[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#premiumitemsprinting

196 posts

TOP POSTS

[ UPDATED TERKINI! KUALITI AWESOME PADA HARGA RENDAH! ]

Ada orang kata kami 7 eleven.
Ada orang kata kami macam2 ada.
Ada orang kata kami berbaloi2.
Kenapa?
Sebab kami ada semua yang anda nak.
Inkjet Printing, Pad Printing, Digital Printing, Embroidery Printing, Silkscreen Printing.
Malas nak redah jalan raya dan panas membahang disiang hari?
Whatsapp, email dan online transfer. Lepas tu tunggu je depan pintu untuk kami delivery!
Mudah kan?Simple kan? Yang susah2 tu kenapa.
Untuk maklumat lanjut. Whatsapp hotline kami 017 247 5627.
Tanya jangan tanya macam2 tapi lepas tu senyap. Ataupun tanya macam kami ni baru nak mulakan bisnes. Rules dan cara kami jangan dipertikaikan ya. Mudahkan kerja orang lain Allah akan permudahkan segala urusan kita. Insha Allah.
Jangan lepaskan promosi2 yang kami beri.
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Assalamualaikum. Selamat Hari Merdeka & Selamat Hari Raya Aidiladha. Kami akan tutup bermula hari ini 31 Ogos 2017 sehingga 4 September 2017. Pada yang berjalan ke mana2 berhati2 memandu dan semoga selamat pergi dan balik ya. Hari ni Hari Arafah. Banyakkan segala amalan2 yg baik dan banyakkan berdoa ya. Semoga kita semua dalam rahmat Allah. Aamiinn YRA.

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #sulamcap #onestopprinting #sulambaju #iklanniaga #jomcetak #bisneskad #sulamtuala #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Assalamualaikum & Salam Dhuha! Morning sayang..wahh menggebu2 rasa fresh today. 😊
Happy Thursday. Moga kalian dapat hati yg fresh juga ok. Start ur day with smiling yg paling manis.
Awat kakak admin ni semacam? Hahaha kakak admin suka. Boss pagi2 ada sinyum.. πŸ˜„

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2017

[ UPDATE TERKINI! UPDATE TERKINI KEBABOM! KALENDAR 2017, FLYERS, BANNER & BUNTING, STICKER DAN BUSINESS CARD]

Assalamualaikum dan Salam MaulidurRasul. Bercuti ke? Lama kan tak bersiaran? Kami baru dapat cuti panjang sikit setelah berhempas pulas untuk menyiapkan dateline yang ada. Terima kasih untuk sokongan dan tempahan2 offline yg kami terima lately. Yes, promosi Kalendar, premium Items, flyers dan bunting masih berjalan ya. Jom laju2 Whatsapp kami di 017 247 5627!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting
#kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2017

Assalamualaikum & Selamat Pagi. Bila dapat pujian dari customer kami pantas, cepat, mesra alam dan kualiti cantik perasaan tu bak ibarat terima award atas pentas tau. Senyum melebar sampai ke telinga. Eh 'awesome' kot? Susah nak kena puji dengan ikhlas ni. Mana2 yang belum jadi customer kami tu jom lah kenal2 dan tempah apa yang kami ada. Tak payah susah2 jalan jauh2, panas2. Tunggu je depan pintu dan kami hantar tempahan yang dah ready.
Mudah sungguh kan? Zaman berteknologi tinggi dn kenapa kita masih nak ketinggalan? Betul tak? 😊😊 AYUH!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2018

MOST RECENT

Sayang, jangan assume akak sentiasa online di semua socmed kami ya. Kami online dan offline usahawan. Kami jual perkhidmatan. Jadi kerja2 pembuatan dari A to Z memainkan peranan untuk kualiti perkhidmatan percetakan dan jahitan yang menjadi fokus utama kami sejak dulu. Jadi, sebarang pertanyaan sila whatsapp talian hotline kami di 017-247 5627. Dan sila tunggu untuk dijawab. Kami juga manusia yang ada masa busy, masa rehat, masa makan dan masa tidur. Just amalkan budi bahasa budaya kita ya. Ikut cara dan sistem yg telah disediakan. Regular Customer kami boleh, New customer pun pasti boleh tau! Gituuu..tak marah, bagitahu ja. Untuk memudahkan kedua-dua belah pihak. Jom breakfast dan dhuhasebelum mulakan rutin harian kita ya.

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

[ BOX BAJET KAHWIN ALL IN ONE!] Amboi, banyaknya yang whatsapp akak tentang box bajet ni hujung2 tahun ni? Nampaknya yang tanya semua new customer ya? Meh sayang, akak nak bagitahu ni. Yes, ALL IN ONE with ONE PRICE! semudah ABC! Tak percaya? Tanya regular customer kami. Apa yg anda perlu buat bagi contoh design yang berkenan di hati..apa?design pun boleh ikut kehendak sendiri? YES! so jangan lah cakap akak tak payung lagi ya! Dah bagi design, sila buat bayaran dan lepas tu tunggu saja akak deliver ke pintu rumah anda! Senang kan? Zaman dah maju adik abang oi. Regular customer kami pun tak perlu susah2 walk in ke kedai. Ini bukan scammer ya! Kalau tak yakin jangan buat dengan kami. Mudah kan? 😊 akak taknak dengar 'ala,jauh lah kedai akak '..
Siapa suruh datang walk in kedai akak untuk deal? Am i right, sayang? 😊😊 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

[UJI MATA ANDA SELEPAS KEKENYANGAN MAKAN LUNCH TADI :p]

Aucakkk!!! Ngantuk ke lepas makan paprik ayam dengan telur dadar tu? sedapnye! Meh sambil2 layan ngantuk dan lepas Zuhur tu jom uji mata korang jap. Cer korang uji mata korang apa yang beza kat gambar ni dan ada berapa kuantiti nye? * Akak pun ngantuk. Hahaha*

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2018

[PENGUMUMAN PENTING MANJA MANJA]

Assalamualaikum! Morning sayang. Hah ni ghopenyer keadaan dan situasi designer akak sekarang ni. BUSY sangat2. Alhamdulillah back to back dengan job dan next design for our next GE. Belum lagi tengok tukang2 jahit dan operator2 akak masam muka muncung panjang sebab kena OT. πŸ˜„πŸ˜„ nanti akak tunjukkan. πŸ˜‹πŸ˜‹ So masa untuk bercengkerama di social media agak limited sangat2. Whatsapp saja talian hotline kami di 017 247 5627 untuk segala pertanyaan dan info ya.
Mudah sungguh kan? Zaman berteknologi tinggi dn kenapa kita masih nak ketinggalan? Betul tak? 😊😊 AYUH!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2018

Salam Maal Hijrah! Cuti2 tu nak pergi mana? Elok2 drive. Akak masih di ofis. Menyiapkan proposal untuk next job. Moga tahun baru ini kita semua berhijrah ke arah kebaikan ya. Aamiinn YRA!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Assalamualaikum & Selamat Pagi. Bila dapat pujian dari customer kami pantas, cepat, mesra alam dan kualiti cantik perasaan tu bak ibarat terima award atas pentas tau. Senyum melebar sampai ke telinga. Eh 'awesome' kot? Susah nak kena puji dengan ikhlas ni. Mana2 yang belum jadi customer kami tu jom lah kenal2 dan tempah apa yang kami ada. Tak payah susah2 jalan jauh2, panas2. Tunggu je depan pintu dan kami hantar tempahan yang dah ready.
Mudah sungguh kan? Zaman berteknologi tinggi dn kenapa kita masih nak ketinggalan? Betul tak? 😊😊 AYUH!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2018

Assalamualaikum & Selamat Pagi. Bila dapat pujian dari customer kami pantas, cepat, mesra alam dan kualiti cantik perasaan tu bak ibarat terima award atas pentas tau. Senyum melebar sampai ke telinga. Eh 'awesome' kot? Susah nak kena puji dengan ikhlas ni. Mana2 yang belum jadi customer kami tu jom lah kenal2 dan tempah apa yang kami ada. Tak payah susah2 jalan jauh2, panas2. Tunggu je depan pintu dan kami hantar tempahan yang dah ready.
Mudah sungguh kan? Zaman berteknologi tinggi dn kenapa kita masih nak ketinggalan? Betul tak? 😊😊 AYUH!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2018

Assalamualaikum & Selamat Pagi. Bila dapat pujian dari customer kami pantas, cepat, mesra alam dan kualiti cantik perasaan tu bak ibarat terima award atas pentas tau. Senyum melebar sampai ke telinga. Eh 'awesome' kot? Susah nak kena puji dengan ikhlas ni. Mana2 yang belum jadi customer kami tu jom lah kenal2 dan tempah apa yang kami ada. Tak payah susah2 jalan jauh2, panas2. Tunggu je depan pintu dan kami hantar tempahan yang dah ready.
Mudah sungguh kan? Zaman berteknologi tinggi dn kenapa kita masih nak ketinggalan? Betul tak? 😊😊 AYUH!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2018

Assalamualaikum & Selamat Pagi. Bila dapat pujian dari customer kami pantas, cepat, mesra alam dan kualiti cantik perasaan tu bak ibarat terima award atas pentas tau. Senyum melebar sampai ke telinga. Eh 'awesome' kot? Susah nak kena puji dengan ikhlas ni. Mana2 yang belum jadi customer kami tu jom lah kenal2 dan tempah apa yang kami ada. Tak payah susah2 jalan jauh2, panas2. Tunggu je depan pintu dan kami hantar tempahan yang dah ready.
Mudah sungguh kan? Zaman berteknologi tinggi dn kenapa kita masih nak ketinggalan? Betul tak? 😊😊 AYUH!
#bazaarpaknil #bunting #banner #flyers #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #custombox #booklet #letterhead #envelope #poster #sulam #embroidery #silkscreen #premiumitemsprinting #cetakbaju #kadkahwinmurah #kadkawinbajet #onestopprinting #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #ribbonprinting #fridgemagnet #kalendar2018

[ADA BAJET MURAH UNTUK PRINTING ANDA? NYATAKAN KEPADA KAMI SEBELUM KAMI BERIKAN HARGA. KAMI BANTU KALAU ANDA NAK! ]

WOWWW, ada ke macam tu?! Kami je kot. So apalagi korang? Cari lah kami bila nak buat printing ya. Macam2 kami boleh lakukan. Digital Printing? Offset Printing? Inkjet Printing? Embroidery? Silkscreen? Pad Printing? Heat Transfer? Come on! 'Makanan' kami setiap hari selama bertahun2 ni tau. Kualiti diberikan keutamaan

Kenapa kami low Profile? ' WORK HARD IN SILENCE AND LET UR SUCCESS MAKE ALL THE NOISE' . True indeed?! 😊

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

[ADA BAJET MURAH UNTUK PRINTING ANDA? NYATAKAN KEPADA KAMI SEBELUM KAMI BERIKAN HARGA. KAMI BANTU KALAU ANDA NAK! ]

WOWWW, ada ke macam tu?! Kami je kot. So apalagi korang? Cari lah kami bila nak buat printing ya. Macam2 kami boleh lakukan. Digital Printing? Offset Printing? Inkjet Printing? Embroidery? Silkscreen? Pad Printing? Heat Transfer? Come on! 'Makanan' kami setiap hari selama bertahun2 ni tau. Kualiti diberikan keutamaan

Kenapa kami low Profile? ' WORK HARD IN SILENCE AND LET UR SUCCESS MAKE ALL THE NOISE' . True indeed?! 😊

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwinmurah #paperbag #box #onestopprinting #kalendar #sampulraya #jomcetak #bisneskad #voucher #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Hari ni hari lahir one of our bosses. Happy Birthday Boss! Semoga dirahmati dan dikurniakan rahmat dan rezeki yang melimpah ruah di dunia dan di akhirat. Aminn! Tak boleh marah2 tau hari ni. Ucapan panjang2 kita cerita balik tabir ya! πŸ˜„πŸ˜„ korang doakan boss akak jugak today ya. TQ!

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #sulamcap #onestopprinting #sulambaju #iklanniaga #jomcetak #bisneskad #sulamtuala #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Assalamualaikum. Selamat Hari Merdeka & Selamat Hari Raya Aidiladha. Kami akan tutup bermula hari ini 31 Ogos 2017 sehingga 4 September 2017. Pada yang berjalan ke mana2 berhati2 memandu dan semoga selamat pergi dan balik ya. Hari ni Hari Arafah. Banyakkan segala amalan2 yg baik dan banyakkan berdoa ya. Semoga kita semua dalam rahmat Allah. Aamiinn YRA.

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #sulamcap #onestopprinting #sulambaju #iklanniaga #jomcetak #bisneskad #sulamtuala #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

KUALITI EMBROIDERY / SULAM YANG SUPER DUPER OHSEM & GEMPAK!! Anda nak buat t shirt SULAM? Dengan kualiti #SULAM yg super OHSEM?!bukan sahaja pada tshirt, pada nonwoven bag, TUALA, CAP, BAG pun boleh jalan! Buat apa harga MURAH nau2 tapi kualiti HAMPEH? Mana korang nak? Regular Customer kami dah, anda BILA lagi?

Dah malas nak bebel panjang2 lagi. Bukan kilang besar,bukan tempat yg besar tapi kami berhati BESAR untuk berikan yg terbaik.Kualiti keutamaan kami.

Ikuti Langkah-langkah Berikut :

1.Berikan details apa yg nak dibuat
2.Kalau dah ada Design terus email kepada kami
3.Kami berikan Quotation dalam masa 24jam

MUDAHKAN??? Anda Sekarang Tak Perlu Lagi :
βœ”Keluar Rumah
βœ”Berebut Cari Parking
βœ”Berpanas / Berhujan
βœ”Hadap Jam

Tunggu je team delivery kami sampai depan pintu anda! Zaman dah maju.kenapa kita perlu ketinggalan dengan cara konvensional? Kannn 😊😊 Penghantaran :
βœ” FREE within Klang Valley

#bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #sulamcap #onestopprinting #sulambaju #iklanniaga #jomcetak #bisneskad #sulamtuala #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Ini adalah proses sulaman pada baju. Mesin single head seperti kami guna ni boleh pergi sehingga 50pcs - 100pcs baju sehari mengikut berapa stitching yang jalan & berapa mesin yg akak guna. Proses ni kadang2 akan ambil masa yg panjang bila benang putus, jarum patah, minyak bocor & staff curik tulang sebab main COC or gayut dengan BF or GF! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Jadinya bila customer or agen2 kami datang untuk URGENT job, kami nasihatkan pastikan ada soft copy dalam AI,Psd or PDF. Kalau tak jangan salahkan akak kalau akak jadi 'Akak Harimau' ya.. 😁😁😁😊😊😊😊 #bazaarpaknil #bunting #banner #flyersmurah #billbook #nonwovenbag #tshirtprinting #kadkahwin #paperbag #sulamcap #onestopprinting #sulambaju #iklanniaga #jomcetak #bisneskad #sulamtuala #sulam #embroidery #silkscreen #printingmurah #cetakbaju #usahawanmelayu #sayajual #sayajualservis #visitmyig #instaniaga #kedaiprinting #printing #premiumitemsprinting

Most Popular Instagram Hashtags