#preggylove

972 posts

TOP POSTS

Kala mo sexy ka pa ah. πŸ˜‚πŸ˜… #PreggyLife #preggylove ##BabyLove ❀️

#preggylove
Sms or wasap 013 7740 772

#preggylove
Sms or wasap 016 6667124

Kita hamil, rezeki.. Hamil tapi naik motor terhentak sana sini, tapi baby sihat tu rezeki.. Berjalan ke hulur ke hilir, badan penat tapi baby sihat tu pun rezeki.. Ada orang turun naik tangga, jalan lama sikit pun boleh gugur.. πŸ˜” Permudahkanlah urusan aku Ya Allah.. Semoga awak yang belum diberi rezeki untuk mempunyai cahaya mata, In Shaa Allah akan merasa jugak tendangan baby dalam perut 1 hari nanti.. Aminn.. .
.
#doabaikbaik #preggylove #mommydaddytobe #mommytobe ❀πŸ‘ͺ

Sebelum tido kite minum dulu
#PreggyLove
Night you alls

Postage preggy love.
Alhamdulillah.sambutan sangat padu..sbb hasil dia pn berkesan dengan izin Allah

#preggylove
#nakhamil

SAKIT SENGGUGUT TERUK PUNCA SUKAR HAMIL ❗
Senggugut yang teruk hingga pengsan, muntah stau memerlukan ubat penahan sakit berisiko tinggi sukar hamil.
Amalkan Princess BVRC untuk merawat senggugut kronik. Semasa awal pengambilan akan keluar ketulan darah beku yang banyak. Ia simptom normal.
Dapatkan Princess BVRC segera sementara stok masih ada berharga rm 47 sahaja❗�
Pos rm 8sm/12 ss

Whatsapp gha 0143425290

#princessbvrc #sukarhamil #preggylove #princessbvrctestimoni

πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #preggylove

Assalamualaikum.. Dekat nak raya ni.. Mesti risau org dok tnya2 bile lagi nak dpt baby? Mcm2 dah cuba.. Tapi hampa? Ada tak y nak saya bantu dengan produk pakar puan. Tak merbahaya dan lulus kkm. #preggylove #mudahhamil #mudahpregnant #zuriat

MOST RECENT

Jom minum preggylove tuk IKHTIAR HAMIL & rahsia kuat rahim.

Siti 016-9866142

#inginhamil #ikhtiarhamil #mudahhamil #sihatkanrahim #memberitenaga #preggylove #preggyloveoriginal #hamilsihat #pregnant #tryforpregnant

Jom minum preggylove tuk Ikhtiar hamil & rahsia kuat rahim.
.
1 Botol Rm 100
3 Botol percuma 1 Botol

Siti 016-9866142

#inginhamil #ikhtiarhamil #mudahhamil #sihatkanrahim #memberitenaga #preggylove #preggyloveoriginal #hamilsihat #pregnant #tryforpregnant

ALHAMDULILLAH...
.
JOM IKHTIAR...mana tahu rezeki kita pula 😍
.
.
.

Siti 016-9866142

#inginhamil #ikhtiarhamil #mudahhamil #sihatkanrahim #memberitenaga #preggylove #preggyloveoriginal #hamilsihat #pregnant #tryforpregnant

🌸 IKHTIAR HAMIL 🌸
Sebotol RM 100
BELI 3 PERCUMA 1
TANDA2 RAHIM TIDAK SIHAT 😫 ❌ PERIOD TIDAK TERATUR, sampai berbulan-bulan tidak datang HAID (xhamil pun) ❌ KELUAR LENDIRAN,KEPUTIHAN, LELEHAN BERLEBIHAN sehingga hadir bau yang kurang menyenangkan πŸ˜• !! AduhaiiiiiπŸ˜“ pantyliner mmg stok wajib setiap bulan.... ❌ Datang HAID tapi darah keluar sikit2 ON OFF!!ON OFF!!...kadang langsung xkuar..ingat preggy dahhh tapi p cek HAMPA jerr..😒 ❌ Bila PERIOD, perut mengelodak bagai nak pecah!!sakitnya yang teramat..smpai terpaksa telan bermacam2 jenis PAIN KILLER!!..ingat yer PAIN KILLER adalah penyumbang utama pada kerosakan buah pinggang anda!! Bukan skrg..tp 10 tahun akan datangggg!! Huhh! ❌ Bila pregnant keluar darah sikit2 kt panties..risaunyaaaπŸ˜“

Jom minum preggylove tuk rahsia kuat rahim.

Siti 016-9866142

#inginhamil #ikhtiarhamil #mudahhamil #sihatkanrahim #memberitenaga #preggylove #preggyloveoriginal #hamilsihat #pregnant #tryforpregnant

PART 2
5. Ubat-ubatan
Terdapat beberapa jenis ubat yang boleh mengganggu kitaran haid. Pengambilan ubat berkenaan boleh menyebabkan penghasilan hormon prolaktin yang tinggi. Ubat yangdimaksudkan ialah daripada jenis antipsychotic (biasanya digunakan bagi merawat pesakit skizofrenia) atau ubat yang diambil untuk tempoh jangka masa panjang.
6. Daging Berlebihan
Masalah ini dikenali sebagai polyp. Ia adalah daging berlebihan yang keluar daripada lapisan mukus. Ia boleh tumbuh dari dalam faraj, rahim, pangkal rahim atau mana-mana bahagian pun sehingga menyebabkan pendarahan apabila berlaku geselan antara daging dengan bahagian berkenaan. Atas sebab inilah pendarahan tidak menentu berlaku.
7. Masalah Pangkal Rahim
Pangkal rahim yang kecil atau tertutup (stenosis) boleh menyebabkan masalah ini berlaku. Darah haid yang sepatutnya keluartidak boleh berlaku disebabkan masalah pangkal rahim wanita berkenaan terlalu ketat ataupun tersumbat. Walaupun begitu, ia amat jarang sekali berlaku.
8. Pendarahan Selepas Persetubuhan
Ini adalah satu tanda bahaya kerana ia mungkin menandakan penyakit kanser pangkal rahim khususnya jika berlaku kepadawanita dalam lingkungan umur 30-an yang telah berkahwin dan mempunyai anak. Pendarahan selepas persetubuhan juga mungkin disebabkan oleh penyakit lain yang bukan kanser seperti luka pada pangkal rahim (cervical erosion), ketumbuhan bukan kanser ataupun jangkitan kuman.
9. Kanser
Kanser di bahagian rahim ataupangkal rahim turut sama menjadi antara penyebab haid tidak menentu.

#kempensayangi rahim anda
#preggylove

Postage hari ini 24 may 2017 #preggylove
Kejap lagi sy whatsapp no tracking ye 😘

Terima kasih semua.

Nak dapatkan preggy love
Boleh hubungi Era, .0136989680.

InsyaAllah sy akan bantu puan puan . free consultation

Alhamdulillah. Postage preggy love untuk customer yg sedang Ikhtiar nak hamil. InsyaAllah.

HAMIL DENGAN PREGGY LOVE
WHATSAPP 0136989680

#preggylove
#preggylovemurah
#preggyloveoriginal
#hamil
#ubathamil
#ubatsubur
#pregnant
#nakhamil
#supplement
#sayanakhamil
#pregnancytest
#mommytobe
#shaklee
#setshakleehamil
#setshakleekesuburan
#subur

Terima kasih semua.

Nak dapatkan preggy love
Boleh hubungi Era, .0136989680.

InsyaAllah sy akan bantu puan puan . free consultation

Alhamdulillah. Postage preggy love untuk customer yg sedang Ikhtiar nak hamil. InsyaAllah.

HAMIL DENGAN PREGGY LOVE
WHATSAPP 0136989680

#preggylove
#preggylovemurah
#preggyloveoriginal
#hamil
#ubathamil
#ubatsubur
#pregnant
#nakhamil
#supplement
#sayanakhamil
#pregnancytest
#mommytobe
#shaklee
#setshakleehamil
#setshakleekesuburan
#subur

PERIOD KEMBALI HADIR SETELAH 6 BULAN TAK DATANG.

We are so happy to receive banyak sangat berita gembira daripada customers kami. Alhamdulillah.

#Preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

BERJAYA HAMIL ANAK KEDUA SETELAH 3 KALI KEGUGURAN.

PREGGY LOVE

1st produk klinikal diformulasi untuk ibu hamil bermasalah dan juga untuk wanita yang kerap gugur ingin hamil. MENGATASI MASALAH GUGUR JANIN.

PENGENALAN

Preggylove adalah produk klinikal herbal khas untuk wanita-wanita yang ingin hamil dan juga kepada ibu yg sedang hamil tetapi alami masalah rahim lemah dan kerap keguguran. Preggylove formulated daripada team2 medik dan paramedik (pengasas Doktor Khairul). PREGGYLOVE telah menjalani ujian lab dan disahkan KKM sebagai makanan tambahan tanpa kimia dan sah HALAL JAKIM.

#Preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

Brought by @zerofiveusrah
Come look closer to @OneKiuBπŸ€—
No.6, Ground Floor, Seri Kiulap Mall.. Wa Us at 8210891 for inQuiriesπŸ“¨

#BidaraSyifaShowerGel
#CleanBest
#ShampooSantan
#HabbaZuriatListra
#HabbaSaudaListra
#DarkChocolate
#Men'sPro
#PreggyLove
#MenstrualPro
#Brunei #Brunika

Alhamdulillah penggunaan 2 botol rezeki berpihak padanya.. #Preggylove #mudahpregnant #mudahhamil

SELESAIKAN MASALAH KEPUTIHAN ANDA 😍

PREGGY LOVE

1st produk klinikal diformulasi untuk mereka yang mempunyai masalah dalaman wanita, ibu hamil bermasalah dan juga untuk wanita yang kerap gugur ingin hamil. MENGATASI MASALAH GUGUR JANIN.

PENGENALAN

Preggylove adalah produk klinikal herbal khas untuk wanita-wanita yang ingin hamil dan juga kepada ibu yg sedang hamil tetapi alami masalah rahim lemah dan kerap keguguran. Preggylove formulated daripada team2 medik dan paramedik (pengasas Doktor Khairul). PREGGYLOVE telah menjalani ujian lab dan disahkan KKM sebagai makanan tambahan tanpa kimia dan sah HALAL JAKIM.

#preggylove #mudahhamil

SEBELUM NI HB TAK PERNAH LEBIH 11, SERONOK SANGAT HB DAH NAIK HANYA SELEPAS 1 MINGGU AMAL PREGGYLOVE ! πŸ€—

PREGGY LOVE

1st produk klinikal diformulasi untuk mereka yang mempunyai masalah dalaman wanita, ibu hamil bermasalah dan juga untuk wanita yang kerap gugur ingin hamil. MENGATASI MASALAH GUGUR JANIN.

PENGENALAN

Preggylove adalah produk klinikal herbal khas untuk wanita-wanita yang ingin hamil dan juga kepada ibu yg sedang hamil tetapi alami masalah rahim lemah dan kerap keguguran. Preggylove formulated daripada team2 medik dan paramedik (pengasas Doktor Khairul). PREGGYLOVE telah menjalani ujian lab dan disahkan KKM sebagai makanan tambahan tanpa kimia dan sah HALAL JAKIM.

#Preggylove #mudahhamil

AKHIRNYA BERJAYA HAMIL LEPAS HABIS 2 BOTOL PREGGYLOVE 😍

PREGGY LOVE

1st produk klinikal diformulasi untuk ibu hamil bermasalah dan juga untuk wanita yang kerap gugur ingin hamil. MENGATASI MASALAH GUGUR JANIN.

PENGENALAN

Preggylove adalah produk klinikal herbal khas untuk wanita-wanita yang ingin hamil dan juga kepada ibu yg sedang hamil tetapi alami masalah rahim lemah dan kerap keguguran. Preggylove formulated daripada team2 medik dan paramedik (pengasas Doktor Khairul). PREGGYLOVE telah menjalani ujian lab dan disahkan KKM sebagai makanan tambahan tanpa kimia dan sah HALAL JAKIM.
#preggylove #mudahhamil

Alhamdulillah.. Done check up pagi tadi.. Misi kata baby sihat dan kuat.. Penangan #preggylove agaknya.. Hihi.. Mumy sihat, dady sihat, baby sihat.. Jom sihat samaΒ².. Sampai berat melambung-lambung.. πŸ˜‚

Hashtag bajuraya 😌

_____________________________________________________

To all my friends, stock Preggy Love In Shaa Allah sampai esok petang ya.. So, yang mana nak haritu boleh wassap diah semula k.. 😘

Wassap Diah πŸ“² 0177454388

And please jangan call.. Wassap shj.. Thank you..😘
.
.
#hamil #hamildenganpreggylove #berjayahamil #sayanakhamil #usahahamil #youcandoit #youcanduit #mengandung #ikhtiarhamil #preggylove #preggylovejb #preggyloveoriginal #sayajualpreggylove #mommy #mommytobe #lovewithpreggylove ❀

Alhamdulillh..
Client dah berjaya.. Konsisten minum pl sampai setahun.. Syukur alhamdulillah #preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

SENGGUGUT?
.
SENGGUGUT sememangnya amat menyakitkan. Ada kalanya ia mengganggu emosi yang sukar untuk digambarkan. Hanya mereka yang pernah merasa sakit senggugut akan mengerti bisanya. Senggugut atau β€˜dysmenorrhoea’ bermakna pengaliran haid yang sakit
.
CIRI-CIRI SENGGUGUT:
.
Kekejangan pada bahagian perut
.
Sakit kepala yang berdenyut-denyut
.
Muntah atau mual/loya
.
Sakit kaki dan bahagian belakang badan
.
Pergerakan usus yang tidak sekata
.
Pitam
.
TANDA-TANDA SENGGUGUT:
.
Kedatangan Haid tidak teratur dan jumlah pusingan hari juga tidak tetap. Adakalanya panjang dan adakalanya pendek. Kadangkala ianya datang sehingga dua kali dalam sebulan
.
Sakit tidak menentu apabila tiba masanya kedatangan Haid
.
Terdapat gumpalan di dalam darah yg keluar sebagai darah Haid
.
Mengalami kesakitan yg teramat dalam tempoh 24 jam yg pertama
.
Kesakitan selalunya berlaku sebelum atau ketika kedatangan Haid
.
I.Allah dengan adanya preggy love bantu masalah haid dan senggugut yang teruk.. Majoriti client y ada msalah senggugut selepas minum preggy love senggugut semakin sembuh dan jangan tak percaya ada yang dah berjaya hamil.. Jadik tak boleh nak pandang msalah senggugut adalah masalah yang remeh πŸ‘πŸ˜€πŸ˜˜
.

Klik link ini untuk lihat testimoni
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.

http://AfizaTRKresources.wasap.my
.

#nurafiza #preggylove
#ikhtiarhamil
#usahadantawakal
#rezekidariallah
#doabaikbaik
#fikirbaikbaik
#mudahmudahansemuanyabaik

Testimoni #preggylove

Most Popular Instagram Hashtags