#politeknikseberangperai

26071 posts

TOP POSTS

Penat jugakk laaa layan budax² nie..hahaha..apa pon.. All of them nice..but naughty...hahhaha ..junior Jkm..Insyaallahhh ada rezeki try lagi..mna tau rezeki kita di lain hari..Mudahan diberkati..Amin

#sumorobot
#politeknikseberangperai
#polimas
#rezeki_milik_allah

Dalam sebuah pertemuan pasti ada perpisahan. Namun, perpisahan yang sangat indah adalah ketika kita bergenggam tangan, dan berjanji, "Kita untuk selamanya kawan, walaupun jarak menjauh, waktu memisahkan kita, namun dirimu akan tetap terkenang dalam sanubariku".
.
#azrilifestyle
#happyfamily
#family
#friendshipneverends
#friendgoals
#instafemes
#motifviral
#politeknik
#politeknikseberangperai

Usaha tangga kejayaan. 💕 salam magrib. 😊
.
#politeknikseberangperai

MOST RECENT

Penat jugakk laaa layan budax² nie..hahaha..apa pon.. All of them nice..but naughty...hahhaha ..junior Jkm..Insyaallahhh ada rezeki try lagi..mna tau rezeki kita di lain hari..Mudahan diberkati..Amin

#sumorobot
#politeknikseberangperai
#polimas
#rezeki_milik_allah

Usaha tangga kejayaan. 💕 salam magrib. 😊
.
#politeknikseberangperai

Barang baek sudah mendarat✌️ Kelebihan HUHU Hair & Beard oil ◼️Merawat rambut gugur
◼️Merawat rambut berkelemumur
◼Menyihatkan kulit kepala️
◼️Membantu penumbuhan rambut dan jambang🔥

Harga cuma RM15 sahaja tidak termasuk pos

COD : Butterworth
#huhubeardoil #theschizostore #minyakjambang #trustedseller #pomadepenang #permatangpauh #perda #perai #uitmpp #politeknikseberangperai #pauhjaya #pauhindah #hpcodperda #brute #trancepomade #anchorpomade #magnum

Dalam bisnes saya, anda hanya perlu lakukan 3 LANGKAH mudah utk berniaga dan tambah pendapatan tanpa ganggu masa anda ! HANYA 3 LANGKAH saja , saya ulangi lagi 3 LANGKAH saja 👌🏻 . Langkah Pertama: ✅ Anda Pilih Pakej & Modal. .

Langkah Kedua: ✅Kenalkan kepada kenalan anda supaya dia mengulangi langkah pertama anda .

Langkah Ketiga: ✅ Ajar rakan tadi langkah kedua anda dan mohon siap sedia menerima income bersama kenalan tadi
Mudah bukan? Seumpama kupas kulit kacang je kan ?
TAK PERCAYA ?
Cuba dulu baru tahu , tak cuba mana tahu kan .

Anda bole buat secara ONLINE / OFFLINE ikut cara dan masa anda! Jom sama2 kita BEBAS HUTANG DAN MENIKMATI KEHIDUPAN
Berminat?

Nak kami bantu?

Anis Athirah
012.262.5367 .

#businessacademy360 #ba360emerald #ba360penang #TheEmeraldMalaysia #EarnWhileYouLearn #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #pgws2k17 #AnisAthirahYoungMillionaire #NetworkMarketing #network #Networker #penang #PoliteknikSeberangPerai #PulauPinang #Melaka #selangor #KualaLumpur #Sabah

new arrival lagi dekat butik . cantik kan baju macam akak kita pakai ni ? material cotton tw . memang sangat selesa bila pakai .
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

Selamat petang hampa..ni kek yg sedap2 dah mai butik na..Restock dah..💃🏻💃🏻💃🏻
Sedap baq hampa kalau xsedap tak Restock la uols 😁
▶️Oreo Tiramisu cake RM6
▶️Chocolate cheese cake RM6
▶️Chocolate Oreo cake RM6
Disamping tu kat dalam chiller ada ...
✔️Durian Crepe
✔️Puding Sedut Rainbow
✔️Cheese leleh
Haaa rugi xmai sambil2 cuci2 mata tengok blouse/top baru kan..tudung pun ada yg baru jangan tak tau na 💋
.
🎀Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai #vendorutara

awning starch pon ad tw kt butik weals ! hampa penah try lagi dak awning starch kt butik weals ?? awning starch ni , hampa buleh guna utk bagi tudung hampa yg lembik tu jd keras . so senang lah hampa nak pakai 😊 . mai la pakat grab kt @banquerz_hous , RM17 shj . .
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

Repost from @nurulnabihanmakeup Ini bihan..bihan bijak pilih BGM sbg foundation harian dia sebab BGM ni boleh tutup parut / kecut jerawat / hilang parut / kurang jeragat..maksudnya cantik sambil merawat ? Yessss betul..
Muka bihan before letak PERMANENT MARKER tauu! Acah2 parut kat muka..bukan yg whiteboard ok..
Sekelip mata boleh hilang parut..nampak tak keberkesanan BGM ni tutup parut serta merta..wowwww!! Sapa nak semua barang bihan boleh walk in ke butik kami atau boleh pos juga..
Sementara stok masih ada!! Produk BGM mcm goreng pisang panas😍😍😍😍 kejap ja stok habis...
.
🎀Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai #vendorutara

Sapa besa pakai produk dari bihan tau la betapa eloknya produk founder kita ni..gojess plowless bila pakai set BGM tau..Utk look ni makeup yg bihan pakai👇💗💗💗
1. Concealer BGM - RM 49
2. Foundation BGM - RM 49
3. Loose powder BGM - RM49
4. Spray glowing BGM - RM 49
.
Boleh walk in ke butik kami atau nak pos pon bole..Ready stock 😘
.
🎀Location : Sederet Celcom centre & bersebelahan Avon,Taman Ciku..Berdekatan dengan JPN & PBA,Bukit Mertajam..
:
#vendorboutique #vendorpenang #bukitmertajam #maderaboutique #sayajualonline #penangites #jpn #pba #penang #permatangpauh #uitmpp #politeknikseberangperai #vendorutara

cantiknya foundation la diva yang hakak kita pakai ni , uols tengah cari foundation ringan , cantik bila pakai . tak berminyak dan tak bercapuk .
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

💋PERFUME PARADISE EXCLUSIVE💋
.
📱WHATSAPP 0124567670
.
AVAILABLE👇👇
.
FOR HER👧
.
👗Cherry in the air
👗 Viva la juicy
👗Midnight fantasy
👗La vie est belle
👗Gucci flora
👗Bombshell
👗Apple blossom
👗rose essential
👗amor amor
👗 incanto shine
👗Cerisier Princesse
.
FOR HIM👦
.
👕Legend by mont black
👕Starwalker by mont black
👕Icon by dunhill
.
💋PERFUME PARADISE NI ADA FOR HER JE KA??
💋ADA BERAPA PILIHAN WANGIAN??
.
Ni antara soalan-soalan yang ramai antara korang tanya kat sis.
.
🌷Perfume paradise ni ada FOR HER dan FOR HIM juga. Jadi,korang boleh la nak beli untuk husband/tunang/ayah korang juga. Baru lah sweet sikit,bagi hadiah perfume,hehe.
.
🌷Perfume paradise ni,ada
👉25 pilihan wangian FOR HER
👉10 pilihan wangian FOR HIM
.
Jangan duk tanya sis,wangian mana yang wangi? Sebab semuanyaaa wangiiiii!! 😜😘
.
Perfume Paradise Exclusive, perfume favourite MUA Bella!!! Bella tak pakai hat lain dah wei... Napa Bella suka sgt kat Perfume Paradise Exclusive?
.
Sebab👇👇
.
"Wangi sewangi-wanginya wei, sembuq rini esok masih wangi... Bau mmg sama hat original yg hampa beli kat mall tu. Serius wei, tak rugi hampa try. Syok habisss!
.
Paling syok, perfume ni boleh bawa solat. Hampa tak gaduh risau sah ke tak solat hampa. Kalau hampa rindu rindu Bella tu, hampa sembuq la perfume ni. Bella pakai Cherry in the air, Rose Essential, Gucci Bamboo...wangi habaq hang!" - MUA Bellaz
.
#sayajualonline#jualonline#paknilbazaar#penang#paknilbazar#bazarpknil#ctdk#perfumeparadise#perfumeparadiseexclusive#rugixbeli#wangi#uitmpermatangpauh#politeknikseberangperai#bukitminyak#bukitmertajam#seberangperai#original#fyqasignature#elfiraloy#aimantino

💋PERFUME PARADISE EXCLUSIVE💋
.
📱WHATSAPP 0124567670
.
AVAILABLE👇👇
.
FOR HER👧
.
👗Cherry in the air
👗 Viva la juicy
👗Midnight fantasy
👗La vie est belle
👗Gucci flora
👗Bombshell
👗Apple blossom
👗rose essential
👗amor amor
👗 incanto shine
👗Cerisier Princesse
.
FOR HIM👦
.
👕Legend by mont black
👕Starwalker by mont black
👕Icon by dunhill
.
💋PERFUME PARADISE NI ADA FOR HER JE KA??
💋ADA BERAPA PILIHAN WANGIAN??
.
Ni antara soalan-soalan yang ramai antara korang tanya kat sis.
.
🌷Perfume paradise ni ada FOR HER dan FOR HIM juga. Jadi,korang boleh la nak beli untuk husband/tunang/ayah korang juga. Baru lah sweet sikit,bagi hadiah perfume,hehe.
.
🌷Perfume paradise ni,ada
👉25 pilihan wangian FOR HER
👉10 pilihan wangian FOR HIM
.
Jangan duk tanya sis,wangian mana yang wangi? Sebab semuanyaaa wangiiiii!! 😜😘
.
Perfume Paradise Exclusive, perfume favourite MUA Bella!!! Bella tak pakai hat lain dah wei... Napa Bella suka sgt kat Perfume Paradise Exclusive?
.
Sebab👇👇
.
"Wangi sewangi-wanginya wei, sembuq rini esok masih wangi... Bau mmg sama hat original yg hampa beli kat mall tu. Serius wei, tak rugi hampa try. Syok habisss!
.
Paling syok, perfume ni boleh bawa solat. Hampa tak gaduh risau sah ke tak solat hampa. Kalau hampa rindu rindu Bella tu, hampa sembuq la perfume ni. Bella pakai Cherry in the air, Rose Essential, Gucci Bamboo...wangi habaq hang!" - MUA Bellaz
.
#sayajualonline#jualonline#paknilbazaar#penang#paknilbazar#bazarpknil#ctdk#perfumeparadise#perfumeparadiseexclusive#rugixbeli#wangi#uitmpermatangpauh#politeknikseberangperai#bukitminyak#bukitmertajam#seberangperai#original#fyqasignature#elfiraloy#aimantino

kek batik alyn.. sapa lg yg blom cuba??
.
rs kek batik ni serius lain dr yg lain.. mmg ssh la nk jmpa kek batik sdp cmni.. betul.. xpercaya?
.
cuba la 1box n rs sdri.. msti puas ati..😊😊
.
WA 0174944938 utk oder.. delivery n self pick up available sekitar sg petani..
.
#sungaipetani #sgpetani #kedah #vendorsungaipetani #vendorkedah #sayajualkekbatik #dealerkekbatikalynfarina #uitmmerbok #ipsah #ikmsp #lembahbujang #bandarlagunamerbok #tamanria #ambanganheights #lagendaheights #kekbatiksedap #permatangpauh #uitmpermatangpauh #uitmpenang #politeknikseberangperai #nazniscollections #nnconline #merbok #sayajual #bazaarpaknil #bertam

Most Popular Instagram Hashtags