[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#politeknikibrahimsultan

17058 posts

TOP POSTS

raya raya juga kuih raya jangan lupa bawa balik kamsis 🏫
#politeknikibrahimsultan

Last video yang Alang buat untuk KBIM. Terima kasih semua yang bagi kerjasama. Seminggu je dah boleh siap video ni. Terima kasih jugak @__syzna sebab join. πŸ˜‚
.
.
Video ni khas untuk abang Man @makanmaggie . .
.
#politeknikibrahimsultan #pisstudent #kelabbahasaisyaratmalaysia @pisstudent @pis_kbim

Selamat Hari Raya semua. #takecare jangan main mercun jangan lupa bawa balik kuih jangan lupa bawa duit raya untuk kami.

#politeknikibrahimsultan #prspis #pisstudent

In shaa Allah kalau ada rezeki next semester akan ade wakil mpp dari kelas DEE1D.Be the best among the best,keep fighting until the last breath.

#FamilyDEE1D
#PoliteknikIbrahimSultan
#mpppis
#FightForTheBest
#NeverSurrender

#Repost @hairienasir with @repostapp
・・・
Alhamdulillah . ● Top in league jbfa ●
#pisfc #pisstudent #politeknikibrahimsultan

Interview punya pasal , terpaksa pakai sebegini . Hehe jangan kecam saya
#politeknikibrahimsultan

Having fun with them walk 10 km πŸŽ‰ . Thnkyou APM πŸ˜€ #politeknikibrahimsultan #pispapis

Setiap gambar ada seorang yang spoil dalam tu. πŸ˜…

Walau apa pun tahniah kepada muka muka baru, semoga sentiasa berjaya dunia dan akhirat. ❀️ #vscocam #teknikmelaka #politeknikibrahimsultan #pelan2kayuh

MOST RECENT

Jubah Tg cuma RM35 sahaja untuk penghabisan stok ... so cepat cepat kepda yang minat jubah . dapatkan di butik hari ini jugaa πŸ›πŸ›πŸ›πŸ› #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #jubahrayamurah

#EzRepost @ilias_danny99 with @ezrepostapp

Kes bila xdak keja..mcm ni laπŸ˜‚..spa nak beli poskad tu pi la beli kat Pos Malaysia nah bukan Pos Laju..hehe..cantik animasi dia baq hang..klu beli jangan lupa download AR Poscard lak..klu xdownload..mohon koyak buang kad tuπŸ˜‚..ok bye..jgn kecam sayaπŸ™πŸΌ..video ni sja ceq nan kawan ceq bat..ikhlas sentap dari kami dua.. @ilias_danny99 & @asrul_ayoi #posmalaysia #arposcard #selamathariraya #jphpis #jkeptsb #politeknikibrahimsultan #politekniktuankusultanahbahiyah

Salam jumaat semua . mana yang free tuhh jom hari ni pakat ramai2 singgah butik untuk last day bershopping di tgv.pg sebelum bercuti raya ... so cepat cepat sebelum terlambat πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ› #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #bajukurungraya #kasutraya #tudungraya #blouseraya #jubahrayamurah

Pencerahan kulit dengan selamat dan berkesan. 😍

Nak tau lebih lanjut.?
Hubungi saya.. dan saya akan bantu anda.. Jangan risau ianya PERCUMA 😊

017 774 0103 Dee

#morningmalaysia #malaysia #johor #pasirgudang #selamatpagi #tipscantik #tipsraya #raya2017 #tipsflawless #selfie #ootd #makeupmalaysia #politeknikibrahimsultan

classmates ku yg sporting #dev1c #jphpis #politeknikibrahimsultan

Kes bila xdak keja..mcm ni laπŸ˜‚..spa nak beli poskad tu pi la beli kat Pos Malaysia nah bukan Pos Laju..hehe..cantik animasi dia baq hang..klu beli jangan lupa download AR Poscard lak..klu xdownload..mohon koyak buang kad tuπŸ˜‚..ok bye..jgn kecam sayaπŸ™πŸΌ..video ni sja ceq nan kawan ceq bat..ikhlas sentap dari kami dua.. @ilias_danny99 & @asrul_ayoi #posmalaysia #arposcard #selamathariraya #jphpis #jkeptsb #politeknikibrahimsultan #politekniktuankusultanahbahiyah

Nak nampak muda dari usia?
Mari saya bantu.. Jangan risau...
konsultansi adalah percuma !

017 774 0103
Dee
Your Mary Kay Beauty Consultant
Pasir Gudang

#marykaypasirgudang #marykaymalaysia #marykayjohor #johorbahru #johor #pasirgudang #politeknikibrahimsultan #selfie #raya2017

With my friends outingπŸ‘ŒπŸ˜™dalam kenangan
#politeknikibrahimsultan
#pis
#ilke4like

In shaa Allah kalau ada rezeki next semester akan ade wakil mpp dari kelas DEE1D.Be the best among the best,keep fighting until the last breath.

#FamilyDEE1D
#PoliteknikIbrahimSultan
#mpppis
#FightForTheBest
#NeverSurrender

official Done Bachelor.

Then Road to master.... thanks guys for this friendship.. harap friendship kita tidak tamat seperti tamatnya pengajian kita.. jumpa bachelor party dekat penang nanti.. #donebachelordegree
#roadtomaster
#johorbahru
#politeknikjohor
#politeknikstudent
#politeknikibrahimsultan
#politeknikdegree
#degreetourism

Gais! What's up dowh? Apa khabar kepada semua student politeknik ibrahim sultan ! ☺☺☺😊 Grab these awesome freaking lanyard dengan harga mampu milik. Yang penting murah and pasti tak menyesal πŸ˜πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ Kenapa tk menyesal? sbb yang jual pun lawa mcm lanyard ni πŸ‘ŒπŸ‘ Bapak ah nampak simple and matching utk siswa and siswi ni. Boleh laa nk sangkut kad matrik ke kunci bilik ke sangkut hati orng ke semuaaaa boleh πŸ˜‚ Satisfying awhhh πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Boleh bawak time raya haaa nk gantung duit raya haaa nnti. πŸ˜ŠπŸ‘Œ Beli wehhhhhhhh!!!
Yang balik raya tu leklok. 😊
Jangn tak social ! Kurangkan chat kt dalam media sosial ni. Banyakkn ckp face to face deh.
Ohh Yeahhh !!!!!! πŸ’•
#pis_oley
#politeknikibrahimsultan
#pis
@politeknikmalaysia

raya raya juga kuih raya jangan lupa bawa balik kamsis 🏫
#politeknikibrahimsultan

Assalamualaikum πŸ‘‹πŸΌ kepada semua semua warga Politeknik Malaysia ‼️ sempena bulan ramadhan yang mulia ni , mari kita Grab lanyard yang limited edition πŸ’― ni . Sekarang ni sudah menjadi trend kepada warga pelajar di ipta/ipts . JOM DAPATKAN SEKARANG JUGAK LANYARD NI , SEKARANG NI TENGAH BUAT "PROMOSI" PULAK TU Tunggu ape lagi guys . harga memang tidak masuk akal dan kuantiti x banyak sangat ye 😊 . sebab benda alah ni mcm goreng pisang , jadi dapatkan segera sebelum kempunan . kalau kempunan naya nanti tuan-tuan dan puan-puan sekalian 😌 kalau betul-betul berminat bole whatsapp HAKAK MPP PIS ni +6017-9185201 (kak lynda)
__________________________________________
#pis_oley #pis_olee #politeknikibrahimsultan #politeknikmalaysia #politeknikmetro #pis_student #lanyardmalaysia #officialaccount

Baju Raya dah βœ… Kasut Raya dah βœ… Tudung ? haa kakak adik makcik yang belum ade tudung raya , tapi nak cantik meletup pagi raya tuh boleh lah grabb SHAWL KLCC ni . viral tudung ni tauuu !!! so kalau berminat boleh terus walk ke butik yaa .... 12pm-10pm . 6pm-8pm (Rehat) #politeknikibrahimsultan #vendorpasirgudang #tudungraya

Selamat Hari Raya semua. #takecare jangan main mercun jangan lupa bawa balik kuih jangan lupa bawa duit raya untuk kami.

#politeknikibrahimsultan #prspis #pisstudent

Most Popular Instagram Hashtags