#premiumitemsprinting

MOST RECENT

Aamiinn Ya Rabbal Alamin! Salam Jumaat sayang 😊 Sambutan hangat untuk Sampul Raya 😍😍 Pada regular customer yang DM please take note the dateline tau. Hari ni team akak ada di Putrajaya. Malam kita sambung delivery ok.

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #kalendar2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

HI GUYS.!
✔ SAMPUL RAYA 2018
✔ EAT & REPEAT
DONE! @mzprinting.official dah siapkan tempahan sampul raya 2018🤗😲😁 Untuk pengetahuan uolls, sampul raya ni memang kita bagi servis MELETOP punya 😍😘 Jangan risau okay! Dah bermacam-macam design sampul raya kami terima 🙂😏 Uolls boleh walk in ke showroom kami atau boleh juga hantar details design ke email design.mzprinting@gmail.com ✉🖋🤓 .
WHATSAPP 0193575759
PRICE BASED ON QUANTITY
.
KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN:
🔰WOVEN BAG
🔰STICKER
🔰MUG
🔰PAPER BAG
🔰STATIONARY
🔰UMBRELLA
🔰NAME CARD
🔰PACKAGING BOXES
🔰STICKER
🔰BUNTING / BANNER
🔰SIGNBOARD
.
📍 Kunjungi showroom kami di:
23A, Jalan Niaga Bestari 6,
Taman Puncak Bestari,
42300 Puncak Alam, Selangor
(Google Maps : Pakar Cetak Baju)
.
📲 Sebarang order / pertanyaan hubungi official whatsapp kami : 019 - 3575759/012 - 3825759

#mzprintingpuncakalam #mzprintingshahalam #uitm #uitmpuncakalam #uitmshahalm #premiumitem #premiumitemsandgift #premiumgiftmalaysia #premiumitemmalaysia #premiumitemsprinting #cenderahati #cenderamata #cenderahatimurah #cenderamatamurah #lesencetakkdn #lesencetakmof #kedaiprinting #cetakmurah #printingmurah #printingmurahmalaysia #namecard #namecardmurah #businesscard #kadbisnesmurah #sayajualmurah #sayajualonline #sampulraya2k18 #sampulrayamurah #sampulraya

HI GUYS.!
✔ SAMPUL RAYA 2018
@kvkualaselangor @mpp.kvkualaselangor
DONE! @mzprinting.official dah siapkan tempahan sampul raya 2018🤗😲😁 Untuk pengetahuan uolls, sampul raya ni memang kita bagi servis MELETOP punya 😍😘 Jangan risau okay! Dah bermacam-macam design sampul raya kami terima 🙂😏 Uolls boleh walk in ke showroom kami atau boleh juga hantar details design ke email design.mzprinting@gmail.com ✉🖋🤓 .
WHATSAPP 0193575759
PRICE BASED ON QUANTITY
.
KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN:
🔰WOVEN BAG
🔰STICKER
🔰MUG
🔰PAPER BAG
🔰STATIONARY
🔰UMBRELLA
🔰NAME CARD
🔰PACKAGING BOXES
🔰STICKER
🔰BUNTING / BANNER
🔰SIGNBOARD
.
📍 Kunjungi showroom kami di:
23A, Jalan Niaga Bestari 6,
Taman Puncak Bestari,
42300 Puncak Alam, Selangor
(Google Maps : Pakar Cetak Baju)
.
📲 Sebarang order / pertanyaan hubungi official whatsapp kami : 019 - 3575759/012 - 3825759

#mzprintingpuncakalam #mzprintingshahalam #uitm #uitmpuncakalam #uitmshahalm #premiumitem #premiumitemsandgift #premiumgiftmalaysia #premiumitemmalaysia #premiumitemsprinting #cenderahati #cenderamata #cenderahatimurah #cenderamatamurah #lesencetakkdn #lesencetakmof #kedaiprinting #cetakmurah #printingmurah #printingmurahmalaysia #namecard #namecardmurah #businesscard #kadbisnesmurah #sayajualmurah #sayajualonline #sampulraya2k18 #sampulrayamurah #sampulraya

TUMPANG UP NI SAT 🤩 🌸 Tempahan dari student UNISEL 💋🔥 Done plak 😍😘 So macam biasa, jangan baca saja. Kene try jugak jatuh cinta dengan perkhidmatan kami sebab @mzprinting.official sedia terima tempahan anda 🌹🌈💦
.
PRICE BASED ON QUANTITY
.
KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN: 🔰WOVEN BAG
🔰STICKER
🔰MUG
🔰PAPER BAG
🔰STATIONARY
🔰UMBRELLA
🔰NAME CARD
🔰PACKAGING BOXES
🔰STICKER
🔰BUNTING / BANNER
🔰SIGNBOARD
.
📍 Kunjungi showroom kami di:
23A, Jalan Niaga Bestari 6,
Taman Puncak Bestari,
42300 Puncak Alam, Selangor
(Google Maps : Pakar Cetak Baju)
.
📲 Sebarang order / pertanyaan hubungi official whatsapp kami : 019-3575759/012-3825759

#mzprintingpuncakalam #mzprintingshahalam #uitm #uitmpuncakalam #uitmshahalm #premiumitem #premiumitemsandgift #premiumgiftmalaysia #premiumitemmalaysia #premiumitemsprinting #cenderahati #cenderamata #cenderahatimurah #cenderamatamurah #lesencetakkdn #lesencetakmof #kedaiprinting #cetakmurah #printingmurah #printingmurahmalaysia #pialamurah #plakmurah #trofimurah #medalmurah #sayajualmurah #sayajualonline #Fakultisainskesihatan

[ALHAMDULILLAH! REZEKI ALLAH TAKKAN PERNAH SALAH ALAMAT]

Assalamualaikum dan selamat pagi! Setapak lagi kami di sini. Alhamdulillah. Teruskan perjuangan di bumi pinjaman ini dengan niat setiap amalan dan pekerjaan menambahbaik kehidupan diri sendiri, keluarga dan orang lain. Jauhkan dari sifat sombong dan bongkak. Jadi orang yang baik2. Whatsapp kami 24 jam open untuk pertanyaan cuma timing membalas akan limited ya. Hari ini delivery tempahan yang dah siap kami sambung petang dan malam nanti ok. Sabarlah sayang sabarlah..wah gitu! 😄😂 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #kalendar2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Salam sabtu 😍😘 baru-baru ni @mzprinting.official ada menerima tempahan banner bunting dari syarikat korporat Felcra 😎🤗 siap ada servis install bunting lagi tau. Kali ni kita pasang area Bangi 😐😶
.
PRICE BASED ON QUANTITY
.
KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN:
🔰WOVEN BAG
🔰STICKER
🔰MUG
🔰PAPER BAG
🔰STATIONARY
🔰UMBRELLA
🔰NAME CARD
🔰PACKAGING BOXES
🔰STICKER
🔰BUNTING / BANNER
🔰SIGNBOARD
.
📍 Kunjungi showroom kami di:
23A, Jalan Niaga Bestari 6,
Taman Puncak Bestari,
42300 Puncak Alam, Selangor
(Google Maps : Pakar Cetak Baju)
.
📲 Sebarang order / pertanyaan hubungi official whatsapp kami : 019 - 3575759/012 - 3825759
.

#mzprintingpuncakalam #mzprintingshahalam #premiumitem #premiumitemsandgift #premiumgiftmalaysia #premiumitemmalaysia #premiumitemsprinting #cenderahati #cenderamata #cenderahatimurah #cenderamatamurah #lesencetakkdn #lesencetakmof #kedaiprinting #cetakmurah #printingmurah #printingmurahmalaysia #banner #bunting #buntingmurah #bannermurah #sayajualmurah #sayajualonline

[Ya Allah Ya Tuhanku, jadikanlah hari ini hari yang penuh rahmat dan keampunan.
Jadikanlah limpahan rezeki yang kami terima sudah pasti yang Engkau berkati.] Aamiinn Ya Rabb! Assalamualaikum dan Salam Pagi Jumaat. Banyakkan selawat dan lipatgandakan segala amalan baik hari ini ya. Surah al Kahfi juga untuk melindungi diri kita dari fitnah dunia. Jom start! 😊😊 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #kalendar2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

[SAMPUL RAYA IS BACK!] [PSSSSST! PSSSTT! NI TEASER DIK! 😉 NAK TAK?NAK TAK? SAMPUL RAYA IS OPEN NOW!] Raya tahun 2018 ni nak lain dari yang lain? Nak letaq gambar hubby, wifey or keluarga adik beradik? Ke nak letak wajah boipren dan gelpren? Hah ni la masanya. Kalau nak buat sampul raya meh cepat whatsapp kami. Dah boleh order ya. Jangan tunggu last minit sebab akak nak balik raya awal tahun ni. Wahh! 😁😁😄 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #sampulraya2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

[PSSSSST! PSSSTT! NI TEASER DIK! 😉 NAK TAK?NAK TAK? SAMPUL RAYA IS OPEN NOW!] Raya tahun 2018 ni nak lain dari yang lain? Nak letaq gambar hubby, wifey or keluarga adik beradik? Ke nak letak wajah boipren dan gelpren? Hah ni la masanya. Kalau nak buat sampul raya meh cepat whatsapp kami. Dah boleh order ya. Jangan tunggu last minit sebab akak nak balik raya awal tahun ni. Wahh! 😁😁😄 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #sampulraya2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Pagi ni beli breakfast akak tergelak dalam hati. Ada makcik ni. 'Wah untung nya busy cik adik untuk GE tahun ni. Untung banyak la ni'.. makcik, andai makcik tahu betapa segala kaki dan tangan jadi lipas kudung makcik mesti tahu kami tak sempat nak melonjak2 kegembiraan pun. Hehe. Apapun Allah yang aturkan semua rezeki2 kita. Usaha, doa dan tawakal. Banyak ujian dan dugaan banyak lagi hikmah yang Allah sediakan. Doa kan senjata orang mukmin? YAKIN! 😊 akak masih selesa untuk tidak beria 'show off'. Jom breakfast lepastu kita dhuha ok. Oh, forgot! Ada promo SAMPUL RAYA yang akan kami up hari ini. So please stay tune, guys! Kumpul order siap2 dengan kawan2, adik beradik dan saudara mara sebab MOQ kami sudah start hanya 500pcs dan ke atas ok! 😘😘 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #kalendar2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Assalamualaikum & Selamat Pagi! Banyak sangat delivery hari ni. Beri admin kami masa sedikit untuk balas satu2 whatsapp. Maaf jika lambat reply ya. Jangan marah2 tau. Jom kita mulakan hari ini dengan senyuman 😊😊 back to back printing untuk upcoming GE. So masa terlalu singkat untuk kami selalu di online ya. Apa2 tinggalkan mesej di whatsapp hotline kami. Alhamdulillah! Jom2 kita buat kerja dengan niat kerana DIA yang satu.

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #kalendar2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

[Ya Allah Ya Tuhanku, jadikanlah hari ini hari yang penuh rahmat dan keampunan.
Jadikanlah limpahan rezeki yang kami terima sudah pasti yang Engkau berkati.] Aamiinn Ya Rabb! Assalamualaikum dan Salam Pagi Jumaat. Banyakkan selawat dan lipatgandakan segala amalan baik hari ini ya. Surah al Kahfi juga untuk melindungi diri kita dari fitnah dunia. Jom start! 😊😊 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #kalendar2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Morning 😊
✔ Thank You Card
✔ 500 Unit

Done siapkan tempahan thank you card @remaya.official 🤗😲😁 Untuk pengetahuan uolls, selain business card, kami juga menerima tempahan thank you card & 100% bagi servis dan design yang MELETOP punya 😍😘 Jangan risau okay! Dah bermacam-macam jenis business card & thank you card kami terima dan kami designkan, customer cuma perlu bagi konsep macam mana dan siap! 🙂😏 Yang dah ada design or baru nak tempah uolls boleh walk in ke showroom kami atau boleh juga hantar details design ke email design.mzprinting@gmail.com ✉🖋🤓
.
WHATSAPP 0193575759
PRICE BASED ON QUANTITY
.
KAMI JUGA MENERIMA TEMPAHAN:
🔰WOVEN BAG
🔰STICKER
🔰MUG
🔰PAPER BAG
🔰STATIONARY
🔰UMBRELLA
🔰NAME CARD
🔰PACKAGING BOXES
🔰STICKER
🔰BUNTING / BANNER
🔰SIGNBOARD
.
📍 Kunjungi showroom kami di:
23A, Jalan Niaga Bestari 6,
Taman Puncak Bestari,
42300 Puncak Alam, Selangor
(Google Maps : Pakar Cetak Baju)
.
📲 Sebarang order / pertanyaan hubungi official whatsapp kami : 019 - 3575759/012 - 3825759

#mzprintingpuncakalam #mzprintingshahalam #uitm #uitmpuncakalam #uitmshahalm #premiumitem #premiumitemsandgift #premiumgiftmalaysia #premiumitemmalaysia #premiumitemsprinting #cenderahati #cenderamata #cenderahatimurah #cenderamatamurah #lesencetakkdn #lesencetakmof #kedaiprinting #cetakmurah #printingmurah #printingmurahmalaysia #thankyoucard #namecardmurah #businesscard #kadbisnesmurah #sayajualmurah #sayajualonline

Assalamualaikum & Selamat Pagi! Selamat hari Selasa! Kami open macam biasa ya. Fresh energy! 😊 semoga kita semua dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah hari ini. Aamiinn Ya Rabb! Jom start dengan Dhuha dan zikir pagi. Yakin ya rezeki bukan datang dari manusia. Allah yang tentukan. Jadi buang segala negativiti yang ada, put and fill ur circle with positivity! 💪💪 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Para pelanggan yang dihargai. Kami tidak dapat menerima sebarang panggilan dari Jumaat, 6 April 2018 sehingga 9 April 2018 kerana menghadiri kursus. Arrangement delivery seperti yang telah diberitahu kepada semua pelanggan melalui whatsapp yang diberikan. Jadual penghantaran tidak akan memberi kesan sepanjang tempoh tersebut. Sila tinggalkan mesej untuk pertanyaan dan kami akan respond secepat yang mungkin. Terima kasih untuk semua kerjasama yang diberikan. 👍👍 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

[ Ujian kita bermula setiap pagi dan berakhir semasa nak tidor. Silabus kita ialah ajaran Quran dan Hadis. Jika ikut silabus insyaAllah lulus cemerlang]

Assalamualaikum & Selamat Pagi Jumaat. Penghulu segala hari adalah hari ini. Lakukan amalan baik lebih lagi hari ini ya. Whatsapp hotline kami untuk sebarang info dan pertanyaan. Semoga kebahagiaan dan kejayaan yang diberkati milik kita semua. Aamiinn Ya Rabb!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #kalendar2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

ALHAMDULILLAH! SYUKUR NIKMAT ALLAH! 😊😊😊 Assalamualaikum dn selamat pagi. Semoga semua rezeki yang kita dapat hari ini tidak menjadi asbab untuk menarik kita ke neraka ya. Moga kita terhindar dari sifat bongkak dan sombong. Semoga semua rezeki yang kita dapat menjadikan kita hamba DIA yang taat dan bukan sebaliknya. Aamiinn Ya Rabb!

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #kalendar2018 #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Hai buat apa tu?makan goreng pisang dgn air kopi ke? 😆 tengah jalan job sulam utk tuala kahwin dan tunang..kemain orang sekarang ya. Bagi tuala lagi as a door gift. Jimat beli tuala ye dak? Hihi ..thank you our regular customer. 😘

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Most Popular Instagram Hashtags