[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pomademy

9474 posts

TOP POSTS

Sekadar peringatan bersama 😊 . Selamat menunaikan ibadah puasa ladies and gentlemen 😎 .
#lokal
#lokalah
#pomademy

Smart Tak Rambut? Heykal Pakai Pomade @mrhensempomade Memang Puas Hati Pakai 😚 @mrhensempomade @pomade_highquality @pomadeboymalaysia
#pomademy #pomademurah #pomadeshop #pomades

SWEEP X AJ SUPREME EDITION
.
Kami di @sweeppomade akan bekerjasama dengan @kaizer.co dan @hazamiofficial untuk satu program!
Nantikan!
.
.
Boleh di dapati melalui seluruh rangkaian SWEEP BARBERSHOP,
Rakan kolaborasi dan distributor kami :- .

@sweeppomade +60132997915

@kakikloudkartel +60 19 932 0225

@premiumpomadeoutlet +60 10 314 2516
+60 11 2651 4525
.
#sweepfamily #sweeppomade #sweepbarbershop #barbershopmalaysia #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #classiccut #vintage #pomplah

Alhamdulillah, satu brand pomade #tempatan berjaya kami bawa masuk. THE ANCHOR POMADE #anchor .
.
.
Anchor Pomade RM40.00, 150gram. Antara brand yang 'femes' dan digilai ramai. Boleh terus whatapps kami utk order @ berminat utk jadi agent.
019-6073136 .
.
.
Terdapat 3 jenis flavour.
Merah - Stawberry.
Biru - Mix Fruit.
Kuning - Grape.
.
.
Whatapps kami sekarang utk keHENSEMan anda yang luar biasa πŸ‘€ . 019-6073136 .
.
#pomademy
#pomade

#Repost @sweeppomade (@get_repost)
・・・
SWEEP X AJ SUPREME EDITION
.
Kami di @sweeppomade akan bekerjasama dengan @kaizer.co dan @hazamiofficial untuk satu program!
Nantikan!
.
.
Boleh di dapati melalui seluruh rangkaian SWEEP BARBERSHOP,
Rakan kolaborasi dan distributor kami :- .

@sweeppomade +60132997915

@kakikloudkartel +60 19 932 0225

@premiumpomadeoutlet +60 10 314 2516
+60 11 2651 4525
.
#sweepfamily #sweeppomade #sweepbarbershop #barbershopmalaysia #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #classiccut #vintage #pomplah

Yuk diorder gan/sista...😍
Kami sedia pomade biasa varian olibased, waterbased, aroma melon, lemon, kopi, bubble gum, coklat, vanila, lecy, lavender, strowberry, anggur, & green tea.
.
Kami juga ada pomade warna.. Warna ada warna hijau, kuning, merah, biru, ungu, & silver.
.
IDR:
Pomade biasa kemasan kecil 45K
Pomade biasa kemasan besar 75K
Pomade warna 55K
Bisa cod/order... Order bisa via J&TπŸ“¦
Info:
Wa:0856-0107-1869
Atau langsung follow ig nya yaπŸ˜„
.
#pomade_indo #pomade #pomadewarna #pomademurah #pomadelokal #pomadestore #pomadeshop #pomadeid #pomades #pomadewarnamurah #pomadebagus #pomadeindonesia #pomadejawa #pomadegrosir #jualanpomade #pomadelusinan #pomademy #pomadetermurah #pomadewangi #pomadeeceran

JADIOC THE TOPPER πŸ”¬ .
πŸ›’Firm Hold .
πŸ’‘High Shine .
πŸ”¦Colonge Scent .
πŸ’150gram .
πŸ’°RM45 .
.
.
Whatsapp 019-6073136 .
Whatsapp 019-6073136 .
Whatsapp 019-6073136 .
.
.
Untuk tempahan dan pertanyaan:
πŸŽ‡ Screenshot gambar produk .
☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 .
🎟 Detail Bank akan diberikan .
πŸš€ Penghantaran ke Alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi ! Whatapps kami sekarang ! 019-6073136 πŸ™‚ .
.
AGENT/DROPSHIP DIPERLUKAN !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
.
.
#pomade #pomademy #tempatan #lokalah #lokal
#style #lelaki #hipster #swag #macho
#gentleman #jambang #jadioc #rare #hairstyle
#malaya #jdt #kedah #johor #uitm
#vespa #melaka #mlm #dzawin #uniten
#barber #ukm #terapiinstagram #like #likeforlike

MOST RECENT

.
πŸ’ˆSweep Barbershop BspπŸ’ˆ
Buka seperti biasa hari ni...
Dari 11am hingga 11pm...
.
Boleh terus walk in, tanpa
Perlu booking... πŸ˜€
.
Dapat kan juga Pomade
Keluaran terbaru Sweep X Aj
Manggo Blackcurrant...
Tak cuba pasti menyesal...
.
#sweepfamily #sweeppomade #sweepbarbershopbsp #barbershopmalaysia #barbershopmelayu #barbermelayu #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #baldfade #classiccut #vintage #pomplah #slick #bandarsaujanaputra #saujanaputra #mahsa
#mahsabandarsaujanaputra

Salam guys...Nie dia SWEEP X AJ dh masuk dlm @penang_pomade_store ya..Mmg terbaik la pomade burung hantu nie dr segi hold,shine,texture,scent and so onπŸ’ͺπŸ’ͺ..Nk tau more bout this pomade? Sila lihat di bwah yaπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ˜πŸ–’
.
βœ… Waterbased Geltype
βœ… High Shine
βœ… Stronghold
βœ… 113g
βœ… Mango Blackcurrent Scent
βœ… Retail Price: RM40.00
.
Kpd sapa2 yg nk lakukan belian dgn kami bole terus tekan link wasp di bio kami or juz DM je kami..Pesanan anda sememangnya kan dibalas secepat yg mungkin..
.
#sweepfamily #sweeppomade #sweepbarbershop #barbershopmalaysia #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #classiccut #vintage #pomplah #ajvape #k3distribution #pomadeviral #kasiup #kasibump #sweepxajvape #pomadeburunghantu

[JANGAN SALAH PILIH POMADE!]
.
Kami dah kaji.. Serious ramai salah pilih pomade & confuse mana satu yang terbaik...
.
.
.
Ini adalah Rubber type unorthodox waterbased pomade daripada Bulber Solution. Memberi anda daya tahan "TRUEHOLD" sebenar bersesuaian cuaca Malaysia dan sinar yang memuaskan.
Ini baru isi sebelahnya... sebelah isinya lain pula...
.
.
.
Tekan link pada bio profil kami dan kami settlekan masalah anda!
Hotline - 0194285800
.
.
#SettleMasalah
#bulberpomade
#pomade2dalam1
#barbershopmalaysia #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #classiccut #vintage #pomplah #belipomade #pomadeshop #lokalah #cheras #bandartunrazak #bandarsripermaisuri #CODKL #jualpomade #caripomade #CODPomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #malaysiapomadestore #tempatanfest

[JANGAN SALAH PILIH POMADE!]
.
Kami dah kaji.. Serious ramai salah pilih pomade & confuse mana satu yang terbaik...
.
.
.
Ini adalah Gel type waterbased pomade daripada Bulber Solution. Memberi anda daya tahan "stronghold" sebenar bersesuaian cuaca Malaysia dan sinar yang memuaskan.
Ini baru isi sebelahnya... sebelah isinya lain pula...
.
.
.
Tekan link pada bio profil kami dan kami settlekan masalah anda!
Hotline - 0194285800
.
.
#SettleMasalah
#bulberpomade
#pomade2dalam1
#barbershopmalaysia #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #classiccut #vintage #pomplah #ajvape #vape #manggapadu #barangmangga #pomadeshop #lokalah #cheras #bandartunrazak #bandarsripermaisuri #CODKL #jualpomade #caripomade #CODPomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #malaysiapomadestore #tempatanfest

Salam
A million thanks to @sweeppomade

Iβ™‘U

#Repost @sweeppomade (@get_repost)
・・・
SWEEP X AJ SUPREME EDITION
.
Kami di @sweeppomade akan bekerjasama dengan @kaizer.co dan @hazamiofficial untuk satu program!
Nantikan!
.
.
Boleh di dapati melalui seluruh rangkaian SWEEP BARBERSHOP,
Rakan kolaborasi dan distributor kami :- .

@sweeppomade +60132997915

@kakikloudkartel +60 19 932 0225

@premiumpomadeoutlet +60 10 314 2516
+60 11 2651 4525
.
#sweepfamily #sweeppomade #sweepbarbershop #barbershopmalaysia #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #classiccut #vintage #pomplah

@cloudworksrecord
@hazamiloveu

#Repost @sweeppomade (@get_repost)
・・・
SWEEP X AJ SUPREME EDITION
.
Kami di @sweeppomade akan bekerjasama dengan @kaizer.co dan @hazamiofficial untuk satu program!
Nantikan!
.
.
Boleh di dapati melalui seluruh rangkaian SWEEP BARBERSHOP,
Rakan kolaborasi dan distributor kami :- .

@sweeppomade +60132997915

@kakikloudkartel +60 19 932 0225

@premiumpomadeoutlet +60 10 314 2516
+60 11 2651 4525
.
#sweepfamily #sweeppomade #sweepbarbershop #barbershopmalaysia #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #classiccut #vintage #pomplah

SWEEP X AJ SUPREME EDITION
.
Kami di @sweeppomade akan bekerjasama dengan @kaizer.co dan @hazamiofficial untuk satu program!
Nantikan!
.
.
Boleh di dapati melalui seluruh rangkaian SWEEP BARBERSHOP,
Rakan kolaborasi dan distributor kami :- .

@sweeppomade +60132997915

@kakikloudkartel +60 19 932 0225

@premiumpomadeoutlet +60 10 314 2516
+60 11 2651 4525
.
#sweepfamily #sweeppomade #sweepbarbershop #barbershopmalaysia #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #classiccut #vintage #pomplah

Effect of player pomade on your hairπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
.
.
WELCOME TO CHAPTER 10
. .
PLAYER POMADE WATERBASED V2.0
AVAILABLE NOW
(RED ROSES SCENT) -STRONG HOLD
.
(PREMIUM DEWBERRY SCENT) -MEDIUM HOLD
.
(HAZARD ANTIBIOTIC SCENT) -HAZARD HOLD
.
(ALIEN LAVENDER) -EXTRA HOLD
.
(BEACHBOY SCENT) -EXTRA HOLD
.
(MAMBO NO 5)
4 LAYER POMADE-LIMITED EDITION
.
Hair Clay by Player Pomade (REFRESHING SCENT) -NATURAL HOLD
.
PRICE : RM25.00 (60ml)
PRICE : RM40.00 (120ml)
Postage :
πŸ“¦RM5.00 (S)
πŸ“¦ RM10.00 (SS)
.
.
.
PLAYER HEADQUARTERS🏭
==================
Player Products (Malaysia)
LOT 251,2ND FLOOR
PLAZA IDAMAN,GOMBAK
WHATSAPP : 013-2351228
.
#playerpomade #playerproducts #playerpomademalaysia #playerpomadex #pomade #pomadestore #pomplah #pomades #pomadepremium #pomadeshop #pomade #lokalah #lokalbrand #lokalmy #pomademy #barbershopmalaysia #barbershop #barberlife #barber #barberpomade #barangbaek #vintage #pompitup #fade#klang#romeosthebarbershop

Most Popular Instagram Hashtags