#politeknikseberangperai

24058 posts

TOP POSTS

Doakan Saya esok 😊 badminton 😍 sukan DIB 2017 . esok esok takda dah gelak gelak macam ni with @izatulsyafiqah 😔 #komplekssukan #dib #sukan #badminton #insyallah #goodluck #politeknikseberangperai

💪10 CARA BAGAIMANA BANGKIT DARI JATUH💪

1. Pertama sekali kena mengaku bahawa SEMUA silap berpunca dari kita

2. Istighfar banyak banyak. Reset diri sendiri ke zero point

3. Set matlamat baru. Lebih tinggi dari yang dicapai sebelum ini.

4. Lupakan masa gemilang lepas, lupakan waktu riang lepas. Anggap segala bermula dari tiada. Dari tiada kepada ada. From zero to hero. Build from nothing

5. Asingkan kawan negatif dan positif, tinggalkan yang negatif dan mixed dengan positif people.

6. On connection dengan Allah SWT, Off connection dengan makhluk yang tak memberi manfaat. Keep attached dengan Allah.

7. Bahagi masa kepada 3 bahagian, rehat, kerja dan ibadat.

8. Believe, believe dan believe. Percaya dan yakin 1000% akan bangkit semula

9. Banyak tersenyum dari merenung. Walaupun yang dapat musibah ataupun pun kebaikan.

10. Buat , buat dan buat. Jangan pandang belakang, kiri kanan, side mirror pun jangan tengok. Jalan terus sahaja.

Boleh ke boleh?? Semoga membantu.

Call of action

WS / DM Segera
Azri - 017.423.0715
Azri - 017.423.0715
Azri - 017.423.0715

#Furious360 #azrilifestyle
#NeverStopUntilSuccess #businessacademy360 #azriBA360 #millionaire #jujur #janapendapatan #sideincome #studentslife #networkmarketing #unimas #iiumgombak #uitm #melaka #johor #kuantan #pahang #politeknik #politeknikseberangperai #uitmpp #smkp #form6 #stpm #spm2016

tiang agama
xde tiang runtuh la agama
seperti rumah
#politeknikseberangperai

Alhamdulillah .. First day is Awsome !! Happy & Fun .. yg ada masalah boleh mai jumpa abam yer . In Sha Allah . abam bantu anda .. hihihi .. #psychology .. #intern .. #politeknikseberangperai
#si lelaki hitam manis#

"IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE
IF YOU WANT TO GO FAR ,GO TOGETHER "
.
.
Bergerak Dalam Kumpulan
Hasilnya Akan Lebih Berkualiti Berbanding Bergerak Sendirian .. .
.
Betul Tak ? 🤔
.
.
Ya Betul .. Sebab Apa ?
Sebab Bila Buat Sesuatu Dalam Kumpulan Kita Sama Sama Boleh Menampung Kekurangan Ahli Yang Lain .
Dan Hasilnya Akan Lebih Berkualiti .. 😊
.
.
Dalam #businessacademy360 Anda Telah Disediakan Team Apabila Officially Menjadi Members BA360. Anda Juga Akan Diguide Dan Diajar Untuk Menjalankan Bisnes Ni .. Bestnyaaa 😍
.
.
Jadi Apa Tunggu Lagi ..? Jom Sertai Kami Menjana Pendapatan Bersama .. .
.
Cepat Cepat Ambil Phone Dan PM Saya . 🤗
.
.
Nur Hakimah
01126916939
. .
#businessacademy360
#ba360emerald
#tekniksemakphone
#kptmkb
#kelantan
#pasirmas
#besut
#terengganu
#johor
#pasirgudang
#politeknikseberangperai
#penang

Makan Malam Kamsis be like. #PoliteknikSeberangPerai #DiaBukanKekasihSaya 😂

MOST RECENT

💪10 CARA BAGAIMANA BANGKIT DARI JATUH💪

1. Pertama sekali kena mengaku bahawa SEMUA silap berpunca dari kita

2. Istighfar banyak banyak. Reset diri sendiri ke zero point

3. Set matlamat baru. Lebih tinggi dari yang dicapai sebelum ini.

4. Lupakan masa gemilang lepas, lupakan waktu riang lepas. Anggap segala bermula dari tiada. Dari tiada kepada ada. From zero to hero. Build from nothing

