[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#produkgstar

266 posts

TOP POSTS

Promosi NLKO akan berakhir esok ye... So mommies2 di luar sana meh wssp ida utk dptkan harga 'wow'

Wsap di 0197004082

#produkgstar

Pesan Abang

This song is by Sudirman

Adikku muda remaja
Awasi bila melangkah
Wajahmu manis bak gula
Pasti ramai kan tergoda

Tidak dilarang kau bersuka
Asal tahu kan batasnya
Jangan sampai adik terlupa
Harapan dan cita-cita

Ibu dan ayah
Menaruh harapan
Agar kau berjaya
Di hari kemudian

Bila tiba waktu petang
Dari sekolah kau pulang
Bergalas buku di pinggang
Siapa lihat tertawan

Adik masih bersekolah
Awas segala dugaan
Adik kan ambil periksa
Agar senang masa depan

Tumpukan perhatian
Dengan sepenuhnya
Serahkan selainnya
Kepada Yang Esa

Bila adik telah berjaya
Abang kan turut gembira
Tapi andai sebaliknya
Jangan kau rasa kecewa

Sekali adik terkandas
Bukan untuk selamanya
Di hati sematkan pesanan
Ingat abang tetap sayang.
.
#RemajaVteen.
#Produkgstar.
#Testimonigstarvteen.
#Remaja.

Hari2 bilang hari. Semoga sihat sejahtera nak.. #arissaraihanah
#anaksolehahumi
#produkgstar
#16months

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sempena Susu Kambing Rayyan muncul dalam paper Sinar Harian ni, HQ kami nak buat kejutan.
_*15 - 16 hb Oct 2016 sahaja*_

550g/kotak. LEBIH 50g berbanding kebanyakan brand lain dlm pasaran.

2 kotak 1.1kg RM85/90
3 kotak 1.65 kg RM125/140
6 kotak 3.3 kg RM222/245
_Blh mix perisa_

550g/Pack.
Beli lebih utk SUPER Jimat !
FREE DELIVERY

Berminat wssp mira 010-5415215

#produkgstar
#susukambingrayyan

COMCOM🍲🍲🍲 PERISA ASLI ,Boleh buat mcm2 dengan mencampurkan bahan2 utk menambah kan rasa utk simanja anda😍😍 Para ibu boleh mengikut kreativiti dlm penyediaannya...
Tak perlu lagi masak bubur nasi sampai 1-2 jam.
Comcom bubur nasi bagaikan masakan ibu. Siap dlm 3 minit sahaja.
Campur air panas/suam... taraaa dah pun siap!
Campur susu Rrayyan 1 scoop pun sedap dan anak makan dengan berselera.... #Comcom
#buburBayi
#cerealbayi
#produkMuslim
#ProdukGstar

*GSTAR VTEEN POWER!!* Alhamdulillah Terasa Sangat Perubahan Sejak Mengamalkan VTEEN.. Anak Remaja Teruja Kongsi Peningkatan Selepas Ambil VTEEN.. Alhamdulillah Sejak Makan VTEEN Perubahan Sangat Ketara 👉Kulit semakin cantik
👉Panau dh hilang
👉Emosi semakin stabil

Alhamdulillah Asbab GSTAR VTEEN Semua Berubah Dengan IzinNYA.. Anak Ibu Bagaimana??
Inginkan Anak Seperti Anak Remaja Ini?

1 botol RM65 nak lebih penjimatan meh wsap terus di

www.wasap.my/60197365811/vteen

#produkgstar
#kct_penang

Assalamualaikum..selamat pagi. #produkgstar di #buletinutamatv3 #buletintv3
JOM TENGOK MALAM NI..KETAHUI KELEBIHAN PRODUK GSTAR

🍓KHASIAT VTEEN

1.IQ BOOSTER. Agen penggalak IQ ke tahap potensi yg paling optimum.
..
2.FLAWLESS & BEBAS JERAWAT. Bebas / cegah jerawat yg disebabkan perubahan
hormon remaja (membersih darah dari dlm)
..
3.KEKAL CERGAS & AKTIF serta SIHAT setiap hari
..
Dapatkan promo dari saya ye😊...Wasap di 017 394 3004
..
#ProdukGstar
#VitaminKanakKanak
#GstarShaAlam
#Balakong

Promo kembali lagi😘😘😘😘😘 Sangat jimat bila boleh Mix Susu dengan Comcom😘😘😘 Meh wassap sini meh...
http://www.wasap.my/601119097216

Agent & dropship diperlukan

#produkgstar

MOST RECENT

Dalam gstar kita ada beberapa produk : ✅ *Susu kambing r rayyan* (ada 4 perisa dan sesuai utk baby seawal 3 bln hingga dewasa tmsk ibu menyusu, ibu mengandung dan warga emas ✅makanan bayi iaitu *cereal comcom* ( cereal buat masa ni kita ada 3 perisa) dan sesuai utk baby seawal 6 bln ✅ vitamin utk iq iaitu *gstarkids dan gstar vteen* ( sesuai utk kanak2 seawal baby 6 bln hingga dewasa ) ✅vitamin utk imuniti anak2 iaitu *gstar biokare* ( sesuai kanak2 seawal 6 bln hingga dewasa) sesuai utk pengganti ubat demam, selsema, eczema dan batuk ✅terbaru kita keluarkan minuman coffee *rayyan mocha hazel*

Mana satu pilihan hati?🤗🤗🤗
Jom wasap2 www.wasap.my/+60193519797

#zemgstar
#zemfamily
#produkgstar
#superteamzie

🌻🌻🌻🌻🌻🌻
ALHAMDULILLAH..
.
TERIMA KASIH ZANA SLALU REPEAT ORDER SUSU KAMBING RRAYYAN DGN AKAK..😍😍
.
JOM ORDER SUSU KAMBING RRAYYAN DENGAN AKAK SHIEKIN..IN SHAA ALLAH AKAK BERI SERVIS TERBAIKKK...🖒🖒
.
🚗🚗COD AREA:BANTING/DENGKIL/PUTRAJAYA/KLIA/SEPANG/NILAI
.
📮📮POS: SELURUH MALAYSIA
.
🎁🎁DAPAT FREE GIFT LAGI..
.
JOM LAJU...LAJU..WASAP AKAK SHIEKIN⤵⤵
📱019.3256.743
📱019.3256.743
.
#shiekin_gstar
#agensahgstar
#produkgstar
#ajimaura
#produklulusankkm
#halaljakim
#terapiinstagram
#produkmuslim
#sokongprodukbumiputera
#selangor
#sembelit
#perak
#tambahberatbadan
#putrajaya
#ibuhamil
#kedaionline
#bazarpaknilmurah
#zizanmall
#ikhtiarhamil
#igshop
#aurainsta
#uitm
#tvalhijrah
#titiankasih
#nasilemakkopio

Apa itu G-Star Kids?
👇👇👇👇👇
.
GENIUS STAR KIDS ~with fast learning formula...
.
Anak lebih mudah
👉FAHAM, INGAT, RAJIN, FOKUS, SIHAT, BERTENAGA
.
✔PERTAMA DI MALAYSIA!!!
DENGAN LEBIH 15 BAHAN SUNNAH DAN MODEN YANG BELUM ADA DALAM MANA2 PRODUK MINDA YANG LAIN. .
✔BERBENTUK TABLET YANG SEDAP DIKUNYAH.
.
✔MENDAPAT PENGESAHAN KKM.(No. Rujukan:1101114/10/038)
.
✔PRODUK MUSLIM ADA KELULUSAN JAKIM
.
⚠PERHATIKAN!!... 👀👀
.
ADAKAH ANAK ANDA MEMPUNYAI SIMPTOM BERIKUT???
.
1.  Slow learner/ susah faham/ susah mengingati atau menghafal
2. Anak yang nakal @ hiperaktif
3. Tidak fokus dan cepat jemu di dalam kelas
4. Cepat letih terutama lepas balik sekolah.
5. Kerap selsema batuk dan demam
5. Tiada keyakinan diri
6. Susah bangun pagi
7. Liat ke sekolah dan selalu menangis nak ke sekolah
8. Liat solat
9. Masalah usus
10. Dylexia
11. Pelat
12. Autism
13. Eczema
14. Tonsilitis
15. Alahan & Resdung
.
IN SHAA ALLAH, DENGAN G-STAR KIDS, KAMI DAPAT MEMBANTU ANAK ANDA..
.
FUNGSI UTAMA: 🔎Sebagai AGEN PENGGALAK untuk meningkatkan kecerdasan dan kepintaran minda anak anda ke tahap potensi yg paling optimum.
.
🔎Meningkatkan imunisasi badan anak anda supaya kekal cergas dan sihat sepanjang hari
.
Kesan boleh di lihat seawal 1 minggu
.
Muslim produk 100% halalan toiyyiba.
.
TERDAPAT 2 PERISA⤵⤵ (berisi 60 tablet) :-
🍫Coklat
🍒Fruities (3 rasa buahan: strawberi blueberi & oren)
.
BERMINAT??
📱 019.3256.743

