[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#poribesar

MOST RECENT

.
Hai semua😊.
.
.
Tak lama lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Marilah kita buat persediaan sebelum menjelang Ramadhan dengan puasa sunat, qiamullail dan membaca Al Quran. Moga diberi umur yg panjang supaya dapat berjumpa bulan Ramadhan pada tahun ini. Amiin.
.
Love,
Syarina😉

.
Mary Kay Mineral Eye Color! .
This mineral-based formula is famous for its oil-absorbing properties, ease of application, excellent coverage and adhesion to skin.
.
Dapatkan segera Eye Color yang sgt cantik ni! boleh create color yg anda suka yg mampu membuatkan mata nampak cantik, gorgeous dan dramatic!
Wow! bestnya! 😍😍😍
.
Whatsapp sis skrg
☎0193095153 | Syarina😉
.
#mineraleyecolor
#mineraleyecolormarykay

Mary Kay Mineral Eye Color! 😍😍😍
.
This mineral-based formula is famous for its oil-absorbing properties, ease of application, excellent coverage and adhesion to skin.
.
Dapatkan segera Eye Color yang sgt cantik ni! boleh create color yg anda suka yg mampu membuatkan mata nampak cantik, gorgeous dan dramatic!
Wow! bestnya! 😍😍😍
.
☎0193095153 | Syarina😉
.
#mineraleyecolor #mineraleyecolormarykay

‼Kebaikan Nufayla Serum‼ ✅Melembabkan kulit ✅Melembutkan kulit
✅Melicinkankan gkulit
✅Mencerahkan kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Kecilkan liang pori
✅Hilangkan jerawat
✅Hilangkan jeragat
✅Tanggal sel kulit mati
✅Bersihkan liang pori
✅Tegangkan wajah
✅Kulit berminyak
✅Kulit kering 🌺Hge Asal Rm 49.90
‼PROMOTION RM 39‼ .
📱Ws 0179771798 .
#nufaylaserum
#testimoninufaylaserum
#serum #produkbumiputera #jerawat #jeragat #parut #kusam #kulitkering #kulitberminyak #whitehead #blackhead #poribesar #liangpori #jerawatbatu #awetmuda #kulittegang #cerah #kulitcerah #lembabkulit #selkulitmati #agentkuantan #agentnufaylaserum #expertserum #lakukeras

‼Kebaikan Nufayla Serum‼ ✅Melembabkan kulit ✅Melembutkan kulit
✅Melicinkankan gkulit
✅Mencerahkan kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Kecilkan liang pori
✅Hilangkan jerawat
✅Hilangkan jeragat
✅Tanggal sel kulit mati
✅Bersihkan liang pori
✅Tegangkan wajah
✅Kulit berminyak
✅Kulit kering 🌺Hge Asal Rm 49.90
‼PROMOTION RM 39‼ .
📱Ws 0179771798 .
#nufaylaserum
#testimoninufaylaserum
#serum #produkbumiputera #jerawat #jeragat #parut #kusam #kulitkering #kulitberminyak #whitehead #blackhead #poribesar #liangpori #jerawatbatu #awetmuda #kulittegang #cerah #kulitcerah #lembabkulit #selkulitmati #agentkuantan #agentnufaylaserum #expertserum #lakukeras

‼Kebaikan Nufayla Serum‼ ✅Melembabkan kulit ✅Melembutkan kulit
✅Melicinkankan gkulit
✅Mencerahkan kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Kecilkan liang pori
✅Hilangkan jerawat
✅Hilangkan jeragat
✅Tanggal sel kulit mati
✅Bersihkan liang pori
✅Tegangkan wajah
✅Kulit berminyak
✅Kulit kering 🌺Hge Asal Rm 49.90
‼PROMOTION RM 39‼ .
📱Ws 0179771798 .
#nufaylaserum
#testimoninufaylaserum
#serum #produkbumiputera #jerawat #jeragat #parut #kusam #kulitkering #kulitberminyak #whitehead #blackhead #poribesar #liangpori #jerawatbatu #awetmuda #kulittegang #cerah #kulitcerah #lembabkulit #selkulitmati #agentkuantan #agentnufaylaserum #expertserum #lakukeras

Sunburn? Ramai takut termasuk la sis hanney, asal nampak cik matahari mula la seram melangit.

Tapi sekarang tak bimbang dah. Ada HERRAZ GLOW SERUM yang di adun dengan ALOE VERA untuk perbaiki balik masalah SUNBURN.

Jomlah try, sebotol RM 39 sm|ss
Postage RM8sm RM12ss

Direct wasap +6011 2887 3632
Direct wasap +6011 2887 3632
Direct wasap +6011 2887 3632
.
.
"SUSUK WAJAH NO1 HALAL N LULUS KKM"
.
AGENT DROPSHIP diperlukan

#FeeltaMuar #feeltaJohor #FeeltaBeauty #HerrazGlowSerum #herrazskincare #feelta #serumwajah #serumjeragat #serumjerawat #serumkusam #serumwangi #serumkulit #serumkorea #jerawat #jerawatpasir #jeragat #poribesar #kusam #whitehead #blackhead #putih #putihsihat #opendropshiper #dropshipwanted #kulitlembut #kulitlicinberseri #kulitlicin #parutjerawat #parutjerawathilang #parutpudar

Sunburn? Ramai takut termasuk la sis hanney, asal nampak cik matahari mula la seram melangit.

Tapi sekarang tak bimbang dah. Ada HERRAZ GLOW SERUM yang di adun dengan ALOE VERA untuk perbaiki balik masalah SUNBURN.

Jomlah try, sebotol RM 39 sm|ss
Postage RM8sm RM12ss

Direct wasap +6011 2887 3632
Direct wasap +6011 2887 3632
Direct wasap +6011 2887 3632
.
.
"SUSUK WAJAH NO1 HALAL N LULUS KKM"
.
AGENT DROPSHIP diperlukan

#FeeltaMuar #feeltaJohor #FeeltaBeauty #HerrazGlowSerum #herrazskincare #feelta #serumwajah #serumjeragat #serumjerawat #serumkusam #serumwangi #serumkulit #serumkorea #jerawat #jerawatpasir #jeragat #poribesar #kusam #whitehead #blackhead #putih #putihsihat #opendropshiper #dropshipwanted #kulitlembut #kulitlicinberseri #kulitlicin #parutjerawat #parutjerawathilang #parutpudar

MENGECILKAN PORI BESAR tanpa merusak struktur kulit. *JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions: Pore Minimizer Serum with Vitamin A* menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual.

Produk ini berupa serum yang *bertindak cepat untuk mengurangi munculnya pori-pori dan memurnikan tekstur kulit.* Produk ini bekerja dengan mengatasi tiga masalah penyebab pori-pori menjadi lebih terlihat yaitu karena kerusakan akibat sinar matahari, produksi minyak berlebih, serta hilangnya kolagen.
😍😍😍 *Kelebihan JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions: Pore Minimizer Serum with Vitamin A*

Ketika serum ini digunakan bersamaan dengan JAFRA Royal Jelly global Longevity Balm selama satu minggu: 🌷77% dari pengguna melihat bahwa ukuran pori-pori mereka nampak lebih mengecil.
🌷73% dari pengguna mengatakan tekstur kulit menjadi lebih halus.

Terdapat 3 bahan utama yang terkandung dalam JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions Pore Minimizer Serum with Vitamin A : 🌷Royal Jelly–
Kompleks bioaktif yang langka dan mengandung lebih dari 20 asam amino, B-kompleks, serta berbagai vitamin penting lainnya.
🌷Vitamin A–
Merupakan antioksidan kuat yang menangkal efek radikal bebas dan meningkatkan perlindungan kulit, serta memiliki sifat pelembab alami kulit.
🌷Ekstrak Biji Lentil (Lentil Seed Extract) Membantu menahan pelebaran pori-pori dan membuat terkstur kulit terlihat lebih halus, lembut, dan tampil sempurna.

Nah, sudah jelas banget kan.. Saatnya kecilkan pori besarmu dengan produk yg aman dan premium dari Jafra 😘

Konsultasi wajah gratis:
WA 085743237697

#poribesar #belijafra #jualjafra #kecilkanpori #pemutihwajah #kulitsehat #cerahalami

Microdermabrasion plus set💖
.
Yess.. Set ni khas untuk korang yang ada masalah pori besar, parut jerawat, kulit tidak rata, kulit bersisik dan semua la yg tak best tu
.
Didalamnya terkandung bahan yg mempunyai gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil
.
Microderma set ada 4 item tau
.
✔Cleanser
✔Moisturizer
✔Microderma refine
✔Pore minimizer
.
So 4 item kat atas tu memang bantu each other.. yang boleh kecilkan pori besar...boleh buat kulit korang lebih halus mulus tulus haaa...😍😍😍
.
Jom whatsapp Eza sekarang utk details lebih lanjut okey😘
.
📱Eza | 018 460 5052
👧Beauty Consultant Marykay Malaysia
.
#marykaykajang#marykaysemenyih#marykayberanang#marykaypuncahsaujana#poribesar#kulitkawah#kulitberkedut#bangi#kajang#langkawi#kajangprima
#marykayselangor#bcmarykay#testimonimarykay#puncaksaujana#putrajaya
#marykaybangi#bazar
#marykaylangkawi
#jerawat#antipenuaan

.
.
MK MEN DAILY FACIAL WASH
.
Kulit lelaki berbeza dgn kulit wanita. Kulit lelaki selalu mengalami masalah kotoran melampau, peluh, minyak, fisiologi dan masalah pencukuran. .
MK Men Daily Facial Wash hebat bertindak untuk :
.
🌀Membersihkan kotoran!
🌀Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara!
🌀Menyediakan kulit untuk langkah mencukur!
🌀Pori pori berasa bersih dengan sepenuhnya!
🌀Meninggalkan rasa lebih licin, segar dan cergas!
🌀Lembut pada kulit tapi berkuasa menghilangkan debu dan kotoran tanpa mengeringkan kulit!
.
.
Whatsapp Cik Mala for free consultation.
.
Much Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#produkselamat #bebasmerkuri #bebaskimia #bebasjerawat #parutpudar #kedaionline #antipenuaan #igshop #jeragat #poribesar #cikgumalaysia #cikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #bruneidarussalam #shaklee #vitaminc #instashopping #onlineshopping #malaysiainstashop #malaywedding #uitmsamarahan #uitmjohor #uitmperak #uitmsabah #uitmmelaka #uitmshahalam #uitmdungun #uitmdihatiku #uitmpuncakalam

. .
Mary Kay Timewise Repair Lifting Bio Cellulose .
Mask yang sangat AWESOME!!
.
Siapa yang rasa umur dia dah banyak dan kulit muka mula mengendur, kedutan sangat ketara, sila laaaaa try mask yg super duper best nii!! 😍
.
Masker baru yg diinspirasikan dari Korea. Perubahan ketara kulit serta merta tegang, lembab dan anajal dalam masa 2 minggu !!
.
🌀Meningkatkan tahap kelembapan kulit selama 24 jam
🌀Kulit lebih berseri, lembut dan licin
🌀Kulit lebih anjal, lebih muda dan lebih bermaya
🌀Mengurangkan penampilan garis2 halus dan kedutan
.
.
Whatsapp Cik Mala cepat !!
.
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
Mary Kay Timewise Repair Lifting Bio Cellulose .
Mask yang sangat AWESOME!!
.
Siapa yang rasa umur dia dah banyak dan kulit muka mula mengendur, kedutan sangat ketara, sila laaaaa try mask yg super duper best nii!! 😍
.
Masker baru yg diinspirasikan dari Korea. Perubahan ketara kulit serta merta tegang, lembab dan anajal dalam masa 2 minggu !!
.
🌀Meningkatkan tahap kelembapan kulit selama 24 jam
🌀Kulit lebih berseri, lembut dan licin
🌀Kulit lebih anjal, lebih muda dan lebih bermaya
🌀Mengurangkan penampilan garis2 halus dan kedutan
.
.
Whatsapp Cik Mala cepat !!
.
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #motifviral #igreview #ctdk #uiamgombak #moodrepublik #kdoll #maskerarang #charcoalmask #honeybeevenom #poribesar #glutathione #gluta #putih #detoks #cantik #bazaarpaknil #dianzvitamin #ephyrapremium #auramen #detox #detoks #aurawhitebubbly #aurawhitwbeauty #secretskinkawaii #secretskinwhite #sayajualmurah

.
.
Mary Kay Timewise Repair Lifting Bio Cellulose .
Mask yang sangat AWESOME!!
.
Siapa yang rasa umur dia dah banyak dan kulit muka mula mengendur, kedutan sangat ketara, sila laaaaa try mask yg super duper best nii!! 😍
.
Masker baru yg diinspirasikan dari Korea. Perubahan ketara kulit serta merta tegang, lembab dan anajal dalam masa 2 minggu !!
.
🌀Meningkatkan tahap kelembapan kulit selama 24 jam
🌀Kulit lebih berseri, lembut dan licin
🌀Kulit lebih anjal, lebih muda dan lebih bermaya
🌀Mengurangkan penampilan garis2 halus dan kedutan
.
.
Whatsapp Cik Mala cepat !!
.
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#produkselamat #bebasmerkuri #bebaskimia #bebasjerawat #parutpudar #kedaionline #antipenuaan #igshop #jeragat #poribesar #cikgumalaysia #cikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #bruneidarussalam #shaklee #vitaminc #instashopping #onlineshopping #malaysiainstashop #malaywedding #uitmsamarahan #uitmjohor #uitmperak #uitmsabah #uitmmelaka #uitmshahalam #uitmdungun #uitmdihatiku #uitmpuncakalam

Ada masalah pori besar ? PRODUK YANG DIGUNAKAN :

1. Golden Herbs Soap (Ahli RM 14.30)
2. Facial Scrub Collagen (Ahli RM 27.65)
3. Xne Facial Spray (Ahli RM 27.65)
4. Matte Sunscreen Spf50 Pa++ (Ahli RM 37.20)
5. Tea Tree Oil Makeup Primer (Ahli RM 34.35)
6. Acne Cream (Ahli RM 33.40)
.
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
.
Atau purchase di sini www.shopee.com.my/shaedah85 (free shipping utk belian rm30 ke atas t&c applied) .
.
.
Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam #poribesar #goldenherbssoap #xnefacialspray #scrubcollagen #mattemoussesunscreen #teatreeprimer #acnecream

“Setelah sebulan saya menggunakan Skivigorate Brush & Acne Prone skin set..perubahan keatas kulit muka saya begitu ketara sekali. Kulit saya tidak lagi berminyak & kurang berjerawat. Selepas menggunakan produk diatas, sya telah bertanya dengan Perunding Kecantikan Marykay iaitu kawan saya sndri ttg kulit saya..”
.
Pada bulan berikutnya, saya telah mencuba produk MK ni iaitu Botanical Effect set F1, di sini lah saya mulai percaya dan yakin produk MK ni. Ni kerana kulit saya lebih kelihatan sihat berbanding dahulu...”
.
.

Best kan kalau dengar cust happy bila dapat result yg bagus setelah menggunakan Mary Kay? Happy cust happy me! 😄
.
Jika uols masih lagi tercari2 skincare yg terbaik dan selamat, jgn ragu2 untuk mencuba Mary Kay tau! Uolss akan ada Beauty Consultant sendiri/personal yg akan guide uolss sampai uols dapat kulit yg cantik dan sihat 😘
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykaymen #sideincome #makeuplover #mua #primerfoundation #healthyskin #healthyskincare #antiagingskincare #letscantik #janganmengata #kulitsihat #kulitcantik #microdermabrasion #poreminimizer #poribesar #botanical #botanicaleffects #timewisemiracle #timewiserepair #skinvigorate #botanicalevo #pinkevo #marykaycleanser

Cantik tak lipstik dik Memey pakai😍😍😍
.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis😍😍😍💗💗
.
☎️ http://www.wasap.my/60133062505/Maryk
.
.
Siti Yatimah Yusoff
Future Sale Director
Beauty Consultant Marykay Malaysia

#Marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah  #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofa  #lipstikmatte  #lipsense #titiancinta #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation #clinique #dermatology #p

Salam sayang💗💗
.
Kalau keluar rumah kena wangi2, nyahkan bau badan 😣😣
Body spritzer Mary Kay meneutralizedkan bau peluh dan bau badan tau 👏👍👍 dan juga selamat! Tidak menghitamkan bahagian ketiak, tidak menjadikan kegatalan dan iritasi👍😃
.
Xsuka pakai perfume? Meh zass jee body spritzer, bau bambooo yg menyegarkan dan ketiak pun tak melekit 😂 tahan 8 bulan pakai siap bole share dgn husband.. sharing is caring kan? 💗💗
.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis😍😍😍💗💗
.
☎️ http://www.wasap.my/60133062505/deoMaryk
.
.
Siti Yatimah
Future Sale Director
Beauty Consultant Marykay Malaysia

#Marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofa  #lipstikmatte  #lipsense #titiancinta  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

Senyumlah😍😍😍
.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis😍😍😍💗💗
.
☎️ http://www.wasap.my/60133062505/Maryk
.
.
Siti Yatimah Yusoff
Future Sale Director
Beauty Consultant Marykay Malaysia

#Marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah  #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofa  #lipstikmatte  #lipsense #titiancinta #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation #clinique #dermatology #p

Apakah masalah yang selalu membelenggu kaum wanita terutama yang baru bersalin??🤔
.
SELULIT😱😱😱😱 .
.
Selulit mmg susah nak dihilangkan..Kini , Mary Kay telah mengeluarkan produk khusus utk masalah selulit uolss tau.
.
"Cellulite Gel Cream " ni sesuai digunakan oleh wanita mahupun lelaki .
.
Ia dapat mengurangkan keketaraan selulit dari semasa ke semasa. Krim gel yang berkuasa ini mengandungi asid glikolik, kafeina, minyak argan, ekstrak bahan botani dan marin. Kulit pasti tampak tegang, sihat, dan anjal .
.
Dah bersedia nak kurangkan selulit? Cellulite Gel Cream pasti dapat membantu uolss😘
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis😍😍😍💗💗
.
☎️ http://www.wasap.my/60133062505/Maryk
.
.
Siti Yatimah Yusoff
Future Sale Director
Beauty Consultant Marykay Malaysia

#Marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah  #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofa  #lipstikmatte  #lipsense #titiancinta #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation #clinique #dermatology #p

Salam sayang💗💗
.
Kalau keluar rumah kena wangi2, nyahkan bau badan 😣😣
Body spritzer Mary Kay meneutralizedkan bau peluh dan bau badan tau 👏👍👍 dan juga selamat! Tidak menghitamkan bahagian ketiak, tidak menjadikan kegatalan dan iritasi👍😃
.
Xsuka pakai perfume? Meh zass jee body spritzer, bau bambooo yg menyegarkan dan ketiak pun tak melekit 😂 tahan 8 bulan pakai siap bole share dgn husband.. sharing is caring kan? 💗💗
.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis😍😍😍💗💗
.
☎️ http://www.wasap.my/60133062505/deoMaryk
.
.
Siti Yatimah
Future Sale Director
Beauty Consultant Marykay Malaysia

#Marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice #dendamaurora #neelofa  #lipstikmatte  #lipsense #titiancinta  #marykay #awetmuda #kawin #kek #coklat #pictures #tudung #hantaran #butik #bazarpaknil #foundation

Most Popular Instagram Hashtags