[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#poreminimizer

14644 posts

TOP POSTS

Favorite Pore Minimizing Primer 🙌🏻❤️ @nyxcosmetics Angel Veil #nyxcosmetics #poreminimizer #angelveil

I wanted to quickly share some of my favorite foundations that I have been loving lately! 🌸
.
.
BareMinerals is no doubt an amazing brand. I have always loved their loose powders back in early high school. When they came out with their liquid foundation I was excited to try it! I really love it! Their BareSkin formula dries flawlessly on the skin and creates a poreless look. Just when I thought it doesn't get better, I received their BarePro foundation in my VoxBox and instantly became obsessed! The shade I received is a little too light for me but this stuff is no joke! It's light on the skin but has great coverage. I love it! .
.
For a more affordable foundation, the matte poreless foundation by maybelline is my go to! It really does give your skin that poreless complexion and evens out my skin tone. So affordable too! .
.
Would love to know some of your foundation must haves 👇🏻👇🏻💫
.
.
.
#bareMinerals #barepro #maybellinenewyork #poreminimizer #flawlessskin #complexion #skincare #beautymusthaves #beautyguru #foundationroutine #makeuplooks #beautyqueen #bostonblogger #bloggerstyle #bloggerswanted #stylecollective #palmbffs #bossgirlsunited #bossbabe #girlboss #beautyfavorites #septemberfavorites #makeuptutorial

Aging, dull skin and enlarged pores... are these your skin concerns? Use #Effaclar Serum to tighten large pores, visibly smooth skin texture & boost radiance! #PoreMinimizer #RadiantSkin

Got me another permanent makeup machine, but more importantly doubles as a Microneedling machine 😊. #comingsoon
#scarReduction #poreMinimizer #improvedTextureAndTone

💥💥💥 ALERTA DE NUEVA BENEDELICIA💥💥💥 Selfies POREfectos con esta base ultraligera de larga duración que matifica al instante los brillos y reduce la apariencia de los poros. Utilízala sola o mezcla unas gotitas con tu base habitual para un resultado POREfessional 🔎📸 #poreminimizer

Δες τις φωτογραφίες με φλας 📸, με άλλο μάτι, με το POREfessional: pore minimizing makeup! Η ανάλαφρη, 8ώρης διάρκειας, φόρμουλα του βγαίνει σε 5 τέλειες ουδέτερες αποχρώσεις, για να καλύψει τις ατέλειες μας χωρίς να φράζει τους πόρους μας! #POREfessional #poreminimizer #benefitcosmeticsgreece

PAY DAY PROMOTION‼️@aquaaisofeya Hai you all, qira nak share promo best sempena Pay Day di ig @aquaaisofeya
-
Seminggu je tau!! Jimat (RM20). Dapat FREE pos + FREE GIFT 100% facial cotton
-
Grab sekarang guna kod : [AQUAPD]
[AQUAPD]
[AQUAPD]
-
Nak tahu lebih lanjut produk exclusive ni boleh 👇🏻👇🏻👇🏻
@aquaaisofeya @aquaaisofeya @aquaaisofeya @aquaaisofeya
-
#poreluminous #aquaporeluminous #aquaporeeraser #aqirazlah #aquaaisofeya #porecleaner #poreminimizer #aquaaisofeya

มาตรฐาน การผลิตระดับสากล ด้วยการคิดค้น และวิจัย หลากหลายกระบวนการ ผสมผสานกัน ระหว่างธรรมชาติและเทคโนโลยีสมัย เข้าไว้ด้วย @sewathailand #sewathailand #poreminimizer #moisturize #darkspots #repair #sewa#ผลิตภัณฑ์คุณภาพสูง#ระดับพรีเมี่ยม #นำเข้าประเทศเกาหลี#ผ่านการคิดค้นวิจัย#

Rediscover naturally flawless skin with Sisley's Global Perfect Pore Minimizer. Instantly corrective, preventative and treating, Global Perfect is concentrated in powerful active ingredients specially selected to smooth the skin's surface, reduce the appearance and size of pores, balance sebum production in oily skin and strengthen the dermal structure of mature skin.
#SisleyParis #sisley #globalperfect #poreminimizer #flawlessskin

MOST RECENT

My skin does look more luminous directly after I use this cleanser but the effect doesn't last all day and I haven't seen a general improvement of my skin over the past two weeks. A lot of cleansers that aren't specifically for acne make me break out but this one doesn't. It says that it won't over dry your skin but it does leave mine very dry and I have to use a moisturizer after. That being said,I do have extremely sensitive skin so it may not irritate you like it irritates me. I'll let you guys know if my skin does start to improve over the next couple of weeks. #porecleanser #sensitiveskin #exfoliate #skincareroutine #productreview #acne #acnetreatment #neutrogena #poreminimizer

Milk Makeup 🥛Blur Stick !!! A colorless, oil- and silicone-free primer to blur the look of imperfections on all skin tones.
Blur Stick minimizes the appearance of pores and fine lines on every skin tone for an invisible, smooth, matte finish. Use it as a primer for a smooth finish and to lock in your makeup. This stick is free of silicone, and it will not clog pores. This Magical item is Available in Stock!!!✔️. #thebeautyisland #milkmakeup #milkmakeupblurstick #poreminimizer #primer #mydubai #dubai #abudhabi #smooth #uae #دبي #الامارات #جمال #مكياج #ابوظبي #برايمر #ترطيب #اخفاء_المسام #فاونديشن #نضارة #الشارقة #العين #عجمان

Got me another permanent makeup machine, but more importantly doubles as a Microneedling machine 😊. #comingsoon
#scarReduction #poreMinimizer #improvedTextureAndTone

¿Poros? Déjale el trabajo a los expertos 💁🏻 The Porefessional de Benefit es un bálsamo que minimiza la apariencia de poros abierto para una piel más tersa y perfecta libre de aceite ✨ 7787-0864 📱 DM 📨 #theporefessional #benefit #probalm #poreminimizer #moccamakeup #modaelsalvador #makeupsv #makeupstore

Alaaa...jerawat kurang suda, 😍😍tp 😫😫 bekas jerawat byk dan kasar😱😱😰😰 Yg ada msalah sprti ini..jgn risau k.. Mary kay ada pnyelesaian terbaik ntk uols... 👇👇 MARY KAY MICRODERMABRASION SET (2in1) "Produk ajaib dari mary kay, macam tak percaya set microdermabrasion boleh meratakan kulit akibat kesan parut jerawat yang berlubang macam permukaan bulan. Dan membantu merapatkan pori-pori muka yang terbuka luas dan jelas.." 👈👈👈👈ni bukan sy yg mereka cerita ni ya, tp produk ni mmg suda diuji secara klinikal.. dpt awards lg utk (Beauty Awards face/serum 2015/2016)

Ya betul! Sy xperna pakai set ni.. tp sy kenal beberapa org yg pakai set ni.. dan nmpk sendiri perubahan d muka dorg.. Mmg 100% brkesan..syratnya pakai konsisten.. Ok, kenapa perlu pakai 2'2?? Na mari baca dibawah ni, apa kegunaan setiap satu produk. Untuk mereka yg btl2 tgl bekas jerawat ja mesti pakai ke2'2 tau utk result seperti sy mention di atas.. **Microdermabrasion Refine utk membersihkan kotoran dlm pori2, kemudian gunakan Pore Minimizer utk mengecilkan tampilan pori2.. mari baca huraian lebih lanjut d bawah!
#Refine
Refine seperti scrub. Sesiapa yg jerawat byk dan jenis berpasir tak sesuai. 👉🏻 boleh menghilangkan sel kulit mati
👉🏻 boleh melembutkan kulit wajah supaya serum2 yg lain senang masuk dlm skin.
👉🏻 boleh sekatakan tone kulit.
Pakai seminggu sekali bersama cleanser ketika mencuci wajah.
Kalau pakai refine wajib pakai pore minimizer.

#Poreminimizer
Sesuai utk semua skin. 👉🏻 melembutkan lagi wajah selepas pakai refine
👉🏻merawat cela2
👉🏻 mengecilkan pori2.
👉🏻mengebukan wajah
Boleh dipakai setiap hari siang dan malm selepas freshner.

Mo ty lebih lanjut? Inbox ja 😉😉

Mascara best yg boleh melentikkan bulu mata dan nampak lebih menawan.. 👁
.
Tak perlu pakai bulu mata palsu lagi. 😊
.
Jom try ☎️ 0174610958
.
#iluvmarykay #serum #serumwajah #setmelacep #skinvigorate #poreminimizer #liquidfoundation #marykay #marykayipohperak #marykaytelukintan

PAY DAY PROMOTION‼️@aquaaisofeya Hai you all, qira nak share promo best sempena Pay Day di ig @aquaaisofeya
-
Seminggu je tau!! Jimat (RM20). Dapat FREE pos + FREE GIFT 100% facial cotton
-
Grab sekarang guna kod : [AQUAPD]
[AQUAPD]
[AQUAPD]
-
Nak tahu lebih lanjut produk exclusive ni boleh 👇🏻👇🏻👇🏻
@aquaaisofeya @aquaaisofeya @aquaaisofeya @aquaaisofeya
-
#poreluminous #aquaporeluminous #aquaporeeraser #aqirazlah #aquaaisofeya #porecleaner #poreminimizer #aquaaisofeya

มาตรฐาน การผลิตระดับสากล ด้วยการคิดค้น และวิจัย หลากหลายกระบวนการ ผสมผสานกัน ระหว่างธรรมชาติและเทคโนโลยีสมัยใหม่ เข้าไว้ด้วยกัน ❤️
#sewathailand #sewaonline #poreminimizer #moisturize #darkspots #repair #sewa #ผลิตภัณฑ์คุณภาพสูง #ระดับพรีเมี่ยม #นำเข้าประเทศเกาหลี #ผ่านการคิดค้นวิจัย

ผลลัพธ์ที่ได้- หลังใช้ ผลิตภัณฑ์น้ำโสมเซวา ทันที่ตั้งแต่ครั้งแรกที่ใช้ @sewathailand #sewathailand #poreminimizer #moisturize#darkspots #repair

Murad Matteffect Blotting Perfector är en flytande-till-puder produkt som mattar ner och minimerar synliga porer upp till 8 timmar! Passar en kombinerad till fet och oren hy, fokusera på områden som lätt blir blanka. Kan användas både över och under makeup, applicera när som under dagen när du behöver en touch up✨!
#beauty #love#makeup #inspiration #skincare #beautiful#cute #pretty #smile #happy#babyfacesweden #beautiful#autumn #murad #muradskincare #staymatte #poreminimizer

ด้วยสมุนไพร ธรรมชาติ อันทรงคุณค่า ต่อผิวเป็นสัญลักษณ์แห่งการต่อต้านริ้วรอย มอบความอ่อนเยาว์ ให้ผิวเนียนนุ่ม แน่น กระชับ แบบไร้รูขุมขน #sewathailand #poreminimizer #moisturize #darkspots #repair

เนื้อสัมผัส สีน้ำตาลแดงที่มาจาก โสมแดง และสมุนไพรกว่า 30ชนิด ธรรมชาติ ล้วนๆ 99% 🌿ไม่มีส่วนผสมของสารเคมีที่อันตราย ต่อผิว ทำเกิดอาการแพ้ และระคายเคืองไม่มีน้ำหอม ไม่มีแอลกอฮอล์ ไม่มีสารต้องห้าม -------
สั่งซื้อได้ที่นี่นะคะ
Line: @sewa
Tel. 083-662-9569

#naturalskincare #repair #darkspots #moisturize #poreminimizer #ginseng #redpine #madeinkorea #sewathailand

#testimonimarykay yang berjaya 👍🏻
.
PROMO‼️PROMO‼️PROMO‼️
OKTOBER'17 📣📣📣😍😍😍
.
KALAU sebelum ni segan nak selfie closed up. Filter pakai 3 4 apps pakai. Lepas ni dah tak perlu dah k 😊
.
LEPAS ni sila yakin selfie 🤳dengan penuh rasa yakin yang korang paling flawless. 😍😍😍 Jangan lupa keep on amik gambar progressing.
.
CONFIRM teruja tengok. Tak perlu nak habiskan Duit ribuan buat treatment Microdermabrashion kat luar. Buat sendiri kat rumah je.
.
IMAGINE berapa banyak korang dah jimat & dapat hasil yang sama dengan treatment ribu riban tu.
.
👸🏼Ciksue
Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾
www.wasap.my/60196512261
.
#marykaymalaysia #marykayseremban #marykaysenawang #marykaynilai #marykaymelaka #marykaymasjidtanah #marykaymuar #marykayjohor #marykayjb #marykayskudai #marykaykulai #marykaypasirgudang #marykayperak #marykayperlis #marykaypahang #marykaypenang #marykaykedah #marykaysale #produkmarykay #poreminimizer #penjagaanwajah #kulitberminyak #kulitberjerawat #poritersumbat #sethantaranmurah #shoppingonline #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #marykayipoh

Liang roma besar buatkan muka nampak tua? Hurmmmm betul kan, umur baru berapa, tapi orang ingat usia dah lanjut😠😠😠geram kan? Dah la tak payah nak marah2. Jom rawat dengan poreminimizer Mary Kay ni. Baru la nampak muda remaja😍😍 WA Julie 0199850426 l Beauty consultant
#marykaybeautyconsultantmalaysia #poreminimizer #flawless #skincareroutine #skincare #sayajual #sayajualbarangmekap #sayapakaisayajual #trustedseller #onlineshopping #onlineseller #mekapmalaysia #cantik

Dior Pore Minimizer Skin Refining Matte Primer
.
#ไพรเมอร์ปกปิดรูขุมขน เนื้อเบาและนุ่มสุด ๆ หลอดสีขาวสะอาด หัวกดแบบหัวปั๊ม มีครอบสีเงิน ใช้สะดวก มีทำมาแค่ 1 สีเท่านั้นชื่อสีว่า Universal Shade ซึ่ง Dior บอกว่าเข้าได้กับทุกสีผิวค่ะ ตัวนี้มีกลิ่นหอมอ่อน ๆ ด้วย กลิ่นเบามาก หอมสไตล์ฉบับของดิออร์เลยค่ะ ข้อดีคือ มันทำให้หน้า matte แบบสนิทสุด ๆ จริง ๆ ค่ะ คนที่ผิวมันน่าจะชอบอยู่ แถมได้ finish ออกแป้ง ๆ ด้วย และถ้าเกลี่ยดี ๆ ให้เข้ากับผิวมันก็เห็นชัดเลยว่ารูขุมขนดูเล็กลง ผิวดูเนียนขึ้น ริ้วรอยดูเลือน คือมันก็ไปปรับผิวให้ดีขึ้นเพื่อให้พร้อมกับการลงรองพื้นตาม
.
❤️Size 15ml (half-regular size)
❤️ที่ #LipsBox พิเศษ! เพียง #650 บาท (ไซส์จริง 30ml ตั้ง ฿2200 เลยน้า ซื้ออันนี้ 2 อันคุ้มกว่าอีก)
💚Line: @lipsbox (จะ line หรือ inbox ก็ได้ค่าา) #สั่งเลย #พร้อมส่ง #ส่งฟรี
##dior #diorthailand #diorskin #diorskinthailand #diorprimer #primerminimizer #poreminimizer #ไพร์มเมอร์ #ดิออร์
#dior_lipsbox
#52025A
.
#urbandecaythailand #kiehlsthailand
#cosmetics #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางเกาหลี #koreanmakeup #koreancosmetics #makeup #makeupartist #เครื่องสำอางค์ #เครื่องสำอางแท้ #เครื่องสำอางราคาถูก

Masalah PORI2 BESAR atau PARUT JERAWAT BERLUBANG??? Set ni the best choice👍🏻(supplement tambahan)

TIME WISE MICRODERMABRASION PLUS SET by MARY KAY

Fungsi :-
✅Mengecilkan liang PORI di muka
✅Mengurangkan bekas PARUT JERAWAT BERLUBANG
✅Mengurangkan WHITE & BLACK HEAD
✅Melicinkan kulit
✅Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅Menyekatakan warna kulit

Set ini terdiri drpd:
1) TIME WISE MICRODERMABRASION REFINE
2) TIME WISE PORE MINIMIZER
.
#MicrodermabrasionREFINE
.
Microdermabrasion REFINE ini adalah SCRUB yang sangat HALUS dan hanya perlu digunakan 2-3 kali seminggu sahaja. TIDAK PERLU SENTAL terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis dan YANG BESTNYA, SCRUB ini akan membersihkan wajah anda hingga ke dasarnya .
.
Kulit wajah anda akan nampak LEBIH CERAH & GROWWING setiap kali lepas menggunakannya .
.
KELEBIHAN Microdermabrasion Refine :- 📌Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori .
📌Meningkatkan penumbuhan semula sel kulit baru .
📌Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri .
.
#PoreMINIMIZER
.
Selepas membersih wajah dengan Microdermabrasion Refine, anda WAJIB menyapu TimeWise® PORE MINIMIZER bagi mengurangkan penampilan liang-liang pori .
.
#PoreMinimizer ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil .
.
#KELEBIHAN Pore Minimizer :- 📌Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil .
📌Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin .
📌Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa .
📌Mengurangkan kemerahan .

👩🏻‍💼YATIE AKMAL
💋Marykay Beauty Consultant
📲www.wasap.my/60123353084
#MaryKayBeautyConsultant #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #skincare

Most Popular Instagram Hashtags