[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#productguarantee

365 posts

TOP POSTS

Hey BEAUTIFUL!! πŸ’‹Yeah, YOU! I have a question for you...If in your makeup bag right now you don't own a Younique product, would you be willing to let me help you replace just 1 of them with a Younique one? 😜😘 Here's what you get because I don't want you to feel like you're going to get stuck with something you don't like. You get a 14 day Love It guarantee πŸ’— Use it. Play with it. Put that baby to the test. If you don't like it, send it back!
Soooo, wanna give it a go? πŸ’‹ #nothingtolose #productguarantee #mineralbasedmakeup

Before, during and after 😊 Redefine Regimen, Rodan and Fields β™₯️
Disclaimer: Actual individual results may vary πŸ˜…
#rodanandfields #redefineregimen #skin #lovetheskinyourein #norisk #productguarantee

Translucent Loose Powder

This is really my favourite so far feel dia sangat ringan dan sangat2 menyerap minyak di wajah 😊 .
Mengandungi serbuk mutiara & dapat beri sheer effect utk kita nampak lebih glowing & kulit sihat tanpa beri kesan putih berlebihan. Sangat sesuai as finishing powder & serasi dengan setiap jenis kulit terutamanya yg jenis berminyak di siang hari. Dap-dapkan dan minyak hilang! 😘
.
Untuk details dan pertanyaan whatsapp πŸ€—
Mary Kay Beauty Consultant
@mastura.mk
http://www.Wasap.My/60122476337
.
#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronlinemalaysia

Boom! Thanks Sydney Morning Herald!
Link in bio if you want to get your hands on this little cracker x

Can't kick that acne? Tired of paying money for products that don't work? Tired of consulting with your doctor and paying for prescription meds on a monthly basis? Check out πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» Preferred Customer Michaela's results from using Rodan & Fields Unblemish regimen! Her results are stunning and real. I absolutely love helping my friends and customer obtain their skincare goals, enhancing their beauty and building their confidence! 😍 I mean what do you have to lose? Besides your acne? And all products come with a 60-day money back guarantee (let's be honest, your doctor and target 🎯 won't buy back your empty bottles on day 59)! #RFUnblemish
#realresults
#productguarantee

It is so neat seeing all of the husbands here supporting their wives and helping them set up! #thepaisleypumpkin #believeingreatskin #productguarantee #wrinkleface #nomoresundamage

We love the feedback we are getting! Have you tried it? Share your results with us.Β 
#loveit #holygrail #hairbreakage #hairgrowth #lengthretention #tryit #userreview #productreview #recommended #resultsguaranteed #productguarantee

-----+++++Free Home Delivery+++++------Adidas superstar Shoes !! All colors
Size Available !!
All Over Pakistan ..! Replacing Warranty ..!
Price : 1999/- Only !! ** Eid offer **
Order Now via Call/whatsapp our direct message here: 0317-2127894

Note :-
According to Courier policy, Customers are not allowed to Open the Parcel and check it before making the full payment.
Please co-operate if any such query takes place.
β€’ 3 Days Checking Warranty.
β€’ Please select the correct size while placing the order to avoid inconvenience later.
β€’ EXCHANGE is ONLY valid in the case of defect, faulty or a varied product and can be claimed within 3 days of delivery.
β€’ In case Of Size Change Once We Get Our Product Back You'll be charged Rs.300 for exchange of the product.

#Qualityproduct #Lightweight 100% #productguarantee #beststuff #adidas #instashoes #shoesforsale #daily. #eidmubarak #eiduladha #bakraeid #pakistan #pakistani

I have this color in stock & ready to ship out! Apple Cider is the perfect pink pop for SpringπŸŽπŸ’‹πŸŒ· #spring #lipsense #slay #applecider #instocklipsense #bblogger #tryme #shopsmall #noSmudge #NoSmear #noworries #productguarantee #alldaylipstick #liquidadaylipstick #lipstickjunkie #makeup #makeupartist #mua MESSAGE ME TO ORDER OR WITH QUESTIONS, I would love to help you pick a color! XoXo 😘

