[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#politeknikseberangperai

25588 posts

TOP POSTS

Depa kta x nampak..... Ish3...... Hahahhaa.... Nah untuk tontonan semua
#relasisPSP #politeknikseberangperai #ujiankawad

mula2 masuk aku seronok sebab ramai kawan , naik satu sem ke satu sem sorang2 hilang , aku jadi risau , risau tak mampu nak habiskan jugak , tapi Alhamdulillah we did it love you bajang2 sekalian โค๏ธ tahniah jugak kpd bob @fariz_shamimi
#politeknikseberangperai
#rumahkayu
#3years

Eh eh terbahagia pulak, maklumlah dah nak raya. Yang boleh tripple bahagia tu sebab belum raya lagi duit raya dah masuk. ๐Ÿ˜Œ
.
.

Kepada semua followers kesayangan hakak, ada sesiapa kat sini sukakan ๐Ÿ‘‡
1. KECANTIKAN ?
2. KESIHATAN ?
3. AWET MUDA ? .

Cer komen sikit ๐Ÿ˜š .

So ada sesiapa nak jadi agent dropship atau business online dengan hakak walaupun hanya part time? Boleh daftar sekarang dan komisyen sangat lumayan buat awak semua ๐Ÿ’ฐ .

Setakat ni, potensi income RM100 - RM500 sehari dengan #CCUSER ๐Ÿ“ .

Berminat? Haa boleh lah ws/dm hakak. Nanti aku reply one by one okay ๐Ÿ’† .

@mascun
011-39510608 .

#businessacademy360 #Ba360Amethyst #ba360peneng #tekniksemakphone #earnwhileyoulearn #masturayoungmillionaire #DoaUsahaIstiqomahTawakal #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #pgws2k17 #crystalcell #dropshipneeded #businesspartnerneeded #Politeknikseberangperai #politeknikmalaysia #fightermalaysia #uitmpp #uitm #uitmpuncakperdana #uitmdungun #unitmshahalam #ipt #malaysia #penang #kedah #johor #melaka #kelantan #negerisembilan

@nurulasyikin656 dah nak raya ni, jom Kita berzapin sikit, hasil kelab kebudayaan @_cahirah ๐Ÿ˜‹. .

Tulah, dah nak raya ni macam macam pula nak buat. Berzapin la balik kampung la beli barang la tersuka awak la apa la.. haishh macam macam. Pening fikir ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š .

Tapi nak inform juga la, selain daripada buat benda benda kat atas tu, saya galakan awak semua buat #saving dan #duit raya sendiri dengan #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 bersama sama team #businessacademy360. .

So for those yang nak join team saya untuk buat duit raya, dialu alukan untuk pm saya ye. Saya ada offer untuk 3 orang terawal ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .

Anis Athirah
012-2625367 .

#BusinessAcademy360 #Ba360emerald #ba360peneng #earnwhileyoulearn #tekniksemakphone #programgandakanwangsimpanan2k17 #pgws2k17 #anisathirahyoungmillionaire #DoaUsahaIstiqomahTawakal #Politeknikseberangperai #uitmpp #jtmk #jkm #mechanicalengineering #mechy #politeknikmalaysia #unitar #uninap #ilp #kelantan #penang #johor #kedah #selangor

Pemilihan Warna Itu Sgt Penting..
Good Morning Dear.. Happy Working..
#pegawaipsikologi
#politeknikseberangperai
#si lelaki hitam manis#

Penang ๐ŸšŒ to KL...
#politeknikseberangperai
#mpp
#jombalikraya

Pameran kerjaya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜šโ˜บ๐Ÿป
#politeknikseberangperai

Tb sikit.. iftar ngan depa nie..
#politeknikSeberangPerai #PSP

MOST RECENT

Girls..kalau nak beli set macam ni pon bole tau mix & match gituu..harga kasi diskaun if buy 1 set...harga kasih sayang ja kami bagi..lekaih2 kami tutup pukul 5 ptg pastu kami cuti panjang tau ๐Ÿ’‹
.
๐ŸŽ€Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai

Eh eh terbahagia pulak, maklumlah dah nak raya. Yang boleh tripple bahagia tu sebab belum raya lagi duit raya dah masuk. ๐Ÿ˜Œ
.
.

Kepada semua followers kesayangan hakak, ada sesiapa kat sini sukakan ๐Ÿ‘‡
1. KECANTIKAN ?
2. KESIHATAN ?
3. AWET MUDA ? .

Cer komen sikit ๐Ÿ˜š .

So ada sesiapa nak jadi agent dropship atau business online dengan hakak walaupun hanya part time? Boleh daftar sekarang dan komisyen sangat lumayan buat awak semua ๐Ÿ’ฐ .

Setakat ni, potensi income RM100 - RM500 sehari dengan #CCUSER ๐Ÿ“ .

Berminat? Haa boleh lah ws/dm hakak. Nanti aku reply one by one okay ๐Ÿ’† .

@mascun
011-39510608 .

#businessacademy360 #Ba360Amethyst #ba360peneng #tekniksemakphone #earnwhileyoulearn #masturayoungmillionaire #DoaUsahaIstiqomahTawakal #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #pgws2k17 #crystalcell #dropshipneeded #businesspartnerneeded #Politeknikseberangperai #politeknikmalaysia #fightermalaysia #uitmpp #uitm #uitmpuncakperdana #uitmdungun #unitmshahalam #ipt #malaysia #penang #kedah #johor #melaka #kelantan #negerisembilan

THE GREAT NEWS HAVE BEEN LAUNCHED ๐Ÿ™Œ .

Memandangkan ramai yang tanya, business apa yang hakak buat.. haa nah hakak payung sikit gambar product. Tapi product je la. Kalau nak yang betul betul, kita pm tepi ๐Ÿ’ Actly, banyak lagi product. Tapi hakak tunjuk main product je la eh? ๐ŸŒธ .

Kepada semua followers kesayangan hakak, ada sesiapa kat sini sukakan ๐Ÿ‘‡
1. KECANTIKAN ?
2. KESIHATAN ?
3. AWET MUDA ? .

Cer komen sikit ๐Ÿ˜š .

So ada sesiapa nak jadi agent dropship atau business online dengan hakak walaupun hanya part time? Boleh daftar sekarang dan komisyen sangat lumayan buat awak semua ๐Ÿ’ฐ .

Setakat ni, potensi income RM100 - RM500 sehari dengan #CCUSER ๐Ÿ“ .

Berminat? Haa boleh lah ws/dm hakak. Nanti aku reply one by one okay ๐Ÿ’† .

Anis Athirah
012.262.5367 .

#businessacademy360 #Ba360emerald #ba360peneng #tekniksemakphone #earnwhileyoulearn #anisathirahyoungmillionaire #DoaUsahaIstiqomahTawakal #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #pgws2k17 #crystalcell #dropshipneeded #businesspartnerneeded #Politeknikseberangperai #politeknikmalaysia #fightermalaysia #uitmpp #uitm #uitmpuncakperdana #uitmdungun #unitmshahalam #ipt #malaysia #penang #kedah #johor #melaka #kelantan #negerisembilan

Hai assalamualaikum semua..alhamdulillah hari ni hari terakhir kita berpuasa..dan hari ni last day PROMOTION RAYA sebelum kami bercuti panjang tau...kami bercuti dari 25-29hb means Raya ke 6(30hb) baru kami beroperasi seperti biasa tau..cepat2 kena mai butik hari ni promosi kaw kaw dok ada ni haa..lepas ni xdak dah promosi macam ni uols.. โ˜บ๏ธ
Mai tau km tunggu tapi sampai pukul 5ptg saja ya ๐Ÿค—
.
๐ŸŽ€Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai

@nurulasyikin656 dah nak raya ni, jom Kita berzapin sikit, hasil kelab kebudayaan @_cahirah ๐Ÿ˜‹. .

Tulah, dah nak raya ni macam macam pula nak buat. Berzapin la balik kampung la beli barang la tersuka awak la apa la.. haishh macam macam. Pening fikir ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š .

Tapi nak inform juga la, selain daripada buat benda benda kat atas tu, saya galakan awak semua buat #saving dan #duit raya sendiri dengan #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 bersama sama team #businessacademy360. .

So for those yang nak join team saya untuk buat duit raya, dialu alukan untuk pm saya ye. Saya ada offer untuk 3 orang terawal ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .

Anis Athirah
012-2625367 .

#BusinessAcademy360 #Ba360emerald #ba360peneng #earnwhileyoulearn #tekniksemakphone #programgandakanwangsimpanan2k17 #pgws2k17 #anisathirahyoungmillionaire #DoaUsahaIstiqomahTawakal #Politeknikseberangperai #uitmpp #jtmk #jkm #mechanicalengineering #mechy #politeknikmalaysia #unitar #uninap #ilp #kelantan #penang #johor #kedah #selangor

Penang ๐ŸšŒ to KL...
#politeknikseberangperai
#mpp
#jombalikraya

Kueh siput ni skali rasa pasti nak lagi..cuba dulu sebalang..sure hampa mai beli lg โ˜บ๏ธ
Rangup cukup rasa semua lah..bg utk keluarga mertua ka ,bakal mak mertua ka mesti happy ja depa..hiks..
Jom kaih mai try sebalang ๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŽ€Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai

Sapa nk look macam ni kena la grab kylie eyeshadow pallet nih..RM12 saja tau..promosi kaw kaw punya ๐Ÿ’‹
.
๐ŸŽ€Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai

Alhamdulillah di bulan yang mulia ini,dna coffea mendapat sambutan yang cukup luar biasa!!!..terima kasih kepada semua yang support perniagaan kami...ramai yg repeat order bersama kami...terima kasih banyak-banyak.. Tidak lupa juga kesemua crew-crew dna coffea yang bertungkus lumus untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik dan menghasilkan minuman yang terbaik kepada para pelanggan... Kami mengharapkan anda semua berpuas hati dengan minuman yang dibuat...jika ada sebarang kekurangan atau cadangan...boleh direct bagi tahu kami...in shaa allah kami cuba yang terbaik untuk anda semua... #dnacoffea
#dnacoffee
#politeknikseberangperai

Next shortfilm.. Jngan lupe saksikan " BAS OHH BAS " yg akan ditayangkan tidak lama lagi.. Director - @aleplaa

Crew n actor - @ajmlfrds @irfnrsmn @aidilsurian @iquan_khai @_amrlsyfq
#mmcpsp#mmc#psp#politeknikseberangperai

@pspstudent
@multimediaclub.psp
@mpp_psp

ELISE EYELASHES
Dapatkan item ini dengan mudah hanya whatsapp/sms
www.wasap.my/60175816768 ๐Ÿ“ฒ0175816768
๐Ÿ“ฒ0175816768
๐Ÿ“ฒ0175816768 ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›
Atau walk in di kedai kami:
28 WISMA MALVEST JALAN TUN DR AWANG
11900 PULAU PINANG
11am-9pm

BORONG KOSMETIK HARGA MURAH
๐Ÿ“Œ COD Penang Island ๐Ÿ“ฑ +60175816768 ๐ŸŽ DAILY POSTAGE ๐Ÿข28 WISMA MALVEST JALAN TUN DR AWANG 11900 PULAU PINANG
11am-9pm
www.facebook.com/pemborongkosmetikmy
Instagram: @pemborongkosmetik.my ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #PemborongKosmetikMY #kosmetikpenang #penangkosmetik #beauty #makeup #ilovemakeup #lovemakeup #makeupartist #universitisainsmalaysia #politeknikseberangperai #uitmpulaupinang #dherbsterlajaklaris #dnarsskincare #desarabeauty #tatipenang #tatiborongpenang

ELISE EYELASHES
Dapatkan item ini dengan mudah hanya whatsapp/sms
www.wasap.my/60175816768 ๐Ÿ“ฒ0175816768
๐Ÿ“ฒ0175816768
๐Ÿ“ฒ0175816768 ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›
Atau walk in di kedai kami:
28 WISMA MALVEST JALAN TUN DR AWANG
11900 PULAU PINANG
11am-9pm

