#port

MOST RECENT

Alhamdulillah semalam kita dah buka dengan senang hati dan Alhamdulillah lagi sebab dah ada customer! Hahahahaha. Hati gumbira bukan kepalang!
.
"Ejud Game Port" adalah tempat bermain PS4 yang berkonsepkan rumah. Kita tak pakai sofa tapi kita ada bean bag, air bag yang kat pantai tu, bantal kekabu dan bantal comel. Semalam dah ada yang matanya "tewas" kerana selesa. Hahaha.
.
Kepada yang belum cuba marilah. Hari ini masih promosi RM5/jam sahaja. Murah gila kan?
.
#ejudgameport #gameport #game #port #kickstart #kickstartcafe #cafe #santai #ps4 #playstation4 #relax #promotion

Vistas del Misisipi, St. Claude y Lower Ninth Ward. #tbt

Vistas del Misisipi, St. Claude y Lower Ninth Ward. #tbt



うらやましい〜 の図
切なそう(笑)

BE KOBE は並ぶのめんどっちくて映えてる人のを撮るスタイル💍
夕陽が綺麗でそっちに釘付けだった🌇

#bekobe#sunset#port#wedding #神戸#夕日#神戸港#ルミナリエ#神戸タワー#旅行記

The one thing that survived a long time was the British built screw pile at Calicut. One end stood close to the customs Bungalow and the other end went as far as 4km in the mid 1800’s. This screw pile was called as ‘Kadal Palam’ or sea bridge. The Jetty as it thence got termed was shortened to some174 yards (500ft long). This screw pile pier of Calicut was built in 1871 at the cost of Rs 64,000. Until it was fully operational, the pier built to receive the Prince of Wales at Beypore was used. The pier served as a dock for transporting & boarding troops. Today the historical cast iron Jetty is lost and only a few forlorn pillars are testament to the lost glory of that great trading port that once dictated the fortunes of medieval Malabar.

#vsco#vscocam#instagood#instacool#indiashutterbugs#indiapictures#indiagram#vscoindia#travelgram#photogram#picoftheday#pier#screwpiles#trending#malabar#innerpeace#mothernature#bliss#theview#history#colorsofindia#arabiansea#port#kozhikode#northkerala#shotzdelight#moodygrams#monsoon#outcast#desi_diaries

Salam HI SPEED!
..
“ Saya ingin menjadi “bintang” di perusahaan” ujar Aji, salah satu peserta. Keinginan ini lah yang selalu muncul di pikiran setiap pegawai
..
Nah, kali ini PT@terminalteluklamong mengadakan pelatihan dengan tema “Becoming Star Employee” dengan harapan para pegawai @terminalteluklamong memiliki karakter “The Climber”, yaitu individu yang tertarik dan berani menghadapi segala masalah dan tantangan pekerjaan
..
Sebagai perusahaan yang memiliki lebih dari separuh generasi millennial, pelatihan ini diharapkan mampu mengkorelasikan antara emosional dan intelektual yang sangat berpengaruh dalam memberikan performa terbaiknya kepada perusahaan
..
Terminal Teluk Lamong Yes ! Go ! Great !
#generasimillenial #bumn #pelindo3 #port #internationalport #exploresurabaya

Most Popular Instagram Hashtags