#pottytraining

MOST RECENT

It’s Day One of potty training day for my youngest! I was waiting for signs that she was interested, but those never came. And now it’s late. She’s definitely capable, so wish us luck and send me some tips. I’m doing this the old fashioned way — without reading a stack of books to tell me what to do because I’m burnt out on parenting books. 😂 —

#pottytraining #pottytrainingtime #memoirsofmotherhood #motherhoodmoments #mommyhood

Acum că vremea este mai caldă, este timpul pentru a învăța să facem la oliță! Să scăpam de scutece! #mothercarero #pottytraining

First day out without a nappy, with a potty and 20 pairs of extra shorts 😮🙈😂
My big lad is doing well so far! Sure I'm the proudest mummy ever Lol .
.
.
#itsthesimplethings #proudmummy #pottytraining #lifewithatoddler #disastersintheair lol

Contact Care Extreme, where a nanny can come to your home and Educate your child/ren. Stop wasting money and start saving w/ “Care Extreme, LLC” registration is open ONLY $10. Then you can book anytime / any day on our website https://careextreme.simplybook.me/
Interviews and background checks are done ✅ on ALL of our nannies. Worried about the cost. Don’t worry, we are affordable #PottyTraining #LightHouseWork #MealPrep #EarlyEducation

Contact Care Extreme, where a nanny can come to your home and Educate your child/ren. Stop wasting money and start saving w/ “Care Extreme, LLC” registration is open ONLY $10. Then you can book anytime / any day on our website https://careextreme.simplybook.me/
Interviews and background checks are done ✅ on ALL of our nannies. Worried about the cost. Don’t worry, we are affordable #PottyTraining #LightHouseWork #MealPrep #EarlyEducation

We wikl be at the @pregnancy2baby.show next weekend 2nd-3rd June. If your in Bristol then why not come and see us and all of tbe fabulous producta which are going to be there 😊 #pregnany2babyshow

Look who I caught ‘doing a poo poo’ this morning! 😂
Aaaaaw I love Arjun’s sense of humour! 😍💙
#toddler #toddlerfun #potty #pottytraining #inthenightgarden #makkapakka

One way or another I'm gonna win ya!! 💩💩💩 💪🏻 🚽👧🏼#pottytraining #legoduplo #toddlerhood

Potty training membantu anak dalam peralihan dari pampers menuju buang air secara mandiri. Mengajari anak untuk memakai toilet sendiri (toilet training) sangatlah penting. Menurut saran ahli, toilet training sebaiknya dilakukan saat anak sudah siap, biasanya saat anak berusia 1,5-2 tahun. Untuk mengetahui tanda awal seorang anak siap untuk diberikan toilet training adalah dengan melihat kesiapan fisik dan emosionalnya. Tanda-tanda anak siap secara fisik adalah ketika dia mampu mengontrol keinginan untuk BAK dan BAB. Berbeda dengan kesiapan fisik, kesiapan secara emosional butuh lebih banyak bimbingan. Beberapa tanda si kecil sudah mencapai kesiapan emosional, seperti si kecil memberitahu Bunda ketika popoknya kotor untuk meminta diganti dengan yang baru, menunjukkan ketertarikannya ketika Bunda memakai kamar mandi. BabySafe menghadirkan potty dengan berbagai design menarik, sehingga belajar potty training menjadi hal yang menyenangkan bagi si kecil.
#babysafe#baby#safe#produkbayi#babyproduct#healthybaby#happybaby#pottytraining

Do not disturb ❌
#pottytraining #2y1m #yooency

Wow. Thanks for sharing @comfymama.ng - kim Kardashian was criticized recently for posting pictures of her kids having a bath.
___

There was mixed reactions to the criticism she received, well my 2 cents on it is that for the safety of kids, it's important you exercise caution with regards to your post on social media. ------- I'm sure you'll be shocked to find out that it's not just pictures but also the hashtags you are using could be attracting the wrong kind of persons to view your kids pictures, pedophiles precisely.
_____

While surfing through the net, these are the hashtags commonly used by pedophiles and sex offenders to find pictures of children on the internet, according to the Child Rescue Coalition, which launched its Kids for Privacycampaign last month.

_____
#BathTime
#PottyTraining
#NakedKids
#KidsBathTime
#BikiniKids
#PottySeat
#ToddlerBikini
#ToiletTraining
#NakedChild
#PottyPants
#KidsShower

___
I love posting cute pictures of my kids but given the times we live in, tread with caution and let's be careful not to expose our kids to dangers we can avoid.
____

Tag and share to everyone who need to see this.
____
For more information and ideas like this, join my mom group on Facebook(link in bio)

Dream baby first step potty .
Front access bowl for easy cleaning .
Multi stage.
Fit most toilets.

From 3month to Ages.

Price - 6500

Dm or WhatsApp 08027207814.or Call.
We delivered nationwide.
#pottytraining#Daddysduties#mumsluv#girlsandboys#babystore#babyessentials#keephomeclean#naijamum#onlinebabystore#celinababystore#onlinemum#noscamzone#

Today is day 2 without nappies for this little one! She did me proud yesterday! Although she’s at nursery today so she might be a bit distracted! We’re really focusing on cutting down our waste as a family at the moment so Eloise is being potty trained, I’ve ordered some reusable nappies and wipes for Willow! I’m really excited to try and cut down on the amount of bin bags we’re throwing out each week! Plus in the long run reusable means saving money! Which I’m totally down for! 💰 I don’t know how we’re going to cut out nappies in the night however but we have the reusable ones so it’s not a huge deal! Any potty training tips please leave them in the comments I would really appreciate it! 😘

#reusablenappies #agreenerhelston #environment #pottytraining

.
🌸TESTIMONI IVKIDS ~ ATASI ANAK KENCING MALAM🌸
.
Tiap hari menjemur tilam,
Apa nak buat anak kencing malam?😓
.
Hihiii tak kira lah di tilam ke, di karpet waima atas sofa sekalipun. Baunye tetap melantun lantun😷
Parah kan kalau ada anak yang masih kencing malam ni😞
Tau tau dah basahhh😣
.
Kencing malam ni masih dianggap normal bagi kanak2 di bawah usia 6 tahun🍼
Tapi kalau korang nak train anak2 ni tidur malam tanpa pampers, IVKIDS la jalan penyelesaiannya😅
.
Macam customer ni cuba ikhtiar pada anakanda tersayang. Mula2 tetapkan jadual sebelum tidur kena kencing dulu. Pastu IVKIDS disapu keliling pinggang hingga ke bahagian ari ari👶
.
Alhamdulillah usahanya berjaya. Anak tersayang tak kencing malam lagi. Kul 6-7 pagi anak dikejutkan untuk bangun kencing. Mudah dan jimat sangatkan?😆
.
Pampers tayah pakai dah jimat. IVKIDS lak bantu korang lagi cermat. Nak gi jalan memana pun senang dah satu rahmat. Tak perlu nak segan silu kalau balik kampung kena tidur reramai atas mat😀
.
Dengan izin Allah IVKIDS dapat hentikan anak2 kencing malam time tidur tu tanpa perlu ubatan kimia dan pembedahan.
Sebab tu korang kena jadikan IVKIDS ni pilihan👍👍👍
.
Pada korang yang ada adik atau anak2 yang masih kencing di tilam malam2, jom kita ikhtiar dengan IVKIDS 😄
.
Mana yang dah besar pun masih kencing di tilam tu akak suggest guna IVMIST😅
.
Tilam tu pun dah jadi tempat tinggal bakteria bergomol kalau tak dijemur🐉🐲🐾
.
Larat ke korang nak usung tilam bawak gi jemur hari2..dengan berat, dengan bau kepam menusuk sampai terhadam..sanggup korang pendam?😀
.
Kalau umah tinggi lagi lah. Harap cahaya ikot tingkap je nak bagi kering😕
.
Nak cuba IVKIDS?😓
.
📲whatsapp +60123934394 atau klik link wassap di bio💕

SUMMER INFANT MY SIZE POTTY

Potty training untuk si kecil belajar buang air ditempatnya 😍
💙 Dapat digunakan untuk anak usia 6 bulan - 3/4 tahun (tergantung size anak)
💙 Summer infant my size potty ini mirip dengan potty orang dewasa, terbuat dari plastik dan dapat dipindah-pindah (tidak perlu bikin pipa pembuangan)
💙 Made in USA so aman untuk si kecil
💙 Toilet handle'nya bisa dipencet bunyi flush
💙 Bagian belakangnya bisa di buka untuk menaruh buku, tisu basah atau diapers
💙 Dapat digunakan untuk anak laki laki dan perempuan
💙 Ada clip on splash guard untuk melatih anak laki-laki pipis agar ga kemana-mana
.
.
💰Rp. 430.000
.
#perlengkapanbayi #pottytraining #jualpottyseatbayi #jualpottyanak #pottytrainingmurah #jualsummerinfant #jualsummerinfantpotty #summerinfantpotty #jualpottytraining #pottytraining #pottytrained #tokobayi #pottyseatmurah #babyshop #summerinfantpotty #summerinfant #mysizepotty

Most Popular Instagram Hashtags