#poreminimizer

MOST RECENT

Tonight’s routine; 🌙#sisleyparis lyslait
🌙#oskiaskincare renessaince mask
🌙#joshrosebrook hydrating mist
🌙#pestleandmortarcosmetics hydrating serum
🌙#naturabisse SOS instant rescue
🌙#laprairie illuminating eye essence
🌙#sisleyparisofficial global perfect
🌙#sisleyparis hydraglobal booster
🌙#darphin vetiver face oil
🌙#naturabisse the cure cream
🌙#oskiaskincare bedtime beauty boost
🌙#byterry baume de rose

Have a relaxing Sundaynight🧡

#skincare #skincareroutine #skincarecommunity #skincareshelfie #skincareaddict #skincareobsessed #skincareluxury #skincareblogger #skincarejunkie #instaskincare #greenbeautyblogger #greenbeauty #cleanskincare #crueltyfreeskincare #beautyblog #facemask #poreminimizer #freshflowers #pmroutine #topshelfie #nighttimeroutine

Back !!! Sand & Sky Australian Pink Clay Porerefining face Mask ☁️. ✓ 4-in-1 treatment + FREE applicator brush ✓ Tighten pores and supercharge your glow* ✓ Detoxify + Brighten in only 10 minutes* ✓ Combat daily pollution exposure* ✓ Cruelty-free and ZERO nasties. Available in Stock!!! ماسك الطين الوردي من ساند اند سكاي الاسترالي يعمل على تنظيف البشره من الأوساخ و السموم و الرؤوس السوداء و يزيل علامات الحبوب و تضييق مسامات البشره الواسعة و أيضا يضيف نضاره و اشراقه للبشره في ١٠ دقائق !!! متوفر الآن!!Like giving your skin a fresh, natural Australian holiday (in just 10 minutes) Sand&Sky’s Brilliant Skin Purifying Pink Clay Mask utilises natural wonders to instantly detoxify and brighten your skin. The secret ingredient, Australian pink clay, is the real star of the show here – it draws out impurities, toxins and pollutants from the skin unlike anything else, refining pores and deeply cleansing as it goes. To invigorate skin and brighten further, organic liquorice and old man’s weed (another Aussie gem) help to regenerate skin cells and stimulate cell production, gently removing pigmentation clusters from the skin’s surface. To continue this refining action, organic pomegranate and aloe vera tighten pores and soothe, stimulating collagen production for long-term firming. Brilliantly brightening, the pink clay is also complemented by kakadu plum and organic mangosteen to guard against free radical damage and create a defensive shield to deflect harmful pollutants. Impaired by absolutely nothing and suitable even for sensitive skin types – no nasties nor animal testing here! – this luscious, naturally powered clay mask instantly boosts radiance, leaving you with a clearer complexion and an unbelievable, youthful glow. #thebeautyisland #beauty #purifying #skin #sandandsky #sandandskypinkclaymask #mask #smoothskin #brightening #porerefining #detoxifying #dubai #dxb #poreminimizer #abudhabi #ajman #alain #uaemakeup #uae #sharjah #fujairah #collagen #ummalquwain #العين #ماسك #نضارة #بشرة #الامارات #دبي #ابوظبي

CLEAN PORE FACIAL CARE BRUSH

Deep cleaning on nose, eyes and lips. Perfect for nose and facial washing. This brush will help you get rid of dirt, sebum, blackheads and make-up residue.

#skinrevoph #skincare #skincareph #porecare #poreminimizer #blackheadsremoverph #facebrush #porecleaner #porecleansingbrush

TESTIMONI PENGGUNA SET BOTANICAL EFFECTS🌷
.

Soalan yg selalu Saya dengar tentang Mary Kay, “Kenapa saya pakai Botanical kulit makin gelap?”
. 🌸Sbb botanical set ni brfungsi utk memulihkan dan menebalkan kulit means kulit asal kita dah mula build up balik (sbb tu la npk gelap sdikit) lapisan epidermis yg atas skali ni kalau nak tahu agak gelap dri lapisan dalam supaya dpt melindungi kulit dr sinaran uv.
. “Kenapa pakai Mary Kay tak ada perubahan pun?”
. 🌸Kulit yg normal dan yg mmg dah sihat tiada msalah kulit klau pakai botanical, mmglah sama je. Sebab fungsi Botanical formula 2 (kulit normal) utk kekalkan kulit yg sihat dan balance kan kelembapan kulit. Kalau nak napak glowing n cerah perlu upgrade tukar ke Melacep Plus Mary Kay. Confirm anda akn napak perubahan. Tapi make sure pakai skincare yg ssuai dgn msalah kulit ye. .

Ingat, nak cantik mmg kena sabarrr😊💕
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKayMalaysia #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #clearproof #clearproffmarykay #skincareforacne #ladies #microdermabrasionrefine #poreminimizer #marykayporeminimizer #beautyconsultant #serumvitamin #produkkecantikan #serumc #marykayserum #replenishing #marykaydaysolution #serumvjtaminc #microdermabrasion #marykayfeedback

Exfoliation sangat-sangat penting dalam penjagaan kulit tak kisah la wajah ataupun muka.

Tujuan utama adalah untuk membuang sel kulit mati supaya penyerapan nutrien (serum) lagi effective. Plus kalau tak exfoliate kulit lagi senang naik jerawat ataupun kusam.

Yang mana ada masalah kulit kusam kene rajin-rajinlah exfoliate ye ❤️ Marykay ada beberapa jenis exfoliator yang best tapi yang dua ni lagi best.

Microdermabrasion refine - (pengelupasan medium) Mengelupaskan kulit mati dengan baik (sesuai untuk yang mempunyai masalah kulit tidak sekata)
Radiance Facial Peel (Chemical pengelupasan) mengelupas kulit dengan lebih efektif (sesuai kepada yang mengalami masalah kedutan yang ketara)
.
Do pm/dm/whatsapp me @emma_mkaybc wasap.my/60102256702 for more details and #FREEtrial #FREEconsultation #FREEskincareclass #FREEmakeupclass #MaryKayMalaysia #MaryKayPuncakAlam #MaryKayShahAlam #MaryKaySkinCare #YouthfulSkin #Beauty #Microdermabrasion #RadiantSkin #Polishing #Restore #PoreMinimizer #Pore #Refine #Serum #Exfoliator

Werbung/advertisement (paid on my own) // Let‘s check this out! I heard a lot of good things about the Micro Needling Therapy. Therefore I was quite happy when I found out that it‘s possible to use it at home now 🤩. Women and men swear for this therapy cause it has a lot, lot of benefits. @svenja_walberg_official , founder and Beauty-Trendscout, developped the Microneedle Roller and the Multimolecular Hyaluronic Microserum as use for home. If using the products consequences will be ✅ glow booster ✅ pore minimizer ✅ no wrinkles ✅ clear skin and even more! And what I appreciate most is that it’s not tested on animals and no animal ingredients 👌🏻💖. So curious 🤓. #svenjawalberg #microneedling #microneedlingtherapy #microneedleroller #multimolecularhyaluronicserum #skinglow #poreminimizer #beautyday #careforskin #clearskin #needlingtherapyforhome #beautyblogger #beauty #nomakeup #completelywithoutmakeup

Instant polishing benefits of microdermabrasion refine paired with a powerful pore minimizer for a flawless radiant looking skin up-close 😍
.
Someone told me that she cannot live without this #MicrodermabrasionSet 💋
.
Do pm/dm/whatsapp me @emma_mkaybc wasap.my/60102256702 for more details and #FREEtrial #FREEconsultation #FREEskincareclass #FREEmakeupclass #MaryKayMalaysia #MaryKayPuncakAlam #MaryKayShahAlam #MaryKaySkinCare #YouthfulSkin #Beauty #Microdermabrasion #RadiantSkin #Polishing #Restore #PoreMinimizer #Pore #Refine #Serum #Exfoliator #Exfoliate

Packed away a sample of @caudalie Instant Detox mask for those quick moments when my skin is under stress from this city lifestyle. 💅🏾With soothing botanicals like lavender, parsley & chamomile it’s perfect for calming and refining the skins texture. #detoxifyingmask #skincare #claybased #natural #organicskincare #texture #poreminimizer #skintone #detox #impurities #skintightener #pinkmask #beauty #wellness #health #selfcare #travelsizebeauty #dermasaa #urbanlifestyle #fastliving #slowaging #dermasaa