5. Asingkan kawan negatif dan positif, tinggalkan yang negatif dan mixed dengan positif people.

6. On connection dengan Allah SWT, Off connection dengan makhluk yang tak memberi manfaat. Keep attached dengan Allah.

7. Bahagi masa kepada 3 bahagian, rehat, kerja dan ibadat.

8. Believe, believe dan believe. Percaya dan yakin 1000% akan bangkit semula

9. Banyak tersenyum dari merenung. Walaupun yang dapat musibah ataupun pun kebaikan.

10. Buat , buat dan buat. Jangan pandang belakang, kiri kanan, side mirror pun jangan tengok. Jalan terus sahaja.

Boleh ke boleh?? Semoga membantu.

Call of action

WS / DM Segera
Azri - 017.423.0715
Azri - 017.423.0715
Azri - 017.423.0715

#Furious360 #azrilifestyle
#NeverStopUntilSuccess #businessacademy360 #azriBA360 #millionaire #jujur #janapendapatan #sideincome #studentslife #networkmarketing #unimas #iiumgombak #uitm #melaka #johor #kuantan #pahang #politeknik #politeknikseberangperai #uitmpp #smkp #form6 #stpm #spm2016

Hari sibuk sedunia.. Semua pkat gaji hrini.. And duk update stok baru tdi. Esok kita tayang nah.. Stok raya start masuk dahhh.
.
.
Update #customerkebayalusoh
.
Feel free to come and walk-in here
---------------------------------------------------
.
☎Online purchase :
.
Pm: 0184626267
.
🏃Walk-in here:
.
K E B A Y A L U S O H & C O.
.
No.977, TINGKAT ATAS , JALAN LEMBAH IMPIANA 7, LEMBAH IMPIANA III ,09000,KULIM,KEDAH.
.
⏰Opening hours:
10am-8pm (Closed on Tuesday only )
. .
#vendorkedah #penang #usm #uitm #klclovers #klcperfumestestimonial
#35ml #wangisemerbak
#butikvendor #butikvendorkulim #vendorutara #vendorwanted #vendorboutique #politeknikseberangperai #pspp #bukitmertajam #perda #permatangpauh #callingforvendor #kpjperda #bajucantik #bajutrending #bajuraya2017 #songketprinted #kurungmodern #bajupeplum

Alhamdulillah depa ni student usm ada task sket .n depa mai interbiu sissy tdi . Smoga rezeki melimpah ruah. Lpas ni masuk rncgn tv plak org interview ushawan berjaya.. Hahah
#whoknows #ucandoitgirl
.
Update #customerkebayalusoh
.
Feel free to come and walk-in here
---------------------------------------------------
.
☎Online purchase :
.
Pm: 0184626267
.
🏃Walk-in here:
.
K E B A Y A L U S O H & C O.
.
No.977, TINGKAT ATAS , JALAN LEMBAH IMPIANA 7, LEMBAH IMPIANA III ,09000,KULIM,KEDAH.
.
⏰Opening hours:
10am-8pm (Closed on Tuesday only )
. .
#vendorkedah #penang #usm #uitm #klclovers #klcperfumestestimonial
#35ml #wangisemerbak
#butikvendor #butikvendorkulim #vendorutara #vendorwanted #vendorboutique #politeknikseberangperai #pspp #bukitmertajam #perda #permatangpauh #callingforvendor #kpjperda #bajucantik #bajutrending #bajuraya2017 #songketprinted #kurungmodern #bajupeplum

Hari sibuk sedunia.. Semua pkat gaji hrini.. And duk update stok baru tdi. Esok kita tayang nah.. Stok raya start masuk dahhh.
.
.
Update #customerkebayalusoh
.
Feel free to come and walk-in here
---------------------------------------------------
.
☎Online purchase :
.
Pm: 0184626267
.
🏃Walk-in here:
.
K E B A Y A L U S O H & C O.
.
No.977, TINGKAT ATAS , JALAN LEMBAH IMPIANA 7, LEMBAH IMPIANA III ,09000,KULIM,KEDAH.
.
⏰Opening hours:
10am-8pm (Closed on Tuesday only )
. .
#vendorkedah #penang #usm #uitm #klclovers #klcperfumestestimonial
#35ml #wangisemerbak
#butikvendor #butikvendorkulim #vendorutara #vendorwanted #vendorboutique #politeknikseberangperai #pspp #bukitmertajam #perda #permatangpauh #callingforvendor #kpjperda #bajucantik #bajutrending #bajuraya2017 #songketprinted #kurungmodern #bajupeplum

🌼DOLL BLOUSE 2.0🌼
.

PRICE : RM45

MATERIAL : cotton .

FREE SIZE .

COLOR Available : .
. • military green • charcoal black • middy blue • golden brown •
.
.
.
.
.
📱📱📱 whatsapp 0194513125 for FAST response. .

#loosebutton #LBlovers #LBtunic #LBdropship #blousehipster #bajuhipster #bajulenganpanjang #blousestyle #blouseterkini #uum #uitm #usm #usmpenang #politeknikseberangperai #politeknik #maktabperguruan #mpsp #sgpetani #upm #uthmstudent #unikl #unitar #unisel #bazaronline #gilashopping

🌼DOLL BLOUSE 2.0🌼
.

PRICE : RM45

MATERIAL : cotton .

FREE SIZE .

COLOR Available : .
. • military green • charcoal black • middy blue • golden brown •
.
.
.
.
.
📱📱📱 whatsapp 0194513125 for FAST response. .

#loosebutton #LBlovers #LBtunic #LBdropship #blousehipster #bajuhipster #bajulenganpanjang #blousestyle #blouseterkini #uum #uitm #usm #usmpenang #politeknikseberangperai #politeknik #maktabperguruan #mpsp #sgpetani #upm #uthmstudent #unisel #unikl

🌼DOLL BLOUSE 2.0🌼
.

PRICE : RM45

MATERIAL : cotton .

FREE SIZE .

COLOR Available : . . • military green • charcoal black • middy blue • golden brown •
.
.
.
.
.
📱📱📱 whatsapp 0194513125 for FAST response. .

#loosebutton #LBlovers #LBtunic #LBdropship #blousehipster #bajuhipster #bajulenganpanjang #blousestyle #blouseterkini #uum #uitm #usm #usmpenang #politeknikseberangperai #politeknik #maktabperguruan #mpsp #sgpetani #upm #uthmstudent

awning starch pon ad tw kt butik weals ! hampa penah try lagi dak awning starch kt butik weals ?? awning starch ni , hampa buleh guna utk bagi tudung hampa yg lembik tu jd keras . so senang lah hampa nak pakai 😊 . mai la pakat grab kt @banquerz_hous , RM17 shj . .
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh #uitmpp
#pspp #psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl #tudungmurah

Doakan Saya esok 😊 badminton 😍 sukan DIB 2017 . esok esok takda dah gelak gelak macam ni with @izatulsyafiqah 😔 #komplekssukan #dib #sukan #badminton #insyallah #goodluck #politeknikseberangperai

Ramai tertanya tanya.. Kenapa Elysian punya lipmatte lah satu satunya buat bibir saya tak kering.. Selama ni saya guna macam macam harga lagi mahal.. Tetap kering!
.
Semuanya bermula dari formulasi.. Iaitu bahan bahan yang terbaik digunakan dalam treatment matte elysian cosmetic ni.
.
Bahan bahan seperti habbatussauda.. Vit E terbukti sangat sangat berkesan dalam merawat masalah bibir kering dan gelap. Membuatkan bibir jadi lebih lembap,halus dan merah semulajadi walaupun selepas mencuci lipmatte tau.
.
Guna cosmetic Elysian ni bukan je nampak cantik berseri masa make up.. Tapi sambil make up sambil jaga kulit okay? Sambil guna lipmatte sambil rawat masalah bibir kering.
.
Buat lah pilihan yang lebih bijak dengan menggunakan kosmetik yang mampu memberi perawatan pada kulit dengan selamat dan berkesan.
.
Elysian cosmetic,sambil make up sambil jaga kulit okay?

Pssstttt... Stok dah mula mendarat di HQ. Dapatkan segera sebelum kehabisan stok ya.. Memang laku keras.
.
Jom wasap lelaju 😘😘😘
.
. ☎ +6010-5643989
. ☎ +6010-5643989
.
#agentelysianpenang
#agentelysianpulaupinang
#agentelysian #elysianpenang #elysianpulaupinang #penang #pulaupinang #sayajualmurah #sayajual #sayajualkosmetik #bazaarpaknil #bertam #bertamputra #bertamperdana #uitmpermatangpauh #usm #politeknikseberangperai #ilpkepalabatas #lipstikmurah #bibircantik #bibirmerah

Ramai tertanya tanya.. Kenapa Elysian punya lipmatte lah satu satunya buat bibir saya tak kering.. Selama ni saya guna macam macam harga lagi mahal.. Tetap kering!
.
Semuanya bermula dari formulasi.. Iaitu bahan bahan yang terbaik digunakan dalam treatment matte elysian cosmetic ni.
.
Bahan bahan seperti habbatussauda.. Vit E terbukti sangat sangat berkesan dalam merawat masalah bibir kering dan gelap. Membuatkan bibir jadi lebih lembap,halus dan merah semulajadi walaupun selepas mencuci lipmatte tau.
.
Guna cosmetic Elysian ni bukan je nampak cantik berseri masa make up.. Tapi sambil make up sambil jaga kulit okay? Sambil guna lipmatte sambil rawat masalah bibir kering.
.
Buat lah pilihan yang lebih bijak dengan menggunakan kosmetik yang mampu memberi perawatan pada kulit dengan selamat dan berkesan.
.
Elysian cosmetic,sambil make up sambil jaga kulit okay?

Pssstttt... Stok dah mula mendarat di HQ. Dapatkan segera sebelum kehabisan stok ya.. Memang laku keras.
.
Jom wasap lelaju 😘😘😘
.
. ☎ +6010-5643989
. ☎ +6010-5643989
.
#agentelysianpenang
#agentelysianpulaupinang
#agentelysian #elysianpenang #elysianpulaupinang #penang #pulaupinang #sayajualmurah #sayajual #sayajualkosmetik #bazaarpaknil #bertam #bertamputra #bertamperdana #uitmpermatangpauh #usm #politeknikseberangperai #ilpkepalabatas #lipstikmurah #bibircantik #bibirmerah

Ramai tertanya tanya.. Kenapa Elysian punya lipmatte lah satu satunya buat bibir saya tak kering.. Selama ni saya guna macam macam harga lagi mahal.. Tetap kering!
.
Semuanya bermula dari formulasi.. Iaitu bahan bahan yang terbaik digunakan dalam treatment matte elysian cosmetic ni.
.
Bahan bahan seperti habbatussauda.. Vit E terbukti sangat sangat berkesan dalam merawat masalah bibir kering dan gelap. Membuatkan bibir jadi lebih lembap,halus dan merah semulajadi walaupun selepas mencuci lipmatte tau.
.
Guna cosmetic Elysian ni bukan je nampak cantik berseri masa make up.. Tapi sambil make up sambil jaga kulit okay? Sambil guna lipmatte sambil rawat masalah bibir kering.
.
Buat lah pilihan yang lebih bijak dengan menggunakan kosmetik yang mampu memberi perawatan pada kulit dengan selamat dan berkesan.
.
Elysian cosmetic,sambil make up sambil jaga kulit okay?

Pssstttt... Stok dah mula mendarat di HQ. Dapatkan segera sebelum kehabisan stok ya.. Memang laku keras.
.
Jom wasap lelaju 😘😘😘
.
. ☎ +6010-5643989
. ☎ +6010-5643989
.
#agentelysianpenang
#agentelysianpulaupinang
#agentelysian #elysianpenang #elysianpulaupinang #penang #pulaupinang #sayajualmurah #sayajual #sayajualkosmetik #bazaarpaknil #bertam #bertamputra #bertamperdana #uitmpermatangpauh #usm #politeknikseberangperai #ilpkepalabatas #lipstikmurah #bibircantik #bibirmerah

Ramai tertanya tanya.. Kenapa Elysian punya lipmatte lah satu satunya buat bibir saya tak kering.. Selama ni saya guna macam macam harga lagi mahal.. Tetap kering!
.
Semuanya bermula dari formulasi.. Iaitu bahan bahan yang terbaik digunakan dalam treatment matte elysian cosmetic ni.
.
Bahan bahan seperti habbatussauda.. Vit E terbukti sangat sangat berkesan dalam merawat masalah bibir kering dan gelap. Membuatkan bibir jadi lebih lembap,halus dan merah semulajadi walaupun selepas mencuci lipmatte tau.
.
Guna cosmetic Elysian ni bukan je nampak cantik berseri masa make up.. Tapi sambil make up sambil jaga kulit okay? Sambil guna lipmatte sambil rawat masalah bibir kering.
.
Buat lah pilihan yang lebih bijak dengan menggunakan kosmetik yang mampu memberi perawatan pada kulit dengan selamat dan berkesan.
.
Elysian cosmetic,sambil make up sambil jaga kulit okay?

Pssstttt... Stok dah mula mendarat di HQ. Dapatkan segera sebelum kehabisan stok ya.. Memang laku keras.
.
Jom wasap lelaju 😘😘😘
.
. ☎ +6010-5643989
. ☎ +6010-5643989
.
#agentelysianpenang
#agentelysianpulaupinang
#agentelysian #elysianpenang #elysianpulaupinang #penang #pulaupinang #sayajualmurah #sayajual #sayajualkosmetik #bazaarpaknil #bertam #bertamputra #bertamperdana #uitmpermatangpauh #usm #politeknikseberangperai #ilpkepalabatas #lipstikmurah #bibircantik #bibirmerah

WHAT IS Business Academy 360? 🌸 Business Academy 360 adalah sebuah platform yang ditubuhkan bagi melahirkan modal insan yang mampu menjadi usahawan yang berpendapatan dan berjaya. 🌸 Menggunakan konsp 'EARN WHILE YOU LEARN' yang bermaksud 'you will earn money while you learn how to make money' 🌸 Serta menggunakan platform perniagaan yang telah disediakan dan terbukti berkesan utk pelbagai peringkat umur, tanpa mengira kedudukan, pencapaian akademik, umur atau bangsa juga negara.

Whatsapp saya utk lebih lanjut. . 😉
Nurfadzli.
📲 0175625894 Whatsapp
📲 0175625894 Mesej
📲 0175625894 Call

#businessacademy360
#ba360amethyst #tekniksemakphone #programgandakanwangsimpanan2k17 #berniagadarirumah #earnwhileyoulearn #youngmillionaire #entrepreneur #politeknik #politeknikseberangperai #psmza #ptss #polimas #psas #ptsb #uitmpp #uitm #uitmsabah #uitmmachang #uitmmerbok #uitmarau #uitmpp #uitmsamarahan #kolej #kolejkomuniti #giatmara #penang #kedah #perak

KELEBIHAN 24K GOLD MASK.
.
🌷Dapat membersihkan kulit 🌷Menanggalkan sel kulit mati 🌷Menanggalkan blackheads & whiteheads 🌷Mengecilkan pori-pori 🌷Memutih dan mencerahkan kulit
.
FUNGSI UTAMA 24K GOLD MASK
. 🌷Memutih, mencerah, menghaluskan kulit 🌷Mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat & jeragat 🌷Menyerap minyak berlebihan 🌷Menjadikan kulit "GLOWING" 🌷24k Gold Mask sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
.
CARA GUNA
.
1. Cuci muka terlebih dahulu dgn pencuci muka
2. Scrub muka kalau rajin
3. Sapukan mask. Jangan nipis sangat nanti susah nak tarik dan lebihkan pada kawasan yang banyak minyak dan whiteheads & blackheads
4. Biarkan kering lebih kurang 15 minit
5. Bila pegang mask dah kering, peel off dan start tarik dari bahagian bawah dagu tarik naik ke atas. Anda akan nampak whiteheads dan blackheads melekat kat mask kalau scrub memang lagi senang whiteheads dan blackheads keluar
6. Cuci muka dgn air biasa dan pori-pori tertutup
.
CARA PEMAKAIAN
Boleh dipakai 2 ke 3 kali seminggu. Kalau kulit kering sangat & sensitif pakai sekali seminggu.
Kesan boleh terus dilihat selepas pertama kali penggunaan.
Pertama kali pakai dah dapat rasa kulit lembut.
.
RM 15 SAHAJA ❕❕
.
WHATSAPP 📲 0124534750
.
#kosmetikpenang #kosmetikpenangmurah #promosi #politeknikseberangperaipsp #politeknikseberangperai #uitmpp #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikori #kosmetikmurah #morphemurahmalaysia #minyakbelacakoriginal #morphemurah #tatiskincareoriginal #tatimurahmalaysia #kecantikan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #goldmaskmurahoriginal #goldmaskmurah #goldmask24kmurah

Most Popular Instagram Hashtags