#preggylove

1787 posts

TOP POSTS

Teruskan usaha dan berdoa.... Semoga berjaya semuaaaa

#preggylove
#menstrual pro
#pakarpuan

Kala mo sexy ka pa ah. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… #PreggyLife #preggylove ##BabyLove โค๏ธ

Best friends already #preggylove

PUNCA HAID DATANG LAMBAT

#hamildenganpreggylove
#preggylove

My 5 years old cast got blessed with a beautiful artwork by @enigma_body_art โ™ก can't wait to see it in person โ™ก Thank you Linda, love it โ™กโ™กโ™ก
#bellycastart ##lovethecolours #preggylove #honouringthebelly

Preggy love ni diformulasikan drpd team2 MEDIK dan PARAMEDIK dan mempunyai PUSAT FERTILITI sendiri. BUKAN RESEPI TURUN TEMURUN

dah tentu2 lulus KKM..dun worry ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
(X logik pulak doktor medik punya produk xde KKM ye x?? Hehehe)

xcuba xtau..sms or wasap Nurul utk order 013-7740 772

KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea (haid kurang dari 24hari)
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 โ€“ 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

KENAPA PILIH PREGGYLOVE ? > produk klinikal dan secara herbal setaraf rawatan hospital
> lulus kkm dan halal
> rasa sedap susu strawberry dgn crunchy badam.
> kaya dgn folic asid dan dha
> selamat untuk ibu hamil & yg ingin usaha hamil
> berbaloi seumur hidup anda tanpa kos lebih

Preggylove dibuat dari 100% lowfat milk, safron extract,almond pure powder, vitex extract,red rasperry extract... Dgn ini, preggylove kaya dgn folic vitamin dan dha(dehydrogenese) yg akan bantu kekalkn dna telur ovum utk subur matang tanpa sebrg kecacatan pada janin nanti. PL juga dihasilkn khas utk hapuskan masalah wanita yg alami hormon haid x menentu dimn progestron terlalu rendah dan estrogen terlalu tinggi membawa penyakit dlmn rahim.keadaan hormon sebegitu yg sebabkan jangkitan infeksi sgt senang ke rahim seterusnya membawa cyst pcos fibroid endo dan sebgnya.

PL akan stabilkn hormon estrogen dan progestron pada level sama dan apabila keadaan ni berlaku wanita akan mula rasakan haid teratur, rahim bebas infeksi dan berjaya hamil dgn sihat hingga bersalin

#preggylove

Wasap 0137740772

Promosi 1 rm100 + gift + shaker + free pos

KANDUNGAN
* 100% SUSU RENDAH LEMAK FONTERRA
* ALMOND PURE
* VITEX EXTRACT
* RED RASPERRY EXTRACT
* SAFFRON EXTRACT

Dengan ini, Preggylove kaya dgn asid folik dan DHA yg akan bantu kekalkan DNA telur/ovum dan ovari, untuk subur matang supaya tidak berlaku sebarang kecacatan semasa persenyawan atau semasa perkembangan janin sehingga bersalin.

SIAPA YANG SESUAI AMAL PREGGYLOVE NI?
A) WANITA YANG IKHTIAR HAMIL dan ingin tingkatkan kesuburan tetapi mempunyai MASALAH berikut: * Masalah ovum kecil/ tak matang/ tak pecah dari folikel
* PCOS (polycystic Ovaries)
* Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan selama lebih 5 hari)
* Menorhagia (pendarahn haid lebih dari 7 hari
* Hipomeronea (pendarahan haid terlalu sedikit, kurang dari 2 hari)
* OLigomenorhea Polimeronea (cycle haid kurang dari 24 hari)
* Dysmenorhea @ Senggugut (kram menstruasi yang menyakitkan)
* Insufisiensi korpus luteum (CLI) Lutheal Phase Pendek
* Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
* Uterine fibroid, endo,cyst
* Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
* Amenorhea (kurang ovulate)

B) IBU HAMIL dan mempunyai MASALAH BERIKUT:
* Rahim lemah dan KERAP GUGUR.
* Hidap PCOS, cyst, fibroid, endo, keputihan, gbs positif, kencing manis, darah tinggi, HB Low.

C)Wanita yang mahu stabilkan hormon, termasuk mereka yg mempunyai masalah hormon lintang-pukang selepas pengambilan pil perancang.

D) Wanita yang mempunyai masalah rahim jatuh/prolapse/tombong. *Sesuai untuk anak dara, wanita mempunyai masalah rahim, ibu hamil, menyusu, darah tinggi & kencing manis.

Hubungi 01118634714
Hubungi 01118634714
Hubungi 01118634714

#Preggylove
#produkikhtiarhamil
#agentbatupahat

SET SUAMI ISTERI DR PAKAR PUAN
Kini atasi masalah anda dengan MENSTRUALPRO yg mengandungi herbal raja licorice root pertama di msia.

BAHAN UTAMA MENSTRUALPRO
Licorice root - HERBAL RAJA terkenal seluruh dunia yang terbukti membantu bersih rahim, kesuburan dengan kuasanya mampu menghalang/membasmi xenoestrogen yang menjadi punca utama mulanya masalah rahim yang selama ini semua wanita terdedah tanpa disedari.

CARA MINUM :
* Shake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
* minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
* boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
* jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik.

MENSPRO
Sebotol thn 2 minggu.Cara makan : satu sudu teh sekali sehari sblm tidur shj..jenis madu cair dgn herbs.
Info anda : masalah sperma berlaku disebabkan perubahan ph level dari alkali ke asidic di testis lelaki.puncanya sbb terdedah pada suhu panas,stress,seluar ketat,mknan pedas lbhan,rokok nikotine atau alkohol.

Ini akan sebabkan byk sperma yg rosak dari segi btknya dan pergerakannya utk sampai ke telur ovum tdk tercapai.byk sperma yg mati separuh jln sebabkan sukar hamil dan ada yg gugur jg berpunca dari sperma sebegini.

Bagaimana men pro membantu : dgn men pro, ph level akan distabilkn kembali dan akan bantu halang panas resap pada testis lelaki.selain itu nikotine yg diserap dari rokok akan disingkirkn melalui buang air besar,peluh atau buang air kecil. Badan akan sihat cergas,tenaga bertmbh, keinginan bersama isteri bertmbh dan pastinya kualiti kuantiti sperma... #preggylove
#ikhtiarhamil
#rahsiakesuburandanrahimsihat

Lagiii sekaliii....PROMOSI MERDEKA!!!! 3 PL = PERCUMA 1 PL + FREE GIFT (pregnancy test)

Dapatkan sekarang....bile lagi nak dapat free2 mcm ni....
HaRI LAST PROMOSI 31 OGoS.... #preggylove
#pakarpuan
#bantumudahhamil

MOST RECENT

My 5 years old cast got blessed with a beautiful artwork by @enigma_body_art โ™ก can't wait to see it in person โ™ก Thank you Linda, love it โ™กโ™กโ™ก
#bellycastart ##lovethecolours #preggylove #honouringthebelly

Utk pelanggan Preggylove y dikasihi sekalian. Minggu ni Eka tak buat COD, eka ada kat kampung. In shaa Allah mggu depan start balik. ๐Ÿ˜. So, sesiapa tak dapatkan lagi Preggylove promosi Merdeka, cepat booking dekat Eka. โ€ข
STOK LIMITED ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60169882108
โ€ข
#preggylove
#preggyloveAmpang
#preggyloveKL
#preggyloveGombak
#mudahhamil
#ikhtiarmudahhamil
#rezekianak
#mommytobe
#masalahrahim
#cucirahim
#sayangirahimanda
#masalahperiodtakteratur
#produkpakarsakitpuan
#kelulusankkm

PREGGYLOVE teman setia kehamilan anda.saksikan video khas utk anda yg ingin kehamilan sihat .๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜˜ promosi

rm100 sebotol
buy 3 free 1 total 4 botol rm300 dan pelbagai free gifts

PREGGYLOVE teman setia kehamilan anda.saksikan video khas utk anda yg ingin kehamilan sihat .๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜˜ kisah dari customer sendiri.sila baca di bawah ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ *PENANTIAN SELAMA 3TAHUN DAN AKHIRNYA BERJAYA HAMIL DENGAN PREGGY LOVE!ALHAMDULLIAH, DI KURNIAKAN SEORANG PUTERI SETELAH 3X KEGUGURAN.* Assalamualaikum sy marlissa,klang.. Sy nk share feedback iktiar hamil dgn *PreggyLove* โค

Firstly, *SEJARAH HITAM* 3x keguguran dulu pun masih terngiang2 dlm fikiran ni.. Tak sanggup kalau sejarah tu berulang lagi ๐Ÿ˜ญ So, sy ambil keputusan utk mencuba Preggy Love di awal kandungan yg Ke 4 ini.. Sepanjang tempoh kehamilan sy hanya mengamalkan *Preggy Love* sebagai minuman tambahan bagi masalah yg sy hadapi seperti
1. Kuatkan rahim
-Sejarah 3x keguguran dan mengatasi supaya tak keguguran lagi.
2. Masalah keputihan - Sy adalah seorang GBS positif semasa hamil.. Doktor ckp ada GBS.. Takut nanti bersalin effect pada baby.

3. Masalah HB - pada mulanya, HB low dgn sy b'pisah tiada nak dptkan 11 tu payah je .. Yang ajaibnya, hanya dgn mengamalkan PL ni semua masalah sy berjaya diatasi. Best kan ?
Simple sgt caranya, cuma minum dan bancuh 2sudu malam.. ( customer minum pagi jgk utk lbh berjaga2 ) Tambahan pula, PL ni tambah tenaga tau.
Alhamdulillah, sy berjaya atasi masalah-masalah berikut dgn consume *PREGGY LOVE* secara konsisten dan genap 39minggu 6hari sy hamil dan bersalin secara normal pada 27/7/2017, seorang puteri dgn berat 3.0kg. Apa-apa pun, kita hanya iktiar, doa, usaha dan tawakal selebihnya serahkan pada Allah SWT dgn niat yg betul .. Jgn mudah putus asa ya, bukan nya cuba sebotol terus hamil .. Ingat! Berusahalah.. Sy doakan semoga *PREGGY LOVE* lebih dikenali dan di jadikan produk no 1 terkenal dgn *iktiar hamil* wajib cuba bagi pasangan yg menantikan cahaya mata.. Tak rugi pun consume PL ni, sgt berpuashati dan high recomanded ๐Ÿ‘ Bagi yg belum cuba tu, marilah cuba dan rasakan kebaikannya.. TERIMA KASIH PREGGYLOVE ๐Ÿ˜ #preggylove

http://www.wasap.my/60142312698

Lebih murah... Lebih cepat kesannyaaa...... Lebih kualiti...... #preggylove
#menstrual pro
#pakarpuan
#cucirahim
#cyst
#pcos
#fibroid
#keputihan
#senggugut
#keguguran
#luluskkm
#halal

Strong is beautiful and being strong for two is beautifully brave.
AYM PRENATAL YOGA WITH ANNE MANUBAG
MON & FRI 9:30-10:30AM
#prenatalyoga #strongwomen #AYMinspired
Photo subject @dulcesia

KANDUNGAN PREGGY LOVE๐Ÿ˜ *โœ…100% SUSU RENDAH LEMAK FONTERRA
*โœ…ALMOND PURE
*โœ… VITEX EXTRACT
*โœ… RED RASPERRY EXTRACT
*โœ… SAFFRON EXTRACT
Bagaimana PL membantu kuatkan rahim anda?
Kandungan vitex mempunyai potensi tinggi menebalkan lapisan dalam dinding rahim semasa fasa luteal haid sebagai persediaan menerima embrio sejurus membantu persenyawaan ovum dan sperma dgn sihat. otot2 rahim dikuatkan sama sekali dari tempoh anda consume preggylove sekurang2 2 botol.ini akan sgt2 membantu anda elakkn keguguran.

Sekiranya kehamilan berjaya berlaku, pl akan bertindak mengeklakn & menyuburkan dinding rahim utk cengkaman kantung janin yg optima dari peringkat awal sehingga bersalin.
PL juga kaya dgn folic vitamin dan dha yg akan bantu kekalkn dna telur2 ovum dan ovary supaya tidak berlaku sebarang kecacatan semamsa pesenyawan atau semasa perkembangan janin sehingga bersalin.PL juga blh stabilkn hormon progestron dan estrogen yg sering jadi punca masalah hamil.
Apabila hormon2 mula stabil an kuasa pl yg blh hapus kuman rahim, rahim akan bebas infeksi dan janin mudah berkembang tanpa sebarang masalah walaupun ibu hamil alami masalah cyst fibroid dll. 'Selain itu, almond,vitex dan rasperry bertindak sebagai jaringan kekal pada laluan os iaitu bukaan rahim utk kuatkan janin dan elakkan keguguran berlaku lagi.ph rahim dpt dikekaklkn dan tekanan rahim akan stabil.ini sgt berguna utk ibu2 yg alami tekanan drh tinggi dan kencing manis.

#preggylove
#pakarpuan
#rahimlemah
#keguguran
#cyst
#pcos
#fibroid
#periodxteratur
#senggugut
#keputihan

Jangan risau... Preggy love dan menstrual pro...mampu selesaikan masalah anda... Jika anda fikirkan ia penting untuk masa depan diri anda... Anda akan sanggup mencari jalan penyelesaiannyaa.... Think about yourselfff...... Semoga anda dipermudahkan segalanyaaa..... In Syaa Allah.... #preggylove
#pakarpuan
#menstrual pro

SET SUAMI ISTERI DR PAKAR PUAN
Kini atasi masalah anda dengan MENSTRUALPRO yg mengandungi herbal raja licorice root pertama di msia.

BAHAN UTAMA MENSTRUALPRO
Licorice root - HERBAL RAJA terkenal seluruh dunia yang terbukti membantu bersih rahim, kesuburan dengan kuasanya mampu menghalang/membasmi xenoestrogen yang menjadi punca utama mulanya masalah rahim yang selama ini semua wanita terdedah tanpa disedari.

CARA MINUM :
* Shake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
* minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
* boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
* jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik.

MENSPRO
Sebotol thn 2 minggu.Cara makan : satu sudu teh sekali sehari sblm tidur shj..jenis madu cair dgn herbs.
Info anda : masalah sperma berlaku disebabkan perubahan ph level dari alkali ke asidic di testis lelaki.puncanya sbb terdedah pada suhu panas,stress,seluar ketat,mknan pedas lbhan,rokok nikotine atau alkohol.

Ini akan sebabkan byk sperma yg rosak dari segi btknya dan pergerakannya utk sampai ke telur ovum tdk tercapai.byk sperma yg mati separuh jln sebabkan sukar hamil dan ada yg gugur jg berpunca dari sperma sebegini.

Bagaimana men pro membantu : dgn men pro, ph level akan distabilkn kembali dan akan bantu halang panas resap pada testis lelaki.selain itu nikotine yg diserap dari rokok akan disingkirkn melalui buang air besar,peluh atau buang air kecil. Badan akan sihat cergas,tenaga bertmbh, keinginan bersama isteri bertmbh dan pastinya kualiti kuantiti sperma... #preggylove
#ikhtiarhamil
#rahsiakesuburandanrahimsihat

Preggy Love dapat membantu mereka yang ikhtiar untuk hamil.. Ini ialah testimoni pengguna Preggy Love yang sudah berjaya hamil selepas mengambil Preggy Love.
Cepat whatsapp saya sekarang!!!
014-8445377
#tipshamil #healthypregnancy #IkhtiarHamil #atasikeguguran #keguguran #kuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #preggylove #pakarpuan #haidtidakteratur #masalahrahim #keputihan #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #CervicalIncompetence #RahimJatuh #Tombong #kencingmanissemasahamil #darahtinggisemasahamil

SIAPA YANG SESUAI AMAL PREGGYLOVE NI YEE??? ๐Ÿ‘‰๐Ÿป *Wanita* *yang* *ikhtiar* *HAMIL* ๐Ÿคฐ๐Ÿผdan ingin tingkatkan kesuburan tetapi mempunyai masalah berikut: ๐Ÿ“Œ Masalah ovum kecil/ tak matang/ tak pecah dari folikel ๐Ÿ“Œ PCOS (Polycystic Ovaries) ๐Ÿ“Œ Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan selama 5hari) ๐Ÿ“Œ Menorrhagia (pendarahan haid lebih 7hari) ๐Ÿ“Œ Hipomeronea (pendarahan haid terlalu sedikit, kurang dari 2hari) ๐Ÿ“Œ Oligomenorhea Polimeronea (cycle haid kurang dari 24hari) ๐Ÿ“Œ Dysmenorhea @ senggugut (kram menstruasi yang menyakitkan) ๐Ÿ“Œ Insufisiensi korpus luteum (CLI) Lutheal Phase Pendek ๐Ÿ“Œ Pendarahan Menstruasi yang terlalu sedikit ๐Ÿ“Œ Uterine fibroid, endo, cyst ๐Ÿ“Œ Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya makan pil perancang ๐Ÿ“Œ Amenorhea (kurang ovulate) ๐Ÿ‘‰๐Ÿป *IBU* *HAMIL* dan mempunyai masalah berikut : ๐Ÿ“Œ Rahim lemah dan KERAP GUGUR ๐Ÿ“Œ Hidap PCOS, cyst, fibroid, endo, keputihan, gbs positif, kencing manis, darah tinggi, HB Low ๐Ÿ‘‰๐Ÿป *Wanita* yang mahu *stabilkan* *hormon*, termasuk mereka yang mempunyai masalah hormon lintang-pukang selepas pengambilan pil perancang. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป *Wanita* yang mempunyai *masalah* *rahim* *jatuh* */* *prolapse* */* *tombong*.. Untuk info lanjut...
Wasap 013 829 9984...
www.wasap.my/0138299984

#preggylove
#hamildenganpreggylove
#pakarpuan
#luluskkm
#rahsiakesuburandanrahimkuat

Teruskan usaha dan berdoa.... Semoga berjaya semuaaaa

#preggylove
#menstrual pro
#pakarpuan

Tahu x anda, 3 bulan pertama atau trimester pertama kehamilan merupakan waktu2 gentir yg perlu dijaga

Pd trimester ini sering berlaku keguguran akibat dinding rahim yg nipis atau lain2 masalah

Atasi keguguran dgn amalkan preggy love

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sis nani bantu anda๐Ÿ˜Š
Click here for whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#penjagaanhamil
#hamilmalaysia
#setkesuburanmalaysia
#tiubfalopioblock
#masalahtiubfalopio
#rahimjatuh
#ectopik
#kandunganluarrahim
#menpro
#menstrual
#preggylove

Kdg2 penyebab utama kita sukar hamil adalah keputihan yg kita anggap benda remeh.... "alah, keputihan.... Biase la tu... Semua org alami"..... Jangan mcm tu.... Keputihan lah yg akn menghalang sperm untuk lekat pada dinding rahim... Sbb ape?? Sbb rahim x bersih, dipenuhi dgn keputihan..... Ok sis... Semoga habis botol kedua ni... Sis dipermudahkan hamil pula... In Syaa Allah.... Mne tau kan.... Hehe... Selamat berjuang!!! #preggylove
#pakarpuan
#cyst
#pcos
#fibroid
#keguguran
#periodxteratur
#rahimlemah
#luluskkm
#kurangkesuburan
#halal

Preggy love rm160
Promosi rm100

Menstrual Pro rm120
Promosi rm80

Men Pro rm120
Promosi rm80

Setiap pembelian kami bg free pps + shaker + gift

Sms or wasap utk order 0137740772

#menpro
#menstrualpro
#preggylove

*BAHAYA HB RENDAH KETIKA HAMIL!* *KESAN SEAWAL 3 HARI*

Sy nk share mengenai HB rendah ketika hamil yg sgt merunsingkan preggy mom.. Sy sendiri tidak lari dr masalah hb rendah ni.. Sy minta maaf!! Maaf sangat2 ๐Ÿ™

Sebenarnya dari mula lagi mmg sy silap ๐Ÿ˜ฐ

Sebab sy xberitahu uols yg *PREGGY LOVE* sgt berkesan selama 3hari sahaja untuk naikkan bacaan HB.
Sy tak tipu, boleh tgk pada gambar yg sy share ni.. (Milik sy sendiri,bkn google)

Untuk pengetahuan uolss sy xmakan ubat yg dibekalkan oleh klinik seperti iron tablet , obimin , iberet utk tambah darah kerana jika sy mkn je sy sembelit ๐Ÿ˜” ubat xsedap tu ๐Ÿ˜ฐ ramai kan yg mcm sy?? Tapi ingat tau bahaya HB rendah ketika hamil ni.. Jgn pandang remeh perkara ini kerana ianya adalah serius!
Tak perlu sy terangkan keburukan mengenai HB rendah ni lagi sbb kebanyakkan preggy mom sudah sedia maklum dan dengar nurse bgtau.. Ape lagi mari lah atasi sebelum terlambat!

Jom amalkan PL utk bacaan HB ke zon selamat dan yg dipuji oleh doktor.
1001 kebaikan PL ni.. Xrugi! Xmenyesal tapi puas hati!
#preggy #preggylove #tipshamil #tipsmudahhamil #rahimkuat

TASNEEM NATUREL๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
-Membantu ibu mencari keselesaan utk si manja
โค๏ธCoughFlu Time
-Bantu kurangkan selesema, cairkan kahak, melegakan athma, menguranhkan suhu ketika demam
๐Ÿ’›Tummy Time
-membuang angin, melegakan perut sebu dan melegakan kembung perut
๐Ÿ’œSleep Time
-Bantu anak tidur lena, mudah tidur,membantu anak bangun dengan ceria dan dapat tidur yg berkualiti
๐Ÿ’šCalm Time
- Memberi keselesaan, mengurangkan tekanan, menguranhkan keletihan dan bantu anak lebih tenang

#preggylove #preggy #kesuburan #kesuburanwanita #bakalibu #mudahhamil #tasneem #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #coughflutime #tummytime #sleeptime #calmtime #tnlover

Bismillahirahmanirahim
sy menjual produk untuk BAKAL IBU dan ANAK ๐Ÿ˜‰

PREGGY LOVE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
-Banyak kelebihan preggy love kepada golongan wanita. ๐Ÿ˜membantu wanita y ingin cepat hamil
๐Ÿ˜kuatkan rahim terutama kepada ibu yang pernah mengalami keguguran ๐Ÿ˜membantu kelancaran haid bagi wanita yang mempunyai masalah seperti haid tidak normal, haid terlalu panjang,, haid terlalu pendek dan senggugut yang teruk
๐Ÿ˜membantu wanita yang mempunyai masalah seperti cyst, fibroid dan pcos. Dah banyak testimoni kami terima tau client sembuh dan berjaya hamil. ๐Ÿ˜bantu suburkan ovum@matangkan telur ovum. Suburkan rahim utk mudah hamil. ๐Ÿ˜produk difomulasi oleh doktor pakar puan dan lulus kkm
๐Ÿ˜selamat digunakan oleh ibu hamil.. Membantu rahim kuat dari keguguran.

#preggylove #preggy #kesuburan #kesuburanwanita #bakalibu #mudahhamil #tasneem #tasneemnaturel #tasneemnaturelbalm #coughflutime #tummytime #sleeptime #calmtime #tnlover

Most Popular Instagram Hashtags