[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#politeknikibrahimsultan

19240 posts

TOP POSTS

Hari ke dua.

Bengkel Pra Akrab Siswa.

#politeknikibrahimsultan #prspis

Present for our CIC Competition.esk kita shooting..
#Settlesatpicture
#PoliteknikIbrahimSultan
#JRKV

Warga JRKV.. Kalau boleh cari la aku..kalau jumpa la๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ DRGC1
#politeknikibrahimsultan#jrkvstudents#xoxo#140617

Allah is the best planner ๐Ÿ’“๐Ÿ’“
Take care and org johor please be nice with her ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#bye #wheniseeuagain#politeknikibrahimsultan#friendshipquotes

Tahniah awak semua, usaha kita berbaloi, alhamdulillah. #fashion #fashiondesigner #politeknikibrahimsultan
#kwankecikku

Pis neon run ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ต
#neonlights
#pis
#politeknikibrahimsultan

MOST RECENT

_
#wawawax mestilah antara barang yang wajib perlu kita ada! ๐Ÿ˜ƒ
_
Eh xkan nak cantik luar je? Kene la cantik dalam jugak kan! ๐Ÿ˜˜
_
Penggunaan wawawax yang dr formula kan 100% daripada bahan organik, boleh membantu memutihkan kulit tau ๐Ÿ™ˆ
_
Tak percaya? Cubalah sendiri! ๐Ÿ˜€
_
Ws 0175471500 /dm/click pd bio untuk tempahan ๐Ÿค—๐Ÿ’•
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #uitmpasirgudang #uniklpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan

" JOM KENALI CALON CALON UMUM "
Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

" JOM KENALI CALON CALON JABATAN KEJURUTERAAN MEKANIKAL "
Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

" JOM KENALI CALON CALON JABATAN PELANCONGAN DAN HOSPITALITI "
Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

" JOM KENALI CALON CALON JABATAN KEJURUTERAAN ELEKTRIK"
Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

Tak sampai 2 botol, kulit kusam yilekk,jerawat pun membawa diri.. wowww sangat u.. RM50 sahaja sebotol untuk sebulan.. mahal ke?? #dianz #dianzvit #dianzproduk #dianzvitamilk #DianzVitamin #dianzvitaminpasirgudang #meletops #gegarvaganza2017 #politeknikibrahimsultan #muabellaz #dianzvitaminoriginal

" JOM KENALI CALON CALON JABATAN KEJURUTERAAN MEKANIKAL "
Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

" JOM KENALI CALON CALON UMUM "

Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

" JOM KENALI CALON CALON JABATAN KEJURUTERAAN ELEKTRIK "

Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

" JOM KENALI CALON CALON JABATAN REKABENTUK KOMUNIKASI VISUAL "

Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

#EzRepost @mpppis2017 with @repostigapp " JOM KENALI CALON CALON JABATAN PELANCONGAN DAN HOSPITALITI "

Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

" JOM KENALI CALON CALON JABATAN PELANCONGAN DAN HOSPITALITI "

Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

#Repost @kelab_multimedia_pis (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Hi guys.. Jom laa turun MENGUNDI pd tanggal 20 Disember 2017 ni tau.. Pilihlah calon2 yg boleh menjalankn amanah dengan BAIK.. Pilih2 jgn x pilih..๐Ÿ˜๐Ÿ“.. Kita jumpa di DEWAN T.L.A.J ... "Laksanakan tggungjawab anda semua sebagai MAHASISWA P.I.S.."๐Ÿ‘๐Ÿ’ฅ #mpppis
#prk2018
#jomturunundi
#politeknikibrahimsultan
#penerajuilmusejagat
#pisstudent

_
CUKUR BUAT KULIT JADI GELAP? ๐Ÿ˜ฑ
.
Korg tahu tak, cukur yang buat kulit jadi makin gelap?
_
Kenapa? Sebab bila cukur, pisau cukur akan mencederakan kulit. Bila kulit cedera, ia akan mati.
_
Disebabkan itu la kulit mati berada di situ sampai bila-bila yang membuat kulit jadi gelap tau ๐Ÿ˜จ
_
Cara terbaik untuk hilangkan kulit gelap dengan menggunakan lemon, scrub atau boleh juga guna wax.
_
Nak senang? Guna je Wawawax. Korg mesti teruja lepas tu kulit makin cerah! ๐Ÿ˜
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX/boleh order
โ˜Ž +6017-5471500 Cik Tiqah @ Click pd bio @ DM sahaja nombor whatsapp/HP anda! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwax #teamfynas #uitmpasirgudang #uniklpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan

TAMPIL JELITA DI HARI PERSANDINGAN
โš˜โš˜โš˜โš˜โš˜โš˜โš˜โš˜โš˜โš˜ Alhamdulillah..
Bakal raja sehari gembira masalah berat badan dan jerawat makin berkurang hanya dengan sebotol Lentik Dara๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Nak cuba? Wasap jer wawa 013 4260513๐Ÿ˜Š
.
#lentikdara
#cantikluardalam
#kurus
#dietsihat
#jomsihat
#ubatkurus
#kurussecarasihat
#kurustanpadietketat
#kurustanpasenaman
#slim
#ramping
#langsing
#buangtoksin
#buanglemak
#milkbooster
#perapat
#energybooster
#keputihan
#buncit
#boroi
#terapiinstagram
#kulitcantik
#ajimaura
#bazaarpaknil
#jerawat
#pasirgudang
#kulitcerah
#cspscs
#kulitkusam
#politeknikibrahimsultan

Brader ni ada eczema tau..
Asyik tergaru sana sini jaa..
Eczema beliau kat siku,takkan hari-hari nak pakai baju lengan panjang kan..
Dah banyak krim dan ubat beliau try tetapi sama jaa..๐Ÿ˜ค Last-last cuba #DianzVitamin, alhamdulillah.. 2 minggu ja eczema beliau hilang.. Apa yang beliau buat hanya konsisten kemam/hisap Dianz weiiii๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom ber Dianz..๐Ÿค—
In sha Allah tak rugi... Hanya Rm50 sebotol, tahan sebulan tau.. whatsapp kak Umi untuk pertanyaan atau tempahan k..
๐Ÿ–FREE COD Pasir Gudang ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60174343563

#dianzvit #dianz #dianzproduk #dianzpasirgudang #DianzVitamin #suppliments #beautifulgirl #muabellaz #mua #meletops #gegarvaganza2017 #meletop #runningman #politeknikibrahimsultan #politeknik #kolejkomunitipasirgudang

Hi guys.. Jom laa turun MENGUNDI pd tanggal 20 Disember 2017 ni tau.. Pilihlah calon2 yg boleh menjalankn amanah dengan BAIK.. Pilih2 jgn x pilih..๐Ÿ˜๐Ÿ“.. Kita jumpa di DEWAN T.L.A.J ... "Laksanakan tggungjawab anda semua sebagai MAHASISWA P.I.S.."๐Ÿ‘๐Ÿ’ฅ #mpppis
#prk2018
#jomturunundi
#politeknikibrahimsultan
#penerajuilmusejagat
#pisstudent #20likes #photography #photooftheday

Kenapa #WajibAdaDalamHandbag?
Sebab nanti beg uolss akan ringan tanpa makeup remover dan pembersih muka tau.
Mudah jaa tengah jalan menuju surau boleh ambil sehelai sambil-sambil lap-lap muka.. Sampai2 buka tudung terus boleh ambil whuduk.. Senang kan.. www.wasap.my/60174343563

#TotallyCleanWipes
#codPasirGudang
Tediaa.. senang yakmatttt #totallyclean #totallycleanwipes #totallycleanpasirgudang #makeupremover #muabellaz #mua #onthego #onthegomakeupremover #codpasirgudang #recommendeditem #gegarvaganza2017 #makeuptalk #makeupartist #makeuptutorial #meletop #viralremoval #mua #meletops #gegarvaganza2017 #meletop #runningman #politeknikibrahimsultan #politeknik #kolejkomunitipasirgudang

Baru 2 botol weii dah nmpak makin muda,cerah,ploless.. ni dah repeat botol ke 3 dah.. awak rasa??? awak ada masalah begini? In sha Allah #DianzVitamin dapat membantu.. Hanya Rm50 sebotol, tahan sebulan tau.. whatsapp kak Umi untuk pertanyaan atau tempahan k..
๐Ÿ–FREE COD Pasir Gudang ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60174343563

#dianzvit #dianz #dianzproduk #dianzpasirgudang #DianzVitamin #suppliments #beautifulgirl #muabellaz #mua #meletops #gegarvaganza2017 #meletop #runningman #politeknikibrahimsultan #politeknik #kolejkomunitipasirgudang

Thank you #veenangels ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Vintage Pants Malaysia bukan setakat boleh pakai ke kelas je uolls. Tapi boleh guna untuk ke office atau jalan jalan. .
Now ada promotion YEAR END SALE
.
BELI 5 PERCUMA 5 .
Sehelai RM10
.
Cepat grab promo ni. Confirm tak menyesal sebab vintage pants sis cantik cantik dan yg penting setanding jenama femes kat JEPUN tu.
.
Untuk student boleh grab terus promo ni & sis lantik terus jadi EJEN-UNI sis.
.
Boleh PM atau DM sis ok.
.
#veendrobe
#squadveen
#vintagepantsmalaysia #vintagepantsmurah
#vintagepants
#turtleneck
#uitm
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#upnm
#usim
#unikl
#kualalumpur
#politeknikibrahimsultan
#nilai
#melaka

_
HELLO PENDUDUK TAMAN CAHAYA MASAI!
_

#WAWAWAX sekarang dah available kat vendor taw!
_
Jadi korang yang berminat tu boleh singgah @thegerobokvendors.pg , berdekatan dengan pasaraya 2nshop dan berdekatan dengan Politeknik Ibrahim Sultan ๐Ÿ˜
_

Siap yang berminat tu boleh la tengok barangnya ya! Kalau xtahu macamana nak guna boleh tanya seller tu ๐Ÿ˜˜ Kalau nak penerangan lebih lanjut bole ws tiqa aja ye!! _
Ws 0175471500 /dm/click pd bio untuk tempahan ๐Ÿค—๐Ÿ’•
_
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #uitmpasirgudang #uniklpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan
.
@Regranned from @thegerobokvendors.pg - Wawa Wax Hair Removal .

RM32.90

120ML

Tak Perlu Panaskan .

Produk Organik ๐Ÿ’ฏ

Jom cepat dapatkan di butik hari ini ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ›

_
DAPATKAN PERFUME DEXANDRA SECARA PERCUMA SEMPENA Y.E.S! ๐Ÿ˜
.
Hai dearr ๐Ÿ˜˜ Sempena bulan 12 ni Tiqa nak umumkan Year End Sale yaa. Dapatkan #DexandraPerfume secara percuma dengan pembelian 2pcs organic wax dari tiqa ๐Ÿ˜
. .
Tak kisah sama ada beli 2pcs wawawax atau 2pcs Candywax ataupun Candywax + Wawawax. Pilih ikut memana yang awak suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Prmotion #yearendsale ni hanya terbuka dari tarikh 12 December - 31 December sahaja ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Sayang2 bole ws tiqa utk buat booking organik wax ni dan Perfume Dexandra sementara masih ada! Stock limited taw ๐ŸŒผ
.
2 tiub Wawawax RM 65.80
2 pcs Candywax RM 70.00
1 tiub Wawawax + 1pcs Candywax RM 67.90
.
Postage RM 8 SM / RM 11 SS
.
Tertakluk pada terma dan syarat ๐ŸŒผ
.
Ws 0175471500 /dm/click pd bio untuk tempahan ๐Ÿค—๐Ÿ’•
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #uitmpasirgudang #uniklpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan

Jom turun mengundi calon untuk MPP sesi 17/18 ini dalam Pilihan Raya Kampus yang akan diadakan pada 20 Disember 2017. Undi lah calon yang mampu mengangkat suara mahasiswa ke pihak atasan. Laksanakan tanggungjawab anda semua sebagai mahasiswa Politeknik Ibrahim Sultan.

#prk
#suaramahasiswa
#pisone
#pispadu
#JomTurunUndi
#Manifesto
#PRK2018
#mpppis
#PoliteknikIbrahimSultan
#penerajuilmusejagat

Alhmdullilah.. .
.
Rezeki hari ni.. Customer oder pink peony dan amber rose... .
.
Sesiapa yg nk oder wasap:
.
.
013-2374753

#pasirgudang #mersing #tenggaroh #johor #johorbahru #kotatinggi #kluang #kulai #masai #plentong #muar #segamat #uitmpuncakalam #uitmshahalam #politeknik #politeknikibrahimsultan

Mari Semarak Kan Lagi Hari Mengundi Kita Pada 20 Disember 2017 Wahai Warga Politeknik Ibrahim Sultan ๐Ÿ˜†โœ… Dan Jangan Lupa Undi La Saya Mohamad Syafiq Nasir Sebagai Calon Jabatan #JKE06 ๐Ÿ˜†๐Ÿค™๐Ÿปโšก๏ธ #mpppis #soaringupwards #politeknikibrahimsultan #PISpadu #PISonโŒon

Offer ini hanya!!! Offer Ini hanya!!! Offer Ini hanya!!
.
.
Untuk anda yang Berani Sahaja!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
.
.
Berani untuk berubah. Berani kerana ingin berjaya. Berani ingin bertindak. Offer kepada anda yang ada Modal RM150 nk ikut program saya setahun boleh dapat RM10k simpanan (Hanya ikut langkah dan cara sahaja okay?) ๐Ÿ’ช
.
Kalau paling malas pon setahun boleh dapat RM5k pon ok kira bersyukur lah ye. ๐Ÿ˜น Nak bukti nak testimoni income semua saya ada!!!! Syaratnya anda ada Modal RM150 sahaja terus boleh follow bisnes saya. ๐Ÿ‘
.
Saya sedang setup satu Team yang mana anda hanya keluarkan modal RM150 sahaja anda akan diberi Team Yang Kuat dan Group Support yang Kuat untuk support bisnes yang anda buat dengan saya. ๐Ÿ’ช
.
Offer ini saya beri untuk 5 orang yang terawal sahaja ๐Ÿ”ฅ kerana dekat saya sahaja sudah ada 8 nama yg betul2 ingin commit bersama team saya.
.
Kalau rasa tak percaya dengan peluang yg saya beri tolong jangan pm/whatsapp saya. ๐Ÿ™… Saya mencari anda yang betul2 nak ubah hidup dan betul nak buat saving dengan peluang yg saya beri.
.
Jika Anda Orang Terawal Join dan Sertai saya ada Hadiah Cash Money ๐ŸŽ๐Ÿ’ฐ Untuk anda yang Terawal sahaja!!! Ingat 5 orang terawal sahaja saya cari okay? ๐Ÿ˜˜

Huzariah Hasahari.
+6013.260.6186.

#teknikftn45 #a45team #a45network #malaysiansigers #sarawakian_ig #sarawakianfood #uitmselayang #uitmsegamatjohor #smkasegamat #kluangjohor #senaijohor #politekniknilai #politeknikibrahimsultan #politeknikkotabharu #politeknikmerlimau #polikuching #ioimallputrajaya #timessquare

- .
GOODBYE SHAVING!
Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi.
.
Jom bertukar kepada Candywax!!
.
Ws 0175471500 /dm/click pd bio untuk tempahan ๐Ÿค—๐Ÿ’•
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #uitmpasirgudang #uniklpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan

Project Interactive Multimedia ๐Ÿ˜‰
#relax
#politeknikibrahimsultan

[WAHAI WARGA JOHOR]

Apa yg buatkan ramai jatuh cinta dgn ephyra lips
=====================
.
โœ”๏ธ harga RM30 je setiap satu
โœ”๏ธ 8 color yg cun melecun sesuai utk semua warna kulit
โœ”๏ธ tahan lama sehingga 6-8 jam
โœ”๏ธ x berbekas kat cawan bila minum
โœ”๏ธ bibir x kering, malah boleh rawat chapped lips / bibir merekah
โœ”๏ธ tekstur sgt ringan - rasa mcm x pakai lipmatte / lipstick
โœ”๏ธbibir rasa lembap - tambahan vitamin E & jojoba oil buatkan bibir lebih lembap & mungil โœ”๏ธ sekali swipe - color dah pekat n tahan lama; warna kekal cantik berjam2. โœ”๏ธ senang cuci ngan air ; mudah utk berwudhuk.

JOMMMM
whatapp jek 0132374753 untuk info/oder
. .

