#produk

MOST RECENT

#OPEN ORDER★
JUAL MEREK TyPE Hp📱
ASLI ORIGINAL💯

BARANG BERKUALITAS NO 1👍💯
U/I CARA ORDER?
💬WhatsApp:(081527463885)
#🅿R🅾M🅾:👇
#BELI 2 BONUS 1 UNIT HP

#PROMO HARGA IPHONE:
✔Iphone X New 2017 256gb Rp: 2.250.000
✔Iphone 8 plus 256GB Rp:1.850.000
✔Iphone 8 plus 128gb Rp:1.150.000
✔Iphone 7 plus 256gb Rp:950.000
✔Iphone 7 plus 128gb Rp:850.000
✔Iphone 6s Plus 128gb Rp: 750.000
✔Iphone 5s 64gb Rp: 600.000 ------------------------------------------------------
#PROM HARGA OPPO:
✔Oppo F7 Plus Rp: 1.000.000
✔Oppo R11 new Edition 2017 Rp: 850.000
✔Oppo F5 Plus Rp: 800.000
✔Oppo F3 Plus Rp: 700.000
✔Oppo F1 Plus Rp: 650.000
✔Oppo F1s New Rp: 520.000
✔Oppo A71 Rp: 440.000
✔Oppo A39 Rp: 450.000
✔Oppo A37 Rp: 430.000
✔Oppo A57 Rp. 520.000
✔Oppo A83 Rp: 650.000
----------------------------------------------------
#PROMO HARGA SAMSUNG:
✔Samsung Galaxy C9 Rp: 1.000.000
✔Samsung Galaxy A8 + Rp: 850.000
✔Samsung Galaxy S8+ Rp.950.000
✔Samsung note 8 Rp: 900.000
✔Samsung Galaxy S8 Edge Rp: 800.000
✔Samsung Galaxy S7 Edge Rp: 700.000
✔Samsung Galaxy A7 2017 Rp: 600.000
✔Samsung Galaxy A5 2017 Rp:500.000
✔Samsung Galaxy J5 Pro 2017 Rp:500.000
✔Samsung Galaxy J7 Pro 2017 Rp: 650.000
✔Samsung Galaxy J7 Prime Rp:600.000
✔Samsung Galaxy J7+ Rp:750.000
✔Samsung galaxy A8 + Rp:800.000
-------------------------------------------------
#PROMO HARGA VIVO:
✔Vivo V7 Plus Rp: 650.000
✔Vivo V5 Plus Rp: 550.000
✔Vivo V5s Rp: 500.000
✔Vivo Y65 Rp: 450.000
✔Vivo Y53 Rp: 400.000 ------------------------------------------------
#PROMO HARGA XIAOMI:
✔Xiaomi Mi5 Rp: 600.000
✔Xiaomi Mi5 Plus Rp: 650.000
✔Xiaomi 4X Rp: 400.000
✔Xiaomi Note 4 Rp: 450.000
✔Xiaomi Note 5. Rp: 500.000
✔Advan i5c plus Rp: 460.000 --------------------------------------------------- 🌠 
SETIAP PEMBELIAN 2 UNIT TYPE APA SAJA FREE vivo v5s dan setiap pembelian 1 unit free POWERBANK. 
___________________________________
Hati-Hati Dengan Pihak Yang Menduplikat Postingan Kami Promo Terbaru 2018
Kondisi:
➡ New & Segel
➡ Kelengkapan Fullset
➡ Garansi Toko 1 TAHUN
➡ Di Jamin Asli 💯 (ORI) Bukan Reflika

#Produk yang kami jual semua asli ORIGINAL💯

#Pengiriman ke Seluru INDONESIA🇵🇱 JNE/J&T/TIKI/CARGO🌎🚛

#OPEN ORDER★
JUAL MEREK TyPE Hp📱
ASLI ORIGINAL💯

BARANG BERKUALITAS NO 1👍💯
U/I CARA ORDER?
💬WhatsApp:(081527463885)
#🅿R🅾M🅾:👇
#BELI 2 BONUS 1 UNIT HP

#PROMO HARGA IPHONE:
✔Iphone X New 2017 256gb Rp: 2.250.000
✔Iphone 8 plus 256GB Rp:1.850.000
✔Iphone 8 plus 128gb Rp:1.150.000
✔Iphone 7 plus 256gb Rp:950.000
✔Iphone 7 plus 128gb Rp:850.000
✔Iphone 6s Plus 128gb Rp: 750.000
✔Iphone 5s 64gb Rp: 600.000 ------------------------------------------------------
#PROM HARGA OPPO:
✔Oppo F7 Plus Rp: 1.000.000
✔Oppo R11 new Edition 2017 Rp: 850.000
✔Oppo F5 Plus Rp: 800.000
✔Oppo F3 Plus Rp: 700.000
✔Oppo F1 Plus Rp: 650.000
✔Oppo F1s New Rp: 520.000
✔Oppo A71 Rp: 440.000
✔Oppo A39 Rp: 450.000
✔Oppo A37 Rp: 430.000
✔Oppo A57 Rp. 520.000
✔Oppo A83 Rp: 650.000
----------------------------------------------------
#PROMO HARGA SAMSUNG:
✔Samsung Galaxy C9 Rp: 1.000.000
✔Samsung Galaxy A8 + Rp: 850.000
✔Samsung Galaxy S8+ Rp.950.000
✔Samsung note 8 Rp: 900.000
✔Samsung Galaxy S8 Edge Rp: 800.000
✔Samsung Galaxy S7 Edge Rp: 700.000
✔Samsung Galaxy A7 2017 Rp: 600.000
✔Samsung Galaxy A5 2017 Rp:500.000
✔Samsung Galaxy J5 Pro 2017 Rp:500.000
✔Samsung Galaxy J7 Pro 2017 Rp: 650.000
✔Samsung Galaxy J7 Prime Rp:600.000
✔Samsung Galaxy J7+ Rp:750.000
✔Samsung galaxy A8 + Rp:800.000
-------------------------------------------------
#PROMO HARGA VIVO:
✔Vivo V7 Plus Rp: 650.000
✔Vivo V5 Plus Rp: 550.000
✔Vivo V5s Rp: 500.000
✔Vivo Y65 Rp: 450.000
✔Vivo Y53 Rp: 400.000 ------------------------------------------------
#PROMO HARGA XIAOMI:
✔Xiaomi Mi5 Rp: 600.000
✔Xiaomi Mi5 Plus Rp: 650.000
✔Xiaomi 4X Rp: 400.000
✔Xiaomi Note 4 Rp: 450.000
✔Xiaomi Note 5. Rp: 500.000
✔Advan i5c plus Rp: 460.000 --------------------------------------------------- 🌠 
SETIAP PEMBELIAN 2 UNIT TYPE APA SAJA FREE vivo v5s dan setiap pembelian 1 unit free POWERBANK. 
___________________________________
Hati-Hati Dengan Pihak Yang Menduplikat Postingan Kami Promo Terbaru 2018
Kondisi:
➡ New & Segel
➡ Kelengkapan Fullset
➡ Garansi Toko 1 TAHUN
➡ Di Jamin Asli 💯 (ORI) Bukan Reflika

#Produk yang kami jual semua asli ORIGINAL💯

#Pengiriman ke Seluru INDONESIA🇵🇱 JNE/J&T/TIKI/CARGO🌎🚛

#OPEN ORDER★
JUAL MEREK TyPE Hp📱
ASLI ORIGINAL💯

BARANG BERKUALITAS NO 1👍💯
U/I CARA ORDER?
💬WhatsApp:(081527463885)
#🅿R🅾M🅾:👇
#BELI 2 BONUS 1 UNIT HP

#PROMO HARGA IPHONE:
✔Iphone X New 2017 256gb Rp: 2.250.000
✔Iphone 8 plus 256GB Rp:1.850.000
✔Iphone 8 plus 128gb Rp:1.150.000
✔Iphone 7 plus 256gb Rp:950.000
✔Iphone 7 plus 128gb Rp:850.000
✔Iphone 6s Plus 128gb Rp: 750.000
✔Iphone 5s 64gb Rp: 600.000 ------------------------------------------------------
#PROM HARGA OPPO:
✔Oppo F7 Plus Rp: 1.000.000
✔Oppo R11 new Edition 2017 Rp: 850.000
✔Oppo F5 Plus Rp: 800.000
✔Oppo F3 Plus Rp: 700.000
✔Oppo F1 Plus Rp: 650.000
✔Oppo F1s New Rp: 520.000
✔Oppo A71 Rp: 440.000
✔Oppo A39 Rp: 450.000
✔Oppo A37 Rp: 430.000
✔Oppo A57 Rp. 520.000
✔Oppo A83 Rp: 650.000
----------------------------------------------------
#PROMO HARGA SAMSUNG:
✔Samsung Galaxy C9 Rp: 1.000.000
✔Samsung Galaxy A8 + Rp: 850.000
✔Samsung Galaxy S8+ Rp.950.000
✔Samsung note 8 Rp: 900.000
✔Samsung Galaxy S8 Edge Rp: 800.000
✔Samsung Galaxy S7 Edge Rp: 700.000
✔Samsung Galaxy A7 2017 Rp: 600.000
✔Samsung Galaxy A5 2017 Rp:500.000
✔Samsung Galaxy J5 Pro 2017 Rp:500.000
✔Samsung Galaxy J7 Pro 2017 Rp: 650.000
✔Samsung Galaxy J7 Prime Rp:600.000
✔Samsung Galaxy J7+ Rp:750.000
✔Samsung galaxy A8 + Rp:800.000
-------------------------------------------------
#PROMO HARGA VIVO:
✔Vivo V7 Plus Rp: 650.000
✔Vivo V5 Plus Rp: 550.000
✔Vivo V5s Rp: 500.000
✔Vivo Y65 Rp: 450.000
✔Vivo Y53 Rp: 400.000 ------------------------------------------------
#PROMO HARGA XIAOMI:
✔Xiaomi Mi5 Rp: 600.000
✔Xiaomi Mi5 Plus Rp: 650.000
✔Xiaomi 4X Rp: 400.000
✔Xiaomi Note 4 Rp: 450.000
✔Xiaomi Note 5. Rp: 500.000
✔Advan i5c plus Rp: 460.000 --------------------------------------------------- 🌠 
SETIAP PEMBELIAN 2 UNIT TYPE APA SAJA FREE vivo v5s dan setiap pembelian 1 unit free POWERBANK. 
___________________________________
Hati-Hati Dengan Pihak Yang Menduplikat Postingan Kami Promo Terbaru 2018
Kondisi:
➡ New & Segel
➡ Kelengkapan Fullset
➡ Garansi Toko 1 TAHUN
➡ Di Jamin Asli 💯 (ORI) Bukan Reflika

#Produk yang kami jual semua asli ORIGINAL💯

#Pengiriman ke Seluru INDONESIA🇵🇱 JNE/J&T/TIKI/CARGO🌎🚛

Hot Promo for Oldstock : Oldsk Green URSM | IDR 125K
Available Size M L XL
.
"Only at Offline Store s/d 27 Mei 2018"
.
.
Cek Harga & Artikel katalog kita di @ursmstock
.
Order Division 👇
WA : 085791316781 (chat only)
.
* OFFICIAL RETAIL STORE
- GENTAR STORE SEMBORO JL. Babatan, Sidomekar Semboro - Jember
* COD SPOT AREA
- Jember kota dan Kampus : AREA COD SPOT Taman Semanggi Jember
* ONLINE SERVICE
- Luar Kota / online : pengiriman Via J&T Express
.
#anakpengentenar #bogor #tangerang #streetwearfashion #streetwear #streetstyle #clothes #wear #fashion #jakarta #indieclothing #banyuwangi #ootdindonesia #bekasi #localbrandindonesia #kediri #localclothing #jogjakarta #blitar #explorejember #instagood #jawatengah #dailyclothing #produk #sidoarjo #kalimantan #jember #kaos #tshirts #brandlokal

sdh mebuktikannya 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Ternyata tidak susah kok
Kalo Rutin, Bisa jadi begini sepertiku
😚😚😚😊😊 Dulu...
iya Dulu tuh melaaaarrrr
ukuran pinggang makin hari makin melebar
Sekarang
Ga lagi donk...😍😍
Mengecil, Menyusut berkat BODYSHAPE

Hayoo...udah Minum BODYSHAPE belum?
1 sachet cuma 10 ribu
Ga Mehong kan ??? Hub aku yaa for Order
😊😊 More info
kontak ☎ Uppii_
Whatsapp : 088211064561

#elevate #bisnisbooming #bisnisbooming2018 #produk #skincare #promil #programhamil #herbal #alami #morileaf #morileafelevate #allure #beyouth #bodyshape #dietsehat #serum #kakaduplumserum #diet #masculin #onlineshop #onlineshopsurabaya #surabaya #beauty #healthy #serum #kakaduplum #kakaduserum #uppii_os #uppii_ #uppii

.
.
•••
.
‼️PROMO PROMO‼️
.
📱 iPhone 5c (colour boleh pilih)
🔥 Harga Serendah RM550 sahaja !!!
📦 Full Set | Import Set
🎁 7 Free Gifts
💯 Original
🏃🏻 Cod Available
🏠 Boleh Walk in kedai
🚚 Harini bank in esok post
.
•••
.
🔥 Cepat order sebelum habis stock sebab iphone 5C ni sangat ii limited !! Nak order? Meh whatsapp 0177320174 or tekan je link dekat bio😘
.
..
.
.
.
.
#iphonemalaysia #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone5smurah #iphone6murah #iphone4s #iphonepalingmurah #sayajual #produk #skincare #iphonesecondhand #iphone #smartphone #uitm #gadjet #instafamous #giveawayiphone #giveawaytopup #giveawayiphonemurah #iphonehargaborong #hargaborong #instafamousmalaysia #upm #gadgetmurah #gadjetmurah #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphoneori #iphone5murah

.
.
•••
iPhone kita semua Original 💯 Siap ada freegift dengan warranty lagi 😍 Harga memang murah sgt !! Boleh walk in kedai tau🏠 Cod pun disediakan 🏃🏻
.
🎁 FREE GIFTS 🎁
• Tempered glass
• Casing
• Clip lens
• Selfie stick
• Cable protection
• Iring holder (Apple logo)
• Powerbank 🔥
.
Ha apa tunggu lagi? 🤔 Meh lerr grab sebijik. Nak order yuolls boleh whatsapp 0177320174 or tekan link dkt bio okay !!😘
•••
..
.
.
.
.
#iphonemalaysia #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone5smurah #iphone6murah #iphone4s #iphonepalingmurah #sayajual #produk #skincare #iphonesecondhand #iphone #smartphone #uitm #gadjet #instafamous #giveawayiphone #giveawaytopup #giveawayiphonemurah #iphonehargaborong #hargaborong #instafamousmalaysia #upm #gadgetmurah #gadjetmurah #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphoneori #iphone5murah

.
.
•••
.
Wow 😱😱 Harga gila2 murah niee😍 iPhone 6 serendah RM 950 sahaja?? Harga tak masuk akal tu. Tapi memang sis baik hati nak bagi uolls harga comel2 ni sempena pru sales tauu !!! So, tunggu apa lagi? Meh laa pakat ramai2 beli 💨💨
.
‼️ PROMO PROMO ‼️
🔥 14 April - 9 May Sahaja !!! 🔥
.
• 16 gb : RM 950
• 64 gb : RM 1090
• 128 gb : RM 1170
.
📦 Full Set | Import Set
.
🎁 FREE GIFTS 🎁
• Tempered glass
• Casing
• Clip lens
• Selfie stick
• Cable protection
• Iring holder (Apple logo)
• Powerbank 🔥
.
💯 Original BUKAN CLONE !
🏃🏻 Cod KL / SELANGOR
🚚 Harini bank in esok post
.
•••
.
🔥 Cepat order sebelum habis stock sebab iphone 6 ni sangat ii limited. Nak order? Meh whatsapp 0177320174 or tekan je link dekat bio😘
.
..
.
.
.
.
#iphonemalaysia #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone5smurah #iphone6murah #iphone4s #iphonepalingmurah #sayajual #produk #skincare #iphonesecondhand #iphone #smartphone #uitm #gadjet #instafamous #giveawayiphone #giveawaytopup #giveawayiphonemurah #iphonehargaborong #hargaborong #instafamousmalaysia #upm #gadgetmurah #gadjetmurah #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphoneori #iphone5murah

Mungkin Ada yang bertanya ?? Kalau Memang Paytren bermanfaat?? kenapa Tidak di iklan kan di TV nasional....??????? .

#Jawab : ~ Untuk memasang iklan di media Elektronik seperti TV nasional.
Mungkin dilihat lebih meyakinkan,  praktis dan menarik.
~ Tapi berapa besar #biaya untuk 
Menayangkan iklan tersebut..?
.
Siapa yang di untungkan...?
.
Jelas Pemilik produk dan Pemilik Media Elektronik atau TV tersebut..
. ~ Lalu 
#Masyarakat cuma dapat #Produk saja...tidak dapat Keuntungan lain nya
.
~Disinilah letak #keuntungan lebih dari PayTren,  #masyarakat diberi
#kesempatan untuk memasarkan

Sebagai Pengganti Media
Elektronik ....agar komisi dan #bonus penjualan bisa dinikmati Bersama...bukan hanya untuk Pemilik media Elektronik.

Karena Masyarakat jaman sekarang nonton  tv sambil buka sosmed.. Dan juga harus Tau
#PayTren punya TV sendiri. Namanya #payTrenTv

Yuk pakai paytren hub WhatsApp : 085647252725

.
.
•••
iPhone kita semua Original 💯 Siap ada freegift dengan warranty lagi 😍 Harga memang murah sgt !! Boleh walk in kedai tau🏠 Cod pun disediakan 🏃🏻
.
🎁 FREE GIFTS 🎁
• Tempered glass
• Casing
• Clip lens
• Selfie stick
• Cable protection
• Iring holder (Apple logo)
• Powerbank 🔥
.
Ha apa tunggu lagi? 🤔 Meh lerr grab sebijik. Nak order yuolls boleh whatsapp 0177320174 or tekan link dkt bio okay !!😘
•••
..
.
.
.
.
#iphonemalaysia #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone5smurah #iphone6murah #iphone4s #iphonepalingmurah #sayajual #produk #skincare #iphonesecondhand #iphone #smartphone #uitm #gadjet #instafamous #giveawayiphone #giveawaytopup #giveawayiphonemurah #iphonehargaborong #hargaborong #instafamousmalaysia #upm #gadgetmurah #gadjetmurah #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphoneori #iphone5murah

.
.
•••
iPhone kita semua Original 💯 Siap ada freegift dengan warranty lagi 😍 Harga memang murah sgt !! Boleh walk in kedai tau🏠 Cod pun disediakan 🏃🏻
.
🎁 FREE GIFTS 🎁
• Tempered glass
• Casing
• Clip lens
• Selfie stick
• Cable protection
• Iring holder (Apple logo)
• Powerbank 🔥
.
Ha apa tunggu lagi? 🤔 Meh lerr grab sebijik. Nak order yuolls boleh whatsapp 0177320174 or tekan link dkt bio okay !!😘
•••
..
.
.
.
.
#iphonemalaysia #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone5smurah #iphone6murah #iphone4s #iphonepalingmurah #sayajual #produk #skincare #iphonesecondhand #iphone #smartphone #uitm #gadjet #instafamous #giveawayiphone #giveawaytopup #giveawayiphonemurah #iphonehargaborong #hargaborong #instafamousmalaysia #upm #gadgetmurah #gadjetmurah #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphoneori #iphone5murah

.
.
•••
.
‼️PROMO PROMO‼️
.
📱 iPhone 5s
🔥 Harga Serendah RM750 sahaja !!!
📦 Full Set | Import Set
🎁 7 Free Gifts
💯 Original
🏃🏻 Cod Available
🏠 Boleh Walk in kedai
🚚 Harini bank in esok post
.
•••
.
🔥 Cepat order sebelum habis stock sebab iphone 5S ni sangat ii limited !! Nak order? Meh whatsapp 0177320174 or tekan je link dekat bio😘
.
..
.
.
.
.
#iphonemalaysia #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone5smurah #iphone6murah #iphone4s #iphonepalingmurah #sayajual #produk #skincare #iphonesecondhand #iphone #smartphone #uitm #gadjet #instafamous #giveawayiphone #giveawaytopup #giveawayiphonemurah #iphonehargaborong #hargaborong #instafamousmalaysia #upm #gadgetmurah #gadjetmurah #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphoneori #iphone5murah

Srs, camera iP 5 memang cun gilee wehh👍🏼 Rugi kat korang yg nak pakai iPhone tu bajet ciput tapi nk pakai yang mahal ii. i suggest uolls boleh dapatkan iPhone 5 nie. Camera mmg superb lawa❤️ Boleh nampak pimples korang tu taww 😹
.
.
.
.
.
#iphonemalaysia #iphonemurah #iphone5 #iphone6 #iphone5smurah #iphone6murah #iphone4s #iphonepalingmurah #sayajual #produk #skincare #iphonesecondhand #iphone #smartphone #uitm #gadjet #instafamous #giveawayiphone #giveawaytopup #giveawayiphonemurah #iphonehargaborong #hargaborong #instafamousmalaysia #upm #gadgetmurah #gadjetmurah #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphoneori #iphone5murah

Ya Allah... teruknya skin 😰 ni lah kesan produk merkuri ! Korang ni nak jaga skin kasi flawlesss sementara ke selamanya ?
.
.
Hati hati memilih produk ! Check ingredients mereka sesuai tak dengan skin korang. Check ada no kkm tak, check ada tak ciri ciri merkuri kat produk diorang 😩
.
.
Plis! Jadi pembeli yang bijak memilih. Jangan dah guna baru menyesal! Tengok lah kesan produk merkuri sampai ke buah pinggang. Allah... kesian mangsa.
.
.
Sis nak tanya , siapa pernah guna produk The Junni boleh share feedback anda kat bawah. Bagi manfaat pada orang lain supaya tak ragu-ragu dengan produk The Junni . And ofcos The Junni #TOLAKBAHANKIMIABAHAYA !

#thejunni#thejunnilovers#thejunnipinkishwhite #thejunnimakeupkit#thejunnimurah #thejunni #tjcod #tjfreepostage#tjcodunisel #tjcodbestarijaya #johorean #vendor#skincare #putih #tjcoduniselbestarijaya #codunisel#jerawatbatu #jeragat #kulitsehat #thejunnireseller#reseller #lokal #lotion #makeupkitmurah#freepostagemalaysia #produk #nomercury#nohydroquinone#teamwolverinelapar

RAMADHAN COMBO TELAH KEMBALI LAGI!! 😱 . .
JOM!! Kembalikan kejelitaan kulit anda dengan Susu Rizqi + Women Love... Pasti #raya tahun ini lebih meriah & bermakna dengan perubahan diri anda dengan sentuhan keajaiban #produk Mamadil 😘😘😘 . . *SETIAP PEMBELIAN DI MAMADILBYFATIN, ANDA LAYAK MENDAPATKAN FREE GIFT SAMPUL RAYA.. SEMENTARA STOK MASIH ADA 😉 . .
HOTLINE 01111476122
HOTLINE 01111476122
HOTLINE 01111476122 . .
#womenlove #antiaging #lookyounger #lookbeautiful #supplement #dm #susurizqi #makanansunnah #luarbiasa #untukkulit #tanpakolagen #minda #susuibu #milkbooster #mamadil #mamadillovers #mamadilawesome #energy #trusted #tested #mamadilbyfatin #Hotline01111476122 #comboramadhan #online #freegift #like #bestseller #dipercayairamai

‼️BACA SAMPAI HABIS‼️
.
Siapa yang nak raya tahun ni dengan iPhone baru? Angkat tangan 🙋🏻 i suggest uolls boleh beli dengan kita sebab kita nak bagi harga mur mur jhe.
.
Jangan takut, sebab kita trusted seller. Followers sikit tu pun sebab igshop kita yg dulu tu dah kena hack orang😭 9K taww‼️ Kat igshop tu lah kita buat side income jual iPhone ne. Tapi rezeki tak menyebelah kn.
.
So, kalau uolls berminat nak order iPhone uolls boleh whatsapp kita cecepat taw !!! Sebab stock iPhone limited sekarang ne. Ramai yg datang kedai. COD AVAILABLE or uolls boleh WALK IN KEDAI taw😍🔥
.
Ha apa tunggu lagi tu? Meh cecepat whatsapp kita untuk order iPhone idaman korang tuww😘
.
.
.
.
.
.
#iphonemalaysia #iphonemurah #iphonecantik #iphone5 #iphone6 #iphone5smurah #iphone8plus #iphone6murah #iphone4s #gadget #iphonepalingmurah #sayajual #produk #skincare #neelofa #nursajat #iphonesecondhand #iphone #smartphone #uitm #gadjet #iphonelover giveawayiphone #giveawaytopup #giveawayiphonemurah #iphonehargaborong #hargaborong #iphoneborong #upm #gadgetmurah #gadjetmurah

Regrann from @pthpai - [TESTIMONI HNI]

BATU GINJAL PUN LURUH

Dua hari yang lalu, pada saat buang air kecil, urin saya berwarna kuning kemerah-merahan, 1 hr setelahnya saya buang air kecil, urin yang keluar bercampur batu seperti kristal seperti pada gambar, setelah batu itu keluar, saya baru sadar ternyata saya terkena batu ginjal, padahal selama ini pada ginjal saya tidak terasa sakit sedikitpun.

Selama ini saya mengkonsumsi produk HPAI Madu SJ 2 sdm, Spirulina 2 kapsul, Stim fibre 1 sachet, dan susu kambing 1 sachet setiap harinya. Memang saya mengkonsumsi produk tersebut hanya untuk memperbaiki stamina saya supaya tidak gampang sakit, tapi sekali lagi Alhamdulillah wa Syukurillah atas izin Allah SWT malah batu ginjal saya yang keluar dan saya baru tahu kalo saya terkena batu ginjal. Akhirnya saya konsumsi produk HPAI dengan menambah Ginextrac supaya dapat benar-benar membersihkan batu ginjal.

Mohammad Alfian - 00765162
Ambon, Maluku
----------------------------------------
Kirimkan testimoni Anda via email ke:
testimonihpai@gmail.com

#hni #hnihpai #halalismyway #halallifestyle #referensi #utama #produk #halal #dunia #herbal #natural #healthy #sehatalami - #regrann

Regrann from @pthpai - [TESTIMONI HNI]

LUKA BEKAS OPERASI RAPAT

Adik ipar saya melahirkan secara sesar, seminggu setelah sesar ia diperbolehkan pulang oleh dokter. Ketika menyusui bayinya tanpa sengaja dedek bayi menendang perut ibunya berkali-berkali, setelah beberapa hari setelah kejadian itu perut adik ipar saya berlubang, bernanah dan melebar lukanya, kami sekeluarga panik takut bekas operasinya dibongkar lagi.

Saya ingat kalau produk hni hpai ada gamat, adik ipar saya mengkonsumsi gamat 3 × 2 setiap hari dan untuk obat luarnya bekas luka diteteskan MHS dan ditaburi bubuk gamat. Alhamdulilah dengan ijin allah luka bekas operasinya sudah menutup rapat dan hanya kelihatan seperti garis tipis.

Refa Susilawati - 541719
Jambi --------------------------------------------
Kirimkan testimoni Anda via email ke:
testimonihpai@gmail.com

#hnihpai #halalismyway #halallifestyle #referensi #utama #produk #halal #dunia #herbal #natural #healthy #sehatalami - #regrann

Regrann from @pthpai - [TESTIMONI HNI]

DAGING TUMBUH DI MATA

Saran dokter harus di operasi karena takut akhirnya pilih herbal. Berbagai macam alternatif saya coba jalani dan sampai akhirnya ketemu dengan produk HNI.

Saya sinergikan Spirulina 3 x 2, Bilberry 2 x 2, Carnocap 2 x 2 dan Madu SJ hangat setiap pagi. Alhamdulillah, sedikit demi sedikit mulai menipis.

Rin Ihsan
--------------------------------
Kirimkan testimoni Anda via email ke:
testimonihpai@gmail.com

#hnihpai #halalismyway #halallifestyle #referensi #utama #produk #halal #dunia #herbal #natural #healthy #sehatalami #mata #matasehat #dagingtumbuh - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags