#popcornmelaka

MOST RECENT

Popcorn bersalut penuh caramel sedap sampai nak beli lagi guyss!! Serious tak tipu! πŸ‘ŒπŸ» RM15 je guyss!! 😱 berbaloi beli sebab bekas besar lepastu caramel die masyaAllah fully coated okay! 😫🀩🀀🀀🀀
.
.
.

#popcorn #popcorncaramel #popcorn #popcornsedap #popcornmelaka #popcornmalaysia #popcornmerlimau #popcornjasin #popcornalorgajah #popcorncaramel #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #popcornkualalumpur #popcornpopular #popcorn #popcornjasin #popcornmerlimau #popcornsedap

Popcorn baru restock guysss!! Ni pon orang punya yang da booking okayyy. 😱😱 Kalau nak cepat cepat dm sis okay! Atau WhatsApp sis terus 0126603262. 🍿 RM15 je guysss. RM15 πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ .
.
#popcorn #popcorncaramel #popcorn #popcornsedap #popcornmelaka #popcornmalaysia #popcornmerlimau #popcornjasin #popcornalorgajah #popcorncaramel #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #popcornkualalumpur #popcornpopular #popcorn #melaka #kualalumpur #popcornjasin #engspopcornjasin #engspopcornmerlimau

Caramel popcorn
Sekali bite pasti teringat πŸ˜‹
Rase sedap meruntun jiwa 😊
Order bln 11 & 12 masih dibuka.
Free tester.

Watsapp http://www.wasap.my/+60136823824
Atau klik link di profile
#sekalibitepastiteringat
#caramelpopcorn
#popcornbucket
#popcornmelaka

Popcorn Cream Melaka open order setiap hari. Popcorn berperisa caramel. Kami juga menggunakan mushrooms seed yang berkualiti buat santapan anda. Anda boleh buat ngunyil2 di office, rumah, dalam kereta, tepi pantai, tepi kolam, sawah padi dan di mana2 sahaja anda suka kecuali tandas! Tolong jangan!! Popcorn Cream bila dimakan bersama tersayang lebih terasa kehangatan dan kemanisannya. Jom order ramai2.
Tempahan goodies pun kami terima!
Harga bermula dari RM1 hingga RM5! (ikut budget anda)
Berminat boleh wassap bossku
http://popcorncream.wasap.my/

#popcorncreammelaka #popcornmelaka #popcornsedapmelaka #popcornmasjidtanah #goodiesrm1 #goodiesbudget #kahwinmurah #birthdaysurprise #popcorncreamborneo

Caramel popcorn
Sekali bite pasti teringat πŸ˜‹
Rase sedap meruntun jiwa 😊
Order bln 11 & 12 masih dibuka.
Free tester.

Watsapp http://www.wasap.my/+60136823824
Atau klik link di profile
#sekalibitepastiteringat
#caramelpopcorn
#popcornbucket
#popcornmelaka

Alhamdulillah...
Tq Amin & team
Unt kudapan wayang pacak kat Karnival TM di Tehel... #Repost @layermytummy
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Alhamdulillah freshly made today, popcorn ready utk delivery esok.. sesuai utk doorgift.. rangup & memang penuh diliputi karamel.. rasa pn sama cam kat wyg punya tauu πŸ€—πŸ€— .
.
Harga? Jangan risau.. πŸ˜‡πŸ˜‡ @layermytummy sntiasa offer harga mampu milik seiring kualiti πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Yg mana berminat utk pertanyaan /runding2 harga boleh tekan link di bio @layermytummy /whatsapp Zaza 0172276922 πŸ™‡β€β™€οΈ
.
.
#layermytummy #withsweets #melaka #homemade #masjidtanah #sungaiudang #alorgajah #fooddeliverymelaka #doorgiftmelaka #popcornmelaka

Alhamdulillah freshly made today, popcorn ready utk delivery esok.. sesuai utk doorgift.. rangup & memang penuh diliputi karamel.. rasa pn sama cam kat wyg punya tauu πŸ€—πŸ€— .
.
Harga? Jangan risau.. πŸ˜‡πŸ˜‡ @layermytummy sntiasa offer harga mampu milik seiring kualiti πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Yg mana berminat utk pertanyaan /runding2 harga boleh tekan link di bio @layermytummy /whatsapp Zaza 0172276922 πŸ™‡β€β™€οΈ
.
.
#layermytummy #withsweets #melaka #homemade #masjidtanah #sungaiudang #alorgajah #fooddeliverymelaka #doorgiftmelaka #popcornmelaka

In progress nak improve packaging. Doakan ye 😊

#caramelpopcorn
#popcornduyongmelaka
#popcornmelaka
#agenpopcorn
#sekalibitepastiteringat

Caramel popcorn
Sekali bite pasti teringat πŸ˜‹
Rase sedap meruntun jiwa 😊
Order bln 11 & 12 masih dibuka.
Free tester.

Watsapp http://www.wasap.my/+60136823824
Atau klik link di profile
#sekalibitepastiteringat
#caramelpopcorn
#popcornbucket
#popcornmelaka

- P O P C O R N K I L O -
.
.
popcorn 🍿 kilo, sangat sesuai untuk makan2 di pejabat, rumah dan sabagai nya
Boleh makan beramai2 memang berbaloi
Top flavour
🍿 caramel
🍿 butterscotch
🍿 rainbow
..#popcornmurah #popcorngoodies #popcornmelaka
#elopement #brideandgroom #smpweddings #shesaidyes #realweddings #weddingdetails #weddingchicks #risingtidesociety #loveintentionally #destinationwedding #vintagebride #destinationweddingphotographer #featuremeoncewed #stylemepretty #elopementphotographer #ig_malaysia #themalaya_ig #igersmalaya #love, #cute, #girl, #instagood, #testimoni

Most Popular Instagram Hashtags