[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pomadeoriginal

10639 posts

TOP POSTS

Beware! Fake Suavecito! .
Don't buy, don't sell, don't use!
.
Mcmana cara mudah nak beza?
.
.
Sama - Sticker label
.
Beza - Bau, warna, hold tak kuat, harga murah.
.
Susah nak beza kalau tengok luaran dan kalau x pernah guna suavecito original/tulen.. kalau pernah guna pon, x boleh nak test bau dan hold selagi tak beli dan guna.
.
Paling senang nak tau.. tengok harga. Harga jualan yang ditetapkan oleh Suavecito USA kpd penjual2 sah untuk market Malaysia ialah Suavecito Strong RM65, Suavecito Normal RM55, Suavecito Premium RM75 tidak termasuk postage
.
Sekiranya terjumpa murah dari itu, anda perlu berhati2.
.
Beli hanya dari pengedar sah seperti @jeninpomade 😆
Buy original pomade @ www.jeninpomade.com
.
#fakesuavecito #fakepomade #suavecitomalaysia #pomadetiruan #pomadeoriginal

The Pilot Pomade
.
.
Unorthodox watebased pomade (uwb)
.
.
Firm Hold
.
.
Medium Shine
.
.
Bau Vanilla Raspberry .
.
3.5oz
.
.
Rm 45 jeee
.
.
Pos tambah rm7/rm11
.
.
#thepilotpomade #uwbpomade #pomademalaysia #pomade #pomadeoriginal

💈 MAGNUM POMADE 💈 💧Type: Water Based
💪Hold: Strong Hold
🌌Finish: Hi Shine
💇Best Hair-Styles: Pompadour /Slicked Back Hairstyle
RM45,FREE postage

#pomademalaysia #pomademurah #pomadeoriginal #pomademagnum #pomade

••RETROBEE MAGIC FORMULA•• MAGIC FORMULA?
1. BOLEH RESTYLE SEHARIAN. Retrobee Pomade ni keras skit2 je, cukup tahan utk cuaca Malaysia. Kalau keras sangat, tu mcm pakai gel dah. Kalau tak boleh restyle, tak macam pomade dah. Jadi, kalau pakai helmet, kopiah, topi ke,,, lepas tu boleh restyle balik.
2. USA HOLDING INGREDIENT. Retrobee pomade ni sebenarnya Made in Malaysia. Tapi ramai ingt ni pomade oversea sebab quality yg power! Holding ingredient ni la yg buat Retrobee boleh restyle!

3. TEXTURE LEMBUT. Bila texture lembut, senang nak sapu. Bila senang sapu, senang nak stylekan rambut. Bila senag style rambut, MEMANG KACAK LA JAWAPANNYA.

4. VITAMIN E.
Ni untuk buat rambut sihat. Kalau nak hensem berpanjangan, rambut pon kena la sihat.

5. STRONG HOLD & HIGH SHINE. Rambut kerinting pon boleh hold. Rambut lurus lagi senang. Ditambah plak berkilat rambut tu. Waktu pagi sampai malam tahan Hold dan Shine.

Whatsapp - 0145337995, atau terus dm saya di inbox.. Atau tinggalkan komen😊

#retrobeepomade#pomademurah#pomadeoriginalmalaysia#pomadeoriginal#terengganu

promotion trance pomade blue edition... rm40 promotion price with free pos semenanjung malaysia.. #trancepomademalaysia
#pomadeoriginal

Sweep X AJ dah ready stock di SCZ Pomade Langkawi, satu kolabrasi diantara Brand Pomade dan Brand Vape yg terkenal dgn kepaduan perasa MANGGA BLACKCURANT !! klik sini www.wasap.my/+0176969615

Sweep X AJ
Strong Hold
High Shine
Manggo BlackCurant (bau mmg confirm ampa angkat)
113gram
Testure (tgok la sendiri gambaq tu..paduuuu...
RM 40 sahaja wey...beli confirm puas hati siap dpt free gift dri kita lagi... Boleh walk in👇
*Kedai gunting rambut Abg E, sebelah G-Dex, Kuah
*Kedai Faize Mode, depan Restoren Wan Thai, Kuah
*Kedai depan futsal baron, Pekan Rabu

FREE COD area Langkawi
Waktu operasi 24jam😉
#sweeppomade #sweepxaj #sczpomade #langkawipomade #pomadeoriginal

*BISMILLAHIROHMANIROHIM*❤ *ASSALAMUALAIKUM*🙌 *~sale sale sale~* 💈 *Clay smith pomade*💈 *Wangi🌼 ,shining🌞,+150g📏
*Fruity scent🍓🍊🍏🍎
*Stronghold💪
*Waterbased💧
*Free stiker👍 *~PROMOSI PROMOSI PROMOSI~*💃 *1TIN* *~RM28~* *RM23 RM23 RM23* *2TIN* *RM45 RM45 RM45* *Cod* area *tepoh*🚓, *shell* padang air⛽, *bhp* batu6⛽, *mydin* gong badak🏢 *Ready stock*🚗 Grape
Apple
Bluebery
Strawberry
Hugo boss *~Coming soon~*🚚 Gucci
Dunhill
Polo
Honeydew
Girlsweet
Juice peach
Lemon *berminat? DM saya or whatsaap 📲 0179195526*

#pomade #pomademurah #pomadeoriginal #pomadeganu #malaysia #terengganu #grape #apple #blueberry #hugoboss #hipsterpomade #magnumpomade #zoodspomade #jadiocpomade #suavecitopomade

MOST RECENT

Sweep X AJ dah ready stock di SCZ Pomade Langkawi, satu kolabrasi diantara Brand Pomade dan Brand Vape yg terkenal dgn kepaduan perasa MANGGA BLACKCURANT !! klik sini www.wasap.my/+0176969615

Sweep X AJ
Strong Hold
High Shine
Manggo BlackCurant (bau mmg confirm ampa angkat)
113gram
Testure (tgok la sendiri gambaq tu..paduuuu...
RM 40 sahaja wey...beli confirm puas hati siap dpt free gift dri kita lagi... Boleh walk in👇
*Kedai gunting rambut Abg E, sebelah G-Dex, Kuah
*Kedai Faize Mode, depan Restoren Wan Thai, Kuah
*Kedai depan futsal baron, Pekan Rabu

FREE COD area Langkawi
Waktu operasi 24jam😉
#sweeppomade #sweepxaj #sczpomade #langkawipomade #pomadeoriginal

Sweep X AJ dah ready stock di SCZ Pomade Langkawi, satu kolabrasi diantara Brand Pomade dan Brand Vape yg terkenal dgn kepaduan perasa MANGGA BLACKCURANT !! klik sini www.wasap.my/+0176969615

Sweep X AJ
Strong Hold
High Shine
Manggo BlackCurant (bau mmg confirm ampa angkat)
113gram
Testure (tgok la sendiri gambaq tu..paduuuu...
RM 40 sahaja wey...beli confirm puas hati siap dpt free gift dri kita lagi... Boleh walk in👇
*Kedai gunting rambut Abg E, sebelah G-Dex, Kuah
*Kedai Faize Mode, depan Restoren Wan Thai, Kuah
*Kedai depan futsal baron, Pekan Rabu

FREE COD area Langkawi
Waktu operasi 24jam😉
#sweeppomade #sweepxaj #sczpomade #langkawipomade #pomadeoriginal

Sweep X AJ dah ready stock di SCZ Pomade Langkawi, satu kolabrasi diantara Brand Pomade dan Brand Vape yg terkenal dgn kepaduan perasa MANGGA BLACKCURANT !! klik sini www.wasap.my/+0176969615

Sweep X AJ
Strong Hold
High Shine
Manggo BlackCurant (bau mmg confirm ampa angkat)
113gram
Testure (tgok la sendiri gambaq tu..paduuuu...
RM 40 sahaja wey...beli confirm puas hati siap dpt free gift dri kita lagi... Boleh walk in👇
*Kedai gunting rambut Abg E, sebelah G-Dex, Kuah
*Kedai Faize Mode, depan Restoren Wan Thai, Kuah
*Kedai depan futsal baron, Pekan Rabu

FREE COD area Langkawi
Waktu operasi 24jam😉
#sweeppomade #sweepxaj #sczpomade #langkawipomade #pomadeoriginal

Sweep X AJ dah ready stock di SCZ Pomade Langkawi, satu kolabrasi diantara Brand Pomade dan Brand Vape yg terkenal dgn kepaduan perasa MANGGA BLACKCURANT !! klik sini www.wasap.my/+0176969615

Sweep X AJ
Strong Hold
High Shine
Manggo BlackCurant (bau mmg confirm ampa angkat)
113gram
Testure (tgok la sendiri gambaq tu..paduuuu...
RM 40 sahaja wey...beli confirm puas hati siap dpt free gift dri kita lagi... Boleh walk in👇
*Kedai gunting rambut Abg E, sebelah G-Dex, Kuah
*Kedai Faize Mode, depan Restoren Wan Thai, Kuah
*Kedai depan futsal baron, Pekan Rabu

FREE COD area Langkawi
Waktu operasi 24jam😉
#sweeppomade #sweepxaj #sczpomade #langkawipomade #pomadeoriginal

Sweep X AJ dah ready stock di SCZ Pomade Langkawi, satu kolabrasi diantara Brand Pomade dan Brand Vape yg terkenal dgn kepaduan perasa MANGGA BLACKCURANT !! klik sini www.wasap.my/+0176969615

