[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#politeknikibrahimsultan

18417 posts

TOP POSTS

Hari ke dua.

Bengkel Pra Akrab Siswa.

#politeknikibrahimsultan #prspis

Happy birthday Anis..
next birthday kitorg jgn buat2 lupe pulak..
#birthdayAnis #expoli #politeknikibrahimsultan #24Sep2017 #anisturn27

Interview punya pasal , terpaksa pakai sebegini . Hehe jangan kecam saya
#politeknikibrahimsultan

Kami dari DRG1C ingin mengucpakan selamat hari raya!!! 🎊🎉🎇🙌🙌🙌🙌
#politeknikibrahimsultan
#pis_kbim
@pis_kbim
#kelab_bahasa_isyarat_malaysia

Last video yang Alang buat untuk KBIM. Terima kasih semua yang bagi kerjasama. Seminggu je dah boleh siap video ni. Terima kasih jugak @__syzna sebab join. 😂
.
.
Video ni khas untuk abang Man @makanmaggie . .
.
#politeknikibrahimsultan #pisstudent #kelabbahasaisyaratmalaysia @pisstudent @pis_kbim

Throwback to 1980's 🤷🏿‍♀️
@pisstudent @pistalentnight2.0 #politeknikibrahimsultan #pis #l4l #f4f

MOST RECENT

.
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️
.
Assalammualaikum Lovelies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! Macamanalah Aina sendiri tak jatuh cinta dari dulu sehingga sekarang ❤️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Aina explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
♥ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
♥SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
♥Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
Aina Abdullah
017-3736206

#shakleejb #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleebrunei #setkecantikan #setjerawat #sayajualshaklee #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleepasirputih #shakleecahayamasai #shakleescientex #shakleenusadamai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleepromo #pasirgudang #uniklmitec #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #kolejkomunitipasirgudang #espshaklee #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #setkulitshaklee

Ini Nourishine Lip Gloss - Pink Luster
.
.
Semalam petang kakak sapu atas Rich Truffle, gel semi matte lipstick terhangat masa kini bergabung dgn Nourishine Lip Gloss.💋
.
.
Hey! menawan hati ok.
.
.
Sebelum tu kakak raba bibir, rasa kering.
Pakai lipstick nmpk kering tak licin.
Bila sapu Nourishine lip gloss, baru lah rasa licin dengan lembapan secukupnya.
.
.
Apa yang menyebabkan Mary Kay Nourishine Lip Gloss menawan hati?
.
.
💖Dirumus dengan formula amat.ringan serta padat dengan pelembap dan perapi.
- lebih 80%.
💖Bibir terasa gebu dan lembut.
💖Formula ini juga di perkaya dengan vitamin A dan E yang membentuk lapisan perlindungan terhadap radikal bebas dan faktor persekitaran yang menyebabkan kedutan.
💖Tidak melekit!
💖Memberikan kilauan persona pada bibir.
💖Pilihan warna2 menarik.
.
.
Cubelah satu untuk majlis istimewa bersama atau hadiah buat si dia.
.
.
Love,
Lily
Macamana nak dapatkan.
Wa 0123979757
Your Beauty Consultant
Marykay Malaysia.
.
.
#lipgloss #gelsemimattelipstick #cccream #translucentpowder #marykay #marykaypasirgudang #marykayjohor #pasirgudang #bandarserialam #bukitdahlia #masai #tamanscientex #nusadamai #nusadamaipasirgudang #cyberjaya #putrajaya #nilai #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #tanjunglangsat #permasjaya #bukitindah

Alhamdulillah...rezeki selepas hujan...Full house....tima kasih adik2 hakak...relaxs n chill ngan kami...luv u oulls...😍😍😆😆
#rumahkitacafe
#politeknikibrahimsultan
#tamankotamasai
#tamancahayamasai
#tamannusadamai
#tamanscientex

Dalam setiap sebuah rumah.
Ada seorang Beauty Consultant.
Cube bayangkan...😇
.
.
Bukan lantai je bersih licin berkilau.
Dari.kulit wajah, tangan kaki dan body pun bersih dan licin, gebu serta wangi seisi keluarga tau.
.
.
Salam rajin.pagi.Isnin.😁😁😁
.
.
Love,
Lily
Macamana nak dapatkan.
Wa 0123979757
Your Beauty Consultant
Marykay Malaysia.
.
.
#sailtothemoon #lotion #bodylotion #bodymist #lipgloss #gelsemimattelipstick #cccream #translucentpowder #marykay #marykaypasirgudang #marykayjohor #pasirgudang #bandarserialam #bukitdahlia #masai #tamanscientex #nusadamai #nusadamaipasirgudang #cyberjaya #putrajaya #nilai #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #tanjunglangsat #permasjaya #bukitindah

