#produkbreast

2528 posts

TOP POSTS

Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos ke semenanjung n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast

Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos ke semenanjung n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast@atyqa_beautyhealth

RM145❗️PROMOSI POS KE SEMENANJUNG SHJ❗️❗️sabah/sarawak tambah pos RM5❗️❗️❗️Swiss breast (dos breast) + swiss buttock (dos punggung) MILIKI .
💞 Payudara & Punggung Yang BESAR 💞 Payudara & Punggung Yang TEGANG Dan KENYAL 💞 MENAIKKAN Kembali Payudara & Punggung Yang JATUH 💞 MENEGANGKAN Payudara & Punggung Yang KENDUR 💞 MEMONTOKKAN Payudara & Punggung 💞 Ingin Payudara & Punggung Yang SEKSI 💞 Ingin Suami Anda TERLIUR Melihat Payudara & Punggung Anda 💥 Swiss Hormone Pills. Produk Terlaris Untuk Wanita... ✔MENDAPATKAN PENGIKTIRAFAN DARI GMP FDA

HARGA?? RM145
FREE POSTAGE
FREE GIFT 📌WHATSAPP 019-9016244 UNTUK FAST RESPOND

#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #pilhormonswiss #pilhormon #pilhormoncina #pillhormoncinamurah #produkkecantikan #pillswiss #pilswiss #injectionbreasthormon #pillputih #tudungmurah

📢📢Harga Produk Atyqa Beauty n Health❗️❗️ Semua item READY STOCK❗️❗️ Harga Termasuk POS❗️ Untuk FULL DETAIL setiap produk PLEASE Whasapp 019-9016244 untuk FAST REPLY❗️❗️
#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #pilhormonswiss #pilhormon #pilhormoncina #pillhormoncinamurah #produkkecantikan #pillswiss #pilswiss #injectionbreasthormon #pillputih #tudungmurah #jamu #jamumanjakani #jamulangsing #jamukurus

yg ni bukan jamu yee syg2 smua rmai sgt yg confuse😅 yg ni Pill Swiss Breast.. nk tegang, besar, montok boleh ambik swiss breast..Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast.
Cara mkn 1biji 1mggu shaja, minggu nk period boleh stop, hbis period boleh continue smula.. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast

Haa tu dia feedbck pill swiss breast.. dlu cstmer ni mkn pill cina dah 6biji xde kesan last mkn swiss breast dh mula masuk isi,, haa nmpk x kt situ yg swiss ni BUKAN PILL CINA xlarat dah nk jwb soalan yg sma so smua take note yeee..Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady

Produk yang buat kn breast yg KECIL jd BESAR yg BESAR jd BULAT yg KENDUR jd MONTOK!!!! nak takkk???? Mnjadikan penampilan nmpk lebih Cantikkk dn Yakin☺☺.. Produk dr Klinik Esthetic bukan Inject bukan Operate hanya dengan PILL.. TERBUKTI BERKESAN..
💊1BOX 3biji pill RM70 TERMASUK POS N 5FREE GIFT OK!!!!! WHASAPP 0199016244
#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #pilhormonswiss #pilhormon #pilhormoncina #pillhormoncinamurah #produkkecantikan #pillswiss #pilswiss #injectionbreasthormon #pillputih #tudungmurah #jamu #jamumanjakani #jamulangsing #jamuketat #jamukurus

Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast

Pill Swiss Breast.. fungsi tegang, anjal, montok, besar‼️‼️Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️, maaf x dapat nk pm sb kt dm word dia limit so kena taip satu2,, berminat WHASPP TERUS YEE‼️‼️‼️#produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast

MOST RECENT

🌼SET INJECTION BREAST🌼

Customer ; set inject ni cucuk kt breast ker?????
answer : bukan syg... inject direct breast boleh kena breast cancer.. yg nie inject tepi lengan jer mcm BCG tu atau di bontot... dia guna hormon badan untuk pembesaran dan tegangkan breast... xsakit + mudah + 90% kesan taw

pastu ramai tanya, tak bahaya ke, tak kena cancer ke?
okie yang ni adalah pharmaceutical produk which is disahkan selamat and doktor kecantikan
pon ade jual ni sayang-sayangku...
siap ade doktor and nurse2 pon nak order.. breast hormone memang tip top.... sale memang laju... everyday 5-10 box... tq buat customer yg puas hati dan repeat oder siap pomote lagi... tq so much

kenapa BONTOT JATUH, TETEK KENDUR, period tak teratur dan
masalah2 lain yg sewaktu dengannya???
sebab hormone tak cukup atau tak balance..
ade orang bontot kebaboom besar.. tetek kecik kan??
dah kenapa camtu?? dan juga sebaliknya...
so sis datangkam SET BARU kesan optimum untuk
BREAST + BUTT + BODY SHAPE
kemas CANTIK TERLETAK MANTAP bergaya jelita!!! solusi yg paling cepat dengan inject hormone (ikut dos okie)

Testimoni customer 90% BERJAYA...
BREAST BESAR + TEGANG + BONTOT MANTAP...
produk breast hormone dari ekstrak hormone tumbuhan... dengan 100% bebas side effect... hanya inject di tepi lengan atau bontot dan rasai kesan "BOOM".. Breast hormon injection 50x ganda cepat dr mana2 produk breast
kesan AWAL 2x inject

Ramai yg tanya berbaloi ker breast hormone ?
bebrbaloi baloi!!! HARGA?? RM170

CARA GUNA :

Inject 1 amps every week. IM METHOD TAU.
📲📲whasapp0139307519
#pilhormonswiss#injectionbreast#injectionhormon#produkkecantikan#produkbreast#sayajualmurah#bazarpaknil

INGIN MILIKI .
💞 Payudara & Punggung Yang BESAR 💞 Payudara & Punggung Yang TEGANG Dan KENYAL 💞 MENAIKKAN Kembali Payudara & Punggung Yang JATUH 💞 MENEGANGKAN Payudara & Punggung Yang KENDUR 💞 MEMONTOKKAN Payudara & Punggung 💞 Ingin Payudara & Punggung Yang SEKSI 💞 Ingin Suami Anda TERLIUR Melihat Payudara & Punggung Anda 💥 Swiss Hormone Pills. Produk Terlaris Untuk Wanita... ✔MENDAPATKAN PENGIKTIRAFAN DARI GMP FDA

HARGA?? RM145
FREE POSTAGE
FREE GIFT 📌WHATSAPP 019-9016244 UNTUK FAST RESPOND

#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #pilhormonswiss #pilhormon #pilhormoncina #pillhormoncinamurah #produkkecantikan #pillswiss #pilswiss #injectionbreasthormon #pillputih #tudungmurah

SAPU-SAPU MONTOK..😍
SAPU-SAPU ANJAL..😍
SAPU-SAPU PADAT..😍
SAPU-SAPU GEBU..😍 ITULAH FIIRA BREAST SERUM..💋💋 NO KKM : NOT170303286K👏👏✔✔✔ Tak perlu was-was lagi.. Suci lagi halal dan berkesan.. Aummmm..😂😂 Sebotol rm69.. Cpt grab skrg sblm kehabisan stok.. Trial pun ada rm15 saja😍
Harga mampu milik.. Cod area bandar Cukai😉 📲 wasap 019-9717001 #cikirashop #produkbreast #bazaar #produk #berkesan #cantik #besarkanpayudara

1 BOTOL RM89❗️❗️❗️ free pos semenanjung shja‼️ (dos bontot sahaja)
INGIN MILIKI .
💞 Punggung Yang BESAR 💞 Punggung Yang TEGANG Dan KENYAL 💞 MENAIKKAN Kembali Punggung Yang JATUH 💞 MENEGANGKAN Punggung Yang KENDUR 💞 MEMONTOKKAN Punggung 💞 Punggung Yang SEKSI 💞 Punggung Anda 💥 Swiss Buttock Pills. Produk Terlaris Untuk Wanita... ✔MENDAPATKAN PENGIKTIRAFAN (FDA) & GMP

HARGA?? RM89
FREE POSTAGE
FREE GIFT 📌WHATSAPP "SWISS BUTTOCK'' KE 0139469036 UNTUK FAST RESPOND

#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #pilhormonswiss #pilhormon #pilhormoncina #pillhormoncinamurah #produkkecantikan #pillswiss #pilswiss #injectionbreasthormon #pillputih #tudungmurah

Puding Montok 🍭 KELEBIHAN PUDDING MONTOK 🍭
✔ menambah keaslian aset wanita
✔ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi
✔ menegang dan menganjalkan
✔ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
✔ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
✔ menghaluskan kulit 💐 CARA PENGGUNAAN 💐
➡ ambil secolet puding bersama sedikit air.. buihkan kemudian gosok pada payudara / punggung dgn urutan serta membulat.. biarkan selama 2-3 minit.. kemudian bilas ✔ TAHAN 5-6 BULAN PENGGUNAAN.. Whatsapp Oder 👇

http://Raisyabeauty.wasap.my

#Pudingmontok#breastajaib
#bazarpaknil#breastmontok
#trustedseller#produkmurah
#kesancepat#produkbreast
#draisyabeautyz

💕💕MEH BACA BAGI HABIS💕 💊PILL SWISS BREAST💊
(Dari Klinik Aesthetic 100% original )
**Direct daripada doktor bukan sembarangan
1 Box RM80 - 3biji untuk 1bulan
2 Box RM160- 6biji untuk 2bulan

Pos 🚚✈ Semenanjung FREE POS
Sabah Sarawak RM5 ●●1 biji 1 minggu
●●3 biji untuk 1 bulan
●●minggu period xpyh mkn
●●habis period sambung mkn swiss smula 💊Selamat dan TIADA kesan Sampingan

1⃣Sekadar kongsi yee,,1 box ke 2 box mmg akn ade prubhan,, jenis bdn cepat mkn pill yg ke3!terus akn nmpk perubahan,,ade jgk badan jenis lmbt tp pil 4 5 dh akn ad prubhan dh ,, Pill swiss mmg brkesan tp kne byk brsbr la ,, jgn la mkn pil ke 3 x puas hati trus stop,,
Digalakkan repeat lg 1 box kita blh tgk pil 4 5 akn brkesan😊 Klu breast besar just hnya nk tegang boleh cuba 1 box 3biji dulu nt akn tegang n bulat👍👍Klu breast kecik n kndur kne mkn 2 box ke ats la, try dlu 1 box tgk cmne klu xpuas hati bole cuba n repeat balik ok😊😊 2⃣Ok nak bgthu awl2 effect lain xde cuma period je dtg lwt sket bukan x dtg trus yee ,,ada yg mkn period ok je n ada yg lewat smggu dr trikh period kalau x kisah xpe sb swiss nie melibatkan hormon,, Kalau tak nak period lewat trlalu lama,, minggu nak period boleh stop dlu mkn swiss n tggu period dtg,, Dah hbis period smbung mkn pil swiss breast nie balik, okeyyy settle masalah,, senang je kan,, tak susah n tak yah tkut pun nk mkn pil nie ok😁

3⃣Swiss tiada pntang,, Untuk kesan cepat bykkan minum air n kurangkan kafein yee,, Kalau breast dah ok trus mantain 1 biji 1 bulan, dah puas hati trus bole stop tp xleh stop mgejut takut kembali asal, sebaik2nye mntain makan swiss dlm masa 1 bulan 1 biji pil dlu,, tp utk skejap je lepastu bole stop secara terus baru breast akn kekal saiz ☺

4⃣Swis boleh cmpur dengan apa2 spplement, takde masalah cuma jarakkan waktu 2jam dr spliment lain sbb taknak kesan nnti brcampur aduk👍
📱whasapp 0139307519
#pilhormonswiss#pilhormon#pilperangsang#injectionbreast#injectionhormon#produkbreast#besarkanbreast#bazarpaknil#sayajualmurah#

🌼SET INJECTION BREAST🌼

Customer ; set inject ni cucuk kt breast ker?????
answer : bukan syg... inject direct breast boleh kena breast cancer.. yg nie inject tepi lengan jer mcm BCG tu atau di bontot... dia guna hormon badan untuk pembesaran dan tegangkan breast... xsakit + mudah + 90% kesan taw

pastu ramai tanya, tak bahaya ke, tak kena cancer ke?
okie yang ni adalah pharmaceutical produk which is disahkan selamat and doktor kecantikan
pon ade jual ni sayang-sayangku...
siap ade doktor and nurse2 pon nak order.. breast hormone memang tip top.... sale memang laju... everyday 5-10 box... tq buat customer yg puas hati dan repeat oder siap pomote lagi... tq so much

kenapa BONTOT JATUH, TETEK KENDUR, period tak teratur dan
masalah2 lain yg sewaktu dengannya???
sebab hormone tak cukup atau tak balance..
ade orang bontot kebaboom besar.. tetek kecik kan??
dah kenapa camtu?? dan juga sebaliknya...
so sis datangkam SET BARU kesan optimum untuk
BREAST + BUTT + BODY SHAPE
kemas CANTIK TERLETAK MANTAP bergaya jelita!!! solusi yg paling cepat dengan inject hormone (ikut dos okie)

Testimoni customer 90% BERJAYA...
BREAST BESAR + TEGANG + BONTOT MANTAP...
produk breast hormone dari ekstrak hormone tumbuhan... dengan 100% bebas side effect... hanya inject di tepi lengan atau bontot dan rasai kesan "BOOM".. Breast hormon injection 50x ganda cepat dr mana2 produk breast
kesan AWAL 2x inject

Ramai yg tanya berbaloi ker breast hormone ?
bebrbaloi baloi!!! HARGA?? RM170

CARA GUNA :

Inject 1 amps every week. IM METHOD TAU.
📲📲whasapp0139307519
#pilhormonswiss#injectionbreast#injectionhormon#produkkecantikan#produkbreast#sayajualmurah#bazarpaknil

Pill Swiss Breast.. fungsi tegang, anjal, montok, besar‼️‼️Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 013-9231167 utk fast reply✌️, maaf x dapat nk pm sb kt dm word dia limit so kena taip satu2,, berminat WHASPP TERUS YEE‼️‼️‼️#produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#safrabeautyswisshormone

KALAH SBLM FINAL❓❓❓
Jika anda ad masalah⬆⬆⬆Jom dapatkan BLUE WIZARD...pe itu BLUE WIZARD⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 🌻🌻🌻🌻BLUE WIZARD🌻🌻🌻🌻
🌹Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.
BLUE WIZARD juga merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan.

Satu botol BLUE WIZARD mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 6-9kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan cecair perangsang wanita yang lain.

Pantang : 🌼Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard 🌼Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu. 🌼Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.

Cara Penggunaan : Gunakan 15 – 20 titis dalam minuman dan juga boleh diminum tanpa campuran minuman lain. Dalam waktu 15 minit setelah di minum sampai habis maka wanita akan semakin naik nafsu dengan spontan dan terangsang.

Kandungan:

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.

Peringatan !!! 🌼Untuk kegunaan suami isteri sahaja 🌼Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini. 🌼 Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering –🌼Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat.
📱whasapp 0139307519
#pilperansang#produksuamisteri#jamuketat#jamumanjakani#produkbreast#pilhormonbreast#injectionbreast#injectionhormon#sayajualmurah#bazarpaknil#

💕MEH BACA BAGI HABIS💕 💊 SWISS BREAST💊
(Dari Klinik Aesthetic 100% original )
**Direct daripada doktor bukan sembarangan
1 Box RM80 - 3biji untuk 1bulan
2 Box RM160- 6biji untuk 2bulan

Pos 🚚✈ Semenanjung FREE POS
Sabah Sarawak RM5 ●●1 biji 1 minggu
●●3 biji untuk 1 bulan
●●minggu period xpyh mkn
●●habis period sambung mkn swiss smula 💊Selamat dan TIADA kesan Sampingan

1⃣Sekadar kongsi yee,,1 box ke 2 box mmg akn ade prubhan,, jenis bdn cepat mkn pill yg ke3!terus akn nmpk perubahan,,ade jgk badan jenis lmbt tp pil 4 5 dh akn ad prubhan dh ,, Pill swiss mmg brkesan tp kne byk brsbr la ,, jgn la mkn pil ke 3 x puas hati trus stop,,
Digalakkan repeat lg 1 box kita blh tgk pil 4 5 akn brkesan😊 Klu breast besar just hnya nk tegang boleh cuba 1 box 3biji dulu nt akn tegang n bulat👍👍Klu breast kecik n kndur kne mkn 2 box ke ats la, try dlu 1 box tgk cmne klu xpuas hati bole cuba n repeat balik ok😊😊 2⃣Ok nak bgthu awl2 effect lain xde cuma period je dtg lwt sket bukan x dtg trus yee ,,ada yg mkn period ok je n ada yg lewat smggu dr trikh period kalau x kisah xpe sb swiss nie melibatkan hormon,, Kalau tak nak period lewat trlalu lama,, minggu nak period boleh stop dlu mkn swiss n tggu period dtg,, Dah hbis period smbung mkn pil swiss breast nie balik, okeyyy settle masalah,, senang je kan,, tak susah n tak yah tkut pun nk mkn pil nie ok😁

