#politeknikibrahimsultan

16746 posts

TOP POSTS

gua dah takde jadi gua tinggalkan tanda..
#memories #politeknikibrahimsultan #pisstudent

Last video yang Alang buat untuk KBIM. Terima kasih semua yang bagi kerjasama. Seminggu je dah boleh siap video ni. Terima kasih jugak @__syzna sebab join. πŸ˜‚
.
.
Video ni khas untuk abang Man @makanmaggie . .
.
#politeknikibrahimsultan #pisstudent #kelabbahasaisyaratmalaysia @pisstudent @pis_kbim

15052017

Majlis Penutupan Kursus Kadar Politeknik Se-Malaysia Zon Selatan 2017
#askarwataniah
#politeknikibrahimsultan

Ramai lagi rupenye yang tak moveOn.... sama lah kite πŸ˜‚πŸ˜‚
#politeknikibrahimsultan

Kinda miss all the assignment #politeknikibrahimsultan #Jrkv

Dari sebelum masuk poli sampai dah konvo dan sampai sekarang masih orang yg sama πŸ’ž tqsm! #13/1/13 #politeknikibrahimsultan #politeknik #pis #doakanygbaik2ya πŸ˜‰

Throwback to 1980's πŸ€·πŸΏβ€β™€οΈ
@pisstudent @pistalentnight2.0 #politeknikibrahimsultan #pis #l4l #f4f

MOST RECENT

.
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❀️❀️
.
Assalammualaikum Lovelies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! Macamanalah Aina sendiri tak jatuh cinta dari dulu sehingga sekarang ❀️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Aina explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
β™₯ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
β™₯SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
β™₯Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
Your Health & Beauty Consultant
Aina Abdullah | +6017-3736206

#shakleejb #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleebrunei #setkecantikan #setjerawat #sayajualshaklee #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleepasirputih #shakleecahayamasai #shakleescientex #shakleenusadamai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleepromo #pasirgudang #uniklmitec #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #kolejkomunitipasirgudang #espshaklee #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #setkulitshaklee

REMAX USB CABLE . siapa yang cable dah rosak , yang hidup segan mati tak mahu tuhh , boleh dahh beli baru sebelum terlambat . harga tersangat murah jarang dapat dekat butik/kedai . quality terbaik dari ladang memang original bukan copy tapi harga memang murah gila 😱😱😱 kalau hang pa nakk kena cepat2 laju2 singgah butik hari ini dan hari yang lain . tau tau tau πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ›πŸ›πŸ› #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #sayajualmurah #remaxcable

.
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❀️❀️
.
Assalammualaikum Lovelies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! Macamanalah Aina sendiri tak jatuh cinta dari dulu sehingga sekarang ❀️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Aina explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
β™₯ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
β™₯SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
β™₯Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
Your Health & Beauty Consultant
Aina Abdullah | +6017-3736206

#shakleejb #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleebrunei #setkecantikan #setjerawat #sayajualshaklee #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleepasirputih #shakleecahayamasai #shakleescientex #shakleenusadamai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleepromo #pasirgudang #uniklmitec #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #kolejkomunitipasirgudang #espshaklee #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #setkulitshaklee

DAC PERFUMEE . jomm korang cepat2 grabb πŸ›πŸ›πŸ› #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #sayajualmurah

Selamat pagi semua . hari ni plan nak kemana ? kalau tak tahu nak kmana , boleh lah singgah butik cuci2 mata . tengok barang2 baru landing dekat butik . tengok eyeshadow palette ni , cantik kan ? menawan kan ? color cantik2 😍 kalau nak , dah berkenan tuhh cepat2 walk in terus ke butik ye . sebelum habiss 😱😱 #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #sayajualmurah

.
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❀️❀️
.
Assalammualaikum Lovelies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! Macamanalah Aina sendiri tak jatuh cinta dari dulu sehingga sekarang ❀️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Aina explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
β™₯ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
β™₯SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
β™₯Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
Your Health & Beauty Consultant
Aina Abdullah | +6017-3736206

#shakleejb #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleebrunei #setkecantikan #setjerawat #sayajualshaklee #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleepasirputih #shakleecahayamasai #shakleescientex #shakleenusadamai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleepromo #pasirgudang #uniklmitec #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #kolejkomunitipasirgudang #espshaklee #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #setkulitshaklee

.
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❀️❀️
.
Assalammualaikum Lovelies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyakkkkk sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU! Macamanalah Aina sendiri tak jatuh cinta dari dulu sehingga sekarang ❀️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Aina explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
β™₯ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
β™₯SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
β™₯Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
Your Health & Beauty Consultant
Aina Abdullah | +6017-3736206

#shakleejb #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleebrunei #setkecantikan #setjerawat #sayajualshaklee #shakleepasirgudang #shakleekotamasai #shakleepasirputih #shakleecahayamasai #shakleescientex #shakleenusadamai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleepromo #pasirgudang #uniklmitec #uitmserialam #politeknikibrahimsultan #kolejkomunitipasirgudang #espshaklee #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #setjerawatshaklee #setkulitshaklee

NAIL POLISH PEEL OFF . available di butik πŸ˜‰ kalau berminat jom singgah cepat2 πŸƒπŸ»πŸƒπŸ» πŸ›πŸ› #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #sayajualmurah #nailpolishpeeloff

CATH KIDSTON , MARC JACOBS . jom siapa yang tengah cari wallet yang cantik , yang unik2 gitu boleh singgah butikk yaa πŸ›πŸ›πŸ› #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #sayajualmurah #wallet

EFOLAR MASCARA . nak bulu mata panjang ? melentik tanpa pakai bulu mata palsu ? haaa ni diaa mascara nyaaa . boleh memanjangkan bulu mata dan menebalkan . taknak try ke ? kalau nak try , boleh terus walk in dekat butik yee lepastuhh grabb lelajuu . tauuu see yaaa πŸ˜ŠπŸ› #vendorpasirgudang #politeknikibrahimsultan #sayajualmurah

BARBIE DOLL CONTACT LENS . RM25 sahajaaa . jom adik kakak mai dapatkan . πŸ›πŸ›πŸ› #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #jomshopping #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags