[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#poriterbuka

MOST RECENT

"JERAEAT SUSAH NAK TUMBUH, KULIT MAKIN LEMBUT DAN CERAH"
.
.
2 minggu pakai detox mask dah nampak kesan? Jangan fikir produk natural tak boleh nampak kesan dengan pantas tau.
.
.
Detox mask adalah produk laku keras Temyracle tau. Korang nak tahu tak kenapa banyak positif feedback yang kami dapat dari pengguna?
.
.
Detox mask punya peranan adalah untuk :
1.Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan produk sebelum ni
2.Mengatasi masalah jerawat
3.Menjadikan kulit halus dan glowing
.
.
So, kalau uolss ada masalah seperti di atas, korang boleh cuba detox mask organic dari Temyracle sebab ia membantu membuang segala kotoran di muka uolss tau and hasil daripada campuran honey, mask ni buatkan kulit uolss glowing.
.
.
TEMYRACLE DETOX FACE MASK
.
.
Khasiat :
✔Merawat muka yang breakout akibat skincare merbahaya
✔Mengurangkan jerawat kritikal
✔Merawatmuka kusam
✔Menghalus & melicinkan wajah
✔Melembabkan kulit
.
.
Bahan-bahan:
💯Organic tumeric
💯Manuka honey
💯Geranium essential oil
.
.
Berat : 50gm
.
.
Cara guna :
Boleh diguna hari-hari.
Basuh muka, ambil sedikit detox mask, sapu rata pada muka. Biar selama 20-30min, cuci bersih.
*boleh dicampur air perahan lemon/natural yogurt.
.
.
Temyracle detox face mask - RM42
*exclude postage .
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jeragat #parut #parutjerawat #parutdegil #kusam #poriterbuka #kulitberminyak #kulitbreakout
#skincareorganik #skincarenatural #skincarenaturalmalaysia #skincareterbaik #skincaremalaysia #tipscantik #produkhomemade #tipskecantikan #sayajualskincare #temyracle #temyraclesayamesticari #maskermurah #maskerorganik #maskerjerawat #scrubmurah #scrubmalaysia #scruborganik #scrubbadan #scrubcoffee

Dulu kulit kusam. Jeragat nampak ketara. Tapi tidak lagi sekarang. Dengan penggunaan secara konsisten Mylea Freckles Serum. Alhamdulillah. Hasilnya terbaik!!
.
🌸 SERUM MYLEA 100% MENGGUNAKAN RAMUAN SEMULAJADI 🌸
.
🍀 Mineral
🍀 Minyak zaitun
🍀 Timun
🍀 Lemon
🍀 Minyak kelapa dara
🍀 Vitamin E
🍀 Delima
.
👍 Sangat aktif dengan kombinasi saintifik makmal & telah diuji oleh pakar perubatan yang hebat.
.
👍 Lulus KKM (NOT160300607K)
.
Meh risik2 MYLEA FRECKLES SERUM ni. Whatsapp Atie ye 😘
📲 017 9363 910
.
http://wasap.my/60179363910/MFS
.
Harga diskaun & free gift menanti anda.. 😊
.
🧕 Agent Mylea™ Skincare Malaysia
👍 ID No. 05/03/07
📱 +6017 9363 910 (Atie)
📫 Postage: 1Malaysia
.
#mylea2u #mylea #myleaskincare #myleafrecklesserum #myleahoneysoap #myleahairexpert #tipscantiksemulajadi #myleateamjiey #myleateamdila #igshop #beauty #jeragat #jerawat #bekasjerawat #sunburn #poriterbuka #blackhead #whitehead #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #kulitberparut #promosigegar2018 #myleacombo2018 #hargaterjungaung #myleacustomerfeedback #myleacustomertestimoni #freckles #pimples

ISTIMEWANYA MYLEA FRECKLES SERUM

Nak tahu apa yang best sangat serum MYLEA FRECKLES SERUM ni 🌺 Serum yang dicipta khas secara klinikal untuk menghapuskan JERAGAT yang kaya dengan bahan aktif semula jadi.
🌺 Ia mengandungi minyak zaitun, Vit C & Vit E yang bagus untuk memelihara kulit dari segala faktor penyebab jeragat.
🌺 Ia cepat meresap dalam kulit, kulit terasa segar dan ia tidak melekit.
🌺 Sebotol serum tahan selama 60 hari - 90 hari . (atas penggunaan)
🌺 Ia tidak menipiskan kulit seperti setengah krim jeragat lain.
🌺 Jaminan KESELAMATAN ( Lulus KKM , NOT160300607K)
🌺 Bebas bahan kimia dan merkuri.
Ramai yang cakap serum jeragat ini TERBAIK setakat ini.

Banyak bukti testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. 😘

KAMI PAKAR DALAM MENGHAPUSKAN JERAGAT

ISTIMEWANYA MYLEA FRECKLES SERUM

Nak tahu apa yang best sangat serum MYLEA FRECKLES SERUM ni? 🌺 Serum yang dicipta khas secara klinikal untuk menghapuskan JERAGAT yang kaya dengan bahan aktif semula jadi.
🌺 Ia mengandungi minyak zaitun, Vit C & Vit E yang bagus untuk memelihara kulit dari segala faktor penyebab jeragat.
🌺 Ia cepat meresap dalam kulit, kulit terasa segar dan ia tidak melekit.
🌺 Sebotol serum tahan selama 60 hari - 90 hari . (atas penggunaan)
🌺 Ia tidak menipiskan kulit seperti setengah krim jeragat lain.
🌺 Jaminan KESELAMATAN ( Lulus KKM , NOT160300607K)
🌺 Bebas bahan kimia dan merkuri.
Ramai yang cakap serum jeragat ini TERBAIK setakat ini.

Banyak bukti testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. 😘

KAMI PAKAR DALAM MENGHAPUSKAN JERAGAT

ISTIMEWANYA MYLEA FRECKLES SERUM

Nak tahu apa yang best sangat serum MYLEA FRECKLES SERUM ni? 🌺 Serum yang dicipta khas secara klinikal untuk menghapuskan JERAGAT yang kaya dengan bahan aktif semula jadi.
🌺 Ia mengandungi minyak zaitun, Vit C & Vit E yang bagus untuk memelihara kulit dari segala faktor penyebab jeragat.
🌺 Ia cepat meresap dalam kulit, kulit terasa segar dan ia tidak melekit.
🌺 Sebotol serum tahan selama 60 hari - 90 hari . (atas penggunaan)
🌺 Ia tidak menipiskan kulit seperti setengah krim jeragat lain.
🌺 Jaminan KESELAMATAN ( Lulus KKM , NOT160300607K)
🌺 Bebas bahan kimia dan merkuri.
Ramai yang cakap serum jeragat ini TERBAIK setakat ini.

Banyak bukti testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. 😘

KAMI PAKAR DALAM MENGHAPUSKAN JERAGAT

ISTIMEWANYA MYLEA FRECKLES SERUM

Nak tahu apa yang best sangat serum MYLEA FRECKLES SERUM ni? 🌺 Serum yang dicipta khas secara klinikal untuk menghapuskan JERAGAT yang kaya dengan bahan aktif semula jadi.
🌺 Ia mengandungi minyak zaitun, Vit C & Vit E yang bagus untuk memelihara kulit dari segala faktor penyebab jeragat.
🌺 Ia cepat meresap dalam kulit, kulit terasa segar dan ia tidak melekit.
🌺 Sebotol serum tahan selama 60 hari - 90 hari . (atas penggunaan)
🌺 Ia tidak menipiskan kulit seperti setengah krim jeragat lain.
🌺 Jaminan KESELAMATAN ( Lulus KKM , NOT160300607K)
🌺 Bebas bahan kimia dan merkuri.
Ramai yang cakap serum jeragat ini TERBAIK setakat ini.

Banyak bukti testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. 😘

KAMI PAKAR DALAM MENGHAPUSKAN JERAGAT

ISTIMEWANYA MYLEA FRECKLES SERUM

Nak tahu apa yang best sangat serum MYLEA FRECKLES SERUM ni? 🌺 Serum yang dicipta khas secara klinikal untuk menghapuskan JERAGAT yang kaya dengan bahan aktif semula jadi.
🌺 Ia mengandungi minyak zaitun, Vit C & Vit E yang bagus untuk memelihara kulit dari segala faktor penyebab jeragat.
🌺 Ia cepat meresap dalam kulit, kulit terasa segar dan ia tidak melekit.
🌺 Sebotol serum tahan selama 60 hari - 90 hari . (atas penggunaan)
🌺 Ia tidak menipiskan kulit seperti setengah krim jeragat lain.
🌺 Jaminan KESELAMATAN ( Lulus KKM , NOT160300607K)
🌺 Bebas bahan kimia dan merkuri.
Ramai yang cakap serum jeragat ini TERBAIK setakat ini.

Banyak bukti testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. 😘

KAMI PAKAR DALAM MENGHAPUSKAN JERAGAT

Detox mask adalah produk laku keras Temyracle tau. Korang nak tahu tak kenapa banyak positif feedback yang kami dapat dari pengguna?
.
.
Detox mask punya peranan adalah untuk :
1.Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan produk sebelum ni
2.Mengatasi masalah jerawat
3.Menjadikan kulit halus dan glowing
.
.
So, kalau uolss ada masalah seperti di atas, korang boleh cuba detox mask organic dari Temyracle sebab ia membantu membuang segala kotoran di muka uolss tau and hasil daripada campuran honey, mask ni buatkan kulit uolss glowing.
.
.
TEMYRACLE DETOX FACE MASK
.
.
Khasiat :
✔Merawat muka yang breakout akibat skincare merbahaya
✔Mengurangkan jerawat kritikal
✔Merawatmuka kusam
✔Menghalus & melicinkan wajah
✔Melembabkan kulit
.
.
Bahan-bahan:
💯Organic tumeric
💯Manuka honey
💯Geranium essential oil
.
.
Berat : 50gm
.
.
Cara guna :
Boleh diguna hari-hari.
Basuh muka, ambil sedikit detox mask, sapu rata pada muka. Biar selama 20-30min, cuci bersih.
*boleh dicampur air perahan lemon/natural yogurt.
.
.
Temyracle detox face mask - RM42
*exclude postage .
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jeragat #parut #parutjerawat #parutdegil #kusam #poriterbuka #kulitberminyak #kulitbreakout
#skincareorganik #skincarenatural #skincarenaturalmalaysia #skincareterbaik #skincaremalaysia #tipscantik #produkhomemade #tipskecantikan #sayajualskincare #temyracle #temyraclesayamesticari #maskermurah #maskerorganik #maskerjerawat #scrubmurah #scrubmalaysia #scruborganik #scrubbadan #scrubcoffee

NGERI BETUL JERAWAT TUMBUH NON STOP DI WAJAH,NI SEMUA GARA2 SALAH PAKAI PRODUK!
jerawat merkuri akan naik nonstop dia juga akan meninggalkan parut hitam taw!

ALHAMDULILLAH syukur sangat nampak iklan FSL hari tu, perbezaan luar biasa setelah konsisten pakai 2 minggu . now skin saya dah semakin pulih,

awak2 ada masalah sama mcm ni? Jerawat besar & berdenyut2? Tunggu apa lgi?

FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore

Have a nice day peeps
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Check your skin care routine today
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Contact me
0199450313
Sharifahsyahmahatikah@gmail.com

#marykay #marykaysungaiular #marykaykuantan #marykaymalaysia #likeforlike #follow #follow4follow #iggers #beauty #consultant #love #smile #instadaily #instabeauty #life #beautiful #mua #celebrity #flawless #cantik #bersih #tawaranhebat #mkmen #poriterbuka #wanitacantik #promosi #tipscantik #timewise #poreminimizer #bestseller

Untuk pemilihan foundation
1- *kenal foundation anda*
❤jgn pakai foundation suke hati yg bleh rosakkan kulit muka (jangka masa panjang)

2- *kene tahu jenis foundation yg sesuai dengan jenis kulit*
❤kulit kering
❤kulit berminyak

3- *tahu tona kulit*
❤haa..yg ni main peranan taw.slh warna jadi kelabu asap😅
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Contact me
0199450313
Sharifahsyahmahatikah@gmail.com

#marykay #marykaysungaiular #marykaykuantan #marykaymalaysia #likeforlike #follow #follow4follow #iggers #beauty #consultant #love #smile #instadaily #instabeauty #life #beautiful #hotstuff #celebrity #flawless #cantik #bersih #tawaranhebat #mkmen #poriterbuka #wanitacantik #promosi #tipscantik #timewise #poreminimizer #bestseller

PARUT JERAWAT KECUT. WHITE HEAD HILANG..FUH.RECIK UOLLS😘
.
.
.
bukan je buat pori makin virgin. Malah menyelesaikan masalh lain lagi. ..
Harga kotak rm 85, Now PROMOSI RM 68 saahaj.
.
Ws 0139103982
Ws 0139103982

LIANG PORI KEMBALI VIRGIN PADA BOTOL PERTAMA! FOKUS untuk selesaikan MASALAH PORY-PORY TERBUKA 👏🏽 Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu ! Lihat sendiri perubahan size pori-pori anda . Makin mengecil dan makin mengecil and akhirnya pori-pori tertutup.

Byebye pory-pory, say haihai to flawless skin. ❤️
.
One Pore Serum bertindak
🍭MENGECILKAN pori-pori
🍭Mengawal masalah kulit berminyak
🍭Merawat Masalah jerawat
🍭Mernyelesaikan Masalah Jeragat
🍭Pudarkan Parut
🍭Mencerahkan kulit
🍭Merawat Masalah Tona tidak Sekata
.
Bahan import from DUBAI, with particle emas 😍, dalam botol yang exclusive.
1 Kali pump sahaja, JIMAT! .
Lulus KKM.
20ml
Harga kotak rm 85
Harga prmosi rm 68 exc pos, PERCUMA paper beg, percuma gift
.
Ready stok
WS: 013-9103982
WS: 013-9103982

Hye guys💕
.
.
Lepas mandi punya lah kering bibir . Rasa ketat macam hape bibir ni. Tapi zasss scrub guna lip sceub temyracle. Sekejap je bibir jadi moist. Best kan. Cubalah hihi💋😉
.
.
Olive oil merupakan salah satu bahan yang digunakan untuk menghasilkan lipscrub ini. Dimana lipscrub Temyracle berkesan untuk menanggalkan kulit mati di bibir, menghalang bibir merekah dan menjadikan bibir lebih mungil dan merah. Tiada lagi bibir gelap, malah merah bak delima! 💋
.
.
Bahan-bahan:
💯Organic superfine sugar
💯Olive oil
💯Honey

Berat : 30GM
.
.
3 Jenis flavour :
🍫Coco madness - rasa coklat
🍑Sweet passion - rasa passion fruit
🍒Very berry - rasa berries
.
.
Temyracle lip scrub - RM23
*exclude postage .
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220

“FUHHHHH! MACAM DILAHIRKAN SEMULA . KULIT MAKIN LICIN.”
.
Wahhhh! Terkejut betul dapat feedback kalini uoalls! Alhamdulilah, ramai yang macam tak percaya dapat kulit cantik selepas konsisten FSL , ada yang cakap kenapa laa FSL ni dilahirkan lambat . hehe . takpa, HERO memang keluar last

anda ada masalah kulit wajah yang ingin kami bantu ?

JANGAN PIKIR LAMA2, JANGAN SEKSA KULIT .. FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore

Ramai orang cakap Mylea Freckles Serum ni dah la mahal, kecik je botol. Berbaloi ke beli? Mai sini Atie nak bagitahu..
.
👉 Mahal sebab produk bagus.
👉 Tiada kesan sampingan.
👉 100% bahan semulajadi.
👉 Halal & mesra wuduk.
👉 Tak melekit langsung.
👉 Meresap terus ke dalam kulit.
👉 Kecil-kecil pun tahan 2 bulan.
.
Nak tahu lebih lagi, wasap Atie 📲 017 9363 910
.
http://wasap.my/60179363910/MFS
.
🧕 Agent Mylea™ Skincare Malaysia
👍 ID No. 05/03/07
📱 +6017 9363 910 (Atie)
📫 Postage: 1Malaysia
.
#mylea2u #mylea #myleaskincare #myleafrecklesserum #myleahoneysoap #myleahairexpert #tipscantiksemulajadi #myleateamjiey #myleateamdila #igshop #beauty #jeragat #jerawat #bekasjerawat #sunburn #poriterbuka #blackhead #whitehead #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #kulitberparut #promosigegar2018 #myleacombo2018 #hargaterjungaung #skincareroutine #pimples #freckles #acne

Most Popular Instagram Hashtags