#price

1082349 posts

TOP POSTS

"Double-Tap" if you would rock these🔥🤔Best Nickname Wins‼️ Show Us Your Creativity‼️Comment Below👇🏽👇🏽

#heathers4KGiveaway ❤️❤️❤️ es ist soweit GIVEAWAY ZEIT !!! Ja als Dankeschön für eure Unterstützung und eure liebsten Kommentare habe ich gedacht ich möchte mich mal bei euch Bedanken ❤️ dafür habe ich alle meine liebsten Sachen zusammen gesucht und möchte das Geschmackserlebnis mit euch teilen 🙌🏻 Teilnahmebedingungen:
1. Folgt mir und Liked das Bild
2. Makiert 3 Freunde unter dem Bild
3. wenn ihr es teilt und repostet mit dem Hashtag #heathers4KGiveaway bekommt ihr 10 (!!!) Lose mehr im Topf ❤️❤️❤️ Mehr muss nicht getan werden um teilzunehmen ☺️Teilnahmeschluss: 27.08.17 bis 10 Uhr morgens 🤗 um 18 Uhr gibt es dann die Auswertung 🎉 wünsche euch ganz viel Erfolg !!

Happy client ❤❤ #feedback
#clientdairies 💞💞 Looking beautiful 😍!! She's slaying in our outfit 💕 you look gorgeous ❤❤ Thanks dear for sharing such a wonderful picture💕💕 Heavy Lehenga ❤❤ Made on order

Colours can be changed

Full Stitched 😍😍 Designer outfit

Hand Embroidery ❤

#indianattire

#Price @7500 INR only 💞💞 For more information please take screenshot and whatsapp+91-8866508869

Worldwide shipping​
Payment gateways - Western Union / Bank transfer / International Bank transfer / Paytm / Debit card / Credit card
#indianweddingbuzz #indiandesigner #indianfashionblog #lakmefashionweek #sabyasachi #manishmalhotra #indianweddinginspiration #she_designer_official #prettygirl #cape #lehenga #indowestern #croptop #weddinglook #brightcolours #beautiful #bridalfashion #ethnicwear #picoftheday #instapic #festivalfashion #ootd #bridetobe #followforfollow #likeforlike #aeshashahdesigns®

Nice close up look at Price's (@cp0031) EF3 pads. In green; Price uses Weave instead of Speed Skin. Speed Skin is NOT illegal in the NHL and that's a rumor. As the situation has best been described to me, Pat Lefebvre elected not to offer Speed Skin at the Canadian factory until he had more of a history with it and a better understanding of the material wear. It was launched via the offshore facility for retail only to compete with OD1N (@bauergoalie). To the best of my knowledge, CCM has not made Speed Skin available at the Canadian factory aka promoted to pros yet - #🥅 #ToolsOfTheTrade #GoalieCrowd

DO NOT COMMENT!
VOTES IN COMMENTS DO NOT COUNT!
The semi-finals of the #ConquertheCreaseChallenge begins with #Price against #Murray, in what should be an extremely exciting vote !
🏒TO VOTE, LIKE ONE OF OUR COMMENTS!🏒
One goalie who has been on top of the hockey world his entire career, minus injuries. The other has never lost reign of the Stanley Cup in his career...
REMEMBER, DO NOT COMMENT! Like one of OUR Comments to Vote!

Check out the best goalie page on IG, @banditsgoaltending !

#NHLDiscussion

The king is out! Comment the worst tendy here! The last one standing wins! #lundqvist #price #holtby #nhl

Very honored to receive the 30th international price "Luigi Illica" at #castellarquato where Luigi Illica, the famous librettist was born and where he wrote Masterpieces like "Tosca" and "La Bohème" among others. This is a truly a magical place and the evening was full of joy! Thank you Vivien! Thank you Castell'Arquato #honored #blessed #overwhelmed #italia #greatful #happy #bassbaritone #price #honorary #art #opera #operasingers #erwinschrott #

GIVEAWAY🎀🎉 Together with @dermalogica_deutschland I'm giving away my absolute favorite skincare product of all time (I don't get paid to say this, but I've recieved another one for myself 😉). It is the Daily Microfoliant which brightens & smoothes your skin and gives it that perfect glow. To participate:
1. follow me and @dermalogica_deutschland
2. like this post and comment.😊
To give your friends a chance, you should tag them😁
This giveaway is open until next sunday |Germany and Austria only. *ad/Werbung
.
.
#giveaway, #price, #dermalogica, #skin, #skincare, #giveaways, #gift, #present, #glow, #face, #beauty, #beautyblogger, #beautyproduct, #essential, #bestseller, #win, #giveawaytime, #lucky, #beautiful, #pretty, #product, #skincareroutine

