#primavalet

19366 posts

TOP POSTS

Awak orang Terengganu sebut ikan apa?
.
.
"Ikang.."
.
.
Kalau ayam pulak?
.
.
"Ayang..".
.
.
Eh awak panggil abang ke tu?❤️❤️❤️
Chia.. chia..chia..
.
.
#pickupline #inikanraya #brocuba #rayakansebulan #selamathariraya #maafzahirbatin #inspirasisukur #sukurwani #ootd #elrahexclusive #primavalet #fattahamin #hsc #melaka

A pleasure to work with them @youmeandhunny @elazman #PrimaValet

Majlis akikah Azkayra Malaiqa Bt Muhd Hilmi .
@elazman + @nuramirah11 = @azkayramalaiqa
.
Officials Photographer : @lovefolksfilm
.
Officials Videographer : @lovefolksfilm
.
Live Update : @muhammadhalqiqi
.
#teamelrahkedah #justelrah #elrahexclusive
#primavalet

Cerita mlm tadi di primavelet

#fattahrians
#fateam
#primavalet

Anak manja mummy❤ makin besar makin ligat..alhamdulillah..😬antara sebab mummy tak boleh duduk diam..ditarik lengan baju,belakang baju ,tepi baju utk ikut kemana saje dia nak pergi..klu penat.."nak yok" ( peluk) tapi ttp nak jalan suruh kita bawa mana yg ditunjuk.. ni tadi teman mummy n ibu buat persiapan utk koleksi raya haji..dengar mcm awalnya kan😂 raya baru lagi dah buat persiapan raya haji..gitulah hakikatnya biar semuanya teratur & terbaik utk @meylana_ 😘 cewahhh😬 .
.

Ootd: medina jubah silver blue..jemputlah dtg butik sy k @meylana_ / kalau nak beli on9 pun boleh ,whatsapp jer 0192860786 ✌🏻

Alhamdulillah...Allah bg peluang jumpa dengan founder #elrahexclusive lama dah follow kak migha dari dia bisnes skincare je smpai da kawen ada anak oii..teruja kot jumpa dia depan2..ahahaha..last2 bergambaq kat stor jela...inspirasi ni utk masa depan😍😍😍
#primavalet#elrahexclusive#aisyalee

Bulus black mcm dah kene jampi ni tinggal 1pcs ready to post 🙈 sape cpt dia dpt 💁🏻 brown / grey pun READY STOCK
⠀⠀⠀⠀
READY STOCK 🌸 Sling bag. Material bag lembut. Bebulus comel tu free tau. Lawa sgt2 kakak tak tipu. Tlg purchase now now. Stock dah xbnyk korang 💁🏻 yg bestnya this bag 👉🏻 READY STOCK 🌸
⠀⠀⠀⠀
READY STOCK ✅
⠀⠀⠀⠀
👍🏻 READY STOCK
💌 1-2 days delivery slps bnkin
📦 Sampai kat awk dlm masa 1-3 hari bekerja
💰 RM75
✂️ korean fashion bag
⠀⠀⠀⠀
Whatapps +60173956836
⠀⠀⠀⠀
Kakak akan pilih followers aktif. Like dan komen setiap post kakak. Setiap minggu akan ade pemenang. Hadiah dia cash wang ringgit / bag 💁🏻 sapela yg bertuah tu kan? Manatau rezeki korang. Jom 🎈
⠀⠀⠀⠀
#aliffsyukri #walletmurah #sayajualbag #moodrepublik #pwtc #kualalumpur #shukriyahaya #andainyatakdir #raya2017 #leeyanarahman #nuramirah11 #primavalet #elrah #jalantar #sogo #pknsbangi #pknsshahalam #bangicentral #bagmurah #handbagsale #handbagshop #handbagsale #handbagslover #handbagsborong #handbagsonline #handbagsaddict #theyusuffiskandar #sayajualbagmurah
⠀⠀⠀⠀

Donning beautiful asyallie dress from #primavalet and yeahhhh I'm so in ❤️ with the dress. It was so comfy yet affordable. huhuhu. Soooo comfy so nice, love love love. haruslah #ootd when you see a nice view😍

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags