#pomlovedelima

MOST RECENT

Salah sorang peminat tegar #jusdelimakupas kami, tq sis kerana memilih jus kami & share dengan kawanยฒ juga family ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #jusdelimaasli #jusdelima #pregnant #mengandung #makanansunnah #healthydrink #pomegranatejuice #pomlovedelima

KURANG DARAH KETIKA HAMIL

Minum dan amal delima adalah salah satu ikhtiar utk pulihkan masalah kurang darah, sebab kandungan vitamin C dan zat besi yang tinggi dalam buah delima ni bantu hasilkan sel darah merah yang banyak.
Kurang darah merah waktu mengandung ni boleh memberi risiko keguguran, pendarahan dan kelahiran pramatang.

So selain amal delima, kena jaga diet seimbang juga okiess.

#jusdelima #jusdelimaasli #jusdelimakupas #makanansunnah #healthydrink #pomlovecoldpressed #pomlovedelima #pomlovemalaysia #pomegranate #pregnant #anticancer #antiaging #freshfruit #freshfruitinthebottle #justjuice #nosugar #dijamintakpahit #hamil #mengandung

Thanks you sis. Datang self pick up kat Kajang.

Buat masa ni COD area Kajang dan Bangi sahaja. Utk area lain depends pada date available ye.

HARGA
======
Sebotol RM18 (180ml)
Min delivery 3 botol

Delivery RM5-RM10 depends jauh mana.

Atau self pick up di Prima Saujana Kajang.
HARGA PUKAL
10 botol x RM16
20 botol x RM14

Alhamdulillah, kami dah jual beribu botol dari tahun lepas dan banyak repeat customers.

Luar KL, min 20 botol harga pukal kita pos pakai bas express.
Klik link wasap utk order.

#jusdelimasegar #jusdelimaasli #coldpressedjuicemalaysia #pomegranate #pomegranatejuiceKL #coldpressedKL #coldpressedBangi #pomlovedelima #jusdelimaKL #jusdelima #ibumengandung #mengandung #wanitahamil #hamil

Suka makan buah delima tapi leceh nak kupas ??
.
Kami di #pomlovedelima sediakan buah delima yang segar juga telah di kupas rapi untuk menjaga mutu buah syurga ini.

#jusdelima #jusdelimakupas #jusdelimaasli #pomegranatejuice #pomegranate #pomlovedelima #makanansunnah #healthydrink #delimakupas

Apa tanggapan manusia pada kita tak penting. Manusia hanya menilai dari luaran dari apa yg mereka tahu dan nampak dari luar je.
Meraka boleh label kita teruk, buruk, itu dan ini.

Mudahnya mengeluarkan kata judge sesuka hati.

What matter the most is diri kita di mata Allah. Segala amal dan apa sahaja kebaikan yang dibuat dgn ikhlas kerana Allah.

Hanya Allah yang berhak menilai hambanya. Bukan manusia lain.

Whatever issue you are struggling right now, always keep faith in Allah dan yakinlah percaturan Allah itu sentiasa tepat, cantik dan tiada cacat celanya.

Salam Jumaat penuh mulia di bulan penuh rahmat.

#tudungsarung5saat #pomlovedelima #tudunginstantmurah #tudungexpressmurah #tudungborong #tudung5saat #sayajualtudungmurah #salamjumaat

Haritu kat CS tengok sebijik RM23 tp besar sikit.

Ni 3 biji kecik2 dah macam ni harga.

Susah-susah beli je jus @pomlovedelima tinggal teguk minum je.

Manis dan perahan unik yang tak buat jus jadi kelat dan masam macam kat luar.

#pomlovedelima #buahdelima #jusdelimaasli #jusdelimasegar

Thank you. Repeat order kali ke berapa dah tak ingat.

9 botol. Ibu mengandung.

Wishing u safe and smooth delivery next month.

Manfaat delima fresh sgt banyak untuk both ibu dan bayi.
#pomlovefeedback #pomlovedelima #delima #jusdelimaasli #jusdelimasegar #coldpressedjuice #pomegranatejuice #coldpressedjuiceKL

Padu bro ni sekali beli penuh bakul motor tu, Beli sikit2 anak & wife berebut katanya ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰...
#jusdelimakupas #jusdelima #pomegranatejuice #pomegranate #pomlovedelima #makanansunnah #healthydrink

Customer Request...
Kecik tak puas minum katanya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#pomegranate #pomegranatejuice #pomlovedelima #jusdelimakupas #makanansunnah #healthydrink

IBU DAN BABY S!HAT CANTIK AMAL JUS #DELIMA FRESH. Takde lagi problm kurang dar.ah merah.
.
Jus #pomloveDelima Segar, Cold-pressed. ๐Ÿ’š100% Jus asli yang merah, manis semulajadi.
๐Ÿ’šTanpa gula dan air tambahan
๐Ÿ’šDijamin tidak pahit atau terlalu masam. Anak-anak pun suka minum.
๐Ÿ’šDelima dari Gred Class 1 kualiti terbaik. .
Superfruittt ini bukan je sedappp! tapi penuh khasiattt! Kami jadikan jus segar supaya pelanggan kami semua dapat menikmatinya tanpa perlu bersusah payah untuk menyediakannya. . Delima RM18 sebotol (180ml)
. Delivery Pulau Pinang sahaja.

Dah ramai repeat berbotol-botol dengan kami sebab memang susah nak dapat yang fresh, pekat dan sedap diluar sana! Let the taste do the talking!
.
.www.wasap.my/+60174435161/jusdelima

#jusdelima

Assalamualaikum dan selamat pagi... Delima 100% cold-pressed juice
Manis, tak kelat, tak masam macam beli kat luar.

Real fruit juice. Bukan kordial atau pati.

Ikhtiar untuk naik kan hb ibu ngandung, cantik kan skin, sembelit, eczima dan banyak lagi manfaat buah syurga ni.

RM 18 utk 1 botol
RM 50 utk combo 3 botol

#pomlovedelima
#pomlove
#jusdelima
#delima
#puchong #cyberjaya #cyberjayafood #setiaecoglades #dpulzecyberjaya
#sayajual #bazarpaknil

2 minggu putus stok. Nangis wooo. Ejen dan customer menunggu je ni.

Alhamdulillah kontena dah sampai. Stok buah delima is back. So kita mem bizi production la 3 hari ni siapkan order ejen dan customer.

Special tau jus delima ni. Yang dah biasa beli tau la macam mana. Memang tak kelat, tak pahit dan tak masam macam korang selalu beli kat luar tu.

Bukan pati atau kordial ye.

100% perahan jus delima asli segar. Omputeh panggil cold-pressed.

Tiada tambahan gula mahupun tambahan air.

Ni lah rahsia kulit iollss dah tak ada jerawat bersepah mcm dlu. Sebab pembuangan lancar, tinggi antioxidants dan vitamin n minerals.

Bagus untuk rahim, iktiar nak conceive, nak naik kan hb.

Buah syurga kan. Tentulah tak terkira manfaatnya.

EJEN SELURUH SEMENANGJUNG KINI DIBUKA.

Visit @pomlovedelima or contact je kak linda 0173288861.

#pomlovedelima #pomegranate #jusdelima #jusdelimasegar

Delima ni buah syurga dgn rasanya yang penuh nikmat.
Jus #pomlovedelima segar, cold-pressed ๐Ÿ’ž 100% jus asli yang merah, manis semulajadi
๐Ÿ’ž Tanpa gula dan air tambahan
๐Ÿ’ž Dijamin tidak pahit atau terlalu masam ๐Ÿ’ž Delima dari Gred Class 1, kualiti terbaik.

Membantu boost immune, elak sembelit, bekalkan nutrisi yang baik especially untuk ibu hamil dan baby dalam kandungan.
1 botol RM 18
3 botol RM 50

#pomlovers #pomlove #pomlovedelima
#jus #delima #buahsunnah #puchong #cyberjaya #wismashell #mmucyberjaya

Sibuknya kita dari pagi sampai ke malam.

Semoga sibuk kita ni sibuk yang dapat ganjaran pahala, dan bantu kita di Mahsyar sana kelak.

Sebab rata-rata kita memang sibuk dengan urusan dunia. Dah kaya, nak kaya lagi. Apatah lagi yang kais pagi makan pagi.

