[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#premiumqualitylipstick

582 posts

TOP POSTS

Warna terbaru getshera.⠀
.⠀
Sangat-sangat eksklusif. Sesuai untuk semua.⠀
.⠀
Sesuai untuk nampak glamour ke mana-mana function.⠀
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Quality setanding antarabangsa.
Harga murah.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah

Warna yang energetic.⠀
.⠀
Rupanya ramai peminat warna lipstick oren. 😍⠀
.⠀
Bila pakai warna oren Getshera code Firdaus ni automatic rasa cantik. 😂
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Harga mampu milik.
Kualiti setanding antarabangsa.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipmattemurah #lipmatteviral #lipstickaddict #lipstickmatte #lipstickmurah #makeupmalaysia #makeupmurah

Good morning. ⠀
Dah breakfast?⠀

Jangan risau lipstick mudah tertanggal dengan lip matte getshera.⠀

Tak melekat di cawan dan kiss proof tau.⠀

📲01110210364⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Warna terbaru. Light purple. Getshera code Warda.⠀
:⠀
Sweet sangat warna ni tau.⠀
:⠀
Tak over sangat pun warna purple tu. ⠀
:⠀
Cantik je kite pakai. 😘⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Suka warna terang?⠀

Getshera code Naim sesuai untuk ke mesyuarat penting atau pergi interview.⠀

Baru la mata orang duk tengok je bibir kita. Apa yang kita cakap terus
masuk dalam otak.⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipstickmurah #lipmattemurah #makeupmurah

Warna yang energetic.⠀
.⠀
Rupanya ramai peminat warna lipstick oren. 😍⠀
.⠀
Bila pakai warna oren Getshera code Firdaus ni automatic rasa cantik. 😂
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Harga mampu milik.
Kualiti setanding antarabangsa.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipmattemurah #lipmatteviral #lipstickaddict #lipstickmatte #lipstickmurah #makeupmalaysia #makeupmurah

MOST RECENT

Warna terbaru. Light purple. Getshera code Warda.⠀
:⠀
Sweet sangat warna ni tau.⠀
:⠀
Tak over sangat pun warna purple tu. ⠀
:⠀
Cantik je kite pakai. 😘⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Warna terbaru. Light purple. Getshera code Warda.⠀
:⠀
Sweet sangat warna ni tau.⠀
:⠀
Tak over sangat pun warna purple tu. ⠀
:⠀
Cantik je kite pakai. 😘⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Warna terbaru. Light purple. Getshera code Warda.⠀
:⠀
Sweet sangat warna ni tau.⠀
:⠀
Tak over sangat pun warna purple tu. ⠀
:⠀
Cantik je kite pakai. 😘⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Warna terbaru getshera.⠀
.⠀
Sangat-sangat eksklusif. Sesuai untuk semua.⠀
.⠀
Sesuai untuk nampak glamour ke mana-mana function.⠀
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Quality setanding antarabangsa.
Harga murah.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah

Warna terbaru getshera.⠀
.⠀
Sangat-sangat eksklusif. Sesuai untuk semua.⠀
.⠀
Sesuai untuk nampak glamour ke mana-mana function.⠀
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Quality setanding antarabangsa.
Harga murah.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah

Warna terbaru getshera.⠀
.⠀
Sangat-sangat eksklusif. Sesuai untuk semua.⠀
.⠀
Sesuai untuk nampak glamour ke mana-mana function.⠀
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Quality setanding antarabangsa.
Harga murah.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #makeupmurah #lipmattemurah #lipstickmurah

Warna yang energetic.⠀
.⠀
Rupanya ramai peminat warna lipstick oren. 😍⠀
.⠀
Bila pakai warna oren Getshera code Firdaus ni automatic rasa cantik. 😂
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Harga mampu milik.
Kualiti setanding antarabangsa.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipmattemurah #lipmatteviral #lipstickaddict #lipstickmatte #lipstickmurah #makeupmalaysia #makeupmurah

Warna yang energetic.⠀
.⠀
Rupanya ramai peminat warna lipstick oren. 😍⠀
.⠀
Bila pakai warna oren Getshera code Firdaus ni automatic rasa cantik. 😂
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Harga mampu milik.
Kualiti setanding antarabangsa.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipmattemurah #lipmatteviral #lipstickaddict #lipstickmatte #lipstickmurah #makeupmalaysia #makeupmurah

Warna yang energetic.⠀
.⠀
Rupanya ramai peminat warna lipstick oren. 😍⠀
.⠀
Bila pakai warna oren Getshera code Firdaus ni automatic rasa cantik. 😂
.⠀
📲 www.wasap.my/601110210364

Harga mampu milik.
Kualiti setanding antarabangsa.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipmattemurah #lipmatteviral #lipstickaddict #lipstickmatte #lipstickmurah #makeupmalaysia #makeupmurah

All time favourite.⠀
.⠀
Getshera code Eshal.⠀
.⠀
Pergi mana-mana mesti pakai ni. Hatta nak pi beli ikan atau nak bwk anak main playground dlm kawasan rumah. 😆⠀
.⠀
Suka sangat.⠀
.⠀
Warna ni sangat ramai yang repeat order.⠀
.⠀
Taktau lah depa makan ka apa. Bau wangi mcm aiskrim.⠀

📲 01110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

All time favourite.⠀
.⠀
Getshera code Eshal.⠀
.⠀
Pergi mana-mana mesti pakai ni. Hatta nak pi beli ikan atau nak bwk anak main playground dlm kawasan rumah. 😆⠀
.⠀
Suka sangat.⠀
.⠀
Warna ni sangat ramai yang repeat order.⠀
.⠀
Taktau lah depa makan ka apa. Bau wangi mcm aiskrim.⠀

📲 01110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

All time favourite.⠀
.⠀
Getshera code Eshal.⠀
.⠀
Pergi mana-mana mesti pakai ni. Hatta nak pi beli ikan atau nak bwk anak main playground dlm kawasan rumah. 😆⠀
.⠀
Suka sangat.⠀
.⠀
Warna ni sangat ramai yang repeat order.⠀
.⠀
Taktau lah depa makan ka apa. Bau wangi mcm aiskrim.⠀

📲 01110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Suka warna terang?⠀

Getshera code Naim sesuai untuk ke mesyuarat penting atau pergi interview.⠀

Baru la mata orang duk tengok je bibir kita. Apa yang kita cakap terus
masuk dalam otak.⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipstickmurah #lipmattemurah #makeupmurah

Suka warna terang?⠀

Getshera code Naim sesuai untuk ke mesyuarat penting atau pergi interview.⠀

Baru la mata orang duk tengok je bibir kita. Apa yang kita cakap terus
masuk dalam otak.⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipstickmurah #lipmattemurah #makeupmurah

Suka warna terang?⠀

Getshera code Naim sesuai untuk ke mesyuarat penting atau pergi interview.⠀

Baru la mata orang duk tengok je bibir kita. Apa yang kita cakap terus
masuk dalam otak.⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipstickmurah #lipmattemurah #makeupmurah

Getshera code Leia.

Warna pertama gincu Getshera saya. Lepas tu nak beli lagi nak beli lagi.. sampai cukup semua 10 warna. 💖

Suka sangat warna ni. Selalu pakai untuk pergi kenduri atau window shopping.

Yang penting tak keringkan bibir. 📲 www.wasap.my/601110210364

Harga mampu milik.
#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipstickmurah #makeupmurah #lipstickonpoint

Getshera code Leia.

Warna pertama gincu Getshera saya. Lepas tu nak beli lagi nak beli lagi.. sampai cukup semua 10 warna. 💖

Suka sangat warna ni. Selalu pakai untuk pergi kenduri atau window shopping.

Yang penting tak keringkan bibir. 📲 www.wasap.my/601110210364

Harga mampu milik.
#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipstickmurah #makeupmurah #lipstickonpoint

Getshera code Leia.

Warna pertama gincu Getshera saya. Lepas tu nak beli lagi nak beli lagi.. sampai cukup semua 10 warna. 💖

Suka sangat warna ni. Selalu pakai untuk pergi kenduri atau window shopping.

Yang penting tak keringkan bibir. 📲 www.wasap.my/601110210364

Harga mampu milik.
#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipstickmurah #makeupmurah #lipstickonpoint

Let’s be creative by mixing your own lipstick colour with Getshera.⠀

Smooth and light texture even when you mix 2 or more colours.⠀

You will experience moist lips as a bonus from wearing Getshera lip matte! ❤️❤️⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

🌷🌷🌷All colour available 🌷🌷🌷⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #lipmattemurah #lipstickmurah

Light texture: ✅ checked⠀
Nice smell: ✅ checked⠀
Beautiful colour: ✅ checked⠀

Macam tak pakai apa-apa 💃🏼⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Dah sampai office ke? Pakai lipstick warna apa hari ni?⠀

Jom cuba Getshera. Setanding jenama antarabangsa. Ramai yang cakap better dari international tau. 😘⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Siapa suka lipstick tapi taknak pakai yang menyerlah sangat? Mengaku cepat.. Segan katanyaaaa.. 😅

Code Eshal. Dicipta oleh Getshera untuk korang yang segan-segan tu laaa 😉. All time favourite. Paling banyak repeat order (true story). Limited stock available.. siapa cepat dia dapat. 💃🏼💃🏼💃🏼 📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual #fattzura #murah

Dulu-dulu kan kalau nak beli lipstick (dua tahun sekali 😆) mesti pilih warna yang soft. Sebab tak confident nak pakai warna terang.⠀

Lepas terkena sampuk dengan penangan Getshera, I dah tak heran. ⠀

Cantik jugak pakai warna terang.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Assalamualaikum..⠀

Hari ni hampa pakai lipstick warna apa?⠀

Kalau pakai #codeFirdaus cara jugak kan.⠀

Bibir oren yang mungil. ⠀

Kalau berkenan mai sembang.⠀

📷 Credit to customer saya sorang tu yang beli code Firdaus. 🍊 ⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Kenapa make up artist suka lip matte warna soft pink macam #codeKhuldi ha?⠀

Korang ada jawapan?⠀

Saya xdak jawapan. Janganla marahhhh... amboi.⠀

Tapi nak bagitau untuk yang tak tahu... warna soft macam Khuldi ni paling bagus untuk buat ombre lips macam Barbie dan untuk tone down lip matte lain yang warna terang.⠀

Sekiannnn.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Benda first yang orang perasan dengan lip matte Getshera ni texture dia la.⠀

Ringan. Nak buat kerja hari-hari pun tak rasa rimas. Yelah.. kalau pakai lipstick melekit-lekit macam gam mana tak rimasnya..⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Cantikla #codeWarda ni. Light purple.

Sad to say, harga dah kembali ke harga asal... Tapi... harga tu dah kira murah tau dengan kuantiti dia.. 8ml.. Hat lain-lain tu 3-5ml. Hampa congak la sendiri.. 😜 📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Tengok tak drama pukul 7 di TV3 tadi?⠀

Nak lipstick yang pelakon-pelakon tu pakai? Depa pakai Getshera tau..⠀

Jom cepat dapatkan. Kurang dari 3 jam sale nak habisss⠀

📲 01110210364⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Assalamualaikum ⠀
Apa khabar?⠀
—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—⠀

Final Call SALE gincu Getshera!!!📣📣📣⠀

💋Lipstick Matte cair yang TAK KERINGKAN bibir⠀

💋TAHAN lama⠀

💋MUDAH ditanggalkan menggunakan baby oil atau wet wipes⠀

💋kiss proof⠀

💋KUANTITI yang banyak (8ml)⠀

💋HARGA BERPATUTAN⠀

💋KUALITI setaraf jenama antarabangsa⠀

—~—~—~—~—~—~—~—~—~—~—⠀

📲 01110210364⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

#codeLeia tengah SALE SEKARANG!!!⠀

Warna gincu Getshera yang pertama yang menambat hati ini..⠀

First time try, bau wangi sangat, smooth, ringan macam tak pakai lipstick.⠀

Lepas tu no turning back dah. Haha. ⠀

📲01110210364⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Semalam masa convo husband.⠀

Kelam kabut. Takdan nak post selpiaq satu...⠀

Pakai Getshera #codeMawa mix #codeEshal.. dapat soft pink cenggini..⠀

SALE GINCU GETSHERA MASIH BERJALANNNN...⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Assalamualaikum.⠀
Selamat pagi. Dah Selasa dah pun haaa..⠀

Ada yang Tuesday blues tak? Mai sini cerahkan biji mata tu dengan SALE GETSHERA LIP MATTE 😜.⠀

Sale berakhir kurang dari 48jam tau.. Baik cepattt...⠀

📲01110210364⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Seperti yang dijanjikannnn...⠀

Sale bermula hari ni untuk semua code yeee.. ❤️❤️⠀

Tanda terima kasih kami kepada anda yang menyokong Getshera selama ni.⠀

Much of ❤️❤️❤️⠀

📲 01110210364⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Hampa tau tak? Kalau nak pergi important meeting atau interview kerja, warna lipstick yang paling sesuai, warna terang lah.⠀

Nak lip matte yang tak mengeringkan bibir dan tahan lama yang warna terang? ⠀

Nindiaaaaa... 💄 💄💄⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Mama n anak dara sulung lagi.⠀

Yg ni turun mama la. Suka pakai lipstick semenjak ada lip matte Getshera. Sorry daddy.. 😝⠀

Mama: Getshera #codeMawa + #codeLeia
Nur Sara Adelya: #codeLeia

📲01110210364⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Hah. Warna ni la yang dok taram pakai hari-hari. Pi beli ikan pun pakai. Haha

Warna yang tak menyerlah sangat. Sesuai untuk pakai hari-hari.

Yang penting melembabkan bibir sepanjang hari. Tak payah pakai lip balm dah. 📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Semua pakat cakap best-best pasal Getshera ni.

Betui ka best.

Hanya anda-anda yang curious tu yang boleh tentukan best ka dak.

Kami yang dah cuba opkos la rasa best.

Kalau tak takdak masa den nak jual-jual lipstick ni.
Sangat tak synonym dgn jiwa rock gua. 📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Selfie dgn anak dara mama & anak saudara achik (yg nampak sekerat tu...) Mama hari ni pakai Getshera #codeEshAl mix #codeMawa. Anak mama pakai #codeMawa.

Duk di Pendang line webe boleh mendatangkan marah.. slowww.. Siapa yang teringin dua code ni cepat... 📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Soft look in the making...⠀

Siapa terer lukis kening n make up mata paling sesuai guna #codeKhuldi.⠀

Dan sesuai sangat untuk yang berkulit cerah nak nampak natural.⠀

📲 www.wasap.my/601110210364

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Most Popular Instagram Hashtags