[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#portableaudio

9967 posts

TOP POSTS

Retail is all in the detail. Our compact design goes well with the clean lines on display in the Men's section at classy retailer, Bergdorf Ggodman. #portableaudio #unique #artofinnovation

Simple but effective, the Audiolab M-DAC Mini. Full review online now at whathifi.com.
_____
#audiolab #hifi #dac #portableaudio #headfi

My saturday on the road😎. #portableaudio

A #portableaudio marriage made in heaven. The #chordelectronics Poly is now available. Details on stereo.net.au
#headfi #chordmojo #chordmojopoly

Get unmatched clarity and detail with the KSE1500. Thanks @banh.tuan.an for the πŸ“·.

The @chordelectronics Poly was formally launched yesterday. DAR considers its implications for portable and home audio - at Darko.Audio. #darkoaudio #chordpoly #futurefi #portableaudio

MOST RECENT

These are the KZ ZS6 quad driver earphones. That's 4 drivers in each earphone. still working on my review of them #earphones #techmanz #portableaudio #wargasm #headfi #highdefinition #highres #highend #audiophile #hifi #inear #music #spotify #itunes #asmr #musiclove #tunes #iem #iems

The @chordelectronics Poly was formally launched yesterday. DAR considers its implications for portable and home audio - at Darko.Audio. #darkoaudio #chordpoly #futurefi #portableaudio

The @effectaudio Bespoke service allows you to craft special, off-menu cables featuring unique wire configurations from their entire lineup. Design your dream cable with us today.

#musicsanctuary #effectaudio #bespoke #aresii #erosii #thorsilver #leonidas #mars #handmade #oneofakind #cables #audiophile #portableaudio #hiresaudio #headfi

IT'S FRIDAY!!!! Turn the volume up with @audioprosound Available at #SansPereShop

TGIF !
Halooo hai selamat siang Auxphile!
Kembali lagi ke jajaran pernak pernik audio yang memanjakan telinga di harga 500rb-an

Kali ini kita jelajah Eropa sedikit, Yap produk Jerman, Sennheiser!
Sennheiser HD-202ii

Headphone ini bertipe closed-back, dan over ear, dengan material plastik tapi bukan berarti Build Quality nya jelek. Plastik yang digunakan ringan, lentur dan kuat kok. Dari sisi kenyamanan, busa pada pad dan headband nya cukup empuk. Tapi lumayan panas sih dipake, jadi seringkali keringetan kalo dipake diruangan non AC.
Masuk ke sisi SQ, cans ini berkarakteristik warm dengan bass yang ajib. Separasi dan staging nya cukup detail, sehingga cocok juga dijadikan headset gaming. Berikut ulasan lengkap nya.
Low :
Berbanding terbalik dengan adiknya (HD201) yang tipis banget bass nya. Punchy nya dapet, tapi untuk double kick drum masih belum dapet jelas. Speednya gak ngejar.
Mid :
Mid nya sih standard, lebih enak pake HD2k. Ini vokal nya kurang ke tengah, masih saut2an kiri-kanan gitudeh. Tapi pelafalan dan detail masih cukup baik.
High :
Walau berkarakter warm dengan bass gede, tapi ternyata cring nya juga dapet kok. Di lagu2 akustik petikan gitar nya masih nyaman. Meski kurang lebar kiri-kanan nya, but overall worth untuk harga segini~

Harga? IDR 530rb aja, beda dikit sih sama Takstar HD2k tapi untuk basshead, admin lebih saranin ini headphone. Silahkan bergalau riaa~
Bagaimana?
Berminat? Atau ingin konsultasi lebih jauh seputar audio atau gaming gear?
Hubungi kami di
Line : http://bit.ly/audiophile_store
WhatsApp : 0822 2651 2361
#jualheadphone #headphones #headphonemurah #sennheiser #hd202 #headphonemusic #audiophile #audio #bassaudio #musiclove #pasukankerehore #eargasms #surround #original #csgo #audiokerehore #audiomurah #lifestyle #audiotech #audiotechnica #headset #gamingheadset #gamingpc #JOOX #Spotify #itunes #portableaudio #hifi

### DELTA Prodio D10P ###
.
10" Portable Active Speakers
"Polypropylene Enclosure Speaker (Plastic)"
.
"Great Choice for your Mobile Event "
.
Features:
- 10" Speakers
- 2 Microphone / Instrument Input
- Radio FM
- Bluetooth
- USB Port
- SD/MMC
- RCA input / output
- Remote
- Battery up to 6 Hour
.
Bonus (FREE):
- 2 Handheld Wireless Microphone
.
Price β†’ 2,250jt
.
Info & Order β†’ 0818.06.181.080 (WA/SMS)
.
#theosmusicjkt
#deltaprodio #activespeaker #portablespeaker #portablemixer #speakeraktif #mixerportable #speakerportable #soundsystem #jualspeaker #jualspeakeraktif #jualportablespeaker #jualaudio #jualspeakerportable #jualmixer #jualmixerportable #jualampli #jualampliportable #portableaudio

### DELTA Prodio D10P ###
.
10" Portable Active Speakers
"Polypropylene Enclosure Speaker (Plastic)"
.
"Great Choice for your Mobile Event "
.
Features:
- 10" Speakers
- 2 Microphone / Instrument Input
- Radio FM
- Bluetooth
- USB Port
- SD/MMC
- RCA input / output
- Remote
- Battery up to 6 Hour
.
Bonus (FREE):
- 2 Handheld Wireless Microphone
.
Price β†’ 2,250jt
.
Info & Order β†’ 0818.06.181.080 (WA/SMS)
.
#theosmusicjkt
#deltaprodio #activespeaker #portablespeaker #portablemixer #speakeraktif #mixerportable #speakerportable #soundsystem #jualspeaker #jualspeakeraktif #jualportablespeaker #jualaudio #jualspeakerportable #jualmixer #jualmixerportable #jualampli #jualampliportable #portableaudio

### DELTA Prodio D10P ###
.
10" Portable Active Speakers
"Polypropylene Enclosure Speaker (Plastic)"
.
"Great Choice for your Mobile Event "
.
Features:
- 10" Speakers
- 2 Microphone / Instrument Input
- Radio FM
- Bluetooth
- USB Port
- SD/MMC
- RCA input / output
- Remote
- Battery up to 6 Hour
.
Bonus (FREE):
- 2 Handheld Wireless Microphone
.
Price β†’ 2,250jt
.
Info & Order β†’ 0818.06.181.080 (WA/SMS)
.
#theosmusicjkt
#deltaprodio #activespeaker #portablespeaker #portablemixer #speakeraktif #mixerportable #speakerportable #soundsystem #jualspeaker #jualspeakeraktif #jualportablespeaker #jualaudio #jualspeakerportable #jualmixer #jualmixerportable #jualampli #jualampliportable #portableaudio

Most Popular Instagram Hashtags