Akhirnya asbab R-Rayyan serasi dengan anaknya eczema.

#sfn1d013
#susukambingrrayyan
#agensah
#produkgstar
#gstar
#makanansunnah

ANAK TAK BAGI TUMPUAN? BANYAK MAIN? TAK FOKUS BILA BELAJAR? INI SOLUSINYA UTK YG SAYANGKAN ANAK!
.ㅤ
Nak kalau anak lebih fokus? Lebih cepat tangkap? Lebih bagi tumpuan bila belajar? Jom cuba tablet vitamin G-Star Kids ni...
.ㅤ
Diformulasikan khas sebagai peningkat (booster) IQ dan otak kanak2 yg terbukti berkesan dgn kandungan bahan2 herba semulajadi.
.ㅤ
Dengan bantuan G-Star Kids anak2 akan jadi lebih bertenaga + fokus + lebih cepat neuron bersamsung. Waktu ni la..akk ambil peluang untuk ajar anak subjek yang lemah. Dorong anak solat jemaah. Bagi semangat untuk anak memahami & menghafaz. .ㅤ
Kami yakin anak akk boleh cemerlang, jika ada usaha + ikhtiar dgn bukti testimoni2 pengguna G-Star Kids sebelum ni dari tahun 2014 lagi!
.ㅤ
Gunakan tanpa was-was skrg jugak...
.ㅤ
"PM" sekarang utk harga promo, jangan tunggu2 ye...
.
📱019.3256.743
📱019.3256.743
.
#shiekin_gstar#produkgstar
#promosi#gstarkids
#gstarvteen#Biokare
#iqbooster#makananminda
#MakananSunnah#fokus
#mudahbelajar#kolej
#kembalikesekolah#anakbijak
#halaljakim#sakarantai7
#bazaronline#igshopmalaysiamurah
#ceriamegastar#didi#upinipin
#umardanhana#ajimaura
#zizanmall#anakpandai
#terapiinstagram#codbanting
#dengkilputrajayakotawarisan
#codklia#bandarbarusalaktinggi

DISKAUNNN PENAWAR RINDU
GSTAR TABLET laa pulakkk !
Baru ohsemm.
Woowww bestttnya lahh.
rasa nak lompat tinggi-tinggi sampai petik bintang kejora jee hari ni.

Apa dia yang sukaaa sangattt ni.
Oooooooo ada DISKAUNNNN.
Patutlah😲😍 Ramai terkejut tengahari ni apa yang dijangka tiba ke riba akhirnya.
HQ kita dah umum ada Diskaun baikk punya tauu !
2 BOTOL RM100

4 BOTOL RM175 👆🏼FREE FREE POSSS sampai depan pintu rumah.

Mmmm sekolah nak buka dah ni . Mak-mak apa lagi, tentulah perlukan gstar jadi teman sejati anak sebelum gi sekolah.
Tulahhnya, Ingat memang nak beli jugak. Nak bank in dah ni, sekali bukak whasap , tiba-tiba muncul Harga Diskaun macam ni apa lagi. Perghhhh.
Syoook lah kan. Yessss. Alhamdulillah, tepat masa kedatangan kau wahai DISKAUN PENAWAR JIWA !
Jimattt sikit hihii.
Fuhhh rugii tak grab.
Diskaun ni tak lama tau. 25 till janaah. Ehh ehhh apa pulak salahh tu.
Till 27mac jeeee.
Sooo jangan ketinggalan keretapi. Encik poslaju sedia menanti kami tak caj hanya FREE.

#SalamDiskaun
❤Dari Team Solehah Trading with loveee.

Nak fast result boleh wasap akk ye😘

www.wasap.my/60197004082

#produkgstar

❤ 1 Kotak Susu Sesuai untuk Seisi Keluarga ❤
.
😯 Anak Kurang Berat Badan ?
😯 Anak Kerap Demam Selsema ?
😯 Ada Masalah Penghadaman ?
😯 Ibu Hamil HB Rendah ?
😯 Ibu Berpantang Kurang Air Susu ?
.
Jom Cuba Susu Kambing R-Rayyan Ada 4 Perisa :
❤ Asli
❤ Coklat
❤ Vanilla
❤ Kurma Delima
.
✅ Pakar Merawat Sembelit ✅ Pakar Berat Badan Ideal ✅ MilkBooster
✅ Memenuhi RNI (Recommended Nutritions Intake) Criteria
✅ Lulus Ujian Makmal
✅ Pengiktirafan Halal Daripada Jakim
.
Susu Kambing RRayyan Tidak Hamis , Tidak Panas , Tiada Bau , Dan Rasa Yang Super Sedap ! 😋
.
Sesuai Seawal Usia 3 Bulan .
👉Alternatif juga untuk si ibu untuk mencuba mocha Hazel bagi membantu milk booster!
.
Meh wasap akak shiekin cepat cepat⤵️
www.wasap.my/60193256743
.
#shiekin_gstar#produkgstar
#SusuKambingRrayyan#susu
#susukambingkurmamadu
#ibuhamil#ibudananak
#ikhtiarhamil#rawatsembelit
#naikberatbadan#naikkanhb
#ekzema#rawatbatuk#lawas
#codklia#codbanting
#kotawarisan#putrajayavendor
#coddengkil#cspscs
#klinikibudananak#tvalhijrah
#ceriamegastar2018#ajimaura
#sakarantai7#milkboostermalaysia
#kulitcantik#eusahawan#bbst
#bazaronline

PROMO! PROMO! PROMO!🎉🎉🎉
.1
3 hari sahaja bermula semalam hingga sabtu.
Hari ni dah hari ke-2..
Lps tu nangis bucu mana2 pun tak dpt hg ni yer.
.
R-Rayyan berat 550g berbanding kebanyakan 500g.
Hg termasuk postage
Memenuhi spesifikasi susu bayi.
.
Pakar Milk Booster Termurah di Pasaran✅
Pakar Rawat sembelit✅
Pakar Rawat Anak Keding✅
Ada Trial Pack susu Asli dan Kurma Delima.
.
http://www.wasap.my/60193256743promosusu
.
#shiekin_gstar
#promosi
#produkgstar
#susukambingkurmamadu
#SusuKambingRrayyan
#testimonigstar
#kurma#dengkilputrajayakotawarisan
#delima#rawatsembelit
#tambahberatbadan
#susuanak#codklia
#codbanting#posseluruhmalaysia
#agendandropshipsdiperlukan
#ibuhamil#ibudananak
#ikhtiarhamil#tidakhamis
#ajimaura#sakarantai7
#susukambing#bazaronline
#terapiinstagram#igsokongan
#erezeki#surirumahberjaya
#klinikibudananak#anakku

🎶🎵Oh alo la na🎵🎶 Promo kembali lagi weiii!!! Jom grab😍😍😍 www.wasap.my/60197004082

#produkgstar
#rrayyan

Vitamin G Star Kids berperisa buah-buahan ada 3 perisa dalam 1 botol.

Berbaloi sangat beli sebab anak2 boleh pilih nak makan perisa apa. Takde la bosan asyik makan perisa yang sama je kan😊😊😊 Nak tahu perisa apa? Haaa, dalam sebotol tu ada perisa.... Oren - Oren
Purple - Blueberry
Pink - Strawbery

Agak2 anda la kan, yg mana bakal menjadi pilihan anak- anak lepas buka botol tu sebab selera anak2 kan tak sama🤗. Http://www.wasap.my/60192120390/Promosi_Gstar
#produkgstar

Vitamin G Star Kids berperisa buah-buahan ada 3 perisa;- Oren - Oren
Purple - Blueberry
Pink - Strawbery

Agak2 yg mana pilihan anak- anak🤗. #produkgstar
#szempire

.
🌿🌿G-Star Kids Fruities🌿🌿
Ada Omega 3,6,9 dan Premix Vitamin .. Yang membantu anak-anak .
✅LEBIH CEPAT FAHAM
✅LEBIH CEPAT PICKUP ✅LEBIH SIHAT CERGAS
✅LEBIH PINTAR
.
🌿🌿G-star Kids COKLAT🌿🌿Mengandungi Prebiotik Sangat Bagus bg Meredakan:-
.
✅Asma
✅Batuk & Muntah2
✅Selsema Berpanjangan
✅Demam Berpanjangan
✅Masalah Usus/Sembelit
.
Utk pertanyaan dan order wasap⤵
.
☎️WhatsApp +60164007440
.
Ready stock @butiknoraz.sp
#produkgstar
#gstarkids
#gstarbiokare
#gstarvteen
#iqbooster
#makananminda
#halaljakim
#luluskkm
#anakbijakpandai
#sekolah
#cikgusekolah
#upsr
#anaksoleh
#budaksekolah
#terapiinstagram
#igonlineshop
#bazaronline
#igonlinemalaysia
#kembalikesekolah
#teamgstaryani
#codareasgpetani

Most Popular Instagram Hashtags