#potatopuffs

1146 posts

TOP POSTS

12.2.16
She's my shawttty, my wife🐸 #potatopuffs go tops!!!

Potato puffs at Gregoire in the rainy morning #potatopuffs #gregoire #berkeley

Seafood Potato Puffs @satiabledelights is a win! "Get dere, get dere" . .. πŸƒπŸ½ they were hmmm hmmm good! #satiabledelightscafe #soverignvillageportmore #foodporn #potatopuffs #getthere

λ‚˜μ˜¨κΉ€μ— λ°°κ³ ν””κΉŒμ§€ν•΄κ²°ν•΄λ²„λ¦΄λ €κ³ 
.
.
.
#Berkeley #gregoire #potatopuffs #steak

Our christmas dinner last year - Beef Wellington, Caprese Salad and Cheesy Potato Puffs - I wonder what the menu this year will beπŸ˜‹ #beefwellington #caprese #potatopuffs #christmasdinner #homemade

Yummy in my tummy #potatopuffs

When we go down, we go down together. When we said best friends, we ment forever πŸ˜πŸ‘―πŸ·πŸ’–
#littlenappies #membershipgirls #potatopuffs #wine #thebasement

MOST RECENT

These mashed potato puffs are so easy to make. The #littlechefs enjoyed mixing the ingredients together, peeling and cutting not so much πŸ˜… .......................................................
#dannislittlekitchen #cookingclass #cookingclasses #cookingwithlove #cookingwithkids #kidscancook #kidsactivities #kidsinthekitchen #montessori #montessoriathome #montessoriinspired

Frozen Fried Potato Puffs.
.
Bite-sized formed potatoes that cook-up fluffy and crispy every time. Perfect for a breakfast menu, kids meal or any place you want to add a little extra fun.
Dijual dalam kemasan repack tanpa label , dengan berat 500gr.
Harga : Rp. 23.000/ pack
Imported fom Canada, Halal Certified.
Cocok juga untuk disajikan di resto dan cafe lho πŸ‘πŸ‘ .

#potatopuffs #jualpotatopuffs #potatopompom #potatopuffsmurah #tattertots #masakpraktis #menucafe #sajiancafe #potato

🍱| food's always better with friends πŸ‘―party at Gregoire's! #squadgoals

Walter's, a Larchmont/Mamaroneck institution! ... And you wouldn't know I'm from New York unless you get me talking about hot dawgs. πŸ˜‚πŸŒ­πŸ‘Œ Wait for the surprise guest spot at the end! (Or all throughout on my sunglasses!) -- #roadsidereview #foodie #hotdogs #hotdawgs #hotdogsorlegs #relish #frenchfries #curlyfries #potatopuffs #yummy @jennafain

@Regrann from @ira.kusumawardhani - Bikin steak udah gak repot lagi sekarang 😘
.

Serba praktis pake bumbu dari Jay's Kitchen. Tinggal tambahin sayur plus kentang2an, bisa pake potato wedges, mashed potato atau potato puff. Semuanya lengkap ada di @feez4licious πŸ‘
Order via tokopedia ongkir gojek flat 15.000, ongkir gojek free via Shopee
.
.
#homemade #macuisine #easycooking #homecooking #cookingram #masakprakstis #beefsteak #resepbeefsteak #beefsteakrecipe #blackpepper #barbeque #totertots #potatopuffs #potatowedges #mashedpotato #steakdaging #steakdagingsapi #foodpic #foodporn #likeforlike - #regrann #jayskitchen

Bikin steak udah gak repot lagi sekarang 😘
Serba praktis pake bumbu dari Jay's Kitchen. Tinggal tambahin sayur plus kentang2an, bisa pake potato wedges, mashed potato atau potato puff. Semuanya lengkap ada di @feez4licious πŸ‘
.
.
#homemade #macuisine #cookingram #masakprakstis #beefsteak #resepbeefsteak #beefsteakrecipe #blackpepper #barbeque #totertots #potatopuffs #potatowedges #mashedpotato #steakdaging #steakdagingsapi #foodpic #foodporn #likeforlike

Pelengkap sajian hidangan steak , burger, fried chicken, fish n chips, etc. Digadoin aja juga udah enak karena udah ada bumbunya.
Cocok juga buat sajian di resto dan cafe.
.
.
Potato Wedges
Harga Rp. 24.000/500gr

Import , Halal Certified
Gojek only kirim dari Jatikramat - Bekasi, ke area Jabodetabek, ongkir cuma 15.000, belanja via Tokopedia dan gratis ongkir gojek via Shopee
For order and further info, WA 08161875967
.
.
#potatopuffs #potatowedges #jualkentanggoreng #frozenfoodbekasi #kentanggoreng #jualkentangwedges

Imagine the creamiest mashed potatoes you've ever had...now multiply that by 10 and deep fry them and you'll get these melt in your mouth potato puffs! πŸ˜‹πŸ˜‹ Paired with a homemade creamy sauce that changes every month, these puffs will bring you to foodie heaven 😍😍 πŸ“Berkeley, CA (2016) #gregoire #potatopuffs #berkeley #bayarea #home #california #pbhometownfaves

Favoritnya orang serumah πŸ‘πŸ˜
.
.
Pelengkap sajian hidangan steak , burger, fried chicken, fish n chips, etc. Digadoin aja juga udah enak karena udah ada bumbunya.
Cocok juga buat sajian di resto dan cafe.
.
.
Potato Wedges
Harga Rp. 24.000/500gr

Import , Halal Certified
Gojek only kirim dari Jatikramat - Bekasi, ke area Jabodetabek, ongkir cuma 15.000, belanja via Tokopedia dan Shopee
For order and further info, WA 08161875967
.
.
#potatopuffs #potatowedges #jualkentanggoreng #frozenfoodbekasi #kentanggoreng - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags