#pottypants

635 posts

TOP POSTS

When you are trying to reach your destination but your wife keeps hanging out in places like this 🚺⚠🤣 #pottypants #anniversarytour

Found this guy taking a nap on the hood of my car last night at 4am, I scared the piss out of him with my horn! 😂 #zombie #pottypants

TRAINING PANTS MERK VELVE
(1produsen dengan cluebebe)
.
Hi Moms...ada yang baru nih ^^ yaitu training pants merk velve
🍃Design slim
🍃Dapat menampumg 1* pipis
🍃Dilapisi dengan kain pul sehingga waterproof tapi tetap breathable
🍃Karet paha elastis sehingga tidak akan menimbulkan bekas kemerahan pada kulit
🍃Anti ruam ^^
🍃Motif yang super cute😍
.
🌸Size L: 13-17kg: 1set @73rb
🌸Size XL: 17-22kg: 1set @76rb
🐣🐣🐣1 SET ISI 2PCS🐣🐣🐣
.
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantsvelve #velveeasypants #trainingpantscluebebe #velvemurah #klodizmurah #jualvelve #jualklodiz #jualtrainingpants #trainingpantslucu #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

#pottytrainingpants
Size 90 (10~13kg)

9. Red apple
10. Pink strawberry heart
11. Soft Blue Happy Drive

RM55 for 3pcs
Whatsapp 0127041932 for order !
#pottypants #jomlatihanakketoilet #kidswear

Happy birthday to this solid dude right here. Always a good time. Love you brotha! #hbd #homiesforlife #napa #shuffleboardchamps #pottypants #arrrfff 😂

Mark your deadlift platform and you'll never have to wait 😄 from @erikalynnscott - 3x2 325 ⚠️⚠️⚠️
Last 2 sets, and that's a PeeR 🤦🏼‍♀️. "This is MY platform now".. keep working no matter how awkward things get. I'm not sure what happened lol, but I'm still thrilled with the PR for sets! When you hear it 😂😂 #peepants #pottypants #deadlifttillyoupee #deadlifttillimdead #paynterperiodization #markyourterritory - #powerlifterproblems #powerliftingwomen

MOST RECENT

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
TRAINING PANTS MERK VELVE sudah datang lagi yaa ^^
(1produsen dengan cluebebe)
.
Hi Moms...ada yang baru nih ^^ yaitu training pants merk velve
🍃Design slim
🍃Dapat menampumg 1* pipis
🍃Dilapisi dengan kain pul sehingga waterproof tapi tetap breathable
🍃Karet paha elastis sehingga tidak akan menimbulkan bekas kemerahan pada kulit
🍃Anti ruam ^^
🍃Motif yang super cute😍
🌸Size S: 6-9kg: 1set @67rb
🐣🐣🐣1 SET ISI 2PCS🐣🐣🐣
.
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantsvelve #velveeasypants #trainingpantscluebebe #velvemurah #klodizmurah #jualvelve #jualklodiz #jualtrainingpants #trainingpantslucu #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
🐘🐘TRAINING PANTS KLODIZ XXL (17-20Kg) 40.000🐘🐘
.
.
🐻Apa itu training pants?
Training pants adalah celana yg didesain khusus agar anak dapat meninggalkan kebiasaan mengompol.
Latih anak belajar pipis sendiri menggunakan training pants :)
.
Klodiz adalah salah satu merk training pants yang kualitasnya oke:
🐇untuk bb 17-20kg
🐫Bisa untuk 1* pipis
🦄Bahannya katun
🐣Inner ditengah agak tebal
🐨Bentuknya slim dan cocok untuk anak berbadan slim
🐝Motifnya lucu2, dan
🐢Karetnya awet (tidak gampang melar)
🐘Harga: 40.000 per pcs
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantklodiz #trainingpantklodizmurah #trainingpantsklodizmurah #jualtrainingpants #klodiz #klodizmurah #jualklodiz #trainingpantslucu #klodizmurah #jualklodiz #juzlkodizmudah #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

1) diiktiraf 100% lead-free, phthalates-free dan warna tidak akan turun atau stain pakaian lain bila dibasuh sekali (sijil daripada SGS - International certification)
2) a revolutionary diaper yang membesar dengan baby kerana boleh pakai dari newborn 3kg hingga baby toilet train. Dah tak perlu risau size terkecik atau berlaku pembaziran.

3) tak perlu lagi pakai nappy cream kerana material yang digunakan ialah eco-friendly
4) sangat durable - mampu bertahan multiple washes dalam washing machine
5) luaran outer shell diperbuat daripada 100% polyester with breathable waterproof cloth

6) mampu membantu anda jimat beribu ringgit jangka panjang
7) since CD kami fully adjustable di bahagian pinggang, peha dan ketinggian, poo confirm takkan bocor dan terkeluar di tepi peha. Tak perlu bawa spare clothes etc.
8) penjimatan berganda bagi ibubapa yang mempunyai lebih daripada seorang anak yang memakai diapers walaupun berlainan umur kerana dua² boleh kongsi diapers

9) travelling pun lebih mudah bagi ibubapa yang anak ramai kerana tak perlu bawa size diapers berbeza

10) kami ada wide range of prints yang stylo
11) low in maintenance kerana outer shell dan inserts blh masuk washing machine
----------------------------------------------------
#clothdiapers #clothdiapersmalaysia #pottypantsmalaysia #pottytrainingpantsmalaysia #pottypants #pottytrainingpants #diapersmalaysia

Cloth diapers Rock-tak Baby ialah one-size-fits-most pocket diaper; maksudnya diaper yang sama blh pakai dari newborn sampai baby toilet train.
So dah tak perlu risau size silap terkecik ke apa dan awak blh jimat beribu ringgit jangka masa panjang. Semua cloth diapers kami blh adjust di bahagian peha, pinggang dan ketinggian menggunakan snap buttons yang byk. So awak akan sentiasa dpt adjust size perfectly utk fit baby. ---------------------------------------------------- 1 CD set = 1 outer shell, 1 microfiber insert
#clothdiapers #clothdiapersmalaysia #pottypantsmalaysia #pottytrainingpantsmalaysia #pottypants #pottytrainingpants #diapersmalaysia

Cloth diapers Rock-tak Baby ialah one-size-fits-most pocket diaper; maksudnya diaper yang sama blh pakai dari newborn sampai baby toilet train.
So dah tak perlu risau size silap terkecik ke apa dan awak blh jimat beribu ringgit jangka masa panjang. Semua cloth diapers kami blh adjust di bahagian peha, pinggang dan ketinggian menggunakan snap buttons yang byk. So awak akan sentiasa dpt adjust size perfectly utk fit baby. ---------------------------------------------------- 1 CD set = 1 outer shell, 1 microfiber insert
#clothdiapers #clothdiapersmalaysia #pottypantsmalaysia #pottytrainingpantsmalaysia #pottypants #pottytrainingpants #diapersmalaysia

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
TRAINING PANTS MERK VELVE sudah datang lagi yaa ^^
(1produsen dengan cluebebe)
.
Hi Moms...ada yang baru nih ^^ yaitu training pants merk velve
🍃Design slim
🍃Dapat menampumg 1* pipis
🍃Dilapisi dengan kain pul sehingga waterproof tapi tetap breathable
🍃Karet paha elastis sehingga tidak akan menimbulkan bekas kemerahan pada kulit
🍃Anti ruam ^^
🍃Motif yang super cute😍
🌸Size S: 6-9kg: 1set @67rb
🐣🐣🐣1 SET ISI 2PCS🐣🐣🐣
.
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantsvelve #velveeasypants #trainingpantscluebebe #velvemurah #klodizmurah #jualvelve #jualklodiz #jualtrainingpants #trainingpantslucu #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
🐘🐘TRAINING PANTS KLODIZ XXL (17-20Kg) 40.000🐘🐘
.
.
🐻Apa itu training pants?
Training pants adalah celana yg didesain khusus agar anak dapat meninggalkan kebiasaan mengompol.
Latih anak belajar pipis sendiri menggunakan training pants :)
.
Klodiz adalah salah satu merk training pants yang kualitasnya oke:
🐇untuk bb 17-20kg
🐫Bisa untuk 1* pipis
🦄Bahannya katun
🐣Inner ditengah agak tebal
🐨Bentuknya slim dan cocok untuk anak berbadan slim
🐝Motifnya lucu2, dan
🐢Karetnya awet (tidak gampang melar)
🐘Harga: 40.000 per pcs
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantklodiz #trainingpantklodizmurah #trainingpantsklodizmurah #jualtrainingpants #klodiz #klodizmurah #jualklodiz #trainingpantslucu #klodizmurah #jualklodiz #juzlkodizmudah #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

POTTY TRAINING PANTS:

Siapa yang nak mula potty train anak tapi sangat busy? Ataupun taktau where and how to start? Anak dah besar tapi masih pakai disposable diapers? Haaa, look no further. Potty training pants kami ialah jalan penyelesaiannya.
.
==================================
MACAM MANA POTTY PANTS INI DAPAT MEMBANTU ANAK ANDA? ==================================
.
Tiap kali baby anda kencing di potty pants, dia akan rasa tak selesa. Selagi potty pants tidak ditukar, setiap kali baby bergerak, duduk atau buat apa² aktiviti, dia akan rasa basah. Dengan ketidakselesaan ini yang akan membantu mempercepatkan proses potty training.

Benefits potty pants ini untuk ibu pula TIADA LAGI BOCOR! Tak perlu stress basuh cadar, tilam, sarung bantal, panties/underwear, baju tiap hari. Tak perlu lagi mop lantai 6-10 kali tiap hari. Baca pon dah stress, apa lagi nak melalui benda tu. Potty pants kami jenis pull-up so senang nak mendidik anak. Anak boleh tarik sendiri pants ini sebelum ke tandas. Ia juga adjustable di bahagian ketinggian. Boleh setting size S, M atau L so boleh pakai lama.

Another thing is NO MORE BUYING DISPOSABLE DIAPERS! Dah lah kuantiti dalam beg sikit, harga pula mahal. Anak dah bersedia untuk belajar potty boleh tukar kepada potty pants kami daripada pakai disposable diapers. Kenapa? Sebab disposable diapers hanya membuat anak anda lebih selesa dan tak membantu dalam potty training. Bila anak anda pakai Rock-tak Baby potty pants, mereka lebih in-tune dengan badan mereka.

Did we also mention anda berpotensi jimat BERIBU RINGGIT kalau tukar kepada reusable potty pants kami berbanding disposables? 😏 Tak leceh mana pon awak. Anak kencing? Bilas potty pants dengan air paip, masuk washing machine, jemur. DONE. Berak pula? Buang najis dalam jamban, bilas, masuk washing machine, jemur. DONE. Masa yang anda spend basuh potty pants jauh lebih sekejap berbanding basuh tilam, cadar dan semua yang terkena najis, lipat, pasang cadar bersih, mop lantai etc
==================================
Nak tau lebih lanjut? Boleh whatsapp sy di 0193893891.
#pottypants #pottytrainingpants #pottymalaysia #pottypantsmalaysia #pottytrainingpantsmalaysia #diapersmalaysia

Lil' Zafeera is 1 year 9 months old, 10+ kg, and is wearing Rock-tak Baby pull-up potty pants snapped in S setting (height). #clothdiapers #clothdiapersmalaysia #pottypantsmalaysia #pottytrainingpantsmalaysia #pottypants #pottytrainingpants #diapersmalaysia

Lil' Zafeera is 1 year 9 months old, 10+ kg, and is wearing Rock-tak Baby pull-up potty pants snapped in S setting (height).
#clothdiapers #clothdiapersmalaysia #pottypantsmalaysia #pottytrainingpantsmalaysia #pottypants #pottytrainingpants #diapersmalaysia

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
TRAINING PANTS MERK VELVE sudah datang lagi yaa ^^
(1produsen dengan cluebebe)
.
Hi Moms...ada yang baru nih ^^ yaitu training pants merk velve
🍃Design slim
🍃Dapat menampumg 1* pipis
🍃Dilapisi dengan kain pul sehingga waterproof tapi tetap breathable
🍃Karet paha elastis sehingga tidak akan menimbulkan bekas kemerahan pada kulit
🍃Anti ruam ^^
🍃Motif yang super cute😍
🌸Size S: 6-9kg: 1set @67rb
🐣🐣🐣1 SET ISI 2PCS🐣🐣🐣
.
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantsvelve #velveeasypants #trainingpantscluebebe #velvemurah #klodizmurah #jualvelve #jualklodiz #jualtrainingpants #trainingpantslucu #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
TRAINING PANTS MERK VELVE
(1produsen dengan cluebebe)
.
Hi Moms...ada yang baru nih ^^ yaitu training pants merk velve
🍃Design slim
🍃Dapat menampumg 1* pipis
🍃Dilapisi dengan kain pul sehingga waterproof tapi tetap breathable
🍃Karet paha elastis sehingga tidak akan menimbulkan bekas kemerahan pada kulit
🍃Anti ruam ^^
🍃Motif yang super cute😍
.
🌸Size L: 13-17kg: 1set @73rb
🌸Size XL: 17-22kg: 1set @76rb
🐣🐣🐣1 SET ISI 2PCS🐣🐣🐣
.
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantsvelve #velveeasypants #trainingpantscluebebe #velvemurah #klodizmurah #jualvelve #jualklodiz #jualtrainingpants #trainingpantslucu #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
🐘🐘TRAINING PANTS KLODIZ XL (14-17kg) 40.000🐘🐘
.
.
🐻Apa itu training pants?
Training pants adalah celana yg didesain khusus agar anak dapat meninggalkan kebiasaan mengompol.
Latih anak belajar pipis sendiri menggunakan training pants :)
.
Klodiz adalah salah satu merk training pants yang kualitasnya oke:
🐇untuk bb 14-17kg
🐫Bisa untuk 1* pipis
🦄Bahannya katun
🐣Inner ditengah agak tebal
🐨Bentuknya slim dan cocok untuk anak berbadan slim
🐝Motifnya lucu2, dan
🐢Karetnya awet (tidak gampang melar)
🐘Harga: 40.000 per pcs
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantklodiz #trainingpantklodizmurah #trainingpantsklodizmurah #jualtrainingpants #klodiz #klodizmurah #jualklodiz #trainingpantslucu #klodizmurah #jualklodiz #juzlkodizmudah #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
TRAINING PANTS MERK VELVE
(1produsen dengan cluebebe)
.
Hi Moms...ada yang baru nih ^^ yaitu training pants merk velve
🍃Design slim
🍃Dapat menampumg 1* pipis
🍃Dilapisi dengan kain pul sehingga waterproof tapi tetap breathable
🍃Karet paha elastis sehingga tidak akan menimbulkan bekas kemerahan pada kulit
🍃Anti ruam ^^
🍃Motif yang super cute😍
🌸Size M: 9-13kg: 1set @70rb
🐣🐣🐣1 SET ISI 2PCS🐣🐣🐣
.
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantsvelve #velveeasypants #trainingpantscluebebe #velvemurah #klodizmurah #jualvelve #jualklodiz #jualtrainingpants #trainingpantslucu #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
TRAINING PANTS MERK VELVE
(1produsen dengan cluebebe)
.
Hi Moms...ada yang baru nih ^^ yaitu training pants merk velve
🍃Design slim
🍃Dapat menampumg 1* pipis
🍃Dilapisi dengan kain pul sehingga waterproof tapi tetap breathable
🍃Karet paha elastis sehingga tidak akan menimbulkan bekas kemerahan pada kulit
🍃Anti ruam ^^
🍃Motif yang super cute😍
.
Untuk ukurannya ada 4 size:
🌸Size S: 6-9kg: 1set @67rb
🌸Size M: 9-13kg: 1set @70rb
🌸Size L: 13-17kg: 1set @73rb
🌸Size XL: 17-22kg: 1set @76rb
🐣🐣🐣1 SET ISI 2PCS DENGAN MOTIF YANG SAMA🐣🐣🐣
.
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantsvelve #velveeasypants #trainingpantscluebebe #velvemurah #klodizmurah #jualvelve #jualklodiz #jualtrainingpants #trainingpantslucu #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
🐘🐘TRAINING PANTS KLODIZ L (11-14kg) 36.500🐘🐘
.
.
🐻Apa itu training pants?
Training pants adalah celana yg didesain khusus agar anak dapat meninggalkan kebiasaan mengompol.
Latih anak belajar pipis sendiri menggunakan training pants :)
.
Klodiz adalah salah satu merk training pants yang kualitasnya oke:
🐇untuk bb 11-14kg
🐫Bisa untuk 1* pipis
🦄Bahannya katun
🐣Inner ditengah agak tebal
🐨Bentuknya slim dan cocok untuk anak berbadan slim
🐝Motifnya lucu2, dan
🐢Karetnya awet (tidak gampang melar)
🐘Harga: 36.500 per pcs
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌BBM: D66586D6
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantklodiz #trainingpantklodizmurah #trainingpantsklodizmurah #jualtrainingpants #klodiz #klodizmurah #jualklodiz #trainingpantslucu #klodizmurah #jualklodiz #juzlkodizmudah #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

Go follow @iraclodi @iraclodi @iraclodi
.
.
#Repost @iraclodi with @repostapp
・・・
🐘🐘TRAINING PANTS KLODIZ XXL (17-20Kg) 40.000🐘🐘
.
.
🐻Apa itu training pants?
Training pants adalah celana yg didesain khusus agar anak dapat meninggalkan kebiasaan mengompol.
Latih anak belajar pipis sendiri menggunakan training pants :)
.
Klodiz adalah salah satu merk training pants yang kualitasnya oke:
🐇untuk bb 17-20kg
🐫Bisa untuk 1* pipis
🦄Bahannya katun
🐣Inner ditengah agak tebal
🐨Bentuknya slim dan cocok untuk anak berbadan slim
🐝Motifnya lucu2, dan
🐢Karetnya awet (tidak gampang melar)
🐘Harga: 40.000 per pcs
.
Info lebih lanjut bisa melalui:
💌Line: iraclodi2 atau @gcj8529d
💌Whatsapp: 0857 8616 9579
.
#trainingpant #trainingpants #trainingpantmurah #trainingpantsklodiz #trainingpantklodiz #trainingpantklodizmurah #trainingpantsklodizmurah #jualtrainingpants #klodiz #klodizmurah #jualklodiz #trainingpantslucu #klodizmurah #jualklodiz #juzlkodizmudah #toilettrainning #pottypants #pottytraining #pottytrainingmurah #jualpottytraining #jualtoilettraining

When you are trying to reach your destination but your wife keeps hanging out in places like this 🚺⚠🤣 #pottypants #anniversarytour

Most Popular Instagram Hashtags