3⃣Swiss tiada pntang,, Untuk kesan cepat bykkan minum air n kurangkan kafein yee,, Kalau breast dah ok trus mantain 1 biji 1 bulan, dah puas hati trus bole stop tp xleh stop mgejut takut kembali asal, sebaik2nye mntain makan swiss dlm masa 1 bulan 1 biji pil dlu,, tp utk skejap je lepastu bole stop secara terus baru breast akn kekal saiz ☺

4⃣Swis boleh cmpur dengan apa2 spplement, takde masalah cuma jarakkan waktu 2jam dr spliment lain sbb taknak kesan nnti brcampur aduk👍
📱whasapp 0139307519
#pilhormonswiss#pilhormon#pilperangsang#injectionbreast#injectionhormon#produkbreast#besarkanbreast#bazarpaknil#sayajualmurah#

🌼SET INJECTION BREAST🌼

Customer ; set inject ni cucuk kt breast ker?????
answer : bukan syg... inject direct breast boleh kena breast cancer.. yg nie inject tepi lengan jer mcm BCG tu atau di bontot... dia guna hormon badan untuk pembesaran dan tegangkan breast... xsakit + mudah + 90% kesan taw

pastu ramai tanya, tak bahaya ke, tak kena cancer ke?
okie yang ni adalah pharmaceutical produk which is disahkan selamat and doktor kecantikan
pon ade jual ni sayang-sayangku...
siap ade doktor and nurse2 pon nak order.. breast hormone memang tip top.... sale memang laju... everyday 5-10 box... tq buat customer yg puas hati dan repeat oder siap pomote lagi... tq so much

kenapa BONTOT JATUH, TETEK KENDUR, period tak teratur dan
masalah2 lain yg sewaktu dengannya???
sebab hormone tak cukup atau tak balance..
ade orang bontot kebaboom besar.. tetek kecik kan??
dah kenapa camtu?? dan juga sebaliknya...
so sis datangkam SET BARU kesan optimum untuk
BREAST + BUTT + BODY SHAPE
kemas CANTIK TERLETAK MANTAP bergaya jelita!!! solusi yg paling cepat dengan inject hormone (ikut dos okie)

Testimoni customer 90% BERJAYA...
BREAST BESAR + TEGANG + BONTOT MANTAP...
produk breast hormone dari ekstrak hormone tumbuhan... dengan 100% bebas side effect... hanya inject di tepi lengan atau bontot dan rasai kesan "BOOM".. Breast hormon injection 50x ganda cepat dr mana2 produk breast
kesan AWAL 2x inject

Ramai yg tanya berbaloi ker breast hormone ?
bebrbaloi baloi!!! HARGA?? RM170

CARA GUNA :

Inject 1 amps every week. IM METHOD TAU.
📲📲whasapp0139307519
#pilhormonswiss#injectionbreast#injectionhormon#produkkecantikan#produkbreast#sayajualmurah#bazarpaknil

jom spe nk cuba pill swiss breast kesan amat2 berbaloi.. jnis bdn cpt 1biji ke 3 biji dh nmpk prubhan,, klu bdn jnis lmbt biasa 2box la,, berkesan tetap brkesan cuma beza cpt or lmbat je tau.. Pill swiss breast fungsi Tegang! Bulat! Besar! Anjal! Produk paling terlaris 100% berkesan ada kelulusan GMP & FDA.. 1BOX 3BIJI.. Makan 1biji 1mggu je 3biji than 1bulan.. 1box rm70 termasuk pos n free gift berminat whasapp 013-9231167 FREE GIFT:
~Sabun breast
~Sabun manjakani
~Pil manjakani
~Serbuk perapat
~mask

Bukan sahaja Payudara tiptop, miss V pn first 1st class gituuuu!! Dapatkn segera sementra stock masih ada.. dijamin 100% berkesan.. berminat pm/whasapp 013-9231167
#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #pilhormonswiss #pilhormon #pilhormoncina #pillhormoncinamurah #produkkecantikan #pillswiss #pilswiss #injectionbreasthormon

📲013-9190531
💥 Blue Wizard Sex Drop 💥
💰 RM 80..️BLUE WIZARD
Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.
BLUE WIZARD juga merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan.