Selamat pagi semua. Niat nak sambung puasa harini. Sebab tak sahur tadi so tak jadi la puasa.

Avocado and egg toast for breakfast. Tabur delima. Just perfect.
#pomlovedelima #breakfast #dapoqsihatlinda

.
Good Evening people! .
Contact lens dah expired. So ber spek mata lah kita harini.
.
Siap-siap nak pegi hantar stok jus delima @pomlovedelima pada ejen-ejen tersayang. .
Sabtu ada job makeup pengantin. Memang dah tinggal dunia makeup tapi memenuhi permintaan bff.
.
#pomlovedelima
#selfiesekalisekala

Panas2 ni sedut jusdelima kupas POMLOVE memang terasa nikmat... Tak percaya cer try ๐Ÿ˜‹.
#jusdelima #jusdelimaasli #jusdelimakupas #pomlovedelima

Love my natural antiaging drinks! Alhamdulillah we hit 500 bottles last month! Tak sedar order masuk bertalu-talu. Sebelum tu hanya buat utk diri sendiri dan jual kat kawan-kawan je. Sebulan dalam 50 botol macam tu.

Thank you Allah. This fruit that is mentioned 3 times in the holy Quran is soooo amazing and have lots of benefits to your skin, health, immune. Good for pregnant mommies and baby.

Semoga kami dapat sebarkan kebaikan jus delima segar ni dengan lebih meluas lagi.

Our agents kat Mersing just hit 100 bottles in her 1st week lepas dapat stok. Same goes to agent Setia Alam.

We area now looking for agents throughout east Malaysia to join our team.

Contact me at 0173288861 for purchase and agent enquiries. #dapoqsihatlinda #pomlovedelima

Morning dose!

JUS PEGAGA

Selain bagus untuk wanita, merawat jangkitan, darah rendah, tingkatkan sistem imun, bagus juga untuk otak dan meningkatkan daya ingatan.

Sangat bagus untuk detox. Yang ada masalah sembelit, jerawat teruk try amal green juice ni Inshaallah.

Tapi nak suruh makan gitu memang tak lalu lah budak-budak ni kan. Buat green juice ni alhamdulillah amsyar suka minum. Tapi rania tak suka. Maybe kena lebihkan epal dan orange lagi.

Ni resepi.

Dua genggam penuh pegaga
Sebiji orange (atau lemon)
2-3 biji apple hijau
Timun jepun

Kalau ada batang celery boleh masuk sekali. Dan letak sikit halia. Sikit je setengah inci.
Kak linda dapat dalam 700ml bergantung saiz buah dan sayur kita masuk.

Inshaallah nak cuba maintain minum setiap minggu sekali pun okay jugak la. Hari-hari lain dah penuh jus delima, jus durian belanda dan markisa kat peti kan.

#greenjuice
#bukanuntukjual
#pomlovedelima

Antara surah-surah harian yang kita boleh amalkan. Kak linda sendiri sedang cuba untuk amalkan dengan konsisten selain al-fatihah dan ayatul kursi yang dibaca selepas solat.

AL-WAQIAH - Baca selepas solat isyak. Memohon rezeki. Tidak fakir.

AL-MULK. Baca sebelum tidur. Surah penyelamat dari seksa kubur. Rasulullah tidak akan beradu selagi tidak membaca surah ini.

AR-RAHMAN. Tergolong dalam surah makiyyah seperti surah al-mulk. Menyayangi kelemahan, meredhai nikmat kurniaan Allah.

AL-KAHFI. Baca setiap hari hafal lancar ayat 1-10. Baca surah penuh malam jumaat. Surah yang sangat penting di akhirzaman yang penuh dengan fitnah.

Kat youtube boleh bukak channel TADABBUR DAILY. Alunan surah berserta terjemahan. Kalau kak linda dan suami mengupas delima, mengejus kami sambil pasang dan dengar sama-sama.

Dan sambil dengar ceramah IBRAH surah-surah ini untuk kita fahami penceritaan, peringatan, panduan yang Allah dah bagi.
Sama-sama lah kita muhasabah diri.

#pomlovedelima
#spreadloveandpositivity

Most Popular Instagram Hashtags