#politeknikibrahimsultan

17426 posts

TOP POSTS

Last sem baru rasa dapat dekat dgn budak kelas nasib baik ada jugak gambar dgn budak kelas Sebelum ni bukan main susah lagi nak rapat , dulu keluar game .. dalam kelas pon nmpak cam pendiam , sombong tapi aku bukan sombong , mula kenal malu lah nak lepak dengn budak pandai .. tapi pandai belajor , bab lain xde otak πŸ˜‚ masuk air , pendek kata BANGGANG ! Korang mmang terbaik lah PINOY !! Second Family DKM5C , aku hrap xde yang lupa diri bila dah berjaya nanti πŸ˜‚βœŒπŸΌ #DKM5C #SembangAdaRasa #BudakBaruNakUp #KamiRamaiKamiFamily #PoliteknikIbrahimSultan #classmate

#Repost @cdec.showcase2017 with @EasyRepost…
Today's the day 😎 See you there! #politeknikibrahimsultan

Bila aku berdiri sebelah diaorang rasa banyak kelemahan kat diri aku ni
#lastsemesterdiaries #politeknikibrahimsultan #photooftheday

Hari ke dua.

Bengkel Pra Akrab Siswa.

#politeknikibrahimsultan #prspis

HAHAHAHAH WAH VIDEO KBIM YANG KEDUA!#Repost @shxrl.mn (@get_repost)
・・・
Seringkali dosa dan mazmumah
Ditandai oleh perpecahan ummah
Sejauh mana kasih sesama manusia
Dibatasi oleh cinta pada yang esa
Teguh iman,kukuhlah perpaduan.
"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"dari kami @shxrl.mn @__n4ufiq @syhmilyas Khas untuk @pis_kbim
#videoraya#rayakansebulan #kbimpis #politeknikibrahimsultan

Berat mata memandang,Berat lagi bahu memikul. Alhamdulilah hari ini dpt berjumpa dan bermain bersama adik2 penghidap kanser di HSI. Terasa sngat bersyukur dgn kelebihan yg Allah beri kepada kita. Didoakan semoga mereka ini sentiasa kuat dan tabah dlm menjalani kehidupan mereka yg berbeza seperti kita, Amin. #hospitalsultanismail #pisstudent #politeknikibrahimsultan

MOST RECENT

Quilling Arts, Tie & Dye Batik, and Communicative English through Language Games were among the exciting activities offered to both primary and secondary schools during CDeC Showcase 2017 #politeknikibrahimsultan #pasirgudang

#cdecshowcase2017 #politeknikibrahimsultan #pasirgudang An impressive turnout! 😍😍😍 PIS and CDeC witnessed and welcomed the presence of more than 276 students from nearby schools. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Bf shirt
RM25 sahaja . berminat boleh walk in ke butikk and grabb .
#politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #tgvpasirgudang #bfshirt

Opening soon..
Heromarket @ Johor Bahru Desa Tebrau..
Datanggg yaaaa!
Yang warga #politeknikibrahimsultan pakat mai naa?

Most Popular Instagram Hashtags