BORONG KOSMETIK HARGA MURAH
๐Ÿ“Œ COD Penang Island ๐Ÿ“ฑ +60175816768 ๐ŸŽ DAILY POSTAGE ๐Ÿข28 WISMA MALVEST JALAN TUN DR AWANG 11900 PULAU PINANG
11am-9pm
www.facebook.com/pemborongkosmetikmy
Instagram: @pemborongkosmetik.my ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #PemborongKosmetikMY #kosmetikpenang #penangkosmetik #beauty #makeup #ilovemakeup #lovemakeup #makeupartist #universitisainsmalaysia #politeknikseberangperai #uitmpulaupinang #dherbsterlajaklaris #dnarsskincare #desarabeauty #tatipenang #tatiborongpenang

Hi ladies..hari ni butik buka tau macam biasa..kami tak cuti lg..sabtu pun kami buka lg..mai la bwk mak ayah adik kakak mai shopping..pg2 ni redup2 best la shopping tak panas โ˜บ๏ธ
Promosi Dian vitamin ni pon ada lagi tau..beli 2 dapat free porch beg..besaq tau bole la boh bebarang mekap uols ๐Ÿ˜‰
While stock last ya ๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŽ€Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai

Alhamdulillah...last cod tuk malam ni ๐Ÿ™†Rezeki pagi pagi buta ๐Ÿ˜‚ Lagi tak tidoq kita COD... Thanks Bro Ijat Beli Temper glass iPhone 6 Original... Regular Customers punya pasal kita bgi free gift lagi ๐Ÿ‘Œ Repeat Order lagi nahhh... Hehehe #tg #tokangadjet #entrepreneurship #Iphone6 #temperglass #sold #PoliteknikSeberangPerai #POLITEKNIKMALAYSIA

Alhamdulillah... Selesai COD 2 Powerbank Pineng PN920 20,000MAH, 2 Usb Cable tq Putera Meeka support TOKAN Gadjet #TG #TOKANGADJET #POLITEKNIKSEBERANGPERAI #POLITEKNIKMALAYSIA #PINENGMALAYSIA #PINENG #REMAX #REMAXMALAYSIA #ENTREPRENEURSHIP #PROJEK

Hari ni sedang buat apa???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Masa depan itu dibeli dari masa sekarang. Masa depan itu dibentuk dari hari ini. Tapi tiada siapa yg tahu adakah kita masih ada hari ESOK?
.

Jom bermula hari ini bersama #BusinessAcademy360 mencorak masa depan dgn #pokettebal tanpa tangguh lagi.
.

Saya ada offer pada 3 orang yg terawal utk ikut serta #programgandakanwangsimpanan2k17 bersama saya. First come , first serve.
.
WHATSAPP/DM SEKARANGโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
.
.
Humaira : 019-6592092
Humaira : 019-6592092
Humaira : 019-6592092
.
.
.
.
#businessacademy360
#ba360emerald
#projekusahawanonline17
#berniagadarirumah
#tekniksemakphone
#earnwhileyoulearn
#programgandaansimpanan
#kptmkb
#kelantan
#politeknikseberangperai
#penang
#besut
#terengganu
#kedah

Alhamdulillah Ramadhan tidak lama lagi akan melabuhkan tirainya ๐Ÿ˜– Kini Syawal pula menjelma ๐Ÿ˜‡. Dengan itu, yang mana cikgu cikgu,lect lect yang cancel class mesti dah strt cuti kan ๐Ÿ˜‰ Balik kampung nanti hati hati dijalan raya ๐Ÿ˜Š Ingatlah orang yang tersayang ๐Ÿ™†. Jadilah pemandu yang berhemah ๐Ÿšต. Semoga perjalanan awak semua dilindungi Allah swt ๐Ÿ’ฎ Jangan lupa beraya banyak rumah, nanti dapat duit raya banyak kan? Boleh la share share ๐Ÿ˜† .

Selamat Berbuka guys ๐Ÿ’• .

#Businessacademy360 #Ba360Emerald #ba360peneng #AnisAthirahYoungMillionaire #doausahaistiqomahtawakal #politeknikseberangperai #penang #kedah #kelantan #johor #kualalumpur #tipsramadhan #ramadhankareem #selamatberpuasa #nature #lifegoeson #liveyourlife #perfectview

Most Popular Instagram Hashtags