[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#poreless

7509 posts

TOP POSTS

¡Minimiza los poros en segundos!! Poreless Face Primer, poros cerrados, piel más tersa, el maquillaje todo el día. ¡Ve por el! ¿Que esperas? #poreless #primer #beautycreationsmx #beautycreations

Adiós POROS
¡HOLA Productos que si
Funcionan!!
Ya, en mi canal!!
Corran!!!
#youtubers #beauty #poreless

A multi-tasking, 12-hour primer that can be worn alone or under foundation, offering lightweight coverage and skinvigorating™ skincare benefits! Our BB tinted treatment 12-hour primer SPF 30! Available in multiple shades on tarte.com!
#rethinknatural #naturalartistry #poreless

ويدئوى جديد آماده تماشا ✨🌹
در مورد آرايش مخصوص پوستهاى چرب با منافذ باز، هم محصول معرفى كردم هم توضيح دادم كه چه كارايى رو بهتره توى آرايش انجام بديم چه كارايى رو نه! 🙌🏼
براى تماشاى ويدئو به لينك آبى رنگ توى بيو(پروفايل) و يا استورى من برين 😍
اميدوارم لذت ببريد 💕
#دوستون_دارم #مرسى_كه_هستين #آناهيتا
.
.
.
.
#theanahita #beauty #beautylover #beautyblogger #beutyblog #makeup #makeuplover #makeuptutorial #poreless #porecare #makeuphacks #makeuptips #makeupart
#آرايش #آرايشى #آموزش #آموزشى #فارسى #زيبايى #بيوتى #پوست_مو #ميكاپ #پوست_چرب #منافذپوست #منافذ_باز#خودآرایی

This bubble mask will leave your skin feeling so clean. #sofreshsoclean #insiderbeauty
@elfcosmetics

💜Clear & brilliant 💜+ gold mask #flawless skin #skintx #poreless #universnuface

MOST RECENT

Our favorite 2-step #skincare routine for a clear, smooth, #poreless complexion! DetoxySmooth gently sweeps away pore-clogging impurities as it delicately refines the skin's texture while Phyto-Silt Extreme draws impurities and encourages cell renewal with a combination of mineral-rich Silt, Phytic Acid and Charcoal. Have you added this powerhouse-duo to your skincare #regime?

My favourite drugstore foundation 💖💯✔
Maybelline fit me matte and poreless foundation 💖
Photo credits to Miss Anna Cay of Youtube. 💖😊 Finish : Healthy Soft Matte Finish not too Matte.

Coverage : light to medium.

Longevity : Maximum of 6-7hrs then just blot and retouch after.

Price : Php399.00 at Sm Dept Stores / watsons

I've got the shade 220 natural beige and it oxidize like crazy but I just set it with a lighter setting powder.
If youre nc30 at mac studio fix fluid best bet is the 128 warm nude shade. Oxidize means that you got the perfect match of foundation then when you put it on, it turn out to be darker or orange. So if youre acidic like me usually foundations will tend to oxidize. The best way to avoid this is to always go one shade lighter. Or maybe if you got the darker shade you can simply highlight or mix it with your other foundations and set it with a translucent powder. #Maybelline #MaybellinePH #Fitme #FitmePh #Makeup #Glam #Foundation #FitmePh #Matte #Poreless #makeupgeeks #Makeuplover #Oxidize #Makeuptips #FavoriteFoundation #Warmnude

Skin First👆👸💎

Haaa best kan kalau muka dah bertahun-tahun banyak jeragat, lepas 3 botol PORELESS dah nampak sangat kesan jeragat tu pudar! Siapa tak cuba PORELESS lagi memang rugi.

Jom baca kebaikan PORELESS

Fungsi PORELESS ke atas tubuh & kulit anda :
🌷 Anti-oksidan yang tinggi : buatkan kulit kekal muda & anjal
🌷 Nutroxsun : Melindungi kulit dari cahaya UV yang berbahaya. Maksudnya tak pakai krim sunblock pun kulit dah terlindung dari cahaya UV. 🌷 Merawat sel kulit yang mudah 'burn' dengan efektif. 🌷 Melancarkan sistem pembuangan. Anda tidak perlu detoks badan sebelum makan PORELESS ini kerana PORELESS akan membantu badan anda membuang sisa toksin.
🌷 Menaikkan seri wajah. Dalam masa 14 hari seri wajah anda lebih terserlah
🌷Jerawat mudah kecut & segan nak tumbuh lagi
🌷Mampu mengecilkan pori anda sehingga kelihatan sangat kecil atau tidak kelihatan langsung. 🌷 Mencerahkan wajah sekaligus boleh hilangkan parut jerawat & jeragat
🌷 Menguatkan kuku & rambut
🌷 Meningkatkan sistem imunisasi badan : sangat sesuai untuk mereka yang sering keletihan dan cepat demam
🌷 Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu & dalam pantang : boleh memperbanyakkan susu badan
🌷 Menstabilkan hormon & kitaran haid. Jika anda kerap mengalami jerawat di bahagian dagu,itu bermakna hormon anda sedang tidak stabil!
LELAKI boleh makan dan digalakkan sebab lelaki tak suka pakai sunblock cream atau pakai banyak2 produk penjagaan kulit jadi supplement ini ibarat 'all in one' untuk anda.
Cara makan :
1 capsule 1x selepas lunch @ dinner

1 Botol = 30 capsules
Pantang larang :
▶️Tiada. Boleh minum caffein ▶️ Minum air putih sikit pun boleh nampak kesannya
▶️ Jika tak minum caffein & air putih minum banyak2 kesan lagi menakjubkan!
Harga :
1 Botol = RM75 WM / RM80 EM(1 Bulan)
2 Botol = RM140 WM/ RM150 EM(2 Bulan)

#PORELESS #OralSunblock #Sunblock #NutroxSun #cerah #kulitcerah #jeragat #jutawan1

Haaa best kan kalau muka dah bertahun-tahun banyak jeragat, lepas 3 botol PORELESS dah nampak sangat kesan jeragat tu pudar! Siapa tak cuba PORELESS lagi memang rugi.

Jom baca kebaikan PORELESS

Fungsi PORELESS ke atas tubuh & kulit anda :
🌷 Anti-oksidan yang tinggi : buatkan kulit kekal muda & anjal
🌷 Nutroxsun : Melindungi kulit dari cahaya UV yang berbahaya. Maksudnya tak pakai krim sunblock pun kulit dah terlindung dari cahaya UV
🌷 Merawat sel kulit yang mudah 'burn' dengan efektif.
🌷 Melancarkan sistem pembuangan. Anda tidak perlu detoks badan sebelum makan PORELESS ini kerana PORELESS akan membantu badan anda membuang sisa toksin.
🌷 Menaikkan seri wajah. Dalam masa 14 hari seri wajah anda lebih terserlah
🌷Jerawat mudah kecut & segan nak tumbuh lagi
🌷Mampu mengecilkan pori anda sehingga kelihatan sangat kecil atau tidak kelihatan langsung.
🌷 Mencerahkan wajah sekaligus boleh hilangkan parut jerawat & jeragat
🌷 Menguatkan kuku & rambut
🌷 Meningkatkan sistem imunisasi badan : sangat sesuai untuk mereka yang sering keletihan dan cepat demam
🌷 Sesuai untuk ibu mengandung, menyusu & dalam pantang : boleh memperbanyakkan susu badan
🌷 Menstabilkan hormon & kitaran haid. Jika anda kerap mengalami jerawat di bahagian dagu,itu bermakna hormon anda sedang tidak stabil!

LELAKI boleh makan dan digalakkan sebab lelaki tak suka pakai sunblock cream atau pakai banyak2 produk penjagaan kulit jadi supplement ini ibarat 'all in one' untuk anda.

Cara makan :
1 capsule 1x selepas lunch @ dinner

1 Botol = 30 capsules
Pantang larang :
▶️Tiada. Boleh minum caffein
▶️ Minum air putih sikit pun boleh nampak kesannya
▶️ Jika tak minum caffein & air putih minum banyak2 kesan lagi menakjubkan!
Harga :
1 Botol = RM75 WM / RM80 EM(1 Bulan)
2 Botol = RM140 WM/ RM150 EM(2 Bulan)

#PORELESS #OralSunblock #Sunblock #NutroxSun #cerah #kulitcerah #jeragat #PORELESSfeedback #cantik #jerawat #benascela #kulitcantik

DIAMONDDOLL FOUNDATION💎💎
✔Kecantikan semewah diamond & cantik persis barbie doll
✔Bahan-bahan digunakan untuk merawat dan mencantikkan dari dalam serta SPF50+ untuk mencegah kerosakan disebabkan UV
#foundation #flawless #poreless #diamonddoll #widwidbeauty

Took this comparison of #NoFilter vs. #Filtered Photos from my #OPPOf1s

#EyebagsOff
#SmootherSkin
#WhiterSkin✔
#BlemishesOff
#PoreLess

Perti jud diay ning #BeautyFilter makafeeler kaayo. Makaingon man sad ta inig kita sa personal ug #SanaPictureKaNaLang
😉😉😂😂😜😜😂😂

ويدئوى جديد آماده تماشا ✨🌹
در مورد آرايش مخصوص پوستهاى چرب با منافذ باز، هم محصول معرفى كردم هم توضيح دادم كه چه كارايى رو بهتره توى آرايش انجام بديم چه كارايى رو نه! 🙌🏼
براى تماشاى ويدئو به لينك آبى رنگ توى بيو(پروفايل) و يا استورى من برين 😍
اميدوارم لذت ببريد 💕
#دوستون_دارم #مرسى_كه_هستين #آناهيتا
.
.
.
.
#theanahita #beauty #beautylover #beautyblogger #beutyblog #makeup #makeuplover #makeuptutorial #poreless #porecare #makeuphacks #makeuptips #makeupart
#آرايش #آرايشى #آموزش #آموزشى #فارسى #زيبايى #بيوتى #پوست_مو #ميكاپ #پوست_چرب #منافذپوست #منافذ_باز#خودآرایی

Most Popular Instagram Hashtags