#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte #lipmatte #johor #johorean #pasirgudang #kotatinggi #mersing #kluang #masai #pontian #plentong #uitmpuncakalam #uitmshahalam #politeknik #politeknikibrahimsultan

_
"TAK SAKIT PUN, LAGI SAKIT BILA GUNA TWEEZER"
.
Yess exactly true ape.yg customer bgtau.. Sbb fynas pun guna.. Mmg tak sakit plus cepat selesai๐Ÿ˜
.
Candywax perlu di panaskan.. jadi wax yg suam tu sangat membantu mengurangkan kesakitan.
.
PLEASE STOP SHAVING GUYS!
Bercukur hanya akan merosakkan kulit korang sahaja! Kulit jadi gatal, kasar dan hitam.
.
Jom fefeeling spa di rumah hanya dengan RM35.00.
.
.
Ws 0175471500 /dm/click pd bio untuk tempahan ๐Ÿค—๐Ÿ’•
.
#wawawaxpasirgudang
#candywaxpasirgudang
#codwawawaxpasirgudang
#codcandywaxpasirgudang #codwawawaxplentong
#codcandywaxplentong
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #norahwaxpasirgudang #norahwax #waxorganik #uitmpasirgudang #uniklpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknikibrahimsultan

Konfident tu datang apabila muka bebas daripada alien-alien yang menakluki muka suatu ketika dahulu..
Bila muka bersih dan bebas jerawat, baru laa yakin bila berjumpa rakan-rakan dan client kan..
Jom kemam #DianzVitamin setiap hari.. in sha Allah bila dalaman bersih.. luaran turut cantik..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #dianz #dianzvit #dianzproduk #dianzpasirgudang #codpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #politeknik #politeknikibrahimsultan #runningman #meletop #mua #muabellaz#hisaphisapteruscantikuuuoollss #hisaphisapteruscantikdgndianzvitamin #hisap2teruscantik #cantik

Sebelum zzz jom check #Dianz yang awak telan hari2 tuu.. confirm ORIGiNAL tak??
Haaa.. nak tahu cara check?? tengok melalui gambar tu tauu๐Ÿ˜‰

dianzvit #dianz #dianzproduk #dianzpasirgudang #DianzVitamin #suppliments #beautifulgirl #muabellaz #mua #meletops #gegarvaganza2017 #meletop #runningman #politeknikibrahimsultan #politeknik #kolejkomunitipasirgudang

Smart and Intelligence ๐Ÿ˜ Undilah JKE06 โšก๏ธ๐Ÿ˜† #PIS #PisPadu #PisOnXOn #politeknikibrahimsultan #mpppis #soaringupwards #politekniksemalaysia

Seleoas 6 botol, hilang hbis parut, jerawat dan muka kusam beliau.. see.. ploless dan cerah berseri kan.
awak ada masalah begini? In sha Allah #DianzVitamin dapat membantu.. Hanya Rm50 sebotol, tahan sebulan tau.. whatsapp kak Umi untuk pertanyaan atau tempahan k..
๐Ÿ–FREE COD Pasir Gudang ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60174343563

#dianzvit #dianz #dianzproduk #dianzpasirgudang #DianzVitamin #suppliments #beautifulgirl #muabellaz #mua #meletops #gegarvaganza2017 #meletop #runningman #politeknikibrahimsultan #politeknik #kolejkomunitipasirgudang

ANAS lipstick
RM49.90 exclude postage
Berminat boleh pm ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #sayajualanaslipcream #sayajual #ANASjohor #uniklmitec #uitmpasigudang #politeknikibrahimsultan #pasirgudang #cahayamasai #masai #serialam

politeknik ibrahim sultanใธใ‚ˆใ†ใ“ใ
็งใฏใ‚ใชใŸใŒใ“ใฎๅ ดๆ‰€ใ‚’ๆฅฝใ—ใ‚€ใ“ใจใ‚’ๆœ›ใ‚€

#japanesegirl
#politeknikibrahimsultan
#kaseiuniversity

Ramen Big Bowl wif cheese topping...special request for birthday celebration...nyumm..nyummm๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
#rumahkitacafe
#tamancahayamasai
#politeknikibrahimsultan
#tamankotamasai
#tamankotamasai2
#tamanscientex
#tamannusadamai

Comel2 semua...Happy bfday 2u...
Study hard...moga suksess yr...
#rumahkitacafe
#politeknikibrahimsultan
#tamancahayamasai

Most Popular Instagram Hashtags