#popcornmalaysia

MOST RECENT

💝 TERBARU!!! PROMOSI ZIPLOCK SEPERTI JAR 💝
💝 MAJLIS DAH DEKAT TAPI DOORGIFT TAK DE LAGI..💝💝 TERBARU!!! PROMOSI ZIPLOCK SEPERTI JAR 💝
💝 MAJLIS DAH DEKAT TAPI DOORGIFT TAK DE LAGI..💝 .
📣📣 Ingin doorgift kenduri anda sendiri??
📣📣 Ingin Ingin kami selesaikan doorgift anda?? =========================================
Yeahhhh... PROMOSI KEMBALI LAGI..... .
.
😱 😱 😱 jangan berlengah lagi 😱 😱 😱
Kami mempunyai lebih dari 20jenis ziplock pelbagai size sesuai untuk kegunaan anda
.
SEBAB APA?
.
💝Ziplock ni tak perlu bajet besar
💝Kedap udara & tak mudah masuk angin
💝Tahan minyak jika makanan berminyak
💝Tahan air , kalau terkena tempias sikit-sikit tak basah tau
💝Lapisan plastik berminyak di dalam sesuai untuk makanan!
💝Sempoi & style! tetamu mesti suka
💝Sesuai untuk pelbagai jenis makanan & snak seperti kekacang, kerepek, jajan, biskut dll.
. . .👇👇👇
.
0193722764 .
.
#popcornmalaysia
#popcornborongmurah
#popcornbajet
#doorgiftmurah
#doorgiftmalaysia
#doorgiftbajet
#doorgiftkahwin
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftpopcornmalaysia
#pelamin
#doorgiftkahwin2018
#popcorncaramel
#popcornmurah
#doorgiftsedap

Sis ni terus grab 4balang popcorn caramel 🍿🔥🍿 sis ni buat kudap2 waktu bekerja. Sangat sedap 👍🏻 anda bila lagi❓ meh cepat order, stok sangat terhad 🔥 tekan je link dekat bio okay 😋
#feedbackpopcorncarameletop #popcornsedapmurah #popcornsedapsangat #popcorn #popcornmalaysia #popcorn🍿 #popcorntime #popcornsedap #popcornmurah #popcorncaramel #popcornlove #popcornbalang

Alhamdulilah feedback customer yang sangat positif 👍🏻👍🏻👍🏻 Tidak nafikan lagi popcorn caramel memang sedap 🍿 sekali makan pasti mahu lagi 🔥 tunggu apa lagi? Meh cepat order. Tekan je link dkt bio okay 🙂
#feedbackpopcorncarameletop #popcornsedapmurah #popcornsedapsangat #popcorn #popcornmalaysia #popcorn🍿 #popcorntime #popcornsedap #popcornmurah #popcorncaramel #popcornlove #popcornbalang

Hi chuollssss 👋🏻 first time sis ni order dia terus grab yang 500gm 2bungkus. Anda bila lagi? Meh cepat2 order. Jangan lepaskan peluang ini ⚡️
#feedbackpopcorncarameletop #popcornsedapmurah #popcornsedapsangat #popcorn #popcornmalaysia #popcorn🍿 #popcorntime #popcornsedap #popcornmurah #popcorncaramel #popcornlove #popcornbalang

POPCORN MAKER NEW🍿🍿🍿
HARGA : RM155
SM : POSLAJU RM10
SS : POSLAJU RM55
ORDER 📲 601111183020

DETAIL :

Health popcorn maker
reducing the calorie content
Enjoy fresh popcorn with your family and friends
Easy to clean – simply wipe with a tissue
Material: Metal + PP(Polypropylene)
Size: 18 x 38 x 24cm
Plug: EU Plug

ADDITIONAL ITEM : ADAPTER PLUG RM3
#therjstuff #therjstuffshop #therjstuffonline #therjstuffreadystock
#popcornmaker #popcornmaker🍿 #popcornmakermurah #popcorn #popcornmakerviral #popcorn🍿 #popcornmachine #popcornlovers #popcornmalaysia

POPCORN MAKER NEW🍿🍿🍿
HARGA : RM155
SM : POSLAJU RM10
SS : POSLAJU RM55
ORDER 📲 601111183020

DETAIL :

Health popcorn maker
reducing the calorie content
Enjoy fresh popcorn with your family and friends
Easy to clean – simply wipe with a tissue
Material: Metal + PP(Polypropylene)
Size: 18 x 38 x 24cm
Plug: EU Plug

ADDITIONAL ITEM : ADAPTER PLUG RM3
#therjstuff #therjstuffshop #therjstuffonline #therjstuffreadystock
#popcornmaker #popcornmaker🍿 #popcornmakermurah #popcorn #popcornmakerviral #popcorn🍿 #popcornmachine #popcornlovers #popcornmalaysia

POPCORN MAKER NEW🍿🍿🍿
HARGA : RM155
SM : POSLAJU RM10
SS : POSLAJU RM55
ORDER 📲 601111183020

DETAIL :

Health popcorn maker
reducing the calorie content
Enjoy fresh popcorn with your family and friends
Easy to clean – simply wipe with a tissue
Material: Metal + PP(Polypropylene)
Size: 18 x 38 x 24cm
Plug: EU Plug

ADDITIONAL ITEM : ADAPTER PLUG RM3
#therjstuff #therjstuffshop #therjstuffonline #therjstuffreadystock
#popcornmaker #popcornmaker🍿 #popcornmakermurah #popcorn #popcornmakerviral #popcorn🍿 #popcornmachine #popcornlovers #popcornmalaysia

Anda pening dan tak sempat nak sediakan doorgift?
Jangan risau kami boleh bantu anda..
Jom dapatkan harga promosi sekarang.. Harga RM0.80/pc sahaja termasuk popcorn..
FREE sticker
Min 100pcs
Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #popcornmurahmalaysia #popcornmalaysia

Untuk tempahan minggu dpn masih boleh slot ye. Cepat2 ws hakak. Hakak boleh adjust cuti raya hakak nanti.hihi..rabu je kami cuti..kalau ada tempahan kami xcuti la..xpe no prob. Bekorban sikit tahun ni.Hihihi..
Jom maniskan majlis dgn popcorn kami.
.
.
TEMPAHAN SENTIASA DIBUKA.
BERMINAT BOLEH WS 0192499703.
Utk memudahkan.
IG : Boleh klik di bio.
Fb : www.wasap.my/60192499703/popcorn

#popcorn #doorgiftpopcorn #doorgift #doorgiftkahwin #doorgifttunang #bufday #bufdayparty #akikah #doorgiftbajed #doorgiftbufday #kawin #tunang #candybooth #candybuffet #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #popcornbooth #popcornlive #popcorndoorgift #popcornmalaysia #bucketpopcornmurah #bucketpopcorn #doorgiftcheras #popcornbucket #candybuffetmurah #candyboothmurah #cheras #sayajualpopcorn #popcornmurah #airbalang

Come on over for the #CircusOfEmotions Show tonight and don’t forget to drop by at @candyblossommarketing booth here at #swissdreamcircus located at #plazaarkadia #desaparkcity #kepong from 16/8-9/9/2018. #popcornmalaysia #popcorn #candyblossommarketing

Ok ni tempahan dari Lan yang kenduri raya puasa haritu untuk bakal pengantin baru Fatin dan Afiq dari Maran. Malam semalam collect harini baru sempat haplod. Tq taw repeat order dgn kami untuk beberapa majlis dah. Anyway selamat pengantin baru dan moga segalanya berjalan lancar k.
Done;
🕌700pcs bucket merah caramel popcorn.
#popcorn #popcornmalaysia #doorgiftpopcorn #goodiespopcorn #doorgift #gulakapasmalaysia #gulakapas #goodies #goodiesmalaysia #doorgiftmalaysia #doorgiftcoklat #goodiescoklat #weddinggifts #weddinggift #popcornpahang #popcornjb #perkahwinanmalaysia #popcornterengganu #weddinggifts #popcornkuantan

Bila kita put so much effort dekat urusan kahwin org lain. Allah mudahkan urusan majlis kita pula. InsyaAllah.
.
Alkisah di minggu lepas menyiapkan doorgift pack untuk dimassukkan ke dalam kotak doorgift. Nak order yang mudah, sedap dan kos pun tak tinggi. Boleh wassap kami. Link di Bio.
.
.
#goodiesmalaysia2018 #goodies2018 #doorgift2018 #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #doorgiftklang #goodiesexclusive #doorgiftbangi #doorgiftperkahwinan2018 #doorgiftweddingshahalam #doorgiftmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftaqiqahmurah #doorgiftcheras #doorgiftbajet2018 #doorgiftaqiqah #doorgifttrend #doorgiftakikah #candybuffetkl #candybuffetmurah #candycornermurah #popcornmalaysia #popcorngoodies #gebupopcornevent #gebupopcornsnek #gebupopcorndoorgift

Alhamdulillah siap untuk hari ini 800pcs... sedia untuk penghantaran petang ni. Rugi kepada sapa yang belom mencuba popcorn abam bob kita ni..apa lagi uolls cepat2 PM abam di no +6012-2457511..😍🤩😘 #perkahwinan #pertunangan #akikah #bufday #popcorn #doorgiftpopcorn #doorgift #doorgiftkahwin #doorgifttunang #bufdayparty #kawin #tunang #candybooth #candybuffet #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #popcornbooth #popcornlive #popcornmalaysia #popcorndoorgift #popcornlovers #popcornbucket #candyboothmurah #candybuffetmurah #bobpopcornstation

Most Popular Instagram Hashtags