#pomlovedelima

MOST RECENT

Padu bro ni sekali beli penuh bakul motor tu, Beli sikit2 anak & wife berebut katanya ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰...
#jusdelimakupas #jusdelima #pomegranatejuice #pomegranate #pomlovedelima #makanansunnah #healthydrink

Customer Request...
Kecik tak puas minum katanya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#pomegranate #pomegranatejuice #pomlovedelima #jusdelimakupas #makanansunnah #healthydrink

IBU DAN BABY S!HAT CANTIK AMAL JUS #DELIMA FRESH. Takde lagi problm kurang dar.ah merah.
.
Jus #pomloveDelima Segar, Cold-pressed. ๐Ÿ’š100% Jus asli yang merah, manis semulajadi.
๐Ÿ’šTanpa gula dan air tambahan
๐Ÿ’šDijamin tidak pahit atau terlalu masam. Anak-anak pun suka minum.
๐Ÿ’šDelima dari Gred Class 1 kualiti terbaik. .
Superfruittt ini bukan je sedappp! tapi penuh khasiattt! Kami jadikan jus segar supaya pelanggan kami semua dapat menikmatinya tanpa perlu bersusah payah untuk menyediakannya. . Delima RM18 sebotol (180ml)
. Delivery Pulau Pinang sahaja.

Dah ramai repeat berbotol-botol dengan kami sebab memang susah nak dapat yang fresh, pekat dan sedap diluar sana! Let the taste do the talking!
.
.www.wasap.my/+60174435161/jusdelima

#jusdelima

Assalamualaikum dan selamat pagi... Delima 100% cold-pressed juice
Manis, tak kelat, tak masam macam beli kat luar.

Real fruit juice. Bukan kordial atau pati.

Ikhtiar untuk naik kan hb ibu ngandung, cantik kan skin, sembelit, eczima dan banyak lagi manfaat buah syurga ni.

RM 18 utk 1 botol
RM 50 utk combo 3 botol

#pomlovedelima
#pomlove
#jusdelima
#delima
#puchong #cyberjaya #cyberjayafood #setiaecoglades #dpulzecyberjaya
#sayajual #bazarpaknil

2 minggu putus stok. Nangis wooo. Ejen dan customer menunggu je ni.

Alhamdulillah kontena dah sampai. Stok buah delima is back. So kita mem bizi production la 3 hari ni siapkan order ejen dan customer.

Special tau jus delima ni. Yang dah biasa beli tau la macam mana. Memang tak kelat, tak pahit dan tak masam macam korang selalu beli kat luar tu.

Bukan pati atau kordial ye.

100% perahan jus delima asli segar. Omputeh panggil cold-pressed.

Tiada tambahan gula mahupun tambahan air.

Ni lah rahsia kulit iollss dah tak ada jerawat bersepah mcm dlu. Sebab pembuangan lancar, tinggi antioxidants dan vitamin n minerals.

Bagus untuk rahim, iktiar nak conceive, nak naik kan hb.

Buah syurga kan. Tentulah tak terkira manfaatnya.

EJEN SELURUH SEMENANGJUNG KINI DIBUKA.

Visit @pomlovedelima or contact je kak linda 0173288861.

#pomlovedelima #pomegranate #jusdelima #jusdelimasegar

Delima ni buah syurga dgn rasanya yang penuh nikmat.
Jus #pomlovedelima segar, cold-pressed ๐Ÿ’ž 100% jus asli yang merah, manis semulajadi
๐Ÿ’ž Tanpa gula dan air tambahan
๐Ÿ’ž Dijamin tidak pahit atau terlalu masam ๐Ÿ’ž Delima dari Gred Class 1, kualiti terbaik.

Membantu boost immune, elak sembelit, bekalkan nutrisi yang baik especially untuk ibu hamil dan baby dalam kandungan.
1 botol RM 18
3 botol RM 50

#pomlovers #pomlove #pomlovedelima
#jus #delima #buahsunnah #puchong #cyberjaya #wismashell #mmucyberjaya

Sibuknya kita dari pagi sampai ke malam.

Semoga sibuk kita ni sibuk yang dapat ganjaran pahala, dan bantu kita di Mahsyar sana kelak.

Sebab rata-rata kita memang sibuk dengan urusan dunia. Dah kaya, nak kaya lagi. Apatah lagi yang kais pagi makan pagi.

Selamat pagi semua. Niat nak sambung puasa harini. Sebab tak sahur tadi so tak jadi la puasa.

Avocado and egg toast for breakfast. Tabur delima. Just perfect.
#pomlovedelima #breakfast #dapoqsihatlinda

.
Good Evening people! .
Contact lens dah expired. So ber spek mata lah kita harini.
.
Siap-siap nak pegi hantar stok jus delima @pomlovedelima pada ejen-ejen tersayang. .
Sabtu ada job makeup pengantin. Memang dah tinggal dunia makeup tapi memenuhi permintaan bff.
.
#pomlovedelima
#selfiesekalisekala

Panas2 ni sedut jusdelima kupas POMLOVE memang terasa nikmat... Tak percaya cer try ๐Ÿ˜‹.
#jusdelima #jusdelimaasli #jusdelimakupas #pomlovedelima

Love my natural antiaging drinks! Alhamdulillah we hit 500 bottles last month! Tak sedar order masuk bertalu-talu. Sebelum tu hanya buat utk diri sendiri dan jual kat kawan-kawan je. Sebulan dalam 50 botol macam tu.

Thank you Allah. This fruit that is mentioned 3 times in the holy Quran is soooo amazing and have lots of benefits to your skin, health, immune. Good for pregnant mommies and baby.

Semoga kami dapat sebarkan kebaikan jus delima segar ni dengan lebih meluas lagi.

Our agents kat Mersing just hit 100 bottles in her 1st week lepas dapat stok. Same goes to agent Setia Alam.

We area now looking for agents throughout east Malaysia to join our team.

Contact me at 0173288861 for purchase and agent enquiries. #dapoqsihatlinda #pomlovedelima

Morning dose!

JUS PEGAGA

Selain bagus untuk wanita, merawat jangkitan, darah rendah, tingkatkan sistem imun, bagus juga untuk otak dan meningkatkan daya ingatan.

Sangat bagus untuk detox. Yang ada masalah sembelit, jerawat teruk try amal green juice ni Inshaallah.

Tapi nak suruh makan gitu memang tak lalu lah budak-budak ni kan. Buat green juice ni alhamdulillah amsyar suka minum. Tapi rania tak suka. Maybe kena lebihkan epal dan orange lagi.

Ni resepi.

Dua genggam penuh pegaga
Sebiji orange (atau lemon)
2-3 biji apple hijau
Timun jepun

Kalau ada batang celery boleh masuk sekali. Dan letak sikit halia. Sikit je setengah inci.
Kak linda dapat dalam 700ml bergantung saiz buah dan sayur kita masuk.

Inshaallah nak cuba maintain minum setiap minggu sekali pun okay jugak la. Hari-hari lain dah penuh jus delima, jus durian belanda dan markisa kat peti kan.

#greenjuice
#bukanuntukjual
#pomlovedelima

Got this for me and kids tonight. *Jus #pomloveDelima Segar, Cold-pressed* 180ml
๐Ÿ’šDelima dari *Gred Class 1 kualiti terbaik imported Egypt*

Sedapppp

Antara surah-surah harian yang kita boleh amalkan. Kak linda sendiri sedang cuba untuk amalkan dengan konsisten selain al-fatihah dan ayatul kursi yang dibaca selepas solat.

AL-WAQIAH - Baca selepas solat isyak. Memohon rezeki. Tidak fakir.

AL-MULK. Baca sebelum tidur. Surah penyelamat dari seksa kubur. Rasulullah tidak akan beradu selagi tidak membaca surah ini.

AR-RAHMAN. Tergolong dalam surah makiyyah seperti surah al-mulk. Menyayangi kelemahan, meredhai nikmat kurniaan Allah.

AL-KAHFI. Baca setiap hari hafal lancar ayat 1-10. Baca surah penuh malam jumaat. Surah yang sangat penting di akhirzaman yang penuh dengan fitnah.

Kat youtube boleh bukak channel TADABBUR DAILY. Alunan surah berserta terjemahan. Kalau kak linda dan suami mengupas delima, mengejus kami sambil pasang dan dengar sama-sama.

Dan sambil dengar ceramah IBRAH surah-surah ini untuk kita fahami penceritaan, peringatan, panduan yang Allah dah bagi.
Sama-sama lah kita muhasabah diri.

#pomlovedelima
#spreadloveandpositivity

Good morning uolls ๐Ÿ˜˜

Jom ber'juicy' dgn ahkak ๐Ÿน๐Ÿน..sangat fresh #pomlovedelima
#pomlovekulim
#pomegranates
#coldpressesjuice
#soursop #belandapiaww
#cod #kulimkedah
#kulimfooddelivery
#penang #penangfood

POMLOVEDELIMA 100% cold pressed, tiada campuran gula dan tambahan air. Tak ada pengawet.

Kami hasilkan jus ni dengan penuh kasih sayang. Nak customer happy dan dapat manfaat dari makanan sunnah ni.

So kalau tanya apa beza jus homemade kami dengan kat luar atau pati memang jauh beza. Kalau kat pasaraya tu pakai kordial ada pengawet, campur air. Pati pula dari stok buah delima yg low grade berproses dan bergula.

Botol kaca di steril dulu.
Buah delima dikupas teliti bukan press sekali getah kulit macam kat luar.
Sepanjang penyediaannya kami sambil berselawat.

Buah delima kami ambik hanya yang gred tinggi sahaja. Bukan buah balance kontena lama, buah rosak sebagainya.

Khasiat buah delima ni sangat la banyak tak terkira kalau tak tak ada lah sampai 3x disebut dalam quran. Dah dibuktikan dengan fakta saintifik boleg google baca berjela.

Ada yang beli sebab nak ikhtiar utk naik kan hb, ikhtiar nak mengandung, pulihkan macam2 masalah penyakit. Inshallah, kami turut mendoakan. Moga semua yang membeli dan meminumnya dapat serap khasiat. Bantu kekalkan kesihatan dan awet muda.

Bila customer update beli jus sampai berebut botol dengan anak, subhanallah seronok sebab anak-anak pun suka nak minum.

Inshaallah cara perahan dan penyediaan kami mampu mengekalkan rasa manis semulajadi tanpa rasa kelat, pahit atau terlalu masam macam diluar.

Terima kasih semua yang support #pomlovedelima

Nak cuba boleh direct wasap:

http://www.wasap.my/60173686494/PM+pomlovedelima

http://www.wasap.my/60173686494/PM+pomlovedelima ** COD sekitar Kulim, BM, Seberang Jaya & SP. Delivery charge bergantung kpd kawasan.

#pomlovedelima
#coldpressesjuice
#tanpagula
#tanpaairtambahan
#jusaslisegar
#tanpapengawet
#pomlove #delima
#pomegranate #lover
#agentkulim #pomlovekulim
#COD #kulim #bukitmertajam #seberangjaya

DELIMA sangat bagus untuk WANITA MENGANDUNG. Kaya dengan asid folik, kalsium, zat besi bantu elak kurang darah dan bagus untuk perkembangan otak bayi dalam kandungan.

Nak cuba boleh direct wasap:

http://www.wasap.my/60173686494/PM+pomlovedelima

http://www.wasap.my/60173686494/PM+pomlovedelima ** COD sekitar Kulim, BM, Seberang Jaya & SP. Delivery charge bergantung kpd kawasan.

#pomlovedelima
#coldpressesjuice
#tanpagula
#tanpaairtambahan
#jusaslisegar
#tanpapengawet
#pomlove #delima
#pomegranate #lover
#agentkulim #pomlovekulim
#COD #kulim #bukitmertajam #seberangjaya

DELIMA sangat bagus untuk WANITA MENGANDUNG. Kaya dengan asid folik, kalsium, zat besi bantu elak kurang darah dan bagus untuk perkembangan otak bayi dalam kandungan.

Nak cuba boleh direct wasap:

http://www.wasap.my/60173686494/PM+pomlovedelima

http://www.wasap.my/60173686494/PM+pomlovedelima ** COD sekitar Kulim, BM, Seberang Jaya & SP. Delivery charge bergantung kpd kawasan.

#pomlovedelima
#coldpressesjuice
#tanpagula
#tanpaairtambahan
#jusaslisegar
#tanpapengawet
#pomlove #delima
#pomegranate #lover
#agentkulim #pomlovekulim
#COD #kulim #bukitmertajam #seberangjaya

POMLOVEDELIMA 100% cold pressed, tiada campuran gula dan tambahan air. Tak ada pengawet.

Kami hasilkan jus ni dengan penuh kasih sayang. Nak customer happy dan dapat manfaat dari makanan sunnah ni.

So kalau tanya apa beza jus homemade kami dengan kat luar atau pati memang jauh beza. Kalau kat pasaraya tu pakai kordial ada pengawet, campur air. Pati pula dari stok buah delima yg low grade berproses dan bergula.

Botol kaca di steril dulu.
Buah delima dikupas teliti bukan press sekali getah kulit macam kat luar.
Sepanjang penyediaannya kami sambil berselawat.

Buah delima kami ambik hanya yang gred tinggi sahaja. Bukan buah balance kontena lama, buah rosak sebagainya.

Khasiat buah delima ni sangat la banyak tak terkira kalau tak tak ada lah sampai 3x disebut dalam quran. Dah dibuktikan dengan fakta saintifik boleg google baca berjela.

Ada yang beli sebab nak ikhtiar utk naik kan hb, ikhtiar nak mengandung, pulihkan macam2 masalah penyakit. Inshallah, kami turut mendoakan. Moga semua yang membeli dan meminumnya dapat serap khasiat. Bantu kekalkan kesihatan dan awet muda.

Bila customer update beli jus sampai berebut botol dengan anak, subhanallah seronok sebab anak-anak pun suka nak minum.

Inshaallah cara perahan dan penyediaan kami mampu mengekalkan rasa manis semulajadi tanpa rasa kelat, pahit atau terlalu masam macam diluar.

Terima kasih semua yang support #pomlovedelima

Nak cuba boleh direct wasap:

http://www.wasap.my/60173686494/PM+pomlovedelima

http://www.wasap.my/60173686494/PM+pomlovedelima ** COD sekitar Kulim, BM, Seberang Jaya & SP. Delivery charge bergantung kpd kawasan.

#pomlovedelima
#coldpressesjuice
#tanpagula
#tanpaairtambahan
#jusaslisegar
#tanpapengawet
#pomlove #delima
#pomegranate #lover
#agentkulim #pomlovekulim
#COD #kulim #bukitmertajam #seberangjaya

Inshallah. Kalau dah minum boleh rasa kelainan jus delima kami. Homemade mmg tak sama dgn kilang made tau.
Delima pun pakai yg baik punya. Manis, tak kelat tak masam.

BELIAN PUKAL DAN EJEN boleh klik link pada bio ya.

#pomlovedelima

Most Popular Instagram Hashtags