#politeknikseberangperai

13 posts

TOP POSTS

Setelah dan sedang kita di atas, jangan terus kehadapan seorang diri. Sedang kita sampai dan capai impian, jangan kita mendongak diri, sombong dan bongkak.
Setelah kita di atas, pendanglah sejenak ke bawah di mana kita bermula. Setelah kita di hadapan, pandanglah orang yang masih di belakang. Jangan kita tinggalkan dia dan langsung tidak pedulikannya. Sebaliknya fikirkan cara untuk dia berjaya bersama kita. Agar bermanfaat kepada semua.

Allah beri semua rezeki setiap manusia tu sama. Tiada yang perlu kaya. Tiada pula yang perlu miskin. Tetapi MAN JADDA WA JADA. Siapa yang usaha dia akan dapat. Itu yang paling penting. In Syaa Allah. .

Anid Athirah
012.262.5367 .

#businessacademy360 #ba360emerald #earnwhileyoulearn #tekniksemakphone #projekusahawanonline17 #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #AnisAthirahYoungMillionaire #DoaUsahaIstiqomahTawakal #politeknikseberangperai #AME2017 #penang #kelantan #johor

Yakinlah bahawa kita hidup di dunia ini adalah tempat untuk percubaan , ujian , cabaran dan kesedihan .

Oleh itu ,
Terimalah segala ketentuan dariNya .
Dan mintalah pertolongan kepada Allah .

Farlieyna :
017.4481.394 WhatsApp/Telegram
017.4481.394 Mesej
017.4481.394 Call .

#businessacademy360 #ba360amethyst #tekniksemakphone #projekusahawanonline1617 #entrepreneur #politeknik #politeknikseberangperai #psmza #ptss #puo #uitm #uitmpp #uitmmerbok #uitmarau #uitmmachang #uitmsamarahan #uitmsegamat #utm #ukm #usm #upm #uthm #uniza #kolejkomuniti #giatmara #ikbn #penang #kedah #perak

[KEJAYAAN MENJADI INSPIRASI SEMUA 😃👍🏻]
.
.
.
.
Tahniah ahmad faiz. Salah sorang bisnes partner saya berjaya penuhi impian sendiri nak pakai bmw time muda2. Katanya nak buat rekod anak malaysia paling power pakai bmw waktu usia masih mentah. Hahaha😂.
.
.
Faiz dulunya hanya remaja biasa biasa je masa join bisnes ni. Tak pernah ada pengalaman berbisnes, hanya sekadar ada kemahuan yg tinggi utk berjaya dalam dunia perniagaan. .
.
Dan hasil daripada didikan team #BusinessAcademy360 beliau berjaya. Dan tahniah sekali lagi . .
Jadi korang, kamu, dia dan saya jugak boleh berjaya kalau kita berusaha bersungguh sungguh. Tak semestinya memliki jenama kereta yang mahai mahai. Asal ala kadar lepas hidup pun boleh laaa...
.
.

Nak try ikut jejak langkah kejayaan faiz ? Jom bermula sekarang 💪🏻😎🔥
.

Nur Hakimah
01126916939
.
#businessacademy360
#ba360emerald
#tekniksemakphone
#besut
#terengganu
#pasirgudang
#johor
#penang
#politeknikseberangperai
#kptmkb
#kelantan
#earnwhileyoulearn

Selamat bercuti 😋
#politeknikseberangperai

ABANG PINKY

SELAMAT PETANG SEMUA 🤗🤗🤗 [Tips menjemput rezeki bagi PENIAGA ONLINE]
.
1✔- Jangan malu dengan apa yang kita sedang buat .
.
2✔- Jangan sesekali mudah putus asa dengan apa yang orang cakap atau lakukan. Anggap tu semua tidak wujud .
.
3✔- Kita promote sakan biar orang rasa annoying sebab post kita berderet ja keluar di newsfeed .
.
4✔- Tapi, tanpa kita sedar ada saja orang yang tak disangka-sangka akan PM kita, akan whatsapp kita sebab berminat dengan item yang dipromosikan. Rupanya mereka inilah yg senyap2 memerhati 🙈🙈 .
.
5✔- Memang benar, rezeki kita terselindung dan tak nampak .
.
6✔- Apa yang penting doa + usaha tanpa henti hingga menggapai segala impian.
Percayalah. Rezeki Allah itu luas & rezeki tidak pernah salah alamat selagi kita usaha .
Itu janji Allah.
.
Saya mencari 3org saja utk buat income rm500-1000 & berminat nak tambah pendapatan atau beranakkan savings, boleh pm saya
WS / DM Segera
Azri - 017.423.0715
Azri - 017.423.0715
Azri - 017.423.0715

#Furious360 #azrilifestyle
#NeverStopUntilSuccess #businessacademy360 #azriBA360 #projekgandakanwangsimpanan2k17 #millionaire #jujur #janapendapatan #sideincome #studentslife #networkmarketing #unimas #iiumgombak #uitm #unimap #unisza #unisel #GMI #jmti #melaka #johor #kuantan #pahang #politeknik #politeknikseberangperai #uitmpp #form6 #stpm #spm

Thank you pakner cover boekk😘😘 . Masa untuk traininggggg 💪🏻💪🏻#KarnivalSukanPoliteknikPulauPinang #PoliteknikSeberangPerai

Last day...last sem...last paper 😢
Tapi sayang kamu semua tiada akhirnya 💕

#lafamilia #dib #politeknikseberangperai

Selsai sudah kem imp2 versi JTMK... Diharapkan pelbagai ilmu yang dtrima dapat digunakan untuk kebaikan......
#JTMKPSP #politeknikseberangperai #imprelasis #relasisPSP

MOST RECENT

Hai uolss . Sorry menyepi weekend ni . Ni kita dpt lagi testimoni dri customer magic scrub .
Tak taw nk explain mcm mna dah. Semua pakai mmg bg positif feedback .
Tak percaya blh try okay 😊Btw , magic scrub dh restock okay 😍
SESAPE NAK BOLEH ORDER . Nak join postage for tomorrow pun sempat lg 😚
#bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #politeknikseberangperai #uitmpenang

Hai uolss . Sorry menyepi weekend ni . Ni kita dpt lagi testimoni dri customer magic scrub .
Tak taw nk explain mcm mna dah. Semua pakai mmg bg positif feedback .
Tak percaya blh try okay 😊Btw , magic scrub dh restock okay 😍
SESAPE NAK BOLEH ORDER . Nak join postage for tomorrow pun sempat lg 😚
#bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #politeknikseberangperai #uitmpenang

Hai uolss . Sorry menyepi weekend ni . Ni kita dpt lagi testimoni dri customer magic scrub .
Tak taw nk explain mcm mna dah. Semua pakai mmg bg positif feedback .
Tak percaya blh try okay 😊Btw , magic scrub dh restock okay 😍
SESAPE NAK BOLEH ORDER . Nak join postage for tomorrow pun sempat lg 😚
#bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #politeknikseberangperai #uitmpenang

Yakinlah bahawa kita hidup di dunia ini adalah tempat untuk percubaan , ujian , cabaran dan kesedihan .

Oleh itu ,
Terimalah segala ketentuan dariNya .
Dan mintalah pertolongan kepada Allah .

Farlieyna :
017.4481.394 WhatsApp/Telegram
017.4481.394 Mesej
017.4481.394 Call .

#businessacademy360 #ba360amethyst #tekniksemakphone #projekusahawanonline1617 #entrepreneur #politeknik #politeknikseberangperai #psmza #ptss #puo #uitm #uitmpp #uitmmerbok #uitmarau #uitmmachang #uitmsamarahan #uitmsegamat #utm #ukm #usm #upm #uthm #uniza #kolejkomuniti #giatmara #ikbn #penang #kedah #perak

INFO JUSHINE C
APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C🍋?
➡Water
➡Vit c
➡Orange emulsion
➡Xanthan gum
➡Glucose
➡Flavour orange
➡Acerolla cherry ✔SESUAI UTK KANAK-KANAK (Seawal 7 tahun dan ke atas) , REMAJA, WANITA DAN LELAKI DEWASA, ORANG TUA.
✔SESUAI UNTUK IBU HAMIL SEAWAL 2 BULAN, IBU MENYUSU, WANITA DALAM PANTANG.
✔SESUAI UTK MEREKA YANG ADA ALAHAN TERHADAP SEAFOOD. ✔SESUAI UNTUK PESAKIT CYST (Jushine adalah free collagen)

KEBAIKAN
✔Utk merawat sembelit
✔memudarkan parut jerawat
✔mencerahkan kulit
✔memberi tenaga
✔merawat masalah jerawat
✔merawat kulit kering
✔merawat luka
✔merawat parut badan
✔merawat masalah eyebag / wajah kusam.
✔merawat resdung
Kuantiti : 200ml (40 hari penggunaan / 5ml sehari)

WHATSAPP: +60147536696

#jushinec #jushinecnleebeauty #nleebeauty #vitaminc #supplementvitaminc #cod #codjushinec #codpermatangpauh #uitmpermatangpauh #politeknikseberangperai

[KEJAYAAN MENJADI INSPIRASI SEMUA 😃👍🏻]
.
.
.
.
Tahniah ahmad faiz. Salah sorang bisnes partner saya berjaya penuhi impian sendiri nak pakai bmw time muda2. Katanya nak buat rekod anak malaysia paling power pakai bmw waktu usia masih mentah. Hahaha😂.
.
.
Faiz dulunya hanya remaja biasa biasa je masa join bisnes ni. Tak pernah ada pengalaman berbisnes, hanya sekadar ada kemahuan yg tinggi utk berjaya dalam dunia perniagaan. .
.
Dan hasil daripada didikan team #BusinessAcademy360 beliau berjaya. Dan tahniah sekali lagi . .
Jadi korang, kamu, dia dan saya jugak boleh berjaya kalau kita berusaha bersungguh sungguh. Tak semestinya memliki jenama kereta yang mahai mahai. Asal ala kadar lepas hidup pun boleh laaa...
.
.

Nak try ikut jejak langkah kejayaan faiz ? Jom bermula sekarang 💪🏻😎🔥
.

Nur Hakimah
01126916939
.
#businessacademy360
#ba360emerald
#tekniksemakphone
#besut
#terengganu
#pasirgudang
#johor
#penang
#politeknikseberangperai
#kptmkb
#kelantan
#earnwhileyoulearn

Setelah dan sedang kita di atas, jangan terus kehadapan seorang diri. Sedang kita sampai dan capai impian, jangan kita mendongak diri, sombong dan bongkak.
Setelah kita di atas, pendanglah sejenak ke bawah di mana kita bermula. Setelah kita di hadapan, pandanglah orang yang masih di belakang. Jangan kita tinggalkan dia dan langsung tidak pedulikannya. Sebaliknya fikirkan cara untuk dia berjaya bersama kita. Agar bermanfaat kepada semua.

Allah beri semua rezeki setiap manusia tu sama. Tiada yang perlu kaya. Tiada pula yang perlu miskin. Tetapi MAN JADDA WA JADA. Siapa yang usaha dia akan dapat. Itu yang paling penting. In Syaa Allah. .

Anid Athirah
012.262.5367 .

#businessacademy360 #ba360emerald #earnwhileyoulearn #tekniksemakphone #projekusahawanonline17 #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #AnisAthirahYoungMillionaire #DoaUsahaIstiqomahTawakal #politeknikseberangperai #AME2017 #penang #kelantan #johor

Assalamualaikum semua. 😊❤
.
Salam Israk Mikraj. Moga kita mengambil iktibar atas kejadian Israk Mikraj ini. In shaa Allah. 💪🏻🌷
.
Pertingkatkan amal dan perbanyakkan memberi manfaat pada orang lain. ❤
.
#CookiesMostWanted
#BiskutHipster #BiskutPalingLetopss #UITMPenang #PoliteknikSeberangPerai #Penang

🎉🎉 dengan hanya RM 28 anda dah tak perlu skin care mahal mahal dah.
hanya Le'sanda Sweet Foundation.💟💟 🎊tekstur soft seperti buih sabun
membuatkan ia rata keserata kulit muka saat disapukan. 🎊bau wangi bagai terapi buat si pemakai
🎊tidak melekit/bercapuk
🎊sisa foundation tidak melekat di tudung
🎊tidak perlu berbedak (jimat wang poket)
🎊bekas nya yang kecil senang dibawa kemana mahupun saat 'travelling'. APA TUNGGU LAGI? NAK KE NAK? 😀
📱WHATSAPP cik wani 019-4171665

#teamnajwa
#teamayuanip
#gelombangke-2
#MisiSatuJuta
#sweetfoundation
#lesandaSweetFoundation #lesanda
#SFLOVERS
#agentwanted
#permatangPauh
#uitmPenang
#politeknikSeberangPerai
#hospitalSeberangJaya
#bandarPerda #foundation #gempak #cantik #gojes #makeup #beauty #bazarcantik #kimk #bisnes #housewife #sideincome #ctdk #girlitem #malaysia #kedah #kedahan

Alhamdulillah .. Berkat latihan yg kami buat setiap hari dan tidak pernah mengenal erti penat lelah membuahkan hasil.. TAHNIAH PISPA POLITEKNIK SEBERANG PERAI dan tahniah juga pd Lect./Staf2 yg mengajar kami dri start latihan sehinggalah kmi mendapat kejayaan seperti skarang, tidak lupa juga kpd POLITEKNIK2 sluruh MALAYSIA yg tlah bertanding Tahun 2015
Kawad Kaki : 9
Keseluruhan : 10 / 18

Tahun 2016
Kawad Kaki : 5
Keseluruhan : 10 / 18

Tahun 2017
Kawad Kaki : 2
Melawan Kebakaran : 2
Keseluruhan : 3 / 18

#aggrandizer #icantbutwecan #pispapsp #politeknikseberangperai

Asyik teman orang beli barang kawin je, bila turn diorang pula nak teman saya beli barang kawin ni 💝 ? Jkjk 😂😂😂 .

Makwe pakwe, cinta cinta ni semua tolak tepi la dulu. Tapi majority tak sokong. Tunggu la kita betul betul mampu nak tanggung diri sendiri, balas jasa parents. Jangan la buat benda benda lagha ni 😥 .

Umtuk berjaya anda harus ketepikan anasir2 ini dahulu. Percayalah mereka adalah penyebab anda tidak berjaya mencapai impian anda (tapi tulah, pendapat masing masing 💆💆💆 ) .

Nntikan #projekusahawanonline17 | berniaga hanya dari rumah | menggunakan media sosial bersama #businessacademy360 | menggunakan #tekniksemakphone .
Saya mencari 3orang terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM370 sahaja. .

Anis Athirah
012.262.5367 .

#businessacademy360 #ba360emerald #earnwhileyoulearn #tekniksemakphone #projekusahawanonline17 #programgandakanwangsimpanan2k17 #AnisAthirahYoungMillionaire #DoaUsahaIstiqomahTawakal #politeknikseberangperai #politeknikmerlimau #politeknikbalikpulau #politeknikmalaysia #uitmmachang #uitmpp #uitmshahalam #uitmjasin #uitmlendu #uitmbertam #uitm #ipt #malaysia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags