[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#popcornmelaka

MOST RECENT

Pelbagai variasi rasa dalam pelbagai pilihan harga

Warna yang menarik,rasa yang tertarik,bila dah pekene sekali mesti carik balik

#popcornmelaka

Cheese berdebu!

Cappuccino Macho

#PopcornCheese
#PopcornAddict
#FoodLover
#PopcornMelaka
#Food
#Popcorn
#PopcornTime

wasap.my/60122290807

Assalamualaikum warga Instagram & Facebook ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Hari- hari sis share pasal COD di Melaka je kann... So hari ni sis nak share tentang COD di Panchor Muar Johor pulak ๐Ÿฟ๐Ÿฟ
.
Korang nak dapatkan popcorn SERENDAH 80 SEN??? Sememangnya korang kene tempah Popcorn Packet S ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Macam Puan Jal dari Panchor yang menempah 2000pcs Packet S & 60pcs Zipper bag untuk majlis kenduri anaknya ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Terima kasih puan atas tempahan Popcorn Saleza ๐Ÿฟ๐Ÿฟ
.
Jomm apa lagi, korang boleh Buat tempahan sekarangโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
***PERCUMA STICKER TERIMA KASIH***
.
.
#popcorn #muarbandardiraja #melaka #popcornmuar #goodiesmelaka #popcornmelaka #goodiespopcorn #goodiespopcornmurah #salezaenterprise #popcornsaleza #kerjakahwin #goodieskahwin

Selamat petang korang ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Kali ni sis ber COD di Sungai Rambai Melaka. Sis Nur Ain menempah 500pcs Bucket M & 300pcs Packet S.
.
Sis gembira tengok customer senyum lebar lepas dapat popcorn ๐Ÿ’•๐Ÿ’• .
Hehe Kalau korang nak goodies campo- campo macam sis Nur Ain ni. Boleh je takde masalah ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
So korang boleh la Buat tempahan sekarang untuk dapatkan harga Promosi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป korang hanya perlu whatssap/ hubungi Kami ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#melaka #muarbandardiraja #popcornmuar #goodiesmelaka #popcornmelaka #goodiesmuar #popcornsaleza #popcornbucket #goodiespopcornmurah #kerjakahwin #goodiespopcorn #stickerkahwin #salezaenterprise

ni semua nak hantar COD petang ni dekat cheras, alhamdulillah pukul 3 petang akan bermula penghantaran popcorn kepada cust๐Ÿฟ
#popcornmanismanisgitu #popcorncaramelsedap #popcornmurah #popcornlover #popcornn9 #popcornmelaka #popcornkl #popcorncheras #popcornsungaibesi #popcornkgmalaysiatambahan #goodieskahwinmurah #goodiesmurah

siap dah kami buat packaging tester popcorn untuk cust kamiโœŒ๐Ÿป alhamdulillah rezeki โค๏ธ
#popcornlover #popcorncaramelsedap #popcornn9 #popcornmelaka #popcornkl #popcornmurah #popcornmanismanisgitu #goodiesmurah #goodieskahwin

Perggghhhh....Popcorn Addict Cheese Berdebu! Serius sedap weii...popcorn yg penuh dgn debuan cheese yg teballl... sekali sentuhan, melekat2 di jari jemari korang. Sehinggakan penuh cheese powder melekat2 di celah2 jari juga weii... Debuan2 cheese tu melimpah2 sehinggakan terpaksa menggunakan sudu tuk suapkan cheese ke mulut sebab ape? sebab banyak sgttt. rugi x makan sume. haha.. bukan setakat jari jerk, tapi mulut anak2 mesti comot dgn cheese sebab x pedas, anak2 mesti gian abis la.. Ain xjual tapi ada lebih..hihi.. korang nk try, leh jerk klik link ni wasap.my/60122290807 . belum try, belum tau.. #PopcornCheese
#PopcornAddict
#PopcornMelaka
#PopcornCaramel
#Goodies
#Doorgift
#PopcornMalaysia
#AgentWanted

Nampak macam sedap je kan QD POPCORN warna warni nie.
Lagi sedap bila dapat makan sambil tengok tv.
Hihihihi....
Ape lagi...jom la tempah sekarang.

Nak order ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60197270181
#popcornmurah#qdpopcorn#popcornwarnawarni#popcornmelaka#mamaqdshoppe

Most Popular Instagram Hashtags