Sweep X AJ
Strong Hold
High Shine
Manggo BlackCurant (bau mmg confirm ampa angkat)
113gram
Testure (tgok la sendiri gambaq tu..paduuuu...
RM 40 sahaja wey...beli confirm puas hati siap dpt free gift dri kita lagi... Boleh walk in👇
*Kedai gunting rambut Abg E, sebelah G-Dex, Kuah
*Kedai Faize Mode, depan Restoren Wan Thai, Kuah
*Kedai depan futsal baron, Pekan Rabu

FREE COD area Langkawi
Waktu operasi 24jam😉
#sweeppomade #sweepxaj #sczpomade #langkawipomade #pomadeoriginal

cod tadi siang di dekat #kebunbinatangsurabaya.. #terimakasih banyak mas bro.. sudah borong pomade nya.. ditunggu next ordernya ya.. mau order via cod juga? langsung saja hubungi nomor admin #juraganklimis dibawah ini.. cod dimana saja atau kirim kirim kemana saja ke seluruh indonesia juga bisa banget mas bro.. hehehee..
#olshopmurah #surabayaolshop #pomadesurabaya #lapakpomade #pomade #pomadeid #pomadeindonesia #pomadelokal #pomademahal #pomademurah #barbershop #jualpomade #belipomade #pomadebagus #pomadeasli #pomadeoriginal #aslisuroboyo #suroboyo #indonesia #pomadeonline #original #pomadeimport #menshairstyle #indonesianpomade #indonesianpomadeenthusiast #tokopomade
Surabaya, Indonesia
Open everyday! 09.00am - 10.00pm
Contact us :
Line : @ack3857z (use @)
Whatsapp : 0856.3179.461

#reuzelclay salah satu brand pomade ternama di dunia.. lagi #readystock nih di #juraganklimis.. hold kuat dan low shine.. cocok banget digunakan untuk semua tipe jenis rambut.. aromanya unik.. seperti odol gosok gigi pepsodent.. seger seperti ada mint nya gitu.. manis.. lembut.. dipake seharian full aromanya tetap ada seperti baru pakai.. pencolekan mudah.. teksturnya lembut.. gampang banget di ratain kerambut.. minat? langsung saja mas bro.. hubungi nomor admin dibawah ini sekarang juga.. lokasi di surabaya ya.. cod dimana saja atau kirim kirim kemana saja ke seluruh pelosok indonesia juga bisa banget mas bro..
#olshopmurah #surabayaolshop #pomadesurabaya #lapakpomade #pomade #pomadeid #pomadeindonesia #pomadelokal #pomademahal #pomademurah #barbershop #jualpomade #belipomade #pomadebagus #pomadeasli #pomadeoriginal #aslisuroboyo #suroboyo #indonesia #pomadeonline #original #pomadeimport #menshairstyle #indonesianpomade #indonesianpomadeenthusiast #tokopomade
Surabaya, Indonesia
Open everyday! 09.00am - 10.00pm
Contact us :
Line : @ack3857z (use @)
Whatsapp : 0856.3179.461

lagi butuh pomade oilbased yang beda ama pomade lain? Cobain aja #kingbrownpomade #originalpomade.. kamu bakalan ketagihan pake terus.. dikarenakan teksturnya yang lembut dan nyaman digunakan setiap hari.. cocok digunakan untuk semua tipe jenis rambut apa saja.. #readystock ya.. di #juraganklimis.. order? lokasi di surabaya.. cod dimana saja atau kirim kirim juga bisa mas bro.. hehehee..
#olshopmurah #surabayaolshop #pomadesurabaya #lapakpomade #pomade #pomadeid #pomadeindonesia #pomadelokal #pomademahal #pomademurah #barbershop #jualpomade #belipomade #pomadebagus #pomadeasli #pomadeoriginal #aslisuroboyo #suroboyo #indonesia #pomadeonline #original #pomadeimport #menshairstyle #indonesianpomade #indonesianpomadeenthusiast #tokopomade
Surabaya, Indonesia
Open everyday! 09.00am - 10.00pm
Contact us :
Line : @ack3857z (use @)
Whatsapp : 0856.3179.461

ada yang baru nih.. barusan datang.. #siressential #mudclay.. cocok buat kamu yang lagi cari pomade dengan daya hold yang kuat serta shine ya ga seberapa mengkilap.. #readystock ga banyak ya.. stock terbatas.. di #juraganklimis.. siapa cepat dia dapat.. minat? langsung saja yuk hubungi nomor admin dibawah ini.. lokasi di surabaya.. cod dimana saja atau kirim kirim kemana saja juga bisa mas bro.. hehehee..
#olshopmurah #surabayaolshop #pomadesurabaya #lapakpomade #pomade #pomadeid #pomadeindonesia #pomadelokal #pomademahal #pomademurah #barbershop #jualpomade #belipomade #pomadebagus #pomadeasli #pomadeoriginal #aslisuroboyo #suroboyo #indonesia #pomadeonline #original #pomadeimport #menshairstyle #indonesianpomade #indonesianpomadeenthusiast #tokopomade
Surabaya, Indonesia
Open everyday! 09.00am - 10.00pm
Contact us :
Line : @ack3857z (use @)
Whatsapp : 0856.3179.461

#terimakasih banyak mas bro @yudhakenyutz udah order pomade nya di #juraganklimis.. ditunggu next ordernya ya mas bro.. mau order juga? langsung saja hubungi nomor admin dibawah ini sekarang juga.. lokasi di surabaya.. cod dimana saja atau kirim kirim kemana saja ke seluruh indonesia juga bisa banget mas bro.. hehehee..
#olshopmurah #surabayaolshop #pomadesurabaya #lapakpomade #pomade #pomadeid #pomadeindonesia #pomadelokal #pomademahal #pomademurah #barbershop #jualpomade #belipomade #pomadebagus #pomadeasli #pomadeoriginal #aslisuroboyo #suroboyo #indonesia #pomadeonline #original #pomadeimport #menshairstyle #indonesianpomade #indonesianpomadeenthusiast #tokopomade
Surabaya, Indonesia
Open everyday! 09.00am - 10.00pm
Contact us :
Line : @ack3857z (use @)
Whatsapp : 0856.3179.461

DEKRO EN ZARA (UWB)⠀

100GM⠀
UNORTHODOX WATERBASED⠀
FIRM HOLD⠀
CHILDHOOD MILITARY SCENT⠀
MEDIUM TO HIGH SHINE⠀
LOTION TEXTURE⠀
100% ORIGINAL⠀

FREE STICKER ⠀
FREE SIKAT⠀

HARGA RM40⠀

#pomademalaysia #pomadeuwb #pomadeoriginal #pomadedmalaya #amdgroup #pomadeheavyhold #pomadehighshine

Udah lama ga muncul nih pomade.. akhirnya muncul kembali di #juraganklimis.. #readystock tapi ga banyak.. #suavecitopremiumblend.. penggabungan antara oilbased dan waterbased.. mudah dicuci dan performa nya sama seperti oilbased bro.. kelebihan pomade yang satu ini teksturnya sangat sangat lembut di rambut bro.. bahkan efek lembutnya masih berasa setelah pomade ini dibilas.. enak banget aromanya.. isinya banyak.. cocok digunakan untuk semua tipe jenis rambut.. so.. minat? langsung saja hubungi nomor admin dibawah ini sekarang juga ya.. ntar keburu kehabisan lo bro.. hehehee.. cod atau kirim kirim bisa..
#olshopmurah #surabayaolshop #pomadesurabaya #lapakpomade #pomade #pomadeid #pomadeindonesia #pomadelokal #pomademahal #pomademurah #barbershop #jualpomade #belipomade #pomadebagus #pomadeasli #pomadeoriginal #aslisuroboyo #suroboyo #indonesia #pomadeonline #original #pomadeimport #menshairstyle #indonesianpomade #indonesianpomadeenthusiast #tokopomade
Surabaya, Indonesia
Open everyday! 09.00am - 10.00pm
Contact us :
Line : @ack3857z (use @)
Whatsapp : 0856.3179.461

#uppercutdeluxepomade waterbased.. salah satu pomade terbaik tingkat dunia mas bro.. juga termasuk salah satu brand pomade paling #bestseller juga di #juraganklimis.. cocok digunakan untuk semua tipe jenis rambut apa saja.. enak aroma kelapa susunya.. manis banget.. bagaikan minuman susu dancow yang masih hangat.. #readystock ga banyak ya.. lokasi di surabaya.. minat? langsung saja hubungi nomor admin dibawah ini sekarang juga.. cod dimana saja ke seluruh surabaya atau kirim kirim ke seluruh indonesia juga bisa banget mas bro.. hehehee..
#olshopmurah #surabayaolshop #pomadesurabaya #lapakpomade #pomade #pomadeid #pomadeindonesia #pomadelokal #pomademahal #pomademurah #barbershop #jualpomade #belipomade #pomadebagus #pomadeasli #pomadeoriginal #aslisuroboyo #suroboyo #indonesia #pomadeonline #original #pomadeimport #menshairstyle #indonesianpomade #indonesianpomadeenthusiast #tokopomade
Surabaya, Indonesia
Open everyday! 09.00am - 10.00pm
Contact us :
Line : @ack3857z (use @)
Whatsapp : 0856.3179.461

Most Popular Instagram Hashtags