#pomadeamran

MOST RECENT

pagi bangun awal sikit
nak g antar cod dekat serdang.
kalau ada yang nk cod
whatssap saya kita jalan terus sekali
www.wasap.my/60145054700
#sriserdang #pomade #rockabilly #rockabillypomade #cod #pomadestore #drivethrupomade #trustedseller #pomadeamran #amranfans #manchesterunited #selangorian

Nak Pomade Amran Fans?
.
.
Chill bro dkt drivethru pomade pon ada.
Cod area NILAI-SEPANG-KLIA-SEREMBAN.
.
.
RM35 sahaja.
Amran black edition dah x kluar lagi..Now new design with the same Hold.!!
#amranfans #pomadeamran #rockabillypomade #pomadeshop #pomadeonline #amransofficial #ootd #amran #manapomade #xdekje #wahoo

Rockabilly Amran Fans
Waterbased Gel Type
Grape Scent
High Shine
Strong Hold
113Gram
RM35 FREE KEYCHAIN&SIKAT πŸš— COD KULIM/ KAWASAN HI-TECH
πŸ“¬ POS DISEDIAKAN πŸ‘πŸ‘ SM RM5 /SS RM10

whatsapp 0149898146 atau tekan je link di bioπŸ˜„

#Sellerpomadekulim
#pomadeamran
#trustedseller
#rockabillyamranfans

POSTAGE CUSTOMER..πŸ™‡πŸ™‡
Cepat penuh kan cop korang...!!!
Pada yang dah penuh terima kasih ye kerana masih sudi bersama kami..yang postage pon tak terkecuali untuk penuh kan kad..kasi tabik satu kali..🀘🀘
Wassap 011 10879300
#saynotofakepomade
#pomadeamran
#suavecitopomade
#zoodspomade
#sweeppomade
#ombakpomade
#walterpomade
#gonzopomade
#jadioc
#inipomade
#hairrepublic
#malayapomade
#legacypomade
#beardoil
#skullrepublic
#rockabillypomade
#anchorpomade
#pilotpomade
#poissonpomade
#pomade
#pomadebanting
#pomadenilai

SOLDOUT...!!!!
Sory guys sesiapa yang wasap dan telan air liur tuh sebab tak sempat grab...Insyaallah nanti kite topup lagi ok..jangan sedih sedih πŸ˜‚πŸ˜‚
Kasi tabik satu kali pada last buyer..🀘🀘
Wassap 011 10879300
#saynotofakepomade
#pomadeamran
#suavecitopomade
#zoodspomade
#sweeppomade
#ombakpomade
#walterpomade
#gonzopomade
#jadioc
#inipomade
#hairrepublic
#malayapomade
#legacypomade
#beardoil
#skullrepublic
#rockabillypomade
#anchorpomade
#pilotpomade
#poissonpomade
#pomade
#pomadebanting
#pomadenilai
#pomadesepang

C :Bos ade pomade rm 20 x..
SOG : Xde
C : Berapa paling murah bos jual
SOG : Paling murah Rm35 dan berkualiti
C : xpelah bos..sy beli dekat tuttt lah dia jual murah ade RM 10..ade..RM20..beli mahal2 pon sama je pakai kat rambut tuh

MASIH CARI POMADE MURAH DAN TAK BERKUALITI..?? Tepuk diri sendiri nak macam mana..pakai setin dua mungkin xde apa2..kalau bertin2 sopak kepala nak salahkan siapa..?? Wassap 011 10879300
#saynotofakepomade
#pomadeamran
#suavecitopomade
#zoodspomade
#sweeppomade
#ombakpomade
#walterpomade
#gonzopomade
#jadioc
#inipomade
#hairrepublic
#malayapomade
#legacypomade
#beardoil
#skullrepublic
#rockabillypomade
#anchorpomade
#pilotpomade
#poissonpomade
#pomade

Seminggu dua ni kite up pomade all star yg ade dalam @soldout_garage..saje menggamit zaman kegemilangan pomade malaysia baru nak rancak dulu...
Ingat lagi..??
Sape ade dalam collection..kite geng...🀘🀘🀘 Wassap 011 10879300
#saynotofakepomade
#pomadeamran
#suavecitopomade
#zoodspomade
#sweeppomade
#ombakpomade
#walterpomade
#gonzopomade
#jadioc
#inipomade
#hairrepublic
#malayapomade
#legacypomade
#beardoil
#skullrepublic
#rockabillypomade
#anchorpomade
#pilotpomade
#poissonpomade
#pomade

Masih cod ke..nape dah tak upload gambar cod..haahaa..hadoi percayalah bisnes masih berjalan..sy jarang upload gambar sebab takut kodak habis haahaa..ok ok tak..nah payung sekeping brader ni amik oilbased Dr.Rubin..tq brader sapot @soldout_garage
Ha ape lagi meh lah wasap..!! Wassap 011 10879300
#saynotofakepomade
#pomadeamran
#suavecitopomade
#zoodspomade
#sweeppomade
#ombakpomade
#walterpomade
#gonzopomade
#jadioc
#inipomade
#hairrepublic
#malayapomade
#legacypomade
#beardoil
#skullrepublic
#rockabillypomade
#anchorpomade
#pilotpomade
#poissonpomade
#pomade

Ade customer tanya dah tak bisnes ke..boleh cod ke..buat pos pomade lagi..masih ye abam hakak hadik..masih bisnes..cuma kurang menonjol di sebabkan komitmen lain yg lebih penting dan insyallah punyai perancangan yg lain..doa2 kan ye..so sape nak cod ke nak pos ke dialu-alukan saya terima dengan tangan terbuka..customer yg masih setia terima kasih sy ucapkan..kasi tabik satu kali..πŸ‘ŒπŸ‘Œ
Wassap 011 10879300
#saynotofakepomade
#pomadeamran
#suavecitopomade
#zoodspomade
#sweeppomade
#ombakpomade
#walterpomade
#gonzopomade
#jadioc
#inipomade
#hairrepublic
#malayapomade
#legacypomade
#beardoil
#skullrepublic
#rockabillypomade
#anchorpomade
#pilotpomade
#poissonpomade
#pomade

Pelanggan setia..!!!
Terima kasih kerana menjadi pelanggan setia @soldout_garage dari mula-mula soldout garage bertapak dorang adik beradik sokong sehingga sekarang..terima kasih byk bro..kasi tabik satu kali..πŸ– Wassap 011 10879300
#saynotofakepomade
#pomadeamran
#suavecitopomade
#zoodspomade
#sweeppomade
#ombakpomade
#walterpomade
#gonzopomade
#jadioc
#inipomade
#hairrepublic
#malayapomade
#legacypomade
#beardoil
#skullrepublic
#rockabillypomade
#anchorpomade
#pilotpomade
#poissonpomade
#pomade

Most Popular Instagram Hashtags