[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#premiumqualitylipstick

496 posts

TOP POSTS

Ada tak yang ternanti-nanti post mama Sara Adelya dan Khayla Amanda ni?⠀

Long weekend lepas kami di Cameron Highland. Coverage low 😓.⠀

Tapi yang penting we had such a great time.⠀

Thanks daddy! Nanti bwk kami jalan-jalan lagi! 😘 cc: @bend_10

P/S: mama in #codeEshal.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Haaaa.. #codeKhuldi.⠀

Favourite semua orang.⠀

Nak tau tak lip matte Getshera ni ramai orang yang repeat order. Customer kami mostly ada lebih dari satu code. Yang ada semua code pun berlambak..⠀

Kalau hampa nak kata tak best lagi, maksudnya hampa kena cuba. ⠀

Don’t ignore your desire. Dalam hati tu mesti terfikir nak kannn.. ⠀

Jom join team getshera⠀

📲01110210364 sekarang.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Tujuh warna gincu getshera macam yang saya duk cerita selalu tu.⠀

Cantik semuanya. ⠀

Ada yang beli semua warna tau. Sebab tak tahan warna semua lawa 💋⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

SUSAH NAK CARI LIPSTICK HALAL DAN TAK KERING BIBIR?⠀
.⠀
Berlambak lipstick kt pasaran tp halal dan memenuhi citarasa ke? Sejauh manakah lipstick-lipstick tu di yakini halal dan boleh di bawa solat?⠀
.⠀
Kini, GETSHERA mengeluarkan matte liquid lipstick sesuai utk wanita Asia. Liquid lipstick matte ini setanding dgn jenama antarabangsa. Mempunyai tekstur lembut dan tidak mengeringkan bibir malah menjadikan bibir anda berseri-seri dan menghilangkn kesan bibir gelap akibat penyalahgunaan lipstik yg berplumbum.⠀
.⠀
Sekarang anda tidak perlu was-was lagi. Dengan #gincugetshera dijamin halal lagi kekal menawan sepanjang hari.⠀
.⠀
Miliki #gincugetshera dgn harga offer.⠀

Miliki 10 warna2 syurga idaman ;⠀

💄Getshera 'Adn⠀
💄Getshera Firdaus⠀
💄Getshera Na'im⠀
💄Getshera Ma'wa⠀
💄Getshera Khuldi⠀
💄Getshera Eshal⠀
💄Getshera Leia⠀
💄Getshera Warda⠀
💄Getshera Iris⠀
💄Getshera Zara⠀
.⠀
Knapa perlu pilih lipstick #GETSHERA ?⠀
.⠀
✔️️setanding jenama antarabangsa ⠀
✔️tidak berminyak⠀
✔️tidak mengeringkan bibir malah sentiasa kelihatan lembap dan menawan ⠀
✔️lembabkan bibir yg kering⠀
✔️HALAL⠀
✔️Lulus KKM⠀
✔️warna2 menawan dan trend masa kini⠀
✔️warna tidak mudah luntur(pakai sekali sahaja tahan hingga ke malam)⠀
✔️long lasting⠀
✔️Jimat⠀
✔️tidak melekat di cawan/gelas/ straw ketika minum⠀
✔️cium baby atau suami pun xlekat tau 😊⠀
✔️sah di bawa solat⠀
✔️24H Long Lasting⠀
✔️mudah di cuci ( guna wet tisu /kain basah)⠀
✔️mudah di pakai hanya sekali sapuan warna kekal seharian⠀
✔️di datangkan 10 warna terkini dan trendy⠀
✔️merawat bibir yg gelap akibat penyalahgunaan lipstick berplumbum⠀

Adakah anda sanggup menghabiskan duit tanpa mengetahui bahaya lipstick2 yg anda xtahu halal atau tidak? ⠀
.⠀
Pilihlah getshera.⠀

Whatsapp 📲 01110210364 sekarang.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Benda best, barang baik, berita baik mesti lah kena kongsi kepada semua.⠀
.⠀
Cuba #gincugetshera mesti puas hati punya lah.⠀
. ⠀
Umur semakin bertambah. Muka pun semakin tua.⠀
.⠀
Lindungi dan hiasilah bibir tu dengan #gincugetshera. Baru lah naik seri sikit. Ni tak. Pucat je muka tu. Suami tengok pun tak berselera.⠀
.⠀
Whatsapp 📲 01110210364 sekarang. Saya boleh bantu anda.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

MOST RECENT

#codeAdn

All time favourite..⠀

Selalu code ni warna lip matte Getshera yang pertama yang orang pilih sebelum tambah koleksi dengan code-code lain.⠀

Tambah koleksi lipstick anda dengan Getshera. Confirm tak menyesal. 😍😍⠀

📲01110210364 sekarang!⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Haaaa.. #codeKhuldi.⠀

Favourite semua orang.⠀

Nak tau tak lip matte Getshera ni ramai orang yang repeat order. Customer kami mostly ada lebih dari satu code. Yang ada semua code pun berlambak..⠀

Kalau hampa nak kata tak best lagi, maksudnya hampa kena cuba. ⠀

Don’t ignore your desire. Dalam hati tu mesti terfikir nak kannn.. ⠀

Jom join team getshera⠀

📲01110210364 sekarang.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Hai!⠀

Sapa tak kenai Zarina Anjoulie. Sekarang cantik bertudung.⠀

Cuba teka code lip matte Getshera apa yg dia pakai?⠀

📲01110210364 sekaranggg⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Ada tak yang ternanti-nanti post mama Sara Adelya dan Khayla Amanda ni?⠀

Long weekend lepas kami di Cameron Highland. Coverage low 😓.⠀

Tapi yang penting we had such a great time.⠀

Thanks daddy! Nanti bwk kami jalan-jalan lagi! 😘 cc: @bend_10

P/S: mama in #codeEshal.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Assalamualaikum.
Selamat pagi.

Back to reality selepas weekend panjang kan.

Jangan lupa lengkapkan set penjagaan muka anda dengan compact powder dan lipstick yang bagus.

Muka dengan bibir ni nak pakai lama lagi yang oi.

Jaga lah sebelum terlambat.

Dapatkan lipstick dan bedak yang terbaik dari Getshera.

Boleh Whatsapp 📲01110210364 atau pm/dm saya sekarang.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

#codeEshal pilihan ramai.⠀

Warna nude brown sesuai untuk semua warna kulit.⠀

Nak pergi mana pun boleh guna code ni.⠀

Nak pergi pasar malam? Pergi shopping? Jalan-jalan di pantai? Bawak anak-anak pergi playground? Semua boleh lah!⠀

Cantik menawan dengan semua code lip matte Getshera.⠀

📲 01110210364 sekarang tau cik adik cik kak.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Hai..⠀

Dah tau kan Gethsera lip matte ada packaging baru?⠀

Tapi kan...⠀

🎀warna⠀
🎀kualiti⠀
🎀tekstur⠀
🎀awesomeness 😘⠀

Semua masih sama..⠀

Jom cuba lipstick trending sekarang ni.⠀

Pilihan Make Up Artist dan celebrities.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Assalamualaikum ⠀

Hari ni mood baik kan.⠀
Esok cuti Maal Hijrah.⠀

Tapi tengok la video ni. Nak tunjuk yang Getshera lip matte mudah nak guna, warna cantik.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Word of wisdom for today.⠀

Create a life that feels good on the inside. Not one that just looks good on the outside.⠀

Inner beauty is great, but a little lipstick never hurt.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Assalamualaikum semua...⠀

Sekejap ja dah Rabu..⠀

Tengok la pengantin kita ni.. ⠀
Cantik sangat guna #codeEshal.⠀

📲01110210364 sekarang.⠀

New price tau.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Most Popular Instagram Hashtags