Good night semua... Esok dh Isnin.. kene pegi keje..
.
Tp sebelum tido tu jgn lupe pakai Gel Mask dulu..
.
Mask ni elok digunakan sebagai sleeping mask sebab dia dpt membantu memberi kelembapan pada kulit kita.
.
Yg paling best bile sapu tu rase kool je sejuk je.. 👍👍👍
.
Bgn pagi esok kulit rase lembut.. liang pori pon makin mengecil..
.
Sape nak jd sleeping beauty pakai la gel mask ni..😊😊 #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykualalumpurbeautyconsultant #marykaykualalumpur #marykaymask #sleepingmask #bestsleepingmask #bestskincare #bestproduct #moisturizer #marykayrenewinggelmask #bestproduct #flawlessskin #poreminimizer #sleepingbeauty

ใครที่กำลังหาผลิตภัณฑ์เสริมที่ช่วยดูแลผิว และเน้นเรื่องสิวเป็นหลัก บอกเลยว่าตัวนี้ตอบโจทย์มากๆค่ะ เพราะแต่ละส่วนประกอบหลักเด็ดๆทั้งนั้น แถมมีคอลลาเจน ไตรเปปไทด์ด้วยนะ เป็นประเภทที่ร่างกายสามารถดูดซึมได้ดีมากค้า

สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน💜
Line: @wbu4559e (มี@นะคะ)
จิ้มลิ้งไบโอได้เลยจ้า
_______________________________________
#คอลลาริช #เฟรชชี่ #freshy #รับตัวแทนจำหน่าย #collarich #collagen #คอลลาเจน #ถูกและดี #howtoperfect #howtobeauty #beautyskin #ผิวสวย #ผิวขาวใส #ผิวใสสุขภาพดี  #สิวหาย #สวย #สิว #acerolacherry #bpshop #skincare #moisturize  #poreminimizer #whithening #antiaging #darkspots #zinc #acne #ฉันจะสวย #ชี้เป้าโปรถูก

Some of my faves, which one is yours?

บำรุงผิวยังไงให้ “ดูแพง”
เลือกทานอาหารเสริมที่เพิ่มความชุ่มชื้นให้ผิวได้ดี
พร้อมค่อยๆ ปรับผิวให้กระจ่างใส หลีกเลี่ยง
ผลิตภัณฑ์ที่ผลัดเซลล์แรง กรด หรือแม้แต่การลอกผิวด้วยวิธีต่างๆ ที่สำคัญเลิกล้มความคิดที่อยากขาวไว 3 วัน 7 วัน บทเรียนมีให้เห็นมากมาย ขาวไวแฝงอันตรายเสมอ
หยุด!! ให้ผิวเลิกเสี่ยง ทานอาหารที่มีประโยชน์ ทานวิตามินดีๆสักตัว ดื่มน้ำเยอะๆ และทาครีมบำรุงผิวเป็นประจำ .... แค่นี้ผิวก็ดูแพงมากแล้วค่ะ .
สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน💜
Line: @bzb6883m (มี@นะคะ)
จิ้มลิ้งไบโอได้เลยจ้า
_______________________________________
#คอลลาริช #เฟรชชี่ #freshy #รับตัวแทนจำหน่าย #collarich #collagen #คอลลาเจน #ถูกและดี #howtoperfect #howtobeauty #beautyskin #ผิวสวย #ผิวขาวใส #ผิวใสสุขภาพดี  #สิวหาย #สวย #สิว #acerolacherry #bpshop #skincare #moisturize  #poreminimizer #whithening #antiaging #darkspots #zinc #acne #ฉันจะสวย #ชี้เป้าโปรถูก

🇬🇧Hy everyone! With this heat we must take care of our skin and hair even more than usual! So today pure-clay face detox mask from @lorealskin and a coconut oil pack for at least three hours before shampooing 🤗 🇮🇹 ciao a tutti ragazzi! Con il caldo di questi giorni bisogna curare ancora di più pelle e capelli! Quindi oggi maschera all’argilla pura detox di @lorealskin e un bell’impacco con olio di cocco da tenere in posa per almeno 3 ore prima dello shampoo 🤗
———————
#lorealparis #lorealmask #lorealskin #claymask #blackclaymask #blackclay #detoxmask #facecare #takecareofyourskin #hairpack #haircaretips #hairoil #skinrepair #hairrepair #skincareguru #skincareregime #skincarenatural #healtyskin #healthyhaircare #selfcareroutine #beautyroutine #skintreatments #hairtreatments #poreminimizer #poreless #oilyskin #skincareblogger

#sewainsamessence #minisize
กระแสตอบรับดีเกินขาด โปรโมชั่นช่วงเปิด 3เดือนแรก จาก699บาท เหลือ 3️⃣9️⃣9️⃣ บาท
เท่านั้น!!!! ปริมาณ 1ขวด 30ml คุ้มค่ามากกคะ♥️
.
📍#พิกัด : #ร้านเดอะเกรซช็อปตรงข้ามโรงเรียนสตรีเส้นถนนอุบล (ตึกกอบแก้วอพาทเม้นท์)
.
สั่งซื้อ/สอบถาม คลิ๊กเลย http://line.me/ti/p/~Thegraceshop
👉ของแท้ ของครบ ของถูก ของดี
👉เชิญมาอุดหนุนที่ร้าน The grace shop✨เท่านั้นค่ะ 📮🚚 รับจัดส่ง ไปรษณีย์ รถตู้ Ntc เคอรี่ ทั่วไทยค่ะ
.
.
#sewainsamessence #sewa #sewaopening
#น้ำโสม #วุ้นเส้น #ครีมวุ้นเส้น #เซวา #ครีมบำรุงผิว #antiage #whithening #darkspots #antioxidants
#sewathailand #lifting #moisturize #poreminimizer #repair
#น้ำโสมหน้าใส #บิวตี้บล๊อกเกอร์
#whitening

#sewainsamessence #minisize
กระแสตอบรับดีเกินขาด โปรโมชั่นช่วงเปิด 3เดือนแรก จาก699บาท เหลือ 3️⃣9️⃣9️⃣ บาท
เท่านั้น!!!! ปริมาณ 1ขวด 30ml คุ้มค่ามากกคะ♥️
.
📍#พิกัด : #ร้านเดอะเกรซช็อปตรงข้ามโรงเรียนสตรีเส้นถนนอุบล (ตึกกอบแก้วอพาทเม้นท์)
.
สั่งซื้อ/สอบถาม คลิ๊กเลย http://line.me/ti/p/~Thegraceshop
👉ของแท้ ของครบ ของถูก ของดี
👉เชิญมาอุดหนุนที่ร้าน The grace shop✨เท่านั้นค่ะ 📮🚚 รับจัดส่ง ไปรษณีย์ รถตู้ Ntc เคอรี่ ทั่วไทยค่ะ
.
.
#sewainsamessence #sewa #sewaopening
#น้ำโสม #วุ้นเส้น #ครีมวุ้นเส้น #เซวา #ครีมบำรุงผิว #antiage #whithening #darkspots #antioxidants
#sewathailand #lifting #moisturize #poreminimizer #repair
#น้ำโสมหน้าใส #บิวตี้บล๊อกเกอร์
#whitening

#sewainsamessence #minisize
กระแสตอบรับดีเกินขาด โปรโมชั่นช่วงเปิด 3เดือนแรก จาก699บาท เหลือ 3️⃣9️⃣9️⃣ บาท
เท่านั้น!!!! ปริมาณ 1ขวด 30ml คุ้มค่ามากกคะ♥️
.
📍#พิกัด : #ร้านเดอะเกรซช็อปตรงข้ามโรงเรียนสตรีเส้นถนนอุบล (ตึกกอบแก้วอพาทเม้นท์)
.
สั่งซื้อ/สอบถาม คลิ๊กเลย http://line.me/ti/p/~Thegraceshop
👉ของแท้ ของครบ ของถูก ของดี
👉เชิญมาอุดหนุนที่ร้าน The grace shop✨เท่านั้นค่ะ 📮🚚 รับจัดส่ง ไปรษณีย์ รถตู้ Ntc เคอรี่ ทั่วไทยค่ะ
.
.
#sewainsamessence #sewa #sewaopening
#น้ำโสม #วุ้นเส้น #ครีมวุ้นเส้น #เซวา #ครีมบำรุงผิว #antiage #whithening #darkspots #antioxidants
#sewathailand #lifting #moisturize #poreminimizer #repair
#น้ำโสมหน้าใส #บิวตี้บล๊อกเกอร์
#whitening

✨✨เผยผิวสวยด้วย Sewa Insam Essence ✨✨ 💢ผลิตภัณฑ์ดูแลผิวหน้าเนื้อบางเบาจะตรงเข้าบำรุงผิวของคุณได้อย่างตรงจุด ครบทุกปัญหาผิวของ ผู้หญิงในช่วงวัย 30
อุดมไปด้วยสารอาหารผิวในส่วนผสมสุดพิเศษที่มีเฉพาะในผลิตภัณฑ์Sewaเท่านั้น ด้วยการคิดค้นกว่า 2ปี ส่วนผสมจากหมักยีสต์จากโสมแดง ซึ่งใช้เวลานานเป็นปีกว่าจะได้#น้ำโสมเซวา 💢สูตรเฉพาะ ที่ช่วยผลัดปรับสมดุลของเซลล์ผิวอย่างอ่อนโยน เพียง 7วัน พบผิวที่เปลี่ยนแปลงอย่างเห็นได้ชัด จุดด่างดำดูลดเลือน ริ้วรอยฟื้นบำรุงและดูลดเลือน ผิวเรียบเนียนกระชับแน่น รุขุมเล็กลง ผิวดูกระจ่างใส ช่วยปรับความสมดุลความเป็นกรด-ด่าง และน้ำมันที่ผิวหน้า พร้อมทั้งเติมความชุ่มชื่นคืนสู่ผิว ลักษณะผลิตภัณฑ์เป็นเอสเซนส์เนื้อน้ำบางเบา ซึมซาบลงสู่ผิวได้อย่างรวดเร็ว

ขนาด 120 ml ราคา 1,190 บาท
ขนาด 30 ml ราคา 399 บาท

สินค้าพร้อมส่ง ส่งซื้อที่
📣Tel: 0966515629 Line : zeerskin
http://line.me/ti/p/CxecYq5-W9
📣ส่งของทุกวัน เช้า เย็น ถึงเร็วแน่นอน 📣นัดรับ รังสิต ฟิวเจอร์ ธัญบุรี ได้ค่ะ
#บริการส่งฟรี ems
#บริการเก็บเงินปลายทาง
#sewathailand #repair #lifting #darkspots #whitening #moisturize #poreminimizer

Hi Beauties.. 😘
.
🍏 Promo bersama serum c! 3 in 1 dalam satu harga.
.
🌼 MICRODERMABRASION PLUS SET 🌼
.
🍏 Kebaikan Set Microdermabrasion Mary Kay. Apa yang best sangat tentang set? Ni pencuci ke? Bukan macam scrub ke?
.
🍏 Memang best sangat2 bila pakai set Microdermabrasion. Tidak... Ini bukan pencuci dan bukan macam scrub biasa. Ini penjagaan khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut dalam, yang pernah picit jerawat dengan kuku tu kan, mesti ada lekuk dalam kat muka. Memang susah nak hilangkan parut tu kecuali awak pergi buat rawatan laser.
.
🍏 Jadi dengan penggunaan Set Mircrodermabrasion, kulit dapat membersih sel2 kulit mati yang tak dapat dibuat secara penggunaan scrub sahaja dan kulit juga akan mudah menyerap semua kebaikan Pore Minimizer.
.
🍏 So, sesiapa yang ada masalah parut jerawat yang hitam tu, yang susah sangat nak hilang, set ini lah yang perlu dicuba. .
.
🍏 Serius lepas pakai kulit bertambah licin seperti kulit di polish! Aisy sangat2 suka guna dua2 item ni, serius kulit muka dah bertambah licin!
.
🍓 Untung sangat grab bulan ni. Ada promo. Nak taw? DM or WA 013-4230814. 💖

#parutberlubang #parutpudar #bekasjerawathilang #bekasjerawatbatu #smoothskin #healthyskin #parutjerawathilang #paruthilang #poriporibesar #poriporiwajah #poriporiterbuka #poripori #liangporiterbuka #liangporimengecil #liangporibesar #liangpori #skincaretips #skincarebotanical #skincareroutine #skincaremurah #kulitlembut #kulitlicin #kulithalus #pores #poreminimizer #confidence #flawlesskin #glowingskin

Most Popular Instagram Hashtags