MOST RECENT

MARINA DEL REY, CA – A Chicago-based build-your-own Poké bowl restaurant, Aloha Poke Co., is set to expand and open up a new location in Marina del Rey soon. Aloha Poké first opened in Chicago in March 2016, according to Chicago Tribune, and now has four locations in the area with six locations set to open.
#AbbotKinney #Venice #Home #RealEstate #Price #Luxury #LosAngeles #LA #California #MarinaDelRey

http://ow.ly/YkmB50dyts8

When u want #custom #fabric but this #equipment #price got me too pressed 10 racks #wishlist me please start small but I got my #eyes on her...#Universe I need this baby send her my way...Thanks in advance .
.
.
.
.
#Design #Studio #SmallBusiness #PrintService #custom #shop #Entrepreneur #cutter #plotter #leather #todolist #strong #TrapHouseOfFashion #onestopshop #artwork #goals #dreams #investments

Quá đẹp luôn
Adidas r2
#fullbox #fulltags #price 700k
#size 36/37/38/39/40/41/42/43/44 hàng có sẵn COD toàn quốc
#r2teddy

LEIA PLAIN BLOUSE .
.

#PRICE RM79.00
#COMBOPRICE (2PCS) RM125.00
.

#POSTAGE
#FOR 1PCS
RM 8.00 SM
RM 11.00 SS
.

#COMBO
RM 11.00 SM
RM 14.00 SS
.
.
. 🌹MATERIAL QUALITY MOSS CREPE
Material moss crepe ni adlh material yg sgt praktikal utk aktiviti harian korang yg jns aktif sbb kain stratchable tpi tak melekap kt bdn ,less ironing, kain sejuk ,xmudah kedut n paling penting xjarang)
. 🌹PILIHAN 14 KALER 2017

14 Kaler paling HOT 2017 , dan pattern panel 3 bahagian di depan plak tanpa cutting pinggang buatkan korang yg size L to XXL pun confident je pakai sbb loose.
. 🌹DESIGN LIMITED

Setiap design / corak adalah sangat LIMITED,design yg dah sold out TIDAK AKAN DIRESTOK semula. So, harus grab setiap koleksi tau. Hiks!
. 🌹CORAK & KALER YG RARE

Lady boss kita ni fussy sikit, nak yg RARE je! So semua corak & kaler Imported KHAS yang korang takkan jumpe kat mane2 tau.
. 🌹WUDHU FRIENDLY & DESIGN FLOWY

Zip 6 Inch dipergelangan tangan untuk memudahkan anda untuk mengambil wudhu. Design Flowy buatkan korang tampak Ekslusif dan bergaya walau dipakai dimana jua
. 🌹ZIP BREASTFEEDING

Zip hadapan sepanjang 12 Inci bukaan, mudahkan para mommies pun bergaya dan memudahkan untuk menyusu dengan selesa.
. 🌹LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG

Walaupun cantik, bergaya, namun tetap pentingkan labuh baju yg sesuai bagi wanita muslimah.
.
P/S: SILA AMBIL PERBEZAAN 5-8% PERUBAHAN WARNA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN
.
Whatsapp +60179176814 to order
#blouses #blousebunga #blousesulam #blousemurah #blousecantik #blouseraya #raya2017 #shoppingonline #rayahaji #onlineshop #onlineboutique #visitmyIg #Igshop #trending #trustedseller #kedaibaju #zeeyaclltn #zeeyacollection #leiaplainblouse #merdekasale #combosaver

LEIA PLAIN BLOUSE .
.

#PRICE RM79.00
#COMBOPRICE (2PCS) RM125.00
.

#POSTAGE
#FOR 1PCS
RM 8.00 SM
RM 11.00 SS
.

#COMBO
RM 11.00 SM
RM 14.00 SS
.
.
. 🌹MATERIAL QUALITY MOSS CREPE
Material moss crepe ni adlh material yg sgt praktikal utk aktiviti harian korang yg jns aktif sbb kain stratchable tpi tak melekap kt bdn ,less ironing, kain sejuk ,xmudah kedut n paling penting xjarang)
. 🌹PILIHAN 14 KALER 2017

14 Kaler paling HOT 2017 , dan pattern panel 3 bahagian di depan plak tanpa cutting pinggang buatkan korang yg size L to XXL pun confident je pakai sbb loose.
. 🌹DESIGN LIMITED

Setiap design / corak adalah sangat LIMITED,design yg dah sold out TIDAK AKAN DIRESTOK semula. So, harus grab setiap koleksi tau. Hiks!
. 🌹CORAK & KALER YG RARE

Lady boss kita ni fussy sikit, nak yg RARE je! So semua corak & kaler Imported KHAS yang korang takkan jumpe kat mane2 tau.
. 🌹WUDHU FRIENDLY & DESIGN FLOWY

Zip 6 Inch dipergelangan tangan untuk memudahkan anda untuk mengambil wudhu. Design Flowy buatkan korang tampak Ekslusif dan bergaya walau dipakai dimana jua
. 🌹ZIP BREASTFEEDING

Zip hadapan sepanjang 12 Inci bukaan, mudahkan para mommies pun bergaya dan memudahkan untuk menyusu dengan selesa.
. 🌹LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG

Walaupun cantik, bergaya, namun tetap pentingkan labuh baju yg sesuai bagi wanita muslimah.
.
P/S: SILA AMBIL PERBEZAAN 5-8% PERUBAHAN WARNA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN
.
Whatsapp +60179176814 to order
#blouses #blousebunga #blousesulam #blousemurah #blousecantik #blouseraya #raya2017 #shoppingonline #rayahaji #onlineshop #onlineboutique #visitmyIg #Igshop #trending #trustedseller #kedaibaju #zeeyaclltn #zeeyacollection #leiaplainblouse #merdekasale #combosaver

LEIA PLAIN BLOUSE .
.

#PRICE RM79.00
#COMBOPRICE (2PCS) RM125.00
.

#POSTAGE
#FOR 1PCS
RM 8.00 SM
RM 11.00 SS
.

#COMBO
RM 11.00 SM
RM 14.00 SS
.
.
. 🌹MATERIAL QUALITY MOSS CREPE
Material moss crepe ni adlh material yg sgt praktikal utk aktiviti harian korang yg jns aktif sbb kain stratchable tpi tak melekap kt bdn ,less ironing, kain sejuk ,xmudah kedut n paling penting xjarang)
. 🌹PILIHAN 14 KALER 2017

14 Kaler paling HOT 2017 , dan pattern panel 3 bahagian di depan plak tanpa cutting pinggang buatkan korang yg size L to XXL pun confident je pakai sbb loose.
. 🌹DESIGN LIMITED

Setiap design / corak adalah sangat LIMITED,design yg dah sold out TIDAK AKAN DIRESTOK semula. So, harus grab setiap koleksi tau. Hiks!
. 🌹CORAK & KALER YG RARE

Lady boss kita ni fussy sikit, nak yg RARE je! So semua corak & kaler Imported KHAS yang korang takkan jumpe kat mane2 tau.
. 🌹WUDHU FRIENDLY & DESIGN FLOWY

Zip 6 Inch dipergelangan tangan untuk memudahkan anda untuk mengambil wudhu. Design Flowy buatkan korang tampak Ekslusif dan bergaya walau dipakai dimana jua
. 🌹ZIP BREASTFEEDING

Zip hadapan sepanjang 12 Inci bukaan, mudahkan para mommies pun bergaya dan memudahkan untuk menyusu dengan selesa.
. 🌹LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG

Walaupun cantik, bergaya, namun tetap pentingkan labuh baju yg sesuai bagi wanita muslimah.
.
P/S: SILA AMBIL PERBEZAAN 5-8% PERUBAHAN WARNA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN
.
Whatsapp +60179176814 to order
#blouses #blousebunga #blousesulam #blousemurah #blousecantik #blouseraya #raya2017 #shoppingonline #rayahaji #onlineshop #onlineboutique #visitmyIg #Igshop #trending #trustedseller #kedaibaju #zeeyaclltn #zeeyacollection #leiaplainblouse #merdekasale #combosaver

LEIA PLAIN BLOUSE .
.

#PRICE RM79.00
#COMBOPRICE (2PCS) RM125.00
.

#POSTAGE
#FOR 1PCS
RM 8.00 SM
RM 11.00 SS
.

#COMBO
RM 11.00 SM
RM 14.00 SS
.
.
. 🌹MATERIAL QUALITY MOSS CREPE
Material moss crepe ni adlh material yg sgt praktikal utk aktiviti harian korang yg jns aktif sbb kain stratchable tpi tak melekap kt bdn ,less ironing, kain sejuk ,xmudah kedut n paling penting xjarang)
. 🌹PILIHAN 14 KALER 2017

14 Kaler paling HOT 2017 , dan pattern panel 3 bahagian di depan plak tanpa cutting pinggang buatkan korang yg size L to XXL pun confident je pakai sbb loose.
. 🌹DESIGN LIMITED

Setiap design / corak adalah sangat LIMITED,design yg dah sold out TIDAK AKAN DIRESTOK semula. So, harus grab setiap koleksi tau. Hiks!
. 🌹CORAK & KALER YG RARE

Lady boss kita ni fussy sikit, nak yg RARE je! So semua corak & kaler Imported KHAS yang korang takkan jumpe kat mane2 tau.
. 🌹WUDHU FRIENDLY & DESIGN FLOWY

Zip 6 Inch dipergelangan tangan untuk memudahkan anda untuk mengambil wudhu. Design Flowy buatkan korang tampak Ekslusif dan bergaya walau dipakai dimana jua
. 🌹ZIP BREASTFEEDING

Zip hadapan sepanjang 12 Inci bukaan, mudahkan para mommies pun bergaya dan memudahkan untuk menyusu dengan selesa.
. 🌹LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG

Walaupun cantik, bergaya, namun tetap pentingkan labuh baju yg sesuai bagi wanita muslimah.
.
P/S: SILA AMBIL PERBEZAAN 5-8% PERUBAHAN WARNA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN
.
Whatsapp +60179176814 to order
#blouses #blousebunga #blousesulam #blousemurah #blousecantik #blouseraya #raya2017 #shoppingonline #rayahaji #onlineshop #onlineboutique #visitmyIg #Igshop #trending #trustedseller #kedaibaju #zeeyaclltn #zeeyacollection #leiaplainblouse #merdekasale #combosaver

#nike #airmax for mans 👟 ⚡ #mirror_original 👌
#high_qauilty 💯
#price 👉 480 EGP 💰
#sizes 👉 45 /46 ❗
#colors 4 🌈
Made in 🇻🇳
For orders inbox 📨 📮 📣 🏍️

LEIA PLAIN BLOUSE .
.

#PRICE RM79.00
#COMBOPRICE (2PCS) RM125.00
.

#POSTAGE
#FOR 1PCS
RM 8.00 SM
RM 11.00 SS
.

#COMBO
RM 11.00 SM
RM 14.00 SS
.
.
. 🌹MATERIAL QUALITY MOSS CREPE
Material moss crepe ni adlh material yg sgt praktikal utk aktiviti harian korang yg jns aktif sbb kain stratchable tpi tak melekap kt bdn ,less ironing, kain sejuk ,xmudah kedut n paling penting xjarang)
. 🌹PILIHAN 14 KALER 2017

14 Kaler paling HOT 2017 , dan pattern panel 3 bahagian di depan plak tanpa cutting pinggang buatkan korang yg size L to XXL pun confident je pakai sbb loose.
. 🌹DESIGN LIMITED

Setiap design / corak adalah sangat LIMITED,design yg dah sold out TIDAK AKAN DIRESTOK semula. So, harus grab setiap koleksi tau. Hiks!
. 🌹CORAK & KALER YG RARE

Lady boss kita ni fussy sikit, nak yg RARE je! So semua corak & kaler Imported KHAS yang korang takkan jumpe kat mane2 tau.
. 🌹WUDHU FRIENDLY & DESIGN FLOWY

Zip 6 Inch dipergelangan tangan untuk memudahkan anda untuk mengambil wudhu. Design Flowy buatkan korang tampak Ekslusif dan bergaya walau dipakai dimana jua
. 🌹ZIP BREASTFEEDING

Zip hadapan sepanjang 12 Inci bukaan, mudahkan para mommies pun bergaya dan memudahkan untuk menyusu dengan selesa.
. 🌹LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG

Walaupun cantik, bergaya, namun tetap pentingkan labuh baju yg sesuai bagi wanita muslimah.
.
P/S: SILA AMBIL PERBEZAAN 5-8% PERUBAHAN WARNA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN
.
Whatsapp +60179176814 to order
#blouses #blousebunga #blousesulam #blousemurah #blousecantik #blouseraya #raya2017 #shoppingonline #rayahaji #onlineshop #onlineboutique #visitmyIg #Igshop #trending #trustedseller #kedaibaju #zeeyaclltn #zeeyacollection #leiaplainblouse #merdekasale #combosaver

SUMMERBLOWOUTSALE

#PRICE #REDUCED 4 IMMEDIATE SALE ✔✔ MORE RIDES 4THELOW!!! 😲😲 #Today4THElow 💵💵💵 2004 DODGE STRATUS
120K GAS SAVER ✔ $2750 OR BEST OFFER
THIS CAR IS IN GREAT CONDITION
120K MILES
POWER EVERYTHING ✔
WHITE EXTERIOR TAN INTERIOR✔

CD & PREMIUM SOUND✔
SUNROOF ✔

SUPER CLEAN💯✔ ENGINE STRONG AND TRANSMISSION SHIFTS SMOOTHLY ✔ NO REASONABLE OFFER WILL BE REFUSED!
#LETSMAKEADEAL

DMV AUTOS 4 THE LOW
Powered by:
MY FATHER HIS SONS AUTO OUTLET

#FAITHBUILT #FAMILYOWNED
MARVIN SR & MARVIN JR
Dmvautos4thelow@gmail.com
240.755.4057

IG: @DMVAUTOS_4THELOW

MARVIN SR
YOUR 🚗AUTO BROKER 💰 240.755.4057

MARVIN JR
YOUR 🚗CAR PLUG 🔌
301.806.6668 ****************************** FINANCING NOW AVAILABLE ON ****OTHER**** VEHICLES... AND EVERYONE RIDES WITH US!!! BAD CREDIT💯.✔ NO CREDIT💯✔ IT DOESN'T MATTER EVERYONE RIDES WITH US 🚗🚗🚗 SAVE THOUSANDS 💯💯💯😲💰💰💰💰💵💵💵 ANYTHING YOU WANT IN YOUR #BUDGET $1k OR 100k IT DOESN'T MATTER!! ✔💯 WHOLESALE PRICES
TO THE PUBLIC!💯 #savemoney DON'T GO TO A TRADITIONAL DEALERSHIP🛇 (OR LET US TAKE YOU AND GET YOUR VEHICLE DEALER COST!! 🤔🤔🤔 DMV AUTOS 4 THE LOW
Powered by:
MY FATHER HIS SONS AUTO OUTLET

#FAITHBUILT #FAMILYOWNED
MARVIN SR & MARVIN JR
Dmvautos4thelow@gmail.com
240.755.4057

IG: @DMVAUTOS_4THELOW
FINANCING AVAILABLE ✔✔✔💯💯🚗🚗EVERYONE!!! RIDESSSSSSSS 4 THE LOWWWWWW

YOUR OFFICIAL CAR 🚗🔌💯✔ #reliablecars #affordableprices #usedcarsforsale #newcars #dmvcars #dmvautosales #ECOMONYCARS #luxurycars #carsforsell #cars4thelow #cars4low

SUMMERBLOWOUTSALE

#PRICE #REDUCED 4 IMMEDIATE SALE ✔✔ MORE RIDES 4THELOW!!! 😲😲 #Today4THElow 💵💵💵 2004 DODGE STRATUS
120K GAS SAVER ✔ $2750 OR BEST OFFER
THIS CAR IS IN GREAT CONDITION
120K MILES
POWER EVERYTHING ✔
WHITE EXTERIOR TAN INTERIOR✔

CD & PREMIUM SOUND✔
SUNROOF ✔

SUPER CLEAN💯✔ ENGINE STRONG AND TRANSMISSION SHIFTS SMOOTHLY ✔ NO REASONABLE OFFER WILL BE REFUSED!
#LETSMAKEADEAL

DMV AUTOS 4 THE LOW
Powered by:
MY FATHER HIS SONS AUTO OUTLET

#FAITHBUILT #FAMILYOWNED
MARVIN SR & MARVIN JR
Dmvautos4thelow@gmail.com
240.755.4057

IG: @DMVAUTOS_4THELOW

MARVIN SR
YOUR 🚗AUTO BROKER 💰 240.755.4057

MARVIN JR
YOUR 🚗CAR PLUG 🔌
301.806.6668 ****************************** FINANCING NOW AVAILABLE ON ****OTHER**** VEHICLES... AND EVERYONE RIDES WITH US!!! BAD CREDIT💯.✔ NO CREDIT💯✔ IT DOESN'T MATTER EVERYONE RIDES WITH US 🚗🚗🚗 SAVE THOUSANDS 💯💯💯😲💰💰💰💰💵💵💵 ANYTHING YOU WANT IN YOUR #BUDGET $1k OR 100k IT DOESN'T MATTER!! ✔💯 WHOLESALE PRICES
TO THE PUBLIC!💯 #savemoney DON'T GO TO A TRADITIONAL DEALERSHIP🛇 (OR LET US TAKE YOU AND GET YOUR VEHICLE DEALER COST!! 🤔🤔🤔 DMV AUTOS 4 THE LOW
Powered by:
MY FATHER HIS SONS AUTO OUTLET

#FAITHBUILT #FAMILYOWNED
MARVIN SR & MARVIN JR
Dmvautos4thelow@gmail.com
240.755.4057

IG: @DMVAUTOS_4THELOW
FINANCING AVAILABLE ✔✔✔💯💯🚗🚗EVERYONE!!! RIDESSSSSSSS 4 THE LOWWWWWW

YOUR OFFICIAL CAR 🚗🔌💯✔ #reliablecars #affordableprices #usedcarsforsale #newcars #dmvcars #dmvautosales #ECOMONYCARS #luxurycars #carsforsell #cars4thelow #cars4low

#Adidas #kagol #sport 👟 😍
#price 👉 430 EGP 💰
#sizes 👉 36 to 40 ❗
#colors 4 🌈
For orders inbox 📨 📮 📣 🏍️

Coveted Venice Canals 3 bed /2.5 bath home with open floor plan. Kitchen with new appliances, spacious living room w/fireplace that opens onto a lovely garden setting facing the Grand Canal. 2nd floor master suite with large private terrace overlooking the water. Includes two car garage plus 2 on the pad, private dock with canoe. Located 3 blocks from the beach and easy reach of lots of restaurants and trendy shops. Available September 1st. A shorter term is available, unfurnished.
#AbbotKinney #Venice #Home #RealEstate #Price #Luxury #LosAngeles #LA #California #MarinaDelRey

LEIA PLAIN BLOUSE .
.

#PRICE RM79.00
#COMBOPRICE (2PCS) RM125.00
.

#POSTAGE
#FOR 1PCS
RM 8.00 SM
RM 11.00 SS
.

#COMBO
RM 11.00 SM
RM 14.00 SS
.
.
. 🌹MATERIAL QUALITY MOSS CREPE
Material moss crepe ni adlh material yg sgt praktikal utk aktiviti harian korang yg jns aktif sbb kain stratchable tpi tak melekap kt bdn ,less ironing, kain sejuk ,xmudah kedut n paling penting xjarang)
. 🌹PILIHAN 14 KALER 2017

14 Kaler paling HOT 2017 , dan pattern panel 3 bahagian di depan plak tanpa cutting pinggang buatkan korang yg size L to XXL pun confident je pakai sbb loose.
.  🌹DESIGN LIMITED

Setiap design / corak adalah sangat LIMITED,design yg dah sold out TIDAK AKAN DIRESTOK semula. So, harus grab setiap koleksi tau. Hiks!
.  🌹CORAK & KALER YG RARE

Lady boss kita ni fussy sikit, nak yg RARE je! So semua corak & kaler Imported KHAS yang korang takkan jumpe kat mane2 tau.
.  🌹WUDHU FRIENDLY & DESIGN FLOWY

Zip 6 Inch dipergelangan tangan untuk memudahkan anda untuk mengambil wudhu. Design Flowy buatkan korang tampak Ekslusif dan bergaya walau dipakai dimana jua
.  🌹ZIP BREASTFEEDING

Zip hadapan sepanjang 12 Inci bukaan, mudahkan para mommies pun bergaya dan memudahkan untuk menyusu dengan selesa.
.  🌹LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG

Walaupun cantik, bergaya, namun tetap pentingkan labuh baju yg sesuai bagi wanita muslimah.
.
P/S: SILA AMBIL PERBEZAAN 5-8% PERUBAHAN WARNA ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN
.
Whatsapp +60179176814 to order
#blouses #blousebunga #blousesulam #blousemurah #blousecantik #blouseraya #raya2017 #shoppingonline #rayahaji #onlineshop #onlineboutique #visitmyIg #Igshop #trending #trustedseller #kedaibaju #zeeyaclltn #zeeyacollection #leiaplainblouse #merdekasale #combosaver

Most Popular Instagram Hashtags