MOST RECENT

Siapa ya kat sini ada masalah bibir kering berdarah ? Benda ni bukan satu benda baru dan mmg sangat ramai yg ada masalah ni tapi masih buat tak tahu 😫.
.
Jadi silalah cuba Mary Kay Satin Sugar Scrub & lip Balm ni . Diantara fungsi utama ialah.
.
1. Rawat bibir mengelupas supaya mampak lembab dan sihat
2. Merawat bibir yg kusam n gelap kesan lipstick berpanjangan dan berplumbum
3. Rawat bibir sensitif kesan alergik
4. Lebih selesa & tak berminyak
.
Jom buang masalah bibir kusam & mengelupas tu, insyaAllah kalau konsisten takkan ada dah masalah tu 😊.
.
Untuk details dan pertanyaan whatsapp πŸ€—
Mary Kay Beauty Consultant
@mastura.mk
http://www.Wasap.My/60122476337
.
#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronline

Anda pernah menggunakan produk pengelupasan? Kulit jadi kemerah-merahan dan semakin nipis? Terlalu ramai yg hilang keyakinan diri untuk berhenti selepas memakai peeling product tp tahukan anda semakin lama tempoh pengunaan kulit akan menjadi semakin kritikal dan lebih banyak budget yg perlu dikeluarkan. πŸ˜“ .
Sebab itu dengan adanya jenama Mary Kay kami mampu mengubahnya, skincare marykay mampu merawat hingga ke lapisan paling bawah dan diformulakan dengan ekstrak botani organik, setiap jenis kulit mempunyai formula khas dan sesuai dengan setiap skincare kami yg terpilih.Biar lambat asalkan selamat tau ! .
Inbox saya untuk more consultation dan saya akan bantu anda😊.
.
Untuk details dan pertanyaan whatsapp πŸ€—
Mary Kay Beauty Consultant
@mastura.mk
http://www.Wasap.My/60122476337

#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronline

Translucent Loose Powder

This is really my favourite so far feel dia sangat ringan dan sangat2 menyerap minyak di wajah 😊 .
Mengandungi serbuk mutiara & dapat beri sheer effect utk kita nampak lebih glowing & kulit sihat tanpa beri kesan putih berlebihan. Sangat sesuai as finishing powder & serasi dengan setiap jenis kulit terutamanya yg jenis berminyak di siang hari. Dap-dapkan dan minyak hilang! 😘
.
Untuk details dan pertanyaan whatsapp πŸ€—
Mary Kay Beauty Consultant
@mastura.mk
http://www.Wasap.My/60122476337
.
#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronlinemalaysia

Before, during and after 😊 Redefine Regimen, Rodan and Fields β™₯️
Disclaimer: Actual individual results may vary πŸ˜…
#rodanandfields #redefineregimen #skin #lovetheskinyourein #norisk #productguarantee

When you try Hempworx products you have nothing to lose. #productguarantee #CBD #hempworx #cbdoil #hempheals

Malacep Set

Tahu tak Mary Kay ada set yg membuatkan anda glowing from within? Bukan pemutihan peeling yg macam putih dinding tu ye, bukan lepas pakai kulit pedih atau mengelupas ya, tp set ni ialah pencerahan dr dalam secara sihat sehingga ke tahap maksimum kulit anda.
.
Jika anda tercari-cari mana satu set Mary Kay yg mencerahkan ini lah jawapannya😘.
.
Pengunaan secara konsisten akan mampu beri anda kulit muda & cerah.
Asalkan sabar & konsisten ya.
.
Set ni lengkap dengan cleanser,toner,mask,serum,dan cream moisturizer.Nak tahu fungsi item setiap item boleh pm saya ya.
.
Untuk details dan pertanyaan whatsapp πŸ€—
Mary Kay Beauty Consultant
@mastura.mk
http://www.Wasap.My/60122476337
.
#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronline

Boom! Thanks Sydney Morning Herald!
Link in bio if you want to get your hands on this little cracker x

Kepada peminat nude colour lipstick get yours now ! Hihi this month ada promo siap dengan free gift lagi, nak tau details inbox saya ya. .
Untuk details dan pertanyaan whatsapp πŸ€—
Mary Kay Beauty Consultant
@mastura.mk
http://www.Wasap.My/60122476337
.
#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronline

Among soalan yg biasa sangat saya dapat dr customer ialah lebih kurang mcmni hehe, kadang saya dapat reply cepat kadang lewat sbb bz dengan baby. Tapi i will always reply ye.
.
Anda ada kemusykilan?
Ask me and let me help you.Kalau xtanya kita akan terus buat salah rugiii sangat πŸ˜….
.
#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#timewiserepair
#malacepserum
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#poreminimizer
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronline
#kulitcantik
#lipmask
#cleansermarykay

I encounter people every single day and hear them talking about being exhausted, sick and feeling run down. Feeling sad and full of anxiety. The problem is that we don't value our health until we become too sick to ignore it any longer.
People don't have to feel that way! I've been sharing about these plant based products for 8 months now and how they've helped balance my body and so many others!!! So many testimonies, yet people are still skeptical to try. Our products come with a guarantee. If you suffer from a health issue that effects your life or those around you, I'd love to talk with you. What would you like to improve in your health?! The products are different!!! Prevention is key to being healthy as we age. #preventionoverprescription #behealthy #behappy #balance #natural #supplements #clinicalstudies #productguarantee #health #guthealth πŸŒΏπŸ™Œ

Good day semua!

Ok ade customer yg tanya saya apa maksud non comedogenic ni? Sebab they notice hampir semua skincare & makeup Mary Kay ade tulis ni kat kotak dia.
.
Im am very happy to share yg produk mary kay ialah produk non-comedogenic yang bermaksud tidak akan menyumbatkan pores anda dan still u can look flawless dalam sapuan yg kemas.Sebab itu untuk beginner Mary Kay first time makeup ataupun skincare akan feedback kulit rasa sangat ringan dan selesa mcm xpakai apa2 kat kulit. Means kulit mampu bernafas dengan baik and tak terasa panas bila kena kat kulit.
.
Perlu tahu pengunaan foundation yg terlalu tebal setiap hari dan spf berlebihan will caused ur skin kusam dan hilang lembapan. Sbb tu bila remove makeup akan nampak pucat n kering sangat. Tukar la makeup jenama apa pun result still the same, sbb skincare tak jaga and x pilih yg tepat ikut kulit. .
So choose ur skincare wisely ya 😊, jgn tebal sangat apply makeup untuk cover, sebaliknyaa sila heal start dr high quality skincare. Hihi sekian.
. πŸ€— @mastura.mk

Love .
Mastura
#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronlinemalaysia

Timewise Softener

Ramai customer tanya saya kenapa toner dlm Mary Kay dipanggil softener / freshen.
Mostly toner in the market ada alchohol and mengeringkan muka bila pakai, in Mary Kay kita takde alchohol and kulit dapat dibersihkan secara halus. - softener berfungsi penuh mengecilkan liang pori terbuka.Pori yg besar menyebabkn jerawat,muka berminyak & muka kelihatan lebih berusia dr usia sebenar. -softener act as extra cleansing,lepas cuci muka dengan cleanser, usually softener akan digunakan sebagai pencuci kedua pada kapas dan kesan kotoran boleh dilihat pada kapas muka, ini bermaksud softener membersihkan muka secara halus dan bertindak mengekalkan kulit lembab sebelum kita apply serum etc πŸ€—
For further details and consultation please contact me😊 .
Untuk details dan pertanyaan whatsapp πŸ€—
Mary Kay Beauty Consultant
@mastura.mk
http://www.Wasap.My/60122476337
.
#marykaymalaysia
#marykaysubangjaya
#marykaybeautyconsultant
#marykayshahalam
#marykayusj
#timewisemiracle
#botanicaleffects
#microdermabrasion
#sayapakaisayajual
#productguarantee
#bazarpaknil
#mineralmakeup
#makeup
#bazaronline

Most Popular Instagram Hashtags