[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#premiumqualitylipstick

326 posts

TOP POSTS

Gincu Getshera⠀

💄No Parabens ⠀
💋No Mercury⠀
💄No Plumbum⠀
💋No Lead⠀
💄No Phalates ⠀
💋Pregnancy and kids friendly⠀
💄Wudhuk friendly⠀
💋Long lasting⠀
💄Not sticky⠀
💋Not blackening your lips⠀
💄Not clotted when apply⠀
💋Smooth and light texture⠀
💄Kiss proof ⠀
💋Great smell⠀
💄Easy to remove⠀
💋Dampen lips⠀
💄Quick to dry⠀
💋Not oily⠀
💄Prevent chapped lips⠀

Gincu Getshera⠀

💄Tiada Parabens ⠀
💋Tiada Mercury⠀
💄Tiada Plumbum⠀
💋Tiada Lead⠀
💄Tiada Phalates ⠀
💋Sesuai untuk ibu mengandung dan kanak-kanak⠀
💄Senang ditanggalkan untuk berwudhuk⠀
💋Tahan lama⠀
💄Tidak melekit⠀
💋Tidak menghitamkan bibir⠀
💄Tidak bergumpal⠀
💋Tekstur lembut dan ringan⠀
💄Tidak melekat semasa cium⠀
💋Bau wangi⠀
💄Senang ditanggalkan⠀
💋Lembabkan bibir⠀
💄Cepat kering⠀
💋Tidak berminyak⠀
💄Menghalang bibir kering dan merekah⠀

Susah nak dapat lipmatte mcm ni. Jom try!

Kurang dari 2 jam je lagi nak dapatkan pada harga sales.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Assalamualaikum. Good morning.⠀

Kejap ja dah hari Rabu. Dah 5 hari dah puasa. Pantas sungguh masa berlalu..⠀

Siapa yang nak berseri-seri pada Hari Raya? Jom sama-sama cantik 💃🏼⠀

Pagi ni pergi kerja pakai lipmatte getshera tak? Bukan niat nak nampak berseri-seri dan fresh saja. Tapi untuk memelihara bibir jugak.⠀

Jangan ragu-ragu dengan lipmatte halal getshera 💄💄💄⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

MOST RECENT

Hai semua!⠀

#codemawa masih available pada harga mampu milik!⠀

Jangan la samakan getshera dengan lipmatte yg harga RM20-30 tu.⠀

Kami punya 8ml tau. Banyak. Pakai setahun tak habis.⠀

Value for money pulak tu sebab best!⠀ PM for best price!

Oh.. lagi satu. Postage kami last Isnin ni ya!

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Habis dah sales raya getshera...⠀

Terima kasih kepada yg mengambil bahagian (mcm pertandingan pulak 😂)⠀

Tapi anda-anda yang tak sempat join tu, masih di buka order untuk lipmatte getshera tau..⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Gincu Getshera⠀

💄No Parabens ⠀
💋No Mercury⠀
💄No Plumbum⠀
💋No Lead⠀
💄No Phalates ⠀
💋Pregnancy and kids friendly⠀
💄Wudhuk friendly⠀
💋Long lasting⠀
💄Not sticky⠀
💋Not blackening your lips⠀
💄Not clotted when apply⠀
💋Smooth and light texture⠀
💄Kiss proof ⠀
💋Great smell⠀
💄Easy to remove⠀
💋Dampen lips⠀
💄Quick to dry⠀
💋Not oily⠀
💄Prevent chapped lips⠀

Gincu Getshera⠀

💄Tiada Parabens ⠀
💋Tiada Mercury⠀
💄Tiada Plumbum⠀
💋Tiada Lead⠀
💄Tiada Phalates ⠀
💋Sesuai untuk ibu mengandung dan kanak-kanak⠀
💄Senang ditanggalkan untuk berwudhuk⠀
💋Tahan lama⠀
💄Tidak melekit⠀
💋Tidak menghitamkan bibir⠀
💄Tidak bergumpal⠀
💋Tekstur lembut dan ringan⠀
💄Tidak melekat semasa cium⠀
💋Bau wangi⠀
💄Senang ditanggalkan⠀
💋Lembabkan bibir⠀
💄Cepat kering⠀
💋Tidak berminyak⠀
💄Menghalang bibir kering dan merekah⠀

Susah nak dapat lipmatte mcm ni. Jom try!

Kurang dari 2 jam je lagi nak dapatkan pada harga sales.

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Selalu ada orang tanya "apa beza warna adn dengan khuldi ye kak?"⠀

Beza dia nindiaaa.. mcm ni la..⠀

Adn terang sikit dari khuldi. Khuldi lebih kepada nude pink.⠀

Hah. Nak try? Jom!⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

#codemawa⠀

Gincu getshera ni sebenarnya ikut warna kulit bibir kita. Sebab tu lain orang, lain hasilnya. ⠀

Tapi jangan risau. Lipmatte ni tiada paraben tiada plumbum yang boleh menghitamkan bibir.⠀

Diformulasi dengan Vitamin E, olive oil untuk merawat bibir.⠀

Orang kata "beauty is pain".⠀

Tapi dengan getshera "beauty without pain" la kan. Sapu-sapu terus cantik!⠀

Jom grab lipmatte getshera. Tengah sales raya ni.⠀

#gincugetshera #getsherasoftlipmatte #resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsherasiti #getshera #makeuptutorial #sayajual #lipmatte #letscantik #projekmemikatsuami #originalipmatte #highqualitylipstick #lipsticktrending #premiumqualitylipstick #lipstickviral #sayapakaisayajual

Most Popular Instagram Hashtags