Satu botol BLUE WIZARD mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 3-5 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan cecair perangsang wanita yang lain.

Pantang : -Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard -Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu. -Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.

Cara Penggunaan : Gunakan 15 – 20 titis dalam minuman dan juga boleh diminum tanpa campuran minuman lain. Dalam waktu 15 minit setelah di minum sampai habis maka wanita akan semakin naik nafsu dengan spontan dan terangsang.

Kandungan:

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.

Peringatan !!! - Untuk kegunaan suami isteri sahaja – Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini. – Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering – Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat.
.
.
#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #pilhormonswiss #pilhormon #pilhormoncina #pillhormoncinamurah #produkkecantikan #pillswiss #pilswiss #injectionbreasthormon #pillputih #tudungmurah #jamu #jamumanjakani #jamulangsing #jamukurus

KALAH SBLM FINAL❓❓❓
Jika anda ad masalah⬆⬆⬆Jom dapatkan BLUE WIZARD...pe itu BLUE WIZARD⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 🌻🌻🌻🌻BLUE WIZARD🌻🌻🌻🌻
🌹Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.
BLUE WIZARD juga merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada kesan sampingan.

Satu botol BLUE WIZARD mengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 6-9kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan cecair perangsang wanita yang lain.

Pantang : 🌼Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard 🌼Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu. 🌼Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.

Cara Penggunaan : Gunakan 15 – 20 titis dalam minuman dan juga boleh diminum tanpa campuran minuman lain. Dalam waktu 15 minit setelah di minum sampai habis maka wanita akan semakin naik nafsu dengan spontan dan terangsang.

Kandungan:

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.

Peringatan !!! 🌼Untuk kegunaan suami isteri sahaja 🌼Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini. 🌼 Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering –🌼Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat.
📱whasapp 0139307519
#pilperansang#produksuamisteri#jamuketat#jamumanjakani#produkbreast#pilhormonbreast#injectionbreast#injectionhormon#sayajualmurah#bazarpaknil#

RM45 (xtermasuk postage)- 1 SET
✔️1botol manjakani 50biji
✔️1botol serbut perapat
✔️1ketul sabun manjakani
Kite ingat kite je rase camnie hehe ,,
Rupanya cust nie pun sama jgk😄
Wowwww😍😍😍
Awesome sgt effect jamu ni tau ,,
Bukan untuk dalaman je ,,
Penjagaan aset wanita pun terjaga tau ,,
Rugi la kalau xcuba ,,
Jamu ni 100% manjakani asli tanpa campuran ,,
100% jgk homemade dan handmade ,,
👍🏻 Payudara pejal MONTOK
👍🏻 Membaiki kelopak2 faraj agar tak menggelambirrrr berkerepot
👍🏻 Ruang ehem2 lebih sempit !!!!
👍🏻 Belum kemut suami mengaummmm menjerit tersepit !!!
👍🏻Badan segar bertenaga
👍🏻 Tubuh langsing munggil lentik
WHATSAPP 📲 013-9469036
#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #sayajualmurah #pilhormonswiss #pilhormon

RM45 (xtermasuk postage)- 1 SET
✔️1botol manjakani 50biji
✔️1botol serbut perapat
✔️1ketul sabun manjakani
Kite ingat kite je rase camnie hehe ,,
Rupanya cust nie pun sama jgk😄
Wowwww😍😍😍
Awesome sgt effect jamu ni tau ,,
Bukan untuk dalaman je ,,
Penjagaan aset wanita pun terjaga tau ,,
Rugi la kalau xcuba ,,
Jamu ni 100% manjakani asli tanpa campuran ,,
100% jgk homemade dan handmade ,,
👍🏻 Payudara pejal MONTOK
👍🏻 Membaiki kelopak2 faraj agar tak menggelambirrrr berkerepot
👍🏻 Ruang ehem2 lebih sempit !!!!
👍🏻 Belum kemut suami mengaummmm menjerit tersepit !!!
👍🏻Badan segar bertenaga
👍🏻 Tubuh langsing munggil lentik
WHATSAPP 📲 013-9469036
#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #sayajualmurah #pilhormonswiss #pilhormon

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags