[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#prelovedlv

62029 posts

TOP POSTS

So many LV to see, mostly discontinued, used and rare item available here ๐Ÿ˜โค๏ธI can spend hours going from shop to shop โค๏ธโค๏ธโค๏ธ#louisvuitton #prelovedlv #lvparadise

#bagoftheday ! Tell us how much you love this! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’–
[Louis Vuitton Collection 251]
Owner: Lori Michelle (Premium Group Member) ๐Ÿ˜˜
.
-----------------------
Come join the largest Louis Vuitton group to buy, sell, and chat about authentic Louis Vuitton! Link in bio ๐Ÿ˜ฝ

Maaf nih sis mau jualan ๐Ÿ˜€ tas guess ori beli di store nya dan LV premium kulit matang dipakai nya hanya acara tertentu aja,dijual krna ngosongin lemari trus kan ga boleh numpukin brg yg tdk terpakai akan di hizab nanti nya ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜€๐Ÿ™ˆ (modus)
Guess
Hrg beli: 1,299k (wktu diskon) #ibuibumodaldiskon
Hrg jual: 900k (nego tpi jgn sadis)
Good condition with lil deffect (tinta pulpen)
LV
Hrg beli 500k
Hrg jual 200k (nego dikit lah)
Kotor dikit tinggal pk baby oil aja kinclong lg deh ๐Ÿ˜‰
Minat dm aja ya
#prelovedguess #prelovedguessoriginal #prelovedtasbranded #prelovedlv

๐Ÿ’ฅLV Brera Bag๐Ÿ’ฅ
RM2390(ยฃ430 โ‚ฌ485 $570 SGD775 THB18770 CNY3750)
Material :Canvas with Leather
Hardware :Gold
Color :Damier Ebene
Measurement : ( L/H/W cm ) 24/19/10
Condition :Good
๐ŸŽRedeem it free with Maybank or CIMB credit Card points๐ŸŽ
๐Ÿ”ด114 Jalan Maarof Bangsar KL.
Tel + 6 010 220 3384/+6 03 20956266
Monday-Saturday10.30am-6.30pm
๐Ÿ”ด20 G Floor Great Eastern Mall,303 Jalan Ampang KL. Tel + 6 03 4251 0013.Everyday10.30am-9pm

#louisvuitton #prelovedmalaysia #goxip #louisvuittonaddict #lvmalaysia #beglv #lvmurah #louisvuittonluggage #lv #lvmonogram #louisvuittonthailand #louisvuittonbag #lvbag #lvlover #lvbeg #prelovedlv #prelovedph #authenticbag #prelovedmurah #lvoriginal #authenticbag #lvspeedy #lvneverfull #lvclassic #่ทฏๆ˜“ๅจ็™ป #ไบŒๆ‰‹ #ไบŒๆ‰‹ๅบ— #ๅฅขไพˆๅ“ #prelovedbag #consignmentshop #

Another happy client who purchased the Speedy 25 in DE. #personalshopper #prelovedlv #lvpreloved

SOLD! LV Speedy B25 for sale!
.
.
This is not mine tapi tolong kawan nak jual preloved hbag die.
Condition 9/10 Tip Top
Price RM3200
Include organizer warna merah dalam hbag tu.
.
.
Boleh DM me utk SERIOUS BUYER ONLY. #prelovedLV #lvspeedyb25 #preloved

First reveal: Louis Vuitton Bucket Pochette (bigger than a mini Pochette, smaller than a Pochette Accessories ๐Ÿ‘๐Ÿผ) it smells amazing just like all my other Louis Vuitton and it is from 2006! ๐ŸŽ‰๐Ÿ‘› I like a little more space than a mini Pochette for the daily use ๐Ÿ‘๐Ÿผ #louisvuittonpochette #louisvuitton #preloved #prelovedlv #fashionphile #vintagelouisvuitton

โŒSOLDโŒ
Chanel Boy Handle
Our Price: $7000 CAD | $5500 USD
Retail Price: $7500 CAD
Color: Black
Size: 10" x 5.5" x 3"
Material: Calfskin
Hardware: Matte Gold
Series: 24XXXXXX
Condition: 10/10 (Brand New)
Includes: Full set with receipt!
______________________________________________
โœ”๏ธAll our items are payment plan eligible
Layaway: 30% ($2300) deposit - 3 months
๐Ÿ’ฒAll our items have tax included in price but shipping fee will apply
โœ–๏ธAll deposits are non refundable and non transferable to another item
______________________________________________
๐Ÿ’ณ Direct Message or Email to us purchase
๐Ÿ’Œ - EMT Shopluxedujour@gmail.com
๐Ÿ…ฟ๏ธ - Pay securely through PayPal (+fee)
โ˜Ž๏ธ - Call us to pay with credit card (+3%)
______________________________________________
โ–ซ๏ธDisclaimer: Luxedujour is not associated or affiliated with Chanel. All copyrights reserved to the original brand holders

MOST RECENT

.
Majoriti Cik Gojes yang ada masalah "Tek" tak sempurna ni buntu nak cari jalan penyelesaian..๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
.
Nak ambil pills, takut memudaratkan buah pinggang dan organ dalaman..๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
.
Nak injek dan surgery kosnya confirmed memang mahal teramat dan hati tak berapa kental nak hadapi kesakitan yang perlu di tanggung ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Apa kata Cik Gojes cuba Love Potion by Hush Hush ni?? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Hanya sapu secara konsisten 2 kali sehari, resultnya memang mantopp, ada kelulusan KKM pulak tu. ๐Ÿ’ฏ peratus selamat, tiada bahan kimia berbahaya tau! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
.
Kalau malas sapu sendiri, Cik Suami pun boleh tolong sapukan ..Bertambahh nikmat kasihh sayangg.. hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak "Tek" mantop dengan mudah dan harga yang sangat berpatutan? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Whatsapp sekarang sebelum semua stok lesapp..๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp "Hush" ke 017-5354707
๐Ÿ“ฑWhatsapp "Hush" ke 017-5354707
๐Ÿ“ฑWhatsapp "Hush" ke 017-5354707

#nakalnakalnakal #prelovedlv #prelovedlvmalaysia #handbagmurah #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #prelovedcoach #perempuancantik #wanitaseksi #breastserum #serumtetek #serumbesarkanpayudara #lelakihandsome #sarungtangan #niqab #isteripuas #kadkahwin #hushhush #gadismelayu #iphonemalaysia #lovepotionbyhushhush #krimtetek #krimbesarkanpayudara

Segera Konsultasikan dengan Ahlinya
Contact Now : ( ready Alat pembesar Payudara terbaik )
BBM :DA420429
WA :081214995889
Solusi bagi Anda yang ingin :
- Memiliki Payudara Besar dan kencang.
- Payudara lebih indah dan mulus.
- Membahagiakan pasangan anda.
- Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian para lelaki.

HASIL PERMANEN ! Tanpa efek samping.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1 -2 minggu ! #dijamin

Keunggulan Alat kami buat Payudara :
1. Memperbesar dan Memperkencang Payudara
serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

2. Aman dan Tanpa Efek Samping karna menggunakan Alat , bukan pemakaian Obat / Cream yg mengandung Kimia.

3. Terdapat Infra red kesehatan untuk meningkatkan Hormon Pertumbuhan pada Payudara.

Manfaat lain alatnya :
1.Dapat Mengecilkan perut + paha dan lengan ( karna ada level getaran )
2. Mengatasi rambut rontok.
3. Merapatkan Miss V.โ€Ž
4. Menghilangkan bekas selulit.
.
#jualfossil #jualgucci #jualhermesoriginal #jualfendi #jualchanel #haji2017 #jualvincciori #prelovedhermes #prelovedlv #shabbychicindonesia #jualsalvatoreferragamo #prelovedbottega #luxuryindonesia #jualmaisonmargiela #prelovedchanel #jualikeamurah #perlengkapananak #mainananak #resepmasakanindonesia #ikeaonlineindonesia #balibible #liburankeluarga #strollermurah

Segera Konsultasikan dengan Ahlinya
Contact Now : ( ready Alat pembesar Payudara terbaik )
BBM :DA420429
WA :081214995889
Solusi bagi Anda yang ingin :
- Memiliki Payudara Besar dan kencang.
- Payudara lebih indah dan mulus.
- Membahagiakan pasangan anda.
- Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian para lelaki.

HASIL PERMANEN ! Tanpa efek samping.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1 -2 minggu ! #dijamin

Keunggulan Alat kami buat Payudara :
1. Memperbesar dan Memperkencang Payudara
serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

2. Aman dan Tanpa Efek Samping karna menggunakan Alat , bukan pemakaian Obat / Cream yg mengandung Kimia.

3. Terdapat Infra red kesehatan untuk meningkatkan Hormon Pertumbuhan pada Payudara.

Manfaat lain alatnya :
1.Dapat Mengecilkan perut + paha dan lengan ( karna ada level getaran )
2. Mengatasi rambut rontok.
3. Merapatkan Miss V.โ€Ž
4. Menghilangkan bekas selulit.
.
#jualfossil #jualgucci #jualhermesoriginal #jualfendi #jualchanel #haji2017 #jualvincciori #prelovedhermes #prelovedlv #shabbychicindonesia #jualsalvatoreferragamo #prelovedbottega #luxuryindonesia #jualmaisonmargiela #prelovedchanel #jualikeamurah #perlengkapananak #mainananak #resepmasakanindonesia #ikeaonlineindonesia #balibible #liburankeluarga #strollermurah

Segera Konsultasikan dengan Ahlinya
Contact Now : ( ready Alat pembesar Payudara terbaik )
BBM :DA420429
WA :081214995889
Solusi bagi Anda yang ingin :
- Memiliki Payudara Besar dan kencang.
- Payudara lebih indah dan mulus.
- Membahagiakan pasangan anda.
- Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian para lelaki.

HASIL PERMANEN ! Tanpa efek samping.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1 -2 minggu ! #dijamin

Keunggulan Alat kami buat Payudara :
1. Memperbesar dan Memperkencang Payudara
serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

2. Aman dan Tanpa Efek Samping karna menggunakan Alat , bukan pemakaian Obat / Cream yg mengandung Kimia.

3. Terdapat Infra red kesehatan untuk meningkatkan Hormon Pertumbuhan pada Payudara.

Manfaat lain alatnya :
1.Dapat Mengecilkan perut + paha dan lengan ( karna ada level getaran )
2. Mengatasi rambut rontok.
3. Merapatkan Miss V.โ€Ž
4. Menghilangkan bekas selulit.
.
#jualfossil #jualgucci #jualhermesoriginal #jualfendi #jualchanel #haji2017 #jualvincciori #prelovedhermes #prelovedlv #shabbychicindonesia #jualsalvatoreferragamo #prelovedbottega #luxuryindonesia #jualmaisonmargiela #prelovedchanel #jualikeamurah #perlengkapananak #mainananak #resepmasakanindonesia #ikeaonlineindonesia #balibible #liburankeluarga #strollermurah

Segera Konsultasikan dengan Ahlinya
Contact Now : ( ready Alat pembesar Payudara terbaik )
BBM :DA420429
WA :081214995889
Solusi bagi Anda yang ingin :
- Memiliki Payudara Besar dan kencang.
- Payudara lebih indah dan mulus.
- Membahagiakan pasangan anda.
- Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian para lelaki.

HASIL PERMANEN ! Tanpa efek samping.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1 -2 minggu ! #dijamin

Keunggulan Alat kami buat Payudara :
1. Memperbesar dan Memperkencang Payudara
serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

2. Aman dan Tanpa Efek Samping karna menggunakan Alat , bukan pemakaian Obat / Cream yg mengandung Kimia.

3. Terdapat Infra red kesehatan untuk meningkatkan Hormon Pertumbuhan pada Payudara.

Manfaat lain alatnya :
1.Dapat Mengecilkan perut + paha dan lengan ( karna ada level getaran )
2. Mengatasi rambut rontok.
3. Merapatkan Miss V.โ€Ž
4. Menghilangkan bekas selulit.
.
#jualfossil #jualgucci #jualhermesoriginal #jualfendi #jualchanel #haji2017 #jualvincciori #prelovedhermes #prelovedlv #shabbychicindonesia #jualsalvatoreferragamo #prelovedbottega #luxuryindonesia #jualmaisonmargiela #prelovedchanel #jualikeamurah #perlengkapananak #mainananak #resepmasakanindonesia #ikeaonlineindonesia #balibible #liburankeluarga #strollermurah

Maaf nih sis mau jualan ๐Ÿ˜€ tas guess ori beli di store nya dan LV premium kulit matang dipakai nya hanya acara tertentu aja,dijual krna ngosongin lemari trus kan ga boleh numpukin brg yg tdk terpakai akan di hizab nanti nya ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜€๐Ÿ™ˆ (modus)
Guess
Hrg beli: 1,299k (wktu diskon) #ibuibumodaldiskon
Hrg jual: 900k (nego tpi jgn sadis)
Good condition with lil deffect (tinta pulpen)
LV
Hrg beli 500k
Hrg jual 200k (nego dikit lah)
Kotor dikit tinggal pk baby oil aja kinclong lg deh ๐Ÿ˜‰
Minat dm aja ya
#prelovedguess #prelovedguessoriginal #prelovedtasbranded #prelovedlv

So many LV to see, mostly discontinued, used and rare item available here ๐Ÿ˜โค๏ธI can spend hours going from shop to shop โค๏ธโค๏ธโค๏ธ#louisvuitton #prelovedlv #lvparadise

SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Krim Love Potion memang superb!. Nampak perubahan.
Now rasa confident sangat.
.
Dengan Love Potion, semakin hari semakin mengancam.
Aset mantap depan belakang.
Suami sekarang dah tak boleh berenggang.
.
Effect selepas ber 'Love Potion'โ™ฅ
.
๐ŸŒธ Pertambahan saiz
Payudara
๐ŸŒธ Payudara dan punggung tegang dan terangkat
๐ŸŒธ Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan
๐ŸŒธ Bentuk lebih bulat, montok dan anjal
๐ŸŒธ Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark
๐ŸŒธ Kulit instant soft dan wangi
๐ŸŒธ Menjadikan payudara kelihatan muda, segar dan seksi
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp ' hush ' ke 0199633606
.

#prelovedlv #prelovedlvmalaysia #handbagmurah #ubatbesarkanpayudara #krimpayudaraย  #prelovedcoachย  #breastserum #serumtetek #serumbesarkanpayudaraย  #sarungtangan #niqab #kadkahwin #i5phonemalaysia #lovepotionbyhushhush #krimtetek #krimbesarkanpayudara #bruneionlineshop #bruneionlineshopping
#bruneionlineseller #sabahonlineshop
#sabahonlineshopping #sabahonlineseller
#sarawakonlineshop #labuanonlineshop
#thisispantaitimur #bangsajohor #duckscarves #tudungariani #tudungfareeda #selamatulangtahunsayang

SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Krim Love Potion memang superb!. Nampak perubahan.
Now rasa confident sangat.
.
Dengan Love Potion, semakin hari semakin mengancam.
Aset mantap depan belakang.
Suami sekarang dah tak boleh berenggang.
.
Effect selepas ber 'Love Potion'โ™ฅ
.
๐ŸŒธ Pertambahan saiz
Payudara
๐ŸŒธ Payudara dan punggung tegang dan terangkat
๐ŸŒธ Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan
๐ŸŒธ Bentuk lebih bulat, montok dan anjal
๐ŸŒธ Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark
๐ŸŒธ Kulit instant soft dan wangi
๐ŸŒธ Menjadikan payudara kelihatan muda, segar dan seksi
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp ' hush ' ke 0199633606
.

#prelovedlv #prelovedlvmalaysia #handbagmurah #ubatbesarkanpayudara #krimpayudaraย  #prelovedcoachย  #breastserum #serumtetek #serumbesarkanpayudaraย  #sarungtangan #niqab #kadkahwin #i5phonemalaysia #lovepotionbyhushhush #krimtetek #krimbesarkanpayudara #bruneionlineshop #bruneionlineshopping
#bruneionlineseller #sabahonlineshop
#sabahonlineshopping #sabahonlineseller
#sarawakonlineshop #labuanonlineshop
#thisispantaitimur #bangsajohor #duckscarves #tudungariani #tudungfareeda #selamatulangtahunsayang

DULU CIK TEQ MACAM PAPAN..???๐Ÿ˜“
.
Sebelum ni memang I takde keyakinan diri dengan CIK TEQ yang macam papan. Nak ngaku ASET pun segan! Lagi- lagi lepas baby dah WEAN OFF~. LEMBIK tang tu gak lah!
.
Nak cuba pil hormone, takut side effect.
Surgery? Oh memang tak la. Lalu ku biarkan LEPER tanpa solution. HAUKK NOQ~
.
Satu hari dok jumpe Love Potion by Hush Hush!!
Mak datokk! Kurlllasss giler packaging! Barang baik ni. Memang CUN untuk CIK TEQ rupanya! Godek-godek info. Makin TERUJA
.
.
.
.
====
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
?
====
โžŸ Takde PARABEN kauu!
โžŸ HALAL!
โžŸ KKM kata LULUS!
โžŸ Standard GMP!
โžŸ Tanpa sebarang side effect merbahaya
.
ADA LAGI MABELESNYE TU..
.
๐ŸŒผ T3G4NGKAN CIK TEQ
๐ŸŒผ SIZE IDAMAN? MEMANG BOLEH
๐ŸŒผ KUATKAN TISU CIK TEQ
๐ŸŒผ SELESAIKAN MASALAH LESOOT LEPAS WEAN OFF BABY .
๐Ÿ‘ŒMACAM-MACAM LAGI YANG SEWAKTU DENGAN NYA.
.
.
.
๐Ÿ‘SENANG CITER.. WHATSSAP SEBELUM LESAP
.
Whatsapp "breastkembalimontok" Ke 0192288874
.
.
#viral2017 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #viral #krimpayudara #handbagmurah #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #krimbesarkanpayudara #hadiahuntukisteri #prelovedlv

Most Popular Instagram Hashtags