[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#poribesar

25246 posts

TOP POSTS

・・・
Punya masalah kerutan dan Kulit mengendur akibat penuaan, banyak orang yang memilih suntik botox di wajah tapi kalo jadi saya, saya lebih memilih Serum Vitamin C Annona selain lebih murah dan aman penggunaan Annona sama efektif dengan suntik botox di wajah.

Info lengkap :
08114530052 (SMS/WA)
@dermastorecoid (LINE)

Follow juga akun IG kami di
@dermastorecoid
@vcsannona_id

www.dermastore.id

#serumjerawat #serumpemutih #serumbopeng #pemutihkulit #pemutihwajah #serumherbal #serumvitaminc #bopeng #flekhitam #jerawat #poribesar #krimherbal #krimwajah #krimherbal #serumkorea #serumanonna #azanisscarserum #azanisindonesia #glucollaserum

Mau wajah bersih tanpa komedo dan pori besar?

Tofu PORE scrub. 50 gr
Scrub dari tofu/tahu dngn butiran halus khusus untuk wajah
Wangi vanilla

Version 2 dengan improvisasi formula sehingga efeknya lebih mengecilkan pori.

Cara pakai:
Basuh wajah dgn air hangat agar pori terbuka.
Oleskan tofu scrub di wajah terutama di bagian berkomedo. Kemudian pijat perlahan dngn gerakan melingkar agar komedo terdorong keluar dan pori dapat mengecil tanpa kotoran di dalamnya. Bilas hingga bersih.

Fungsi:
- Membuang komedo, minyak, sebum dan kotoran yang bersarang di pori wajah
-Mengecilkan pori wajah dan merapatkan pori besar. -Memutihkan dan mncerahkan kulit wajah
-Mengangkat sel kulit mati
-Oil control

#tofuscrub #tofuporescrub #hutmungel #tofuporescrubv2 #tofuporescrubmurah #tofuscrubmurah #hotmungel #hutmungelmurah #hotmungelmurah #porepack #comedoporepack #poribesar #porecleanser #pengecilpori #comedogel #bioreporepack #cathydollporepack #scrubtofu #lulurwajah #pembersihwajah #facialcleanser

Kulit mu termasuk kulit berminyak, berpori besar, dan berjerawat? #Jafra #Mudmask bisa menjadi sahabatmu!

Masker lumpur Jafra ini merupakan Produk Best Seller di Indonesia bahkan di negara-negara lain. Bukan hanya dikarenakan kandungan nya yang alami tapi juga karena manfaat yang luar biasa hanya dalam 1x pemakaian, kulitmu akan terlihat lebih cerah dan bersih.

Manfaat dari Mud Mask:
•membersihkan wajah&tubuh
•mengangkat sel kulit mati
•mengecilkan pori-pori
•bantu mengeringkan jerawat
•mengurangi bekas jerawat
•mengangkat minyak di kulit & membersihkan sel kulit mati.
•ekstrak mud & tanaman ayurverdic yang dapat melembabkan & mencerahkan kulit sehingga tampak halus, bercahaya & kenyal
•Cerah nya dapat terlihat dalam 1 x pemakaian

Cara Pemakaian:
•Oleskan Mud Mask Pada Kulit yang diinginkan (bisa dipakai pada wajah & tubuh) setelah di bersihkan menggunakan sabun dan telah dikeringkan
•Diamkan Mud Mask dlm kondisi kulit kering (tidak basah) sekitar 15-20 menit atau sampai masker kering
•Bilas dengan air hangat.
•Gunakan seminggu sekali untuk kulit normal dan 2x seminggu untuk kulit berminyak
•Totol di daerah jerawat setiap hari untuk bantu mengeringkan jerawat Ini size nya besar banget sehingga bisa untuk 7-9 bulanan.

Say good bye to large pores & greasy face!

For order:
BBM: 59808E94
Line/WA: 081584266168
.
.
.
#beautyclaudtreasures #mybusiness #myactivity #businesswoman #konsultanjafra #skincare #tipskulitsehat #obatjerawat #tipskulitcerah #maskermurah #poribesar #tutorialmakeup #infocantik #halal #jafrajakarta #jafratangerang #masker #jualmasker #maskeralami #maskerwajah #maskerlumpur #joinjafra #infosehat #skintips #tipscantik #beautytips #oilyskintips #tipskulitberminyak

Mengapa berbaloi pakai Time Wise Microdermabrasion Plus.

Set microdermabrasion sesuai untuk kulit : -
👉🏻kasar dan kering
👉🏻bergaris halus 👉🏻pori kulit ketara kelihatan
👉🏻ada lubang bekas jerwat
SET MICRODERMABRASION terdiri drpd:
micro REFINE
*Mengurangkan tampilan garisan halus
*Menghaluskan tekstur kulit dengan segera
*Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 .

PORE MINIMIZER
*Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara
*Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat
*Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah
.
Nak dapat kan set microdermabrasion ni? Whatsapp Fiza sekarang
.
Fiza l 019-4761252
.
#jerawatberlubang #poribesar #parutjerawat

Pori besar ✔️menyebabkan foundation tidak rata
✔️kulit kelihatan kasar
✔️perlu bermekap tebal untuk menampakkan kulit halus
✔️kulit cepat berminyak dan berjerawat
.
Penyelesaian?
.
Tepuk2 Lumiere Miracle Essence 2 kali sehari..
.
Dapatkan kulit lebih halus dengan pori yang lebih kecil.
.
📱017 271 2219
@
📱012 669 5037
.
Atau hubungi Team kami yang berhampiran anda
www.lumierebeauty.com.my/pengedar/
.
#LumiereBeauty
#MiracleEssence
#RealBeautyShine
#Tepuk2DahCantik
#PoriBesar

Foundation Primer🌸
.
✔penting sebelum pemakaian sebarang foundation ✔mengurangkan garis2 halus dan kedutan pada wajah
✔mengecilkan liang roma
✔tidak berminyak
✔tidak menyebabkan jerawat
✔mekap tahan lebih lama dan
Sapuan makeup lebih mudah ✔tidak berwarna
.
Endless Performance™ Creme-to-Powder Foundation 🌸
.
Foundation + bedak ---> 2 in 1
.
😱😱😱😱
.
✔️sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitive . . . . .✔️tidak komedogenik
✔️teruji secara klinikal utk alergik kulit dan irritasi
✔️bertahan sehingga 12 jam
.
Dan YG PALING BEST
✔️tidak BERMINYAK
Berminat??pm sis dan dapatkan free consultation😊
.
📲Noorehan 0137221935
#foundationprimer #poribesar #flawless #marykaymalaysia #marykayjohor

Mary Kay Sheer Mineral Pressed Compact Powder ●penyerap minyak agar solekan kekal berseri sepanjang hari.
●Membantu mengawal kilatan & minyak berlebihan
●kulit wajah Tampak semula jadi
(tanpa kelihatan kering atau berhabuk)
●Menyembunyikan kedutan dgn berkesan
●Mudah digunakan
●Kulit tidak berminyak @ melekit
●Menyegarkan kulit
● Tidak terkumpul di celah2
kedutan atau garis2 halus pd wajah
●Tahan lebih lama
● Menyempurnakan solekan sepanjang hari
● Sesuai utk semua jenis kulit
Sheer Mineral Pressed Compact Powder boleh didapati dlm 4 warna mengikut tona kulit muka anda dan dgn bekas yg sangat menarik...
.
Dm/wasap 0102490396 for consultation
.
Wanie
Senior beauty consultant marykay
.
#marykaymalaysia #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice

Set Timewise + Set Microdermabrasion .
.
Set nie khas untuk anda yang berusia 25 tahun ke atas yang mempunyai masalah pori besar, masalah bekas atau parut jerawat, jerawat terpendam, blackhead dan seangkatan dengannya. Kombinasi set ini penyelesaiannya 👇👇👇👇👇👇👇 .
.
Set Timewise our BEST SELLING skincare set melawan 11 tanda penuaan dan menjaga keremajaan kulit agar tetap sihat dan berseri 💝 .
.
Timewise Microdermabrasion pula terdiri daripada : .
.
1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB) .
2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) .
.
FUNGSI:-
📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut .
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka .
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 .
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat .
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda .
📌Bila pori dah mengecil compom suke .
.
Jom cuba! Whatsapp sis ye😘 .
.
Aina Mk
013 6671986
Ind Beauty Consultant
Marykay Malaysia .
.
#timewise #skincaremalaysia #skincaremalaysiaselamat #skincare #antipenuaan #parutjerawat #poribesar #lubangbekasjerawat #marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #microdermabrasion #refinescrub #microdermabrasion

.
.
Kulit customer sis semakin sihat dan bersih 😍 .
Kalau dulu kulit nampak kusam sekarang tidak lagi ! Kalau dulu jerawat besaq besar menghiasi muka , kini tidak lagi ! Boleh dikatakan kulit semakin sihat dari hari ke hari. Ini lah ganjaran untuk orang yang sabar . .
Parut berlubang tidak menjadi masalah lagi dengan adanya Set Timewise Microdermabrasion.
.
Apa perubahan ketara pada wajah beliau? Kulit beliau dah tak sensitif kan? kita boleh tengok sendiri skin beliau sebelum menggunakan Mary Kay merah merah kan ? 😭 .
siapa ada masalah macam ni ? Atau ahli keluarga / rakan rakan yang ada masalah macam ni?
Masalah pori ketara beliau pon semakin berkurangan kan ? Jerawat bengkak bengkak? Tiada lagi ! .
.
Sebesar besar industri skincare dan kosmetik dunia, hanya 2% sahaja yang mempunyai makmal Research & Development (R&D) sendiri. Salah satunya ialah MARY KAY.
53 tahun di dalam industri kecantikan 😱
.
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ?
Dm/wassap Siti 013-3062505
.
Team Builder
Beauty Consultant Marykay Malaysia

#Marykaybeautyconsultant_yatimah #marykaymalaysia #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice

MOST RECENT

Dah cantik makim cantik😘 Hanya menggunakan Serum Foundation & Lipmatte Treatment by Elysian Cosmetic, anda terpaksa cantik.
.
Yang penting sambil makeup sambil jaga kulit. Woww best ke bestt?
.
WHATSAPP 013-7017814
.
🎁 Setiap pembelian set combo Elysian Cosmetic, FREE BEAUTY BLENDER YANG BERNILAI RM15 💜

.
Salam petang semua.
.
Meh akak nak cite sikit..ramai yang tanye akak dalam set Ruby ni ada item apa...ok mari akak cite sikit.
.
Dalam set Ruby ni ade 4 main item dia:
📌 Deep gel cleanser
📌 Clarifying toner
📌 Protect & Support cream SPF 35
📌 Britening night cream
.
Harga 1 set ruby ni RM 135.... harga set ni mampu milik dengan produk yang memang betaraf international ni..memang bebaloi la guna nye.. pastu set ni leh tahan 2 bulan.. lagi la BERBALOI BALOI😊😊
.
Nak order meh wassap akak👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
📱 0162060016
🙋🏻 Agen Elysian

GILER-GILER SALES !!!
KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS

SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ??
JERAWAT BATU ??
PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku.
Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne.

Scrub jew boleh hilang kew?

Yes memang boleh!
Sebab nye scrub kami memang special sangat.
Dalam scrub ni ade Tea Tree oil.
Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU http://www.wasap.my/60183809597

GILER-GILER SALES !!!
KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS

SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ??
JERAWAT BATU ??
PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku.
Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne.

Scrub jew boleh hilang kew?

Yes memang boleh!
Sebab nye scrub kami memang special sangat.
Dalam scrub ni ade Tea Tree oil.
Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU http://www.wasap.my/60183809597

GILER-GILER SALES !!!
KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS

SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ??
JERAWAT BATU ??
PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku.
Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne.

Scrub jew boleh hilang kew?

Yes memang boleh!
Sebab nye scrub kami memang special sangat.
Dalam scrub ni ade Tea Tree oil.
Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU http://www.wasap.my/60183809597

Kenape sis SUKA sangat dengan BRUSH SET ni??
.
Of coss lah sebab 👉🏻
.
💋HALAL
💋Bulunye LEMBUT..
💋Make up senang melekat kat bulu..so nak apply kat muka SMOOTH je
.
Sayang2 yang suke MAKE UP..wajib ade tau..
.
TAK CUBA TAK TAHU
.
Dm/wasap 0102490396 for consultation
.
Wanie
Future Sales Director Marykay Malaysia.
.
#marykaymalaysia #marykaykl #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice

"DALAM PANTANG PUN LAWA, SAMPAI NURSE PUJI"
.
Guna full set Elysian. Dari Ruby skincare, Serum Booster, Serum foundation dan treatment matte lip cream.. Customer terpaksa mengaku DAH JADI PENGGUNA SETIA ELYSIAN.
.
Tak pernah menyesal tau, sekali dah terjebak dengan Elysian ni.. For sure akan nak guna semua product.. Dari skincare.. Sampai lah kosmetik! Sebab dah tahu kualiti dan kesan produk yang terbaik. Yang pasti.. Tak sama dengan mana mana produk. Elysian ada standard tersendiri.
.
Yang terjebak dah borong semua produk Elysian. So yuols.. Ingat tau, sekali dah terjebak dengan produk Elysian.. Dah tahu kualiti produk yang terbaik ni. Memang takda istilah menyesal atau ragu ragu.. Terus repeat semua produk.
.
Yang dah cuba je akan terjebak cuba semua produk Elysian😊
.
Dan yang dah cuba juga, tahu kelainan produk Elysian. Tak sama dengan produk lain💗
.
🎀Berminat nak tahu lebih lanjut?
📲0175417491
📲0175417491
📲0175417491
====================
📮Poslaju setiap hari
🚘COD available (t&c)
🎁pon adee

Yakin cream mu aman?
No merqury dan ber BPOM RI?
Mau Wajah kinclong bebas flek hitam,kusam,jerawat,komedo dan pori besar..? Bingung pilih produk perawatan yang aman bagi kulit wajah? Yuk beralih ke D'ORLIN .. Paket perawatan wajah yang aman berbahan herbal alami berBPOM RI tanpa efek pengelupasan,gatal dan kemerahan serta tidak menyebabkan ketergantungan.. Sayangi Wajahmu ladies..percayakan perawatan wajah cantikmu pada D'Orlin.. Cara order :
1.silahkan inbok FB ini dgn format : nama#usia#kota anda#brg yg diorder atau sebutkan permasalahan wajah anda https://m.facebook.com/orlinskincarepurwokerto Atau

2.WA/LINE ke 082225499841 (untuk memperlancar komunikasi mohon utk tidak menghubungi kami melalui SMS) atau
3. Add PIN BB 7C762D1E (untuk memperlancar komunikasi dengan kami). Office Hours:
Senin-Sabtu Pkl 09.00-17.00 WIB

#perawatanwajahherbal
#kosmetikperancis
#kosmetikbpom
#creamwajahaman
#spesialisflek
#poribesar
#flekhitam
#cantiksehat
#creamwajah
#pencerahwajah
#antiaging
#lighteningskin
#orlincosmetics
#pencerahkulit
#purwokerto
#jakarta
#obatflek
#kosmetikaman

Testimoni body loofah marykay
.
Jom calling2... FREE consultation tau dear.
.
Wanie
0102490396
Future Sales Director Marykay Malaysia.
.
#marykaymalaysia #marykaykl #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice

Siapa ada masalah celah2 HITAM...?😅 Jangan malu....kita nak share ni utk atasi masalah awk...🙊 Naahhhh kenalkan....👉🏽 Mary Kay Lotus&Bamboo Loofah Body Cleanser.. 👇🏼
🍁 Ianya memang sangat membantu MENGEMBALIKAN WARNA ASAL kulit pada bahagian yang kehitaman tu especially kesan akibat bercukur
🍁 Ramai Lelaki & wanita hadapi masalah ni & masih tak tahu solutionnya...so inilah dia....HIGHLY RECOMMENDED👍🏼👍🏼👍🏼
🍁 Bau nya pun segar dan tahan lama.
.
Jom calling2... FREE consultation tau dear.
.
Wanie
0102490396
Future Sales Director Marykay Malaysia.
.
#marykaymalaysia #marykaykl #marykaypuchong #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fastservice

Lanolin Egg Soap
RM10 -Untuk mengecilkan pori
-Menyingkirkan blackheads dan whiteheads
-kulit glowing
-sesuai untuk sensitive skin

#poribesar #poriterbuka #kulitberminyak #lanolinaggtval #eggsoap #kulitcantik #openpores #poriporibesar

Alhamdulillah ada perubahan lepas guna #DermaRoller parut lekuk makin hilang 😍
.
Macam mana Dr bekerja? Dermaroller bantu kulit uolss hasilkan kolegan untuk repair semula skin.
.
Skrg ada promosi beli 2 botol serum dapat #free saja dr untuk uols

(BESTSELLING COMBO)) Our #BESTSELLING KOREAN 3 STEP COMBO is BACK & Restocked from Korea! We have a new combo that not only comes with PEACH CLEANSER but BLUEBERRY CLEANSER. This is our Korean 3 step skincare combo!! These products will give you that porcelain clear skin and gives a youthful face all year around. They contain the same ingredients as the famous SK Pitera essence!
This set also can replace galactomyces with BIFIDA .
They will help you achieve:
- Crystal Clear Skin
- Texture Refinement
- Anti-aging
- Radiance Enhancement
- Firmness Power
- Wrinkle Resilience
Follow this steps when applying:
Step 1 : cleanse with Chamos Acaci Special BLUEBERRY Fruits Cleanser or PEACH FRUITS CLEANSER 125ml
Step 2 : tone with Chamos Acaci Galactomyces 100% Ferment Filtrate 50ml
Step 3 : moisturise with Chamos Acaci LEMON ULTRA WHITENING CREAM
Whatsapp 👉 013-2269098

RM 210.00 😙
#skincaremurah#trustedseller#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#hipster#pipipink#audela#korea#makeup#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#pimples#acne#makeupmurah#poribesar#girls#cowhite#lotionputih#sunburn#pencucimukamalayisa#setskincaremalaysia#comboskincaremalaysia#skincaremalaysiamurah

((BESTSELLING COMBO)) Our #BESTSELLING KOREAN 3 STEP COMBO is BACK & Restocked from Korea! We have a new combo that not only comes with PEACH CLEANSER but BLUEBERRY CLEANSER. This is our Korean 3 step skincare combo!! These products will give you that porcelain clear skin and gives a youthful face all year around. They contain the same ingredients as the famous SK Pitera essence!
This set also can replace galactomyces with BIFIDA .
They will help you achieve:
- Crystal Clear Skin
- Texture Refinement
- Anti-aging
- Radiance Enhancement
- Firmness Power
- Wrinkle Resilience
Follow this steps when applying:
Step 1 : cleanse with Chamos Acaci Special BLUEBERRY Fruits Cleanser or PEACH FRUITS CLEANSER 125ml
Step 2 : tone with Chamos Acaci Galactomyces 100% Ferment Filtrate 50ml
Step 3 : moisturise with Chamos Acaci LEMON ULTRA WHITENING CREAM

RM 210.00 😙
#skincaremurah#trustedseller#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#hipster#pipipink#audela#korea#makeup#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#pimples#acne#makeupmurah#poribesar#girls#cowhite#lotionputih#sunburn#pencucimukamalayisa#setskincaremalaysia#comboskincaremalaysia#skincaremalaysiamurah

Hilangkan, jerawat, parut jerawat, dan tutup pori pori dgn set No More Pores dari Korea! Clear your skin from acne and huge gigantic pores with our NO MORE PORES COMBO!! STEP 1: Pls use Chamos Acaci Galactomyces first to clear skin of pimples/impurities before using BIFIDA. You may use Galactomyces as a toner.
Chamos galactomyces (100% natural yeast) - functions to removes and clears pimples and acne and impuritires on skin

STEP 2: After skin improves and smoothen after galactomyce usage, you may continue with BIFIDA - Bifida can be used as a toner too.
Chamos Bifida ( 100% natural yeast) - functions to close pores after skin is clear of pimples/acne
Problem skin/Acne/pimples - Those with problem skin pls use Chamos galactomyces first until pimples on face 100% cleared, and then proceed with Bifida to close pores!

Whatsapp 👉 013-2269098

RM 165.00 😙
#skincaremurah#trustedseller#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#hipster#pipipink#audela#korea#makeup#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#pimples#acne#makeupmurah#poribesar#girls#cowhite#lotionputih#sunburn#pencucimukamalayisa#setskincaremalaysia#comboskincaremalaysia#skincaremalaysiamurah

Most Popular Instagram Hashtags