[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#primavalet

21856 posts

TOP POSTS

Majlis akikah Azkayra Malaiqa Bt Muhd Hilmi .
@elazman + @nuramirah11 = @azkayramalaiqa
.
Outfit @altelia_amani x @elrahexclusive x @far8byalteliaamani
.
Officials Photographer : @lovefolksfilm
.
Officials Videographer : @lovefolksfilm
.
Live Update : @muhammadhalqiqi
.
#teamelrahkedah #justelrah #elrahexclusive
#primavalet

Anak manja mummy❀ makin besar makin ligat..alhamdulillah..😬antara sebab mummy tak boleh duduk diam..ditarik lengan baju,belakang baju ,tepi baju utk ikut kemana saje dia nak pergi..klu penat.."nak yok" ( peluk) tapi ttp nak jalan suruh kita bawa mana yg ditunjuk.. ni tadi teman mummy n ibu buat persiapan utk koleksi raya haji..dengar mcm awalnya kanπŸ˜‚ raya baru lagi dah buat persiapan raya haji..gitulah hakikatnya biar semuanya teratur & terbaik utk @meylana_ 😘 cewahhh😬 .
.

Ootd: medina jubah silver blue..jemputlah dtg butik sy k @meylana_ / kalau nak beli on9 pun boleh ,whatsapp jer 0192860786 ✌🏻

Majlis akikah Azkayra Malaiqa Bt Muhd Hilmi .
@elazman + @nuramirah11 = @azkayramalaiqa
.
Officials Photographer : @lovefolksfilm
.
Officials Videographer : @lovefolksfilm
.
Live Update : @muhammadhalqiqi
.
#teamelrahkedah #justelrah #elrahexclusive
#primavalet

Pengantin mau pulang sudah..byeee😊😊😊.
#fattzura #primavalet -

@Regrann from @mama_lieyza - Babai..msa utk pulng..πŸ˜˜πŸ‘ - #regrann

#ShaheizySamXElrahExclusive
.
Satu lagi antara lokasi2 buat orang pantai timur untuk dapatkan baju melayu Sultan, cari @elrahexclusivepantaitimur ok? DIMANA ANDA ADA, DISITU JUGA KAMI!!! Hehek πŸ˜‚πŸ‘
P/S : Kepada mereka yang ingin bekerjasama dengan Shaheizy Sam dan @elrahexclusive , peluang masih terbuka. Whatsapp untuk keterangan lanjut di +60182336827
#JustElrah #PrimaValet #SamSyatilla

Majlis akikah Azkayra Malaiqa Bt Muhd Hilmi .
@elazman + @nuramirah11 = @azkayramalaiqa
.
Outfit @altelia_amani x @elrahexclusive x @far8byalteliaamani
.
Officials Photographer : @lovefolksfilm
.
Officials Videographer : @lovefolksfilm
.
Live Update : @muhammadhalqiqi
.
#teamelrahkedah #justelrah #elrahexclusive
#primavalet

MOST RECENT

@elrahexclusive πŸŽ€KURTA ISMAILπŸŽ€
Price : RM99
Size available : XS,S,M,L,XL
Material : Germany Cotton
Colour : 12
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ πŸ“’ πŸ“’πŸ“’ Cepat2 , Stok terhad
πŸ“±πŸ“±πŸ“± Ws +601129332317
⬇
⬇
Ada banyak lagi warna lain. πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―
#elrahbangi #elrahampang #elrahkl #elrahsetapak #elrahmelaka #elrahjohor #elrahkelantan #elrahkedah #elrahperlis #elrahterengganu #elrahperak #elrahsabah #elrahsarawak #elrahpahang #elrahkualalipis #elrahexclusive #elrahexclusivecollection #primavalet #kurtamurah #kurtaonline #kurtaraya #ootdraya #ootdelrah #elrahraya #elrahlovers

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Jum beli fairy kisses dengan atin πŸ˜„
Atin nak BAGI FREE POST NI
JUM2 πŸ˜‰
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
.
FAIRY KISSES πŸ’‹
πŸ™…Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
πŸ™…Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
πŸ™…Tak perlu bancuh susah-susah.
.
πŸ™…Tak perlu sedut-sedut.
.
πŸ™…Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .

Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?

01126006096

#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #wdec #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee #esp
#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

Most Popular Instagram Hashtags