Ini Nourishine Lip Gloss - SPARKLE BERRY
.
.
Semalam petang kakak sapu atas Rich Truffle, gel semi matte lipstick terhangat masa kini bergabung dgn Nourishine Lip Gloss.💋
.
.
Hey! menawan hati ok.
.
.
Sebelum tu kakak raba bibir, rasa kering.
Pakai lipstick nmpk kering tak licin.
Bila sapu Nourishine lip gloss, baru lah rasa licin dengan lembapan secukupnya.
.
.
Apa yang menyebabkan Mary Kay Nourishine Lip Gloss menawan hati?
.
.
💖Dirumus dengan formula amat.ringan serta padat dengan pelembap dan perapi.
- lebih 80%.
💖Bibir terasa gebu dan lembut.
💖Formula ini juga di perkaya dengan vitamin A dan E yang membentuk lapisan perlindungan terhadap radikal bebas dan faktor persekitaran yang menyebabkan kedutan.
💖Tidak melekit!
💖Memberikan kilauan persona pada bibir.
💖Pilihan warna2 menarik.
.
.
Cubelah satu untuk majlis istimewa bersama atau hadiah buat si dia.
.
.
Love,
Lily
Macamana nak dapatkan.
Wa 0123979757
Your Beauty Consultant
Marykay Malaysia.
.
.
#lipgloss #gelsemimattelipstick #cccream #translucentpowder #marykay #marykaypasirgudang #marykayjohor #pasirgudang #bandarserialam #bukitdahlia #masai #tamanscientex #nusadamai #nusadamaipasirgudang #cyberjaya #putrajaya #nilai #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #tanjunglangsat #permasjaya #bukitindah

Nak share dgn you all...
.
.
The company new announcement.
Free Cruise to all MaryKay Independent Beauty Consultant (IBC) 2018.
.
.
Giler lah!
Terbuka buat semua IBC ok.😍😍😍😍
.
.
Berminat nak jadi Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.
Berminat nak free skin care workshop
Berminat nak tanya harga product
Berminat nak biz part time after work.
Berminat nak buat side income.
Berminat nak cube sample product.FREE je
.
.
Love
Lily
WA/DM je - 0123979757✔️✔️✔️
Your Beauty Consultant
Marykay Malaysia.
.
.
#careergoals #peluangkerjayamarykay #peluangkerjaya #lipgloss #gelsemimattelipstick #cccream #translucentpowder #marykay #marykaypasirgudang #marykayjohor #pasirgudang #bandarserialam #bukitdahlia #masai #tamanscientex #nusadamai #nusadamaipasirgudang #cyberjaya #putrajaya #nilai #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #tanjunglangsat #permasjaya #bukitindah #gloriousrosyswan

MULTI TASKING MASK 🤝

TIMEWISE MOISTURE RENEWING GEL MASK dan NEW CLEARPROOF DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK adalah BFFs!!!.
.
. 💖👏🏼😉 Jom kita cuba gabungkan dengan dua mask yang hebat untuk dapatkan kulit yang penuh dengan kelembapan dan lebih bersih!!.
.
.
💗CLEARPROOF DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK atau MASKER ARANG berfungsi untuk membuang blackhead, membersihkan pori tersumbat, mengurangkan minyak dan memperbaharui semula tisu kulit yang berparut terutama di bahagian T-zone!!.
.
.
💗TIMEWISE MOISTURE RENEWING GEL MASK untuk atasi masalah kulit kering di sekitar pipi dan rahang. Berfungsi memperbaharui sel-sel kulit, memberi kelembapan pada kulit, dan memudarkan semula garis-garis halus.
Pemakaian hanya 2 kali seminggu selepas pencuci muka dan gunakan ia selama 20 minit & basuh. Kulit muka akan terasa lebih lembut!! 😍

Ingin tahu jenis dan keadaan kulit anda?

Hubungi Kak Ly sekarang untuk rundingan kecantikan secara PERCUMA!

Love,
Lily
Macamana nak dapatkan.
Wa 0123979757
Your Beauty Consultant
Marykay Malaysia.
.
.
#lipgloss #gelsemimattelipstick #cccream #translucentpowder #marykay #marykaypasirgudang #marykayjohor #pasirgudang #bandarserialam #bukitdahlia #masai #tamanscientex #nusadamai #nusadamaipasirgudang #cyberjaya #putrajaya #nilai #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #tanjunglangsat #permasjaya #bukitindah

Ini Nourishine Lip Gloss - ROCK AND RED
.
.
Semalam petang kakak sapu atas Rich Truffle, gel semi matte lipstick terhangat masa kini bergabung dgn Nourishine Lip Gloss.💋
.
.
Hey! menawan hati ok.
.
.
Sebelum tu kakak raba bibir, rasa kering.
Pakai lipstick nmpk kering tak licin.
Bila sapu Nourishine lip gloss, baru lah rasa licin dengan lembapan secukupnya.
.
.
Apa yang menyebabkan Mary Kay Nourishine Lip Gloss menawan hati?
.
.
💖Dirumus dengan formula amat.ringan serta padat dengan pelembap dan perapi.
- lebih 80%.
💖Bibir terasa gebu dan lembut.
💖Formula ini juga di perkaya dengan vitamin A dan E yang membentuk lapisan perlindungan terhadap radikal bebas dan faktor persekitaran yang menyebabkan kedutan.
💖Tidak melekit!
💖Memberikan kilauan persona pada bibir.
💖Pilihan warna2 menarik.
.
.
Cubelah satu untuk majlis istimewa bersama atau hadiah buat si dia.
.
.
Love,
Lily
Macamana nak dapatkan.
Wa 0123979757
Your Beauty Consultant
Marykay Malaysia.
.
.
#lipgloss #gelsemimattelipstick #cccream #translucentpowder #marykay #marykaypasirgudang #marykayjohor #pasirgudang #bandarserialam #bukitdahlia #masai #tamanscientex #nusadamai #nusadamaipasirgudang #cyberjaya #putrajaya #nilai #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #tanjunglangsat #permasjaya #bukitindah

Happy birthday Anis..
next birthday kitorg jgn buat2 lupe pulak..
#birthdayAnis #expoli #politeknikibrahimsultan #24Sep2017 #anisturn27

*PIS HERO RUN 2.0 !* @pisherorun2017
_Anda sudah mendaftar ?_
🎉 *PROMOSI HARI MALAYSIA* 🇲🇾
PIS HERO RUN 2017 adalah sebuah acara amal bagi mengumpul dana untuk disalurkan kepada Persatuan Cerebral Palsy Johor yang bakal dilangsungkan pada
07 OKTOBER 2017
POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN PASIR GUDANG .
👨🏻‍🎓
*Promosi yuran penyertaan pelajar*
•Fun Run : RM 30 (N/p : RM40)
•Terbuka Lelaki/Wanita : RM 40 (N/p : RM65)
.
👨🏻‍🏫
*Promosi yuran penyertaan orang awam*
•Fun Run : RM 35 (N/p : RM40)
•Terbuka Lelaki/Wanita : RM 50 (N/p : RM65)
.
*p/s : (Bayaran perlu dibuat selewat-lewatnya selepas 3 hari pendaftaran)
Sebarang pertanyaan boleh berhubung :
Meen : 010-6660822
🇲🇾Participant's entitlement 🇲🇾
👕Tshirt
🏅Medal
📃Sijil penyertaan
🏃🏻Bip larian

Jumpa Nanti !
.
.
Vid by : @balanghahaha
Official IG : @pisherorun2017 .
#politeknikibrahimsultan
#pisherorun2016
#pisstudent

Darwisy & t'geng in t'house...tq guys chill wif us...😊😊
#rumahkitacafe
#politeknikibrahimsultan
#tamancahayamasai
#tamankotamasai
#tamannusadamai
#tamanscientex

...Kakak dah pesan,
Nak berlari.
Berenang di pulau.
Panjat gunung ganang.
.
.
Jangan lupa sapu sun protector berspf 15 paling minima.
Untuk.melindungi kulit daripada terik cahaya matahari,
klorin,
angin.sepoi2 yang mengeringkan kulit la kan.
.
.
Degil.
Malas.
.
.
Dah... balik rumah,
1. Sapu Oil free hydrating gel.
2. Sebelum tido, tepek Time wise renewing gel mask.
.
.
InsyaAllah
Yang mengelupas
Yang terbakar
Yang berminyak berlebihan
Yang sensitif
Terkawal dan sangat membantu memulihkan kulit wajah kembali normal.😁
.
.
Love,
Lily.
.
.
Utk.mendapatkan hanya yg terbaik
WA 0123979757✔️✔️✔️✔️✔️✔️
Your Beauty Consultant
Marykay Malaysia.
.
.
#oilfreehydratinggel #renewinggelmask #lipgloss #gelsemimattelipstick #cccream #translucentpowder #marykay #marykaypasirgudang #marykayjohor #pasirgudang #bandarserialam #bukitdahlia #masai #tamanscientex #nusadamai #nusadamaipasirgudang #cyberjaya #putrajaya #nilai #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #tanjunglangsat #permasjaya #bukitindah #kulitkusam #kulitcantik #kulitsihat #kulitsensitive

CEPAT CEPAT ‼️‼️ PROMOTION MASIH BERJALAN ‼️‼️ SEHINGGA HUJUNG BULAN Ni ‼️‼️‼️ SEMUA TUDUNG JENIS BAWAL TURKEY , BAWAL MONOCHRONE , BAWAL COTTON , BAWAL SONGKET HARGA RM10 SAHAJA ‼️‼️‼️ Jom cepat dapatkan hari ini sebelum habis promotion tau .... #bawalturkey
#bawalcotton
#bawalsongket
#bawalmonochrone
#thegerobokpasirgudang
#vendorpasirgudang
#butikpasirgudang
#politeknikibrahimsultan
#tamancahayamasai
#pasirgudang
#jomsinggah
#

Most Popular Instagram Hashtags