*GSTAR VTEEN POWER!!* Alhamdulillah Terasa Sangat Perubahan Sejak Mengamalkan VTEEN.. Anak Remaja Teruja Kongsi Peningkatan Selepas Ambil VTEEN.. Alhamdulillah Sejak Makan VTEEN Perubahan Sangat Ketara 👉Kulit semakin cantik
👉Panau dh hilang
👉Emosi semakin stabil

Alhamdulillah Asbab GSTAR VTEEN Semua Berubah Dengan IzinNYA.. Anak Ibu Bagaimana??
Inginkan Anak Seperti Anak Remaja Ini?

1 botol RM65 nak lebih penjimatan meh wsap terus di

www.wasap.my/60197365811/vteen

#produkgstar
#kct_penang

Haii mummy to be :) .
kenapaa Susu R Rayyan KURMA DELIMA nie khas untuk mummy to be :) .
Maii nk share seket :* bahan bahan diaa seket :) .
1. Buah Delima – Sangat tinggi antioksidan dan merupakan penawar pelbagai jenis penyakit dengan izinNya. Buah delima dapat melindungi otak bayi serta menjadikan kulit bayi sihat, gebu dan cantik. Ia juga dapat mengurangkan morning sickness bagi ibu trimester pertama.
.
2. Kismis – Mempunyai pelbagai khasiat seperti membersihkan perut, melancarkan perjalanan darah, menbentuk tulang yang kuat dan mengelakkan sembelit.
.
3. Buah Kurma – Kurma mengandungi antioksidan yang dikenali sebagai tannin yang bersifat anti-infection, anti-inflammation dan anti-haemorrhagic (pendarahan). Kandungan potassium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan dan meningkatkan sistem pertahanan badan khusus untuk mencegah barah payu dara dan rahim.
.
4. Madu – Menambah tenaga untuk ketahanan diri semasa mengandung serta mencegah dari penyakit diabetes, asma, batuk dan selsema. Bagi bayi dalam kandungan pula, kandungan zat galian dalam madu mampu membina dan menguatkan janin. Madu juga dapat menghindarkan bayi dari terkena penyakit Hipetitis B.
.
5. Buah Tin – Buah Tin yang kering membekalkan 6 kali lebih kalori daripada buah tin yang segar. Pengeringan buah tin ini memekatkan nutrisi didalamnya. Dimana menjadikan ia lebih kaya dengan pelbagai mineral dan zat galian tetapi rendah sodium. Antara khasiatnya adalah seperti dapat menyingkirkan toksin, membersihkan hati dan mengurangkan lendir dalam usus.
.
Utk lebih info wasap akak⤵⤵
📱 0193256743
📱 0193256743
.
#shiekin_gstar#produkgstar
#agensahgstar#susukambing
#ibuhamil#ikhtiarhamil#susu
#susukambingmurah#anak
#susukambingrrayyan#bazar
#ajimaura#kehamilan
#kesuburanwanita#zizanmall
#bazarpaknilmurah#igseller
#terapiinstagram#tvalhijrah
#sihat#testimoni#zuriat #perkahwinan#agensusu
#agenbanting#agenputrajayabangikajang#pos1malaysia

💡Kenapa Gstar Kids menjadi kegemaran anak²..! ⏩Rasanya yang sedap perisa buah²an & Chocolate 🍊🍇🍓🍫
⏩Warna sangat menarik 🍭🍭
⏩Rasa gula² kegemaran anak² 🍬🍬
⏩Lebih 15 makanan sunnah🍯🥛
⏩Memastikan kecerdasan minda🏆🎖
⏩Kekal cergas sepanjang hari🚴🏼‍♀🏋🏽‍♀
⏩Fokus semasa belajar 📚📖
⏩Cepat mengingat & faham📕📗📘📙
⏩Harga yang sangat murah💰💸
⏩Mudah sahaja kunyah² 😋😋 Whatsapp / telegram 👉 010-897 2087

#sayajualbaranganmurah #sayajualgstar #produkminda #produkgstar #produkseisikeluarga #produkmakanansunnah #gstarkesihatan #gstarmocha #gstarkids #gstarbiokare #gstarsusukambingrrayyan #gstarvteen #gstarcomcom #vitaminminda #supplimenuntukminda #supplimenkesihatan #supplimenpelajar #jomsihatdancerdas #supplimeniqbooster #jombeligstar #produkbumiputera

GStar Produk
👉 Gstar Kids
👉 Gstar Green
👉 Gstar Biokare
👉 Susu R-Rayyan
👉 Comcom
👉 R-Rayyan Mocha

Khasiat Gstar :
✅ untuk MINDA - IQ Booster
✅ untuk Kesihatan
✅ Bahan-bahan Sunnah
✅ 100% HALAL
✅ Tiada kesan sampingan
✅ Hasil Bumiputera

Dari usia bayi seawal 6 bulan, kanak-kanak, remaja, dewasa hingga warga tua, tidak kira perempuan dan lelaki boleh dan perlu amalkan Gstar ni 👍. InsyaAllah dengan izin-Nya, Kita kekal Cerdas dan Sihat.

Jadi tunggu apa lagi...jom grab

Pm me telegram/whatsapp 010-897 2087

#sayajualbaranganmurah #sayajualgstar #produkgstar #produkminda #gstar #gstarkids #gstarvteen #gstarbiokare #gstarsusukambingrrayyan #gstarmocha
#susukambingrrayyan #gstaruntukminda #gstarsesuaiseisikeluarga #gstarkesihatan #supplimenuntukminda #supplimenkesihatan #supplimenkanakkanak #supplimenpelajar #vitaminminda #gstarcomcom

Dulu asyik menguapp jer, sekarang tak ngantuk lagi.
Dulu bila mak suruh baruu nak pegang buku, sekarang semakin bersemangat youu.
Dulu markah menjunamm, sekarang semakin baik dan naik jerr .
.
Nak kesan superb macam ni?
Cubalah try vteen.
.
Pasti tak menyesal repeat berkali.
Tak cayer? Mai tengok apa kata ibu ni 😊
4kali repeat tuhh 😍😍
.
Info lanjut dan order wasap⤵⤵
019.3256.743
019.3256.743
019.3256.753
.
#shiekin_gstar#agensahgstar
#produkgstar#gstarkids#vteen
#gstarbiokare#gstarvteen#susu
#remaja#sekolah#cikgusekolah
#iqbooster#makananminda
#anakbijakpandai#testimoni
#upsr#pt3#spm#stpm#anak
#minda#ajimaura#zizanmall
#terapiinstagram#igshop
#bazarpaknilmurah#nakpandai
#kedaionlinemurah2#tvalhijrah
#testimonigstarvteen

Jom pecut dari sekarang!
Beri anak² anda vteen sebagai persediaan menghadapi peperiksaan tak lama lagi

Anak akan ✅ Lebih Bijak
✅ Lebih Fokus
✅ Lebih Tenang / tidak stress
✅ Lebih Cepat Pick Up
✅ Lebih Bertenaga

WOW!
BEST sungguh.
Jom mommies support anak² dengan makanan tambahan minda dan imuniti yang hebat ni.
Klik sini tau
👇👇👇
http://www.wasap.my/601137366566/Vteen

#vteen #ProdukGstar #IqBooster #SuplimenMinda #ImunitiBooster #CegahJerawat #KurangStress #KulitGebu #Genius #ProdukMuslim #kkmApproved #upsr #pt3 #spm #stpm #ipta #ipts #eczema

Jom check out bahan di dalam G Star.

LENDIR BALAGHAM? ~ MUSUH utama MINDA genius! haaa?

Yaa! terlalu banyak lendir balagham boleh melemahkan daya otak untuk berfikir dan ingatan tumpul, mudah selsema, resdung dan gangguan pernafasan... Athma.... amat sesuai! anak yang athma permulaan akan kuat muntah.. kerana.. dari muntah tersebut mengeluarkan LENDIR BALAGHAM!

LUBANAH.. terkandung dalam GSTAR KIDS menyahkan LENDIR BALAGHAM yang terkandung dalam otak!

jom dapatkan GSTAR kids untuk anak2 anda sekarang!

Click Link Wasapp Ni👇
Http://www.wasap.my/+6012 4015052

#Produkgstar
#Gstarkids

SERONOK SUNGGUH! . .
.

Kawan-kawan tegur kenapa kulit muka lincin sangat. 😱
Parut di muka pun hilang.

Tak sampai sebotol pun kunyah #Vteen kulit dah licin.
Alhamduliah..semuanya dengan izin Allah. Vteen bukan hanya untuk IQ sahaja, tapi untuk kulit jugak tau. Bebas / cegah jera.wat, gebu dan gebas like baby 😊😊 Nak ke nak ?? Klik link 👉 http://www.wasap.my/601137366566/Vteen

NOTE: pembelian 3 unit ke atas dapat FREE GIFT dan FREE POS 😘😘 #ProdukGstar #Vteen #IqBooster #SuplimenMinda #ImunitiBooster #Remaja #Genius #Upsr #Pt3 #Spm #Stpm #Ipta #Ipts #Sayajual #CegahJerawat #KulitGebu

Promo Merdeka still on ye😘😘😘 Jom grab sebelum nangis bucu katil😂😂 #produkgstar
#SZEmpire
#BIZPartners

Pada yang baru nak kenal-kenal Gstar Kids
Inilah rupanya.Ada 2 perisa tau.Coklat , Orange Vanilla dan Campuran Buah-Buahan.

Hanya kunyah-kunyah ajer.Confirm anak-anak tak tolak malah kena sorok nanti habis kenduri satu botol sebab sedap sangat😂

MENGAPA RAMAI IBUBAPA TERUJA MENDAPATKAN GSTAR KIDS?

Ini kerana daripada feedback pelanggan kami terbukti produk Gstar IQ booster👇👇 ✅Anak Menjadi rajin untuk belajar
✅ Suka dengan buku
✅ Mudah menghafal
✅ Minat dan cekap membuat matematik
✅ Meningkatkan daya fokus belajar terutama di sekolah
✅ Mudah mendengar kata
✅ Petah bercakap
✅ Mendapat keputusan yang baik dalam peperiksaan
✅ Meningkatkan keyakinan diri
✅ Menjadi lebih berdikari
✅ Meningkatkan selera makan anak(bagi yang kurang selera makan sahaja)

Nak tahu hasilnya terhadap anak ibu pula?
Meh wassap kami..kami di talian 👇 📲011-17985609
📲011-17985609
📲011-17985609

atau boleh berkunjung ke Premis kami di Kg Binjai Rendah sederet dengan Pasaraya Sakan , Kedai RM2 dan 7Eleven.

#ganupharma
#teamfbr
#farmasibinjairendah
#farmasiterengganu
#produkgstar
#gstarkids
#suplemenminda

Most Popular Instagram Hashtags